עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by aquarius,

האם האוזניות הבאות טובות לסביבות המאה עשרים שקל http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=16303&sog=E-Headphone בבקשה לענות לי די מהר כי אני לחוץ ד

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  2. שלום, יש לי לוח אם asus p5gl mx התקנתי ווינדוז XP אבל כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר של הלוח אםאני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה לא תואמת לחומרה. מישהו יודע מה לעשות? תודה ראו צילום מסך מצורף.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  3. הם נחשבות לאיכותיות? מה דעתכם עליהם? תודה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  4. Started by dani007,

אני צריך רמקולים 2.1 עד 350 ש"ח אני בעיקר משחק במשחקים ושומע מוזיקה.. מה עדיף 5.1 או 2.1? תודה לעוזרים!

5. Started by yotam360,

תודה!

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  6. אהלן חברים, מחפש המלצה לטלוויזה בסביבות ה40 אינטצ', השימושים המרכזיים יהיו צפייה בסרטים וסדרות HD עם כתוביות דרך DOK, ומשחקי מחשב. הדרישות העקריות הן: ממשק WIFI, תמיכה בכתוביות, תמיכה במגוון פורמטים של שמע ווידאו, תמיכה ב DOK, עדיפות ללא מסך GLOSS, לג נמוך מחיפושים בפורום ראיתי את Philips 40PFL8605H LED ‏40, למרות שהיא עם מסך מבריק. אשמח להמלצות נוספות, תודה מראש

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by NLbass,

כנסו לקאזה ותורידו באודיו bass test יש שם דברים חבלז!!!

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  8. Started by Silver Dragon,

קודם כל מזל טוב לי קניתי את ה Wharfedale 8.4 בידיעה שאני יכול להחליף אותם ל 9.5. מה דעתכם? ללא קשר למחיר שלהם, אני יודע שהם יותר יקרים, אני רוצה לשאול אתכם באמת, מה לדעתכם יותר טוב ולמה??? תודה!!

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  9. שלום אנשים! אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון: הקדמה קצרה: היה לי כרטיס מסך 7900GT שהשתגע והראה טקסטורות חתוכות ודפוקות,בעזרתם האדיבה של האנשים פה בפורום הבנתי שהכרטיס דפוק ועליי לממש את האחריות. רציתי לעדכן ששלחתי את הכרטיס מסך למעבדה במקום שקניתי והוא אכן התברר ככרטיס תקול(שנה וחצי כנראה עשו את שלהן). הם החליטו להחליף לי לGFORCE 7950GT של חברת INNO3D. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf7_pcie/7950gt.htm היום קיבלתי אותו חזרה סוף סוף. על מנת שהכרטיס יעבוד כמו שצריך החליפו לי את הלוח אם שהיה לי MSI P965 NEO F7.1 GLAN ללא תוספת תשלום לMSI P35 NEO שאמור להיות יותר מתקדם. http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1215&maincat_no=1 …

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by lihayr,

שלום אנשים אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בנוגע לקניית אוזניות גיימינג שטובות מאוד גם למוזיקה וסרטים. יש לי לוח אם ב-300 ש"ח של gigabyte אני מניח שהכרטיס קול נמצא on board..כי לא קניתי אחד כזה. יש לי כמה שאלות: 1) מה כדאי לי לקנות? אוזניות אולפן כמו hd 205 או אוזניות גיימניג כמו siberiav2 ששמעתי שהן מעולות גם למוזיקה. השאלה בתכלס היא עד כמה אוזניות אולפן טובות לחווית משחק ריאליסטית(שזה חשוב לי) ומנגד עד כמה אוזניות גיימינג טובות לחוויה "קולנועית" בסרט,ושמיעת מפורטת של צלילים בשיר. 2)צריך לקנות לוח אם איכותי בשביל לשמוע כמו שצריך לא? אני מוכן להוסיף על זה עוד 150 ש"ח 3) יש אוזניות כמו plantronics gamecom 777 שבאות עם כרטיס קול שמחובר אליהן ומתחבר למחשב דרך usb..הכרטיס ה…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  11. Started by Linkin Park,

יש לי את ה-ADA880 של אלטק. בכל פעם כאשר הרמקולים מופעלים ותוך כדי אני מדליק/מכבה את האור בחדר הרמקולים מפסיקים לפעול לשנייה ואז ממשיכים. אם למישהו יש איזה רעיון אז שיזרוק... תודה!!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אני רוצה לחבר את הקול שיוצא מהלוח אם GIGABYTE P31 DS3L לטלוויזיה ל RCA

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by RJ1,

קניתי טלוויזיה חדשה והרמקולים שלה דיי חלשים. אני מתכנן לקנות HTPC ולעבור לממיר HD. כדי להשלים את החוויה אני רוצה לקנות רמקולים בתצורת 2.1 ולחבר את כל הסיפור ללא מגבר. ניסיתי לחשוב איך אני הולך לחבר גם את ה-HTPC וגם את הממיר לרמקולים ומה שחשבתי עליו זה, לחבר את הממיר HD ל-Optical In שב-HTPC בעזרת כרטיס קול, CLARO halo: http://www.htomega.com/clarohalo.html ואת הרמקולים ליציאה של אדום-לבן סטנדרטית שיוצאת מהכרטיס קול - ניסיתי לחפש ולא ממש הצלחתי למצוא, האם יש רמקולים שיודעים להתחבר לחיבור כמו אדום-לבן? יש לכם אולי רעיון אחר בו אני אוכל לחבר גם את ה-HTPC וגם את הממיר HD לרמקולים ללא מגבר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by RayZ,

שלום. יש לי רמקולים CREATIVE SBS 2.1 שעלו לי 190 ש"ח. עכשיו,לקרוב שלי יש רמקולים Logitac בשווי 150 ש"ח. לפי מה ששמעתי,הרמקולים שלי אמורים להשמיע כל דבר חזק יותר. עכשיו,למה אני מתכוון? קשה לי להסביר במדוייק.. אבל אני מקווה שתבינו. יש רמקולים (כמו הלוג'יטק) ששומעים בהם כל דבר בעוצמה כזו. שאתה שם אותם חלש ושומע חזק עדיין.. ואתה גם שומע מין כמו הד כזה שמשפר את האיכות (מה שאין ברמקולים שלי) הדבר היחיד שאני שומע ברמקולים זה הפצצות אטום של הסאב :-X (דווקא מרוצה מהסאב וופר) עזרה?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  15. Started by master af,

לוח האם במחשב הנייח שלי הוא ASUS A8N-SLI Premium וכרטיס מסך עם DVI בלבד... האם שדרוג של כרטיס מסך עם יציאת HDMI יכול לתמוך גם בפורמטים אודיו חדשים? יש לו כרטיס קול ויציאת SPDIF אופטית מובנת בלוח, אך קראתי שהיא לא ממש תומכת בפורמטים חדישים, 1- האם אות האודיו בכרטיס מסך חדיש עובר ישירות דרך PCI-EXPRES , או שהוא צריך את הכבל הקטן בעל שתי הגידים? 2- האם זה אפשרי שלוח אם כזה ישן לא יכול להעביר פורמטים חדישים בכלל, גם אם נשדרג לכרטיס מסך חדיש? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by pergola,

ההבדל בין DVDRIP ל720P בעיני הוא גדול מאוד.. לכן אני משתמש רק בסרטי 720P.. ראיתי שישנם גם סרטי DVDR הבנתי שהם בעצם מין DVD טהור שכזה.. אבל באיזה איכות הוא נחשב?

• 37 תגובות
    • 8.5k צפיות
  17. האם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה? כרגע יש לי מובנה ואני שומע דרך אוזניות AKG K512 , ואם לדוגמא אני יקנה גם JBL CREATURE II , האם יהיה הבדל ב: 1. משחקים 2. סרטים 3. מוזיקה נ..ב אני יכול להשיג תכרטיס במחיר מאוד זול תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by D-M-X,

חבר שלי רוצה לקנות סגורות טובות במשהו כמו 300 שח מה אתם מציעים?

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by אלעד13,

שלום איזה כרטיס קול כדאי לי לבחור? לקנות את GTXP בארץ? או להביא את האודיג'י 2 פלטינום מחול באותו מחיר? או את האקסטיג'י? או את האודיג'י פלטינום החיצוני? לאיזה מהם יש את הסאונד הכי טוב? הסאונד זה מה שהכי חשוב לי לא פיצרים לא שום דבר לאיזה מהכרטיסים האלה יש את הסאונד הכי טוב?[ הכרטיס יתחבר בחיבור קואקיסאלי או אופטי לרסיבר נדלקתי על האקסטיג'י אבל אני לא רוצה שהוא יתחבר בUSB ואז ראיתי את ההרקולס והוא נראה בן זונה או שאני יכול להביא את הפלטיונם ב150 דולר מחול... איזה הכי טוב?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by BeRo,

הגיע לידיי (עם האיתון של היום) פרוספקט של ניורון. בפרוספקט ישנם מוצרים של אלטק לנסינג. לתדהמתי האדירה ראיתי שם את הדגמים 880 ו 890 במחירים מפילים מהכסא! (מזל ששכבתי) ADA 880 ב650 ש"ח בלבד !!!!!!! ADA 890 ב 1490 ש"ח בלבד !!!!!! לקחתי נשימה עמוקה וחשבתי לעצמי שזאת טעות וכדאי לוודא את המחיר. נכנסתי לאתר האינטרנט שלהם ושם ראיתי את הADA880 ב999 ש"ח. (?) התקשרתי אליהם ושאלתי מה המחיר המעודכן לתדהמי הרבה הודיעה לי הפקידה שמחירם הוא 650 ש"ח !!!!! כוס עמק !!!! לפני שבוע קנה אותם אבא של החברה שלי - בהמלצתי החמה ב 1035 ש"ח מתצוגה... זאת שערוריה !!!! אולי מישהו אחר יהנה.. עם היה לי כרטיס אשראי הייתי קונה עוד סט קנה.

• 69 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. Started by dids22,

לאחר שהרמקולים שלי התפוצצו אני צריך רמקולים חדשים אבל עד 160 שח חיפשתי ב זאפ ומצאתי כמה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129019 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 איך הם ? או שיש יותר טובים שאתם ממליצים עליהם? ואם יש רמקולים יותר טובים בהבדל מחירים נמוך אז תציעו גם !! תוודה

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  22. כן כן התקציב מאוד קטן אבל זה מה שיש לי תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  23. אהלן חברה! אשמח לקבל המלצה או פירוט והסבר על דגם כלשהו של כרטיס קול לעריכת סאונד. כשאני מדבר על עריכת סאונד אני לא מתכוון למשהו מפוצצץ, אלא לעבודה עם מיקסר, קוובייס ושמיעה והקלטה למחשב בו זמנית של מספר ערוצים בודדדים. מעריך מאוד את העזרה!! תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by וייצ,

אם אני משנה גירסה בh10 האם אני חייב את הiriver plus או אפשר להעביר גם ככה לmusic תודה

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  25. Started by x-boy_24,

יש לי נגן של אפל איפוד מיני של 4 גיגה וחבר שלי קנה נגן של trekstor והביאו לי כסף ולא היה מה לעשות איתו אז קניתי גם נגן כזה של 256 מגה ואני רוצה לדעת מה דעתכם אליו http://www.av.co.il/Index.asp?ArticleID=7015&CategoryID=124&Page=1

• 3 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.