אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש לקנות אזניות טובות עם מיקרופון. השימוש העיקרי הוא בStarcraft 2 כדי לדבר עם חבר בסקייפ תוך כדי משחק. אני אשתמש בהם גם לshooters אני מניח ובשביל משחק עם הלפטופ שלי אבל בדרך כלל אני עובד על PC ומשתמש ברמקולים 5.1 התקציב הוא יחסית גמיש, אני מוכן להשקיע עד 500 אבל אשמח לחסוך. אני שואל בעיקר כי יש מבצע בKSP על ציוד של Thermaltake ואני שוקל ללכת על הShockOne ואני לא בטוח כמה הן טובות, לעומת רייזר למשל. וכמה באמת כדאי לי לקחת אזניות USB בניגוד לאזניות רגילות. אשמח לתשובה מהירה כי המבצע שלהם נגמר היום תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש אוזניות חדשות,התקציב הוא 350,חשבתי בנתיים על sennheiser HD212 ד''א מה הבדל בין גרסאות HD וEH? ראיתי גם כמה אוזניות של AKG,אבל בטווח מחירים שלי אני חושב שsennheiser נראה יותר רציני אשמח לקבל הצעות נוספות האוזניות יהיו מחוברות לכ.קול AUDIGY 4 SE 7.1 תודה
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיהיה לו חוט יחסית עמיד , ושלא יפול מהאוזן אם אפשר רק מאתרים שעובדים עם PAYPAL
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי היום בהצעה לרכישה של אזניות ספורט אלחוטיות (BLUETOOTH) של PHILIPS מדגם SHB6017. לפי מה שכתוב באתר של היצרן האזניות יכולות לשמש גם כדיבורית ואף ניתן לשטוף אותן במים. קראתי גם קצת ביקורות על המוצר באינטרנט אבל לא הגעתי למסקנה חד משמעית. אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת מתוך ניסיון אישי או על סמך המאפיינים של המוצר (אני לא כל כך מבין בכל הפרמטרים השונים ויצא לי להתאכזב לא פעם עם אזניות ספורט). http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/PHILIPS-Bluetooth/2390695/.mlt5PY תודה מראש, עומר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש אזניות קשת חוטיות (בלי מיקרופון עדיף) בעיקר למשחקי מחשב, סרטים, שומע בעיקר סאונדטאקים ומוזיקה אלקטרונית באזור ה 600 ש"ח כרגע אני משתמש באזניות קשת - סנהייזר PX 100II ומאוד מרוצה מהם, אבל הן מכאיבות לאורך זמן (יושבות על האוזן בלחץ) ולפעמים קשה להיות איתם בגלל הקשת עצמה (מפריעה בצוואר). חוץ מזה - מאוד אוהב את הסאונד שלהם ובגלל זה מתייעץ איתכם פה, מחפש המלצות תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מי החברה שמייצרת ל APPLE את האוזניות שמגיעות עם המכשיר ?(IPOD)? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם מכירים את החברה? פשוט המליצו לי עליה(מבחינת עלות\איכות) ואני לא רואה יותר מדי חנויות שמוכרים אזניות שלהם.
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
מישהו מכיר ? KSC-55 של חברת Koss ? מה האיכות שלהם מול מחיר, או אם יש המלצות אחרות על אותו סוג של אזניות (לא מחייב עורף).
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חברה קניתי לא מזמן אייפוד טאצ' וכדי להנות מהאיכות החלטתי לרכוש אוזניות חדשות ואיכותיות. במסגרת תקציבי הומלצו לי 2 האוזניות הללו ואני ממש בהתלבטות על איזה מהם ללכת... אם אתם יכולים להמליץ באמת ולתת לי סיבות למה לקנות את הדגם שאתם חושבים עליו ולא דווקא הדגם השני... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנייר הזה שאפשר ליראות איתו סרטים!!! איזה מגניב זה סוף סוף יש עליו מידע (לא ממש מידע אבל זו התחלה!!) http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=373800&sid=127 ויש גם תוספת חדשה לסוני 3 ממש מגניב כמו של הקונסולה WII או למי שמקיר אותה בשם אחר ה-REVOLUTION (אני חושב שרושמים את זה ככה) http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=96468
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
טוב אז למי שלא יודע אני די התאכזבתי ממגבר הליטל דוט שהיה לי והחלטתי ששדרוג חייב לבוא, ואחד כזה שאני אכניס את היד עמוק מאוד לכיס ולא אתחרט. אופרה, מגבר שעד לפני חצי שנה שלט ביד רמה על תחום מגברי האוזניות עד 1500$ (החליף אותו הסימפוני) אצלי וקשה לי להסתיר את ההתרגשות. כמובן שחטפתי אותו מיד שניה ולא שילמתי את הסכום המטורף הזה ;D ממה שאני שומע עד עכשיו הסאונד מדהים. התחושה הכי ראשונית שמתקבלת היא של "אינטימיות" בצליל. ההרגשה היא שהצליל הרבה יותר צלול וקרוב אליך וכמובן שמפורט הרבה יותר מהליטל דוט, כל זאת ללא אובדן במה ואימג'ינג. עוד לא יצאה לי לבדוק לעומק את אופציית הקרוס-אובר, אבל אני מאמין שבDAC כמו שלי זה כבר קיים.. כמו כן אני מתרשם שמבחינת ווליום צריך להוזיז את החוגה …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ממ חברת האוזניות האיכותית באמת והיחידה שאני כמרי זה AKG ואני רואה שאתם דמברים על פול דברים אני אשמח אם תרכזו שמות של חברות ודגמים מוצלחים של אוזניות מכל מיני סוגים כדי טיפה לדעת מה שווה ומה לא..
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היא משגעת אותי כל היום שזה מה שהיא רוצה. תמליצו לי בבקשה מה לקנות=]
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שינוגן בנגן דיוידי רגיל ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ל h320 יש תפריט בעברית? האם h10 מנגן וידאו? תודה לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חברה מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך לפתיחת רדיו דרך ה winamp בבקשה.. נ.ב אני חדש באתר..
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי בסביבות ה 2500 ש"ח ואני רוצה לקנות נגן MP4 יש לכם המלצות??? תודה לעוזרים!
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני כבר חמש שנים (אולי טיפה יותר) נמצא עם אותם רמקולים למחשב (Creative Inspire 2500). 2.1 שמאוד אהבתי בהתחלה והם כבר הזדקנו...עכשיו שאחד הרמקול השמאלי החליט שלא בא לו לעבוד יותר, הגיע הזמן להחליף. בגלל שהרבה זמן לא התעניינתי ועקבתי אחרי השינויים בשוק, אין לי כבר מושג איזה חברות שולטות בשוק ואילו דגמים נחשבים טובים. אשמח להמלצה על רמקולים 2.1 טובים, בעיקר למוזיקה ולמשחקים. תוספות נחמדות: חיבור לאוזניות, שליטה נוחה בווליום (אם יש דומה ל-Inspire זה אחלה). התקציב, עד 350 ש"ח. תודה רבה, דוד.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז קצת סיפור רקע. הE2C SHURE שימשו אותי מ2007 עד 2010. היתה להם אחלה איכות בניה וצליל עמוק ונעים אבל תמיד הפריע לי החוסר פרוט שלהם וכל הצלילים הגבוהים נשמעו בצורה מעורפלת קצת. לפני שנתיים בערך הם הוחלפו לאטימוטיק HF2 שמאוד הרשימו אותי לטובה. קצת פחות באסים אבל צליל הרבה יותר מאוזן, יותר מפורט ואוזניות שפשוט יותר כייף להקשיב להם. חבל לי שגם האוזניות האלה הגיעו לסוף חייהם. הכבל מתחיל להיקרע בצד שמאל והגיע הזמן למצוא משהו חדש.. התקציב שלי כרגע הוא בערך 100-120 דולר והאוזניות שעומדות על הפרק הם: SHURE 215 ששמעתי עליהם דברים טובים KLIPSCH S4I והWESTONE UM1 או הWESTONE 1 (מה ההבדל בניהם?) שומע בעיקר רוק, רוק קלאסי ומוסיקה אלקטרונית. ואוהב אוזניות מדוייקות ומפורטות לא רוצ…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קודם כל אחרי איזה חודש שלם שאני מחפש כל פיסת מידע אפשרי על האוזניות הבאות שאני הולך להזמין מחו"ל הגעתי להחלטה. עכשיו אני רק צריך שתגידו לי מה דעתכם על מה שהחלטתי. טוב אז ככה, החלטתי להזמין את ה-Koss Portapro שעולות כ-35 דולר בארה"ב מהאינטרנט. למה בחרתי אותן? הם ישמשו אותי גם לבחוץ עם נגן MP3 וגם לבית על המחשב. הן קטנות, אמנם לא הכי יפות אבל לפעמים צריך להתפשר בחיים. היום הייתי באדר סוכנויות (תודה רבה ל-Anatoli שהמליץ לי על החנות הנפלאה הזו.) והאזנתי לכמה דגמים וגם ל-Portapro שהן הכי היו מוצאות חן בעייני מרוב הבחינות. המחיר שלהן הוא ממש נמוך יחסית לאיכות. ובין הדברים הכי חשובים שגרמו לי ללכת עליהן היה שיש עליהן אחריות לכל החיים לא משנה מה קורה. דורס אותם טרקטור א…
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, היום נסעתי להדים - מכון למכשירי שמיעה בו גם לוקחים מידות אוזניים [חלק פנימי]. החוויה לא הייתה מדהימה, UE מבקשים מידות בפה פתוח ולהדים לא היו בלוקים לנשיכה, משמע היה עלי להשאיר את הפה פתוח במקסימום למשך מספר דקות! לא הייתה אווירה של מקצועיות, היא לקחה לי שתי מידות: אחת בפה סגור ואחת בפה פתוח, למרות שאמרתי שאין צורך במידות כאשר הפה סגור. ודווקא כאשר היא לקחה את המידות בפה הסגור, הדגימה הייתה מאוד עמוקה ואילו המידות שנלקחו בפה פתוח היו פחות עמוקות בהבדל משמעותי, כמוכן לאור העובדה שהיה עלי להשאיר את הפה פתוח ללא בלוק נשיכה, כאשר היא הוציאה את הדגימה מאוזני הימנית סגרתי במעט את הפה [לחצי] ואני מאוד מקווה שזה לא דפק את הדגימה השמאלית... בקיצור, חוויה ממש לא מהנה! ומה שע…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני מוריד את הדרייבר של הכרטיס קול ... לפחות לדעת את שמו ..
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הנה עוד פירוק: http://www.easydigi.com/news/2005/1/10/news_520.htm ועוד באתר..
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
התחדשתי ברמקולים X530 לפני פחות משבוע חיברתי את הרמקולים לסאב כמו שצריך חוץ מזה שהחלפתי במקומות בין האחורי הימיני ושמאלי כי כשעושים בדיקת סראונד הוא מזהה אותם הפוך.. הרמקולים חוברו לכרטיס http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=14257 לפי הצבעים ירוק לירוק כתום לכתום ושחור לשחור.. עכשיו יש בעיה בכל זה: לא שומעים בסראונד בכלל.. במוזיקה שומעים רק משני רמקולים קדמיים ששמעתי אצל חבר ששומעים שכולם בסרטים אותה בעיה.. במשחקים יש עוד סראונד אבל שומעים ממש חלש משני האחוריים ישלי ויסטא ואמרו לי שזה בעיה איתם אבל לחבר שלי יש אותם בויסטא ואין לו שום בעיה בבקשה עזרה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפעם דגם שיעבוד ללא בעיות. אשמח לקבל המלצה על אוזניות בסדר מחיר של 200-300 שקל עם BT וכוללות מיקרופון מובנה. בסגנון של NT-2. תודה אגב, למי שמתעניין. כאשר הייתי הולך בשמש עם האוזניות היו קיטועים ב-BT. אבל לא רק בשמש. אלא בעיקר. קיטועים של בין 2 שניות לאיזה 15 שניות.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-