אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם... יש לי אפשרות לקנות איפוד מיני בן שנה (4GB) + שלט, דיסק עם דרייברים ו-ITUNES, כבל USB שמשמש כמטען, כבל Firewire, מטען רגיל, Beltclip , אוזניות חדשות, ו-2 Skins ב800 ש"ח האם זאת עסקה הוגנת? שווה לי ללכת על זה? אני מאמין שמכיוון והמכשיר נקנה לפני בערך שנה הוא מהדור הישן...מה החסרונות של הדור הישן לעומת החדש? מה ההבדלים בניהם בכלל? כל אינפורמציה נוספת תעזור לי מאוד... בתודה ניר
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי רוצה לרכוש רמקולים איכותיים לשמיעת מוזיקה במחשב. הוא רוצה 5.1 אבל אמרתי לו שלדעתי צריך 2.1 , אני צודק? ואם כן, איזה תוכלו להמליץ לי בסכום של עד 400 ש"ח ? ואני מזכיר - חשוב שיהיו איכותיים תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה לצפייה בכבלים, ופה ושם בסרטים שאעביר באמצעות USB. גודל 46"~50". אני רואה שהמחירים מתחילים מה-2,000 שקלים ועולים צפונה. השאלה, עד כמה ההפרש מורגש בין הטווחי מחירים? כי אני כן בהעדפה לקנות בכמה שיותר זול, אבל שתהיה באיכות סבירה. שמתי עין על: http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22989751 שמאוד זולה. דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז את הימני לא בעיה, רשום. הצילום שם רק לצורך מתן קנה מידה. אבל השמאלי? דור ויוסי, אתם כמובן לא יכולים להשתתף ולפני שתתחילו להתלהב, מה שכן נמצא בקופסא במצב מאוד לא טוב ודורש החלפה של פחות או יותר כל חלק אפשרי ולכן יישלח בעתיד הקרוב חזרה ליצרן לצורך התיקונים הדרושים. אז, ניחושים? דגם מדויק יספיק Anatoli.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קצת חפרתי באינטרנט ומצאתי את הרמקולים: MicroLab M200 וטוענים שהם מאוד טובים ביחס למחיר וכו'(שאלה יעלו בערך עד 250 ש"ח) השאלה שלי כזו האם כדאי בשאר הסכום להשקיע בכרטיס קול(כרגע חשבתי על כרטיס כולשהו של creative) יש לי כרגע לוח אם H61H2-M2 אם כן איזה ואם לא אז איזה רמקולים הייתם ממליצים עד הסכום 450 ש"ח? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתלבט בבחירה של שני רמקולים 2.1 דיי יקרים. לא מצאתי בחיפוש בפורום אז שואל בבקשה. יש לי רמקול ישן של JBL 2.1 ואחד הרמקולים עושה בעיות בחיבור אי אפשר לשמוע ממנו בכלל, ואם אפשר זה מתנתק לבד ונשאר רק רמקול אחד שעובד. ההתלבטויות: (1) הראשון: "רמקולי גיימינג Razer Nommo PRO 2.1" , מה חושבים עליו? (2) השני: "רמקולים לגיימרים Logitech G560 LIGHTSYNC With Game Driven RGB Lighting" , איך הוא לדעתכם? * הראשון נשמע סבבה בראיונות שיצא לי לראות ולשמוע ורמקולים לא ענקיים שזה טוב, * והשני דווקא עם רמקולים קטנים יותר נראה יותר מגניב. שמתי לב בשניהם יש תאורה, של * הראשון מלמעטה שצריך שולחן כמו מראה כדי לראות הייטב, * ו…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזה חדשה בערך ב1500שקל אני מחפש משהו בסביבות 28אינץ . איזה חברה עדיפה? ומאיפה לקנות אני גר באזור המרכז ואם טלוויזיה במחיר הזה תהיה באיכות טובה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש השוואה כמו זאת: http://www.phataudio.org/modules.php?name=News&file=article&sid=134&mode=thread&order=1&thold=0 רק שיהיה בה פורמט המיני-דיסקים ATRAC. עזרה בבקשה!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי הרמקולים Z5500 אני לא יודע איך לתלות אותם השאלה העיקרית היא האם אפשר לתלות אותם כמו שהם עומדים על השולחן כך על התיקרה???? האם זה משנה שהרמקול הפוך? כי זה יוצא ממש מצויין? והאם יהיה הבדל בסאונד? תודה מיכאל
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE GA-8PE800 PRO יש עליו כרטיס קול און-בורד שבמפרט כתוב: Realtek ALC650 CODEC וזה של AC97 נראה לי חיברתי את המחשב עם היציאה הדיגיטלית שלו (קואקסיאלית) לרסיבר שלי וניסיתי לעשות את הטסט לרמקולים מהתוכנה של AC97 ברסיבר שלי כתוב שהוא מזהה רק 2 ערוצים וכל ההגדרות בתוכנה שלהם ובוינדווס מכוונים על 5.1 את אותו החיבור של הקואקס חיברתי ל DVD שלי וממנו הרסיבר קולט 5.1 ערוצים אז זה לא בעיה במערכת סאונד אלא במחשב ניסיתי להוריד את התוכנה הכי מעודכנת של AC97 ניסיתי כל מיני דברים אבל לא עובד לי כלום מישהו יודע מה הבעיה ומה אני יכול לעשות עם זה? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מספר שאלות בקשר לכרטיס קול הנ"ל לכרטיס יש 4 יציאות, לפי מה שהבנתי 1- מיקרופון 2- stereo to rca cable - front right and front left 3- surround to rca cable - rear left jack,rear right jack,side right jack 4- surround to rca cable - side left jack,center jack,subwoofer jack באתר היצרן רשום שעל כל היציאות האלה להתחבר לרסיבר.., אני קונה מערכת רמקולים למחשב של 7.1 בכדי לנצל 100% מהכרטיס, השאלה שלי האם אפשר לחבר את החיבורים הנ"ל ישירות למערכת של ה 7.1 ? ללא צורך ברסיבר? שאלה נוספת היא, האם הכבלים המחברים בין הכרטיס קול למערכת של ה7.1 מגיעים ביחד עם הכרטיס קול? או שאולי הם מגיעים עם המערכת של ה7.1? או שעליי לרכוש את הכבלים הנ"ל בנפרד? (מקווה שהסברתי את …
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה תיהיה דרך טובה יותר לחבר את המחשב למגבר בשביל להוציא צליל איכותי: שימוש בNuforce u Dac שיתחבר למחשב דרך כבל USB ולמגבר דרך כבל RCA או שימוש בכרטיס בקול Xonar D1, שיתחבר למחשב דרך חיבור PCI ולמגבר דרך כבל אנלוגי 3.5 מ"מ לRCA? תודה, levelone.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קניתי LCD 42 FHD וחיברתי אותו ל ממיר YES אבל לא רואים טוב איך אני מקוון את הרזולוציה כדי שיראו יותר טוב ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את הרסיבר שלי לאוזניות בלוטות ( sony wh-1000xm4 ) הרסיבר הוא של Onkyo onkyo tx-nr575 איזה מוצר אני צריך עדיף אם אפשר באמזון ארצות הברית כי מכל מה שהצלחתי להבין באינטרנט הרסיבר לא יכול לשדר בלוטות החוצה לאוזניות האלה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, רכשנו טלויזית SAMSUNG 40C5000 (לא רעה כלל) יש לנו בבית ממיר (לא יס או הוט) עם חיבור HDMI מאחור וחיבור אופטי יש רסיבר KENWOOD עם חיבורים אנלוגים וחיבור אופטי אחד (בטלויזיה גם קיים אגב) עכשיו הסוגיה : איך אני מחבר את המערכת בצורה כזו שהסאונד יתקבל מהמערכת ולא מהרמקולים בטלויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההספק הטוטאלי של הרמקולים של ה Z560 הוא 400W RMS ואילו ה ADA890 רק 120W RMS וגם עולים יותר!! משמע ה Z560 יותר טובים ויותר עדיפים. נקודה. צודק או לא ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני רוצה רמקולים חדשים לחדר, בעיקר בשביל מוסיקה! אני כל היום שומע מוסיקה ואמרו לי שבגלל שזה בשביל מוסיקה מהמחשב - מומלץ מערכת 2.1 (זה נכון דרך אגב?) אז אם ככה, אני יודע שכולם מתלהבים מה ATP3 .. ומהJBL Creature II אבל בכל זאת הייתי רוצה דעות על כמה דגים של CREATIVE (בעיקר בגלל שיש להם "שלט חוטי-רחוק" שמאפשר שליטה בווליום ובבאס..) מזפזופ קצר בזאפ (משחק מילים שכזה..) מצאתי את אלה: Inspire M2600: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=501318 Inspire 2500: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=24891 Inspire T3000: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=151636 מה אתם אומרים? אפשר להשוות אותם לATP3? (שאני ממש לא מתלהב מהם מזה שהם נדלקים עם הווליום ועוד כל …
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שנאלצתי לוותר על הרעיון של לקנות עוד זוג של 621 נחמדים עקב התעלמות מהיבואן(פויה EIM ),החלטתי לשקול זוג מערכות נוספות: ה-I-Trigue 3300 מבית Creative לעומת ה-2100 של Altec Lansing. הבעיה פה בבחירה היא שמצד אחד ה-3300 מציגים נתונים טכניים יותר טובים מכל בחינה אפשרית על ה-Altec,אבל מצד שני אני שואל את עצמי אם הם שווים את הפרש המחיר של ה-250 שקלים בינם לבין ה-2100? כמו כן ל-2100 יש זוג וופרים של 4' לעומת אלמנט 6.5' אחד ב-3300,אז לפי דעתכם המנוסה איזה מן השניים ייתן תוצאה טובה יותר? ומה אתם חושבים על המערכות בכלל?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז סוף סוף ובמזל טוב, רכשתי היום את ה X530 (: הייתי אמור לקנות היום כרטיס קול, הלכתי, שילמתי 370 ש"ח ל גולד טופ על ה audigy 2 zs. כשהביאו לי את הקופסא, היא הייתה קצת קרוע בתחתית, העלמתי עין. הגעתי הביתה, אני בא לפתוח את החבילה, רואה ששום דבר לא סגור עם דבק, מרגיש דיי מוזר עם זה... הסתכלתי שום על הבאנדל שקיבלתי, וזה סה"כ דיסק בודד ( לעומת האתר של קריאטיב ששם רשום שיש גם משחקים, כמובן שלא בגירסת הגיימרים ) נעזרתי בחבר טוב ( אי אפשר שלא לתת קרדיט ),והוא באמת עזר לי להבין שזה לא שווה 370 שקל... קיבלתי אותו עם דיסק בודד, ניראה דיי עלוב האמת בשביל 370 ש"ח, הכרטיס עצמו לא ניראה משומש, היה חדש לחלוטין בלי אבק ובלי כלום, אבל בכל זאת, זו לא הרגשה טובה לקבל משהו פתוח וקצת הרו…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD 32 HITACHI , הרמקולים שלו נשרפו. כעת אני צריך למצוא פתרון זול ויעיל כדוגמת רמקולים\מערכת אשר יתחברו לxbox 360 , ולאייפד ואייפון לצורך ניגון מוזיקה. מה האפשרויות שיש לי ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במקום הכרטיס המובנה. אני מעוניין לחבר את המחשב למסך טלוויזה באמצעות כבל HDMI 2.0 כדי לצפות בסרטים ובנוסף, לחבר מידי פעם אוזניות איכותיות (בשווי 1800 שח' ) ולשמוע מוזיקה . אני לא מעוניין בעריכת מוזיקה או כול דבר אחר, אלה בהאזנה בלבד. האם כרטיסי קול כמו שקונים ב IVORY \ KSP כגון Asus STRIX SOAR (לא מכיר את הכרטיס פשוט לקחתי דוגמא ממה שמוכרים שם שעולה בערך 550 שח') יעשה את העבודה או שיש משהו מומלץ בתקציב של עד 1000 שח' ? תודה, ארז
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , ברצוני לרכוש LED 50 אינץ' לחדר עד 3000 שקל אני לא ממש בקיא בנושא אשמח להמלצות והאם עליי לרכוש מוצר שהוא מותג כגון: LG , SAMSUNG , SHARP וכו.. או שמותג כמו HISENSE זה סבבה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הרמקולים האלה? טובים למוזיקה? [ביחס למחיר] הקטע הוא שיש לי עכשיו אינספייר 2500 והם לא בסדר אז אני הולך להחזיר אותם לחנות [באג] ואני אנסה לקבל זיכוי ואז להוסיף איזה 100 שקל ולקחת את הקריצ'ר, מה אתם אומרים, כדאי? אתם חושבים שהם יתנו לי בכלל לעשות את זה?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול עד 150 דולר עם יציאה אופטית תודה .
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי הנ"ל באיביי וקרוב המשפחה שהביא לי אותם איבד את הכבל. למישהו המידע איפה בארץ אוכל לרכוש ac adapter מתאים? מקריאייטיב מסרו שאינם מוכרים את החלק. איסטרוניקס שתומכים במוצר בארץ גם הם לא מוכרים לי. התקשרתי לכמה חנויות - לשווא. מדובר על מתאם שהספציפיקציות שלו הן 11.5V AC 1.6Amps.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-