אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון אני שומע טוב ברמקולים שלי שזה בנוגע לשירים ולסרטים אבל שזה מגיע למשחקים אני שומע קולות רקע לדוגמא :בפיפא לא שומעים בקושי את הפרשן ואת הקהל,עוד דוגמא שבMW2 לא שומעים את הירייה שאני יורה מהרובה אבל מה שכן מפתיע אותי שבאוזיניות שאני מחבר אני שומע את כל מה שרשמתי הנ"ל איך מסדרים את זה? רמקולים של creative 5.1 לוח אם gigabyte p55 ud3
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שנאלצתי לוותר על הרעיון של לקנות עוד זוג של 621 נחמדים עקב התעלמות מהיבואן(פויה EIM ),החלטתי לשקול זוג מערכות נוספות: ה-I-Trigue 3300 מבית Creative לעומת ה-2100 של Altec Lansing. הבעיה פה בבחירה היא שמצד אחד ה-3300 מציגים נתונים טכניים יותר טובים מכל בחינה אפשרית על ה-Altec,אבל מצד שני אני שואל את עצמי אם הם שווים את הפרש המחיר של ה-250 שקלים בינם לבין ה-2100? כמו כן ל-2100 יש זוג וופרים של 4' לעומת אלמנט 6.5' אחד ב-3300,אז לפי דעתכם המנוסה איזה מן השניים ייתן תוצאה טובה יותר? ומה אתם חושבים על המערכות בכלל?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בן דוד שלי מחבר את המחשב לlcd infinity בhdmi והטלויזיה מוציאה רעשים מחרידים! ניסינו לחבר דיוידי בחיבור hdmi ושם הכל היה בסדר מבחינת הסאוונד..... יש לציין שניסינו לחבר שני מערכות מחשב שונות ועדיין יש רעשים.. (ati 4870 & gtx 260) וכמובן שבחיבורים שונים כגון vga או scart הכל עובד מצויין... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב השתמשנו בשני מתאמים(dvi to hdmi) שונים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אז קודם כל יש פה כאלה? ועכשיו רציתי לשאול בקשר לחיבורים של הרמקולים, בעיקר החיבורים של ה-500 (אבל אני מניח שזה אותו הדבר מלבד שתי יציאות נוספות) איזה חיבורים יש להם (אופטי קוסואלי אנלוגי וכל השאר...), מה מתחבר למה, האם כולם מתחברים לסאבוופר? מי לחשמל? האם מקבלים את כל הכבלים הנחוצים, ואיזה אורך הכבלים של האחוריים? ;D אני שואל את זה בגלל שאם אין להם חיבורים אופטים, אז אני לא אוכל לקנות פורטיסימו2 ואני אאלץ לקחת SB LIVE..... וגם לכל בעלי המערכות, איזה כרטיסקול יש לכם? וכל מי שיודע מוזמן לעזור :smoke: גם אם אין לכם את הרמקולים האלו, אני מרשה ;D תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן כולם הגיעה הטלויזיה בשעה טובה ורציתי לדעת מה השיטה הכי טובה לתלות אותה על הקיר... מעדיף שהיא תהיה צמודה לקיר ולא כמו עם זרועות לטליוזיות רגילות שמורחקות מקיר הדגם שלה הוא Sony Bravia KDL-37XBR6 יש הצעות? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלוויזיה FULL HD 1080p (לא פלזמה) במחיר של עד כ 3000 ש"ח. גודל המסך בין 40 ל 46 אינץ(מרחק של כ 3 מטרים מהמסך). השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים (HD) של בין 4 ג'יגה ל16 ג'יגה(שלפי מה שהם מוגדרים כאשר אני מוריד/מקבל אותם זה 720p או 1080p), בנוסף אני משחק בפלייסטיישן 3 ואולי בקרוב 4. השימוש הפחות עיקרי הוא צפייה בערוצי הטלוויזיה הרגילים. אני ממש לא בקיא בתחום ולא כל כך מכיר את כל העסק הזה ולכן צריך את עזרתכם. נ.ב. אני יודע שהמינוחים שלי בכל הנושא הזה לא הכי מדוייקים. סליחה מראש על חוסר הבקיאות בתחום. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המלצה על רדיו דיסק לרכב עד 1000 ש''ח, ושמעתי שפיונר ואלפיין (Alpine) הם המובילים בתחום, אז אני צריך המלצה ספיצפית :] תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורים החליטו לקנות מערכת סטראו אבל שלמה. לא הצלחתי לשכנע אותם לקנות ברכיבים! אני לא התעסקתי אף פעם במערכות כאלה ולכן אין לי נסיון בזה. הצלחתי לאתר בזאפ חברות טובות שאני מכיר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713247 http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=cs-715&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=38&aff=Zap〈=he http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=rcdm33sr&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=38&aff=Zap〈=HE התקציב עומד על 3000-3500 אם אתם יודעים על מערכות האלה (למעלה) או מערכות אחרות בבקשה תמליצו לי על משהו. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול עד 150 דולר עם יציאה אופטית תודה .
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4415&PHPSESSID=79d3f7a89d6a78b195c234af7da16177 אינעל רבק עם הצזנורים שלכם אתם כבר יודעים באיזה אתר מדובר... אם את מתעקשים הנה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-485583228.htm
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ריסיבר ישן (3 שנים או יותר) של פיוניר דגם VSX-108 . לריסיבר אין כפתור on & off בשלט (כן זה ממש טיפשי ) וכדאי לכבות אותו צריך ללחוץ על הכפתור שעל המכשיר (כמו הכפתור שעל הטלויזייה) אני לא יודע עם זה טוב לכבות כל לילה ולהדליק כל בוקר את המכשיר, אם אני משאיר אותו דלוק הרמקולים שמחוברים משמיעים רעש חלש (כמו כל רמקולים שמחוברים לחשמל) ואני גם לא בטוח שכדאי להשאיר אותם דלוקים 7 24 . מה לעשות? :-\ נב: בקשר למסך מחשב זה אותו דבר? (לכבות אותו בלילה או לא?)
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי רוצה לרכוש רמקולים איכותיים לשמיעת מוזיקה במחשב. הוא רוצה 5.1 אבל אמרתי לו שלדעתי צריך 2.1 , אני צודק? ואם כן, איזה תוכלו להמליץ לי בסכום של עד 400 ש"ח ? ואני מזכיר - חשוב שיהיו איכותיים תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב מסוג KENWOOD RXD-F2 נאבד לי השלט של המערכת עכשיו השאלה אם אני יכול לכוון שלט אחר שישלוט על המערכת (כיבוי,הדלקה) דברים בסיסיים אם יש תדר או אפשרות לעשות זאת אשמח לקבל עזרה נ.ב(יש לי שלט של מערכת אחרת מסוג sherwood rm350 אם יהיה אפשר לכוון אותו למערכת זה יהיה טוב
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי מחפש אוזניות (לי ולחבר) over-ear, closed, wired (הבנתי שאם ממש חשוב לי איכות שמע אז לא לגעת באלחוטיות, זה נכון?) עד 1000 אפשר מהארץ/אמזון (מעדיף אמזון האמת אבל לא קריטי) שומע בעיקר: rock, metal והכי instrumental:guitar&drums fast paced בנוסף גם קצת מוזיקה אלקטרונית שומע בעבודה (משרד) בעיקר מ macbook, יתכן שאשתמש גם מהטלפון/מחשב נייח לפני שנה המליצו לי פה (Roy.T) על Sony MDR-A1 וממש ממש נהיניתי ועדיין מודה על ההמלצה, לצערי ריפוד האוזניות נפרם אחרי שנה (גם לי וגם לחבר שקנה איתי) מפה לשם אמזון החזירה לי את כל הכסף אז לא נורא ממה שקראתי הרבה כדאי שהאוזניות יהיו עם מעט נטייה לבאס אבל אתם המומחים חשוב לי שיהיה אפשר להיות איתם ברצף 5+ שעות המון תו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי שהגיע הזמן לשפר את מערכת הקולנוע בסלון של הבית. המטרה היא לחבר לטלויזיה מחשב ישן עם יציאת סאונד למגבר ורשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את הסאונד למגבר בעזרת יציאה אופטית כדי לקבל מקסימום איכות. מישהו יכול להמליץ על כרטיס קול סביר עם יציאה אופטית. לא צריך יותר מידי מתוחכם, רק עם יציאה אופטית. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3352397,00.html :screwy: :screwy:
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רק 35000 טלוויזיות OLED נמכרו ב Q1 אבל LG מצפה כי מכירות יעלו בקרוב חברת מחקר DisplaySearch מעריך כי 35200 טלוויזיות OLED נמכרו בעולם ברבעון הראשון של שנת 2015. OLED הוא עדיין נישה אבל LG מאמין שמכירות תעלה במחצית השנייה של השנה ובשנים הקרובות. OLED הוא עדיין נישה זה מרגיש כמו OLED כבר ממש מעבר לפינה במשך שנים וכיום קרוב יותר מתמיד לקנייה . ב- 2008, סוני שחררה מודל 11 אינץ 'הקטן שלה בשנת 2013 סמסונג ו- LG משיק טלוויזיות OLED בפורמטי סלון. מאז, השוק נע מ - HD ל- 4K לא ממש המריא OLED בתחום HD 35200 יחידות שנמכרו ברבעון הראשון של שינה 2015 מאשרות כי OLED הוא עדיין נישה. המספרים אומרים כ -400 ביום - בעולם. LG הוא החברה היחידה בייצור הפנלים ו-DisplaySearch מעריך כי …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מספר שאלות בקשר לכרטיס קול הנ"ל לכרטיס יש 4 יציאות, לפי מה שהבנתי 1- מיקרופון 2- stereo to rca cable - front right and front left 3- surround to rca cable - rear left jack,rear right jack,side right jack 4- surround to rca cable - side left jack,center jack,subwoofer jack באתר היצרן רשום שעל כל היציאות האלה להתחבר לרסיבר.., אני קונה מערכת רמקולים למחשב של 7.1 בכדי לנצל 100% מהכרטיס, השאלה שלי האם אפשר לחבר את החיבורים הנ"ל ישירות למערכת של ה 7.1 ? ללא צורך ברסיבר? שאלה נוספת היא, האם הכבלים המחברים בין הכרטיס קול למערכת של ה7.1 מגיעים ביחד עם הכרטיס קול? או שאולי הם מגיעים עם המערכת של ה7.1? או שעליי לרכוש את הכבלים הנ"ל בנפרד? (מקווה שהסברתי את …
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל מידע הודות הרסיבר הנ"ל, הרסיבר עוד לא נקנה, ולכן אשמח גם לקבל ביקורת\הערות מכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב יש לי שאלה בתחום כרטיסי קול למחשבים. אני בעל לקות שמיעה וביומיום מסתובב עם מכשירי שמיעה. אני חושב בעתיד הקרוב לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט האם להתקין שם גם כרטיס קול, האם ישנם כרטיסי קול שבאפשרותם לעשות את היכולות הקיימות במכשירי שמיעה? לדוגמא טכנאי המכשירי שמיעה שלי מכוונן אותם פעם בכמה זמן בהתאם לתוצאות שהוא מקבל מבדיקת השמיעה שלי. או שבכלל עדיף להשתמש בבקר השמיעה של לוח האם ולקנות אוזניות יותר מתוחכמות. כמובן הכוונה כאן היא ברגע שאשחק או אראה סרט או אצור תוכן וידיאו עם סאונד במחשב החדש, אוריד את מכשירי השמיעה ואשתמש ברמקולים או יותר נכון באוזניות. תודה יום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת איך האוזניות האלו לשמיעת מוזיקת רוק בעיקר ואולי גם למשחקים בצורה קלה מאוד(למרות שישי לי אוזניות למשחקים). תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קולנוע ביתי לסלון, כמה היא אמורה לעלות? ממה שאני יודע צריכים להיות 6 רמקולים ורסיבר. עוד משהו חיוני צריך להיות? מה ההבדל בין רמקולים קטנים לגדולים(רצפתיים) ומה עדיף? אני יודע ש"איכותי" ו"טוב" זה דבר מאוד מסובך בכל מה שקשור לאודיו, אבל אני לא מבין יותר מדי. לא נתתי מחיר כי אני לא יודע מאיפה להתחיל...
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זאת כבר עובדה ידועה הייטב לכולם , שמיקרופון מובנה , זה גימיק , וכול הנגנים שיש בהם מיקרופון כזה , לא מסוגלים להקליט בצורה איכותית קול שמגיע ממרחק מטרים ספורים (במיקרה הטוב ניתן רק להקליט תיזכורות אישיות) אני חיפשתי כבר זמן מה , נגן mp3 עם יכולת הקלטה טובה ממיקרופון חיצוני , וכשקראתי מיספר סקירות על הנגן של cown-iaudio G3 התלהבתי מהשילוב האיכותי לכאורה של נגן טוב ,יחד עם טייפ מנהלים שמאפשר להקליט הרצאות בעזרת מיקרופון חיצוני. אתמול ניגשתי לחנות מצוייד במיקרופון חיצוני איכותי של חברת aiwa מהסוג שיש בו הגברה פנימית ( condenser microfhone) בעזרת סוללה עגולה קטנה 3v כמו שיש בשעוני יד (בתמונה המצורפת - הסוללה מסומנת בעיגול כתום). . מתוצאת הניסוי ,אני…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הרמקולים האלה? טובים למוזיקה? [ביחס למחיר] הקטע הוא שיש לי עכשיו אינספייר 2500 והם לא בסדר אז אני הולך להחזיר אותם לחנות [באג] ואני אנסה לקבל זיכוי ואז להוסיף איזה 100 שקל ולקחת את הקריצ'ר, מה אתם אומרים, כדאי? אתם חושבים שהם יתנו לי בכלל לעשות את זה?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת התקציב הוא 300 שקל לשם חיבור למחשב, אני יודע שמה שאני אשיג לא יהיה משהו רציני אבל עדיין... חשבתי על שני אלה: http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1636046 אם יש לכם עוד הצעות בטווח מחירים הזה(300 שקל גג 400) אני אשמח לשמוע, כמו כן איזה מבין השניים עדיף הכ.סאונד במחשב הוא כ.סאונד שבא על הלוח אם של ABIT nforce2 NF7-SL כ.סאונד בסדר עם תמיכה ב 5.1 חשבתי ללכת על הרמקולים השניים כי ראיתי שאפשר לחבר להם גם כבל אופטי, ובכ.סאונד יש אופציה כמדומני, האם שווה ללכת על זה בגלל התמיכה בחיבור אופטי? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-