אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מחפש מערכת וחשבתי מהתחלה ללכת על רמקולים של JBL ומגבר של HARMAN KARDON. לאחר מספר ביקורים בחנויות שמעתי איך מוכרים יורדים על שני החברות וממש לא ממליצים עלהם. האם זה באמת כך? מישהו אולי יודע אם בכלל יש בעיות איתם? הציעו לי סט של WHARFEDALE אבל אני מתלבט אם הם בכלל שווים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה, כן כן, עוד זוג של K340 נחת אצלי אתמול והנה התוצאה: נשאר רק להדביק את הבד על הגרילים החדשים וזהו. כמו שניתן לראות הזוג הזה הוא Balanced עם מתאם לחיבור 1/4". כמובן שכרגע אין לי שום מגבר ששווה בשבילו לבדוק Balanced, אבל אני מעדיף לא להגביל אפשרויות בעתיד, שכן להעביר מ-4pin XLR ל-1/4" זה אולי קל, אבל הפוך זה בלתי אפשרי כמובן שגם הזוג הזה הוא הגרסא הירוקה והאיכותית ביותר של האוזניות. שמעתי בהן, אחרי המון זמן שלא שמעתי זוג K340. אני תוך רגע הבנתי למה אהבתי אותן כל כך. פשוט פנטסטיות. פירוט, במה, באס, כל כך יפה, כל כך כיף. מדהים. הזוג הזה הוא כנראה הזוג שאני הכי אוהב עד עכשיו. אומנם מבחינת סאונד הוא זהה לקודמים. אך הכבל קצת גמיש יותר שכן עשיתי אותו דק יותר ועם צ…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז מה?!- ...דוגרי...אני מחפש רמקולים 2.1 טובים באיכות, בבאס; למוזיקה, סרטים ומשחקים. אני מחפש רמקולים שהתמורה\איכות\מחיר הם הכי טובים...מוכן לשלם עד משו כמו 900~400 (200$ מקס')....אבל כמה שפחות יותר טוב ;D... אני רוצה להנות מהרמקולים ושלא יעלו יותר מדי עקב זאת, ושיספקו אותי. נוסף על כך, אני מחפש רמקולים עם יציאה אופטית (בגדר מומלץ מאוד אבל לא חובה) , ועדיף עם חיבור לאוזניות.. יתר על כן, יש לי אופציה לקנות בדיוטיפרי את הרמקולים במחיר הנ"ל?(כי אחי טס מחר ואני צריך להחליט האם לקנות משם או מבארץ...אני לא מעוניין בקנייה מחו"ל-בלי אחריות): http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=232 יש הצעות? …
-
- 11 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי דירה חדשה מקבלן. נמצא כרגע בשלבי תיכנון תוכניות החשמל. אשמח להתייעץ בנוגע למיקום הרמקולים בסלון. אני מקבל מהקבלן 4 הכנות לרמקולים המגיעים לריכוז ייעודי. מתלבט היכן למקם את הרמקולים הקדמיים והאחוריים מבחינת גובה ומרחק אחד מהשני. כרגע מיקמתי את הרמקולים הקדמיים בגובה של 1.2 מטר מהריצפה ובמרחק של 2.5 מטר אחד מהשני. הרמקולים האחוריים ממקומים בגובה של 2.0 מטר מהריצפה ובמרחק של 4.5 מטר אחד מהשני. אני יודע שזה לא אופטימלי אבל אין לי הרבה ברירות. לרמקול הסנטר הוספתי נקודת רמקול בגובה 0.75 מטר מהריצפה. הגישור לטלויזיה הוא בגובה 1.0 מטר מהריצפה. המרחק בין הקצה התחתון של הטלויזיה לרמקול הסנטר יהיה בערך 10-15 סנטימטר. את הבאס מיקמתי בפינה השמאלית של החדר עם נקודת י…
-
- 11 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
מה זאת הכניסה הזאת שיש לי? http://img84.imageshack.us/img84/725/003yr3.jpg מתחת לסגול של המקלדת יש שתי כניסות של מה הם? הלוח הוא 965P S-3 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי,אז המינידיסק שלי נדפק, ואני נואשות זקוק לנגן. אני צריך אותו עם ג'יגה לפחות(שזה כנראה המקסימום שאפשר להגיע במחיר הזה), לא שברירי,לא ציבעוני ועם איקיו קאסטום. כעיקרון חשבתי על הסנדיסק סנסה e140 ,אבל ברוב הסקירות התייחסו לשיטת ניגון עם התגיות כדבר רע,למרות שנאמר לי שזה קיים ברוב המכשירים. אני בעיקרון מחפש לעשות שאפל על אלבום מסויים,או על כמה אלבומים של אותה להקה מסויימת, זה אפשרי עם הסנדיסק סנסה e140? חוצמזה מה ההבדל הממשי בין הe לm?, מה כדאי יותר? הסנדיסק מתאים? או שיש הצעות אחרות?< תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי כרגע רמקולים ממש (ממש!) ישנים מדגם Boston BA635. יש לי את הרמקולים כ-7 שנים והם שירתו אותי נאמנה עד עכשיו. בזמן האחרון הם מתחילים לזייף ואני חושב שאולי הגיע הזמן להחליף את הסט. אני צריך המלצה לסט 2.1 (או 2.0 אם הם עדיפים) לשמיעת מוזיקה, סרטים ומשחקים. התקציב הוא 500 ש"ח אבל רצוי לחסוך אם אפשר. * הרמקולים ימוקמו על שולחן, ליד מסך המחשב, לכן הגודל צריך להתאים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זוג רמקולים רצפתיים בתקציב של עד 1000 שקל שיספקו את העבודה למרות המחיר הזול יחסית שימוש בעיקר למוזיקה וסרטים. *חשוב שיהיה כולל בהם סאב.. אני רוצה פשוט לחבר את שניהם לרסיבר וזהו. הרסיבר שלי JVC מדגם RX-5042 שניתן לחבר לו 5 רמקולים וסאב . אני לא מבין ברמקולים ובאיכות אבל אני יודע שבמחיר כזה קשה למצוא משהו טוב. למרות זאת אני מעוניין לקנות משהו הכי טוב שאפשר במחיר זה. אמשח לקבל עצות וטיפים לקנייה . תודה ! שמעתי על רמקולים טובים מסוג Morel MLP-501 מישהו מכיר? ואיפה אפשר לקנות אותם וגם על הסוג הזה : Pure Acoustics דגם:650F - BLACK *דרך אגב אני מחפש רמקולים גבוהים כאלה עד גובה של מטר ורוחב עד 25 סמ
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברה רציתי להתעייץ מה לבחור. אני רוצה רמקולים למחשב בעיקר לשמוע מוזיקה ומידי פעם משחקים. סגנונות המוזיקה הם בעיקר בלוז, קלסיק... אחרי בירורים די הגעתי למסקנה שאני רוצה 2.0 ומה שנסגרתי לבנתיים זה הSOLO7 וה GIGAWORKS T40 II. הרמקולים יחוברו לכ.קול מובנה על לוח אם gigabyte p55-ud3l. Realtek ALC892 codec
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין באזניות לשימוש עם הנגן שלי - Cowon S9, בתקציב של עד 700 ש"ח (וכמובן שעדיף הרבה פחות). יש דרישה לאזניות IN-EAR כי אני חייל והאזניות והנגן כל הזמן בכיס וצריכים להיכנס. דבר נוסף שצריך לדאוג לו זה שהאזניות תהיינה עמידות מאוד, שכן אני לפעמים לא כל כך עדין איתן. אם אין ברירה ואין משהו מספיק עמיד אשמח לשמוע על ציוד עזר שמגן עליהן, כמו קופסה מיוחדת. רוב המוזיקה שלי היא FLAC ויש צורך באיכות שמע הכי טובה שניתן להשיג. עד כה השתמשתי בCX300II. בהחלט יותר מוצלחות מאלה שמגיעות עם המכשיר, אבל עדיין קשה לי מאוד להבחין בהבדל בין 320 לבין FLAC, למרות שמורגש משהו מזערי. אני רוצה לנצל יותר את הכח של הנגן. אשמח להמלצות, תודה. בבקשה, זה ממש דחוף כי אני קונה מחר (בראשון אני כבר…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה אומרים שאסור להשים רמקולים ליד המסך מחשב?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השבוע התחדשתי בטלויזיה LED של סמסונג לחדר. בהתחלה חשבתי לחבר אותה למחשב ולשמוע מהרמקולים שקניתי למחשב בזמנו (Logitech X-230). אני מאוד מרוצה מהצליל והבאס שהם מפיקים, בעיקר בווליום לא גבוה (פחות מחצי) - כל זה למרות שההספק שלהם די נמוך (32W)... אחר כך הבנתי שאני מעדיף להתחדש ברמקולים עם צליל יותר עמוק ועשיר ההתלבטות שלי היא איזה מערכת לקנות? במידה ומדובר על 2.0, חשבתי על solo 6c. איך איכות הצליל שלהם, ולא פחות חשוב, איך הבאס? יש המלצות טובות ל-5.1? קיים סט רמקולים עמודים-רצפתיים טובים שנכנסים בתקציב?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/auzen_x-fi_prelude_7_1/ ח"ח לאנטולי על סקירה מעולה ויוצאת מהכלל השאלה המתבקשת "איזה כרטיס קול הוא המוביל בתחום של עד 1K " ? לפי הסקירה אכן יש התרשמות מביצועי הסטריאו , אבל מה שאני שואל את עצמי האם לא כדאי לקנות דווקא כרטיס חצי מקצועי ? כמו אודיופיל 192 גוליה EMU וכדומה ? כל חובב סטריאו ירצה כמה שיותר איזון פירוט ונאמנות למקור ללא צביעה של הסאונד האם הפרלוד יספק את זה ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי החלטתי שהגיעה הזמן להלחיף את מערכת ה-2.1 העתיקה שלי. המערכת שייכת לחברת לוקסון, ואין לי מושג איזה דגם, הידע שלי באודיו לא שואף רחוק.. אז הנה תמונה: חח נסו לזהות את הדגם.. אני יוסיף את הפרטים שכתוב על המגבר אולי זה יעזור: luxeon EB 2.1 output power:15w+5w*2 P.M.P.O:1000w impedance:4ohm driveunit: subwoofer:4" speakers:3" frequnecy responce:50hz~20khz separation:>45DB S/N ratio:>65DB power supply:AC220V/50HZ LUXEON AV (SHENZHEN) INDUSTRIAL CO.LTD. עכשיו שאלה על ה-ATP3: מומלץ להחילף את המערכת הזו ב-ATP3? אם לא, איזו מערכת כן תבצע שיפור משמעותי בסאונד? [באופן כללי] תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלכתי היום לבאג בכוונה לרכוש את הנגן הנ"ל, והמוכר אמר לי שלנגן אין רדיו. במפרט של הנגן כתוב שיש רדיו, וגם בביקורות של זאפ פה כתוב שיש רדיו. מצד אחד נראה לי מוזר שהמוכר ינסה למנוע ממני לקנות אצלו, לכן זה נראה כאילו באמת הייתה לו כוונה טובה. מצד שני באג ידועים כיבואני MPIO, וכדרך אגב הוא הציע לי את הMPIO FY600, שעל פניו נראה מצויין, אך עולה 60 שקל יותר. בכל מקרה המוכר עבד עלי או שהוא צודק?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מנגן DIVX. מבוסס דיסקים נראה מעניין למי יש עוד אינפורמציה שהוא רוצה לחלוק איתנו ? ??? ועוד..... נתפסה לעיניי ביקורת לנגן החדש המהולל של IRIVER הלא הוא ה H320. זה בעצם לא ביקורת אלא סקירה ויש גם ווידאו מרשים ביותר.. http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3A%2F%2Fakiba%2Esorobangeeks%2Ecom%2Frevue%5F15%2Ehtml
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
היי בקרוב חבר שלי הולך לקבל איי פוד חדש 30 ג'יגה מהדור החדש.. עכשיו היה ביננו וויכוח איך עדיף לחבר את הדבר המדהים הזה- עם יו אס בי 2 או עם פייר וייר. לא משנה מה תהיה ההחלטה הוא יצטרך לקנות את ההתקן הנבחר- כסף לא ממש משנה כי ההפרשים לא כל כך גבוהים. אז מה ינצל את האיי פוד החדש באופן הכי טוב?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, חבר רכש לפני יומיים אוזניות sennheiser game zero. בשיחות בסקייפ משהו מוזר קורה, אם המיקרופון לא מושתק ואף אחד לא מדבר, אני יכול לשמוע את מה שהוא רואה. כלומר אם הוא שם סרטון ביוטיוב, אני יכול לשמוע מה קורה בסרטון. לא באופן חזק אבל יש שמע ניכר ששומעים. כשהוא שם את המיקרופון על השתקה, אם אני מדבר, אני יכול לשמוע את עצמי! מה לעזעזל קורה פה?! מה יכול לגרום לזה ואיך אפשר להפטר מזה? חשוב לציין, שהאוזניות מחובר לכניסות הקדמיות של המארז עם 3.5MM. אודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעיקר לשמיעת מוזיקה-סרטים וגם למשחקים... עריכה: האם אני אצטרך להחליף כרטיס קול כדי לנצל את מלוא הספק הרמקולים? כרגע אני משתמש בVIBRA 128 של CREATIVE...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי לוח אם Epox 8RDA+ ומשום כך יש לי Soundstorm ככרטיס קול. בנוסף יש לי ATP3 כרמקולים ומחשב חדש וחזק. כשהווליום בוינאמפ (לדוגמא... קורה גם עם המדיה פלייר ונגנים אחרים) נמצא על המקסימום (100%) וכנ"ל גם הווליום של הווינדוז, ואילו הווליום ברמקולים נורמלי לחלוטין, נשמעים מדי פעם פצפוצים מאוד מאוד מעצבנים כאלה... לא יודע איך להגדיר את זה מלבד פצפוצים... וגם הבאס מפצפץ. למה זה קורה?! כשאני מוריד את הווליום בוינאמפ או בנגן אחר לנניח 50% אז הבעיה נפתרת.... ניר.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הזיכרון המקסימלי שהPSP תומך בו או שאולי אין הגבלה?! ואפשר להשמש בSD CARD כדי לשמוע מוסיקה ולראות סרטים ודברים כאלה או שצריכים MMC?
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי זה בערך מה שאני רוצה: closed back, סאונד נקי בלי בס מיותר (הBEATS לשם השוואה לא הרשימו אותי), שמעתי את הATH-M50 והיה נשמע נחמד אבל הצליל פחות עשיר. לשם השוואה אני שומע בshure se215, בגדול אני רוצה צליל דומה. השימושים שלי הם: מוזיקה בסגנונות פופ, קלאסית, טראנס וגיימינג. התקציב הוא 1000 ש"ח, עם חריגה של עד 300 ש"ח אם זה באמת מצדיק את זה. יהיה נחמד אם זה יהיה אוזניות עם עיצוב יפה (אפילו שעיצוב זה לעיני המתבונן). תודה, דובי
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות דיסקמן MP3 , אני מתלבט בין ה- דיסקמן 9200 CD-MP3 של Grundig לבין הדיסקמן DC J 501 של Sony מה נראה לכם יותר שווה? ויותר חשוב מזה מה נראה לכם יותר עמיד? ובלי שום קשר, מישהו מכיר דיסקמן MP3 אחר שהוא טוב ועמיד ומחזיק מעמד לפחות שנתיים ? אנא כיתבו לי תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדרך כלל שאני שומע מוזיקה (ואני מתכוון שומע ולא סתם מדליק כדי שיהיה משהו ברקע) אני מוריד את הגרילים. ובאמת שמתי לב שיש סאונד שונה טיפה , ובמיוחד שמתי לב לזה ב Inspire שלי : האם זה באמת משנה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-