אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הכרטיס קול הזה שאמור להיות בין הטובים שיש. התקנתי לו דרייבר אחרון ל WIN 7 וכמובן שהתקנתי חבילות מקודדים וכל מה שצריך על מנת לנגן סרטי HD במחשב. הכרטיס מחובר לרסיבר של DENON בכבל אופטי ואכן משדר אליו באיכות מצויינת. הבעייה היא שכאשר אני מנגן סרטי HD הרסיבר מנגן אותם על PRO LOGIC 2 כלומר הוא אינו מזהה שידור DTS מצד המחשב. ניסיתי לשחק בהגדרות התוכנה והגדרות המקודדים השונות ולא מצאתי דבר. מה שמעצבן זה שבמדייה סנטר בסלון יש לי כרטיס קול עם יציאה אופטית שעלה לי 80 שקל שגם מחובר לרסיבר אחר של דנון ושם הכל עובד מושלם. מישהו יכול להושיע אותי?[br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 23:20:54 ועוד דבר,כאשר אני עושה בדיקת שידור מכל רמקול בנפרד משום מה הכרטיס קול משדר את הסאונד של ה…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי 4 נפילות של הרמקול החלטתי שנימאס לי הרמקולים שיש לי זה ATP3 הכבלים ממש קצרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש רסיבר 5.1 ושני רמקולים מדפיים בתקציב 2000 ש"ח בהמשך אני יוסיף לו עוד 2 אחוריים סנטר וסהב וואפר אז אני צריך מחירים של 2 רמקולים מדפיים + רסיבר 5.1 עוד 2 רמקולים מדפיים סהב וסנטר (מחיר של כול אחד בנפרד ..) לא קונה יד שניה תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות הערב ביריד חבר טלביזיית סמסונג D6000 LED שא.ל.מ. מוכרים ב-4000 ש"ח כולל התקנה ומתקן לקיר. רציתי לשאול האם הדגם מוכר, מה הביקורות עליו וכו'. בגדול, זה מחיר טוב עבור טלביזיית לד בגודל כזה עם שלל פיצ'רים: תלת ממד, עידן+ מובנה, סטרימר מובנה, מעבד 200 הרץ ועוד. האם מאחורי המחיר הנמוך יחסית מסתתר חתול בשק ? כמו כן, א.ל.מ לא מוכרים טלביזיות LG, רציתי לשאול האם יש דגם LG מקביל במחיר דומה שעולה על הסמסונג באיכויותיו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף לקחת: ג'יניוס עם 6(!) רמקולים (SW- 5.1) או אלטק עם 5 (AVS500) הג'יניוס מעט זול יותר (בערך 50 שקלים)
-
http://www.lc-80xu30.com/ מפרט · Full Array · Local Dimming · Wide Color Gamut (WCG) · High Dynamic Range (HDR) · HDCP 2.2 · H.265, H.264 and VP9 decoding · Split 3840x2160 to make virtual 8K · 802.11a/b/g/n/ac Wi Fi & Ethernet · 80" of absolute beauty לאלו שמודאגים איך סרטים ברזולוציה מסך נמוכה יגיעו לרזולוציה במסך 7680*4320 למסך יש מנוע עיבוד מרזולוציה 1080P ל- רזולוציה 7680*4320 new high powered X8-Master Engine Pro system-on-chip מחיר התחלתי 13,879$ בארה"ב זה מסך בין הראשונים ברזולוציה 8K שיימכר לקהל הרחב ב-2016 ביפן יתחילו שידורי טלוויזיה 8K http://hexus.net/tech/news/monitors/83339-sharp-aquos-4k-nex…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב קראתי קצת מדריכים, חלק לא עדכני וחלק לא ענה על כל השאלות. אני מחפש כרטיס קול שישפר את הביצועים של ה microlab solo6. שימוש - 90 אחוז מוסיקה 10 אחוז סרטים. תקציב - עדיף פחות מ 400 שקל. כרטיס קול נוכחי - כרטיס מובנה - On Board 5.1 Channel Audio ערכת שבבים - Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E אשמח להמלצה גם על כרטיס חיצוני וגם על כרטיס פנימי. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? כרטיס קול חיצוני M-Audio Fast Track MK2 תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כדאי? יש מחר הנחות ומבצעים ,תודה http://www.aliexpress.com/item/5th-Gen-CPU-Intel-NUC-PC-Core-i5-5200u-2-4GHz-Fanless-Mini-ITX-Desktop-16G/32376909223.html
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת רמקולים למחשב של microlab ב 5.1 ערוצים מחובר דרך כרטיס קול מובנה של לוח אם ASUS P5B DELUXE כל מה שאני מנגן ותומך ב 5.1 אני שומע והכל בסדר אני רוצה לשומע קבצים שלא תומכים ב5.1 בכל הערוצים מה שנקרא EXPAND CENTER TO REAR לדוגמה לשומע דרך יוטוב בכל הערוצים או סתם קובץ MP3 , סרט שלא תומך ב AC3 יש דרך לעשות את זה מבחינת תוכנה? או רק דרך חומרה שאני אצטרך לקנות כרטיס קול שעושה את כל זה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השימושים שלי הם : כמסך מחשב לכל דבר ועניין משחקים צפייה בסרטים ב FHD עידן + תלת מימד בסרטים ומשחקים מרחק הצפייה הוא בסביבות 2-2.5 מטר הדגם שעניין אותי שעניין אותי הוא samsung eh6030 40 inch http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE40EH6030KXXU הציעו לי את המסך הזה ב 3050 ש"ח + עוד 2 זוגות משקפיים במתנה.(המחיר נראה לי אטרקטיבי). האם זה מסך טוב והמחיר כדאי או שיש משהו יותר טוב ומשתלם? הפרמטרים של המסך הזה נראים לי טובים , 3D , FHD , LED ו 100HZ אמיתיים ( או 200HZ עם המנגנון) , מצב משחק ועוד. אם מישהו יודע אם יש למסך הזה לאגים (אני מניח שלא ) או מה הקצב רענון , איזה פאנל יש לו (אני מניח ש S-PVA), עם יש לו chroma 4 4 4 והכי חשוב אם הוא מתאים לשימו…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, במחשב הקודם חיברתי את הטלוויזיה עם חיבור svideo. הכרטיס מסך GeForce GTX 460 עם רק יציאת hdmi 2 ו- dvi. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה עם מתאם hdmi ל- vga וכבל vga עם חיבור של svideo. זה נותן לי רק פסים שרצים בטלוויזיה. בלוח בקרה של NVIDIA זה לא נותן שום אפשרות לשנות שיטת שידור. מה צריך לעשות? ממיר/מתאם? עוד שאלה, כרטיס טלוויזיה יכול להוציא שיטת שידור ולא רק לקבל?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי רמקולים 5.1 והרמקולים האחוריים לא פועלים. הכל מחובר טוב, הרמקולים לא שרופים והגדרתי אותם בכרטיס קול. תודה לעוזרים!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בחדר שינה טלויזיה ישנה של JVC, שיש לה שני חיבורים RF ( אנטנה ) וחיבור וידאו, כרגע מחובר לטלוויזיה זו ממיר אנלוגי דרך RF. הבעיה שהטלויזיה לא מזהה את הDVD כשאני מנסה לחבר אותו דרך חיבור הוידאו... ניסיתי לחבר וידאו דרך RF ולחבר DVD דרכו, אבל הטלויזיה לא מזהה את הוידאו ( כלומר אני לא יכול להגיע לתפריטים של הוידאו ), מה שמוזר במקרה הזה שאם אני מחבר את הממיר האנלוגי דרך הוידאו, אז כן רואים את הערוצים... דרך אגב לטלויזיה זו אין שלט לכן אני לא יכול לנסות לכוון אותה... האם יש איזשהו פיתרון חוץ מלהחליף את הטלוויזיה.? האם קיים שלט אוניברסלי שדרכו אוכל לכוון את הטלוויזיה? או שאולי ישנה אפשרות לחבר את הDVD דרך ממיר אנלוגי או דיגיטלי ישירות? אשמח לקבל את עזרתכם... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות טובות יחסית AKG K-430 ועכשיו אני מחפש בשבילן נגן טוב. חשבתי לכיוון Sansa Clip Plus, יש נגן טוב יותר שדומה לקליפ שיכול להתאים לי, עם איכות טובה יותר ? מחיר - עד 500 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בחיפושי אחרי רמקולים עכשיו לאחר שכבר אי אפשר למצוא את הATP5 ואת הZ-560, נתקלתי ברמקולים האלה של Yamaha - NS-P220 הם נראים די סבבה, אבל הבנתי שצריכים רסיבר בשביל לחבר אותם למחשב.. זה סופי? אין איזה פלא טכנולוגי שיאפשר לי לחבר אותם ישירות ? ממש אין לי כסף בשביל לקנות רסיבר ב1500 http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/nsp220.html
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות מערכת שמע חדשה בתקציב של עד 3.5K. אני רוצה לקנות רמקולים פאסייבים של B2030P Behringer ולהתאים להם מגבר . אני צריך לקנות גם כרטיס קול למחשב ? או שהמגבר מספיק ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז תראו, אני מעוניין בקניית מערכת רמקולים למחשב, שגם אני יוכל לשמוע באיכות טובה מוזיקה ולראות סרטים לפעמים, וגם שתהייה להם עוצמה מספקת..... עכשיו תיראו אני לא מבין בגרוש בכל הקטע הזה וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי, עשיתי רשימה קטנה של מערכות שאני מעוניין בעצות לגביהם, איזו הכי מתאימה לדרישות שלי? איזו מערכת נותנת תתמורה הכי גבוהה ביחס למחיר? ואיזה בכלל לפי יחס מחיר, דרישותיי והמפרט הטכני הכי תתאים בשבילי? אודה עם תענו לי על השאלות האלה 1. Luxeon LOGICFOX T5.1 2. Luxeon LX-V998 5.1 Wooden Speakers + Remote 3. Altec Lansing AVS500 4.1 4. Creative Inspire 5.1 5200 את כולם אפשר למצוא בכתובת http://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=38_41 וכשנכנסים לכל רמקו…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כמו שראיתם בטח מהכותרת אני מחפש אוזניות in ear באיכות טובה שיהיו עמידות מאוד הקטע הוא שיש לי נטייה להשמיד כל אוזניות תוך פחות מחודשיים כבר הצלחתי להרוס סנהייזר cx400 (או 300, אני לא בטוח) פעמיים בפחות מחודשיים, koss plug פעמיים בפחות מחודש משהו של griffin באיזה שבועיים והמון המון אוזניות ג'נריות של חברות אקראיות בתקופה שלא עולה על 3 חודשים (אחרי שעטפתי את הכבל בהמון המון בידוד מתכווץ שיהיה עמיד) תמיד ההרס הוא קרע פנימי בחוט באיזור של הקונקטור (ככה שבאוזניה אחת לא שומעים וצריך לשחק עם החוט כדי לשמוע) אני לא מעוניין לשנות את היחס (הדי נוראי) שלי לאוזניות שלי אבל אני כן רוצה אוזניות שיוכלו לסבול התעללות שכזו. המלצות? (גם המלצות לחנויות טובות יתקבלו בברכה)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שוטטתי לי בחנויות ברשת, ולהפתעתי מצאתי בלמיר את הכרטיס Hercules Fortissimo III !!! ולא אני לא מתבלבל, וזה לא מהדורה דיגיטלית של 2! הנה הפרטים עליו: New Model - Game Surround Fortissimo III Ready For 2.1, 4.1, 5.1 & 7.1(S/PDIF Only) Sound Systems Headphones Output 10 Band Graphic Equalizer, Gaming Hardware Acceleration, Sensura 3D Digital Optical In & Out Windows XP/Me/9X/2000 מישהו שמע על הכרטיס הזה ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
:jump אני קונה מחשב עוד שבוע בערך ואני מתלבט באיזה רמקולים לבחור:>>>> genius sw-4.1 1200w+sub או:>>>>>creative pc-works 2.1 או שאם יש למישהו הצעה אחרת שירשום לי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלויזיה, היה לי נסיון כבר עם 2-3 שנדפקו לי אז הפעם אני מחפש משהו איכותי. לא סוף הדרך אך בהחלט לא משהו זול. יש לי אפשרות לקנות גם בארה"ב ככה שאני לא מוגבל לדגמים שיש רק בארץ. אין לי מושג לגבי מחירים.. אפשר להשיג משהו טוב ב500 ש"ח ? חשוב מאוד שיהיה אפשר להטעין את האוזניות ושהם יהיו בקשת "שמתלבשות" על האוזן. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש אפשרות להשתמש בכבל הזה: VGA HD AV Cable (למרות שהוא נועד למכשיר ה-XBOX-360) כדי לחבר דרך יציאת הVGA במחשב הנייד שלי אל כניסת HDMI בטלויזיה על מנת לראות תכני HD ?? אם לא ניתן באיזה דרךה הכי טובה יש לי כן להעביר תכני HD באיכות האופטימלית דרך יציאת VGA במחשב נייד ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני קורא את כל השירשורים השונים על סטרימרים וככל שאני קורא יותר כך אני מתרחק ממסקנה קונקרטית "איזה סטרימר כדאי לקנות". אני נורא מתלבט בין BOXEE ל-XTREAMER SIDEWINDER3 \PRODIGY. שימוש עיקרי: הזרמהשל סרטי HD וBLURAY דרך HD חיצוני עם כבל USB. שימוש באפליקציות רשת שונות. גלישה באינטרנט. מספר שאלות: אני רואה בשירשורים על BOXEE כי יש הרבה בעיות בגישה לתכנים מקומיים ושאין ממש פתרון יעיל לצפייה בתכנים מחול. האם נכון ? כמו כן, האם סטרימרים המגיעים עם מערכת הפעלה של אנדרויד (XTREAMER) לא עדיפות על ה-BOXEE מבחינת התכנים ? האם ה-JUKEBOX עובד בצורה טובה ב-XTREAMER ? האם הזרמה דרך USB2 הקיים ב-BOXEE לא איטי מדי (לעומת ה-XTREAMER עם USB3) ? אודה לכם …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי בכל הרסיבר ואין כניסת מיקרופון א.למה ?? (עלה המון כסף בזמנו) ב. מה אני יכול לעשות במקום ? הבעיה היא כזו ...קניתי ציוד על מנת לחבר את הגיטרה דרך פיקאפ (כבל בין הגיטרה ליציאת מיקרופון) הקטע שלא תיארתי לעצמי שלא יהיה , רק לאחר הקנייה שמתי לב. יש דרך כל שהיא להגביר דרך יציאת PHONOS ?...V AUX ?...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, עברתי דירה ואני מחפש המלצה למסך LED בגודל של 40 אינץ' לפחות , אני יתחיל במה שאני לא צריך שיהיה במסך: 1.לא צריך מערכת אנדרואיד או כל סטרימר אחר. 2.לא צריך תלת מימד. מה כן צריך: 1. גודל מסך 40 אינץ' או יותר. 2.חדות תמונה. 3.קצב ריענון תמונה מצויין 4. קשור ל2 ו3 ביחד מעבד תמונה ופאנל איכותיים. 5.לפחות שני חיבורי HDMI או יותר. 6.חיבור אופטי. 7.חיבור ממשק USB לפחות אחד. 8.ממיר עידן+ מובנה. 9. הכי פחות חשוב אבל גם רצוי מאוד , מסגרת כמה שיותר דקה או בלי מסגרת בכלל. דגש על איכות המוצר. אני יודע שהיפנים מתמחים בזה אבל יקרים מאוד! אני יודע שרוב החברות היום שמות דגש על איכות בעיקר במסכים עם מערכ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-