עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Snatch,

למישהו יש מושג מתי הx5 מגיע לארץ בצורה קצת יותר מסחרית חוץ מכל החנויות המחתרתיות הקטנות האלו...?! וכמה הוא יעלה פה בערך ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by MushMush,

ב-14 ביולי 1995 החליטו חוקרי מכון Fraunhofer שבגרמניה, כי הסיומת mp3 היא המתאימה ביותר לפורמט קידוד המוזיקה שהמציאו רוני שני אתמול (ד') מלאו 10 שנים לצירוף האותיות MP והסיפרה שלוש, המוכר יותר כ-MP3, שהפך לשם נרדף למוזיקה בעולם הטכנולוגיה והמוזיקה. MP3 הוא אחד מהאלגוריתמים בסדרה של תקני קידוד אודיו, שמפותחים במימון ה-Motion Picture Experts Group, קבוצה שהוקמה ב-1988, במטרה לפתח קידוד אודיו אחיד. הבעלים של מירב הקניין הרוחני בבסיס פורמט MP3 הוא מכון המחקר הגרמני Fraunhofer , שעסק גם בפיתוח MPEG-4, תקן אודיו חדש. ב-14 ביולי 1995 בחרו חוקרים ב-"mp3." כסיומת לקבצים בטכנולוגיית קידוד האודיו החדשה שהמציאו. מדובר בראשי תיבות לתקן הבלתי ידידותי בעליל ISO IS 11172-3 M PEG Audio…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by moonjib,

מצטער שהתבלבלתי בשאלה בת'רד על ה-iaudio . אז רציתי לשאול אם יש כיום נגן שמתעלה על הנגן הנ"ל אחרי שנתיים שהוא בשוק? (בדיוק קראתי את הכתבה היום). או בקיצור אני צריך נגן mp3 טוב בעל featur'ים רבים כמו ה-h-120 . קונה בקרוב. עוד משהו, לא מצאתי את ה- h-120 באתר הרשמי של iriver ,מוזר לא? בתודה איתי העילג

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by Shbd,

זה בשביל בן דודה שלי הוא קונה מחשב חדש, איזה רמקולים הייתם מציעים בטווח מחירים של 300-500? הוא אמר לי שאין מגבלת כסף, סתם חבל על הכסף לשרוף הרבה כל כך על רמקולים, ב500 ש"ח אפשר להביא רמקולים די טובים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך אוזניות כפתור עד 50 דולר מאמריקה,זה בישביל הנגן Creative Zen Micro.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by m.s.u,

חבר שלי הביא לי אייפוד 20gb המחודש עם הגלגל עם הלחצנים עכשיו ניסיתי להעביר אליו שירים ובמקום זה דפק לי את רוב השירים בתוכו!!!! אני מנסה לשמוע שירים וכל הזמן זה קופץ לי משיר לשיר!!! חייב עזרה חברה מה אני אמור לעשות???! יש באייפוד מלא שירים!!

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  7. בס"ד מה המצב? איזה אחד אמר לי שהם אני מצליח להתקין לו עוד אנימצאיות ברדיו דיסק שלו הוא אמר לי שזה אפשרי אבל הוא לא יודע איך הוא יביא לי 50 שקל אז אמרתי למה לא מה כסף לא גדל על העצים. משהו אולי יודע אז איך להתקין אנימאציות ברדיו דיסק? אין לי את הדגם שלו אבל זה מסדרת הדולפינים. תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום! בד"כ אני לא מתעסק הרבה עם סאונד ולא בקיא בנושא אז רציתי לשאול אותכם איזה מערכת תיהיה איכותית וטובה בשבילי התקציב הוא 100 דולר וישנה עדיפות לNEWEGG תודה מראש ATR

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by stav_r,

שלום. חבר שלי קנה אייפוד 4 גיגה בלי צבעים. הוא חיבר אותו למחשב והכל פעל טוב בפעם השנייה המחשב לא מזהה את האייפוד רק טעון אותו. החיבור הוא דרך USB . Windows xp

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by PayneBack3251,

שלום...יש לי רמקולים של Creative SBS560 ושאני משתמש בכרטיס קול שבא עם ה Nforce4 שלי המערכת עובדת סבבה...אבל הרמקולים אחוריים אני בקושי שומע מהם משהו...יש איזה דרך להגביר אותם ? בקושי יש הבדל ככה בין זה ל רמקולים 2.1 רגילים... |: תודה מראש,עידן.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שמעתי את הנגן פלאש של ידידה שלי באוזניות שלי (SONY טובות) וזה נשמע לא רע בכלל יש לה נגן פשוט DISK ON KEY של איזה חברה בשם ORTEL או משהו כזה גם פלאש של IRIVER יכול להישבר מנפילה בלי כיסוי אחריות (שמעתי על מקרים כבר) בנוסף, רוב האנשים שאני מכיר אמרו לי תקנה פלאש פשוט וזהו השאלה היא כמה כבר יותר טוב IRIVER או IAUDIO והאם זה מצדיק בשביל לשלם כפול? תודה לכל העונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by lior322,

עכשיו קראתי כתבה בנענע http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=198766&sid=10 בקיצור הוא מדבר פה על המהפכה שהmtv עשתה לאומת הרדיו ועל המהפכה שהאינטרנט (דוגמא kazza) תעשה לאומת הטלוויזיה יש שם חלק שהוא אומר שבעתיד יכול להיווצר מצב שאומנים יקליטו בבית יפרסמו באינטרנט וזה יתפוס יותר במטלוויזיה עכשיו לשאלה שלי הוא אומר שם שבמחשב ממוצע עם קצת שינויים אפשר להקליט באיכות אולפן וזה נראה לי לא הגיוני ההאם זה נכון? ואם לא אם יהיה לי מחשב טוב עם כרטיס קול מצוין האם כן אפשר להגיע לאיכות אולפן? או שאין מצב בשום אופן להגיע במחשב לאיכות אולפן

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  13. Started by ren,

מה דעתכם על האוזניות שמגיעות איתו? שווים משהו או שצריך לקנות משהו יותר טוב? עד כמה צריך כיסוי לנגן (לדעתכם)? אני שואל את זה כי אני דיי סגור על לקנות את זה, אבל אם מוספים גם אוזניות טובות וכיסוי כבר מגיעים לסכמוים ממש גדולים...

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  14. כלומר,סידור לפי אומנים.

• 11 תגובות
    • 658 צפיות
  15. באיריבר שלי לא נדלק לא כלום לא מטעין מה עושים? הוא היה על המחשב שלי פעם אחרונה ששמעתי בוא הוא עבד והכל היה טוב עכשיו כלום

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  16. השאלה בכותרת.. אני יודע שאפשר לחבר דרך וידאו אבל בטוח יש איזה מתאם הרבה יותר זול מוידאו... פשוט צריך מתאם רק ליציאת וידאו.. אוודיו אני יעביר ישירות למערכת... למישהו יש מושג אם יש כזה מוצר? אם כן איפה אפשר להשיג \ לבנות לבד אפילו אם זה פשוט.. תודה

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  17. הוא בגודל 512 מגה ביט... תודה מראש, מתן.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by The Ball,

אני מחפש נגן חדש שיחליף את האייפוד הישן (דור 2) ששירת אותי כראוי. רצוי לציין שאני לא מבין בדברים האלה בכלל, ומה שתמליצו לי, עליו אני אלך (צבא... : ) יש כמה דברים שאני רוצה שיהיו בנגן: 1. זמן האזנה ארוך (הכי חשוב לי). 2. שיהיה קטן וקל. 3. איכות שמיעה. 4. שיקרא את כל הפורמטים. 5. תומך ב- usb2. 6. עדיפות לצבעוני. וזהו נראה לי פחות או יותר. סידרתי את זה בסדר עדיפויות שיעזור לכם כמה שיותר. וכמובן תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. תודה.

20. אני הסתכלתי באתר zap.co.il וראיתי שם כל מיני MP3 שאני רוצה לקנות לחברה שלי ,בעיקרון אני אמור לקנות לה MP3 256 מגה בייט פשוט של חברת ERGOTECH אבל החלטתי לקנות לה משו קצת מעבר =) בתקציב עד ל 800-600 ש"ח וראיתי את הנגן הזה --> http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=315&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=79 זה נגן שהדבר היחיד שאני מבין בו ,זה שקיים בו זיכרון שיכול לשאת בתוכו עד ל 2.2 ג'יגה של MP3, וזה נראה דיי הרבה יחסית לנגן שעולה רק 800 שקל אתם לא חושבים? אני חושב שיש בו מספר חסרונות ומכיוון שאני לא מבין בכלל בנגני MP3 באתי לשאול אותכם, בתודה Mister-G =)

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  21. שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב 2.1 יענו 2 רמקולים וסאב וופר ואני צריך המלצה חשבתי בינתיים על Creative inspire 2500 הם עולים בסביבות ה 300 שקל שזה התקציב שלי בערך + - אז אם אפשר המלצה או דעה זה יהיה נחמד תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  22. את ה Creative X-fi אפילו מחיר מוערך של כמה זה יעלה בארץ יהיה טוב אני מת לקנות אותו יש לי כרגע live 5.1 עם Creative T5400 אני רוצה Creative X-fi music extreme ו Creative S750 מישהו ממליץ על משהו אחר ? נ.ב. מישהו יודע אם ה Audiotrak Prodigy 7.1 יותר טוב מה X-fi ?

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  23. אני יודע שיש בנעוץ נושא על אוזניות, אבל הוא די מבולגן, ולא ראיתי שם יותר מדי המלצות.. ובחיפוש אני מוצא הרבה תוצאות, אבל הרוב זה דברים לא מעודכנים, בני שנה ויותר, ככה שהמחירים וההמלצות לא הכי רלונטיים... קניתי אוזניות לפני בערך חצי שנה..ב50 ומשהו שקל, הם החזיקו את החצי שנה, אבל עכשיו שומעים בהן רעש חשמלי כזה..לא יודע בדיוק איך להסביר את זה, אבל בכל מקרה אי אפשר לשמוע איתן. השימוש הוא לשמוע מוזיקה מהאמ פי 3/דיסקמן, תלוי במצב רוח בבוקר...[בעיקר רוק ומטאל אם זה משמעותי..אני באמת לא יודע] כמו שכתבתי, התקציב הוא פלוס מינוס 100 שקל, ואני באמת לא יודע כמה איכותי אפשר להגיע בזה, אבל אם יש, זה יהיה טוב.. אה, ועוד משהו, ההורים נוסעים לחו'ל בעוד כשבוע[מדריד אם אני לא טועה] ככה שאם יש…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, אני קונה את הנגן בעיקר בגלל שאני צריך לעשות כמה הקלטות. לקנות טייפ מנהלים זה לא ממש הגיוני, כי אחרי ההקלטות לא יהיה לי ממש שימוש בו. לכן החלטתי ללכת על נגן MP3. אני לא מכיר את השטח, אבל אני חושב שזה לא פשוט, מכיוון שבתקציב שלי אמור להכנס גם טייפ מנהלים איכותי-סביר. התקציב הוא כ 500 ש"ח. נפח הנגן הרצוי הוא 512 מגה. יש המלצות? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MoRtZkInG,

יש לי בעיה, אני משתמש בשני גויסטיקים שמתחברים דרך יציאת גיים-פלי ישנה. עכשיו בלוח החדש שלי, IS7-E אין יציאה כזאת על הלוח (יש יציאות אופטיות במקום), השאלה עם אני יכול לחבר את הSB-LIVE4.1 שלי לPCI, ולהשתמש בו רק בשביל היציאה של הגויסטיק? (ולחבר את הרמקולים ללוח M)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים