אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התחדשתי בטלוויזיה חדשה מבית LG , מסך 47 אינץ' מסוג LED ( הדגם הוא : 47LV3550 ) השאלה שלי היא כזו: לטלוויזיה שלי אין DLNA אבל אני יודע שניתן לקנות דונגל של LG (אם זה משנה אז הדונגל הוא AN-WF100 ), במידה וחיברתי אותו לטלוויזיה, הטלוויזיה תקלוט אותו? יש תוכנה שצריך להתקין (על הטלוויזיה והמחשב) ? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מסך 42" והייתי רוצה לדעת אם אני יכול עם המחשב שלי להריץ FULLHD שיחובר דרך מתאם DVI TO HD ויש לי כבר כבל HD. המפרט שלי הוא: פנטיום 4 3.0GHZ@3.24GHZ ספק 520W ג'נרי כרטיס מסך 9500GT לוח אם ABIT IG80 אז אם אני יחבר ת'מחשב לטלויזיה אני יוכל לראות FULL HD?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לדוגמא בישומים של ווינדוס....גם במישחקים אם הקטע קול קצר-כמו שני צלילים=לא שומעים או שומעים רק את הצליל השני יש כאילו השעייה מרגע שהמגבר ברמקולים מקבל/מזהה אות דיגיטלי ואז מתחיל להשמיע אותו....ולכן הוא חותך אותו. מישהו יודע איך פותרים את זה? מה ואיפה לשנות בהגדרות?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת רמקולים למחשב של microlab ב 5.1 ערוצים מחובר דרך כרטיס קול מובנה של לוח אם ASUS P5B DELUXE כל מה שאני מנגן ותומך ב 5.1 אני שומע והכל בסדר אני רוצה לשומע קבצים שלא תומכים ב5.1 בכל הערוצים מה שנקרא EXPAND CENTER TO REAR לדוגמה לשומע דרך יוטוב בכל הערוצים או סתם קובץ MP3 , סרט שלא תומך ב AC3 יש דרך לעשות את זה מבחינת תוכנה? או רק דרך חומרה שאני אצטרך לקנות כרטיס קול שעושה את כל זה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, עברתי דירה ואני מחפש המלצה למסך LED בגודל של 40 אינץ' לפחות , אני יתחיל במה שאני לא צריך שיהיה במסך: 1.לא צריך מערכת אנדרואיד או כל סטרימר אחר. 2.לא צריך תלת מימד. מה כן צריך: 1. גודל מסך 40 אינץ' או יותר. 2.חדות תמונה. 3.קצב ריענון תמונה מצויין 4. קשור ל2 ו3 ביחד מעבד תמונה ופאנל איכותיים. 5.לפחות שני חיבורי HDMI או יותר. 6.חיבור אופטי. 7.חיבור ממשק USB לפחות אחד. 8.ממיר עידן+ מובנה. 9. הכי פחות חשוב אבל גם רצוי מאוד , מסגרת כמה שיותר דקה או בלי מסגרת בכלל. דגש על איכות המוצר. אני יודע שהיפנים מתמחים בזה אבל יקרים מאוד! אני יודע שרוב החברות היום שמות דגש על איכות בעיקר במסכים עם מערכ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלויזיה, היה לי נסיון כבר עם 2-3 שנדפקו לי אז הפעם אני מחפש משהו איכותי. לא סוף הדרך אך בהחלט לא משהו זול. יש לי אפשרות לקנות גם בארה"ב ככה שאני לא מוגבל לדגמים שיש רק בארץ. אין לי מושג לגבי מחירים.. אפשר להשיג משהו טוב ב500 ש"ח ? חשוב מאוד שיהיה אפשר להטעין את האוזניות ושהם יהיו בקשת "שמתלבשות" על האוזן. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מערכת 2.1 למחשב Z2300 ואני רוצה לחבר משהו יותר איכותי מהסטלייטים הנוכחיים לסאבוופר אבל לפי מה שהבנתי זה יכול להיות בעיה כי המגבר של ה Z2300 הוא פנימי בסאבוופר, אני לא מבין בזה בכלל, מישהו יכול להסביר לי על זה קצת ולמה זה יכול להיות בעיה לחבר? ואם אני כן יכול לחבר, איך הרמקולים האלה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724685 ? והאם יש משהו יותר מומלץ מהם עד 1000 שקל? ולא אכפת לי לקנות רמקולים יד שניה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי אוזניות 5.1 ROCCAT KAVE בחו"ל, חיברתי אותם למחשב, הכל עובד יפה, אבל אני רוצה שהאוזניות יעבדו ביחד זוג רמקולי הסטריאו שלי. כ.קול שלי הוא און-בורד של asus p5q-pro. האם יש דרך להשיג להגדיר אותו להעביר סאונד 5.1 לאוזניות, וסטריאו לרמקולים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה.....לא שמעתי הרבה ביקורות ותמונות בייתיות (לא מהאתר ששם הכל נראה מושלם) ולכן החלטתי להביא לכם כמה : תהנו ! ! ! *** תודה ל www.iaudio.it אם תרצו אני אוסיף עוד תמונות -------- יאללה תגובות !!!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . יש לי כרטיס קול של Creative Audigy , עם רמקולים של Altec ATP3 עכשיו יש ביציאות של הכרטיס קול , 2 יציאות לרמקולים . חיברתי את הרמקולים ליציאה הראשונה , אולם לא שמעתי כלום . חיברתי את הרמקולים ליציאה ה שנייה ואז התחלתי לשמוע את המוזיקה . מישהו יכול להסביר לי למה משמשת היציאה הראשונה. ??? ???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
:jump אני קונה מחשב עוד שבוע בערך ואני מתלבט באיזה רמקולים לבחור:>>>> genius sw-4.1 1200w+sub או:>>>>>creative pc-works 2.1 או שאם יש למישהו הצעה אחרת שירשום לי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני קורא את כל השירשורים השונים על סטרימרים וככל שאני קורא יותר כך אני מתרחק ממסקנה קונקרטית "איזה סטרימר כדאי לקנות". אני נורא מתלבט בין BOXEE ל-XTREAMER SIDEWINDER3 \PRODIGY. שימוש עיקרי: הזרמהשל סרטי HD וBLURAY דרך HD חיצוני עם כבל USB. שימוש באפליקציות רשת שונות. גלישה באינטרנט. מספר שאלות: אני רואה בשירשורים על BOXEE כי יש הרבה בעיות בגישה לתכנים מקומיים ושאין ממש פתרון יעיל לצפייה בתכנים מחול. האם נכון ? כמו כן, האם סטרימרים המגיעים עם מערכת הפעלה של אנדרויד (XTREAMER) לא עדיפות על ה-BOXEE מבחינת התכנים ? האם ה-JUKEBOX עובד בצורה טובה ב-XTREAMER ? האם הזרמה דרך USB2 הקיים ב-BOXEE לא איטי מדי (לעומת ה-XTREAMER עם USB3) ? אודה לכם …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום!!! קניתי רמקולים http://www.hi-fi.co.il/pl_product~itm_3921~35~262.htm ( לא בסכום שרשום שם לא לדאוג) האמת שקניתי אותם רק ליופי שיוסיף קצת לקיר גבס שאני עושה בסלון אבל בכל זאת רציתי לשאול : 1. האם ניתן לחבר את הרמקולים ישירות לטלוויזיה מסוג http://www.lg.com/uk/tvs/lg-47LE5300-led-tv ( אין לי מגבר) ?? 2.אם אי אפשר לחבר ישירות לטלוויזיה האם ניתן לחבר לממיר של YES ( הכי מתקדם ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שמעו קניתי אייפוד 30 ג'יגה ואני מאוכזב מהאוזניות של אפל אז אני רוצה לקנות אוזניות in ear שיהיו איכותיות ונוחות. ראיתי דגם של http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714548 bose in ear ומצאתי מישהו לקנות ממנו ב120 חדשות במקום ב320. וראיתי גם מגבר נייד לאוזניות שעולה באיביי 70 שקל fiio e5 מישהו יכול להגיד איך הוא? אם יש המלצות על אוזניות אחרות אני ישמח לשמוע יומטוב!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. אני כרגע עם אוזניות HD650 של Sennheiser עם כרטיס קול ASUS Xonar Essence Stx. והייתי מעוניין לדעת אם הAudioengine D1 או הFIIO E17 יהיו שיפור לכרטיס הקול שלי,ובמידה ולא על איזה DAC או AMP הייתם ממליצים שכן יהיה שדרוג מהSTX. מודה מראש לאנשים שעוזרים. =]
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש רסיבר 5.1 ושני רמקולים מדפיים בתקציב 2000 ש"ח בהמשך אני יוסיף לו עוד 2 אחוריים סנטר וסהב וואפר אז אני צריך מחירים של 2 רמקולים מדפיים + רסיבר 5.1 עוד 2 רמקולים מדפיים סהב וסנטר (מחיר של כול אחד בנפרד ..) לא קונה יד שניה תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות מערכת שמע חדשה בתקציב של עד 3.5K. אני רוצה לקנות רמקולים פאסייבים של B2030P Behringer ולהתאים להם מגבר . אני צריך לקנות גם כרטיס קול למחשב ? או שהמגבר מספיק ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת אוזניות אלחוטיות שישמשו לצפייה בטלוויזיה ומוזיקה מהמחשב והסמארטפון. בגדול, אני לא אודיופונית מטורפת, אבל אני כן אוהבת איכות. עם זאת, התקציב שלי לא כזה גבוה ונע סביב ה-300-400 ש"ח כרגע. משיטוט ב-ZAP, מצאתי שני דגמים של אותה חברה JBL (מכירה את המותג שלום שלום כזה): 1. E40BT 2. JBL J56BT האם אחד מהדגמים מומלצים? אם יש חברה אחרת, דגם אחר וכו' בטווח המחירים שלי, אשמח לשמוע. עריכה: מחפשת שהאוזניות יהיו כמה שיותר מבודדות רעש. פיצ'ר נחמד שיכול להיות ויש באוזניה מס' 2 שכתבתי - מיקרופון לשיחות.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ערב נעים ושבוע טוב לכולם יש ברשותי מחשב בן 7 חודשים עם לוח אם MSI P43 Neo 7519 (התמונה של הלוח אם שלי זהה ללוח האם שבתמונה). http://i.testfreaks.co.uk/images/products/600x400/93/msi-p43-neo.3756125.jpg אני רוצה לחבר את המחשב לכניסה הדיגיטלית ברסיבר. ע"פ פירוט היצרן של הלוח אם (SPDIF-out pinheader) והעובדה שווינדווס מזהה שיש חיבור דיגיטלי - אמורה להיות במחשב יציאה דיגיטלית... יציאות האודיו היחידות שיש לי זה ה-6 שאתם רואים בתמונה, אז איפה היציאה הדיגיטלית? המון תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ריסבר avr 390 של דנון, לאחרונה לא שומעים מוזיקה מהמחשב.. (שמעתי כבר כמה שנים ללא בעיות) המחשב מחובר למגבר ליציאת הDVD וכאשר מחובר כבל והכל תקין על צג המגבר מופיעה אות C ששום דבר לא מחובר מופיעה A אז ביומיים האחרונים מופיע A ולא שומעים למרות שהכבל מחובר.ץ אני נוטה להאמין שיש בעיה כלשהי בהגדרות אולי מישהו נגע, במגבר או במחשב. בכבל אני כמעט שולל בעיה - מכיוון שחיברתי במגבר לכניסה אחרת שמעו (לא שמעו טוב, שמעו עם רעש סטטי ובצורה מוזרה, זה בגלל שאין התאמה בין הכניסות אבל עצם זה ששמעו זה אומר שיש זיהוי של מידע מהמחשב. הרמקולים כמובן עובדים (כמו שאמרתי קודם שמעו צלילים) אז זה או הגדרות כלשהם , או שכניסה הלכה פתאום? גם זה לא נראה לי עצות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זאת חברה אמריקאית והנגנים שלה ברמה של sandisk חשבתי לקנות את זה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=newstick1024fm&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 הם באמת שווים משהו? ומישהו שמע על hy technology?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מערכת פצצה לחדר, אני יכול לתלות את הרמקולים., בנוסף אני צריך אוזניות למשחקים (חשבתי על SSV2 או על משהו של סנהייזר) לאוזניות מחיר עד 350-400 לרמקולים אני לא יודע כמה צריך כי אני רוצה רמקולים+מגבר +הכל שיהיה קומפלט, אז בערך 1XXX המערכת אני רוצה סראונד הכל מיועד למשחקים
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, המרחק צפייה שלי בחדר שינה הוא 2 וחצי מטר,.. אני לא מעוניין לחבר קונסולות לטלוויזיה אלא רק סרטים.. הסאונד ממש לא מעניין כי אני מחבר מערכת קולנוע ביתית.. עוד שימושים הם ממש קצת משחקים מהמחשב וכמה שידורי ספורט לפעמים... כמובן שיהיה חיבור ליואסבי ושזה ייקרא את כל הקבצים של הhd שמורידים באינטרנט.. ושלא יהיה בעיה לחבר אותה בעיקר למחשב רגיל ונייד.. הדגמים שמצאתי בנתיים הם: Fujicom fj37c6 Lg 37ld460 המלצותיכם......
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב וחג פורים שמח לכולם יש ברשותי את הכרטיס כשנה כמעט ואין לי שימוש בו בכלל , פעם הייתי שומע מוזיקה ומשחק במשחקים היום הוא פשוט מבוזבז אצלי . הכרטיס עולה היום 590 ש"ח ב K.S.P , עדיין באחריות מעוניין לקבל 400 ש"ח עליו , כולל אריזה כחדש !
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
2 רמקולים בלי סאב איכותיים לדוגמא: YAMAHA YSTM101 או 4 רמקולים+סאב של חברה לא כל-כך מוכרת לדוגמא: winner 4.1
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-