עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב חדש וברצוני להשקיע ברמת סאונד גבוהה. כרגע במחשב הנוכחי יש כרטיס קול של חברת קריאטיב soundblaster 7.1 24 bit שאני מרוצה ממנו במידה מספקת. כמעבר למחשב חדש ובקידום של היום חשבתי להשתדרג. המערכת שיש ברשותי הינה מערכת ברמה גבוהה הכוללת רסיבר של חברת פיוניר דגם vsx-1016v זוג רמקולים רצפתיים של חברת klipsch מדגם RF 82 ובנוסף סאב וופאר גם כן של חברת klipsch. במחשב הבא שאני הולך לקנות יהיה מותקן לוח אם הבא:Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155 . האם קניית כרטיס קול תשפר את איכות השמע ? מסקירה שעשיתי ראיתי שכרטיס קול מחברת m-audio נחשבים מעולים לעבודה מקצועית. ברצוני להשקיע על כרטיס קול סביב ה 500 ₪(במידה ואכן יהיה שיפור בשמע). האם יש לכם המ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום רב. קיבלתי לפני מספר ימים אייפוד דור רביעי (ClickWheel). אין לי מטען לאייפוד. יש לי רק כבל: Dock Connector to USB 2.0 + FireWire . הבעיה שיש לי מחשב יחסית ישן, עם 4 יציאות של USB אבל זה USB גרסא 1.1 . כרגע הכבל מחובר למחשב דרך ה-USB, ולאייפוד דרך הדוק קונקטור. הבעיה שכשאני מפעיל את האייפוד (הבטריה חלשה מאוד) אז המחשב דורש חיבור דרך USB HIGH-POWER (אני יודע שזה USB גרסא 2.0, אבל כפי שציינתי אין לי כזה), והאייפוד נכבה לאחר כמה זמן ומופיע עליו כזה ציור של חיבור תקע לחשמל בקיר. השאלות שלי הן כאלה (עברתי על הפורום בחיפוש מס' פעמים): 1) האם האייפוד הזה (גרסא A1059) לא יכול להיטען דרך USB 1.1 ? 2) מה הפתרון? האם הפתרון הוא לרכוש דבר כזה: http://theistore.com/ezpower.html , …

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by idan1836,

אני מעוניין לקנות IPOD עם 40GB אבל שמעתי שיש לו בעיות.. מהי הצעתכם? דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Mingi,

יש לי חדר בגודל בינוני ואני מחפש מערכת חדשה וטובה. אין לי כרגע תקציב קבוע, זה תלוי במערכת שאמצע. דברים חשובים: עדיפות: מוזיקה ->משחקים ->סרטים. רמקולים קטנים(סאטאליט אם לא פוגע באיכות). שיתאים לחיבור מחשב\דיוידי ועוד. (אם יש צורך ברסיבר). שאלה: יש לי כרטיס קול מובנה סטנדרטי, האם הוא יכול לעבוד עם סראונד ואיך עושים את זה?(מחשב בן 4 שנים - דגם: nVidia nForce Audio codec...) *רצוי שיהיה אפשר למצוא לשמיעה באזור המרכז

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך אוזניות כפתור עד 50 דולר מאמריקה,זה בישביל הנגן Creative Zen Micro.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום! בד"כ אני לא מתעסק הרבה עם סאונד ולא בקיא בנושא אז רציתי לשאול אותכם איזה מערכת תיהיה איכותית וטובה בשבילי התקציב הוא 100 דולר וישנה עדיפות לNEWEGG תודה מראש ATR

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  7. Started by KoDkOd,

שלום, אני יודע שדובר הרבה על הנושא אבל לא מצאתי תשובה מספקת [זאת לאחר חיפוש ארוך ודפדוף מיגע] אני ישמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס קול חדש לרמקולים החדשים שאני עומד לקנות Aztech AMS 5.1[מזל טוב לי] המליצו לי על ההרקולס אקספי 6.1 אבל המחיר הוא חצי ממחיר הרמקולים ,[לא בא בחשבון!] מישהו יכול לעזור לי להמצוא משהו ??? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by MasterGal,

שלום, קניתי היום מחשב עם לוח אם של GIGABYTE ga 8kns הוא מגיע עם realtek ac'97. הבעיה שכשאני מחבר את הרמקולים לכניסה האחורית של המארז לא שומעים כלום אבל מקדימה של המארז זה עובד. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה הבעיה???

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  9. את ה Creative X-fi אפילו מחיר מוערך של כמה זה יעלה בארץ יהיה טוב אני מת לקנות אותו יש לי כרגע live 5.1 עם Creative T5400 אני רוצה Creative X-fi music extreme ו Creative S750 מישהו ממליץ על משהו אחר ? נ.ב. מישהו יודע אם ה Audiotrak Prodigy 7.1 יותר טוב מה X-fi ?

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  10. עלה לי רעיון שראיתי דווקא בפורום תצוגה וגרפיקה ואני אוסיף כמה סעיפים על מנת להתאים אותו לצרכים שלנו אני רואה שאלות שחוזרות על עצמן על כרטיסי קול.בפורום גרפיקה יש סטיקי על כרטיסי מסך ברמות משתמש ותקציב הרעיון שלי הוא כזה לפורום שלנו : רמת משתמש : בסיסי ביותר איזה כרטיס מומלץ : קריאטיב עד 300 שקל שימוש : מוזיקה וקצת משחקים רמת משתמש : מתקדם איזה כרטיס מומלץ : קריאטיב או ESI עד 800 שקל שימוש : מוזיקה סרטים משחקים רמת משתמש :כבד איזה כרטיס מומלץ : EMU ESI בין 800 ל 1600 שקל שימוש מוזיקה נטו נוחות שימוש חשוב לציין כל דגם מחווית שימוש של חברי הפורום.שאלות חוזרות ונשנות פה ונפתחים ת'רדים מיותרים.יעוץ של כמה שורות על דגם לפי רמת המשתמש יכול למנוע פתיחת שאלות מיותרות.…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מתוך עמוד המכירה: למי שלא מכיר, Koss היא אחת החברות המובילות בעולם לייצור של אוזניות איכותיות. נגני MP3 לא תמצאו באתר שלהם, ולא תמצאו אזכור לכאלה בשום מקום אחר ברשת. במקרה הטוב מדובר בשיווק של מוצר סיני עלום שם עם מדבקה מורשית של Koss (כמו שקורה בארץ עם מוצרי אודיו "של" Akai ו-Luxman). במקרה הגרוע מדובר בעבודה בעיניים. לנטאקשן הפתרונים... Prog.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by MushMush,

ב-14 ביולי 1995 החליטו חוקרי מכון Fraunhofer שבגרמניה, כי הסיומת mp3 היא המתאימה ביותר לפורמט קידוד המוזיקה שהמציאו רוני שני אתמול (ד') מלאו 10 שנים לצירוף האותיות MP והסיפרה שלוש, המוכר יותר כ-MP3, שהפך לשם נרדף למוזיקה בעולם הטכנולוגיה והמוזיקה. MP3 הוא אחד מהאלגוריתמים בסדרה של תקני קידוד אודיו, שמפותחים במימון ה-Motion Picture Experts Group, קבוצה שהוקמה ב-1988, במטרה לפתח קידוד אודיו אחיד. הבעלים של מירב הקניין הרוחני בבסיס פורמט MP3 הוא מכון המחקר הגרמני Fraunhofer , שעסק גם בפיתוח MPEG-4, תקן אודיו חדש. ב-14 ביולי 1995 בחרו חוקרים ב-"mp3." כסיומת לקבצים בטכנולוגיית קידוד האודיו החדשה שהמציאו. מדובר בראשי תיבות לתקן הבלתי ידידותי בעליל ISO IS 11172-3 M PEG Audio…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by TermiNal,

אהלן, במשך חודשים ארוכים המחשב הביתי שלי מחובר לLCD שלי מדגם 32LG32R והכל עובד נהדר. הגדרתי בזמנו את שני המסכים דרך הNVIDIA CONTROL PANEL (יש ברשותי כרטיס מסך מדגם 5800GT) ומעולם לא היו לי בעיות, עד היום. רציתי לראות היום סרט אז הדלקתי את הLCD כהרגלי ופתאום חשכו עיני - כל התמונה בגוון צהוב כזה, ועד כמה שאני מצליח לראות בעיקרון כל מה שלבן הופך לצהוב ולכל התמונה בכללי יש צבע כזה דהוי צהבהב.... לא עזר שום דבר, התקנתי מחדש דריברים, שיחקתי עם הכבלים,ניסיתי לשחק בהגדרות של המחשב ושל הטלוויזיה וגם איפסתי את ההגדרות של הטלוויזיה להגדרות יצרן ובעצם מה לא בINPUT אחרים זה עובד בסדר גמור (למשל בXBOX הצבעים כמו תמיד).. בקיצור אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי?? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by EagleXDR,

500 פלוס מינוס כמובן. אני כבר כמה שבועות מחפש רמקולים חדשים אחרי שהתייאשתי מהסרבול של מערכת סטריאו ישנה על הרצפה, ואחרי שראיתי את הביקורת שפורסמה ננעלתי על המיקרולאב X13. לפני שאני קונה אותם, יש אלטרנטיבות טובות יותר באותו טווח מחירים, משהו שלא הוזכר בביקורת, או שהם נחשבים לרמקולים עם היחס עלות/ביצועים הכי טוב במחיר הזה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Sa,

היום הגיע לידי האיריבר H 10 20 גיגה שלי. כה הוא אמריקאי לא להגיד לי כמה זה לא טוב =] בכול מקרה, איני נוגע בו משום שאיני יודע מה עלי לעשות. [אני רוצה לציין שבחוברת לא מצויין כלום] מה עלי לעשות? להטעין את המכשיר ישר? לגמור את הסוללה ואז להטעין? לגמור אותה עד כ30 אחוז ואז להטעין? מה עלי לעשות בשביל להגיע למקסימום של חיי הסוללה.

• 11 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by Snatch,

קראתי שאפשר ליצור רק 256 תיקיות בנגן... מישהו יודע אם יש דרך ליצור יותר ?

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  17. מחפש טלויזיה 32 אינטש לסלון קטן מרחק צפיה 3 מטרים. שימוש:כבלים וצפיה בסרטים. תקציב 3200-3800ש''ח. כמה דגמים שחושב עליהם: WWW.zap.co.il/model.aspx?modelid=708361 WWW.zap.co.il/model.aspx?modelid=716877 www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728174 מה תגידו???? על מה תמליצו????????

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום רב! אני מחפש אוזניות קשת, לא גדולות מידי שייראו כמו כדורים אלא משהו דיי קומפקטי, אוזניות איכותיות עד כמה שניתן, ממש חשובה לי האיכות. כמובן שיהיו נוחות עד כמה שניתן ולא יעשו לי כאבים באוזניים. אני שומע הכל מהכל, מראפ, דאבסטפ, אלקטרוני ועד לשירים שקטים בעברית ולועזית. אשמח לקבל עצות לקניות, יש לי אפשרות לקנות בחו"ל למרות שאני פחות אוהב את זה. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ליאור הרוש,

הייתי מעונין חלקבל הצעה למערכת סטריאוט נחמד עד 1650 אפשר לחרוג ל1750 גג אני נוסע לאילת יום חמישי ואני מיתכוון ליקנות שם מערכת חדשה למחשב...

20. רצוי מסך 37-42 אינץ' בתקציב עד 2500 שקלים. המטרה היא לחבר למחשב באמצעות כבל HDMI או משהו ולהפעיל משחקים כבדים וסרטים מהמחשב כדי שאוכל לצפות בזה במחשב. אשמח לדעת בנוסף - אם אני צריך לקנות משהו בטלוויזיה או במחשב כדי שההתאמה בין המחשב לטלוויזיה תהיה טובה יותר. - ואם יהיה דיילי במידה ואני מפעיל משחקים במחשב וצופה בהם בטלוויזיה, או שזה יהיה כמו לחבר מסך גדול יותר למחשב. הצעות?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by TomL94,

אני מחפש טלוויזיה איכותית בסביבות המחיר 2000-2500 שקל. מה שאני אעשה בטלוויזיה זה בעיקר משחק באקסבוקס וצפיה בטלוויזיה (YES). המרחק בין מקום הצפייה לטלוויזיה משהו כמו 3-3.2 מטר, אז אני חושב על 37". אשמח להמלצות לטלוויזיה (: אני אישית מצאתי את זאת עם המלצות טובות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 מה אתם אומרים? (:

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by slamdunk,

אהלן מחדש את הסלון מחפש מערכת טובה למוסיקה חזקה, שתהיה איכותית בבאסים וגבוהים אני לא מבין כלום בכל מה שקשור למערכות שמע, יציאות וואטים כל מי סימבולים וז׳רגון ווקאלי, לכן אשמח להמלצות למערכת לסלון (לא גדול) ולחדר. תקציב לשניהם 1,000 שח, חשבתי להקצות 300 מערכת שמע טובה למוזיקה משחקיםלחדר ו700 למערכת סלון שתהיה חזקה יותר (אם זה תואם את הציפיות במחירים של היום) מצאתי את זה לחדר https://sel.co.il/mqrn-qvl-150w-em-arc-hdmi-vknish-avptit.html אשמח לעזרתכם

23. Started by Aviad6,

אהלן לכולם אני עד עכשיו הייתי משתמש באוזניות cx400 והם כבר ממש התפגרו לי חבר שלי קנה K404 מבאג ושמעתי קצת וראיתי שגם לאוזניות פתוחות יכול להיות באסים נורא יפים כמו שנותנים לנו הIEM. בכל מקרה החלטתי לנסות ולחפש אוזניות חדשות ואין לי שום מושג בנושא אני יודע שאני ממש אוהב איכות אבל לא ידוע עד כמה כי אף פעם לא יצא לי לנסות את האודיופיליות שלי בצורה ממש רצינית. אני מחפש אוזניות חדשות או משומשות עד ה400 שקל וכבר הסתבכתי לגמרי אם הקריאה בHEADFI ובשאר מחוזות האיטרנט אני שמתי את עיני על הK450 (למרות שאני יודע שזה לא בתקציב אבל אני יוכל אולי לייבא אותם מחול) ועל הK518 (ראיתי מחירים ממש יפים) עכשיו השאלה אם אולי יספיק לי להשתמש בK404 או בK420, K403 וכו' מה אתם חושבים?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by The UnKnown,

I want to get good amplifier+subwoofer+component set which contains cross over etc and good pair of rear speakers. approx, how much these shit should cost ? and what is the best for the buck ? help me i dont know manufacturers and other needed info for car audio. Thnx !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בראשותי זוג SOLO7C שמחוברים למחשב לצורך מוזיקה, מאוד נהנה מהם. שואל האם כדאי לשדרג לדגם החדש (SOLO9C) מבחינת איכות סאונד? לא מצאתי סיקור בעניין או בכלל סקירה לגביהם. אשמח גם לשמוע חוו"ד ממי שמשתמש בדגם החדש (9C).

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.