עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מעוניין באזניות לשימוש עם הנגן שלי - Cowon S9, בתקציב של עד 700 ש"ח (וכמובן שעדיף הרבה פחות). יש דרישה לאזניות IN-EAR כי אני חייל והאזניות והנגן כל הזמן בכיס וצריכים להיכנס. דבר נוסף שצריך לדאוג לו זה שהאזניות תהיינה עמידות מאוד, שכן אני לפעמים לא כל כך עדין איתן. אם אין ברירה ואין משהו מספיק עמיד אשמח לשמוע על ציוד עזר שמגן עליהן, כמו קופסה מיוחדת. רוב המוזיקה שלי היא FLAC ויש צורך באיכות שמע הכי טובה שניתן להשיג. עד כה השתמשתי בCX300II. בהחלט יותר מוצלחות מאלה שמגיעות עם המכשיר, אבל עדיין קשה לי מאוד להבחין בהבדל בין 320 לבין FLAC, למרות שמורגש משהו מזערי. אני רוצה לנצל יותר את הכח של הנגן. אשמח להמלצות, תודה. בבקשה, זה ממש דחוף כי אני קונה מחר (בראשון אני כבר…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shpaner,

שלום, אני רוצה לקנות DVD כזה שאפשר לחבר לטלוויזיה +יציאה USB + קורא FULL HD אני צריך גם הארד דיסק חיצוני שיהיה אפשר לחבר לDVD ולראות סרטים הכי סטנדרטי הכי פשוט כמה עולה? אבל גם שלא יהיה גרוטאה ואם אפשר גם המלצה תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום אני לא יודע איך לחבר את הdvd לטלוויזיה ככה החיבורים הולכים אצלי ואלה הכניסות של הdvd אני צריך שמישהו שמבין יגיד לי איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הdvd ואיך לחבר אותו בבקשה (הממיר שיש לי זה הממיר הישן עם זה עוזר במשהו)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by EagleXDR,

500 פלוס מינוס כמובן. אני כבר כמה שבועות מחפש רמקולים חדשים אחרי שהתייאשתי מהסרבול של מערכת סטריאו ישנה על הרצפה, ואחרי שראיתי את הביקורת שפורסמה ננעלתי על המיקרולאב X13. לפני שאני קונה אותם, יש אלטרנטיבות טובות יותר באותו טווח מחירים, משהו שלא הוזכר בביקורת, או שהם נחשבים לרמקולים עם היחס עלות/ביצועים הכי טוב במחיר הזה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני רוצה לקנות נגן עם צליל איכותי, לא חייב להיות עם הרבה זיכרון או מערכת הפעלה מטורפת. בנוסף, אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות קטנות (אפשר באותה חבילה של הנגן, בנפרד, מה שעדיף יותר..) התקציב שלי הוא 1200 שקלים, אבל כמובן שעדיף בפחות אם אפשר תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ofir_bl,

קניתי את הכרטיס קול הזה שאמור להיות בין הטובים שיש. התקנתי לו דרייבר אחרון ל WIN 7 וכמובן שהתקנתי חבילות מקודדים וכל מה שצריך על מנת לנגן סרטי HD במחשב. הכרטיס מחובר לרסיבר של DENON בכבל אופטי ואכן משדר אליו באיכות מצויינת. הבעייה היא שכאשר אני מנגן סרטי HD הרסיבר מנגן אותם על PRO LOGIC 2 כלומר הוא אינו מזהה שידור DTS מצד המחשב. ניסיתי לשחק בהגדרות התוכנה והגדרות המקודדים השונות ולא מצאתי דבר. מה שמעצבן זה שבמדייה סנטר בסלון יש לי כרטיס קול עם יציאה אופטית שעלה לי 80 שקל שגם מחובר לרסיבר אחר של דנון ושם הכל עובד מושלם. מישהו יכול להושיע אותי?[br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 23:20:54 ועוד דבר,כאשר אני עושה בדיקת שידור מכל רמקול בנפרד משום מה הכרטיס קול משדר את הסאונד של ה…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, אני רוצה לקנות סט רמקולים משהו במחיר סביר, בדקתי רמקולים וראיתי שיש כאלה שמתאימים פחות או יותר לתקציב שלי אבל הבעיה היא שהם דורשים רסיבר שזאת העלות היותר יקרה. בדקתי בזאפ וראיתי שיש פה את הסט רמקולים הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=HEM426&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he איך הוא? והשאלה שלי היא האם אפשר לחבר אותם לטלויזיה בחיבורי הבננות שלהם בלי קשר לרסיבר והאם הרמקולים מתחברים לסנטר הזה שאפשר לשלוט דרכו בעוצמה וכו' עם חיבורי רמקולים רגילים (תופסנים) והשאלה השניה היא האם זה יספק אותי ויש לציין שאני לא דורש איכות מעולה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 7k צפיות
  8. Started by bono_71,

שלום לכולם. קיבלתי את הרסיבר החדש שלי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745786 לרסיבר יש כניסות HDMI וגם יציאה. כרגע הוא מחובר בכבל דיגיטלי רגיל. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר אותו דרך יציאת HDMI בכרטיס מסך? דגם הכרטיס שלי ATI HD4350 יש לי גם מסך DELL 2410 עם כניסות HDMI . בקיצור מה הדרך האיכותית לנצל את הרסיבר מבחינת HDMI דרך הכרטיס מסך והמסך עצמו,אם אפשר בכלל? תודה לעונים ושבת שלום..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, אני מחפש לחברה שלי אוזניות בצורת קשת שיכסו את האוזן ושתוכל להסתובב איתן מחוץ לבית (בשביל מוזיקה בלבד). מה שאומר שהן צריכות להיות לא מגושמות וקלות כמה שאפשר לפי צורכי המחיר כמובן. לצערי לא מוכרים יותר את ה AGK K414P כמו שלי, הן מעולות גם אחרי שנה וחצי שיש לי אותן בשימוש יומי.. הסתכלתי קצת בזאפ על אוזניות כאלו וראיתי 6 שמתאימות למה שהיא מחפשת: אוזניות Panasonic RPDJ100 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=35862 אוזניות Sony MDRV150 (סוני) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401877 אוזניות Panasonic HT225 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=16335 אוזניות Pioneer SEH33 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=506311 אוזניות philips HP430 http://www.zap.co.il/m…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Avi Levin,

בחור הציע לי רמקולים של חברת Acoustics (בחיים לא שמעתי על החברה הזאת) במחיר ממש זול. הוא הציע לי לבוא ולשמוע, השאלה היא האם בכלל שווה לטרוח או שזה עוד noname כמו Alpha Technology?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by sgeva2001,

מחפש כרטיס קול עם 2 יציאות 2 תלויות. הכוונה שאוכל לשמוע 2 תחנות רדיו אינטרנטיות בו זמנית או תחנת רדיו אינטרנטית ברמקול אחד ומוזיקה מ HD ביציאה לרמקול שני.. לכוון כל יציאה לרמקול אחר. עבור WIN7 בתודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, אני ממש מתלבט בין שני המסכים הבאים של סמסונג: c550, c530. ה-550 יקר יותר בכמה מאות שקלים ולכן רציתי לשאול אם קיימים הבדלים מהותיים בין שני המסכים. כמו כן, עוד פרמטר חשוב מבחינתי הוא שהמסך יוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך (דרך ה-usb) מקובץ srt נפרד (לא תרגום מובנה) לכן אני אשמח לדעת אם המסכים תומכים בזה. תודה מראש לעוזרים, איתי

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום! לאור חזרתי מטיול ארוך ובגלל שהיום הולדת שלי מתקרב החלטתי לבקש בתור מתנה (בכל זאת תלמיד תיכון) ציוד אודיו נורמלי אז כרגע ישלי כמה שאלות כלליות: 1) מדוע אני צריך מגבר לאוזניות? 2) האם באוזניות שנזקקות להגברה אפשר לשמוע בלי מגבר באייפוד טאצ'? 3) אם אני רוצה לשמוע מהמחשב (כרטיס אונבורד) אני צריך DAC? {מצטער על בורותי.. אני בתהליכי למידה } ועכשיו לעיקר: אני מחפש אוזניות בתקציב של כ1000 שקל.. הרעיון שזוהי מתנה כלל-משפחתית ולכן אני מעדיף לקנות אוזניות ומגבר בעלות נמוכה ככל האפשר.. אז אם אפשר שהאוזניות והמגבר יכנסו בתקציב ה1000-1400 זה יהיה מצוין.. ישנה גם אפשרות להזמין מרוסיה (אם מישו פה מכיר אתרים רוסיים) כי אחי נוסע למוסקבה פעמיים בחודש. תודה מראש (סומך עלי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by katzar,

שלום. אני מחפש לקנות רמקולים פלוס מגבר בסביבות ה 1500 ש"ח אבל לא מערכת קולנוע ביתי רק שני רמקולים חזקים עם מגבר תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, לאחר חיפוש מתמשך למערכת שמע ביתית (לדירה חדשה) ועלייה תלולה בכמות ההאזנה למוזיקה (שהביאה לתשוקה קלה לשיפור האיכות ;D ) ביחד עם צרכי שקט בערבים למשפחה, החלטתי להשתדרג ולרכוש לעצמי זוג אוזניות. קראתי, החכמתי והשכלתי מחיפוש בפורום, ובעיקר הבנתי שבעיקר צריך להאזין. פניתי לחלק מהחנויות המצוינות באתר (וחלקן אכן מצוינות גם בשירות ) והאזנתי לחלק מהאוזניות. שמעתי סנהייזר 280, 518, 515, 555, את סדרת shure מ 240 עד 840, את ה RP21, את הגרדו SR60\80 וזהו עד כה. נכון לכרגע, הדרישות הן כאלה: 1. יש אופציה להזמין אוזניות מארה"ב עם חבר שיביא אותם תוך שבועיים, וממה שראיתי ברוב הדגמים המחירים משמעותית גבוהים בארץ. 2. הסכום המוקצב הוא כ 150 דולר או עד כ 600 שקלים. 3. אין בי…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום חבר'ה, אז לאחר שהכלבה שלי אכלה לי את האוזניות של הגלקסי עוד לפני שיצא לי לבדוק אותם בכלל אני מחפש אוזניות אחרות, איכותיות אשר ניתן גם לשלוט בשירים ובשיחות דרכן. תודה ד"א כל האוזניות שתומכת באייפון יעבדו גם על מערכת אנדרואיד בצורה מלאה?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by CRT,

שלום חברה רציתי להתעייץ מה לבחור. אני רוצה רמקולים למחשב בעיקר לשמוע מוזיקה ומידי פעם משחקים. סגנונות המוזיקה הם בעיקר בלוז, קלסיק... אחרי בירורים די הגעתי למסקנה שאני רוצה 2.0 ומה שנסגרתי לבנתיים זה הSOLO7 וה GIGAWORKS T40 II. הרמקולים יחוברו לכ.קול מובנה על לוח אם gigabyte p55-ud3l. Realtek ALC892 codec

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב חדש וברצוני להשקיע ברמת סאונד גבוהה. כרגע במחשב הנוכחי יש כרטיס קול של חברת קריאטיב soundblaster 7.1 24 bit שאני מרוצה ממנו במידה מספקת. כמעבר למחשב חדש ובקידום של היום חשבתי להשתדרג. המערכת שיש ברשותי הינה מערכת ברמה גבוהה הכוללת רסיבר של חברת פיוניר דגם vsx-1016v זוג רמקולים רצפתיים של חברת klipsch מדגם RF 82 ובנוסף סאב וופאר גם כן של חברת klipsch. במחשב הבא שאני הולך לקנות יהיה מותקן לוח אם הבא:Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155 . האם קניית כרטיס קול תשפר את איכות השמע ? מסקירה שעשיתי ראיתי שכרטיס קול מחברת m-audio נחשבים מעולים לעבודה מקצועית. ברצוני להשקיע על כרטיס קול סביב ה 500 ₪(במידה ואכן יהיה שיפור בשמע). האם יש לכם המ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by GQ4U,

אני מסכים אתכם מראש שלאנשים שאוהבים סינמה שווה להשקיע יותר אבל זה בשביל סבתא שלי והיא לא מוכנה להשקיע שקל נוסף. בטווחים האלה אני לא מתצא ולכן אני זקוק לעזרת מומחים בעלות\איכות עבור 1400 שח. איזה דגמים לשקול? (קישורים לזאפ יעזרו)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי אני מחפש טלוויזה 37 אינץ' LED או LCD, טלוויזיה איכותית. אין צורך בטלוויזה מסוג SMART כי יש לי XTREAMER. חשבתי ללכת על הטלוויזה הזאת: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=126394 אבל הבנתי שיש שני דגמים לטלוויזה אחד עם פאנל TN ואחד עם IPS, איך אני יכול לדעת איזה מהחנויות בזאפ מוכרים את דגם ה-IPS? בכל מקרה אם אתם חושבים על טלוויזה שיותר טובה ממנה הציעו אותה כאן, ונמקו למה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by TomL94,

אני מחפש טלוויזיה איכותית בסביבות המחיר 2000-2500 שקל. מה שאני אעשה בטלוויזיה זה בעיקר משחק באקסבוקס וצפיה בטלוויזיה (YES). המרחק בין מקום הצפייה לטלוויזיה משהו כמו 3-3.2 מטר, אז אני חושב על 37". אשמח להמלצות לטלוויזיה (: אני אישית מצאתי את זאת עם המלצות טובות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 מה אתם אומרים? (:

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום כולם, בחודשיים האחרונים מאד קשה לי לישון..זאת משום שהשכן שלי קיבל מערכת רמקולים חדשה למחשב שלו...ומאז כל יום עד 1 וחצי-2 בלילה אני שומע באסים מטורפים בחדר שלי וזה הביא אותי למצב של חרפון לפעמים וניסיתי הרבה דברים, ניסיתי להידבּר איתו שיסגור את המערכת בחצות (או יחליש) אולם הוא אמר לי שפשוט אתקשר..וכשאני כן מתקשר הוא מתעלם, גם ניסיתי להשתיק את הקול על ידי השמת צמר גפן באוזניים+ פוך על הראש..אולם גם זה לא מועיל..(ולא אני אל הולך "להתעסק" בחשמל) לכן, אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי איזה אטמי אוזניים לקנות, אשר יכולים לסנן את רעש הבאסים המטורף הזה..שפשוט אוכל סוף סוף לישון בשקט (:

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אני מחפש אוזניות למוזיקה לא יקרות ואיכותיות.. כרגע אין לי שום אוזניות ואני צריך אוזניות טובות תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי המון סרטים וסדרות על המחשב (על הכונן הנייד יותר נכון) ואני מעוניין לראות אותם בכיף של הסלון מול המסך LCD שלי (שתומך HD כמובן). יש לי בסלון PS3 אבל כל התוכנות החינמיות לסטרימינג(כמו ה ps3 media server) ממש מעצבנות, סרטים על הזמן נתקעים וקשה להריץ קדימה ואחורה, כמו כן אין לי אפשרות לחבר את הכונן הנייד ל PS3 כי הוא לא מזוהה שם :-\ . הטלוויזיה גם רחוקה מהמחשב לכן אי אפשר לזרוק כבל HDMI ארוך או משהו כזה, זה גם נשמע לי קצת לא נוח. בקיצור מה הפתרון הנוח ביותר לדעתכם ? האם לקנות סטרימר או מחשב נייד או פתרון אחר ? אני ממש לא מעוניין להוציא הרבה כסף כרגע, לא יותר מ 800-1000 גג... אשמח לשמוע רעיון לפתרון תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by rami367,

שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה חברה: אני מעדיף טושיבה, אל גי או פיליפס המליצו לי גם עליהם. למרות שאני לא שולל חברות אחרות. סוג: LCD גודל: 32 אינץ אני לא בטוח לגבי LED כי אני לא כל כך יודע מה ההבדל ביניהם, לגבי FULL HD אני יודע שהמחירים ירדו אבל אני מוכן לשמוע הצעות גם על HD READY וההבדלים בינהם כי הידע שלי מועט בנושא. יש משהו שראיתי בטלוויזיות של Haier ואהבתי זה הנגן סרטים שלהם שקורא את רוב הפורמטים של הסרטים וחשוב לי שהטלוויזיה תקרא USB ופורמטים של קבצי וידאו ושמע. אם אפשר גם הצעות למתקן קיר והתקנות. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים