עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רב יש לי שאלה בתחום כרטיסי קול למחשבים. אני בעל לקות שמיעה וביומיום מסתובב עם מכשירי שמיעה. אני חושב בעתיד הקרוב לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט האם להתקין שם גם כרטיס קול, האם ישנם כרטיסי קול שבאפשרותם לעשות את היכולות הקיימות במכשירי שמיעה? לדוגמא טכנאי המכשירי שמיעה שלי מכוונן אותם פעם בכמה זמן בהתאם לתוצאות שהוא מקבל מבדיקת השמיעה שלי. או שבכלל עדיף להשתמש בבקר השמיעה של לוח האם ולקנות אוזניות יותר מתוחכמות. כמובן הכוונה כאן היא ברגע שאשחק או אראה סרט או אצור תוכן וידיאו עם סאונד במחשב החדש, אוריד את מכשירי השמיעה ואשתמש ברמקולים או יותר נכון באוזניות. תודה יום טוב

2. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3352397,00.html :screwy: :screwy:

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by thelegend,

שלום אני מחפש טלוויזיה FULL HD 1080p (לא פלזמה) במחיר של עד כ 3000 ש"ח. גודל המסך בין 40 ל 46 אינץ(מרחק של כ 3 מטרים מהמסך). השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים (HD) של בין 4 ג'יגה ל16 ג'יגה(שלפי מה שהם מוגדרים כאשר אני מוריד/מקבל אותם זה 720p או 1080p), בנוסף אני משחק בפלייסטיישן 3 ואולי בקרוב 4. השימוש הפחות עיקרי הוא צפייה בערוצי הטלוויזיה הרגילים. אני ממש לא בקיא בתחום ולא כל כך מכיר את כל העסק הזה ולכן צריך את עזרתכם. נ.ב. אני יודע שהמינוחים שלי בכל הנושא הזה לא הכי מדוייקים. סליחה מראש על חוסר הבקיאות בתחום. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by BaR151,

שלום, אני לא בטוח שזה קשור לכאן אם יש מקום אחר תפנו אותי אליו בבקשה. אני רוצה לקנות מערכת דאבל דין לאוטו של פיוניר דרך האינטרנט (מEBAY או משהו כזה..) אבל שמעתי שיש כל מיני תדרים ויש מצב שאני לא יוכל לשמוע פה רדיו עם זה לא יהיה אותו תדר. מישהו יכול לסגור אותי על זה ואולי אפילו להמליץ לי על משהו מהאינטרנט? תודה מראש.

5. Started by MeniAdam,

היי חיפשתי בפורום ובפורומים אחרים ולא מצאתי פתרון לבעיה שאני מתמודד איתה. יש לי מקלט דיגיטלי dvr-t עם חיבור USB . חיברתי אותו למחשב והתקנתי את הדרייבר ואת התוכנה והכל עובד טוב ויפה. הבעיה מתחילה שאני נכנס למקלט שנמצא במחסן עם חלון קטן, ומחבר למקלט הדיגיטלי מאריך אנטנה במקום האנטנה הקטנה שמגיע איתו ולא מצליח לקלוט כלום. בהתחלה קניתי מאריך של 10 מטר והאנטנה הקטנה שמגיע עם המקלט ישב ממש מחוץ לחלון , ולא קלט כלום. לכן חשבתי אולי בגלל שהמאריך ארוך מידי זה קורה, וקניתי מאריך של 5 מטר ואותו סיפור. יש לציין אם אני עומד עם הנייד צמוד לחלון ומחבר את האנטנה ישר למקלט אז יש קליטה ורק דרך המאריך אין קליטה. הבעיה אינו במקלט הדיגיטלי עצמו , כי חיברתי אותו ל3 מחשבים והוא עובד תקין. הבעיה…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by bommer123,

בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזיה LED חדשה בגודל 50 אינטש לסלון. המרחק בין הישיבה לטלויזיה הינו 4 מטרים. איזה מסכים מומלצים בגודל הנ"ל ונותנים את הפונקיוצ הטובות ביותר כגון יחס ניגודיות,חיבור USB , כניסות משלל הסוגים. המחיר כרגע אינו מהווה שיקול תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. ודאי כולכם מכירים את החיבור הזה של קסטה עם חוט לרכבים שאין בהם רדיו-דיסק, מכניסים את הקסטה לטייפ, מחברים את הקצה לדיסקמן ואפשר לשמוע את הדיסקמן ברכב. רציתי לדעת אם האיכות של השמע יורדת עקב כך שזה מחובר דרך קלטת, או שהאיכות נשארת אותו דבר? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by heone,

לאחי היה את האסבוופר הזה Alpha Technology 20P http://www.crazyedi.co.il/products/14466 הוא קונה חודש ואת זה הוא מביא לי. עכשיו יש לי שאלה אם ניתן לחבר את הסאבוופר הזה למחשב ישירות. יש לי כרטיס מסך מובנה של 7.1 ערוצים ויש לי שני רמקולים רגילים של מחשב. האם ניתן לחבר את הסאב למחשב ומה בכלל התנאים שבזכותם מתפאשר לחבר סאב וופר ישירות למחשב בלי צורך לרסיבר או מגבר

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום זאת המערכת שלי מעבד:AMD PhenomII X4 955 @3200MHz לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3P ערכת שבבים:AMD RD770 כרטיס מסך: ATI Radeon HD4770 זיכרון: 1333 4096 MB (2 x 2048 DDR3) כונן קשיח: SAMSUNG (500 GB) צורב SAMSUNG מארז: Lancool Dragonlord PC-K56W ספק כוח: ENERMAX MODU82 II 425W אצלי בחדר המחשב מחובר למסך סוני 32 אינצ' 1366X768 והכל עובד חלק ולפעמים אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בסלון סוני 46 אינצ' (חדשה) 1920X1080 כדי לצפות בסרטים או לשחק משחקים ואחרי כמה זמן המסך פתאום עובר לצבעים כחול טורקיז עדיין רואים את הסרט או המשחק אבל בצבעים כחול טורקיז ולאחר כמה דקות המסך חוזר לצבעים הרגילים ,ובהמשך זה שוב קורה היה לי כרטיס מסך 6870 והייתה את אותה בעיה, ניסיתי להחליף כבל …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Henz16,

אשמח לקבל מידע הודות הרסיבר הנ"ל, הרסיבר עוד לא נקנה, ולכן אשמח גם לקבל ביקורת\הערות מכם. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by +Eliran+,

דרך איזה חיבור אני מחבר את הפלזמה למחשב? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. טוב, אז קודם כל יש פה כאלה? ועכשיו רציתי לשאול בקשר לחיבורים של הרמקולים, בעיקר החיבורים של ה-500 (אבל אני מניח שזה אותו הדבר מלבד שתי יציאות נוספות) איזה חיבורים יש להם (אופטי קוסואלי אנלוגי וכל השאר...), מה מתחבר למה, האם כולם מתחברים לסאבוופר? מי לחשמל? האם מקבלים את כל הכבלים הנחוצים, ואיזה אורך הכבלים של האחוריים? ;D אני שואל את זה בגלל שאם אין להם חיבורים אופטים, אז אני לא אוכל לקנות פורטיסימו2 ואני אאלץ לקחת SB LIVE..... וגם לכל בעלי המערכות, איזה כרטיסקול יש לכם? וכל מי שיודע מוזמן לעזור :smoke: גם אם אין לכם את הרמקולים האלו, אני מרשה ;D תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, ברשותי Akg 420. אני מעוניין לשדרג אותם לזוג טוב יותר. חשבתי בהתחלה על הbeats אך קראתי שיש להם הרבה עיצוב ומעט איכות. קראתי גם שה shure shr940 איכותיות אך אינני יודע אם הם צריכים מגבר, ואינני מעוניין לרכוש בשלב זה אחד. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ומהמחשב/אייפד. יש עוד דגמים שכדאי לקחת בחשבון? תודה רבה על הסבלנות מראש.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by overload,

יש לי ריסיבר ישן (3 שנים או יותר) של פיוניר דגם VSX-108 . לריסיבר אין כפתור on & off בשלט (כן זה ממש טיפשי ) וכדאי לכבות אותו צריך ללחוץ על הכפתור שעל המכשיר (כמו הכפתור שעל הטלויזייה) אני לא יודע עם זה טוב לכבות כל לילה ולהדליק כל בוקר את המכשיר, אם אני משאיר אותו דלוק הרמקולים שמחוברים משמיעים רעש חלש (כמו כל רמקולים שמחוברים לחשמל) ואני גם לא בטוח שכדאי להשאיר אותם דלוקים 7 24 . מה לעשות? :-\ נב: בקשר למסך מחשב זה אותו דבר? (לכבות אותו בלילה או לא?)

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by yoyo12,

שלום לכולם. החלטתי שהגיע הזמן לשפר את מערכת הקולנוע בסלון של הבית. המטרה היא לחבר לטלויזיה מחשב ישן עם יציאת סאונד למגבר ורשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את הסאונד למגבר בעזרת יציאה אופטית כדי לקבל מקסימום איכות. מישהו יכול להמליץ על כרטיס קול סביר עם יציאה אופטית. לא צריך יותר מידי מתוחכם, רק עם יציאה אופטית. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Alfies,

הורים החליטו לקנות מערכת סטראו אבל שלמה. לא הצלחתי לשכנע אותם לקנות ברכיבים! אני לא התעסקתי אף פעם במערכות כאלה ולכן אין לי נסיון בזה. הצלחתי לאתר בזאפ חברות טובות שאני מכיר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713247 http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=cs-715&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=38&aff=Zap〈=he http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=rcdm33sr&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=38&aff=Zap〈=HE התקציב עומד על 3000-3500 אם אתם יודעים על מערכות האלה (למעלה) או מערכות אחרות בבקשה תמליצו לי על משהו. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Eliya,

בעיקרון אני שומע טוב ברמקולים שלי שזה בנוגע לשירים ולסרטים אבל שזה מגיע למשחקים אני שומע קולות רקע לדוגמא :בפיפא לא שומעים בקושי את הפרשן ואת הקהל,עוד דוגמא שבMW2 לא שומעים את הירייה שאני יורה מהרובה אבל מה שכן מפתיע אותי שבאוזיניות שאני מחבר אני שומע את כל מה שרשמתי הנ"ל איך מסדרים את זה? רמקולים של creative 5.1 לוח אם gigabyte p55 ud3

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by whodosntlikeomri,

שלום אני חדש בפורום אני שוקל כבר זמן מה קניית נגן MP3 מבוסס HD אני מטלבת בין IPOD 20GB IRIVER iHP120 ו RIO KARMA מה דעתכם? אגב יש לי בכל המחשבים firewire אבל USB2 רק במחשב אחד...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by idani1983,

אני מחפש כרטיס קול עד 150 דולר עם יציאה אופטית תודה .

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Tal Israeli,

שלום, יש לי רמקולים Microlab Solo 7C ואני מעוניין להוציא מהם את המקסימום. אני מעוניין לרכוש כרטיס קול (ואם יש צורך גם כבלים) בתקציב של עד 850 ש"ח. השימושים הם מוזיקה בפורמט flac ומשחקים.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by or0126,

בבית עשינו ניקיון ואחרי 10 שנים שלא מצאנו את הטקליטים של אמא שלי (100 + תקליטים שהם ממש שווים הם כולם מקוריים שנות ה-60-80 וכל התקליטים איכותיים למשל the wall ועד טקליטים רבים וטובים) והחלטנו שאחנו רוצים לקנות פטיפון כי הפטיפון שיש לנו עכשיו מאד ישן ומפחיד אותנו כי הוא יכול בקלות לשרוט או לפוצץ תקליטים איכותיים בקיצור אני מקווה שהבנתם שאנחנו לא מחפשים משהו יקר אבל אני לא רוצה לקנות פטיפון זול ודפוק שלא ישמע טוב... הקיצר אני מחפש פטיפון טוב במחיר הכי זול ששווה את הכסף שהוא עולה אני מקווה שהבנתם את הכוונה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום. חבר שלי רוצה לרכוש רמקולים איכותיים לשמיעת מוזיקה במחשב. הוא רוצה 5.1 אבל אמרתי לו שלדעתי צריך 2.1 , אני צודק? ואם כן, איזה תוכלו להמליץ לי בסכום של עד 400 ש"ח ? ואני מזכיר - חשוב שיהיו איכותיים תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם מצורפות תמונות של הקריאטיב זן אקסטרא. ]http://www.pvmp3.biz/images/creative_xt/2.jpg[/img http://www.pvmp3.biz/images/creative_xt/3.jpg[/img לתמונות נוספות http://liorba.goldeye.info/index.php?showtopic=19&st=0entry32

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. רק 35000 טלוויזיות OLED נמכרו ב Q1 אבל LG מצפה כי מכירות יעלו בקרוב חברת מחקר DisplaySearch מעריך כי 35200 טלוויזיות OLED נמכרו בעולם ברבעון הראשון של שנת 2015. OLED הוא עדיין נישה אבל LG מאמין שמכירות תעלה במחצית השנייה של השנה ובשנים הקרובות. OLED הוא עדיין נישה זה מרגיש כמו OLED כבר ממש מעבר לפינה במשך שנים וכיום קרוב יותר מתמיד לקנייה . ב- 2008, סוני שחררה מודל 11 אינץ 'הקטן שלה בשנת 2013 סמסונג ו- LG משיק טלוויזיות OLED בפורמטי סלון. מאז, השוק נע מ - HD ל- 4K לא ממש המריא OLED בתחום HD 35200 יחידות שנמכרו ברבעון הראשון של שינה 2015 מאשרות כי OLED הוא עדיין נישה. המספרים אומרים כ -400 ביום - בעולם. LG הוא החברה היחידה בייצור הפנלים ו-DisplaySearch מעריך כי …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by aviv512,

שלום, רציתי לשאול מספר שאלות בקשר לכרטיס קול הנ"ל לכרטיס יש 4 יציאות, לפי מה שהבנתי 1- מיקרופון 2- stereo to rca cable - front right and front left 3- surround to rca cable - rear left jack,rear right jack,side right jack 4- surround to rca cable - side left jack,center jack,subwoofer jack באתר היצרן רשום שעל כל היציאות האלה להתחבר לרסיבר.., אני קונה מערכת רמקולים למחשב של 7.1 בכדי לנצל 100% מהכרטיס, השאלה שלי האם אפשר לחבר את החיבורים הנ"ל ישירות למערכת של ה 7.1 ? ללא צורך ברסיבר? שאלה נוספת היא, האם הכבלים המחברים בין הכרטיס קול למערכת של ה7.1 מגיעים ביחד עם הכרטיס קול? או שאולי הם מגיעים עם המערכת של ה7.1? או שעליי לרכוש את הכבלים הנ"ל בנפרד? (מקווה שהסברתי את …

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים