עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לחברי הפורום! קניתי לפני כחודש מע' קולנוע ביתית לסלון: רסיבר (JVC 5042) + סט 5.0 (2*220 + 3*110 של Audio Lapas) מאתר יד2 ב-900 ש"ח ואני מרוצה מאוד בהתחשב במחיר. עכשיו אני צריך רמקולים לחדר ומתלבט האם לקנות משהו בסגנון או להוסיף קצת וללכת על Z5500 - הכל יד שנייה כמובן (לדעתי, רמקולים זה אחד הדברים שהכי משתלם לקנות משומש כי מניסיוני זה מחזיק שנים גם בשימוש תובעני). מבחינת הכניסות - זה די זהה. השאר אני ממש לא יודע כי אני חדש בתחום. תמיד היית חולה על סאונד אבל רק עכשיו יש לי את היכולת להרשות את התענוג לעצמי גם אם זה רק יד שנייה... השאלה מה עדיף? במחשב שאני מתכנן לקנות אמור להיות כ. קול מובנה של RealTek נדמה לי (לוח אם צ'יפסט G780 של אסוס כולל יציאה אופטית). אגב, האם…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by miller84,

שלום לחברי הפורום. אני מחפש אוזניות קשת עם מיקרופון לשמיעת מוזיקה במחשב וקצת באייפון אני לא מחפש משהו מקצועי כמובן אלא משהו סביר שנותן צליל ובס יפים ועם אטימה טובה. התקציב הוא עד 400 ש"ח אולי עם חריגה קטנה של 20-30 ש"ח. אשמח להמלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by segev22,

היי, עברתי דירה ואני מחפש המלצה למסך LED בגודל של 40 אינץ' לפחות , אני יתחיל במה שאני לא צריך שיהיה במסך: 1.לא צריך מערכת אנדרואיד או כל סטרימר אחר. 2.לא צריך תלת מימד. מה כן צריך: 1. גודל מסך 40 אינץ' או יותר. 2.חדות תמונה. 3.קצב ריענון תמונה מצויין 4. קשור ל2 ו3 ביחד מעבד תמונה ופאנל איכותיים. 5.לפחות שני חיבורי HDMI או יותר. 6.חיבור אופטי. 7.חיבור ממשק USB לפחות אחד. 8.ממיר עידן+ מובנה. 9. הכי פחות חשוב אבל גם רצוי מאוד , מסגרת כמה שיותר דקה או בלי מסגרת בכלל. דגש על איכות המוצר. אני יודע שהיפנים מתמחים בזה אבל יקרים מאוד! אני יודע שרוב החברות היום שמות דגש על איכות בעיקר במסכים עם מערכ…

4. Started by ofir_bl,

קניתי את הכרטיס קול הזה שאמור להיות בין הטובים שיש. התקנתי לו דרייבר אחרון ל WIN 7 וכמובן שהתקנתי חבילות מקודדים וכל מה שצריך על מנת לנגן סרטי HD במחשב. הכרטיס מחובר לרסיבר של DENON בכבל אופטי ואכן משדר אליו באיכות מצויינת. הבעייה היא שכאשר אני מנגן סרטי HD הרסיבר מנגן אותם על PRO LOGIC 2 כלומר הוא אינו מזהה שידור DTS מצד המחשב. ניסיתי לשחק בהגדרות התוכנה והגדרות המקודדים השונות ולא מצאתי דבר. מה שמעצבן זה שבמדייה סנטר בסלון יש לי כרטיס קול עם יציאה אופטית שעלה לי 80 שקל שגם מחובר לרסיבר אחר של דנון ושם הכל עובד מושלם. מישהו יכול להושיע אותי?[br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 23:20:54 ועוד דבר,כאשר אני עושה בדיקת שידור מכל רמקול בנפרד משום מה הכרטיס קול משדר את הסאונד של ה…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by indescrimonous,

שלום, אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות LCD. אחרי בדיקה של טלוויזיות בחנויות, אני מצאתי כמה LCD שמעניינות אותי: פיליפס 5405 סוני XB400 טושיבה 600 היטאצ'י A3 שארפ LE700 עכשיו בדקתי בעצמי וראיתי איזה טלוויזיות אהבתי, וברוב הבדיקות הפיליפס נראתה די טוב, הטושיבה בפעם היחידה שראיתי אותה נראתה גם טוב,ו השארפ נראתה בסדר. רציתי לבדוק פה בפורום אם יש המלצות בקשר לטלוויזיות או התנגדויות לאחת מהן (אם בכלל כל הטלוויזיות לא מתאימות או שאחת מהן) אז ככה חשובים לי מאד השידורים הרגילים שיראו טוב, כי אני רגיל לאיך שהם נראים ב-CRT, ובכלל רוב הערוצים ב-SD. אני די בטוח שטלוויזיה שיכולה להציג את ה-SD בסדר תראה גם את ה-HD מצוין. הגודל בין 37 ל-42 אינצ', ועדיף עם כניסות קומפוננט (עם חמשת הכ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by puGs,

שלום לכולם. יש לי שאלה, קניתי לסבא שלי אוזניות של גראדו מודל SR125i (מוזיקה קלאסית). עם האוזניות הגיע חיבור "mini-PL 3.5nn/1/8" שהבנתי שנפוץ אצל חברת גראדו. הבעיה שלי מתחילה בכך שהאוזניות לא מזוהות על ידי המערכת של סבא שלי, המערכת היא מערכת פשוטה של sonicgear דגם Tatoo Duo 3. אשמח אם תסבירו לי מה אני צריך לעשות על מנת שהאוזניות יעבדו עם המחשב (האוזניות מחוברות לשקע MIC 1 ולא מזוהות בשלב זה), תודה מראש :-)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Black Knight,

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by MoAv,

אני מחפש אוזניות , איכותיות כמובן , ל- iHP-120 שלי , עדיף שיהיו סגורות , שכמה שפחות סאונד יצא , ולא אוזניות שנכנסות לאוזן , שונא אותם , למרות ששמעתי שהם עדיפות על הרגילות ... התקציב הוא עד 150 דולר עכשיו אני גר בארה"ב אז אתם יכולים להתמקד על סבב מחירים בשוק האמריקאי . האוזניות לנגן נייד כמו שאמרתי אז חשוב שלא יהיו גדולות מדיי והם מיועדות כמובן למוסיקה . ד"א - אני אוהב מאוד באסים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by SEangel,

מה עדיף לקחת: ג'יניוס עם 6(!) רמקולים (SW- 5.1) או אלטק עם 5 (AVS500) הג'יניוס מעט זול יותר (בערך 50 שקלים)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by yair_gobani,

2 רמקולים בלי סאב איכותיים לדוגמא: YAMAHA YSTM101 או 4 רמקולים+סאב של חברה לא כל-כך מוכרת לדוגמא: winner 4.1

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הביאו לי 2 רמקולים Wharfedale valdus 200 עם סנטר ועוד 2 קטנים... כדי לי לחבר את ה- Wharfedale valdus 200 למגבר במקום ה ATP3? הם יתנו תוצאות טובות יותר?.. זה קריטי לאיזה מגבר הם יחוברו או שכול מגבר יתן תוצאות טובות יותר מה-ATP3? האם הם מוציאים באס טוב? ואיך הם בצלילים הגבוהים? אני שוקל לחבר אותם במקום ה- ATP3 לשימושים של מוזיקה ואולי מידי פעם סרטים (אני בקושי רואה) 99% מוזיקה.. מה אתם אומרים הדעה שלכם חשובה לי, תודה.. תמונות: http://www.siz.co.il/up.php?file=dnlygmny4jtj.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=5nmwydnqkzno.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=qozxc3d1dgon.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=hdbtryicym4j.jpg

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. האם Philips 40PFL8605H תומכת כתוביות בעברית? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ngordon1,

שלום שלום, אני צריך המלצה לרמקולים, באזור התקציב של 700 שקלים. מדובר על חדר קטן יחסית 3X3, מחוברים למחשב. חשבתי על הX540 של לוג'יטק, אבל הם לא זמינים בחנויות היותר זולות (את היקרות לא בדקתי). הרמקולים ישמשו רוב הזמן למוזיקה, אבל גם הרבה לסרטים/משחקי מחשב. אז? שווה להתפשר על הX530? מערכת אחרת יותר טוב? אולי בכלל ללכת על 2.1? איפה הכי כדאי לקנות? תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by garaion,

למרות כל ההמלצות עלGTXP אני עדיין דובק בכך שcreative הכוונה היא ללין של Audigy יותר טוב, ומכיוון שאני חושב להחליף את הSB live שלי במערכת 7.1 ידוע לי שהולך לצאת כזה כרטיס מבית הרקולס אבל מה אם creative?.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. קיבלתי את הרמקולים החדשים שלי לפני שבוע ככה.. Klipsch Promedia GMX D-5.1 http://www.klipsch.com/index.asp?path=/products/productdetail.asp?frame=y&id=640&line=promedia כל אחד מהחמודים הוא 100 וואט כולל הסאב וופר והם מגיעים ל106 DB אבל לא משנה ... אקיצר יש כאן תמונות של החדר שלי ומצורף הרמקולים , יש למישהו רעיון איך אני מעביר תחוטים בצורה יפה ?? החוטים צריכים לעבור מכל רמקול לסאבוופר. נ.ב. שאני מחבר את היציאה האנלוגית (RCA) ל-Decoder (הצלחת הקטנה), אני שומע זמזום מעצבן ביותר. ממה הוא ? ואיך מבטלים ? שאני משנה את הINPUT בDECODER ל COAX או OPTICAL אין זמזום ... זה לא הכבל ... כי גם בלי כבל הוא מזמזם למה ?? איך פותרים ?? תודה רבה לעוזרים !!! חבל לאבד רמקולים של 300…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. חבר שלי רוצה ליקנוט שם ipod והו מטלבת עם ליקנוט משם. עם מישו יודע תוח כאמה זמן זה מגיעה אז שיחתוב פו{כי זה מה שהו רוצה לדעת} תודה לעוזרים Compu-Amrica.com עריכה:שיניתי לנושא אחר בקשר לאתר הזה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יצרנית האודיו הגרמנית מחזירה לחיים מותג יוקרה שלה, עם דגם חדש ומטורף לאודיופילים העשירים ביותר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-האוזניות-החדשות-של-sennheiser-עם-תג-מחי/

18. Started by shimi 1,

שלום לכולם, התחדשתי בטלוויזיה חדשה מבית LG , מסך 47 אינץ' מסוג LED ( הדגם הוא : 47LV3550 ) השאלה שלי היא כזו: לטלוויזיה שלי אין DLNA אבל אני יודע שניתן לקנות דונגל של LG (אם זה משנה אז הדונגל הוא AN-WF100 ), במידה וחיברתי אותו לטלוויזיה, הטלוויזיה תקלוט אותו? יש תוכנה שצריך להתקין (על הטלוויזיה והמחשב) ? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אהלן יש מבצע ב KSP , המבצע הוא 60% על המוצר השני שקונים, האזניות HD25-1 II עולות 1060 אצלהם, זה יוצא שאם קונים שני זוגות כל אחד משלם 742 על זוג אחד! שזה מחיר מעולה לאוזניות הללו, כמובן מי שמכיר אותן יודע זאת.. כבר ביררתי עם KSP על הדגם הנ"ל והם אישרו שהמבצע חל עליו. אם משהוא רציני לגבי זה ומוכן להכנס איתי שותף לעסקה אשמח. עריכה: עדיפות מאיזור המרכז. המשך יום נעים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by The Dom,

אני יודע שאני אידיוט אבל לאן אני פונה? :-X

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. נכנסתי לאתר http://www.lasercity.co.il/sg_products~13~178.htm בחיפוש אחר כבל רמקולים למשהו שקראו עליו עוד מספר שבועות. ראיתי שקיימים סוגים רבים של כבלים לרמקולים, הזולים ביותר עולים 30 שקלים למטר, היקרים יכולים להגיע עד מאות שקלים למטר. כבל ב-100 שקלים למטר, סתם לדוגמא, באמת יתן צליל יותר נקי מכבל ב30 שקלים למטר או שצריך רמקולים בעשרות אלפי שקלים כדי לשמוע הבדל? ניתן להסתפק עם כבלים של היצרן שמגיעים עם רמקולים ב-2,000 שקלים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מחפש את המסך הנ"ל. חובה שיהיה של אחת החברות הבאות : פנסוניק , טושיבה , סמסונג , LG מטרות: צפיה בעיקר בתוכן שאני מוריד מהאינטרנט , חלקו HD חלקו DIV-X באיכות DVD. מרחק צפיה - 2.5 מטר. רוב הצפיה תהיה בחושך. חשוב שיהיו לטלויזיה רמקולים באיכות טובה. כניסת USB יכולה להוסיף לי המון. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. קניתי כרטיס קול מתאים עם חיבור אופטי ושום דבר לא עוזר..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by GodLike,

שלום . יש לי כרטיס קול של Creative Audigy , עם רמקולים של Altec ATP3 עכשיו יש ביציאות של הכרטיס קול , 2 יציאות לרמקולים . חיברתי את הרמקולים ליציאה הראשונה , אולם לא שמעתי כלום . חיברתי את הרמקולים ליציאה ה שנייה ואז התחלתי לשמוע את המוזיקה . מישהו יכול להסביר לי למה משמשת היציאה הראשונה. ??? ???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שמעתי על משהו שצריך קידוד או משהו... מישהו יכול להסביר לי איך לשים סרטים ב- Iriver H320 ? ניסיתי מהמחשב להעביר לנגן, משום מה הוא לא מקבל... אם אני צריך המרה או משהו, אשמח אם תגידו לי איך לעשות זאת... וגם כתוביות לשים אם מישהו יודע ובבקשה , למי שאין משהו ענייני להגיד שלא יגיב . אביאל.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים