אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות לנגן מוזיקה. האוזניות שהגיעו עם הנגן הלכו (מכיוון שהם כל היום בכיס שלי), אז אשמח לאוזניות מהסוג הזה (הרגיל, שמקבלים), שיתנו איכות סבירה, שיהיו נידות, שיהיו יחסית עמידות (או לא יקרות מדי, ככה שאם יהרסו אני לא אבכה).
-
- 13 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות אוזניות לD2... חשוב לי: איכות סאונד. עמידות (שהן לא יישברו תוך שבוע). חשבתי על ULTRASONE HIFI700 או ICANS.. מה אתם אומרים?? תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, מכר מעוניין לרכוש אוזניות לשימוש עם הנגן הנייד שלו (iAudio F2) בסביבת עבודה רועשת. סך התקציב עומד על 700 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה במקרה וזה אכן שווה זאת. לצערי יש לו העדפה לאוזניות חיצוניות, מה גם שהוא מעוניין שהן יהיו קטנות יחסית, כך שעולה השאלה: עד כמה דגמי מיסוך הרעש הפעיל (Senneheiser PXC250 כדוגמא המובהקת) נחותים באיכות הצליל לעומת אוזניות רגילות או לחילופין אוזניות מבודדות? כמו-כן, האם בכל-זאת על אף ההעדפה האישית שלו, אוזניות הנכנסות לתעלת האוזן יספקו לו תרומה כדאית בהרבה לסכום הכסף שהוא מוכן לשלם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן =) אני מחפש זוג אוזניות שיחובר ל iRiver 120 שלי. האוזניות המקוריות נהרסו, ובאמת הגיע הזמן שאני אקנה לי אוזניות נורמליות. אני מחפש אוזניות In-ear או כפתור, ושמתי עין על ה Shure e2c (סביבות ה 100$). יש המלצות לאוזניות אחרות בתקציב ? איך ה Shure הנ'ל ? אם זה לא ברור , אז כמובן שאני מתכוון להזמין מחו'ל . תודה מראש , תום .
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות , איכותיות כמובן , ל- iHP-120 שלי , עדיף שיהיו סגורות , שכמה שפחות סאונד יצא , ולא אוזניות שנכנסות לאוזן , שונא אותם , למרות ששמעתי שהם עדיפות על הרגילות ... התקציב הוא עד 150 דולר עכשיו אני גר בארה"ב אז אתם יכולים להתמקד על סבב מחירים בשוק האמריקאי . האוזניות לנגן נייד כמו שאמרתי אז חשוב שלא יהיו גדולות מדיי והם מיועדות כמובן למוסיקה . ד"א - אני אוהב מאוד באסים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי נגן MP3 של אייריבר דגם T10 אני רוצה לקנות אליו אוזניות שגם אני אוכל להנות מהם מול המחשב התקציב הוא עד 200 דולר עם אופציה לקנייה בחו"ל שמעתי כמה אוזניות מה שאהבתי בעיקר זה ה PMX-200 אלה אוזניות טובות אבל אני חושב שכדאי להשקיע קצת יותר אז שמעתי עוד 2 דגמים HD-555 אלה אוזניות נחמדות לדעתי אבל אני מרגיש שהנגן שלי לא סוחב אותם ממש טוב ושמעתי אוזניות שדי מצאו חן בעיניי זה הPXC-250 שבניגוד לכולן מיוצרות באירלנד ולא בסין(זה טוב לא?) עכשיו יש שם מנגנון נגד רעשים שמעתי איתו והוא עובד די לא רע לדעתכם האוזניות האלה שוות את המחיר 130$ או שאפשר להוציא משהו יותר טוב מהכסף הזה? האוזניות מיועדות להליכה עם הנגן ,לריצה נראה לי שאני אקנה את הPMX-200 ב55 דולר בכל מקר…
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן sandisk clip zip. האם האוזניות שמגיעות איתו מספיק טובות או שכדאי להשקיע באוזניות כפתור כדוגמת AKG או סנהייזר ? ארגיש בהבדלים ?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחר אני הולך לאסוף ת'HD החמודי החדש,לא רוצה להפו ת'ת'רד הזה לסיפורים אז אקצר,אני רוצה אוזניות חזקות טובות איכותיות אלחוטיות\חוט ארוך נורא(אין לי כוח לאיכיות של מאריכים ושטויות),אני מדבר על האוזניות האלה שמחממות ת'אוזניים ,הענקיות האלו(נו חיכיתם לזה "של דיג'יים"),ברור לי שהם לא ישתוו למערכת שלי(4סאבים,שתיים של 20 סנטימטר ושתיים של 10 2 טוויטרים ו4 רמקולים מחוברים לרסיבר ישן(אין יותר טוב מזה)),אבל מה לעשות השכנים כבר לא יכולים לסבול ת'רעש(פשוט עוצמה אדירה!!!) אז...(בטח אתם מזדהים איתי). *האמת לא כל כך נוב בתחום אבל אף פעם לא השתמשתי בקביעות באוזניות אולי לפעמים לראות סימפסונס באמצע הלילה,או שבידיוק יצא פרק של נארוטו......
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה לקנות נגן איכותי בזמן הקרוב, וביחד איתו אני רוצה להשקיע גם באוזניות איכותיות(נגן בסביבות ה700 שקל) השימושים שלי הם כמובן לשמיעת מוזיקה נטו. תודה. *לא רוצה אוזניות In ear כי גם ככה התקציב שלי הוא לא גבוה ואני לא רוצה להתפשר על חשבון איכות השמע בגודל האוזניות, רק חשוב לי שהאוזניות יתקפלו כי אני רוצה להכניס אותם לכיס של המכנס הצבאי שלי אם כי לא חובה מקסימום אני ינעל את התיק. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה אני רוצה אוזניוות די מגוונות- אני רוצה אוזניות שאוכל לשמוע איתם הרצאות של האנויברסיטה בטאבלט/סמאטפון/מחשב. כמו כן אעשה באוזנית שימוש גם בחדר כושר למוסיקת דאנס מקפיצה, בנוסף אם אוכל לחבר האוזניוות לטלויזיה בחדר בלילה יהיה מצוין. אני יודע שיש לי יותר מדי צרכים לזוג אוזניות בודד אבל זה היעד. חשוב לי שהאוזנית לא יהיו מגושמות וכבדות כי אני מתכנן גם בעבודה לשמוע דרכן ולא רוצה שהאוזניות יבלטו יותר מדי- חשבתי על IN EAR ובלוטוס. התקציב שלי הוא 100 שקל. אם אין משהו נורמלי אפשר לחרוג ל 200 כל עוד באמת יש תמורה- דרך אגב אני לא אודיופיל בכלל, כלומר מספיק לי שהסאונד יהיה "בינוני" וזהו. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות שלא נופלות כשקופצים רצים ומשתוללים. כמה שיותר קטנות וזולות. תודה !
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש משהו מומלץ יחסית, באיזור המחירים הסבירים? כרגע יש לי MX400, הן דיי נוחות אבל הבלאי כבר משפיע עליהן, חשבתי אולי על משהו קצת יותר עמיד בכיוון של אוזניות עורף. מה דעתכם יש משהו מומלץ נוח וזול?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש אוזניות עורף נוחות לספורט (ריצה), אני מתכוון לקנות בארה"ב והתקציב שלי עומד על סביבות ה 25$... יש המלצות? תודה מראש... (עשיתי חיפוש, אבל הנושא האחרון שמצאתי היה ב 4/2005... )
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה אוזניות INEAR לעריכת וידאו, בד"כ לשעות הלילה... הזמנתי מאיביי ב 2 דולר, ואחרי שחיברתי אותם למחשב- הם הלכו לפח...שם מקומם... יש לי סוני MDR700 גדולות, אבל אני רוצה בתוך האוזן, שישמש לי לפעמים לחיבור למצלמת וידאו בשטח. (בעיקר לעריכה אבל גם וגם). תקציב לא יותר מ100 שקל. אני אוהב צליל עמוק ועשיר, אוהב באס. חשבתי על: סנהייזר CX300 II , או על AKG K324 P. יש לי ציוד סאונד של סנהייזר (משדרים אלחוטיים ומייק נייק דש) ואני מרוצה מהמוצרים שלהם. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות ל W705 SONY אני הרבה באוטובוסים ביום יום והאוזניות שמקבלים איתם הלכו לעולמם יש לי מתאם מהחיבור של סוני ל MINI PL אני לא מעוניין להשקיעה הרבה אבל שיהיו אוזניות טובות כי אני ישמע בהם המון הם צריכות להיות קומפקטיות תודה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום! מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני נכנס לתת הקטגורייה הזאת אבקש מראש סליחה אם עברתי על חוק כלשהו... אז ככה, נימאס לי מהטראנסים שמנוגנים בחדר הכושר שלנו והחלטתי לקחת את האייפוד שלי לשם, אבל הבעייה שלי היא שהSENNHEISER HD435 לא מתאימות לפעילות גופנית. לכן אני זקוק לאוזניות עמידות בפני זעה (שמעתי שלסנייזר יש סידרת ספורט מיוחדת חסינת זעה, יש אותה בארץ?). צבע לא אכפת לי איזה, גם המבנה לא משנה כל עוד הן יושבות טוב על הראש (שאני לא אעצור את ההליכון בשביל לסדר ת'אוזניות) . כמובן חשוב שהאוזניות לא ישבקו חיים בנהרות הזיעה עכשיו האיכות- לפי מה שידוע לי אוזניות איכותיות עולות הרבה יותר מהתקציב שלי (300 ש"ח) אבל אני כניראה אצטרך להתפשר בקרטריון הזה. האוזניות יתחברו ל IPOD 60 ג'יגה (…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ספורטאי, רוכב אופניים. אני רוצה אוזניות שיתחברו לפלא, נוקיה 5800 XM, האוזניות שהגיעו איתו הן מין הסתם זבל נוראי. בקיצור צריך אוזניות בתקציב של עד 150 ש"ח, אפשר מחו"ל ואיביי. דרישות: אטימות-חשוב מעוד שיבודדו מרעשים חיצוניים. באס טוב וצליל טוב בכללי. עמידות-מן הסתם צריכות להיות עמידות לזיעה, אני לא מזיע הרבה יחסית אבל בכל זאת פעילות ספורטיבית מאומצת. עד עכשיו ממה שגיששתי קצת ראיתי את הJBL 220, איך הן? הן עולות 28 דולר בערך כולל משלוח מאיביי, מה אתם אומרים? תודה, ניצן
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות קשתיות שאשתמש בהן בצבא בזמני הפנוי. יש כמה דברים שחשוב לי שיהיו באוזניות. א. שיהיו אטומות לרעשים. ב.שיהיו עם ווליום לא חזק מדי (כי יש לי אוזניים רגישות). ג. איכות sound גבוהה. כמה דגמים שעומדים על הפרק: Sennheiser HD201 AKG K26P KOSS PortaPro וחבר שלי שדי מבין באוזניות המליץ לי גם על: AKG K81 AKG K518 תקציב עד 300 שקל. תודה, יונתן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחלה רציתי רמקולים 5.1 לראות את הסרטים במחשב אבל בגלל שהחדר קטן אז אין מקום אז אני חושב על אוזניות. אני מחפש אוזניות שממש יתנו תחושה של רמקולים עם אפקט סראונד. אז העיקריים שחשבתי עליהם זה: Sennheiser HD555 שעולים בערך 650 שקל ראיתי שיש עליהם הרבה תגובות והמלצות בפורום הזה אז אני מבין שיש אותם לכמה מפה. ובנוסף , אוזניות במחיר הזה שוות למערכת רמקולים במחיר כזה או יותר יקרה? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם אני מחפש את האוזניות הכי הכי משתלמות . איכותיות . מקצועיות . טובות למשחק הרשת קאונטר סטרייק. תקציב - עד 200 שח עם חריגה קטנה קטנה אבל עדיף בלי . מחכה להצעות ת למי שיש משהו להגיד מנסיון אישי אז שיגיד זה יעזור מאוד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום אני מעוניין לקנות מערכת[אוזניות+מגבר+כרטיס קול] שהתקציב הוא - 300$ לאוזניות והמגבר יהיה Aqua[נראה לי מספיק בתור התחלה] וכרטיס קול 1212M[אותו כמובן אני מזמין מחו''ל]. עכשיו בHead-fi המליצו לי על Alessandro MS2i\Grado 325i. מה שאני שומע זה רוק[חלקו רגוע\חלקו יותר רועש], ישראלי[כמו עבודה עברית], כל מיני מנגינות מרגיעות[לא סימפוניות ומוזיקה קלאסית], ושירים רגועים רגועים כמו של הביטלס. יש עוד המלצות בתקציב הנ''ל ? BTW אני לא אוהב שהבאס גונב את ההצגה[לא אוהב באס בומי ומלא עוצמה] - אבל אני לא אוהב שאין בכלל באס. שיהיה באס מאוזן ונעים. בתודה, Quantom.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם האוזניות mx550 של סנהייזר מתאימות גם לריצה? אם לא מישהו יכול להמליץ על אוזניות זולות שכן מתאימות? תודה =]
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות לריצה ואימון בחדר כושר..בתקציב של עד 200ש"ח העיקר שלא יפלו מהאוזן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שלום, אני מחפש אוזניות לריצה, ואני שובר ת'ראש כבר הרבה זמן בין כמה דגמים המועמדים לפרס אוזניית הריצה של השנה הם: 1.koss porta pro - אני מאוד אוהב את הסאונד שלהם(גם הארנק שלי), אבל אני לא בטוח עד כמה יהיה נוח לרוץ איתם. ז"א הם נוחות באופן כללי, אבל בין הקילומטר ה-11 ל-12 הם יכולות לעצבן מאוד פתאום 2. koss sporta pro - לא התנסיתי איתם, אבל אני יודע שיש להם את אותן ממברנות ופחות התנגדות(האמנם?), כמו כן הם עורפיות ואמורות תיאורתית להיות נוחות יותר 3. koss ksc75 - שמעתי עליהם רק דברים טובים, אבל 60ohm על נגן כמו שלי...(e280 כרגע) לא יודע.. חוץ מזה, אני חושב שהמחיר בארץ קצת מוגזם! 4.koss ana-aref-pro - יש עוד כל מיני KSCים למיניהם.. 5.sennhieser px100 - אומרים שיש ל…
-
- 16 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
שלום, ותודה רבה לכל העוזרים. אני מחפש אוזניות לרציה קליפס או כפתור, העיקר שלא יפלו מהאוזן בזמן ריצה (כולל קפיצות). מה אתם אומרים על הדגמים הללו ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401055 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418069 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418509 הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-