אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
- יצא לי לשמוע כמה דגמים של אוזניות כמו ביטס (ד"ר דריי),AKG, פיליפס, סקולקנדי ג'אברה (בכלל לריצה) וכו.. החלטתי ללכת על אלו של AKG.. עם זאת.. המבחר כל כך גדול שנורא קשה לי לבחור. השימוש באוזניות הוא בעיקר, אם לא רק.. לצורך האזנה למוסיקה (כל סוגי המוסיקה: ג'אז, קאנטרי, רוק, פופ, לטיני, צרפתי, עברית וכן .. אפילו עד מזרחית) כמה קריטריונים חשובים : - אזניות קשת - אין הגזמה בהדגשת הבאס - אין צורך באוזניות ענקיות.. הבינוני מספיק לי (ואם יש אופציה של קיפול.. הרי זה משובח) - נוחות להליכה (לא ריצה או משהו כזה), לא כבדות מידי ובכלל לשימוש יום יומי - כניסת אודיו 3.5 (יהיו בשימוש בעיקר על הנייד והאמפי) - אורך כבל סביר - וכמובן מצוי בארץ ;D מחיר בין 300 ועד…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי אנשים יקרים, שבוע שעבר הייתה סופת ברקים בירושלים ולפתע ה- Philips 32 PFL 7962 הפסיקה לעבוד. לקחתי אותה למעבדה, שם טענו שכרטיס הפיקוד נישרף מחיבור ה-HD שמחובר אצלי מהמחשב, לאחר החלפת הכרטיס התיקון עלה 1200 ש"ח. מששאלתי איך אפשר למנוע את הדבר שוב בעתיד?, טענו במעבדה שיש אפשרות לקנות מפצל HD שכביכול אמור למנוע, ובמקרה הכי גרוע המפצל שעולה כ-250 ש"ח ישרף. רציתי לדעת אם יש מישהו שניתקל בדבר ועד כמה מפצל HD יכול להוות חוצץ במקרה של פגיעת ברק. :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין באוזניות הללו הרבה זמן ולאחרונה ראיתי בhead fi שיש כאלה שהזמינו את האוזניות עם המוד removed cable מהקופסא אבל לא הצלחתי למצוא את החנות ממנה הם הזמינו וכמה זה עלה להם. מאיפה אפשר להזמין אותם עם המוד וכמה זה יעלה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רמקולים Edifier M1360 2.1 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35026 ניסיתי לבדוק אותם גם בלינוקס LIVE ללא התקנה ולא עזר חיברתי אותם לנגן MP3 ולא עזר חיברתי רק את הרמקולים לבד ללא הסאב לנגן MP3 ושומעים כאשר אני מדליק את הסאב אני אכן שומע "בום" שהוא נדלק אבל אין שום צליל רמקולים חדשים לא השתמשתי בהם כלל מערכת הפעלה חלונות 10 עם כל העידכונים תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. חבר שלי רוצה לרכוש רמקולים איכותיים לשמיעת מוזיקה במחשב. הוא רוצה 5.1 אבל אמרתי לו שלדעתי צריך 2.1 , אני צודק? ואם כן, איזה תוכלו להמליץ לי בסכום של עד 400 ש"ח ? ואני מזכיר - חשוב שיהיו איכותיים תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי הקלטה בפלא ויש תוכנה שאני ממיר אותו ל MP3 או ל WAV כדי שאני יוכל לצרוב אותו אחר כך על דיסק!! חייב עזרה דחוף!! תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע טוב! בהמשך לפוסט הקודם שלי, למדתי הרבה ועזרתם לי לקבל כיוון על מה אני מחפש התקציב שלי הוא עד 2500 שקל כרגע יש לי את ה Microlab 6c, אין לי כרטיס קול מיוחד. זה התקציב שיש לי ע"מ לשדרג את איכות הסאונד שלי בחדר, חשבתי לחלק את זה ל: 1800~ שקל רמקולים 600~ שקל כרטיס קול אשמח לקבל עזרה והמלצות על דגמים מסויימים, או חלוקה שונה של התקציב שלי שאלה נוספת לא משנה מה אקנה, האם יש אופציה לשלב את הרמקולים הקיימים בצורה כלשהי?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות רמקולים תקציב עד 800 שקל, חדר של 25 מטר ככה שאין יותר מדי מקום. יש ברשותי מחשב g750jh שיש לו וamplifer מובנה אם זה עוזר בבחירת הרמקולים. מה דעתכם למשל על ה solo6c? לעזרתכם אודה, גיל
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברשותי Akg 420. אני מעוניין לשדרג אותם לזוג טוב יותר. חשבתי בהתחלה על הbeats אך קראתי שיש להם הרבה עיצוב ומעט איכות. קראתי גם שה shure shr940 איכותיות אך אינני יודע אם הם צריכים מגבר, ואינני מעוניין לרכוש בשלב זה אחד. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ומהמחשב/אייפד. יש עוד דגמים שכדאי לקחת בחשבון? תודה רבה על הסבלנות מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1000 שקל ואני לא יודע מה יותר כדאי אם אפשר המלצה ממה שיותר עדיף עכשיו השאלה שלי היא כמה יש בדיסק של מינידיסק מגה והאם אפשר לכתוב על אותו דיסק שוב ושוב מוזיקה? והאם יש נגן איזשהו עם כרטיס זיכרון? ו
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול עד 150 דולר עם יציאה אופטית תודה .
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים סראונד לסרטים בעיקר. אבל אני רוצה שלא יהיה יקר ויסתדר עם כרטיס קול רגיל (בלי כל מיני חיבורים מיוחדים, רק PL ואופטי) אה ושיהיה שלט, זה חשוב (לא אלחוטי, כמו של הInspire) יש המלצות? מציאות? מאיזה סכום זה מתחיל? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מחפש אוזניות (לי ולחבר) over-ear, closed, wired (הבנתי שאם ממש חשוב לי איכות שמע אז לא לגעת באלחוטיות, זה נכון?) עד 1000 אפשר מהארץ/אמזון (מעדיף אמזון האמת אבל לא קריטי) שומע בעיקר: rock, metal והכי instrumental:guitar&drums fast paced בנוסף גם קצת מוזיקה אלקטרונית שומע בעבודה (משרד) בעיקר מ macbook, יתכן שאשתמש גם מהטלפון/מחשב נייח לפני שנה המליצו לי פה (Roy.T) על Sony MDR-A1 וממש ממש נהיניתי ועדיין מודה על ההמלצה, לצערי ריפוד האוזניות נפרם אחרי שנה (גם לי וגם לחבר שקנה איתי) מפה לשם אמזון החזירה לי את כל הכסף אז לא נורא ממה שקראתי הרבה כדאי שהאוזניות יהיו עם מעט נטייה לבאס אבל אתם המומחים חשוב לי שיהיה אפשר להיות איתם ברצף 5+ שעות המון תו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים לחדר קטן יחסית, העניין הוא שאני רוצה גם לחבר אותם לטלוויזיה שנמצאת בחדר (lg), אבל בעיקר שאוכל לשמוע מוזיקה אבל דרך הסמארטפון שלי (אנדרואיד), כמובן שארצה להעביר את המוסיקה בדרך אלחוטית(bt או wifi). חשוב לי האיכות למוסיקה הרבה יותר מהטלוויזיה.. עדיפות כמובן על 2 רמקולים, ולא הבודדים או הגדולים שיש היום שהם יחידים. התקציב הוא עד 300 עם אפשרות לחריגה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רוצה לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה. חשוב לי שהאזניות לא יהיו IN EAR אלא כפתור או משהו דומה לזה. העדפה לאזניות שמגיעות עם נרתיק. חוטי/אלחוטי. 400 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נושא חשוב לא פחות מהאוזניות עצמן יש לי עכשיו את הHD595 שלי ואני רוצה להשיג להם מעמד שיכבד אותן אני יודע שאפשר להכין לבד אבל אני רוצה לדעת מה יש מן המוכן על מנת לתת כבוד לאוזניות שלי (האמת מעניין אותי מה אפשר למצוא בארץ) ועוד שאלה קטנה אני משתמש בHD595 ובזוג הנוסף והישן שלי (עזבו שזה זוג זוועה אבל הוא איתי מזמן) JVC HA-G101 הHD ליום כשלא מפריע לי העובדה שהוא פתוח (שיפריע לעולם, אני שם !$%@) הHA ללילה כשכן מפריע לי העובדה שHD פתוחות (יש לי סבתא בבית, ואני אוהב רוק בווליום גבוהה) אני רוצה לדעת איפה אני יכול למצוא בורר לאוזניות שלא ידפוק את האיכות, או שאפשר להכין משהו נחמד קטן ואיכותי לבד
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חיפשתי בפורום ובפורומים אחרים ולא מצאתי פתרון לבעיה שאני מתמודד איתה. יש לי מקלט דיגיטלי dvr-t עם חיבור USB . חיברתי אותו למחשב והתקנתי את הדרייבר ואת התוכנה והכל עובד טוב ויפה. הבעיה מתחילה שאני נכנס למקלט שנמצא במחסן עם חלון קטן, ומחבר למקלט הדיגיטלי מאריך אנטנה במקום האנטנה הקטנה שמגיע איתו ולא מצליח לקלוט כלום. בהתחלה קניתי מאריך של 10 מטר והאנטנה הקטנה שמגיע עם המקלט ישב ממש מחוץ לחלון , ולא קלט כלום. לכן חשבתי אולי בגלל שהמאריך ארוך מידי זה קורה, וקניתי מאריך של 5 מטר ואותו סיפור. יש לציין אם אני עומד עם הנייד צמוד לחלון ומחבר את האנטנה ישר למקלט אז יש קליטה ורק דרך המאריך אין קליטה. הבעיה אינו במקלט הדיגיטלי עצמו , כי חיברתי אותו ל3 מחשבים והוא עובד תקין. הבעיה…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 7000 ש"ח כאשר תוכן השידורים יהיה 60% SD ו-40% סרטי HD מה-HTPC. לא איכפת לי LED LCD או פלזמה העיקר האיכות. מרחק צפיה כ-3.5 מ' ~. למישהו יש רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המלצה על רדיו דיסק לרכב עד 1000 ש''ח, ושמעתי שפיונר ואלפיין (Alpine) הם המובילים בתחום, אז אני צריך המלצה ספיצפית :] תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזיה LED חדשה בגודל 50 אינטש לסלון. המרחק בין הישיבה לטלויזיה הינו 4 מטרים. איזה מסכים מומלצים בגודל הנ"ל ונותנים את הפונקיוצ הטובות ביותר כגון יחס ניגודיות,חיבור USB , כניסות משלל הסוגים. המחיר כרגע אינו מהווה שיקול תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לעשות סקר אבל אז חשבתי לי שזה יהיה בעייתי כי לכל אחד יש חברה אחרת..אז פשוט תרשמו כאן מה יש לכם: חברה דגם ונפח תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעדיף 7.1. שיתאימו לשימוש די ממושך. עדיף שיתמכו גם במחשב/360 אבל הכי חשוב פס3.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחי היה את האסבוופר הזה Alpha Technology 20P http://www.crazyedi.co.il/products/14466 הוא קונה חודש ואת זה הוא מביא לי. עכשיו יש לי שאלה אם ניתן לחבר את הסאבוופר הזה למחשב ישירות. יש לי כרטיס מסך מובנה של 7.1 ערוצים ויש לי שני רמקולים רגילים של מחשב. האם ניתן לחבר את הסאב למחשב ומה בכלל התנאים שבזכותם מתפאשר לחבר סאב וופר ישירות למחשב בלי צורך לרסיבר או מגבר
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-