אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי אוזניות ב 430 שקל ( זה הרבה בשבילי ) האמת שאני שומע בהם זה כמו אוזניות ב 50 שקל.. לא מציע לאף אחד לקנות אותם הינה האוזניות. האוזניות מיועדות ל CS ולשירים ! http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=149126&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161&aff=Zap תביעו דעה בבקשה ממכם טובי לב שכמותכם!
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=CX300II&Cat2Cat1ID=5026&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he היה לי בעבר החזיקו לא כלכך הרבה זמן . יש משהו עדיף באותו טווח? רק IN EAR
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אתמול נהרסו לי האוזניות שקיבלתי עם הנגן (cowon d2), ועכשיו אני מחפש חדשות... אני מעדיך IN EAR או כפתור... אני יודע שאין איר נחשב יותר טוב, אבל משום מה הן אף פעם לא תפסות לי על האוזן... מה אתם אומרים? על איזה דגם אתם ממליצים? מה הבאנדל? איך אפשר לשמור על האוזניות להבא בדרך יעילה?
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן! יש לי קריאטיב מובו TX FM, והאוזניות ממש לא נוחות. לכן אני קונה אוזניות חדשות, ואחרי המון בירורים ושאלות החלטתי דגם. השאלה עם המחיר משתלם 110 שקל- סנהייזר MX450- מצליל כדי? הם טובות? איך המחיר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני באמת כבר מתוסכל מהמצב הזה, אני לא יכול להשתמש ב-In Ear כי זה לא נוח, זה נופל לי מהאוזן והדרך היחידה בשביל שזה ישאר באוזן זה לדחוף את זה כל כך עמוק עד שיש ואקום עם עור התוף, האוזניה היחידה שהתנסיתי איתה הייתה ביטס טור מזוייפות, ניסיתי את כל הגדלים של הגומיות, החל מהקטנים ביותר לגדולים ביותר וזה פשוט לא נכנס כמו שצריך לאוזן... חשבתי לקנות In Ear איכותיות בכל מקרה, אבל מה יקרה אם זה לא יתאים גם? אני אפילו לא אוכל להחזיר את זה לחנות... לעומת זאת יש לי אוזניות של אפל, הלבנות הסטנדרטיות והן פשוט תענוג, הסאונד אומנם לא High end, אבל זה נוח וזה מחזיק לי באוזן כל כך טוב שגם בזמן אימון אינטנסיבי הן נשארות במקום. יש למישהו הצעה לאוזניות כפתור איכותיות? למה לעזאזל מייצרים רק In E…
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן אמפי קטן, והאוזניות (ג'נרי) שבאו איתו על הפנים... אני רוצה איזה אוזניות כפתור נורמליות שאפשר לשמוע איתם מוזיקה בסבבה...לא יותר מדי איכותיות, משהו סבבה לשעה שעתיים נסיעה... תודה..!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי , אני מעוניין לקנות אוזניות לשימוש עם נגן נייד בתקציב של עד 150 ש"ח. אני מתלבט בין אוזניות כפתור ואוזניות In - Ear, יש איזשהו סיכון באוזניות תוך אוזן? באיזה משני הסוגים השמע יותר טוב ואשמח להמלצות על אוזניות. תודה .
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מתבלט כרגע בין הדגמים האלה inear: AKG K324P sennheiser cx 300 כפתור sennheiser MX55 sennheiser MX 500 sennheiser MX 51 האוזניות הם להאזנה לסרטים בעיקר... יש למישהו המלצות לתת??
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
נאבדו לי האוזניות שקיבלתי עם ה A2 (ואני יודע שהרבה כאלו יתפלאו בכלל איך השתמשתי בהן עד עכשיו...) ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות. אני רוצה לקנות אוזניות כפתור, מאחר שאוזניות שמכסות את כל האוזניים ואוזניות in-ear נראות לא מתאימות לי מבחינת נוחות ועצם זה שאת רוב השמיעה אני עושה בעבודה ובשירותים. יש לכם המלצות לאוזניות כפתור טובות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לקנות אוזניות כפתור שלא יהיו אטומות לגמרי תקציב של 200-250 עריכה: אני יודע שזה לא נחשב לאוזניות כפתור אבל מישהו יכול לאשר שאלו אוזניות מקוריות http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=AKG+K324P&_sacat=See-All-Categories ?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? חשבתי להשקיעה משהו כמו 100 שקל בהתחלה
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי אני מחפש לשדרג את האוזניות שלי (משתמש באוזניות שקיבלתי מהאי אודיו) יש לכם המלצות על אוזניות כפתור בסביבות ה200 שקל? תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/9660/cat/38 מישהו מוכן להסביר לי איך אוזניות כפתור יהיו איכתיות אשר יהיו הם אף פעם לא ישתוו לאוזניות טובות עם ריפוד אוטם איך המוכר הזה קנה ועכשיו מוכר את הזוג הזה :kopfpatsch:
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות כמה שיותר איכותיות וטובות בטווח של ה-300 שקלים. האוזניות מיועדות לנגן X5L. חשבתי על 1 מ-2 הדגמים הבאים: CX300 JBL Reference 220 מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היתי כמעט שנה עם הפורטה פרו ואני ממש ממש אוהב את האוזניות אבל ממש התעללתי באוזניות והן כבר לא עובדות... אז החלטתי לקנות חדשות אבל אני רוצה אוזניות כפתור שאפשר לשים בכיס בלי בעיה וללכת עם זה לכל מקום בלי להסחב עם שקית. למרות שהPORTAPRO ממש נוחות והכל והן דיי מושלמות. חשבתי ללכת קצת לכיוון האוזניות בכפתור אם יש משהו נוח ובאיכות הפורטה פרו, אם לא אז כנראה שאני אקנה שוב את הפורטה פרו. אה, נזכרתי שחבר שלי קנה אוזניות ב180 שקל בכלי זמר , משהו שדומה לפורטה פרו עם אותו סוג קיפול של PX100. ממש אהבתי את הסאונד שלהן(AKG K24P). אז אם לא אמצא אוזניות נוחות וניידות (כפתור או משוה בסגנון) אז אולי אלך עליהן כי ז ההרבה יותר זול מהפורטהפרו. אני שומע את כל סוגי המוזיקה..טראנס פחות- בעיקר מ…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני בעל תקציב של 200 ש"ח בלבד [ורצוי אף פחות] ואני רוצה לקנות אוזניות כפתור איכותיות עד כמה שאפשר מה ההמלצות שלכם?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את האוזניות הלבנות היפיפיות (והזוועתיות) של האיפוד. ראיתי במיוזיק10 את סדרת MX של סנהייסר (מדגם 250 עד 550, מ70 ועד 145 שקל). מה ההבדל בין כל הדגמים, והאם יש בארץ אוזניות כפתור טובות יותר מאלה? (חשוב לי לא רק עוצמת סאונד, אלא גם איכות סאונד ועמידות האוזניות (שלא יתקלקלו אחרי חצי שנה!!). תודה (:
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי את הIaudio G3 והאוזניות שקיבלתי לא טובות כל כך אני מחפש אוזניות כפתור בסביבות ה 150 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בשבועיים הקרובים את האוזניות שכן הMP3 שלי יחזור מתיקון (באשמתי) ויש לי עכשיו אוזניות שמכאיבות לי באוזן (ג'נריות). יש אוזניות טובות עד 100 ש"ח (אפשר גם בפחות)? מה עם AKG ? ראיתי בבאג את שני אלה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5366&perur=2&t=12&c=308 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5367&perur=2&t=12&c=308 הם טובים ? יש להם שנתיים אחריות
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות כפתור לשימוש ב-MP3, התקציב שלי זה 200(- +). אני שומע בדרך כלל רוק כבד כך שאני זקוק לבאס טוב. עד עכשיו המליצו לי על MX400 של Sennheiser האם הוא באמת מומלץ? מישהו יכול להסביר לי גם על כל העניין של התדרים,אוזניות פתוחות/סגורות, ומה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה אוזניות כדי שיתאימו לנגן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי לכולם, אז חשבתי על לקנות אוזניות כפתור עד 80 ש"ח מוכרים בצליל את הsennheiser mx350 בדיוק במחיר הזה .. איך הם? למישהו יש הצעה יותר טובה בתקציב הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אני קונה נגן MP3 ואני מעוניין לקנות אוזניות כפתור טובות עד טובות מאוד קודם כל ראיתי שיש בחו"ל את ה Sennheiser MX500W שהבנתי שהם הכי טובות של Sennheiser (אולי יש דגם אחד יותר מתקדם אבל זה כבר מספיק) עכשיו ממה שראיתי בחול זה עולה משהו כמו 13 דולר !, מישהו יודע כמה זה עולה בארץ ואיפה אני יכול למצוא את זה? עוד שאלה האם אלו האוזניות הטובות ביותר שאני אמצא במחיר של 15-20 דולר גג? והאם החוט שלהם מספיק ארוך בשביל להגיע מהכיס לאוזן? ואם לא, מישהו מכיר אוזניות איכותיות שהחוט שלהם כן יגיע מהכיס לאוזן? זה ממש חשוב לי לריצות ולעוד דברים *עריכה* - עכשיו ראיתי שיש את האוזניות האלו SENNHEISER PMX40 neckband headphone ב 14 דולר - איך הביצועים שלהם ביחס לאוזניות MX500 ? (אני י…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הי, אני חושב לקנות אוזניות כפתור לנגן נייד (התנגדות עד 32 אוהם). שומע בעיקר רוק, ואם זה עוזר- אני מעדיף את הסאונד של AKG באוזניות הנורמאליות, על פני שאר החברות... תקציב- גג עד 250 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-