אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי=] אני מחפש אוזניות In Ear חדשות אחרי שהאוזניות של האייפוד אימללו לי את החיים [לא נוחות ולא שומעים טוב] חשוב לי שיאטמו טוב רעשים מהסביבה יהיה נוחות [קריטי!] ואיכות שמיעה טובה. התקציב הוא עד 200 שקל. אני חשבתי על SENNHEISER CX300 האם הן מומלצות?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני קונה מארה"ב בתקציב מקס' 40 דולר.התלבטויות: http://www.amazon.com/dp/B000FUESSU?smid=ATVPDKIKX0DER&tag=cnet-ce-20&linkCode=asn http://www.amazon.com/Sennheiser-CX300-B-Earbuds-Black/dp/B000E6G9RI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1225732539&sr=1-1 מיועדות למכשיר Archos 5,שיהיו כמובן כמה שיותר איכותיות ובאס חזק. אני כמעט בטוח שאלך על in ear אבל אם יש אוזניות גדולות ממש מוצלחות ושהן לא מכוערות אני אלך עליהן (חשוב שיהיה ניתן לכופף אותן לאזור הצוואר).ובקשר לזה: http://www.amazon.com/Koss-PortaPro-Headphones-with-Case/dp/B00001P4ZH תודה.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מעוניין באוזניות למטרת מוסיקה, אוזניות in ear כלומר אלה שנכנסות לאוזן הגמישות. התקציב הוא עד 120 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני צריך עזרה במציאת אוזניות לנגן IRIVER לצורכי מוסיקה, 2 מגבלות שיש לי הן: 1. האוזניות חייבות להיות IN EAR 2. מניעת כמה שיותר רעשי חוץ אני בעיקר שומע מוסיקה תוך כדי נסיעה ברכבת ואני רוצה להינות יותר מהמוסיקה ופחות מרעשי הנסיעה. עד עכשיו השתמשתי ב - SONY MDR EX51LP ועקב נפילתן בטרם עת (נקרע להן אחד החוטים) אני מעוניין במשהו קצת יותר טוב. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שנאבדו לי האוזניות שבאו עם הGalaxy nexus שלי (רגילות in ear של סמסונג) אני חושב שבמקום לקנות עוד פעם אוזניות מקוריות של סמסונג כדאי לי כבר להשקיע עוד כמה שקלים במשהו יותר איכותי. מקומות שאבצע את הקנייה:אופיס דיפו,באג וכ"ו. לא לתת לי שמות של חנויות מחשבים מרוחקות כמו אייבורי KSP וכ"ו. השימוש הוא כמובן למוזיקה בדרכים (לבית יש לי את הsibearia V2). תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות In EAR טובות לשמיעת מוזיקה עם תדרים גבוהים כמו טראקים של Space Cat Domestic Pixel Eskimo DNA הנה מצאתי את אלה: http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Headphone&DB181743=181790&DB27635=27636&DB27645=27648&DB27639=27640&DB66411=66413&DB66385=129470&orderby=price אשמח אם תמליצו לי על כמה טובים שיספיקו לי ושיתפסו לי באוזן טוב תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 100-130 שקל? עוד משהו: יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
למחשב אני משתמש בJVC והרבה פעמים יוצא שאני משתמש בהם גם מחוץ לבית עם הטלפון, המטרה זה אוזניות in ear שהשימוש יהיה מהטלפון בעיקר לריצה אבל עדיף שחוץ ממוסיקה הם יתאימו גם לסרטים/סדרות. בזמנו המליצו לי על הvsonic gr04 אבל בערך אותה תקופה קיבלתי אוזניות אחרות שהספיקו לי, עכשיו הן נהרסו ואני מחפש אחרות. שמעתי דברים טובים גם על xiaomi mi Piston והמחיר שלהן מאוד נמוך (הבנתי שיש להן יחס עלות תועלת גבוה מאוד) וגם יש להן שלט, מיקרופון ועיצוב יפה. בעיקרון אני מתלבט איזה מהן לקנות, הvsonic בטוח יותר טובות בהכל אבל ההפרש שווה את זה? ואם כן מה ההבדל בין ה04 ל06. הטלפון זה oneplus one
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, דפדפתי בין דפי הפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית לשאלה שלי כי כל אחד והדרישות שלו. אני מחפש אוזניות בעקרון עד 500 ש"ח עדיף עם מיקרופון אך לא חייב, סגנון המוזיקה הוא בעיקר פופ,מזרחית. יחוברו לגלקסי2/נגן MP4. אשמח לשמוע המלצות לקניה בארץ/חו"ל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ספורטאי, רוכב אופניים. אני מחפש אוזניות אשר אני אוכל להשתמש בהן בזמן הרכיבה על האופניים. עד עכשיו השתמשתי בJBL REFRENCE 220 אך מסתבר שהן מזויפות והכבל נקרא מבפנים באזור הפלאג ולכן שומעים רק באוזן אחת... לכן אני רוצה לקנות חדשות, הפעם בארץ ולא בEBAY כדי לא ליפול שוב על זיופים, התקציב שלי הוא 200 ש"ח. מה מומלץ? עד עכשיו הסתכלתי על שני דגמים עיקריים, Sennheiser CX400 2, הן עולות 200 ש"ח ונראות טוב מאוד, מה דעתכם? אוזניות נוספות שהסתכלתי עליהן הן: AKG K324P אשר עולות 140 ש"ח וגם כן נראות טוב מאוד אבל שמעתי שהן מעט עדינות,הן באמת עדינות? איך הן? בקיצור מה לדעתכם עדיף מבין שני הדגמים? אפשר גם להוסיף דגמים נוספים להשוואה אם כדי לראותם! תודה, ניצן נ.ב. אני אשמח …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 200 שקל חריגה: אם זה ממש שווה את זה אז 50 סוג מוזיקה: אני לא יודע איזה ז'אנר זה אז אני שומע שירים של שלמה ארצי, אריק אינשטיין ולפעמים טראנסים שימוש: שימוש ביתי/נסיעות סוג האוזניות: In Ear אפשרי לקנות בחו"ל (eBay בעיקר)? רק מאיביי חשוב לי שתהיה אטימה ואנשים לא ישמעו מה שאני שומע ושיחסמו כמה שיותר רעש חיצוני, גם כאשר אני שומע מוזיקה בעוצמה חלשה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מאז ומתמיד הייתי משתמש באוזניות שהייתי מקבל עם המכשיר שקניתי, יש לי LG G4 ועד עכשיו הייתי משתמש באוזניות סטוק שקיבלתי איתו, הquadbeat 3, עד שהן התפגרו לי, והאוזניה של צד שמאל לא עובדת יותר. החלטתי להשקיע קצת ולקנות אוזניות In ear בסביבות ה200 ש"ח. השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה, ומדי פעם גם שיחות טלפון בדרך כלל כשאני באוטובוס, ככה שחשוב לי שיהיה מיקרופון והאטימות תהיה יחסית טובה, כי בחודשים האחרונים שלי עם הquadbeat 3 הרגשתי שהאטימות נפגעה וגם כשהייתי מגביר עד הסוף לא הייתי מצליח לשמוע בצורה נורמלית בלי רעשי הרקע. אני שומע מטאל ורוק, ומעדיף אוזניות חוטיות, אחבר אותם לG4 שלי. מה שחשוב לי שאשמע טוב ואהנה בהם, חבר שלי שקנה אוזניות של SM…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי על כל מיני דגמים מ VSONIC GR06 ועד Vsonic VSD3S לא בדיוק מצאתי מחיר לדגמים הנ''ל. בכל מקרה אם למישהו יש אוזניות טובות להציע עד 100 שקל רצוי בארץ אבל עם ההבדל משמעותי והוא משמעותי? אז שיהיה מח''ול. למרות שאני לחוץ על אוזניות והיו לי אוזניות REMAX-501 משהו כזה שהם היו סבבה אבל לא משהו כזה וואו. אגב, היה לי את הסנייזר CX300-II קניתי מהארץ ולא התלהבתי כ''כ.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני משתמש באוזניות in ear של shure מדגם SE215,ולמרות שאני די מרוצה מהן אני מעוניין לשדרג. מה ההמלצות שלכם לאוזניות במחיר הנקוב למעלה שיהיו יותר טובות מאלו שברשותי כרגע? אני לא מעוניין מנגן איתן,רק שומע מוזיקה. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך אוזניות לנסיעות ארוכות לצבא , אפשר להזמין מחול / ebay גם. תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לפלאפון in ear עד 200-250 אני לא רוצה לקנות שטויות אז אזדקק לעזרתכם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401055 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10987 http://ksp.co.il/?uin=20651 http://ksp.co.il/?uin=12540# משהו מאלה שווה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש אוזניות IE איכותיות עד הסכום הנ"ל, מוכן להתגמש ב50-100 שקל אם מאוד שווה את זה. חשוב שיהיה דגש על בס, אין לי בעיה עם אלחוטי כל עוד אני לא משלם סתם והתמורה שווה למחיר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיימות אוזניות IN EAR שהגומי שעל האוזניות לא יוצא? כבר מספר פעמים שנופל ונאבד לי הגומי הזה, ומצד שני אוזניות גדולות דיי חמות ופחות נוחות להליכה וכו', האם קיימת חייה כזאת אוזניות IN EAR כמו שציינתי?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כבר זוג ETYMOTIC MC5 שאני משתמש בהן אבל אני צריך זוג לצבא כי חבל לי להרוס אותן. אני שומע בעיקר היפ הופ וראגיי וקצת מכל הסגנונות. התפקיד שלי בצבא הוא מבנאי ואני מתעסק הרבה בחיתוך מתכות, קדיחות, מתעסק הרבה עם דבקים וכו'. אז הדרישה מהאוזניות שיהיו יחסית עמידות מהממוצע (כבלים חזקים, הלחמות עמידות). יהיה נחמד גם אם יהיו EARPIECES מתחלפים כי התעלות אוזניים שלי שונות (אחת הסיבות שאהבתי את הETYMOTIC) מבחינת מחיר אפשר חריגה קטנה. תודה. עריכה: אני מעדיף לקנות בארץ עריכה2: האיזולציה גם די חשובה כי אני משתמש באוזניות גם בתור אטמי אוזניים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות אוזנוית של סנהייזר עכשיו הבעיה ראיתי שיש מלא דגמים וסוגים שלהם אז אני אשמח אם תעזרו לי לבחור. תקציב 200 עם חריגה של עד 100.. אני צריך שיהיה חיבור לפלאפון ושיהיו טובות לנסיעות ארוכות מוזיקה אלקטרונית בעיקר תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לקנות את הD2 וגם לקנות לי אוזניות חדשות (כרגע אני עם CX300) חשבתי על דגמים של shure : SCL2 SCL3 SE110 SE210 כולם עולים 100$+- באייביי מה שחשוב לי באוזניות זה : אטימות טובה באסים וצליל חד ונקי תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם מישהו יודע על קיומן של אוזניות in-ear אלחוטיות? האם הן ניידות (נוחות לשימוש עם דיסקמנים ונגני MP3) ?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש אוזניות In-Ear לנגן (iPod Touch). בעבר היו לי את ה Shure E2c וגם את ה E3c , והייתי מאוד מרוצה מהן (יותר מה E2c) . רציתי לדעת אם יש כיום אוזניות מומלצות יותר בטווח המחירים של 100$ בחו'ל (eBay) או כ 330 ש"ח בארץ. תודה מראש , תום .
-
- 14 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות in-ear לנגן MP3 (איכותיות עד כמה שניתן בגבולות התקציב). רציתי לקנות את הCX300 אבל לצערי הן לא זמינות (ניסיתי כבר 2 חנויות ובשני המקרים אמרו שהן לא זמינות אצל היבואן). יש משהו אחר שיכול להתאים במחיר דומה (130-180)?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות In-Ear לנגני MP3 לשמיעה מחוץ לבית. תקציב: 150 ש"ח +-. חריגה מקסימאלית: 150 ש"ח. מה השימושים: שמיעת מוזיקה בלבד. בקשות מיוחדות: אוזניות In Ear, ממש לא חובה מותג מפורסם, שיהיו הכי טובות לתקציב שלי. תודה, נועם
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-