עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כחלק מעיצוב הסלון החדש, וכניסת הHTPC למקום, אני זקוק לפיתרון יצירתי בתחום האודיו. אני מעוניין בצמד רמקולים, עדיפות ללא סאב, מחוסר מקום (ואין מה לדבר על 5.1 ). סטלייטים יכולים להיות פיתרון, אך אני מעדיף רמקולים עם דרייברים בגודל נורמלי בכדי לכפר על חוסר הבס. הרמקולים צריכים להיות קטנים יחסית. כיוון שהם ינוחו על מדפון קטנטן מתחת למסך. בכדי לחסוך מקום נוסף - עדיפות שיהיו בעלי הגברה פנימית אקטיבית בכדי לחסוך את המגבר. כמה שזה קשה - הנטייה היא לכיוון הSQ ולא SPL. דגש על סרטים, ומעט משחקים. שלט אלחוטי- יתרון. ממשק חיבור? מה שיש, יש לי לא מעט כרטיסים (ואני צריך לקבל החלטה את מי לחבר למחשב, כנראה ניסוי וטעייה) הזמנה מחו"ל? ממש אין בעיה. תקציב? 1000 ש"ח. תודה רבה עריכה…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  2. Started by lalalala,

יש לי תקציב של 2500 לרמקולים , ואני רוצה מערכת מפציצה לחדר שהשימושים שלה הם רק מוזיקה , בעיקר טרנסים ושחורה ואם אתם יכולים להמליץ לי על מערכת, ואם לדוגמא יש מערכת נגיד ב1000 שאוכלת כל מערכת אחרת מעניין אותי אם זה יהיה אפשרי וחכם לקנות אותה מערכת פעמיים בשביל כפול עוצמה (אני יודע שזה מפגר לאללה אבל זה מעניין אותי כי בעיה של כסף אין ואני רוצה משהו שבאמת יפגיז לי את החדר) ועוד שאלה זה לגבי סאב של אוטו קודם כל אחד שמתאים לתקציב ושמעתי שצריך גם מגבר ורסיבר אז המלצות ועצות כל שהן יתקבלו בברכה .. ואם אפשר לחבר אותו לרמקולים הנוכחיים ( harman kardon soundsticks 1.2 ) או שאני צריך לקנות רמקולים חדשים תודה (:

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by n_aviv1,

אני צריך להכין וידאו למחר למקרן ואני לא יודע באיזה רזולוציה לעשות אותו. מדובר ב benq mp515. כתוב שהרזולוציה הטבעית היא 800*600 והמקסימלית היא 1600*12003 ועוד משהו שאני לא יודע זה כמה FPS צריך להיות (25/29.97/30/60/59.97/24 וכו'..) אשמח לתשובה (דחוף להיום). תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  4. אני מתכנן לשדרג קצת את החדר ולהתחדש בטלוויזיה ומערכת אודיו חדשה בעקרון אני מחפש טלוויזיה שאני יצפה בה ממרחק של 3~3.5 מטר אז חשבתי על 32" או קצת גדול יותר , וכמובן גם מערכת קולנוע ביתי חדשה. התקציב הו כ1500~2000 למסך ועוד 700~1000 לרמקולים, בקיצור 2200~3000 לשניהם אני יודע שהתקציב יחסית נמוך אבל אני אשמח מאוד אם תצליחו לא לעבור את ה2500.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by Tal Israeli,

כבר תקופה מסויימת שיש לי בעיות סאונד בניגון מוזיקה. כל כמה שניות במהלך ההשמעה אני שומע מעין "תקיעות/קפיצות" (נשמע כמו תקתוקים) וזה ממש מחרפן אותי. שמתי לב שזה קורה יותר לאחר שמהמחשב כבר עובד כמה שעות טובות. המפרט בצד. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  6. Started by AVROMROTH,

יש לי התלבטות בין כמה טלוויזיות חשוב לי מאד האיכות תמונה וגם איכות השמע 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775812 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728246 3) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762537 אשמח לכמה שיותר עזרה בנושא והסברים לגבי כל אחד , תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי כרגע בעיה שהיא בעיה נפוצה כבר לרוב השחקנים שמשחקים ב BFBC2 . יש לי כמובן כרטיס קול מובנה של REALTEK . המשחק קורס לי כל 30 דק' משחק בערך ( זה לא ה-OC הוא יציב ברזל ב-OCCT אחרי הרצה של שעה ) . בכל אופן חשבתי על כרטיס חיצוני . הייעוד שלי הוא כמובן לשחק בראש שקט עם BFBC2 . שומע המון מוסיקה וגם לסרטים ( אם זה באמת ישנה משהו ) . בנוסף יש לי מערכת רצינית שמחוברת למחשב . התקציב הוא לא כל כך מדוייק , כי אני לא ממש יודע מה התקציב לכרטיסי קול . הדרישה שלי לא מקצועית ,סהכ רוצה להשביע את רצוני . וגם לא מוכן להוציא עוד כסף מיותר על שטויות . תודה רבה למי שמוכן לעזור בנושא .

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by aero,

שבוע טוב חברים, לאחר תקופה כבר שאני פשוט סובל מהאוזניות "אין איר" שלי החלטתי לעבור לאוזניות קשת קלילות. אז ככה, רוב הזמן אני שומע מוזיקה מהאייפון שלי ז'אנרים בדרך כלל זה היפ-הופ אלקטרוני האוס וקצת קלאסיקות, בכל מקרה הדגש הוא בדרך כלל על הבאס. הנוחות משחקת פה פקטור גם כן, אני מסתובב גם עם האוזניות בחוץ אז עדיף שהם לא יחממו את האוזניים יותר מדיי(אבל אני מבין שאי אפשר להנות משני העולמות. התקציב שלי הוא בין 250-350 ואני דיי גמיש, אבל לא חושב שיש צורך להשקיע מעבר לזה. אז אחרי חיפוש קטן שעשיתי באינטרנט היו הרבה המלצות אז האוזניות הבאות: PX-100 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={10150FF6-A141-4CA8-B8D…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  9. יש לי נגן ipod touch והאוזניות שלו (שהיו גם ככה גרועות) נשברו פרטים על האוזניות שאני רוצה לקנות מוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF51EF0150AA001 התקציב שלי הוא 250 ש"ח (אפשר לחרוג עד ל300) , יש לכם המלצה לאוזניות יותר טובות? אפשרות אחרת זה cx300: http://store.idigital.co.il/ipad-accessories/earphones/avznivt-sniizr-tvk-havzn מה עדיף? תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. הכרטיס קול חדש לחלוטין קיבלתי אותו מתנה ואין לי מה לעשות איתו , אני מבקש עליו סכום של 800 ש"ח .... שווה כל שקל ואין אותו עדיין בארץ ... כמובן שיש אחריות וקבלה מקוריים

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  11. אהלן התחדשתי בסולו 6 ואני צריך עזרה בבחירת המיקום ציירתי דוגמא לסידור של החדר שלי: באדום (1) מופיע אפשרות אחת למיקום הרמקולים (הקרש זה מדף מיותר שבא עם הספריה ותפוס עם משקולות על הספרייה, אין בעיה אסטית ממש עם המיקום) בכחול (2) זאת האפשרות השניה למיקום. באפשרות 1 הרמקולים קצת יותר גבוהים והטוויטר בגובה האוזן באפשרות 2 הרמקולים ככה שהטוויטר משהו כמו 5 ס"מ מתחת לאוזן. הבעיה באפשרות הראשונה היא שהרמקולים בצדדים ואפילו טיפה אחורה למעשה, שזה מרגיש קצת מבלבל ואני לא יודע עד כמה זה מומלץ למוזיקה. הבעיה באפשרות השניה היא שהרמקולים כבר נהיים ממש קרובים אליי וזה יוצר פער רציני בין המרחק מהאוזן לטוויר לבין המרחק מהאוזן לוופר, מה גם שסביר להניח שמדפיים גדולים צריכים מרחק …

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  12. היי אני רוצה לקנות מערכת פצצה לחדר, אני יכול לתלות את הרמקולים., בנוסף אני צריך אוזניות למשחקים (חשבתי על SSV2 או על משהו של סנהייזר) לאוזניות מחיר עד 350-400 לרמקולים אני לא יודע כמה צריך כי אני רוצה רמקולים+מגבר +הכל שיהיה קומפלט, אז בערך 1XXX המערכת אני רוצה סראונד הכל מיועד למשחקים

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן, קניתי לפני כמה שבועות את ה-microlab x-13, ובינתיים אני מרוצה מהם. יש רק דבר אחד שמפריע, הרמקולים הקודמים שלי היו של creative והיה להם מן חוגה כזו שניתן היה דרכה לשלוט על הווליום, ככה שיכולתי תמיד לראות מה הוא. ב-x-13 הווליום נשלט ע"י השלט, ומופיע חזותית על הסאב. עקב כך שהסאב לא נמצא בטווח ראייה ישיר, אני לא רואה מה הווליום כשאני ניגש למחשב, ושומע אותו רק כשיש סאונד מהמחשב. רציתי לדעת אם יש איזשהם דרייברים או תוכנת שליטה לרמקולים שנותנים לי את האפשרות לראות את הווליום של הרמקולים דרך המחשב. תודה רבה, דוד.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by matan007,

קניתי סטרימר לפני כמה שבועות של xtreamer הדגם עם הצלעות קירור. אחי נדלק מהעניין של הסטרמרים והוא גם רוצה. הוא מצא ביד 2 מכשיר של פוקפורן A200 מה לדעתכם עדיף? אני מרוצה מה- xtreamer אבל הפוקפורן גם מוכרים וטובים. מה שהכי חשוב הוא שתהיה תמיכה בעברית והרצת סרטי FHD. עם הפוקפורן עדיף מה מחיר מומלץ ליד 2 שלו?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  15. אהלן חברים, מחפש טלביזיה 32-42 אינטש שטוחה. היא תשתמש בעיקר לצפיה בסרטים וסדרות, כרגע בכלל לא תשמש כטלויזיה, אולי בהמשך. חשוב: שלא תפיק הרבה חום, החדר קטן ואין מזגן. שהיחס עלות תועלת יהיה טוב. שתהיה אמינה, אין לי זמן וכוח להתמודדות איתה. שתהיה אחריות איכותית כך שבמידה ובכל זאת אצטרך להתמודד, זה יהיה קצר וקולע. לא חשוב אבל יכול להיות נחמד: יש לי סמסונג VIBRANT (שזה גלקסי S רק של טי מובייל). אפשר לשדר ממנו תכנים לציוד שתומך בDLNA. יכול להיות מאוד נוח להשתמש בו כסטרימר במקום להתחיל להריץ כבלים או להזיז את הלפטופ ליד המסך כשרוצים לראות משהו. זה גם משאיר את המחשב פנוי לדברים אחרים. עוד משהו שיכול להיות נחמד הוא היכולת לחבר DOK או דיסק חיצוני USB ולנגן ישירות ממנו. אני בדר"כ מ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. במסגרת בדיקות לפני קניית 32" חדשה לחדר השינה נתקלתי במסך הנ"ל שלפחות מבחינת תכונות על הנייר מספק את כל מה שחיפשתי ובנדיבות, בעיקר הסקארט ושאר החיבורים והאחריות לשלוש שנים http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleD ... Id=7741861 לדוגמה. הבעיה העיקרית שכנראה בהיותו חדש מאוד כאן, מספר חודשים, לא הצלחתי למצוא שום ביקורת עליו או דעות משתמשים או יותר מוזר כל הודעה של מאג שמתייחסת אליו. אפילו בזאפ הוא לא מופיע. גם מקום לראות אותו בתצוגה עדיין לא מצאתי. עקב זאת אני קצת חושש לבצע רכישה למרות שגם המחיר שקיבלתי הוא אטרקטיבי ביותר ביחס למסכים עם נתונים דומים. האם למשל הסקארט הוא RGB מלא? זה לא מופיע כלל במפרט. דיברתי עם טכנאי בחברת אמטל מספקת האחריות ולא הצלחתי לשמוע ממנו…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. אהלן אני מנגן כבר כמה שנים וברשותי מספר כלים, לאחרונה חשבתי שכבר אולי אני ינסה להתקדם ולהתחיל להקליט סתם בשביל עצמי, ההקלטות לא יהיו מקצועיות וגם אין לי שום משיכה לעניין שזה יתמקצע, זה סתם עבור שמירה של רעיונות שלי והשמעה לחברים. כל העסק יתחבר דרך נייד כנראה (עדיין אין מתוכננת רכישה לכבוד לימודים) ובנתיים נסתפק במחשב הביתי (Q6600 4GB GT250 אם זה משנה). יש לי כבל של רולנד cakewalk um-1g כבל מידי. הכלים שאני ירצה לחבר: כמובן חשמלית עם מגבר פנדר ויאמה, איתה יש מולטי אפקט floorpod plus line6, ישנה אורגנית yamaha psr 540, ותופים אלקטרוניים roland td-4k, בעתיד יהיה גם באס כנראה בעז"ה. עכשיו אלו החיבורים, במולטי אפקט, התופים והאורגנית ישנו חיבור מידי מלבד היציאות הרגילות. …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני מעוניין בשני רמקולים (אפשר גם 2.1, אבל עדיף שלא) לשימוש כללי, כולל משחקים ווידאו. לא צריכים להיות עוצמתיים, ולהיפך. אני הולך להשתמש בהם בעיקר לווליום נמוך יחסית, לכן דרישה עיקרית תהיה שהצליל (במיוחד דיבורים) ישמע ברור ככל האפשר גם בעוצמות נמוכות עד שקטות. דרישות נוספות (פחות חשוב אבל רצוי): לא גדול מדי (שאפשר לשים בקלות על השולחן עם המחשב) אם שייך שתהיה יציאת אוזניות על הרמקולים עצמם אני לא כ"כ יודע את טווח המחירים של הדברים האלה, אז קצת קשה לקבוע תקציב.. נגיד 200 ש"ח, עם עדיפות לכמה שפחות, אבל אפשר לחרוג אם צריך.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  19. אהלן אני מתכנן לקנות שבוע הבא את הASUS XONAR ESSENCE STX ויש לי מיקרולאב סולו 6C אני חושש מאוד שאני אבזבז סתם כל כך הרבה כסף למרות שבפורומים בחו"ל אני רואה שכולם אומרים שזה עולם אחר לגמרי ואין מה להשוות. חיברתי את האייפוד טאצ (דור שני) והמחשב ביחד לרמקולים (יש 2 כניסות), וניגנתי את אותו השיר בדיוק באותו הזמן. שניהם על ווליום מלא ועל העוצמה שלטתי רק מהרמקולים ככה שלשניהם הייתה גם בדיוק אותה העוצמה. כשקפצתי בין המחשב לאייפוד לא היה ממש שום הבדל שבעולם בצליל. אני עכשיו מתחיל די לחשוש, כי מצד אחד ידעתי שלאייפוד יש יציאה שנחשבת ברמה מצויינת ומצד שני יש לי לוח P55M-UD2 שדווקא אמור להיות לו כרטיס קול גרוע, ואני לא שומע ביניהם שום הבדל. אז יתכן שהם אכן אמורים להשמע אותו דב…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. שלום. בזמן הקרוב אני מביא מערכת סטריאו משומשת (מגבר+זוג רמקולים; כנראה שגם פטיפון בעתיד הקרוב). מכיוון שיש לי חדר קטן אז הפתרון הכי טוב שמצאתי למערכת זה לשים את הרמקולים בצד אחד ואת המגבר מולם בצד השני. זה אומר שאני יצטרך לעשות עיקוף של החדר עם הכבלים, מה שיצא בערך 8 מטרים. השאלה שלי היא אם יכולה להיות פגיעה בצליל אם אני משתמש בכבלים כאלה ארוכים (הכבלים באיכות מעולה)? תודה, levelone.

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by 11GnR,

שלום היום קניתי את הMICROLAB SOLO6C חשבתי על זה המון לפני שקניתי ומצאתי אך ורק מיקום אחד אפשרי לרמקולים ולשולחן בחדר, אין שום אפשרות להחליף מיקום של משהו, כל רעיון שיהיה יגרום להמון בעיות בתפקוד של הדברים בחדר. עכשיו במיקום הזה יש לי הדהוד ממש ממש כבד באזור ה100-150 הרץ. ניסיתי לשים את הרמקולים בקצה השולחן ולהתרחק ולשמוע ככה וזה נפתר לגמרי והיה נשמע מדהים, ואגב זה גם היה נשמע הרבה הרבה יותר חלש מאשר המיקום שעושה הדהוד. (אבל זה מיקום רק לבדיקה כשאני יושב באמצע החדר לרגע, לא משהו אפשרי.) הנה תמונה של המיקום הנוכחי של הרמקול השמאלי, הימני ממוקם בצורה דומה ישר מול הקיר בצד ימין אבל אין לידו ספריה. לרמקולים יש פורט אחורי שמגדיל מאוד את הבעיה. אבל גם כשדחפתי אל הפורטים את ה…

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  22. ההורים של אשתי מחפשים מערכת לסלון שתכלול רדיו, CD, תהיה פשוטה לתפעול ואמינה יחסית. יש להם רמקולים גדולים שאפשר להשתמש בהם. המוצר צריך להיות חדש (לא יד 2). ראיתי כל מיני מערכות של סוני בZAP. אשמח להמלצה על דגם ספציפי. כמו כן, מהו ההספק הנדרש למערכת בסלון גדול ? הם לא עורכים מסיבות בווליום גבוה, אבל יש להם קשיי שמיעה. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, חברה שלי מחפשת אוזניות חדשות להתנייד איתן באוטובוס בעיקר בצורת קשת על הראש. אני יודע שבטווח מחירים הזה לא יהיה משהו לאודיופילים וגם לא משהו שמתקרב לזה אבל מהסיבה שאני לא רוצה משהו שיתפרק אחרי חודשיים אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי לאילו דגמים להתקרב ולאילו דגמים להתרחק. היא מחפשת אוזניות סגורות כי רוב הנסיעות יהיו באוטובוס עם הרבה רעש מסביב לא רצוי. כרגע יש לה אוזניות עם ספוג וזה לא נוח וסגור ממש למרות שזה של AKG 403.. היא מחפשת משהו סגור יותר שיהיה נוח להתנייד איתו. אנחנו נהיה באילת בסופ"ש הבא ככה שניתן גם לקנות באילת אם כדאי לקנות שם. בזאפ ראיתי בטווח מחירים הזה חברות מוכרות כמו פנסוניק וסנהייזר רק שאני לא יודע אם הדגמים RPDJ100 ו HD201 בהתאמה לדוגמה טובים ביחס עלות-…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  24. שלום לכולם חברתי את המחשב הנייד FUJITSU למסך LCD HDr והוא לא מציג מסך מלא ככול שמגדילים את הרזולוציה התצוגה קטנה משומה. הכרטיס מסך הוא INTEL HD GRAPHICS הוא פשוט לא מצליח לעשות FULL SCALE. ניסיתי מצב DUPLICATE אותה הבעיה. אפילו כששמתי את הטלויזיה בתור מסך ראשי התצוגה הייתה קטנה ולא מלאה. ניסיתי בטלויזיה נוספת והבעיה ממשיכה,ניסיתי עם מחשב נייד אחר שיש בו כרטיס של NVIDIA ועובד נפלא. האם הבעיה היא בכרטיס או בדרייברים? האם יש שיטה אחרת? אשמח..

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. יש ברשותי את האוזניות cx300 של סנהייזר כבר כ 6 שנים ואני חושב שהגיע הזמן להשתדרג... חשוב לי אוזניות בעלות באס חזק, אני מודע לכך שאוזניות כפתור לא מייצרות באס כמו באוזניות קשת אך חשוב לי בכל זאת להשתמש באוזניות כפתור...כמו שאמרתי מחיר בסביבות 1000 שקל, תודה לעונים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים