עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חבר שלי רוצה ליקנוט שם ipod והו מטלבת עם ליקנוט משם. עם מישו יודע תוח כאמה זמן זה מגיעה אז שיחתוב פו{כי זה מה שהו רוצה לדעת} תודה לעוזרים Compu-Amrica.com עריכה:שיניתי לנושא אחר בקשר לאתר הזה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם וחג שמח!אני מעוניין לשים בעסק שלי קליפים שהכנתי בhd בסגנון הזה: זה קליפים שיש בהם הרבה בלאגן כמו שאתם רואים שדורשים כנראה כרטיס מסך/כרטיסי מסך חזקים.המקום ענק (800 מ"ר) ובכל פינה יש טלוויזיות (מקרן 1 ו5 טלוויזיות).אני מנסה לחסוך את הטכנאים ולחבר הכל לבד עם דוד שלי.הטלוויזיות הם full hd. ואני רוצה שזה יעבוד כמובן באיכות הכי טובה.כמו כן, הכי חשוב שלא יהיה דיליי בין האודיו לווידאו כי כמו ששמתם לב בסרטון למעלה הכל זז שם לפי הקצב.1. איך לדעתכם אני צריך לחבר את זה? סטרימרים או כבלים?2. איזה מחשב אני צריך בשביל שזה יעבוד ואיזה כרטיס/כרטיסי מסך? המחשב שיש לי כרגע בעסק לא ממש טוב אבל יש לי את המחשב בבית (שמתי את המפרט שלו למטה למטה), האם הוא יספיק? מעדיף …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. החלפתי לפני כמה ימים מחשב וקניתי לוח של אינטל DP67BG אך לצערי הרב לא שמתי לב לעובדה שאין לו יציאת COAX מאחור אלא רק OPTICAL OUT. עד כה המחשב היה מחובר לטלוויזיה בכבל COAX 10 והסאונד היה מעולה. עכשיו בפני כמה אפשרויות או לקנות מתאם מאופטי ל קואקס (עלות: כ120ש"ח) ולהמשיך להשתמש באותו כבל שכבר יש לי או לקנות כבל אופטי באורך 10 מטרים שיעלה גם בערך 120 ש"ח. השאלה היא אם זה בעייתי להשתמש בכבל אופטי כה ארוך ולא תהיה ירידת איכות ושגיאות בדרך? יש לכם הצאות אחרות? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אהלן, יש לי טלויזיה דגם 32AV500E ואני מחבר אליה HTPC עם צ'יפסט Nvidia 8200 בחיבור HDMI. מערכת הפעלה XP. יש תמונה ויש סאונד רק שהסאונד לא מסונכרן. למשל, בהשמעת MP3 הסאונד ישמע רק אחרי שעברו 2 שניות מהשיר. הדבר המוזר הוא שבהשמעת MP3 (ב-WMP), כשאני מחזיר את השיר להתחלה, השיר מושמע מההתחלה כמו שצריך. כאילו, כל עוד תוכנת ההשמעה פתוחה עם השיר, הסינכרון נשמר, אך הוא אובד כאשר מפעילים את ה-WMP מחדש. ניסיתי לשחק עם הגדרות הסאונד בטלויזיה, בין השאר גם עם ה- LIP SYNC, כיביתי הדלקתי... שום דבר לא עוזר :-\. צריכים לחזור אלי מהתמיכה של ניופאן, אך חשבתי אולי מישהו פה יכול לעזור לי יותר מהר .

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by GUY550,

טעות בפורום סליחה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, רכשתי אוזניות Xiaomi Piston 2 מהאתר Geekbuying. הן נשמעות בסדר, לא משהו לכתוב הביתה. אני לא בטוח לגבי המקוריות שלהן. הקונוסים שמחברים בין הכבל לאוזניה עצמה מכילים את האותיות L או R בצד הפנימי באופן בולט ולא בכתום\חום כפי שמופיע בפורומים שונים. בנוסף, בצד החיצוני של הקונוסים מופיע הלוגו mi, גם באופן בולט. מצורפות תמונות. האם הן מקוריות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. אז יש לי תאוזניות החביבות האלה: www.philips.com/bluetoothheadsets http://www.consumer.philips.com/consumer/en/au/consumer/cc/_productid_SHB6102_79_AU_CONSUMER/Bluetooth-Stereo-Headset+SHB6102-79 ואני רוצה לקנות\להכין\לקמבן להן נרתיק קשיח-י שלמישהו המלצות איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by bah10,

היי, זוכרים שהיתה לי פעם בעיה עם הכרטיס קול AUDIGY? למי שלא זוכר קניתי כרטיס קול של CREATIVE דגם AUDIGY GAMER. חיברתי אליו בדרך אנלוגית רמקולים 5.1 של ג'יניוס הבעיה היתה שלא שמעתי בכל הרמקולים, הסנטר למשל לא עבד... אמרו לי שכדי לשמוע בכל הרמקולים אני חייב לחבר אותם דרך היציאה הדיגיטלית וגם צריך להשמיע משהו שתומך ב5.1 כמו סרט DVD לדוגמא וגם אמרו לי שצריך לחבר כבל נוסף מהDVD לכרטיס קול לכניסה הדיגיטלית SPDIF או משהו כזה לא היתה לי אפשרות לחבר אותם ליציאה הדיגיטלית כיוון שהרמקולים עצמם אנלוגיים. כרגע אני עובד עם הלוח ASUS P4T 533 עם כרטיס קול מובנה C-MEDIA 5.1 וחיברתי אליו (בדרך אנלוגית) את אותם רמקולים ו.... הפתעה כולם עובדים כולל הסנטר. אני שומע שיר (זה אפילו לא …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Avidtor,

שלום,מבקש עזרה בהמלצה על אוזניות קשת לניטור סאונד במהלך עריכת וידאו,הדגשים הם אוזניות שאינן "מייפות" את הסאונד,התקציב הוא עד 500 שח,עם חיבור PL קטן/גדול,עם איטום טוב לאוזן,כיום משתמש ב אוזניות sennheiser hd202 שאינן תקינות כבר,מעוניין לדעת אם יש חלופות אחרות יותר טובות מהדגם הזה במסגרת התקציב שהצגתי,תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Cropsey,

היי חבר'ה, מאז ומתמיד הייתי משתמש באוזניות שהייתי מקבל עם המכשיר שקניתי, יש לי LG G4 ועד עכשיו הייתי משתמש באוזניות סטוק שקיבלתי איתו, הquadbeat 3, עד שהן התפגרו לי, והאוזניה של צד שמאל לא עובדת יותר. החלטתי להשקיע קצת ולקנות אוזניות In ear בסביבות ה200 ש"ח. השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה, ומדי פעם גם שיחות טלפון בדרך כלל כשאני באוטובוס, ככה שחשוב לי שיהיה מיקרופון והאטימות תהיה יחסית טובה, כי בחודשים האחרונים שלי עם הquadbeat 3 הרגשתי שהאטימות נפגעה וגם כשהייתי מגביר עד הסוף לא הייתי מצליח לשמוע בצורה נורמלית בלי רעשי הרקע. אני שומע מטאל ורוק, ומעדיף אוזניות חוטיות, אחבר אותם לG4 שלי. מה שחשוב לי שאשמע טוב ואהנה בהם, חבר שלי שקנה אוזניות של SM…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם קניתי רמקולים 5.1 והרמקולים האחוריים לא פועלים. הכל מחובר טוב, הרמקולים לא שרופים והגדרתי אותם בכרטיס קול. תודה לעוזרים!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. לפני כמה ימים קניתי טלווזיה חדשה בגדול של 42" חיברתי אותה למחשב דרך כבל VGA בכל הרזולוציות המחשב מציג את עצמו בצורה ממש טובה על הטלווזיה חוץ מהרזולוציה הגובה ביותר 1920X1080 - התמונה כן מופיעה ובאיכות מצוינת אבל הגבולות קצת נחתכים (נחתך בדיוק באזור של העיגול של ההתחל) יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 8800GT ובהגדרות של הכרטיס ניתן להזיז את המסך לכל הכיוונים אבל לא ניתן לשנות את הגודל שלו אני די אובד עצות... רעיון מישהו?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by black colt,

יש לי שאלה אני לחא כל כך בטוח אם זה קשור לנושא הזה אבל אני מנסה... אם למשל יש לי שיר שהוא על 192 KBS או איך שלא קוראים לזה ואני רוצה להעלות לו את האיכות ואפילו להעלות אותו ל-VBר האם יש תוכנה שעושה את זה ואם כן האם אפשר לינק להורדה או את שמה תודה עידן

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לחברי הפורום . רציתי להתעייץ בנושא, צריך המלצה לאוזניות לשמיעת מוזיקה מכל הסגנונות עם דגש לסגנון R&B. חשבתי על אוזניות סגורות. ידידה משתמשת עם אוזניות Panasonic HT225 ישנות שנשמעות די גרוע. יש לי זוג אוזניות Koss K/6X Plus לפני איזה 15 שנה, וזוג sennheiser cx300-ii שאותם ניסתה והתלהבה מהצליל. הבעיה שלא נוח לה עם IN EAR לכן היא צריכה משהו בעל ביצועים של CX 300 ובסס מורגש, אבל עם קשת ושיתנו אטימות כמו הKOSS. יש חייה כזאת? המחיר בסביבות 250ש"ח אבל אם יהיה שווה אפשר להגדיל את התקציב ל300ש"ח. נ.ב בסטיקי באוזניות מומלצות כתוב על Shure SRH240 אבל התמונה שמתחתם היא של Shure SRH440 זאת טעות כתיב או בתמונה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483020.0 ע…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. ראיתי את ה-Solo 6 של מיקרולאב שעולה כ-700 ש"ח ואת ה-solo 7 שעולה כ-900 ש"ח. רציתי לדעת איך הם, האם יש עליהם ביקורת רציניות, האם למישהו יש ניסיון איתם בהשוואה לרמקולים אחרים (ה-Z10 של לוג'יטק אולי?), איך הם מבחינת נתונים טכניים יבשים ואם בכלל מישהו ידוע את ההבדל בין 6 ל-7 והאם שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בגללו. כל מידע נוסף יתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. צריך המלצה ל ''LED 55,תקציב עד 10K שקל מאד חשוב גם שרות הלקחות של החברה בישראל. אני רוצה לקנות מתנה להורים שלי בישראל, ואני צריך המלצה ל LED 55 אינצט טובה שגם במידה ויהיו תקלות האחריות היא אמינה ונוחה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Elico A,

על הכרטיס מסך שלי יש חיבור RCA, ויש לי חיבור RCA גם בטלויזיה. רציתי לשאול אם הכבל שאני מחבר איתו את ה- DVD לטלויזיה (כבל RCA, צהוב, אדום, לבן) יכול לשמש אותי גם כדי לחבר את המחשב לטלויזיה. מחכה לתשובה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. בוקר טוב, בהתאם להמלצת חברי הפורום רכשתי רמקולים של פיליפס (SPA 1301) יחד עם המחשב החדש. הרמקולים עצמם נהדרים אבל גיליתי בעיה קטנה: הם חסרים שקע חיבור לאוזניות. הרמקולים של המחשב הישן שלי הם פשוטים הרבה יותר ויש להם שקע כזה. אז איך אוכל לחבר אוזניות לרמקולים החדשים? בעיה נוספת (נראה לי שהיא קטנה יותר) היא שאני רוצה לחבר את הרמקולים החדשים לשני המחשבים, החדש והישן, ופשוט לזרוק/לתת את הרמקולים הישנים. זה אומר שאני זקוק לאיזה כבל מפצל עם מתג שיתחבר לשני המחשבים מצד אחד, לרמקולים מצד שני והמתג שבאמצע ישלוט מאיזה מחשב תשמע המוסיקה. איך קוראים לכבל שכזה ואיפה משיגים אותו? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי. יש ברשותי שתי רמקולים ישנים ככל הנראה של Peerless דגם P203-C . השאלה היא איך הם נחשבים ? אפשר למכור אותם באיזה מחיר נחמד ? כי אני לא מצאתי כמעט שום מידע לגביהם, אז אם מישהו מכיר אותם והיה לו איתם איזה ניסיון מוזמן לעזור לי ... ויש לי בקשה להמלצה לרמקולים רצפתיים\מדפיים בתקציב של 3000 שח, אבל אם אפשר פחות אז בכיף ... הדרישה מהרמקולים - רמקולים למוזיקה. שיהיה באס טוב מהיר ועמוק ושלא יבוא על חשבון צלילים אחרים שגם הם צריכים להיות מאוזנים ונקיים . הרמקולים לא צריכים להיות חדשים. יש העדפה לרמקולים יד שניה. פעם המליצו לי על רמקול JBL L100 הבעיה היא שלא ממש מצאתי את הדגם מיד שניה... לא מזמן מצאתי JBL L110 במחיר ממש נחמד - 1400 שח ... השאלה אם הוא זהה ל L100 ? בקיצור…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by LinkTree,

שלום שלום קניתי (כמו רבים) את ה ADA880 במבצע (המפוקפק כבר ) יש לי 8RGA+ עם הכ.ק. משובח שבא עם ה NFORCE2 אני מחפש כל היום כבל בננה (PL נראה לי קוראים לו) על מנת לחבר ליציאה מהמחשב (הדיגי) ולחבר אותו ל ADA שיש לה SPDIF (קוראים לזה RCA - שוב נראה לי) חיפשתי במלא חנויות באזורי (נס ציונה) אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג - או באזור או בתל אביב והסביבה - לא אכפת לי לנסוע אני ממש ממש אודה ... יום טוב ותודה מראש לכל מי שיעזור !!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני רוצה להוציא 350-400 שקל על אוזניות חדשות (מוזיקה בלבד, נגן נייד). אבל אני צריך שהם יהיו גם נידות, כמו הPX100 של סנהיסר ולא גדולות כמו סדרת הHD, וחבל לי להתפשר על ה-PX אם אני יכל להשקיע עוד 100 שקל. הPX200 הם לא טובות יותר (במקרה הטוב) ממה שהבנתי. אז יש לי אופציות?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by dandul3,

שלום! אני חדש בתחום השמע , ולא מזמן קיבלתי מערכת רמקולים (BOSE acoustimass 15 home theater) מתנה ולכן אני מעוניין לקנות רסיבר כדי לחבר אותה. בגלל שאני לא מבין ברסיברים רציתי את עזרתכם... הסתכלתי על הרסיבר הבא: AVR 165 הרמן קרדון השימושים שלי הם מחשב מוזיקה וטלוויזיה בHD. רציתי לדעת איך הוא? האם הוא יתאים לרמקולים שיש לי?(BOSE) יש המלצות אחרות? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by d30DK,

יש לי טלוויזיה LG LG LW570Y כמעט בת 3 שנים. איבדתי את החשבונית אבל כן מצאתי התכתבות במייל עם הסוכן של החנות ממנה שקניתי את המסך (אספתי ישירות ממחסן ח.י). כלומר יש לי עוד חודש וחצי אחריות. קודם כל, חובה שתהיה לי את החשבונית או שהם יכולים לאתר זאת על ידי מספר סיריאל של המסך או משהו בסגנון? ולבעיה, אתמול ראיתי סרט עם המשפחה, הכל היה בסדר. ככה היה מאז ומתמיד. ולפתע, הדלקתי את הטלוויזיה היום בצהריים ואני מגלה להפתעתי קו ישר לאורך כל המסך, מלמעלה למטה. העברתי לעידן+, כיביתי, ניתקתי מהחשמל, חיכיתי 10 דקות. הדלקתי שוב ועדיין יש קו. מצאתי באינטרנט בעיות דומות אז הנה אותה בעיה כמו שיש לי: מעולם לא נתקלתי בבעיה הזו אז אינני יודע אם הינה קבועה או זמנית. בכל מקרה אנסה ליצור קשר עם הי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by itay.h.,

:jump אני קונה מחשב עוד שבוע בערך ואני מתלבט באיזה רמקולים לבחור:>>>> genius sw-4.1 1200w+sub או:>>>>>creative pc-works 2.1 או שאם יש למישהו הצעה אחרת שירשום לי תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by roei88,

לפי מה שהבנתי זאת חברה אמריקאית והנגנים שלה ברמה של sandisk חשבתי לקנות את זה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=newstick1024fm&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 הם באמת שווים משהו? ומישהו שמע על hy technology?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים