עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by hirs,

ברשותי מחשב ישן שלא יכול להריץ XP, כרגע הוא רץ עם 98SE. ברצוני לחבר אותו לטלויזיה ולהריץ סרטים, מוזיקה, תמונות ברשותי גם כרטיס טלויזיה ואשמח אם אוכל להקליט שידורים. מהי המערכת הפעלה והתוכנה הכי טובה ל-HTPC במחשב חלש? מפרט מחשב: intel p2 mmx 400mhz MSI ms-6163 עם כרטיס קול מובנה Creative es1373 CRG SDram 256mb 133mhz ASUS AGP-v3800uv sgram 32mb עריכה: westren digital 20.5gb כרטיס טלויזיה ג'נרי כרטיס קול נוסף creative ct4810 טלויזיה: LG 32inch עם כניסה של מסך מחשב סימול דגם - RT-34FB11RB

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by moshiko211,

בקיצור בחיפושיי המייגעים באינטרנט הגעתי למסקנה שעד שכל הסיפור הזה של נגני ווידאו לא יתפתח באופן סופי כדאי לי לא לקנות(כיוון שאיני רוצה כל פעם לבכות על כל מכשיר חדש שיוצא כל יומיים) אלא נגן mp3 כיוון שהעסק הזה כבר מפותח אז ככה אני רוצה בבקשה מכם רשימה של כמה נגנים(ארבעה-חמישה)הכי טובים שיש היום בשוק ואם אפשר גם אולי יתרונות וחסרונות ואני יעשה כבר את השבחירה מבינהם. 1.התקציב עד 400$ 2.הקטע של הקומפקטיות לא כזה חשוב לי כי אני לא כזה פריק של מוזיקה שמסתובב עם זה בכיס 3.אבל חשוב לי מאוד שעוצמת המוזיקה במכשיר תיהיה חזקה מאוד(לדוד שלי יש את הipod 60giga ונורא התאכזבתי מעוצמת השמיעה) 4.שהנפח יהיה 20 giga לפחות 5.ועל מה כמובן אתם ממליצים מהרשימה שנתתם? תודה רבה רבה על העזרה!!!

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  3. שלום, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון- כי יש כאן הקשר גם לרשתות. התחדשתי בLG LD650 37". היא מחוברת בHDMI למחשב. המחשב מחובר בWIRELESS לאינטרנט דרך ראוטר שיושב בחדר אחר. מה שאומר שהכ.רשת החוטי של המחשב פנוי. לטלויזיה יש חיבור רשת. האם אני יכול לחבר אותה למחשב וש"תתחבר" לאינטרנט דרך החיבור שלו לראוטר? אם כן אשמח לעזרה והכוונה. במקרה של תהיה למה לי לעשות את זה ולא להשתמש בולויזיה כ"צג למחשב" וככה להנות מהאינטרנט:- אז , בטלויזיה יש כמה "אפליקציות" כמו יוטיוב ופיקאסה שאמורים להתחבר לרשת- מה שמוריד את צהורך להתעסק במחשב ולקבל קצת "שליטה מהספה עם השלט". תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by bad-sector,

יש לי לוח אם EPOX EP-8K9A Socket A motherboard, במפרט שלו כתוב שיש לו כרטיס קול: Realtek ALC650 6-channel full-duplex integrated sound זה אומר שהכרטיס קול הוא 6.1? http://web.epox.com/html/motherboard.asp?product=EP-8K9A〈=1 אני מעוניין לרכוש את הרמקולים של LOGITECH ה Z640 אבל רוצה לדעת שהכרטיס שלי יתרום משהו לעניין... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by DarkeyE,

שלום , אני וחברים מדברים בתוכנה VENTRILO שאני בטוח שלכמה ממכם היא מוכרת , עכשיו , במחשב הקודם היה לי אפשרות שאני יכול לבחור בהגדות של הוונטרילו, שאני ישמיע מה שאני שומע , Stereo mix. שקניתי מחשב חדש אין לי את האפשרות הזאת \\: הלוח אם שלי זה ASUS Striker Extreme תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by Noririco,

היי אני מחפש המלצה לטלויזיה באזור ה46 . התקציב הוא בערך 6000. מאוד חשוב הרזולוציה והצבעים, המסך אמור להיות בשימושים של מחשב, כבלים, קונסולות, סרטים כמובן. חשוב שיהיו יציאות HDMI מרובות. הפרטים בטלויזיה וזרימת התמונה מאוד חשובים. האם התקציב עומד בדרישות בכלל ?

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  7. Started by Folklore,

טוב שלום לכולם אני כבר הרבה זמן רוצה לקנותת אוזניות אבל אני לא יודע איזה יותר שווה לי לקנות אוזניות למשחקים או למוזיקה כי אני גם שומע המון מוזיקה וגם משחק בהרבה משחקים וזואת אחלה בעיה ושאני אומר אוזניות למשחקים אני מתכוון ל 1 מאלו http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1060 ומוזקיה זה http://www.gradolabs.com/product_pages/sr60.htm ד'א אני לא בטוח לגבי ה SR60 אולי יש יותר טוב במחיר הזה או אולי שווה להשקיע עוד קצת בשבי משהו יותר טוב מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  8. שלומות ברשותי נגן Sansa e-280 וכן אוזניות שנייזר(אני יודע שלא ככה מבטאים את זה) PX 100 אשר נקנו בארה"ב לפני שנתיים בדיוק. בעלותי למונית שירות שתיקח אותי למחוז חפצי היום בצהריים(סביבות 16:00), פתאום, בזמן שאני שומע את Master of Puppets, אני שם לב שאני לא שומע כלום באוזנייה הימנית! הדרך היחידה שלי לשמוע משהו הייתה להחזיק את הJack(המחבר) של האוזנייה עם האצבעות במעין זווית מוזרה ואז שמעתי צלול ונפלא כרגיל בשתי האוזניות. בהגיעתי הביתה עשיתי מבחן פשוט על מנת לברר האם משהו לא בסדר בנגן, או באוזניות - חיברתי את האוזניות למחשב והפעלתי Winamp - עוד פעם, רק האוזנייה השמאלית עבדה כאשר הימנית דוממת ורק החזקת הJack וכיפוף מוזר ובלתי מוגדר על ידי האצבעות גורמות גם לאוזנייה הימנית לעבוד …

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. איך המסך הזה? הנה פרטים עליו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=703672 אל תבקשו בבקשה תקציב ואל תגידו שלא תענו לי אם אני לא ישים תקציב. אז לא לחפור בקשר לתקציב בבקשה אגב יש חנות שמוכרת לי אותו ב6800 עם 3 שנים אחריות ומעמד... כל חנות אחרת מוכרת אותו בסביבות ה6300-500 בלי מעמד עם אחריות שנה. זה שווה ב6800 עם 3 שנים אחריות ומעמד? אם יש משהו יותר טוב או משתלם שבטווח המחירים הזה נא להציע תודה

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  10. לפי מה ששמתי לב הסנטר עובד לי רק שבסרטים יש את הדיבורים של השחקנים והוא אחראי על הוצאת צלילי הדיבור שלהם, האם אפשר להגדיר בתוכנת הניגון Winamp מדיה פלייר משחקים וכו', שהסנטר גם יעבוד, המערכת מוגדרת 5.1 במאפייני שמע בלוח הבקרה, אך הסנטר לא עובד עם הווינאמפ, מדייה פלייר, משחקים וכו', אלא רק בסרטי DVD.

11. Started by kikkler,

מישהו מכיר את חברת כרטיסי הקול הזאת?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  12. Started by adlanm,

http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=206&product=10315 האם זה שיש לו רק 4 חיבורים אומר שאי אפשר לחבר אילו מערכת 5.1 ומיקרופון ו-Line in? או שלמערכת 5.1 אפשר לחבר רק שלושה?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

אני מעוניין להפוך את הרמקולים שלי ל5.1 כלומר, להוסיף עוד רמקול שישמש סנטר. הדבר אפשרי?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by elad_jacoby,

ראיתי שיש טרד וקראתי אבל הרוב שם סתם דיבורים בין אנשים ולא מובן בדיוק.. רציתי לדעת אם עדיף לקנות אוזניות טובות של לוג'יטק + רמקולים 2.1. או לקנות רמקולים X530.

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  15. אהלן, החלטתי להפנק בטלויזיה חדשה לחדר רציתי לשאול איזה גודל מתאים למרחק צפיה של 2ומטר ו 80 סנטימטר. חשבתי על 37". יש לנו בסלון מסך 42" ותאמת זה נראה די קטן מדי אז אני לא רוצה להסתכן עם 32". על הדרך אם אפשר המלצות למסך עד 2500 ש"ח, עדיף FHD, לגיימינג וסטרימינג מהמחשב תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by dgolverk,

שלום, ברצוני לקנות נגן MP3 פשוט, לא משהו יקר - 300 ש"ח לכל היותר. אני רוצה שיהיה בו 512MB ושתהיה אפשרות הקלטה 100+ שעות. ברצוני לקנות דרך האינטרנט. אשמח לשמוע המלצות, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by Avivo,

יש לי כרגע את הac97 על הלוח אם החדש ויושב לי במגירה ה creative sound blaster live! 5.1 digital מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  18. Started by zombie,

יש לי רמקולים מבית JBL דגם CREATURE 2 השאלה אם אני יכול לקנות את אותו דגם ולהוסיף אותו לקיימים?ואם כן אז גם יהיה סראוונד סאוונד? תודה רבה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  19. מעוניין באוזניות מהסוג הזה לפעילות ספורט איזה דגמים מומלצים תודה והמשך שבת מהנה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  20. שלום פורום אודיו, קודם כל נפתח ונגיד שקניתי אוזניות איסמט סיביריה בחו"ל ב75דולר. האוזניות נראות מצויין ועובדות מצויין, חיברתי אותן לסאב וופר של המערכת המעפנה שלי (2.1 של ג'ניוס). עכשיו לשאלות: האם אני צריך לסדר משהו מיוחד? לא לחבר אותן כי המערכת שלי מהווה צוואר בקבוק (אלה לחבר ישר לכרטיס קול)? להוריד איזה תוכנה כמו דרייבר או משהו שהאיכות תממש את הפוטנציל של האוזניות? כרגע יש לי את ה"סאונד מקס" הזה ושם הגדתי שיש לי אוזניות סטראו זה מספיק?. מצטער על השאלות הטיפשיות פשוט אני לא מבין בזה כלום . עכשיו לבעיה הדחופה: היה לי מיקרופון ולפתע הוא לא פעל בשום תוכנת VOIP (כמו סקייפ למשל), לא עבד בתוכנות הקלטה ושוט, המיקרופון שלי דווקא היה טוב, יום אחד במכה הוא הפסיק לעבוד. עכשי…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  21. אוקיי שחקתי עכשיו COD עם האוזניות של הmuvo2 שלי, וחטפתי שוק. זה פשוט מדהים. צדקתם בדיון אתמול אוקיי האוזניות של המובו נחשבות איכותיות מאד בשביל אוזניות שמגיעות עם נגן נייד, אבל הן לא באמת רמהO_0 המממממ, נגיד שאני מוכן להשקיע עד 200 שקל באוזניות, על מה אתם ממליצים? חשוב לי שהחוט יהיה ארוך (מינימום 2 מטר), ושתהיה שליטה על עוצמת הקול באוזניות עצמן. כמובן שהן יהיו נוחות אבל אני מניח שבמחיר כזה אין אוזניות לא נוחות... נראה איך העניין יתפתח...

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by LaCostE,

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחחשב רק יש לי התלבטות קטנה בין : Logitech® S200 Logitech® R-20 השימושים הם בעיקר למשחקים , ושמיעת מוזיקה עם באס . חשוב לי שהיה " באס טוב " ושישמעו טוב . ורק עוד שאלה קטנה , בעוד כמאה שקל אני יכול לקנות את : Logitech® X-210 ששמעתי אצל חבר והם נשמעים נהדר במוזיקה ובCSS שווה את ההפרש ? תודה מראש , ואז יש עוד אפשרויות עד 200 שקל אני אשמח. קישור ללוג'יטק ישראל - > רמקולים - > 3 הדגמים נמצאים שם . http://www.logitech-online.co.il/index.html?lmd=38807.588993 תודה .

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by Nsis,

אני לא בטוח שזה המקום לשאלה הזו בדיוק, אבל אני חושב שזה הכי מתאים לפה [אם לא בבקשה תעבירו]. בכול אופן יש לי HDTV 32 אינץ' שאני יכול לחבר למחשב, יש לה אפשרות לחיבור RGB PC ואפשרות לחבר סאונד [הירוק הזה, לא ידוע את השם שלו]. זה עובד מעולה, אין שום בעיות, אבל אני רוצה לדעת איך אפשר להחליף בין האוטפוט של הסאונד [בין הרמקולים של המחשב לזה של הTV] ובין הויז'ואל [בין מסך המחשב למסך הTV]. הינה הפרטים והשאלות באופן מסודר יותר (תודה מראש): ווינדוס ויסטה 32 ביט [אם זה משנה]. למחשב יש 2 יציאות של ויז'ואל מאחורה, אחת DVI [מחובר למסך מחשב] והשניה RGB [מחובר לTV]. - איך אפשר "להגיד" למחשב לשנות את הOUTPUT? כרגע אני צריך כאילו לנתק אחד מהם כדי "להכריח" את המחשב להשתמש באחר. איך ואיפה אפש…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. נכנסתי לאופיס דיפוט...... טוב אחוקלושי יקר אז אני מחפש מישהו שמוכר נגן MP3. אז בבקשה תתנו פרטים או מקומות שאנשים מוכרים בזול\חנויות. תודה

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  25. לא יודע אם אני בפורום הנכון, יש בידי קלטת של החתונה של הוריי, הקלטת כבר נקרעה קצת והדבקתי את הסרט, אבל היא לא תחזיק עוד הרבה זמן וזה העותק היחידי של החתונה. אני רוצה לחבר את הוידיאו שלי לכניסת וידיאו בכרטיס טלויזיה, ומשם בעצם להקליט למחשב את כל הסרט - כשעתיים, ואז לצרוב בדיסק די וי די של 4.5 ג'יגה, שיימלא את כל הדיסק באיכות המקסימלית שאפשר להכניס בדיסק די וי די. הבעיה היא הקידוד, עם איזה תוכנות אפשר להקליט ולקודד את הסרט, כי הריי אם אני סתם יקליט עם תוכנה גודל הקובץ יהיה מעל 10 גי'גה, ויש לי בעיה של מקום פנוי, אז איך אפשר לעשות זאת בהתחשב בשטח פנוי מצומצם, ואיך בכללי אפשר בכלל לקודד ? הייתי רוצה הוראות מפורטת, זה ממש חשוב לי.

• 11 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.