אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אוקיי עוד שבוע יש לי טיול שנתי ורציתי לקנות נגן MP3. כמה דברים : אני שומע מטאל ורוק כבד (איכות השמיעה תיהיה בסדר?) ו128MB של איחסון זה בהחלט מספיק לי! אני מאוד כפוף בתקציב, אני מעדיף שיהיה 300 כולל משלוח אבל אפשר 300 בלי משלוח. מצאתי בידיוק את מה שאני מחפש כאן: (חבר שלי קנה את זה והאיכות סאונד טובה מאוד) http://www.netprice.co.il/Product.asp?Pid=mm3522&Cat2Cat1ID=4037&Cat2ID=0 אבל לפני כמה ימים הם העלו את המחיר מ250 ל300, בסדר רציתי לקנות, הרמתי אליהם טלפון והם אמרו שהחנות יצאה לחופשה והם יחזרו רק ב2.11 שזה התאריך של הטיול השנתי שלי. אז שללתי אותם, חיפשתי דברים אחרים, הנה מה שמצאתי. אני מעדיף שיהיה בנגן יכולת להציג מילים (לא חובה) אבל אני ממש צריך צג... http://www…
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני קיבלתי רסיבר וזוג רמקולים, אבל לא ממש מבין בזה, אשמח אם תוכלו לעזור לי לזהות את הציוד הזה ולהגיד איזה ערך יש לציוד הזה נכון לעכשיו אז קודם כל, הרסיבר, דגם Yamaha RX-V620, תחילת שנות ה2000, עליו דווקא כן מצאתי קצת מידע באינטרנט, אבל אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת עליו, וכמה הוא שווה עכשיו מראה מקדימה: מראה מאחור: מה שיותר מעניין אותי זה הרמקולים, עליהם לא מצאתי שום מידע באינטרנט, דבר היחיד שאני יודע זה יצרן - Peerless, הם גם מסוף שנות ה90-תחילת 2000 יש עליהם מדבקה, ששם הדגם מחוק (אבל רואים שכתוב שם L-80) החיפוש בגוגל לא נתן כלום האם מישהו מכיר את הרמקולים האלו? נכון לעכשיו יש לי Microlab Solo 7C, האם המערכת הזאת…
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אם בבאנדל של הX5L קיימת תוכנה שמכשירה את הסרטים לניגון בנגן....? אני מתכוון כמו IRIVERTER
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
טוב אז יש לי יום הולדת ואני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר אני מחפש 32 LCD לא ממש מבין גדול בטלוויזיות אז אם יש למשהו המלצה... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי ערב טוב לכולם ! הייתה לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 עם סאב וופר שהיא הייתה מדהימה בהתחלה , היא הייתה אצלי כמעט 3 שנים , אני העפתי אותה בכלל שהיא בהתחלה הייתה עושה רעשים למשל כשאתה פותח חלון של ווינדוס ואתה מגלגל על הגלגלת של העכבר למעלה ולמטה היא הייתה משמיעה רעשים , שאני לא יודע איך להסביר אותם , יותר מאוחר היא הייתה עושה רעשים גם בלי לגעת בכלום ולכן אני קניתי מערכת קולנוע ביתית חדשה עם רסיבר משהו פצצה (לפני כמה ימים ) אני שם לב עכשיו שכאשר אני יורד עם הגלגלת למעלה ולמטה יש לי אותם רעשים כמו שהיה לי בהתחלה עם ההיא , אני ממש לא יושע מה לעשות , אולי זה מהכבל שמחבר בין המחשב לרסיבר , אולי הוא לא טוב , מה זה עוד יכול להיות , זה משגע אותי . אני ישמח מאוד עם תעזרו לי פה אני מ…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי אז חשבתי על הרמקולים הבאים Yamaha YST-MS35D http://www.pch.co.il/docs/pd1922839888.htm הדבר השני שחשבתי עליו הוא הwinner אבל הם לא נראים לי כל כך Winner HN480 2000W 2.1 Speakers http://www.pch.co.il/docs/pd-1128879416.htm או הCreative Inspire 2500 2.1 Speakers http://www.pch.co.il/docs/pd126513131.htm וזהו זה הכל בטווח מחירים שלי אני צריך את המערכת לסאונד ולמשחקים אני שמתי עין על הימאה מה אתם אומרים תודה למי שעוזר
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולכם.. ברשותי הרמקולים Logitech Z-540, אך היום נתקלתי בבעיה מרתיעה. :\ כשאני מפעיל שיר, במקום שהצליל ייצא מכל הרמקולים, יוצא צליל רק מהשניים הקדמיים, והאחוריים לא משמיעים שום צליל. בדקתי את החיבורים וכולם תקינים ומחוברים. אין לי מושג מה הבעיה, ואני חושש שמא הרמקולים נהרסו :\. אשמח לקבל עזרה והכוונה לטפל בבעיה בתודה, אמיר.
-
- 10 תגובות
- 565 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות במחיר של עד 200 שקל. המטרות שלהן זה מוזיקה ומשחקים. תודה מראש :]
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי התלבטות... אני מתכוון לקנות רמקולים והתקציב שלי עומד בערך על כ- 1400 ש"ח. אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את ה- ADA 890 של אלטק או את ה- z 560 של לוג'יטק, אבל יש לציין כי הלוג'יטק הם מתצוגה ולכן הם עולים 1400 ש"ח. אני לא יודע מה עדיף לי לקנות , אולי תוכלו לעזור לי .... נ.ב יש לי כרטיס קול אודיג'י 2 אם זה משנה משהו.... תודה R.e.L
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי אייפוד מיני. אני חיברתי אותו למחשב 1, מילאתי שירים באייפוד. אני רוצה לחבר למחשב אחר ורוצה למלאות שירים בנוסף לשירים שמליאתי במחשב ה-1 השירים לא ימחקו מהאייפוד כי חיברתי למחשב אחר? תודה
-
- 10 תגובות
- 612 צפיות
-
-
השימוש העיקרי באוזניות יהיה שמיעת רוק והאבי מטאל, ומשחקי מחשב מקוונים כגון Unreal Tournament 2004, Counter Strike (רצוי אוזניות שיתאימו גם למסיבות רשת אך לא חובה..) בינתיים חשבתי על: 1. Sony MDR-V6 2. Audio Technica - ATH-A500 3. Grado SR80 4. Sennheiser HD280Pro תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מקוה שזה הפורום הנכון יש לי מצלמת וידאו אנלוגית וכמובן סרטים שאני רוצה להפוך לדיגיטלים ולצרוב על DVD איזה חומרה אני צריך לקנות?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איזה מהמכשירים הבאים עדיף: 1. xoro hds4000 2. pioneer 393 - zone 3 ישמש בעיקר לקבצי dvix ו- dvdrip וגם לא מעט מוסיקה: mp3 ,fnac,וכד'
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע ששאלות כאילו כבר נשאלו בעבר אך אני עדיין מבולבל מאוד !!! אני נמצא בדילמה מבחינתי ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי לכיוון הנכון ! אני הייתי באופיס דיפו וראיתי את הSANDISK SANSA E250 ( גודלו 2GBYTE) שמעתי בו רדיו, שירים , התנסיתי במקשים ובגלגלת, ראיתי סרטים ותמונות ולדעתי מדובר בנגן טוב מאוד עם סוללה של לערך 20 שעות נגינה !!ושיש לו אפשרות הרחבה !! - הוא גם לא בנוי על בסיס HARD DISK כך שיש פחות סיכויים לנזקים ותקלות עקב שימוש בו בטיולי אופניים , ריצה, וכ"ו !!!- מחירו כ 1000 ש"ח ראיתי שם גם את ה I RIVER H10 6GBYTE אשר לא יכולתי לבדוק אותו כמו שעשיתי ל SANSA E250 אולם קיבלתי חוות דעת שהוא טוב מאוד ושאיכות הסאונד שלו עולה על זה של ה SANSA E250 , ושהו…
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
Anyway. I am looking for a good home sound system, which will be mostly be used for music and the such, but could also cover as a home entertainment system. the price range is: up to 3700 for looking for speakers and reciver. Thanks alot, Tomahawk.
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מה דעתכם? אני ישתמש בזה בעיקר לx5 שלי אבל אני גם ישתמש בזה במחשב ובגלל זה אני רוצה סראונד.... התקציב כאמור הוא 250 שקל do your best =D
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב מארה"ב ihp-120 השאלה שלי היא האם האוזניות שאני יקבל איתם טובות? או ששווה שלהקיעה עוד 30$ ולקנות אוזניות אם לקנות אז איזה אוזניות אתם ממליצים באזור ה 30$?
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
חשבתי שהגיע הזמן לשדרג את הכרטיס קול המיושן משהו(SBLive! - עשה את שלו וcreative עושים טובה מוציאים לו איזה דרייבר. מאז המילניום יש איתם בעיות) בהתחלה חשבתי לא עוד creative ושה GTXP יכול להתחרות בaudigy עיון קטן בspecs גילה שלא כך העניין. עד שמצאתי את המותק הזה terratec DMX 6fire 24/9 קישור- http://www.terratec.com/products/6fire/6fire_details.htm הייתי אומר שהוא זורק את הaudigy לא? עבר עריכה ע"י HaimTS
-
שלום וברכה, כמו שכתוב בכותרת אני נחפש נגנים שיש בהם BT מובנה וספיקר בסגנון של נגני הARCHOS עם המסך מה שהכי חשוב לי אחרי התמיכה בBT שיהיה לו מסך גדול ויכולת להקליט מהטלוויזיה לנגן ואז לראות את זה בנגן ואם אפשר אז שיהיה משולב גם בMP4 (חחחחחחח...כמה דרישות) ויש לי גם אפשרות לקנות מחו"ל.. בכל מקרה תודה רבה רבה לכל העוזרים... ד.א. אני לא יודע אם זה קשור אבל מישו שמע על האוזניות של הBT?(לא של הדיבור)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי איזה תרד שהמליצו בו על הרמקולים האלה,אבל הוא היה די ישן... אז השאלה שלי,האם תמורת המחיר של ה Logitech Z-2300 יש רמקולים טובים יותר ? הצורך העיקרי הוא האזנה למוזיקה,קצת סרטים ומשחקים פה ושם ,וחשוב לי שהם יהיו שני רמקולים עם סאב . תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אז אחרי שיעצתם לי בחוכמה רבה לקנות דווקא את ה FORTISSIMO III אני אכן מתכוון לקנות אותו מחר בזיגזג הקרובה אלי והיא הכי זולה, 257 שקלים...ללא משלוח וכלום... שאלתי היא לכרטיס יש יציאת אוזניות מיוחדת השאלה שלי היא האם היציאה היא לסטריאו או שמא SURROUND באוזניות??? תודה מראש, אמיר.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים. היום אני סוף סוף הולך להגיש הצעת מחיר ושמתי לב שבחנות בה אני קונה, יש הבדל מזערי ביותר של 100 ש"ח בין ה-Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series (אותו תכננתי לקנות) לבין ה-ASUS HDAV1.3 Deluxe. רציתי לשאול, מי מהם יתפקד טוב יותר בשמיעת מוסיקה וגיימינג עם אוזניות ה-Razer Barracuda ורמקולי ה-Z-2300? האם ההבדל שווה את תוספת ה-100 ש"ח? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש אזניות קשת חוטיות (בלי מיקרופון עדיף) בעיקר למשחקי מחשב, סרטים, שומע בעיקר סאונדטאקים ומוזיקה אלקטרונית באזור ה 600 ש"ח כרגע אני משתמש באזניות קשת - סנהייזר PX 100II ומאוד מרוצה מהם, אבל הן מכאיבות לאורך זמן (יושבות על האוזן בלחץ) ולפעמים קשה להיות איתם בגלל הקשת עצמה (מפריעה בצוואר). חוץ מזה - מאוד אוהב את הסאונד שלהם ובגלל זה מתייעץ איתכם פה, מחפש המלצות תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני זקוק לרמקול שיודע לכסות אולם גדול בזמן הרצאה (לא למסיבה) - שיהיה איכותי וקומפקטי ככל האפשר. ישמש מרצה בעיקר בחיבור למיקרופון אלחוטי ולמחשב נייד להצגת מצגות וסרטים. התקציב גמיש מאוד ואין לי בעיה גם לקנןת מחו"ל במידת הצורך אם אין בארץ. מכיוון שהוא נסחב בתיק, עדיף משהו בפורמט שטוח יחסית ולא קובייתי וכמובן קל ככל האפשר. ניסיתי עד עכשיו כמה דגמים, חלקם מוצליחם יותר וחלקם מוצלחים פחות - מקווה שזה יתן כיוון: 1. ה-JBL DUET 200 עם 2x10w מספק בהחלט מבחינת עוצמת ואיכות האודיו אבל הוא גדול מאוד וכבד יחסית (700 גרם). מידות 36x14x6.4 ס"מ. ללא BT ודורש גם שנאי חשמל לא פיצפון. 2. Monster ClarityHD - פיצפון, קליל עם אודיו לא רע בכלל אבל צליל מעט אנמי/מתכתי ולא חזק דיו (ועדיין…
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב והוא נותן קול לשלושה דברים : 1.טלווזיה 2.מערכת סטריאו 3.מערכת סטריאו כולם מתחברים למחשב בחיבור שמע פשוט כמו של אוזניות (3.5 ) הבעיה היא כזאת כל פעם שאני רוצה לשמוע ממקום אחד או אחר אני צריך לנתק ולהחליף את הכבל וזה מעצבן (כי החיבורים מאחור). ניסיתי לשים מפצל פשוט אבל זה מחליש את המערכות ומוריד מהאיכות אז רציתי לשאול אם יש איזה פיתרון איזה קופסאת בורר או אפילו רעיון להכין קופסא כזאת בעצמי עם מתגים או משהו בסגנון כי זה משגע אותי תודה רבה לעוזרים חגי.
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-