עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shloosh,

צריך אוזניות לזן מיקרו החדש לי . מהחנות www.jandr.com תקציב עד 40$ גג וכל זה תלוי באיכות של האוזניות שמגיעות עם הנגן עצמו... אם הם באמת טובות אז לא צריך.. בכל אופן אני רוצה In-ear או משהו אחר טוב אבל לא ענקיות, ושיהיו נוחות! זה חשוב

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Ok אז יש לי את ZVM מכשיר מדהים... איכות המסך שלו מהפנטת יש לי כרגע את האוזניות שמקבלים איתו שהם לא משהו ובבית יש לי ATH-A900 שדווקא נשמעות מצויין בו אך מן הסתם הן לא הכי ניידות לכן אני מחפש אוזניות כפתור InEar בסביבות ה300 שקל ... אני שוקל את ה Sennheiser CX300 אך רציתי לבדוק אם ישנם עוד המלצות ששווה לבדוק... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  3. היי, אני מחפש אוזניות לאוניברסיטה ככה שהעדיפות הכי גדולה תהיה שהם יגבילו (או ישקיטו לגמרי) את הרעש של הדיבורים מסביבי, במיוחד אנשים עם פלאפונים או שמדברים אחד עם השני באותו חדר לימוד. התקציב שאני לא יכול לחרוג ממנו הוא עד 90 דולר באמזון + 10 למשלוח. אין עדיפות מיוחדת ל in/over ear אבל מעדיף שיהיה אלחוטי. תודה !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by PuLsE,

אז ככה אני מחפש אוזניות לאחי.. במחיר סופי של עד 150 ש"ח עדיף שיהיו אוזניות גדולות עם כיסוי מלא לאוזניים אממ אני חשבתי על האוזניות הבאות http://www.fujikon.com/eng/product/audio/fsh/openair/open_air_64.jsp או http://www.fujikon.com/eng/product/audio/msh/nbs/nbsl_120.jsp ורציתי לדעת עם זה שהם פתוחות יגרום לקול "לברוח" ?! בתודה מראש,

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by vasser,

יש לי היום את האוזניות של סנהייזר ה-CX300 ומה שאני לא אוהב בהן זה העובדה שהן לא ממש מסכימות להכנס לאוזן, ניסיתי להחליף את המתאמי גומי שבאים איתם אבל עם כל אחד יש יתרונות וחסרונות. בעקרון האזניות מצויינות (איכות צליל, באסים ...), אבל אני לא ממש מרוצה מזה שהן בורחות לי מהאוזניים. אני מחפש אוזניות אחרות באותה איכות או טובה יותר, כמובן, שגם נכנסות לאוזן אבל נשארות שם (אולי פשוט יש לי אוזניים מיוחדות ... ? ) ושעולות משהו כמו 250-300 שקל.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  6. שלום אני מחפש אוזניות לאייפוד עד 250 שקלים, ישמשו למוזיקה ממגוון סגנונות, העיקריים זה מטאל ואלקטרוני. כרגע אני לא מקובע על עיצוב האוזניות, חשוב לי שיהיו איכותיות כמה שהתקציב מאפשר(זה בהכרח אומר ש-IE פסול ? או לאו דווקא ? סתם מעניין אותי לדעת אם הדעה הזאת נכונה) אם זה קשת עדיף שיהיו מתקפלות כמו ה-PX100, אבל שוב אם יש משהו איכותי יותר משמעותית שהוא פחות קומפקטי תציעו דגם מפה ודגם מפה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by TermiNal,

בזמן האחרון האוזניות של הפוד שלי מתחילות לקרטע,אני מאמין שחובב מוזיקה כמוני צריך להשקיע מקסימום 400 ש'ח באוזניות חדשות. אני מעדיף לשמור על המחיר אף נמוך יותר אבל אתם תמליצו,בינתיים חשבתי על Sennhieser HD 497 . אה והכי חשוב,אני קונה מחו'ל אז תנו לי דגמים/חנויות/מחירים משם. המפ,אם יש לכם עוד הצעות דברו תודה לכם

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by XMB,

שלום, אני מחפש אוזניות לאימונים עד $150, קונה בארה"ב (גר כאן). אימונים בעיקר בחדר כושר, כולל אירובים. אי לכך, אני מחפש את הדברים הבאים: אני עם נגן Cowon iaudio 7 וכרגע עם Sennheiser pmx 680 ואני ממש לא מרוצה מאיכות הסאונד ולכן רוצה להחליף למשהו יותר רציני. 1. שלא יפול מהאוזנים. יש לי בעיה עם האוזניות הרגילות של אייפון ואפילו אוזניות כמו Klipsch S4i שהן פשוט לא יושבות באוזן בזמן אימונים. 2. אני מעוניין שהן יהיו אטומות לגמרי ולא אשמע שום דבר שקורה מסביבי. 3. חשובה איכות הסאונד, בעיקר באס. ראיתי המלצות על www.yurbuds.com, אבל קראתי עליהן רבות והן לא אטומות (שומעים דברים מסביב) ואיכות השמע שלהן גרוע. יש למישהו רעיונות טובים? קונה בעיקר מ www.amazon.com תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by giliboy,

אני מחפש אזניות בסגנון in ear אז האוזניות אני לא קונה בארץ כך שאפשר להתייחס למחירים בחול תודה אך הדגמים הבאים: Sony MDR-EX71SL Sony MDR-NX1 NX1 SONY MDR-E888LP Sony MDR EX51 SONY MDR-EX81SL

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by overload,

מה האוזניות הכי טובות שאני יכל להשיג בארץ ב250-300 שקל. אני לא צריך שיהיו ניידות. עדיף שיהיו סגורות. ואם אפשר, אני אשמח לכתובת לחנות בת"א שאני יוכל לשמוע בה כמה דגמים. יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אפשר לחרוג מהמחיר קצת אם ההבדל הוא ממש משמעותי... אני מחפש אוזניות שדרכם אפשר לשמוע את הגיטרה בס באיכות גבוהה ולא לאבד איכות בסרטים ומשחקים. יש חיה כזאת? אה, ויש לי כרטיס קול חיצוני להקלטת גיטרות ומיקרופונים אז אני אשמח אם אפשר אוזניות שלא דורשות מגבר.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by avrahams1,

היי, יש לי מחשב ללא כרטיס קול (משתמש במובנה של הלוח אם), ואני מעוניין לקנות אוזניות לגיימינג עד 400 שקל עם עדיפות לקנייה מאילת (אייבורי או KSP). המחשבה המקורית שלי הייתה לקנות את ה JVC S500 בשביל שיהיה לי משהו גם לשמוע איתו מוזיקה בפלאפון, אבל החלטתי בסוף שיותר אכפת לי מאיכות סאונד בגיימינג מאשר במוזיקה (אני מרוצה עם האוזניות שבאו עם ה GALAXY). על איזה דגם אתם ממליצים? אני מחפש אוזניות עם מיקרופון, למשחקי FPS כמו battlefield. תודה, אבי. עריכה: חבר המליץ לי על האוזניות האלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14985 הן די יקרות, אבל אשמח לשמוע עליהן חוות דעת, ואם הן יותר משתלמות מכל דבר אחר בטווח המחירים הזה. הסיבה שהן מושכות לי את העין זה כי הן באות עם מיני כרטיס קול של s…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחפש אוזניות איכותיות לגיימינג ומוזיקה, התקציב שלי הוא בערך 300 שקל כרגע, בעוד חצי שנה אוכל להרשות לעצמי את הsteelsound 5H שעולות באיזור ה550, השאלה היא האם שווה להשקיע יותר כסף או שכדאי את ה3H או 4H כבר עכשיו.. הבדל במחיר אני יודע שיש, אבל האם ההבדל בביצועים הוא משמעותי? ואולי בכלל כדאי לקחת משהו אחר? אל תביאו דגמים להזמין מחו"ל כי זה לא מעשי, אני מתכנן לקנות מפה- http://www.pcgames.co.il/products/category.aspx?catid=30&platformid=8 למרות שזה לא הכרחי. נ.ב: אין לי צורך באפשרות לקפל את האוזניות אבל גם אין לי התנגדות לאופציה כזאת. -ראיתי פה בפורום שאם יהיה לי כ.קול טוב אז אני אוכל להנות הרבה יותר מהאוזניות / רמקולים, מה דעתכם על הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/pro…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by Eli100,

צריך המצלה לאוזניות לגיימינג + מוזיקה בסביבות ה300 שקל יש אפשרות שאני יוכל להשיג את Razer Carcharias ב300 כדאי? או משהו אחר ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אאני מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים של : Sennheiser Sennheiser HD 201 Sennheiser HD 202 ‏Sennheiser EH 150‎ יש באמת הבדלים ביניהם? תודה מראש ה201 הכי זולים..145 ש"ח ה202 הכי יקרים 175 אני רוצה אוזניות בשביל המשחק AMERICAS ARMY ... אוזניות טובות מאוד עוזרות במשחק הזה בשביל לשמוע יותר טוב צעדים בשחק ולהבין איפה באים אויבים וכו'.. האם האוזניות הללו הן יותר מדי עבורי?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  16. Started by הויקינג,

אני צריך אוזניות שגם אוכל להשתמש בהן לגיימינג וגם אוכל לצאת איתן מהבית ולשמוע מוזיקה. אני רוצה שיהיו נוחות עם מידה כלשהיא של התאמה אישית או כיוונון של החלק שיושב על האוזן ושיהיו אטומות יחסית. אם המוזיקה שאני שומע משנה משהו אז אני שומע רוק של שנות ה-60 (כמו הביטלס למשל). סמל על האוזניה שאוכל להשוויץ בו הוא לא אחת מהדרישות שלי ככה שאני חושב שאני יכול להעמיד את התקציב שלי על משהו בסביבות 500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by idan oren,

היי אני מחפש אחר אוזניות שיהיו טובות לגיימינג עד 150 דולר אבל גם חשוב לי שאני אוכל לחברן לגם לטלפון כשאני מחוץ לבית. אני צריך אוזניות בלי מיקרופון/ עם מיקרופון נכנס/פנימי כדי לא להראות מטופש חשבתי בינתיים על הדגם הזה של רייזר http://www.razerzone.com/store/razer-kraken-pro אבל אני בטוח שיש עוד דברים כאלו בשוק בתודה מראש לעוזרים, עידן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by nbjo460,

תקציב: אין הגבלה חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית האוזניות / רמקולים). מה השימושים שלכם?: 50% גיימינג וסרטים ו50% שירים מה עדיף לי אוזניות למוסיקה ב500 שקל(אפשר יותר אבל לא משנה), ואוזניות לגיימינג וסרטים ב500 ש"ח(גם פה אפשר יותר) או אוזניות לזה ולזה ב1000 ש"ח(אפשר יותר)? מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? B85M-hd3 בקשות מיוחדות: אם זה שני אוזניות נפרדות אז עדיף שלגיימינג יהיה כניסת usb. וחייב 7.1 ולשירים שיתמוך באנדרואיד מחו"ל או מהארץ? עדיף מהארץ

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by GanJaval,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5489 מה אתם אומרים על האוזניות האלה ?? אני צריך אוזניות בעיקר למשחקים .... יש משהו יותר טוב במחיר הזה ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by DarkLloth,

יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. Started by איתי1121,

שלום אני חדש פה רציתי לבקש המלצה לאוזניות לגיימרים בן המחירים 200 עד 400 מקסימום אני צריך אוזניות למשחק Call of duty 2 ובבקשה עם יכולים גם לינקים לחנויות שמוחורת אותם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  22. אוזניות לגלאקסי נוט 3 חדר כושר תקציב 400-500 המלצות בבקשה. אם יש אוזניות כלשהן במחיר קצת גבוה יותר שנותנים סאונד טוב יותר שממש שווה את המחיר ניתן לחרוג קצת. או גם הפוך, אם יש אוזניות זולות יותר מהתקציב שנותנות בדיוק מה שאוזניות בתקציב הזה נותנות זה יהיה מעולה. לא אוזניות in-ear אלא קשת על הראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by haimcoen,

שלום חברים ברשותי גלקסי אס2 ואני זקוק לאוזניות איכותיות בשבילו(גם עם אפשרות לשיחה) אם תוכלו להמליץ לי על אוזניות איכותיות בס טוב אני מאוד יודה לכם. כמו כן הייתי רוצה לדעת אילו אוזניות השיכות למותג ביטס של דר דרה מתאימות לגלקסי אס 2 כמובן כולל אפשרות לשוחח בפלאפון בלי תקציב מסוים תודה רבה לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. כבר יצא לי לשמוע כמה אוזניות , ועתה אני מחפש אוזניות שיהיו קפיצת מדרגה משמעותית מן RP-21, SEN HD485 וAKG K518. מיועדות להאזנה מן מחשב בייתי, תחומי מוזיקה שלרוב שומע: האוס, טראנס,דאנס, פופ ושחורה. העדפה לצליל חם וכיפי לשמיעה, דגש על תחום הבאס, במה רחבה ככל הניתן. העדפה לאוזניות ללא צורך בהגברה יעודית, וקיימת אפשרות ליד שניה.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by Cilay,

אני מחפש אוזניות איכותיות מאוד מבחינת הסאונד. ישמשו להליכה\ריצה. חשוב שיהיה תופסן כלשהו ושיתלבשו טוב על האוזן ולא יפלו בזמן ריצה. אם יש אפשרות לאוזניות עם מד ווליום זה עדיף. האוזניות יתחברו לIPOD TOUCH. כמה צריך להשקיע בזה ? 150-200 שקל הגיוני? או יותר ? תודה חבר'ה. אגב , אין בעיה להזמין מאיביי.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.