עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם, כמו שהכותרת מרמזת אני מעוניין לקנות מערכת בסכומים הנ"ל. מה אתם ממליצים תודה רבה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by shlomibandit,

אני רוצה כבר הרבה זמן לקנות את המערכת X530 Logitech הקטע שהחדר שלי דיי גדול ואני רוצה לתלות את הרמקולים על הקירות.. אני לא יודע מה האורך של הכבל.. ואם אפשר שיהיה מאריך איזה מאריך צריך.. אז משהו יכול לעשות טובה בבקשה ולהגיד כמה אורך הכבלים של המערכת??? וגם אם אפשר מאריך איזה כבל צריך? אני רוצה לקנות וזה הדבר היחיד שמונע ממני.. כי אני לא רוצה להדפק ושהכבלים לא ייהיו מספיק ארוכים .. עזרה ממשהו בבקשה..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Emms12,

היי אני שוקל לקנות את האוזניות האלה: http://www.bsdphoto.co.il/productSpec.asp?show=&cat=167&id=3834&nm=20&pg=1&pp=20 יש דעות עליהן? עוד משהו, אני מחפש בנרות מתאם מהחיבור הרגיל (3.5) לחיבור במטוסים (כפול כזה) יש למישהו מושג איפה להשיג? תודה מראש עריכה: שכחתי לציין, האוזניות ישמשו בעיקר למטאל רוק כבד ומטאל סימפוני ככה שחשוב שהאוזניות יהיו באיכות סבירה+. מצד שני, אלה האוזניות האלחוטיות היחידות שמצאתי בטווח מחירים כזה (אני לא יכול להתפשר על האלחוטי זה פשוט הכרח)...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. ראש - audio technica AT110 E 200 ש"ח כולל משלוח מאיביי פטיפון - thorens TD-160 500 ש"ח מיד 2 פונוסטייג' project phono box II 490 ש"ח הוקלט על ידי כרטיס קול אונבורד http://www.2shared.com/file/3507659/d73cbce3/sweet_child_o_mine.html מה דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by sos,

שלום לכולם. אוקיי,תראו,אני מעוניין לקנות את הסט הזה Logitech X-530 ,עכשיו רציתי לשאול בקשר לתאימות של הסט הזה לכרטיס הקול שיש לי.יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם של nForce -קצת פרטים: NVIDIA Product Name: nForce APU soundstorm Hardware Model: nForce2 MCP-T Hardware Revision: A2 Codec Model: ALC650 Codec Capabilities: Single AC'97 , 6 channels מה אתם אומרים? כדאי לקנות? כי אני לא רוצה מצב שאני יקנה ואז בגלל שהכרטיס חלש מדי אז הוא לא ינצל מספיק את הרמקולים ואני לא ישמע כמו שאני אמור לשמוע. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by vourt,

היי, האם קיים היום Media streamerאלחוטי כמו פופקורן או Xtremer שיודע לנגן (ללא דיליי כמובן) סרטים באכות 1080 FHD? אוליי בעזרת buffering ? תודה!

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

שלום, חיברתי את המערכת סטיראו ,שהייתה נמצאת בסלון, למחשב בחדר שלי...ויש לה שתי רמקולים ולפי מה שרשום כל רמקול הוא 100 וואט RMS , אני מרוצה מהם אבל אני רוצה להוסיף עוד רמקולים שיהייה לי סראונד ואני יוכל לשמוע מכל הכיוונים סרטים/מוסיקה/משחקים (כמו בקולנוע ) וראיתי שמוכרים רמקולים אחוריים של חברה שהיא לא כמו של המערכת שלי(ד.א זה אפשרי לחבר רמקולים לא מאותה חברה?) והRMS בהם הוא 80 וואט RMS זוג אחוריים ו100 וואט RMS הסנטר, אם אני יחבר רמקולים שהם לא באותו RMS אז זה יהייה מורגש? האם זה כדאי בכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by Mr. Writer,

שלום חברים, מחפש רמקולים למחשב הנייח שלי. שימושים: משחקים מוזיקה וסרטים לא יודע אם אני מעדיף 2.1 או 5.1 , הבנתי ש 5.1 לא כל כך מתאימים לשמיעת מוזיקה. מה אתם אומרים? לא מבין שום דבר ברמקולים וממש סומך על העצות שלכם. תקציב : 500 ש"ח פלוס מינוס אין לי חברה מועדפת או משהו כזה, מעדיף לקנות מרשת KSP כי זה קרוב לבית ואני מכיר אותם כבר. תודה רבה מראש.

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. אבא שלי החליט לפנק את הבית עם LCD 32" ומערכת קולנוע ביתית. לגבי המסך אנחנו כנראה נלך על Sharp. לגבי מערכת קולנווע אני מחפש משהו איכותי וטוב וחשוב שיקרא צרובים עם תרגום עברי ואופציה לשנות פונט וכו' אם קיים נגן כזה. קיצור אשמח להמלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. שלום לכולם, ותודה מראש לעזרה! אני מחפש טלווזית LED, 32 אינץ', ומתלבט בין 3 הדגמים הבאים: של חברת LG: http://www.getit.co.il/Prod/70282/12 של חברת SHARP: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=816977 של חברת TOSHIBA: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=824204 של LG מצאתי ב1450 ש"ח, והשאר ב1400 ש"ח. כמובן שאם יש בידכם אלטרנטיבות, אני בראש פתוח לשמוע תודה רבה, לירן

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  11. Started by artyom,

יש לי כבר זוג ETYMOTIC MC5 שאני משתמש בהן אבל אני צריך זוג לצבא כי חבל לי להרוס אותן. אני שומע בעיקר היפ הופ וראגיי וקצת מכל הסגנונות. התפקיד שלי בצבא הוא מבנאי ואני מתעסק הרבה בחיתוך מתכות, קדיחות, מתעסק הרבה עם דבקים וכו'. אז הדרישה מהאוזניות שיהיו יחסית עמידות מהממוצע (כבלים חזקים, הלחמות עמידות). יהיה נחמד גם אם יהיו EARPIECES מתחלפים כי התעלות אוזניים שלי שונות (אחת הסיבות שאהבתי את הETYMOTIC) מבחינת מחיר אפשר חריגה קטנה. תודה. עריכה: אני מעדיף לקנות בארץ עריכה2: האיזולציה גם די חשובה כי אני משתמש באוזניות גם בתור אטמי אוזניים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Ancient1,

ואיזה כרטיס עובד - עם דרייברים טובים - בויסטה 64 ? קראתי ש PVR-150 עובד רק ב 2GB זכרון , ולא עם 4GB ??? בנוסף אני מעונין ביכולת לשנות ערוצים בממיר עם השלט המסופק . קראתי על משהם של לידטק ? , שנקראים כרטיסים היברידיים : אנאלוגי ודיגיטלי האם יש טעם להשקיע בכרטיס כזה ? הכרטיסים שראיתי גם יושבים על PCIE תודה מראש

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  13. צריך עזרה בהרכבת מערכת של זוג רמקולים איכותיים לסטריאו בצורה שאוכל לחבר אותם למחשב, תקציב של עד 2500 ש"ח כולל רסיבר/מיקסר (לא מעוניין ביד שניה)... אני מעוניין בהמלצות לקומבינציות שונות... או לרמקולים/מיקסרים/מגברים מסויימים בנפרד... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  14. מישהו שמע פעם על החברה ROLAND? WWW.ROLAND.COM למי ששמע ויודע על מה אני מדבר ... האם שמעתם את האוזניות RH-200? אני מתכוון לקנות אותן אך מעוניין להתיעץ קודם תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by KF,

שלום לכולם , מעוניין בהמלצה לסטרימר , שיחובר לרסיבר שלי VSX-924 ויהיה מיועד לצפייה בסרטים באיכות REMUX ואולי בעתיד גם ב-4K. להלן הדרישות : *יכולת שידור בפורמטי אודיו DD/DTS וכד'.. *ניגון חלק של סרטי REMUX / 4K *לגבי מערכת הפעלה אין לי מושג , אם יוכל לנגן MPC זה יהיה מעולה (אך לא חייב) *יכולת להציג תרגום בעברית בעת ניגון הסרט (הקובץ של הסרט והקובץ של התרגום יהיו בעלי שמות זהים באותה התיקייה) תודה מראש *לא ציינתי תקציב כי אין לי מושג מה טווח המחירים .. האם הסטרימר הזה יעשה את העבודה ומתאים לדרישות הנ"ל ? https://ksp.co.il/item/1140-38450&select=.1123..248...

16. Started by eyma,

היי יש לי מחשב נייד להלן פרטי המחשב: Windows Vista home premium, למחשב יש יציאה DVI Duo CORE- T2450 2GH.1GH RAM 1) שאלתי האם אפשר להוריד למחשב הנייד סרטי HD ,וכיצד עושים זאת 2) האם אפשר לנגן דרכו סרטי HD ל- LCD? האם צריך תוכנות מסויימות או מקודדים מסויימים. תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by extasa,

http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=15774&nav=1&listby= 470 שקל יש למישהו אותם שיגיד חוות דעת בבקשה! ועםיש משהו מאוד טוב במחיר הזה תמליצו ותביאו חוות דעת !

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by p1nHas,

ברשותי מסך LCD 32 HITACHI , הרמקולים שלו נשרפו. כעת אני צריך למצוא פתרון זול ויעיל כדוגמת רמקולים\מערכת אשר יתחברו לxbox 360 , ולאייפד ואייפון לצורך ניגון מוזיקה. מה האפשרויות שיש לי ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ronmar,

תקציבכם: 300 מה השימושים שלכם?: 80% גיימינג 10% שירים 10% סרטים מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. MSI B75MA-E33 USB3.0 x2 בקשות מיוחדות: אין מחו"ל או מהארץ? לא משנה לי איפה שהכי זול הערות: אני קונה מחשב חדש אם יש מבצע בקניית מחשב חדש אשמח לדעת עליו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ukzz,

שלום לכולם קיבלתי סאב וופר מסוג המילטון ואני לא יודע משהוא פשוט ביותר איך מחברים אותו לרסיבר שיש לי? אז הנה הפרטים ואם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד יש לי רסיבר של קנווד ויש ממנו יציאה אחת שרשום עליה סאב זו יציאה של rca (אם אני אומר את זה נכון) ובסאב יש לי 6 כניסות שרשום מעליהם input והם מחולקות על פי רמקולים שונים (מרכז שמאל ימין וכו) וזה גם חורים של rca. ומתחת עוד 6 חורים להכנסת חוטים שרשום מעליהים output והם גם מחולקןת לרמקולים אז מה לעשות? בחנויות ראיתי רק כבלים עם שתי יציאות בכל צד וברסיבר יש רק יציאה אחת. האם צריך לחבר את זה למקום אחר ברסיבר ? או שאולי מספיק חיבור אחד לסאב?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  21. Started by Neil,

שלום, יש לי כמה שאלות ואשמח אם תענו לי. הראשונה: הורים שלי טסים ללונדון, השאלה שלי זה איפה יהיה לי הכי זול לקנות אוזניות, בדיוטי פרי אצלנו? אצלם? בלונדון עצמה? מישהו היה בלונדון ומכיר איזה חנות אוזניות טובה? (באינטרנט אין הרבה מידע). השנייה: איזה אוזניות אתם ממליצים לי לקנות עד 500 שקל, אוזניות בשביל מוזיקה בלבד, לא אכפת לי כפתור או Over Ear העיקר שלא יהיה קשור לביטס. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום אני רוצה לחבר את הפלייסטיישן 3 שלי לרמקולים LOGITECH Z5500 הכבלים הרגילים שקיבלתי עם הסוני לא יכולים להתחבר לחיבור של המערכת אבל שמתי לב שיש בסוני יציאה שכתוב עליה OPTICAL וברמקולים שלי יש יציאה של DIGITAL ו OPTICAL ו COAX עכשיו השאלה שלי היא מה כדאי ואיזה כבל אני צריך בשביל לחבר את הסוני לרמקולים האלה הנה תמונות של הכניסות http://img296.imageshack.us/img296/122/img0709pb1.jpg http://img292.imageshack.us/img292/4946/img0711nb9.jpg

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by TermiNal,

אני רוצה עברית באייפוד שלי!!! לפני שבוע וקצת אני ואלון (S.I.K Snake) החלטנו שהגיע הזמן לשלוח לאפל אימייל בנושא, שלחתי, ומה קיבלתי - כלום! זה המכתב ששלחנו - (לכתובת האימייל הבאה - http://www.apple.com/feedback/ipod.html) I live in Israel and I am very pleased with my iPod but the lack of Hebrew support really bothers me, so I wanted to ask you when the iPod will have Hebrew support. Thank you, Tomer. כן, קצר, אבל די ממצה את העניין. אגב, אני אשמח אם עוד אנשים יכתבו להם בנושא, חשוב להסביר להם שכל מה שהם צריכים לעשות זה להוסיף פונטים עיבריים, אין טעם לתרגם את כל התפריטים לעברית. אני מאמין שאם הרבה אנשים יכתבו הם יענו בסוף. אה, ושתפו אותנו בהצעות שלכם ובמכתבים שת…

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by tomikos,

מערכת מצויינת למחשב 5.1 מחפש חנות שמוכרת אותה במחיר טוב (אני לא רוצה שימחקו לי את ההודעה, אבל אם אפשר על הדרך, אם מישהו מוכר את שלו שיצור איתי קשר בפרטי).

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by HairyAss,

אהלן, קיבלתי 2 זוגות רמקולים של החברות הנ"ל: WHARFEDALE 510.2 B&O BEOVOX 2400 מישהו מכיר את הדגמים? שווה משהו? בנוסף פטיפון של B&O Bang & Olufsen BEOCENTER 4600 בלי מחט, שלפי מה שהבנתי עולה 500 דולר.. :s05:

• 5 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.