אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אוזניות שהם גם מבודדות,גם טובות למוזיקה,וגם טובות למשחקים ב300ש"ח. בעיקרון לפי מה שראיתי רק הicemat sibiria טובות...והם עולות 100 שקל יותר...אין לי את ה100 שקל האלו ואין לי את הזמן לעבוד בישבילם. האם יש אוזניות שעונות על בקשתי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני חושב על קניית אוזניות חדשות בימים אלה. עד עכשיו היו לי GRADO 225, טכניקה A900, ו-AKG K530. מבחינת מקור והגברה, יש לי AUDIOPHILE 2496 ו-LITTLE DOT 2 עם מנורות 4N1N (מעט איכותיות יותר מהסטוק). העניין הוא שאני מודע לעובדה שאני אצטרך בעתיד לשפר את המקור ואת ההגברה כדי לנצל אוזניות טובות יותר כמו ה-ATH-W1000, אבל כל דבר בעתו. anyways...העניין הוא שאני שומע את רוב סוגי המוזיקה, ועד עכשיו הלכתי על סוגי אוזניות שהיו ALLROUND, עם דגש טיפה יותר ספציפי על רוק ומטאל. אבל עכשיו חשבתי על משהו שיש בו יותר דגש אולי על מוזיקה קלאסית. שיהיה גם טוב ככל האפשר בדברים אחרים כמובן. אבל משובח בקלאסית. (אני יודע שאנטולי היה ממליץ על 340K שהן פשוט מעולות בקלאסית, רק שהבעיה שאני …
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא חובה IN EAR...... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אבא נוסע לגרמניה והוא רוצה לקנות לי אוזניות בעקבות שריסקתי את הPX200 שלי (פשוט חלום). אני יודע שסנהייזר מתגוררת בגרמניה, אבל אתם מודעים למצב היורו ואני לא יודע אם זה יהיה כדאי לקנות (בפרנקפורד) במקום. אם יהיה עדיף לדעתכם אנא ציינו דגם ומחיר. אני מחפש אוזניות סטייל PX200 שאני לא אלך עם קסדה (סדרת הHD),וצליל עמוק וטוב עם הריפוד הזה שחוסם רעשים במחוץ (שכחתי איך קוראים לו). אפשרות שניה שהיא תלויה באם כדאי לקנות בגרמניה או בדיוטי היא סקאל. הנה דף האוזניות: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=124&Page=1 תודה רבה מראש עריכה: מצד שני, כל מה שאני רוצה זה לשמוע טוב אז מה עדיף? SENNHEISER HD-570 או SENNHEISER HD-497 או הPCX250?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי השבוע את הנגן הראשון שלי, X5L ... (: שאלה לי: מישהו יודע עם איזה אוזניות הוא מגיע? קראתי את "תרבות האוזניות בארץ..." כך שאני יודע שאיני יודע בתחום, ומעולם גם לא האזנתי לאוזניות מקצועיות. אז כך, האוזניות של ה-X5 טובות? לקנות Sennheiser MX500? אוזניות כפתור או קשת זה רק עניין של טעם, או שקשת יותר טובות חד משמעית (אין לי ממש ניסיון או הרגל)? עדיף לקנות משהו אחר כמו, נאמר, PX200? התקציב שלי עד 500 בערך, מה אתם ממליצים? אה, ועוד עניין, ניסיתי לחבר ב-USB TO GO את מצלמת הקנון שלי (A70) - אך ללא הצלחה, מישהו יודע משהו? ועוד אחד אחרון, הורדתי את עדכון ה-FIRMWARE האחרון ושמרתי אותו בנגן בספריה באותו השם, אך לא מצאתי איך לעדכן! אני אידיוט? לא באפשרויות ולא בחוברת ההדרכה …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות in ear במחיר של משהו כמו 200 שקל (אבל אפשר יותר אם יש משהו טוב..) . חשוב לי הסאונד (שייתן הרגשה כמה שיותר "אמיתית" ולא צליל מכני) וגם חשוב לי עניין האחריות / עמידות. היה לי עד עכשיו vsonic gr02 ונהרסו לי תוך חצי שנה ואין לי כוח לשלוח לסינגפור.. אז אני צריך משהו שאני יכול להחליף בארץ או לפחות שיש אחריות נוחה. וגם שיחזיקו מעמד כמה שיותר זמן. אני שומע הרבה מטאל/פאנק אבל גם רוק שקט/מוזיקה קלאסית. אשמח להמלצות
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים ומידי פעם מוזיקה ... את הICEMAT siberia אני מכיר אבל עדיף שיהיה יותר זול ... ראיתי את ה Logitech Precision Gaming , Sennheiser HD201 , AKG K44 והאמת שאני לא מבין גדול בתחום . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מדבר על אוזניות טיפה יותר רציניות משל Logitech Senneshier Medusa או משו כזה.. יש איפשהו בארץ? כי אני עוד לא ראיתי.. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/755897 מישהוא מזמין?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות נוחות, שאפשר ללבוש למספר רב של שעות, אשר טובות בחסימת רעשים מבחוץ. איכות הקול משנית לשני הדרישות הקודמות, כמו כן, סוג האוזניות לא משנה. אני אעריך כל עצה וחוות דעת
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות איכותיות בארה"ב. מהם הדגמים המומלצים בטווח המחירים הזה?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אהלן הייתי מועניין לקבל המלצה עבור אוזניות "גדולות" (אין לי מושג מה המינוח הנכון), כמו שאני קורא להן אוזניות בית... האוזניות ישמשו למוזיקה/משחקים/סרטים/סדרות האוזניות יחוברו לכרטיס המובנה של לוח EP43DS3L או לנייד דל E6400 (אם אני לא טועה הכרטיס של הנייד טיפלה יותר טוב אבל אני לא סגור על זה) נ.ב. זאת לא אחת מהדרישות מהאוזניות אלא סוג של התייעצות, האם קיימות אוזניות אלחוטיות סבירות במחיר? עריכה: שכחתי לציין, אין לי בעיה להזמין מחול, התקציב זהה (500 כולל משלוח ומיסים)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך מיקרופון למחשב ואני רוצה אלחוטי, האם יש אפשרות שאני אקנה מתאם יו אס בי בלו טוט למחשב ואני אוכל להשתמש באוזניות שנועדו לפלאפונים כמיקרופון למשחקים??? תודה רבה!!!.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות בלו טות' שיהיו טובות גם למחשב וגם לפלאפון (עדיפון לאוזניות עם חריץ הרחבה) מחיר סביר בבקשה אם אפשר...(עד ה450) תודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום! הייתי מעוניין לקבל המלצות על אוזניות בלו טות' לנייד וכן גם דעה כללית האם הדבר משתלם מבחינת עלות/תועלת לעומת אוזניות רגילות? תודה רבה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
הCX300 היו סבבה אבל לא התלהבתי ממש מהם עושים לפעמים כאב ראש איך האלחוטיות האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 זה בעיקר לנסיעות ארוכות רציתי גם פעם שעברה לקנות אותם אבל הם עלו 600 שקל עכשיו זה עולה 320 שקל
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת קודם כל מה החסרון של המוצר הנ"ל? [בכללי, לא אחד ספציפי]. מצאתי 3 מוצרים שנראים לי כמתאימים, רציתי לדעת מה דעתכם. המכשיר שלי הוא נוקיה 6500 סליידר. http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4798# http://www.megashoponline.co.il/Product.asp?Pid=MOT_S9&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=7&aff=Zap〈=HE# http://www.nokia.co.il/link?cid=EDITORIAL_737790 תודה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אוזניות בלוטוס בין 500-800 שקל לשימוש עם איפד מיני וגלקסי 4 רצוי מהארץ משהוא שיהיה איכותי ויהיה וליום חזק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מכיוון שנמאס לי מזה שאוזניות רגילות מתקלקלות לי כל הזמן, הייתי רוצה לקנות אוזניות בלוטוס לאייפוד (פחות חוטים ואין קונקטור, זה מנטרל את נקודות החולשה של האוזניות הרגילות). הייתי רוצה שהן יהיו כמה שיותר קומפקטיות, ושתהיה אפשרות להוציא אוזניה אחת ולהישאר רק עם השניה, מה שאינו אפשרי לדוגמא ב motorola S9) בינתיים חשבתי על : 1.Plantronics BackBeat 903 . האוזניות נראות טוב ובעלות מחיר סביר ב EBAY, סוללה חזקה יחסית. בעיה קטנה היא שייתכן שהן לא יתאימו כמו שצריך לאוזן מדיווחים שראיתי באתרי סיקורים. 2. Sony ericsson HBH-IS800 . יותר קומפקטיות בהרבה. מבנה סטנדרטי כך שסיכוי קלוש שהן לא יתאימו. שתי בעיות והן מחיר ש(כולל משלוח) כפול מהמחיר של ה Plantroics. בעיה נוספת היא זמן סוללה…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן.. קניתי אוזניות בלוטוס Philips SHC1300 אחלה אוזניות דרך אגב למי שמחפש עלו 130 שומעים סבבה לגמרי בכל מקרה הכל טוב ויפה שומעים נהדר אבל בואו נגיד אני שומע שיר, השיר מסתיים ויש איזה 4-5 דקות שלא יוצא שום מוזיקה\צליל מהמחשב האוזניות נכנסות לכמו מצב שינה כזה ואז הם מתחילות לעשות רעש כזה כמו של שלג בטלוויזיה.. ועד שאני לא מפעיל איזה משהו עם סאונד.. לא משנה מה אפילו סתם פותח תיקייה בווינדוס שיש את הצליל הזה הקצר הרעש ממשיך להיות וככה שוב פעם עכשיו זה נחמד אולי שומר על האוזניה או משו אבל זה חופר מישו יודע איך מבטלים את זה?? ניסיתי לחפש עידכונים לאוזניה ב-windows update לא מצאתי כלום... גם במאפיינים של השמע לא מצאתי.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המלצה לאוזניות בלוטוס איכותיות עד 200 שקל אוזניות קטנות כאלה בתוך האוזן וגם לאוזניות קשת עם בלוטוס וחוטיות in ear כל אוזנייה עד 200 שקל בערך ובאותה הזדמנות רציתי לשאול אני לא יודע מה ההבדלים בין אוזניות over ear ל on ear ל in ear אני רוצה אוזניות קטנות שנכנסות לתוך האוזן ועוד אוזניות גדולות יותר בלוטוס והאחרונה עם חוט שלא כזה משנה לי איך היא תהיה אבל הרוב הם נכנסות לתוך האוזן פנימה לאפרכסת עד כמה שאני יודע יש גם לתעלה התעלה זה חיצוני ?
-
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הי. אני מחפש להשקיע סכום לא גבוה ככל האפשר למטרות הבאות: - להפטר מהחוט. בלוטות' 4.2 או 5 - חשוב מאוד: אוזנות עבודה שיהיו נוחות לכמה שיותר זמן בלי להטריד (שוב, בהתייחסות למחיר) - שיעבדו פיקס ללא בעיות סינק בPC שלי. - סאונד רמה סבירה ומעלה. סאונד אובייקטיבי עדיף כמובן. - מחיר - אשקיע מקסימום 500 שח. כל קומבינה מחו"ל סבבה. עד היום היו לי כבר 20 שנה הHD25 והן מעולות מבחינת סאונד בעיני. הייתי ממשיך איתם אפילו עם משדר בלוטות' אבל מבחינת נוחות אחרי שעה הן לוחצות קצת. אשמח להמלצות, שוב, במגבלת המחיר. תודב רבה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מעוניין לחבר אותן לאייפוד http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1854 מישהו מכיר? שמע אותן בפעולה? תודה
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
העדפה לאוזניות שאפשר להזמין מזיגזג\פנדה בפנדה יש את הזלמן ב300 שקל בזיגזג יש אוזניות של SENNHEISER שמשום מה אף דגם לא זמין במלאי עדיפות למינימום מחיר במקסימום איכות לשמיעת שירים בלבד!! משחקים וסרטים אני שומע ב ATP3 אני רק צריך שירים לשמיעה בלילה ובזמן שיש משפחה בבית ולא כדאי לשים פול ווליום כ.קול סאונד סטורם - און בורד אוזניות שהמקסימום שלהם יהיה חזק, אני רוצה לשמוע באיכות טובה גם בווליום גבוה - לא מחריש אוזניים אבל ווליום ברמה טובה (: מצטער מראש על התקציב המוגבל אבל זה מה שאני מוכן להשקיע על אוזניות לשירים בלבד בלי צורך במגבר כמובן ודברים כאלה.. תודה. (:
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות טובות (לא כאלו שנכנסות לאוזן) לשמיעת מוזיקה איכותית. מפאת בעיות תקציב אני מתכנן להוציא עד 150 ש"ח לאוזיות (פלוס מינוס). על מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-