עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי יש לי בעיה שכשאני מנגן סרט בכל איכות, ועם כל נגן, יש קריעה בחלק האמצעי של המסך, כאילו שאין סנכרון והחלק העליון זז קצת לפני החלק התחתון, זה קורה גם במסך מחשב וגם במסך טלוויזיה, ניסיתי גם ב HDMI וגם ב DVI וללא הועיל... זה ממש מציק ובסרטים מהירים זה נראה גרוע מאוד... פתרון ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מה המצב חבר׳ה ? תגידו מישהו יודע בוודאות מה הגודל של הרמקולים בסוזוקי סוויפט 4 דלתות (הגרסא הארוכה) הישנה מקדימה ?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  3. ברשותי אוזניות של KOSS מדגם PLUG בנות כ3 שנים. ואני משתמש בהם בחדר כושר וחשבתי אולי אולי כדאי לנקות את כריות הסיליקון מידי פעם, אני די מטלבט ופוחד לגרום להן נזק(אחרי הכל אני די מרוצה מהן) אשמח לעצתכם אם ואיך כדאי לעשות/לא לעשות את זה.

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by starline,

ראיתי את המגבר הפשוט הזה בדיל אקסרים: http://www.dealextreme.com/p/100w-hi-fi-stereo-amplifier-for-car-motorcycle-color-assorted-34408 וראיתי שיש לו הגברה והנמכה של סאב.. עכשיו נגיד קניתי אותו, איפה אני מחבר את השתי רמקולים ואיפה את הסאב? יש שם חיבורים כאלו +- x2 אז באחד לעשות חיבור של הרמקולים ביחד ובשני את הסאב?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by yfital,

היי, אני מתלבט בין 3 סטים (אין לי אופציה לאחרים, ואני מקבל אותם במחיר מיוחד). Logitech X530 Creative t6100 creative t6160 הסדר הוא גם סדר המחיר וגם סדר האיכות לפי ידעתי... אני פוזל מאוד לכיוון הלוגיטק, הם אומנם ישנים, אבל אמורים להיות מעולים. מחשבות ? תודה

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  6. אני מחפש המלצה לטלוויזיה 32", מרחק צפייה לא גדול (חדר שינה). צריך תמיכה בHD, חיבור למחשב וכו'. מה הולך היום, LCD? LED? התקציב די גמיש, אני רואה בזאפ ש4K יכולים לקנות כמעט כל טלוויזיה 32". זה פחות או יותר התקציב, למרות שאם יש משהו איכותי בפחות, כמובן שרצוי. תודה!

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by VoliSuS,

היי.. יש לי בעבודה רמקולים שלאייפוד שתוך כדי עבודה אפשר לחבר את האייפוד ולשמוע מוזיקה בכל מקרה הבעיה שלי אין אייפוד.. יש לי MP3 (החיבור של הרמקולים הוא חיבור כמו של האייפוד טאצ'..) רציתי לדעת אם יש כבל כזה שאפשר לחבר אותו לרמקולים ולאמ פי שלי.. כאילו ממיר כזה מחיבור של האייפוד טאצ' לחיבור רגיל כמו של אוזניות תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by Yakim Peled,

הי, לפני כשנתים קניתי מחשב + רמקולים (PHILIPS 20W Bass Reflex 2.1 ). הם עבדו נהדר ופתאום, היום הם התחילו לתקתק. אלו תיקתוקים מהירים (2 או 3 בשניה) וחלשים. הם גם לא מושפעים משינוי כפתור הווליום. אם יש מוזיקה הם נשמעים יחד איתה. מה קורה פה? למה הם הופיעו ואיך גורמים להם להעלם? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  9. רציתי לדעת איך הרמקולים של PIONEER S-11 ועל איזה רסיבר כדאי לי ללכת בסכום של עד 1500 שקל? תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. היי, אני מעוניין לרכוש אוזניות סראונד איכותיות, שישמשו אותי לגיימינג ומוזיקה בעיקר. התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח. ראיתי כמה דגמים שנראים לי טוב לפי הסקרים / חוות דעת: Tritton AX Pro Dolby 5.1 700 ש"ח יש להן ציונים מדהימים ורק ביקורות טובות.. סראונד של 4 ספיקרים בכל אוזן.. Razer Megalodon 7.1 Gaming 680 ש"ח די התאכזבתי מהציונים שהביאו להן ביחס למחיר.. אבל רייזר ידועה בתור חברה שאף פעם לא מאכזבת. ROCCAT Kulo – Virtual 7.1 USB Gaming 350 ש"ח לא רואים עליהם / שומעים עליהם כמעט בשום מקום.. אולי כי הן די חדשות? מה שכן הצלחתי לדלות זה מעט ביקורות טובות ודיבורים שרוקאט היא חברה טובה. steelseries 7h 450 ש"ח אשמח לתגובות, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by NoobPCUser,

שלום, קניתי מערכת 5.1 של Creative T6100 והם מעולים אבל יש לי שתי בעיות: 1. האם יש איזושהי דרך נוספת להנמיך את הסאבוופר יותר? ניסיתי בEQULIZER של REALTEK אבל זה לא ממש השתנה. 2. אני די מתוסכל מן העובדה שאין כמעט סרטים שתומכים ב5.1, האם יש איזושהי תוכנה שיכולה להפעיל כל קובץ אודיו או ווידאו ב5.1 במקום 2.1? אם לא, האם CONVERT של הקובץ בתוכנה יכול להמיר אותו ל5.1? אם כן, איזה פורמט לבחור?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  12. Started by Borat,

קניתי לא מזמן רמקולים של מירולאב ולא שומעים טוב את הבאס ורק שאני משחק עם הווליום של הבאס הוא עובד טוב וגם זה מקס' לשיר אחד מה אני יכול לעשות? דגם הרמקולים Microlab M-700U

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  13. מחפש אוזניות אלחוטיות לשימוש עם טלויזיה וxbox. לא חייבות להיות באיכות הכי גבוהה שיש. מחפש משהו באמצע בין יקר רצח ומעולה ובין זול ושווה ל*****. דבר חשוב נוסף, הייתי מעדיף לקנות אותן בארץ, ולא להזמין מחו"ל. אשמח לקבל המלצות.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by Triple-z,

יש היום ומחר מבצע 50% הנחה על הרבה מוצרים באתר של זאג וחשבתי לרכוש את האוזניות שלהם. מישהו יודע איך הם? האם הם יהיו נוחות לריצה? http://www.zagg.com/audio/smart-buds.php

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  15. אני רוצה לחבר 5 מסכים קטנים ( עד 12 אינץ ) ולראות בכולם טלויזיה ( זה בשביל מספרה אם לא ניחשתם עד כה ) אני מכיר את האופציה של מסגרות דיגיטליות שיכולות להיות מסכים אבל השאלה אם אפשר לחבר מספר מסכים ולראות את אותה תמונה בכל אחד ? יש עוד פתרונות / רעיונות ? נא עיזרו !

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by --Adidas,

בנתיים חשבתי על z323 של לוג'יטק אבל אני לא סגור. אני לא צריך משהו חזק ועדיף שיהיה סאב קטן (בעיות עם השכנים)

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  17. כרגע אני בונה מחשב נייח שכנראה יתבסס על אינטל P67GB מסדרת האקסטרים כלוח אם. המערכת אצלי בסלון היא ימאהה RXV465 שמגביר מוראל SP2 ומוראלC5 כסנטר פלוס סאב של מוראל פרימו 8. המערכת תשודרג בשנים הקרובות או שיתווספו לה זוג רצפתיים עם הגברה ייעודית. המחשב כרגע מתחבר למגבר בHDMI שמעביר קול ותמונה לפיליפס 42 FH עם האמבלייט. למגבר אין אפשרות לעשות שייכות של קול ותמונה ממקורות אחרים כנראה בעתיד למשודרג כן יהיה השאלה שלי אם מבחינת איכות הסאונד הכרטיס שיש על הלוח אם טוב או שעדיף לי להשקיע עוד כ700 שקלים בכרטיס קול כמו קריאטיבX-FI טיטאניום פאטלטי -או המלצה לכרטיס אחר (אין תקציב מוגדר)

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום. יש לי לפטופ שכשאשר אני נמצא בבית הוא משמש לי גם כנייח. אני מציב אותו על שולחן איפה שיש לי גם מסך רגיל (20 אינץ') ומחבר ליציאת VGA שיש למחשב את המסך ולוחץ על הכפתור של דל להגדרות הרחבת המסך ובוחר ב Extand ויש לי בעצם שולחן עבודה מאורך, שאני משתמש בו ככה שבמסך אחד אני יכול לראות סרט לדוגמא ובמסך השני אני עובד ואני פשוט יכול להריץ את העכבר ביניהם. השאלה שלי - אני מתכנן לקנות כרגע מסך 32 או 37 אינץ', ולחבר אותו לקיר מעליי ואני רוצה שהוא ישמש אותי במקום המסך החיצוני הנוכחי שאני מחבר ל VGA. מה שקורה הוא שבגלל שהוא גבוה מעליי הוידאו יהיה במסך והאודיו יהיה מהרמקולים של המחשב, כי ה VGA מעביר רק את הוידאו, אז אני רוצה להשתמש ביציאת HDMI שיש לי בשביל לנסות לראות אם זה עובד גם …

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by davidt99,

היי, אני מחפש כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר הדיגיטלי/טלוויזיה (כנראה בחיבור קומפוננט) ושאני אוכל להקליט ממנו למחשב. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by adir221,

שלום אני רוצה לחבר אוזניות חוטיות לטלוויזיה שלי 32AV700 ואני רוצה לדעת איך הכנסתי את הפלאג של האוזניות לכניסה בטלוויזה ואני עדיין שומע מהרמקולים שלה מה אני צריך לעשות כדי לשמוע דרך אוזניות ? זו הטלוויזיה http://www.toshiba.com.my/product/pr...uctid=32AV700E

• 12 תגובות
    • 6.8k צפיות
  21. Started by amitbl,

ראיתי פעם פוסט של אוזניות מומלצות לפי טווחי מחירים אבל אני לא מוצא אותו כרגע משום מה אשמח לקישור אם יש למישהו. בכל מקרה, הגיע הזמן להחליף את אזניות המשחק הנוכחיות שלי - הSpeedlink Medusa 5.1; הן כבר בלויות, חלודות, ומזייפות בטירוף - ולכן אשמח להמלצה לאוזניות חדשות. סגורות או חצי פתוחות. חשוב לציין שאני עם כרטיס קול אונבורד ושמפריע לי מאוד ההפרעות שאני שומע ממנו, אבל בווליום בינוני-גבוהה מרגישים את זה פחות ואין לי כסף או מקום בלוח האם להוסיף כרטיס קול XFi כלשהו. אם יש אוזניות סבירות כלשהן ובטווח המחיר שלי שמגיעות עם כרטיס קול USB שייתן לי איכות סאונד טובה יותר מאיכות הסאונד הנוכחי שהמחשב שלי מוציא - הוא יקבל עדיפות מבחינתי. מה חשוב לי (לפי סדר עדיפויות) - 1. נוחות. …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by super_spam,

איך kenwood ברסיברים ואיך בכלל הדגם הזה צפציפי למערכת סטנדרט KRF-V5060D וכמה RMS היא מוציאה לערוץ רב תודות.

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  23. לאחרונה הסבתי מחשב ישן (יחסית) למדיה סנטר וחיברתי אותו לטלויזיה. אני שוקל להחליף לו את כרטיס המסך, כך שניתן יהיה לחבר אותו בחיבור HDMI לטלויזיה (כיום מחובר עם כבל שממיר יציאת DVI מהמחשב לכניסת HDMI לטלויזיה) תהיתי האם קיים כרטיס מסך שמשולב בתוכו גם כרטיס טלויזיה שמסוגל לקלוט את שידורי הטלויזיה הדיגיטלית של עידן + (DTT או DVBT) אשמח לקבל המלצות במידה וקיימת חיה כזו.

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  24. השימוש העיקרי שלי הוא למישחקים וסרטים וגם למוזיקה בדגש על איכות צליל בנוסף יש אפשרות להישתמש בערוציי קול וירטואלים עבור מישחקים באוזניות אלו ? צריך גם המלצה על כרטיס קול שינצל את מלו הפוטנציאל שלהם בימיוחד עבור מישחקיי מחשב כמו crysis2 וכו" אין מיגבלת תקציב עבור הכרטיס קול Sennheiser PC360 קישור : http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headsets_pc_pro-gaming_504122 Sennheiser HD595 קישור : http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_audiophile-headphone-hd595-quality?Open&path=private_headphones_hifi_audiophile-headphones מעוניין לקנות ממשווק רישמי של היצרן בארץ איך משיגים אותו או עדיף יותר מחנות מסוימת ?…

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  25. יש לי מערכת של 5 רמקולים של bose double cube אני כרגע משתמש במגבר aiwa ישן וצולע למדי. אני מעוניין לשדרג לרסיבר חדש בעלות של כ 5000 שח סלון של כ 35 מ המטרה היא סרטים בסראונד וקצת מוזיקה. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.