אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי את הLS21 של לוג'יטק ב75 שקל. קנייה טובה או לקבל זיכוי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקבל חוות דעת על הרמקולים הבאים: Altec Lansing ATP3 אמרו שיש בעי עם הכפתור הדלקה שהוא גם הווליום....משהו כזה... האם זה לא מפריע לעוצמת הווליום או שכן?
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני כבר מת להשתמש בהם שוב לאחר שהרסיבר התחיל לא לעבוד תמיד עם ה-HDMI גם אין לי מיקרופון התקנה של הרסיבר הקיים ואני לא יודע לכוון אותו
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום,הרמקולים שלי שבקו חיים(רמקולים פשוטים) ואני צריך רמקולים חדשים. שמעתי את VS2421 אצל חבר ואהבתי את הסאונד שלהם. הבעיה שלי היא שבחדר המחשב ממוקם ראוטר אל חוטי,האם אני אסבול מההפרעות שדווחו עליהם בפורום בכל מקרה או שצריך להיות מרחק מקסימאלי מהראוטר שעד מרחק זה כן תהיה הפרעה? במידה והפרעה תתרחש בכל מקרה הייתי שמח להמלצה לרמקולים 2.1 באותו המחיר,רצוי עם סאונד דומה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את ה IAUDIO X5 חשוב לי להיות בטוח שניתן באמת לגרור תיקיות לנגן ושלא צריך להעביר אותם דרך תוכנה או משהו. האם זה אומר שאני יכול פשוט להעביר את התיקיה "מוסיקה" ישר מהמחשב לנגן ושהתצוגה בנגן תהיה כמו במחשב?
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש במחשב שלי כרגע כרטיס קול 2.1 מובנה בלוח אם ורק 2 מתוך ה-3 עובדים. פירקתי ממחשב אחר כרטיס קול של חברת CREATIVE עם 5 חיבורים. השאלה שלי איך אני מחבר אותו.. הנה תמונה של החיבור שלו: http://www.siz.co.il/up.php?i=m5zngztnmvym.jpg תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כעת אני מחשבר את המחשב עם המערכת בעזרת כבל סטנדרטי של RCA ליציאה audio out למערכת הסטריאו . אין לי צורך בחיבור מערכות כמו 5.1 .... רק לחבר למערכת והיא כבר עושה עבודה מצויינת . האם יש חיבורים חדשים אחרים דיגיטליות? אם אני קונה כרטיס קול חדש בסגנון 5.1 האם יש שם יציאה Line out כמו בכרטיסים הישנים ?
-
-
?האם קיים כרטיס שממיר את רזולוציית המסך מחשב לרזולציית מסך טלויזיה (הנמוך בהרבה ממסך מחשב) לכדי 720 על 656 זאת משום שהגעתי למסקנה שבכדי להנות מסרט באיכות הטובה ביותר זקוקים להרבה יותר ממה שחשבתי...למה זה? כאשר היום אני שם סרט די וי די במחשב וחושב כי האיכות היא איכות עילאית...הכל שטויות..סרטים מצולמים במקורם על רזולוציה נמוכה (זהה למסכי טלויזיה) שהיא או 720 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הם 4:3 או רזולוציה של 1024 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הוא 16:9 מה שקורה למעשה כאשר אנחנו מפעילים סרט די וי די במחשב ומגדילים אותו על כל המסך התמונה נמתחת בהרבה משום שרזולוצית המחשב גבוהה בהרבה משל מסך טלויזיה לכן בכדי לראות הכי טוב שאפשר צריכים לקנות מסך טלויזיה...(אני כבר הייתי משקיע בא…
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי כרגע רמקולים למחשב של logitech z 640 שהם בפורמט של 5.1 אבל נראה לי שראיתי שמישהו כתב שרמקולים כאלה אינם מומלצים לשמיעת מוסיקה האם זה נכון? ואם כן אז איזה פורמט של רמקולים כן מתאים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם ראשונה חיברתי אותו לחשמל הנורה האדומה נדלקה העברתי את התקע לשקע אחר מבלי להעביר את המתג לOFF ועכשיו הוא לא נדלק לי יותר... רעיונות??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני מחפש אוזניות איכותיות עם העדפה שלא יהיו לתוך האוזן כי זה כל הזמן נופל לי מהאוזניים איך שאני לא שם אותם. ושלא יהיו גדולות מידי (שיהיה אפשר ללכת ברחוב וכו'). האוזניות מיועדות לh10 שלי אם המידע הזה עוזר במשהו... תקציב כאמור 250 פלוס מינוס. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אוקי אני חושב שזה ישפר את איכות השמיעה ,אבל אני חושב שלא כדאי להתעסק בפנים הרמקול.! וגם אין לי מושג איך לעשות זאת.! HELP ME :lsvader:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתקציב של עד 1700 ש"ח איזה נגן (בנפח של 20 ג'יגה) הכי מומלץ כיום לפי דעתכם כשהנטייה היא ל IRIVER H320 תודה ואצ'ה עליכם.
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי רסיבר ישן sansui 6060 ואני צריך רמקולים בשבילו ב 1000 שקל בערך האיכות פחות חשובה לי יותר חשובה לי העוצמה תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ראיתי אותו ב e-bay...והוא עולה 172.5$ שזה משהו כמו 770 שח...ובארץ מוכרים אותו באיזה 2300 שח... עכשיו השאלה...אם אני מזמין את זה מ e-bay...אז אני ישלם מכס?...או עוד תשלום נוסף.??....(עזבו את השילוח)... הנה לינק למכירה...לחץ כאן אז מה נראה לכם??...שווה לקנות את זה משם?...
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
עוד שבועיים אני טס לחול ושם עומד לרשותי תקציב של 330 דולר (גג, ללא חריגה בדולר אחד.) אני מתלבט בין iPod G4 Zen touch iRiver H320 מתי שהכי חשוב לי זה שהבטרייה לא תגמר מהר רציתי ללכת על הריבר, אבל שמתי לב שיש לו פונקציות של ווידאו = לא 16 שעות של זמן בטריה ז"א אם אני אראה שעה ווידאו מתוך ה16 שעות ישארו לי בערך 8 שעות למוזיקה ולא 15 מתי שבפוד זה לא יקרה לי. ושם אני אשמע אך ורק מוזיקה. ובזן בכלל יש 24 שעות ככה שאני בטוח מהבחינה הזאת. מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? אני ביינתים רואה יתרונות בכל אחד מהמוצרים ואני לא מצליח להחליט תודה מראש :]
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
המליצו לי על הדגם הזה מה אתם אומרים או שיש יותר טובים כי אני ממש לא בין באוזניות Sennheiser HD202
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אם מישהו יודע ....כמה יעלה לי ה Pulsar II והאם זה כרטיס יותר טוב מכל הכרטיסים האחרים כמו של Creative ו הרקולס?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לפי מה שהבנתי הIRIVER יותר טוב מהIPOD . עכשיו אני ראיתי 2 דגמים של 20 גיגה . דגם ראשון H120 . דגם שני H320 עכשיו ראיתי שלא מוכרים יותר את הH120 באתר של IRIVER . והאם הH320 מגיע עם שלט או בלי ? אם הוא מגיע בלי שלט אז איפה אפשר לקנות את הH120 (חנות אמינה שלא עושה בעיות , חנות בארה"ב) אם הוא כן מגיע עם שלט אז איפה אפשר לקנות אותו ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לשדרג את מערכת הקול שלי, שכרגע מרוכבת מכרטיס קול "און בורד" ומערכת שמחוברת אליו ,ת'אמת כל עוד שומעים מוסיקה זה נחמד מאוד, אבל ברגע שמשחקים במשחקים זה כבר לא זה, לכן החלטתי להתקדם קצת. התקציב שלי הוא משהו כמו 900 ש"ח. השימוש הוא למשחקים ולסרטים, גם שירים אבל לא בשביל זה אני מתכוון להוציא כ"כ הרבה כסף. נתחיל בכרטיסי קול. אני לא ממש צריך את הכרטיסי קול המשוכללים עם מיליון יציאות. אני רק צריך כרטיס לחבר אילו את הרמקולים, שמתוכננים להיום 5.1 או 4.1. לא צריך שום יציאה אופטית וכאלה, אלא אם כן תשכנעו אותי שכדאי לי ושאני צריך, נכון לעכשיו אני לא רואה שום צורך בזה. אז גלשתי לי קצת והנה כמה כרטיסים שעלו על הפרק: 244 ש"ח - Hercules Gamesurround Muse 5.1 DVD 29…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש אוזניות סראונד בעיקר לcounter-strike שימושים נוספים הם סרטים של HD בשביל זה הסראונד, ומוזיקה. גם כן לאייפון ולאייפוד (כן יש לי גם וגם).
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
טוב אז למי שלא יודע אני די התאכזבתי ממגבר הליטל דוט שהיה לי והחלטתי ששדרוג חייב לבוא, ואחד כזה שאני אכניס את היד עמוק מאוד לכיס ולא אתחרט. אופרה, מגבר שעד לפני חצי שנה שלט ביד רמה על תחום מגברי האוזניות עד 1500$ (החליף אותו הסימפוני) אצלי וקשה לי להסתיר את ההתרגשות. כמובן שחטפתי אותו מיד שניה ולא שילמתי את הסכום המטורף הזה ;D ממה שאני שומע עד עכשיו הסאונד מדהים. התחושה הכי ראשונית שמתקבלת היא של "אינטימיות" בצליל. ההרגשה היא שהצליל הרבה יותר צלול וקרוב אליך וכמובן שמפורט הרבה יותר מהליטל דוט, כל זאת ללא אובדן במה ואימג'ינג. עוד לא יצאה לי לבדוק לעומק את אופציית הקרוס-אובר, אבל אני מאמין שבDAC כמו שלי זה כבר קיים.. כמו כן אני מתרשם שמבחינת ווליום צריך להוזיז את החוגה …
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
שלום לכם.. העפתי את המחשב שלי מהחדר בגלל כל החום שהוא היה פולט וכי הוא תפס מלא מקום.. במקומו השארתי את הנייד שלי.. יש לי בעיה קטנה כי בחדר יש לי מערכת 4.1 רמקולים של רמקולים שתלויים בפינות החדר.. בנייד שלי יש כניסה למיקרופון ויציאה לאוזניות\SPDIF .. מאחר ואני לא יודע איך לחבר את הרמקולים למחשב ככה שישמעו מכל ה4 אז החלטתי לקנות כרטיס קול חיצוני. בינתיים מצאתי : PCMCIA Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook Audio Card CREATIVE USB SOUND BLASTER LIVE! 24BIT EXTERNAL Zalman ZM-RSSC Creative Audigy 2 NX Creative Digital Music מה אתם חושבים עליהם ? יש לכם הצעות לכרטיסים אחרים ? אני לא נעול על קריאטיב.. ואני גם לא רוצה את הדבר הכי יקר\מה שממלה את התקציב שלי .. גם משהו …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-