עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני רואה פה בלוחות יד שניה הצעות ל 4 רמקולים ממערכות קולנוע, עם סביבות ה 50W ומעלה RMS, באיכות צליל טובה, באזורי ה 150 ש"ח. בעוד שמערכת חדשה 2.1 ב 150 ש"ח נותנת כ 13W RMS. האם יהיה כאן איזשהו הבדל בחווית השמע? (בהנחה שאיכות הרמקולים טובה). האם הסאבוופר כל כך חשוב? מדוע איני יכול לחבר פשוט את 4 הרמקולים למחשב ולהגדיר אחד מהם שיתן צלילים נמוכים? למוזיקה, סרטים, משחקים וכו'... תודה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. שלום לכולם. אני מחפש המלצה על אוזניות מומלצות עם באסים טובים, עדיפות שיפלו בתקציב בין 200 ל300 ש"ח. מה שיש לי כרגע זה הסנהייזר HD201 הזולות, ולפיהן אני יכול לומר שההבאות צריכות להיות עם כבל שיוצא מאוזן אחת ולא משתיים, עדיף כבל קצר מ3 מטר או כבל מסולסל, ועדיף שהספוגים יהיו מחומר איכותי ולא יקרעו כמו ב201 בקלות.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by davepinhas,

שלום אני מחפש מגבר סטריאו טוב לרמקולים של becker 110W RMS אום 8 התקציב שלי הוא 2000-3000 שקלים ואני מחפש במגבר רק איכות סאונד טובה.. לא אכפת לי אם הוא יכול להתחבר לטלויזיה באיכות HD או מכל שאר הפונקציות החדשות שיש היום... תרשמו לי דגמים שאתם מכירים ואני אבדוק אותם בחנויות. דרך אגב אני חושב לקנות את הדגם AX 497 של yamaha...אשמח לקבל ביקורת עליו והאם הוא שווה קניה. תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Kakolukia,

אוקיי אז אני כבר הזמנתי את המערכת הזאת,היא אמורה להגיע בסוף חודש זה. אני מתכנן למקם את הרמקולים על השולחן מחשב שלי..המרחק בין הרמקולים יוצא כמטר פחות או יותר..עכשיו השאלה שלי האם זה מרחק סביר והאם אני אוכל להנות מהרמקולים בצורה זו? תודה מראש =]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by MotherShip,

שלום וחג שמח לכולם ! אני צריך את עזרתכם בבחירת אוזניות IN-EAR שישמו אותי בעיקר לריצות , בתקציב של 350 ש"ח מצאתי לעצמי את האפשרויות הבאות - CX55 SE102 האם ההבדל במחיר בין שני הדגמים מצדיק את עצמו? כי שמעתי על הCX55 הרבה דברים טובים ואם ההבדל הוא לא עלייה לרמה אחרת אז אני לא חושב שאני אהיה מעוניין להוציא עוד 200 ש"ח סתם ככה מהכיס .... אם יש לכם הצעות אחרות לתקציב הזה אני אשמח לשמוע ! אה ומה שמתנגן אצלי זה בעיקר רוק קלאסי ומטאל , למרות שאני לא בטוח שיש חשיבות לזה בתקציבים כאלה נמוכים ... עריכה: שכחתי לציין שחשוב לי שהצליל יהיה כמה שיותר נעים, לא ממש אכפת לי עד כמה הוא טבעי העיקר ההנאה בזמן הריצה ואין לי אפשרות להזמין מEBAY או כל דבר בסגנון ... עריכה 2: אחרי ישי…

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש חו"ד על ה60PZ550 של LG יש לי כרגע אפשרות לרכוש אותה ב6700 ש"ח האם מישהו מכיר את הדגם או איזו ביקורת עליו?? תודה מראש וחג שמח

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by yuvalm2,

אני מחפש סטרימר במחיר של כ-300 שקלים. הדרישות שלי הן: רזולוציה של עד 1080p, תמיכה בכתוביות בעברית. אני מאמין שהמוצר הבא עומד בדרישות שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753205 מישהו ניסה אותו ויכול להמליץ לכאן או לכאן? (או להמליץ על מכשיר אחר, באותו טווח מחירים ודרישות)

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  8. הי חברים, חג שמח! בימים אלה התחלתי להרכיב את המערכת סטריאו שלי. נכון לעכשיו יש לי מגבר סטריאו חדש של Pioneer דגם A209R. אני גם בודק רמקולים מדפיים מיד שנייה בסדר גודל של עד 2000 שקלים. אני מודע לכך שאני צריך לשדרג את הכרטיס קול מהמובנה למשהו טוב יותר. השאלה שלי היא האם יש טעם, עם המערכת שלי, להשקיע בכרטיס כה יקר או שאפשר להסתפק בדגם "זול" יותר של Asus Xonar? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי את ה-Xtreamer Pro והוא עובד טוב רוב הזמן. הסרטים שאני מוריד הם באיכות HD (הסרטים ששוקלים 4-8 ג'יגה...) בפורמט MKV, כאשר לעיתים רחוקות יש סרטים שהוא לא מצליח לקרוא לי, הוא רק מנגן את האודיו של הסרט אבל אני רואה מסך שחור וכשאני לוחץ על INFO אני רואה שהרזולוציה של הסרט היא 0x0. אתם יודעים מה ניתן לעשות לגבי זה? אולי צריך עדכון גרסה? זה מוזר שחלק סרטים זה מפעיל וחלק לא וכולם באותו הפורמט. תודה מראש, גיא

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, לאחר שהרמקולים שלי התחילו לעשות לי בעיות (altec lancing atp3) החלטתי שסוף סוף הגיע הזמן לקנות רמקולים חדשים, אך כמה לבטים. השימוש העיקר זה סרטים ובגלל זה אני חושב שאני סוף סוף מוכן ל 5.1, אך אני גם שומע מוזיקה דיי הרבה האם זה לא יפריע? כמה הלוח אם\כרטיס קול משפיעים על הסאונד? אומנם יש לי יציאות spdif אך הלוח לא כזה איכותי gigabyte 965p s3 כמו כן המחשב נמצא בתוך ממ"ד והמחשב נמצא בפינה, ומבחינה סימטרית לפחות אין לי אפשרות לפרוס את הרמקולים כמו שצריך, האם זה יפגע באיכות השמיעה?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  11. שלום, ברשותי טלויזיה LG RT-29FB75 או RT-29CC25 לא בטוח. חוברת ההוראות שלי מציינת את 2 הדגמים. כיצד אני יכול לדעת את עוצמת הRMS שלהם? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  12. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית משולבת של סוני מדגם DAV-DZ330. רציתי לדעת איך המערכת? האם שווה לקנות אותה? אני רוצה לקנות אותה כי המערכת קולנוע המשולבת של LG שווקה חיים אחרי 5-6 שנים. תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  13. Started by qwerty1987,

אשמח לדעת מה השווי בשוק יד-2 למערכת הבאה: (תמונות מצ"ב) רמקולים - Infinity RS5000 מגבר A&R SA150 CD, טייפ ורדיו בתמונות (מניח שאינם שווים הרבה) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  14. היי, יש לי רסיבר VSX-420 של פיוניר שמזרים אודיו לרמקולים Pure Acoustics Dream 77F . הרמקולים והרסיבר באיכות גבוהה יחסית, ורציתי לדעת איך אני יכול להזרים את האודיו באיכות הגבוהה ביותר: כלומר מהו החיבור האיכותי ביותר בו אוכל לחבר את המחשב לרסיבר. כיום המחשב מחובר באמצעות כבל PL TO RCA, פועל בסדר, אבל אני חושב שאפשר להפיק מרמקולים יותר. חשבתי על לחבר את המחשב לרסיבר באמצעות חיבור דיגיטלי (S/PDIF). מה אתם אומרים? מה איכותי יותר אם בכלל יש הבדל? יש לי גם אפשרות לחבר אותם בעזרת כבל HDMI אם זה אפשרי בכלל ... אשמח לקבל הסבר קצרצר על ההבדלים והאיכויות. תודה רבה :]

• 20 תגובות
    • 5.4k צפיות
  15. שלום, חבר רוצה לקנות לסלון ביתו טלוויזיה נוחה LCD או LED בשביל שידורים דיגיטליים... עכשיו הבנתי שיש דבר כזה טלוויזיות עם כניסת USB שאפשר לחבר התקן חיצוני כמו הארדיסק נייד והטלוויזיה מריצה את הסרטים שעל ההארדיסק (פורמט MKV וכו') - האם זה אפשרי??? מצאתי 3 דגמים שנראים יחסית טוב... 37inch LG 37LD460 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 Samsung LA40C530 40inch http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766580 Samsung UE40C5100 40inch LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775516 אשמח לעוד הצעות, זה טלוויזיה שלא מתחברת לסרראונד משהו דיי פשוט :-) תודה

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  16. אז קודם כל שלום לכולם! חדש בפורום. יש לי מערכת רמקולים של קריאטיב 7.1 ערוצים, דגם T7900 אם אני לא טועה... לאחרונה התחלתי להתעניין בכרטיסי קול והתחלתי לחקור לעומק את כל העולם הזה של פורמטי והגדרות אודיו. המטרה שלי היא להגיע למצב שבו כל סאונד שמגיע מהמחשב שלי: משחקים,סרטי DVD, מוזיקה וקבצי וידאו בכל הפורמטים, יומר ל 7.1 ערוצים ויושמע בכל הרמקולים בצורה איכותית. המצב היום הוא שיש קבצים מסויימים שעובדים רק בסטריאו+ סאב או מקסימום ששומעים מדי פעם איזה רחש קל ובלתי מורגש מספיק מהסראונד ספיקרס (שני הצדדיים ושני האחוריים). ברור לי שרמקולי סראונד מיועדים בעיקר לקולות רקע, אבל בכל זאת... שנשמע אותם לפחות... לפי מה שהבנתי באינטרנט, ישנם כרטיסי קול עם מעבד סאונד שממיר כל סאונד בסטרי…

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by e-r-a-n,

ברשותי נייד עם יציאת VGA בלבד וטלויזיה LG 37LD460. אני הרבה זמן מחפש כבל VGA באורך 3מטר שיתמוך ברזולוציה 1920x1080 אבל קשה לי למצוא אחד כזה. אפילו באיביי, לא מצאתי ששולחים כזה לארץ. לאחרונה אני מתלבט אם לא כדאי לקנות מתאם VGA ל HDMI וככה למשוך רק כבל אחד עד לטלויזיה וזהו. סטרימר הוא פתרון יקר מאוד עבורי ואינני מתכוון להשתמש באחד כרגע. האם מישהו מכיר מהיכן להשיג כבל כזה (אפילו כדאי משולב עם כבל אודיו 3.5") או לחלופין מכיר מתאם טוב ומומלץ שאוכל להשתמש בו? ישנם כמה וכמה כאלו באיביי, במחיר של 30-50$. קשה להבין מי מהם תומך באמת ב -1080P ועד כמה כדאי בכלל לגשת לפתרון הזה (מבחינת איכות תמונה ביחס ל VGA וכד')

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  18. יש ברשותי זוג רמקולים רצפתיים של cerwin vega cls-10 בהספק של 200 וואט. השאלה שלי היא, איזה מגבר\רסיבר מומלץ לקנות לרמקולים כדי לקבל מהם את מלוא ההספק והאיכות, וגם להתחשב בכך שבעתיד ארצה להוסיף עוד רמקולים להרכבת מערכת קולנוע. מה אתם חושבים על pioneer vsx-32?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. http://img22.imageshack.us/img22/2605/logi002.jpg יש בתמונה 8 כבלים 4 רמקולים מחוברים לסאב 1 סנטר מחובר לסאב ושלושת הנותרים העליונים הם פשוט מהסאב למחשב ? כי אני הבנתי שיוצאים מהסאב למחשב 5 פינים, לא ?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  20. שלום לכם, אז בעיקרון יש לי תקציב מאוד מוגבל (באזור ה 100 ש"ח), ביד שניה אין כל כך מוצרים, ואני צריך רמקולים עם RMS טוב. באינטרנט נתקלתי בהצעות דוגמת אלו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCCSQ310 רמקולים QUE 28W RMS ב 130 ש"ח. או http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JISK8055 רמקולים SUNKYO 45W RMS ב150 ש"ח. (בניגוד לחברות אחרות שנותנות כ10 W RMS במחירים האלו.) תהיתי אם כדאי לקנות אותם, או שהם משקרים בתאור המוצר/המוצר יתקלקל מהר מאוד/ איזשהם פאקים אחרים... הרמקולים בשביל מוזיקה, משחקים, סרטים ומפגשים חברתיים (מסיבה של נניח 20-30 איש). למחשב כמובן. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, אשמח לעזרתכם בנושא קניית אוזניות חדשות. אני מעוניין באוזניות בתקציב של עד 150 ש"ח. האוזניות הולכות לשמש אותי גם לספורט וגם לצפייה בסדרות/סרטים במחשב נייד. אני ממש לא אודיופיל ככה שמה שבעיקר חשוב לי זה הנוחות. תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by supercars,

אני מחפש טלוויזיית LED 32 במחיר טוב, לא יותר מ3 וחצי. כרגע ההתלבטות שלי היא בין הSAMSUNG UA32C4000 לLG LE5300 עם נטייה לסמסונג כי היא דקה יותר. האם מרגישים הבדל בין Full HD לHD Ready בגודל הזה? על מה אתם ממליצים בתקציב שלי? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  23. יש לי דיסק קשיח עם יציאת מיני USB . הטלוויזיה בעלת כניסת HDMI . השאלה שלי אם יש אפשרות לחבר את הדיסק קשיח לטלוויזיה בעזרת כבל מסויים והאם יש דבר כזה בכלל כבל לחיבור HDMI לUSB MINI

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by Israeltomer,

איך אפשר לבדוק פיקסלים שרפים???????? ואם זה במסך 47?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  25. Started by naylon,

אז ככה, עד עכשיו הייתה לי טלוויזיה "רגילה" ונהנתי ממנה. לצערי היא שווקה חיים ואני החלטתי להתקדם ולקנות lcd העניין הוא שהלכתי לאיבוד. לא הבנתי אם עדיף לי לקנות hd או hd ready אם בכלל. בתכלס אני צופה בסרטים שאני מוריד מדיוידי איכות dvdrip וצופה בטלוויזיה ישירות ללא ממיר - מה שנקרא ערוצי הוט הלא מוצפנים .... אני לא מתכוון לקנות ממיר ופוחד שההשתדרגות בטלוויזיה תפגע לי דווקא באיכות הצפיה. דבר נוסף חשוב לי שתיהיה האופציה לצפות בתוכניות גם ב3:4 כי המריחה לצדדים נוראים בעיני... מה לעשות ??? גלשתי באינטרנט ושאלתי מוכרים וכל אחד אומר לי משהו אחר... לעזרתכם אודה,

• 8 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים