עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, רכשנו טלויזית SAMSUNG 40C5000 (לא רעה כלל) יש לנו בבית ממיר (לא יס או הוט) עם חיבור HDMI מאחור וחיבור אופטי יש רסיבר KENWOOD עם חיבורים אנלוגים וחיבור אופטי אחד (בטלויזיה גם קיים אגב) עכשיו הסוגיה : איך אני מחבר את המערכת בצורה כזו שהסאונד יתקבל מהמערכת ולא מהרמקולים בטלויזיה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. טוב......ביום שלישי החלטתי סופית לקנות את ה G3 כמתנה לאחי ( איזה חמוד אני ... :-) . מיום רביעי אני הייתי בטיול של 4 ימים והנגן פשוט לא הפסיק לנגן....( גם אני שמעתי בו...) פשוט אחלה נגן איכות סאונד מעולה , מסך תצוגה גדול ונוח , עיצוב יפה , ממשק נוח ביותר , זמן סוללה אדיר....פשוט לא נגמר , אפילו הגדרתי שהמסך ידלק כל הזמן... , רדיו מעולה שקולט בחורים הכי נידחים , אפשרות הקלטה מהרדיו , איכות הקלטת קול מעולה, הקלטת ליין-אין משובחת ביותר, הבאנדל שופע ! --------------- * הנגן . * אוזניות איכותיות (שאין טעם להחליף) . * שרשרת יפה לתלייה על הצוור . * נרתיק טוב ששומר על הנגן מכל נפילה . * סוללה . * כבל ליין-אין . * כבל יו.אס.בי . * ספר הפעלה באנגלית . * ספר הפעלה בעברית . * דיסק עם…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by BONO,

אני רוצה לקנות עכשיו דרך האינטרנט כרטיס קול ואני לא יודע איזה חשבתי על של הרקולס אבל אני עדיין לא בטוח תגידו לי אתם איזה כרטיס ומאיפה לא משנה המחיר אבל העיכר משהו טוב. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני מחפש מערכת קולנוע ביתי לסלון, כמה היא אמורה לעלות? ממה שאני יודע צריכים להיות 6 רמקולים ורסיבר. עוד משהו חיוני צריך להיות? מה ההבדל בין רמקולים קטנים לגדולים(רצפתיים) ומה עדיף? אני יודע ש"איכותי" ו"טוב" זה דבר מאוד מסובך בכל מה שקשור לאודיו, אבל אני לא מבין יותר מדי. לא נתתי מחיר כי אני לא יודע מאיפה להתחיל...

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במקום הכרטיס המובנה. אני מעוניין לחבר את המחשב למסך טלוויזה באמצעות כבל HDMI 2.0 כדי לצפות בסרטים ובנוסף, לחבר מידי פעם אוזניות איכותיות (בשווי 1800 שח' ) ולשמוע מוזיקה . אני לא מעוניין בעריכת מוזיקה או כול דבר אחר, אלה בהאזנה בלבד. האם כרטיסי קול כמו שקונים ב IVORY \ KSP כגון Asus STRIX SOAR (לא מכיר את הכרטיס פשוט לקחתי דוגמא ממה שמוכרים שם שעולה בערך 550 שח') יעשה את העבודה או שיש משהו מומלץ בתקציב של עד 1000 שח' ? תודה, ארז

6. Started by overload,

8) אני מחפש אוזניות כמה שיותר איכותיות למחשב (מוזיקה בעיקר וגם משחקים) בסביבות 150 ש"ח מישהו חושב שהוא יכל לעזור? 8)

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by RoY5,

מחפש MP4 עד 900 ש"ח 1GB ומעלה.. מה אתם ממליצים??

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by levelone,

שלום. רציתי לדעת מה תיהיה דרך טובה יותר לחבר את המחשב למגבר בשביל להוציא צליל איכותי: שימוש בNuforce u Dac שיתחבר למחשב דרך כבל USB ולמגבר דרך כבל RCA או שימוש בכרטיס בקול Xonar D1, שיתחבר למחשב דרך חיבור PCI ולמגבר דרך כבל אנלוגי 3.5 מ"מ לRCA? תודה, levelone.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום אני מעוניין לחבר את הרסיבר שלי לאוזניות בלוטות ( sony wh-1000xm4 ) הרסיבר הוא של Onkyo onkyo tx-nr575 איזה מוצר אני צריך עדיף אם אפשר באמזון ארצות הברית כי מכל מה שהצלחתי להבין באינטרנט הרסיבר לא יכול לשדר בלוטות החוצה לאוזניות האלה תודה רבה

10. שלום לכם... יש לי אפשרות לקנות איפוד מיני בן שנה (4GB) + שלט, דיסק עם דרייברים ו-ITUNES, כבל USB שמשמש כמטען, כבל Firewire, מטען רגיל, Beltclip , אוזניות חדשות, ו-2 Skins ב800 ש"ח האם זאת עסקה הוגנת? שווה לי ללכת על זה? אני מאמין שמכיוון והמכשיר נקנה לפני בערך שנה הוא מהדור הישן...מה החסרונות של הדור הישן לעומת החדש? מה ההבדלים בניהם בכלל? כל אינפורמציה נוספת תעזור לי מאוד... בתודה ניר

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by naknir,

אהלן חברים, יש לי לוח אם של Epox 8RDA+ עם ה-Soundstorm ורמקולים של ATP3 (אגב, המחשב החדש הגיע, אני מאושר!). שמתי לב שבהגדרות האלה של ה-Soundstorm רשום כאילו אני משתמש ב-2 רמקולים ולא ב-3 (מערכת 2.1 כלומר). האם זה צריך להיות ככה? ניר.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Henz16,

אשמח לקבל מידע הודות הרסיבר הנ"ל, הרסיבר עוד לא נקנה, ולכן אשמח גם לקבל ביקורת\הערות מכם. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יש לי לוח GIGABYTE GA-8PE800 PRO יש עליו כרטיס קול און-בורד שבמפרט כתוב: Realtek ALC650 CODEC וזה של AC97 נראה לי חיברתי את המחשב עם היציאה הדיגיטלית שלו (קואקסיאלית) לרסיבר שלי וניסיתי לעשות את הטסט לרמקולים מהתוכנה של AC97 ברסיבר שלי כתוב שהוא מזהה רק 2 ערוצים וכל ההגדרות בתוכנה שלהם ובוינדווס מכוונים על 5.1 את אותו החיבור של הקואקס חיברתי ל DVD שלי וממנו הרסיבר קולט 5.1 ערוצים אז זה לא בעיה במערכת סאונד אלא במחשב ניסיתי להוריד את התוכנה הכי מעודכנת של AC97 ניסיתי כל מיני דברים אבל לא עובד לי כלום מישהו יודע מה הבעיה ומה אני יכול לעשות עם זה? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Mr.Pepo,

סתם רציתי להודיע לכם שהאיי פוד מהדור הרביעי של אפל אמור להגיע אלי ביום שישי, ותצפו לביקורת עליו באתר בקרוב אני כ"כ שמח עכשיו D: רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לדעת, איזה תוכנה הכי מומלצת וכו'.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. קצת חפרתי באינטרנט ומצאתי את הרמקולים: MicroLab M200 וטוענים שהם מאוד טובים ביחס למחיר וכו'(שאלה יעלו בערך עד 250 ש"ח) השאלה שלי כזו האם כדאי בשאר הסכום להשקיע בכרטיס קול(כרגע חשבתי על כרטיס כולשהו של creative) יש לי כרגע לוח אם H61H2-M2 אם כן איזה ואם לא אז איזה רמקולים הייתם ממליצים עד הסכום 450 ש"ח? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אז סוף סוף ובמזל טוב, רכשתי היום את ה X530 (: הייתי אמור לקנות היום כרטיס קול, הלכתי, שילמתי 370 ש"ח ל גולד טופ על ה audigy 2 zs. כשהביאו לי את הקופסא, היא הייתה קצת קרוע בתחתית, העלמתי עין. הגעתי הביתה, אני בא לפתוח את החבילה, רואה ששום דבר לא סגור עם דבק, מרגיש דיי מוזר עם זה... הסתכלתי שום על הבאנדל שקיבלתי, וזה סה"כ דיסק בודד ( לעומת האתר של קריאטיב ששם רשום שיש גם משחקים, כמובן שלא בגירסת הגיימרים ) נעזרתי בחבר טוב ( אי אפשר שלא לתת קרדיט ),והוא באמת עזר לי להבין שזה לא שווה 370 שקל... קיבלתי אותו עם דיסק בודד, ניראה דיי עלוב האמת בשביל 370 ש"ח, הכרטיס עצמו לא ניראה משומש, היה חדש לחלוטין בלי אבק ובלי כלום, אבל בכל זאת, זו לא הרגשה טובה לקבל משהו פתוח וקצת הרו…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ilanb0,

רכשתי הנ"ל באיביי וקרוב המשפחה שהביא לי אותם איבד את הכבל. למישהו המידע איפה בארץ אוכל לרכוש ac adapter מתאים? מקריאייטיב מסרו שאינם מוכרים את החלק. איסטרוניקס שתומכים במוצר בארץ גם הם לא מוכרים לי. התקשרתי לכמה חנויות - לשווא. מדובר על מתאם שהספציפיקציות שלו הן 11.5V AC 1.6Amps.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום. חבר שלי רוצה לרכוש רמקולים איכותיים לשמיעת מוזיקה במחשב. הוא רוצה 5.1 אבל אמרתי לו שלדעתי צריך 2.1 , אני צודק? ואם כן, איזה תוכלו להמליץ לי בסכום של עד 400 ש"ח ? ואני מזכיר - חשוב שיהיו איכותיים תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Fetalo,

חוץ מהתמיכה ב7.1 ערוצים, יש שיפורים חדשים בגרסה ה - 3?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. הבנתי שהם נורא איכותיים...אבל אני לא מצליח לדעת מי מבינהם יותר טוב ה HD2 או ה7.1 HIFI.. אני ישתמש בו רק לשמיעת מוזיקה ובסיטראו עם חיבור ה RCA.. למערכת משובחת ביותר. מי מבינהם יותר טוב וכמה שניהם עולים בחול? http://www.audiotrak.net/products/prodigyhd2/

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. חברה שלום. יש לי מיני-דיסק ועליו מוזיקה נדירה מאוד. האיכות של המוזיקה היא לא ברמה טובה. אני צריך למצוא דרך להעביר את המוזיקה למחשב,למצוא תוכנה תואמת, ולהעביר את התוצאות לדיסק מוזיקלי רגיל. יש לכם רעיון איך להתחיל? באיזה תוכנה להשתמש? איזה קבל אני צריך כידי לחבר מיני-דיסק למחשב? תודה!!! ???

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by aviv512,

שלום, רציתי לשאול מספר שאלות בקשר לכרטיס קול הנ"ל לכרטיס יש 4 יציאות, לפי מה שהבנתי 1- מיקרופון 2- stereo to rca cable - front right and front left 3- surround to rca cable - rear left jack,rear right jack,side right jack 4- surround to rca cable - side left jack,center jack,subwoofer jack באתר היצרן רשום שעל כל היציאות האלה להתחבר לרסיבר.., אני קונה מערכת רמקולים למחשב של 7.1 בכדי לנצל 100% מהכרטיס, השאלה שלי האם אפשר לחבר את החיבורים הנ"ל ישירות למערכת של ה 7.1 ? ללא צורך ברסיבר? שאלה נוספת היא, האם הכבלים המחברים בין הכרטיס קול למערכת של ה7.1 מגיעים ביחד עם הכרטיס קול? או שאולי הם מגיעים עם המערכת של ה7.1? או שעליי לרכוש את הכבלים הנ"ל בנפרד? (מקווה שהסברתי את …

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. מדובר בממיר עתיק עוד מהתקופה שהוט בחיפה והצפון נקראו מת"ב. הממיר משמש את אבא שלי לצפייה בטלויזיה. עדכון תוכנה אמור לשפר דברים ואולי גם להוסיף תכונות חדשות לממיר ולתקן באגים. עדכון 21.8.2012: מצאתי בגוגל בקלות יחסית איך מעדכנים את הממיר הנ"ל: 1. מנתקים את הממיר מהחשמל. 2. לוחצים על הכפתור Esc. 3. תוך כדי לחיצה על הכפתור Esc, מחברים את הממיר לחשמל וממשיכים להחזיק את הכפתור לחוץ עד להופעת מסך עדכון תוכנה. 4. הממיר מעדכן את עצמו ולאחר מכן עושה ריסט וזהו.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Sparkle,

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=Sony+MDR-V700DJ&_sacat=0&_odkw=Sennheiser+HD485&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 האוזניות האלה ב30$ מקוריות?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by elidotan,

שלום לכולם. לפני כשלוש שנים מיקרוסופט מכרהרמקולים מצויינים במח יר של אלף ש"ח. עד היום לא נתקלתי ברמקולים באותו התקציב, עם אותה האיכות. אני מת לקנות אותם אך אין להשיגם כיוון שיצורם פסק מזמן. אשמח לקנות משומשים, או לשמוע המלצות על רמקולים מקבילים באיכותם כיום. תודה רבה, עלי דותן.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.