אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני הדגמים הנ''ל, מי מהם עדיפים? יש אולי מוצר אחר באותו טווח המחירים שאני מפספס? תודה דור
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בנדוד שלי רוצה לקנות מערכת לחדר שלו ב2000 שקל, אז אני לא רוצה שהוא סתם יבזבז את הכסף על משהו לא טוב, אז אם אתם בבקשה יכולים להביא לי משהו טוב בעד 2000 שקל אני אודה לכם מאוד רק כמה דברים שחשובים לו: הוא רוצה לחבר את זה לטלוויזיה בינתיים (עד שהוא יוכל להעביר את המחשב לחדר) והוא רוצה 7.1 אבל אם יש נגיד 5.1 יותר טובים במחיר אז זה גם סבבה נראלי... אבל עדיף שתביאו גם 7.1 כי זה מה שהוא רוצה.. וצריך שיהיו לזה כבלים ארוכים כי הוא רוצה לפזר אותם ברחבי החדר מבינים? הוא רוצה לתלות אותם על הקיר, 2 מעל המיטה שלו2 בקיר ימין 2 בקיר שמאל ו1 בקיר מולו... תודה רבה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי רמקולים לחדר ואני לא יודע איך לסדר אותם בצורה האידיאלית ביותר סביב הטלוויזיה, יש לי חדר קטן וצירפתי תמונות איך לדעתכם אני צריך לסדר אותם ?????? אגב אני יקבל אותם רק בתחילת חודש הבא תודה מראש, אוראל [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קיבלתי במתנה מקרוב משפחה שהשתדרג למארכת חדשה רסיבר Rotel RTC-965 ושתי רמקולים BOSE 301V חדשים לגמרי!~ מה שבטוח אני לא זקוק למפלצת שכזאת בינתיים אני מעוניין למכור את המארכת לטובת כסף לרכב, בכמה אני יכול למכור את הסט ביחד וכול אחד בנפרד? אם בכלל כדאי לי?
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
היי, יש לי שני רמקולים כדולים יחסית שעונים לשם Microlab Solo 7 בעבר לפני שעברתי דירה היה לי שולחן מסיבי שעליו הנחתי גם את המסף והציוד ההקפי וגם את הרמקולים. עברתי דירה והשולחן לא עוד. כרגע אין לי היכן לשים את הרמקולים. השאלה היא כזאת. האם זה בסדר להניח אותם על הרצה או שאיכות הסאונד תיהיה גרועה יחסית וזה יפגע ברמקול? אני מניח שאני יכול לקנות עמדות אבל אני קצר בכסף. ועל הדרך מה מיקום המומלץ לרמקולים 2.0 בהנחה ש אני יושב במרחק של מטר וקצת מהקיר? (השולחן צמוד לקיר)
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כמובן שאין תקציב כי גם ככה אני יקנה אותם עם זה באמת שווה לי ולא משנה מאיפה, כרגע יש לי את הFC550 של MICROLAB ואני מאוד מרוצה מהם אבל אני רוצה להתקדם ל2.1 יותר איכותיים והX16 מאוד קורץ לי, צריך ביקורת אליהם למי שישתמש בהם או שמע אותם לפחות, נע לא להמליץ על 2.0 בגלל שאני מכור לבאסים ככה שאני לא מסוגל לשמוע מוזיקה ללא באס. באותה הזדמנות הייתי רוצה גם ביקורת על כרטיס הקול הבא http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1147 אני יודע שכיום המובנים בהחלט מספקים, אבל אני רוצה לדעת האם שווה לי לקחת כרטיס קול בסגנון הזה ? השימושים הם בעיקר למוזיקה עם דגש מאוד גדול בנושא ומשחקים כמובן, אני דיי סגור על MICROLAB ואין לי צורך בחברה אחרת בגלל שהרמקולים שלהם מאוד איכותיים וזולים ככה שא…
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, בנדוד שלי רוצה לקנות מערכת לחדר שלו ב2000 שקל, אז אני לא רוצה שהוא סתם יבזבז את הכסף על משהו לא טוב, אז אם אתם בבקשה יכולים להביא לי משהו טוב בעד 2000 שקל אני אודה לכם מאוד רק כמה דברים שחשובים לו: הוא רוצה לחבר את זה לטלוויזיה בינתיים (עד שהוא יוכל להעביר את המחשב לחדר) והוא רוצה 7.1 אבל אם יש נגיד 5.1 יותר טובים במחיר אז זה גם סבבה נראלי... אבל עדיף שתביאו גם 7.1 כי זה מה שהוא רוצה.. וצריך שיהיו לזה כבלים ארוכים כי הוא רוצה לפזר אותם ברחבי החדר מבינים? הוא רוצה לתלות אותם על הקיר, 2 מעל המיטה שלו2 בקיר ימין 2 בקיר שמאל ו1 בקיר מולו... תודה רבה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות וזולות שמתלבשות על כל הראש.. ראיתי כמה המלצות על הAKG K403 למרות שהן לא מכסות לגמרי את האוזן.. מה לגבי אוזניות מסדרת הHD של סנהייזר? יש לכם המלצות לאוזניות בסגנון הזה שמספקות איכות סאונד טובה ווליום חזק יחסית? כי שמעתי למשל שהHD201 מפיקה סאונד חלש מאוד ומכיוון שאני אוהב לשמוע מוזיקה בנסיעות ולהתנתק מהסביבה זה חיסרון ענק בשבילי.. אז אני מחפש אוזניות עד 200 ש''ח שייתנו תמורה טובה למחיר.. תודה רבה, דור
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום רב חברים, איזה דונגל אלחוטי יתאים למסך זה? הטלויזיה:panasonic-thl42u30 טלווזיה "42 LCD FULL HD Panasonic עם כניסת USB MKV DLNA : מאפשרת שיתוף תכנים כגון וידאו ותמונות הנמצאים על המחשב הביתי עם המסך ע"י חיבור לראוטר מעבד תמונה ופאנל IPS ALFA מתקדם ביותר, 2 כניסות USB ו-3 כניסות HDMI,כניסות HDMI, Wi-Fi Ready, DLNA, חיבור לאינטרנט המאפשר התחברות ל facebook ואתרים יעודיים אחרים ע"ג המסך כניסת מולטימדיה USB למגוון קבצים כולל קובץ MKV לקבצי FULL HD יורוקום טרם קיבל אישור משרד התקשורת למתאם dy-wl10 תודה
-
- 6 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום פורום, קיבלתי היום את הRAZER PIRANHA ושמעתי עליו ביקורות בינוניות. לעומת הPLANTRONICS 376 שעליו שמעתי ביקורות נהדרות. השאלה אם להחזיר את הPIRANHA ולקנות PLANTRONICS, או להוסיף 70 ש"ח ולקנות את הRazer Carcharias. תודה!
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בהמלצה לאוזניות IE עד 80$, אשר ירכשו באיביי או אמזון. אני מתכנן להאזין למוסיקת רוק בעיקר ומעט למוסיקה קלאסית, בסביבות כמו אוטובוס או כיתה. לכן אני צריך שתהיה אטימת צלילי רקע מסוימת (אולם לא אטימה מוחלטת, על מנת שאני אשמע את המורה קוראת לי : ). כמו כן, חשוב לי מאוד שהסביבה לא תשמע את המוסיקה על מנת שזה לא יפריע בשיעור (כלומר, אוזניות סגורות). כדי שתבינו מעט יותר לעומק איזה סוג של צליל אני אוהב, אציין כי כרגע יש לי Audio Technica AD700 ואני מאוד אוהב את הצליל, חוץ מזה שחסר לי מעט באס. תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש כזו באזור של 1700 ש"ח? או באופן כללי? הכוונה לטלויזיה עם USB אשר יכול לקרוא סרטי MKV+AVI עם תרגום SRT בקובץ נפרד. עוד דבר, האם יש טלויזיות עם בלוטות? יש לי אוזניות בלוטות אלחוטיות וזה יכול להיות נחמד לחדר שינה.. אבל לא שמעתי על דבר כזה.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
חשוב לי שהאוזניות in ear איכותיות ושיהיו אמינות כמה שיותר. ( למוזיקת ראפ / היפ הופ ) תקציב עד 200/250 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום המערכת שברשותי שבקה חיים (מדובר במערכת מיני מלפני 12 שנה). המערכת כללה הספק יציאה 2*135W עם רמקולים תואמים בעלי אימפדנס כניסה 6 אוהם. רכשתי מערכת מיני חדשה בעל ביצועים פחותים (2*50W) אשר מתאימה לרמקולים עם אימפדנס 4אוהם. האם ניתן לחבר את הרמקולים הישנים למערכת החדשה, או שחוסר התאימות באימפדנסים לא יאפשר זאת? (הסיבה היא שהם בכל זאת איכותיים טיפה יותר, עשויים מחומר טוב יותר וכו') תודה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
http://www.linkedin.com/news?actionBar=&articleID=570962140&ids=0TdPgMdzoSdzsId3gPdPwNdzoTb30Qcj8Sej0TdiMSdzkQdjgSdzsIczgPdjsQdzoT&aag=true&freq=weekly&trk=eml-tod-b-ttle-4&ut=0-KCcu5sxlEAU1
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי.. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר את מכשיר הHOT HD (ממיר הכבלים) לרשת (קיים חיבור רשת ETHERNET) ולשדר אליו באיזה שהיא צורה ב-STREAMING סרטי HD דרך אחד המחשבים ברשת הביתית? בנוסף, יש לי טלויזיה SUMSUNG LCD LED דגם UE37C5100QW, גם בה יש חיבור ETHERNET ואותה הצלחתי לחבר לרשת הביתית ולהזרים מדיה...שם היתה בעיה אחרת - לא הצלחתי להזרים סרטי בפורמט MKV (הבנתי שיכול להיות שהטלויזיה לא תומכת בהזרמה הזאת...האם מישהו יודע איך למצוא עדכון קושחא שפותר את הבעיה?) בנוסף הצלחתי להזרים סרט AVI ...אבל ללא תרגום...האם יש דרך לשדר סרט עם תרגום מבלי להצמיד תרגום לסרט ? אני יודע שצריך תוכנה מסוימת..ניסיתי כל מני תוכנות ולא ממש הצלחתי..אשמח אם מישהו שיחק עם זה פעם וידע לתת עצות. תודה רבה והמשך…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה קטנה יש לי מגבר פיוניר עים יציאה אופטית חיברתי כבל מהלוח ליציאה לא שומעים כלום והווינדוס מראה שמתנגן משו אים יש הגדרה משו שאני מפספס אשמח לעזרה :}
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה. אני צריך להוציא ממנו מוזיקה ל-2 חדרי המתנה שונים - מוזיקה שונה בכל חדר. האם אפשרי להוסיף כרטיס קול למחשב ולבצע את זה ? איל מבצעים/מגדירים זאת ? איזה כרטיס קול מומלץ ? תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כל מה שכתוב מטה זה נטו סיכום חווית לקוח של חברת מיקרולאב. אני לא עובד אצל החברה, אני לק מקבל שום דבר בתמורה למה שאני כותב כאן. כאשר מדובר "בחברה" מדובר על מיקרולאב עצמם, לא סידי-לוג ולא בעל החנות שמכר לי את הרמקולים האלו. כל הכתוב כאן נועד לשם שך שאנשים יבינו וידעו מזה מקירולאב, לא בחנות בתצוגה ולא אצל היבואן בקרטון. הסיפור מתחיל בכך שחיפשתי רמקולים סטראו לקנות עבור שמיעת מוסיקה. כל זה התרחש כ שלוש שנים לפני רק כאשר דגמי ה SOLO 4,5,6 ו 7 יצאו. באתי לחנות בבת-ים שמתעסקת עם מחשבים והזמנתי את הרמקולים הנל. הם הגיעו תוך שלושה ימים וישר הגעתי לאסוף אותם מהחנות. התקנתי אותם ואחרי כמה שעות האזנה האיתי מבסוט. עשיתי קנייה טובה חשבתי לעצמי. נשמעים טוב, נראים טוב, עולים…
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש למישהו המלצות? אני משתמש ב-macbook pro עם osx 10.6.7 וגם ב-win 7 (ב-bootcamp, לא בצורה וירטואלית) והדונגל שיש לי היום (פושטי של apex, אאל"ט הוא 302B) לא עובד ב-osx ונמאס לי שאני צריך לעבור לוינדוס כל פעם רק בשביל זה. אגב, אני צריך משהו בחיבור USB כי אני משתמש בו גם מחוץ לבית. תודה ושבוע נפלא.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן. מצאתי בבית , פטיפון מאובק קטן שעמד בפינה לבדו. החלטתתי להחזיר אותו לימי הזוהר שלו. הבעיה - אין לי שמץ של מושג איך ולאן מחברים אותו צריך הסבר בדיוק לאן זה מתחבר? (למגבר/רמקולים/משהו אחר...) קחו בחשבון שאני לא מבין במילימטר בדברים האלה, מה שאתם אומרים לי זה מה שאני מעביר לבחור מהחנות חשמל שאני הולך לקנות את מה שצריך... תודה מראש. הוספתי תמונות של החיבורים, אבל הם נראים כמו שתי יציאות מאוד עבות, מסומנים באדום ושחור (אם זה משנה) וביניהם יש עוד כבל מאוד דק, שיוצא ממנו חוט חשמל שנראה כאילו זה קרוע (נראה כמו החיבורים לרמקולים שפשוט מכניסים לבפנים חוט חשמל שנתפס) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה איכותית בסביבות המחיר 2000-2500 שקל. מה שאני אעשה בטלוויזיה זה בעיקר משחק באקסבוקס וצפיה בטלוויזיה (YES). המרחק בין מקום הצפייה לטלוויזיה משהו כמו 3-3.2 מטר, אז אני חושב על 37". אשמח להמלצות לטלוויזיה (: אני אישית מצאתי את זאת עם המלצות טובות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 מה אתם אומרים? (:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש אזניות עם מיקרופון מובנה בסביבות ב100 ש"ח (אפשר לחרוג מעל אם זה באמת שווה את זה) למטרת שמיעת מוזיקה ובעיקר משחקי רשת אינטנסיביים עם חברים. אני יודע שמאה ש"ח זה כלום, אבל אני כן מחפש את הכי טוב שאפשר במחיר הזה, יש לי שמיעה מצויינת ואני סובל לשמוע באוזניות לא איכותיות, וכיודע במחירים האלה צריך לדעת מה לקנות, יש אוזניות זבל ב150 ש"ח ואחלה של אוזניות ב100. אשמח לתשובה מהירה כי אני רוצה להזמין עוד היום, תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס Hauppauge WinTV PVR 150 והוא עושה בעיות עם מערכת הפעלה 64 ביט אז החלטי לקנות אחד חדש. איזה כדאי לקנות במחיר של עד 350-300 ש"ח שעובד בווינדוס 7 64 ביט ועם מדיה סנטר. איך הכרטיס Hauppauge WinTV-HVR-1400?? אני פשוט רוצה לקנות מKSP וזה הכרטיס של Hauppauge שהם מציעים.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-