עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש נגן MP3 בעל נפח של 10-20 ג'יגה. אני לא ממש צריך יותר מ 10 פשוט לא מצאתי נגן עם 10 בשום מקום. אני גם לא ממש בקיא בנושא, אז חשבתי שתוכלו לעזור לי למצוא מקום טוב להזמין ממנו את מה שאני מחפש.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Alexkmr,

לא נגעתי במכשיר איזה שנה. ואני עכשיו רוצה להשתמש בו. עכשיו הסוללה לא עובדת בכלל, ואפשר להטעין את המכשיר. למשהו יודע אם אפשר להחליף את הסוללה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by lioryb,

שלום. אני שוקל להרכיב מערכת HTPC בתוך מכשיר וידאו ישן. מכיוון שאני מעוניין שתהיה אפשרות הקלטה לאות נכנס (ממיר דיגיטלי של HOT/YES לצורך העניין), אני צריך להרכיב כרטיס טלוויזיה. האם מישהו מכיר כרטיסי טלוויזיה (ובאופן דומה, גם כרטיס מסך) עם חיבור בצורת 'ר',כך שבעצם הכרטיס שוכב במקביל ללוח האם? כרטיס עומד לעולם לא יכנס בתוך מכשיר וידאו תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Tal-T,

אוקיי ברשותי מערכת רמקולים 2.1 של CREATIV שאני לא מתכוון להחליף בזמן הקרוב, הבאס 6W וכל רמקול 3W האם יש כרטיסי קול ב100-200 שקלים? חריץ הPCI E תפוס אצלי, מה החיבור הסטנדרטי לכרטיסי קול והאם אני באמת ארגיש בהבדל עם כרטיס קול לא משולב בשמיעת מוזיקה (סגנון רוק ומטאל, A7X לדוגמא)

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by FireCharge,

מחפש אוזניות Full Ear טובות לשמיעה בחוץ בעיקר וגם בבית, בעיקר בשביל מוזיקה (האוס, באונס בעיקר, אלקטרונית, קיצר בס טוב וחוץ מזה שתהיה די חלקה) וגם בשביל גיימינג. התקציב שלי הוא בערך 800 שקל (אפשר לחרוג קצת), ולא ממש אכפת לי להזמין מחו"ל כל עוד המכס לא יגרור עלויות נוספות הרבה מעבר לתקציב. כרגע אני מסתכל על הm50x של AT שמצאתי אותן בדי זול בארץ, חשבתי על Urbanite XL גם אבל הן יקרות בארץ ולא מצאתי מקום זול להזמין אותם מחו"ל. מה אתם חושבים? יש למישהו הצעות אחרות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. אני צריך רמקולים למחשב, רק להקשבה לשירים, לא יותר מזה. לא ממש צריך רמקולים שאפשר לפוץ בהם את השכונה בווליום . משהו נחמד ואיכותי. אבל התקציב ממש נמוך, ובגלל זה אני מחפש בעצם את הרמקולים הכי איכותיים בתקציב הכי נמוך שיש! מקווה שהבנתם את מה שכתבתי, לא ממש יודע איך לנסח את זה אחרת. *הכי זולים שיש בשוק הנמוך! ואני ממש מתכוון הכי זולים שישששש

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אהלן.. אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב 2.1 שיועדו למוזיקה בעיקר. הטווח הוא 500-600 שקל ,אם אפשר אז גם קישורים לחנויות שמוכרות את המוצרים שהמלצתם.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום לכולם, יש לי מספר שאלות על מערכות רמקולים. 1.אם יש לי מערכת רמקולים dolby digital 5.1 שאני מחבר למחשב, ושם אני מריץ שיר שהוקלט על שני ערוצים. האם אני ישמע בכל ערוץ של מערכת הרמקולים אות שמע אחר? או שאני ישמע רק בשתי ערוצים בגלל השיר? 2. אם אני רוצה לחבר למחשב מערכת רמקולים, נניח dolby digital 5.1 אז אני יהיה חייב לרכוש כרטיס קול תומך ב 5.1 ערוצים? כלומר, אם אני יחבר את המערכת רמקולים למחשב ישן שבו כרטיס קול סטריאו(2 ערוצים) אז אני ישמע בשני ערוצים במערכת הרמקולים? אשמח לתשובות על שני השאלות, תודה וערב טוב.

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by mrraz,

חזרתי עכשיו מסוף שבוע באילת וכמו כולם עברתי בקניון מול הים ראיתי בחנות של שקם אלקטריק רמקולים של אלטק ATP3 ב 465 שקל בחנות הדיסקים דיסק קלאב דיסקים לצריבה כפול 48 מפירמות ידועות במחירים ממש זולים שבעים ומשהו שקל ל-50 דיסקים (כמו בנקיו) ועוד הרבה מוצרים במחירים ממש טובים והכל מחירים רגילים ובלי לבקש הנחה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. http://www.appleinsider.com/article.php?id=1902 לא קראתי את הכל אבל נראה מגניב!

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  11. http://portablevideo.engadget.com/entry/1234000613026501/ http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.1415 http://www.mpmate.com/sbuilder/bbs/hw/hw.jsp?id=PowerGallery&mode=view&action=view&hwNo=986 http://www.howardforums.com/archive/topic/604313-1.html איכות מסך מצויינת . או כמובן הנגן שכולם מדברים עליו http://www.cowonamerica.com/products/iaudio/x5/ http://www.dapreview.net/content.php?review.201 היתרון של הסמסונג המסך שלו נראה הרבה יותר איכותי . והוא מאוד קטן size: 62x99.8x16.4 mm the Mini measures: 91 x 51 x 13 Size (excluding the LCD) iAUDIO X5 : 4.08 X 2.39 X 0.56 inches (103.7 X 60.8 X 14.3 mm) iAUDIO X5L : 4.08 X 2.39 X …

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by ake,

ברשותי מערכת סטראו ישנה של yamaha בעלת שתי רמקולים . לכל רמקול יש שני חוטים חשופים(אדום ושחור) שמתחברים בעזרת קליפס אל המערכת אני רוצה לחבר את הרמקולים האלה למחשב שלי, איך אני יכול לעשות זאת מבחינת החיבור ?

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by m0shman,

היי חברים! צהריים טובים. יש לי כבר כ-שנה את הסוני W828 המצויינת ואני מאושר עד הגג... עשיתי לה קליברציה מאיזה אתר למצב לילה... הבעיה היא כזאת. אחרי הרבה זמן הגעתי למסקנה שאני פשוט לא נהנה לראות סרטים בחושך (אלא אם זה תלת מימד אז אין ברירה) ועל מנת שהעין לא תסבול אני חייב להדליק אור, הבעיה היא השיקוף של האור שמפריע לי...ולכן הייתי משמח לקבל עזרה. האם למישהו יש את ה W828? או אחת מהסדרה של W8? האם אפשר לקבל בבקשה הגדרות למצב עם מנורה (יום אפשר להגיד) ומצב לילה? (פחות חשוב אבל מעניין לראות אם מי שהגדרתי זהה או לא) אני מודה לכם מראש!!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Grado SR80 vs Sony mdr-v150 מבחינת הגודל לא הקלאסה. זאת אומרת מה יותר גדול מבחינת מיימדים. 1.http://www.gradolabs.com/product_pages/sr80.htm 2.http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000092YPR/103-3109395-8437465?v=glance \\\ http://images.amazon.com/images/P/B000092YPR.01._SCLZZZZZZZ_.jpg אשמח לתשובות מהמכירים בדגמים אלו. {לי יש את ה-150 אני פשוט רוצה חוות דעת על הגודל של ה-80 ביחס ל-150}

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by naknir,

אהלן חברים, יש לי לוח אם של Epox 8RDA+ עם ה-Soundstorm ורמקולים של ATP3 (אגב, המחשב החדש הגיע, אני מאושר!). שמתי לב שבהגדרות האלה של ה-Soundstorm רשום כאילו אני משתמש ב-2 רמקולים ולא ב-3 (מערכת 2.1 כלומר). האם זה צריך להיות ככה? ניר.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by yigalba,

היי , קיבלתי הקלטה של מרצה .כל משך זמן ההקלטה ישנו רעש קבוע תששששששש כזה . כיצד אני מעיף את הרעש המרגיז הזה ? בברכה יגאל.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  17. שלום לכולם לפני קניית רמקולים [Z5500] ראיתי שממליצים הרבה יותר על מערכת רמקולים לקולנוע +מגבר... אז מה באמת עדיף יותר? לסרטים ולמוזיקה. עד תקציב של 2500+- לחדר 3*3. ולא יד שניה... תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי על המחשב הנוחכי כרטיס קול SB-Live value 4.1, עכשיו אני מתכוון לקנות מחשב חדש מבוסס אינטל וכנראה שהלוח יהיה ABIT-IS7 או ASUS-P4P800. הכרטיס המובנה על הלוחות האלו הוא 5.1 ומה גם שהאביט כל היציאות מגיעות על הלוח, מה שיחסוך לי את הבעיה של חיבור מיקרופון כשאצטרך. היום מחוברים לכרטיס שני רמקולים וסאב לערוץ הקידמי ושני רמקולים סטיריאו לערוץ האחורי. מה עדיף, להעביר את הכרטיס או לא. (ועוד שאלה, בעתיד, כשיהיה לי כסף (...) אני חושב לקנות כרטיס חדש למחשב, אני לא מתכוון להשקיע הרבה כסף כי לא יהיה לא שימוש כלכך. חשבתי על הlive 5.1 שראיתי ב180 שקל, איך הוא?)

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  19. אז ככה, אני די חדש בתחום הסאונד ובגישושים שלי יצא לי לראות המון DAC, מה זה? למה זה משמש? מי צריך את זה? בנוסף לכך יעזור לי מאד אם תוכלו להסביר לי גם על כרטיס קול ומגבר אוזניות. לגבי המלצה, יש לי 250 ש"ח להוציא על אוזניות IE ואני מתלבט בין SHURE SE102 וSENNHEISER CX300II. מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  20. אני מאוד מרוצה מן הרמקולים הנל... רק הבעיה כשאני שומע מוזיקה, אז שומעים איך שהאויר יוצא מן החור של הסאב, ממש שומעים את האויר, וזה ממש הורס... מישהו נתקל בבעיה? SBS 370...

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by Hikaru,

היי, אני משתמש במחשב נייד עם כרטיס קול USB הנ"ל במטרה לשחק משחקים. ברשותי אוזניות 5.1 אמיתי עם חיבורים אנלוגיים. הורדתי מהאתר של קריאייטיב את הדרייברים האחרונים המותאמים ל-WIN8, והופתעתי ממש לרעה מהיכולות שלהם, בהתחשב בכך שבעבר היו לי כרטיסים אחרים של קריאייטיב ומעולם לא הוגבלתי כל כך מבחינת הדרייברים. למישהו כאן יש את אותו הכרטיס ויודע היכן אפשר לשנות את הווליום של כל ערוץ? היכן האקולייזר? יש לי רק את האפשרויות THX TruStudio Pro, Speakers, Microphone Settings, Restore Defaults, EAX ואולי עוד 1-2 ששכחתי (אני לא על המחשב הזה כרגע), אבל באף טאב אין זכר לאקולייזר או שליטה כלשהי על ווליום. ציפיתי לרמת דרייברים דומה לאלה המריצים את Creative Audio Console, יש מצב שטעיתי. :\ אשמ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by artyom,

יש לי כסף ובא לי על נגן כצת איכותי אני הרבה מאוד בנסיעות (כל יום נוסע לפחות שעתיים ביום) ומה זה משעמם לי... היה לי נגן חרא (הסיניים האלה) ובא לי משהו איכותי, שיחזיק לי הרבה זמן, ושיתן ביצועים... חשבתי על NANO (ממש אהבתי את הנגן) ZEN MICRO יש לכם עוד הצעות? (ואגב אני יודע שאפשר לשלול את אפשרות האייפוד כי יש יותר טוב, אז בשביל זה אתם פה ) תודה בהקדם

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by refaels2006,

שלום , הורדתי את הסרט בת הים הקטנה בגרסה עברית וגם בגרסה אנגלית אני מעוניין להכניס לסרט העברי עוד פס קול ,ולהפוך את זה לDVD . ז"א שתהיה אפשרות בחירה כמו בסרטי DVD ,איך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  24. שלום לכולם אני צריך המצלמה לרמקולים 5.1 למחשב, עד 1000שח, כמובן אם יש משהו שווה יותר אפשר לחרוג מעט. המטרה היא מוסיקה בלבד ואם אפשר, גם כרטיס קול בעד 500 שח. תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  25. יש לי סינטיסייזר של רולנד דגם E-16 ובו יציאת רמקולים חיצונית אוזניות ו MIDI. בנוסף יש לי מחשב נייד של DELL דגם Inspiron 6400 עם Windows VISTA והכניסות אליו הינם: USB, מיקרופון ו Firewire. אני רוצה לחבר את הסינטי למחשב הנייד והמטרה הינה להקליט את הנגינה מהסינטי למחשב כדי לשמור את המוסיקה ולנגן אותה שוב ושוב. המטרה הנוספת אולי לעבד את נתוני המוסיקה ואולי להקליט שכבות של מוסיקה לקבלת יצירה פשוטה. איך אני יכול לחבר אותם ? איזה רכיבים חיצוניים קיימים לצורך כך ? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.