עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by approx,

מה ההבדל בין רמקול לא איכותי ולרמקול איכותי ? מה עושה רמקול לאיכותי ? הם בנויים באותה הצורה כימעט

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. בעיה חמורה אני נואש כבר קניתי לפני חודש אוזניית סנהייזר px100 והחוט באשמתי וטיפשותי נקרא ממש באמצע מה אפשר לעשות והעם זה ניתן לתיקוןןן [תודההההה אל העזרההההה

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  3. שלום, אני צריך אוזניות למוזיקה. האוזניות יהיו מחוברות לנגן נייד ולמקודד של הרמקולים שלי. אחד השימושים העיקריים שלהם יהיה לריצה, אני בכלל לא פוסל אוזניות קשת גדולות היום אני רץ עם סנהייזר HD437 והן ממש לא מפריעות לי כל עוד אפשר לגלגל את הכבל. אני מעדיף איכות על נוחות. היו לי גם בעבר שור E2C והן ממש הציקו לי בריצה כי האוזן מזיעה והאחיזה שלהן באוזן פוחתת. אפשר לחרוג טיפה אם זה באמת משתלם תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אז קודם כל יש לכם אחלה אתר, שפשוט כיף לקרוא בוא להשכיל. אחרי שאתר, במפרטים המומלצים, בהמלצות באתרים אחרים הגעתי להחלטה לרכוש את הWinTV-PVR-150 MCE. יש לי מספר שאלות בנוגע לדגם שהוזכר למעלה: 1. מה ההבדל בין הערכת MCE לMCE-KIT, והאם שווה להשקיע את העוד כמה עשרות שקלים בשביל הKIT? (והיעוד שלי הוא להשתמש בו בויסטה אולטימייט כדי לצפות בטלויזיה ולהקליט מדי פעם אני מניח ובעיקר שידורי ספורט וסדרות)? 2. הבנתי שאפשר להוריד למדיה סנטר את המדריך שידורים של יס, השאלה אם אפשר להוריד את המדריך שידורים גם של הוט? 3. האם כדי לי לחבר את הכרטיס דרך יציאה מסויימת שתתן לי איכות תמונה יותר טובה? 4. האם יש מגבלות לאורך הכבל, והאם יש השפעה בין אורך הכבל לאיכות השידור? תודה מראש לעונים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אהלן אחרי חודש בלי מחשב (ספק שרוף+שרות לקוחות של פנדה=חיכיתי חודש לספק חלופי) סוף סוף הרכבתי את המחשב בחזרה. הכל פועל מצויין, אבל מה, נייט סאונד! עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול, לא עוזר. הרמקולים עצמם הם בסיידר גמור! הפעלתי אותם על המערכת שלי, עובדים כמו גדולים (הם באמת גדולים..) בדקתי אולי איכשהו הג'אמפר של הביטול כרטיס קול O/B החליט לזוז, וגיליתי שאין לי כזה ג'אמפר על הלוח-אם...לא משנה. למישהו יש רעיון למה הרמקולים לא עובדים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם- אני מעוניין לקנות DVD פשוט בתקציב של 300-400 שקל שכמובן הדרישות העיקריות הינם שהוא יתמוך בDIVX ויקרא כתוביות בעיברית. כמובן שאין כאן הרבה מה להתלבט- השאלה העקרית שלי היא ממה צריך להזהר... (כל מיני בעיות קריאת תרגום הפוך וכאלה...) חשבתי ללכת על הDVD הנ"ל- מה אתם אומרים? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2749069 תודה מראש- שגיא.

• 10 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by D-M-X,

אני רוצה לשמוע קצת האם הם אמינים או לא כדאי להסתכן? כמה אנשים פה קיבלו את מה שהזמינו? ואם יש מישהו שהזמין שילם ולא קיבל אני גם מעוניין לשמוע...

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by solet,

האם מדובר בכבל סטנדרטי שניתן לרכוש אותו בכל חנות אלקטרוניקה? האם הוא מתאים לכל מערכת סטיראו (גם ישנה?) ולכל מחשב?

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  9. שלום במסגרת החיפוש שלי אחר אוזניות, הגעתי לאתר הזה http://best.shopy.co.il/products/170192 המחיר באמת מצוין, אבל האחריות שהם נותנים שם היא רק ל 3 חודשים, בעוד שבמקומות אחרים שמוכרים את האוזניות האלו, האחריות היא ל12 חודשים. שלחתי להם מייל בנושאף וזאת התשובה שקיבלתי: "אנו מספקים אחריות לשלושה חודשים אך אם אין זה מספק אותך תוכל לקבל אחריות לשישה חודשים האחריות שונה משאר האתרים מכיוון שאנו היבואנים ואנו מספקים את האחריות זו הסיבה גם למחיר הנמוך יותר" זה נראה לי קצת מוזר, כי כשחיפשתי בגוגול bose israel גיליתי שהיבואן הבלעדי של bose בישראל זו חברת elmor מקבוצת newpan http://www.elmor.co.il/Index.asp?CategoryID=122&ArticleID=83 אז מה אתם אומרים- לחשוד או לחשוד?

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by yoav9,

לא יודע בדיוק, בתחום הזה אני ממש N00B, לגמרי כלומר, אני מחפש מחיר יציב, לא 1000 שקל, בסביבות ה700, כמה שפחות תמיד יותר טוב... אני משלם אבל מה, לא מתחת ל128 MB, למה זה ממש ממש ממש מעט... עכשיו אני לא רוצה דיסקמן MP3 כי הוא גדול ומסורבל ככה שבסך הכל אני צריך משהו די קטן... מישהו יכול בבקשה לעזור לי... :-\ נ.ב. כל כך אוהב להיות NOOB...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הייתי רוצה לדעת עם אפשר לראוות וידאו ועם כן אז איך????????????? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by pinkmasta,

שלום , כיום המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו שלי ומשם לרמקולים שלה.. איכות סבירה.. לא יותר.. אבל החלטתי להיפטר מהמערכת ולקנות INSPIRE או משהו דומה יש לי לוח P4P800 ורציתי לשאול איזה מערכת כדי לקנות .?? והאם ארגיש בהבדל רציני ??

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  13. Started by .nimiking.,

כמו בכותרת... אוזניות בעיקר שביל מוזיקה ולא koss porta pro

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  14. היום התחדשתי ברסיבר Onkyo מדגם TXSR506 בזוג רמקולים מדפיים Polk Audio מדגם RTi4 עכשיו אני מחפש כרטיס קול שינצל את הסט הזה בעתיד אני יוסיף סאב אין לי כרגע תקציב כי אני לא יודע מה הסכום המקסימלי בשביל המערכת הזאת אז אם תתנו לי כיוון לחברה ולדגם מסויים אודה לכם תודה והמשך יום טוב

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by nehmia,

כן כן...לפני כמה ימים ממש רצית פאטיפון...אז אבא אמר שיש לו אחד אצל סבה וסבתא... אז הלכנו להבי אותו...פאטיפון מלפני 29 שנה עובד כמו חדש כמובן...וגם חיברתי למחשב...וזה פשוט בסט!!! איזה איכות!! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש נגן טוב עד 500 600 שקל מחפש משהו ברמת הסאונד שלו תהיה גבוהה ואיכותית בעיקר MP3 WAVE

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  17. הייתי בבאג מחשבים היום וראיתי רמקולים למחשב של החברה הזאת. המוכר המליץ על החברה כחברה איכות ביותר למערכות קולנוע ביתיות ורסיברים. ושהם יצאו אל השוק העולמי בייצור רמקולים למחשב. הרמקולים החדשים שלהם באמת נראים איכותיים ביותר. הם בעלי עטיפה שקופה שרואים את כל חלקי הרמקול מבפנים. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1141&scat=199&tcat=30 המוכר בחנות אמר לי שיש גם מערכת כזאת של 5.1 אבל חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי כזה.... אני ממש מבואס כי ממש נדלקתי עליהם. בעיקר אחרי שהוא אמר שהם של חברה איכותית ביותר. מה אתם אומרים??? המוכר גם אמר שהמערכות של לוג'יטק הם "בסדר" אבל מבחינת איכות הסאונד קריאטיב טובה בהרבה. ואני מדבר על ה-z-680. האם זה נכון שהמערכת רק חזקה אבל לא איכ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by rk666,

כרגע יש לי A3D2 ובXP כפי שאתם יודעים אין דריברים לכרטיס, חוץ מאלה של MS לכן המשחקים משתמשים בכרטיס אבל בלי ההאצה שלון, ובכל משחק אני נאלץ לשחק על 3D Positional stereo או SOFTWARE EMULOTION האם כאשר אני אשים במחשב Audigy2 הביצועים יעלו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. רמקולים חבל"ז... יש לי רק בעייה אחת.. יותר נכון 2.. הראשונה היא שהלוח שלי מתיימר שיש בו כרטיס קול 5.1, ובסנטר של הרמקולים האלה יש 3 חיבורים!!!! האם אני צריך לקנות סוג מסויים של מפצל או פשוט להשתמש באופציית ה MATRIX שיש בו ? (זאת אופציה שמפעילה את כל 5 הרמקולים גם אם אין תמיכה בכולם...) נכון לעכשיו עם מפצל של 2 RCA אני שומע 4 רמקולים בלי הסנטר רק עם הMATRIX אני מצליח לשמוע את כולם... האם הבעייה היא מפצל ? (אם הבעייה היא בכרטיס קול אז לא נורא... - אני לא מתכוון לקנות אחד...) והבעיה השנייה שלי מופנית לבעלים של הרמקולים האלה... קראתי פה שנורא קל לתלות אותם על הקיר... מישהו יכול להסביר איך?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by luXi,

שלום לכולם! בטח שמתם לב שאני חדש פה. ד"א הפורום הזה ממש מקצועי וטוב ועכשיו לשאלתי: יש לי תקציב של 150 ש"ח לקניית אוזניות ואני זקוק לאוזניות הללו כי אני "DJ" מתחיל. DJ מתחיל הכוונה שאין לי ממש ציוד וחוצמזה לא עברתי קורס. אני "יתקלט" עם ציוד צנוע של מגבר LUXMAN איכותי ומדהים. הצליל שלו יותר טוב מה-DENON שיש לי. ואני יישתמש במחשב שלי. עכשיו אני זקוק לאוזניות טובות יחסית במחיר של עד 150 ש"ח. אני יודע שזה תקציב אומלל אבל זה מה יש בינתיים. אחרי שאני אחסוך קצת כסף אני ייקנה אוזניות טובות יותר. בקיצור תמליצו לי ואני ייבדוק. תודה רבה מראש לכל העוזרים/ות. luXi עריכה: הכרטיס קול שלי זה כרטיס built in שבא עם הלוח אם שלי- GA-7N400 Pro2. במאפייני שמע רשום לי: NVIDIA® nForce Audio

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  21. שלום לחברי הפורום . רציתי להתעייץ בנושא, צריך המלצה לאוזניות לשמיעת מוזיקה מכל הסגנונות עם דגש לסגנון R&B. חשבתי על אוזניות סגורות. ידידה משתמשת עם אוזניות Panasonic HT225 ישנות שנשמעות די גרוע. יש לי זוג אוזניות Koss K/6X Plus לפני איזה 15 שנה, וזוג sennheiser cx300-ii שאותם ניסתה והתלהבה מהצליל. הבעיה שלא נוח לה עם IN EAR לכן היא צריכה משהו בעל ביצועים של CX 300 ובסס מורגש, אבל עם קשת ושיתנו אטימות כמו הKOSS. יש חייה כזאת? המחיר בסביבות 250ש"ח אבל אם יהיה שווה אפשר להגדיל את התקציב ל300ש"ח. נ.ב בסטיקי באוזניות מומלצות כתוב על Shure SRH240 אבל התמונה שמתחתם היא של Shure SRH440 זאת טעות כתיב או בתמונה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483020.0 ע…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9288 שווה?? במחיר הזה אפשר לקנות או את זה או 4GB מיני אייפוד... הנגן הזה טוב? יש לכם ביקורות אליו? מדובר בדגם 30 גיגה שעולה בפנדה 1680ש"ח מחרי מעולה ל-30 גיגה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Mr Gadget,

ברשותי Logitech X-530 והבעייה היא כזאת, הכבל של הרמקולים האחוריים אינם מספיקים לי עכשיו רציתי לדעת האם יש מתאם או משהו שמסוגל להאריך את הכבל בעוד כמה מטרים... והאם הארכת הכבל תפגום באיכות הסאונד של הרמקולים שאליהם אני מחבר את הכבל המאריך...

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  24. שלום... אני מחפש ממיר דיגיטלי (לשידורים הדיגיטלים שבחינם), אבל...אני צריך אפשרות שאני אוכל לחבר כבל רשת אליו ולראות סרטים מהמחשב או מצידי שהוא פשוט יראה את מה שהמסך רואה וככה אין בעיה של קודקים וקשקושים..אבל עדיף כן עם קודקים אבל שמסתדר עם תרגום והכל... הקטע זה צריך להיות עם חיבור לכבל רשת (ועדיף שיהיה לו גם לWIFI) כי כבל רשת זול יותר ובלי בעיה מגיע למרחקים ונוח יותר.. אין לי מושג בממירים הידגיטלים אם אפילו יש לכם אתרים, חברות..משהו שאני אוכל לקרוא ממנו ולראות מה מתאים לי..וכמובן תציעו מה שנראה לכם תודה.. ושיקרא גם HD...

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום, הגיע החלטה מאמא לחפש מערכת קולנוע לסלון הבעיה היא כזאת שאני לא מבין הרבה אם בכלל בכל מה שקשור למוצרי אודיו מה שאני כן יודע שצריך רסיבר ורמקולים (דיוידי כבר יש פיוניר דיוי383 נדמה לי) אז אם תוכלו להמליץ לי על מערכת כזאת בלי לקרוע את הכיס אני אשמח. ואם יש עוד דברים שצריך חוץ מהדברים שציינתי את תחדשו לי . תודה מראש. ושאלונת אחרונה. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל מה עדיך פלזמה או lcd? איזה חברה? דגם? כי ראיתי כאלה באולמות תצוגה באיכות ממש ירודה.

• 10 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.