עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Vatos-Locos,

אני מחפש אוזניות כפתור או in-ear בלבד (מטעמי ניידות), יש לי MX400 והאיכות שלהם לא משהו, אני מחפש איכות צליל טובה! מה אתם ממליצים? E2C לא בא בחשבון בגלל המחיר.

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  2. יש לי רחש סטטי מהרמקולים מדי פעם, בד"כ זה קורה אחרי שהם שקטים כמה שעות, ואז פתאום מישהו שולח הודעה במסנג'ר, אז הצליל NOTIFICATION גורם לזה, זה כאילו הם "קמו" על הצד הלא טוב. אחרי כמה דקות זה בד"כ מפסיק. הסט הוא 4.1 קריאטיב CAMBRIDGE SOUNDWORKS. לכל המבינים, אפשר CHECK LIST של כל הגורמים שיכולים להשפיע כדי שאני אגיע לגורם ? יש לציין שכשאני מוציא את החיבור הירוק מהכרטיס קול, הרעש נעלם... ואני יודע בוודאות שהכרטיס בסדר כי רמקולים אחרים כן עובדים מעולה ולא עשו רעש מעולם. אולי הכבל עצמו דפוק ? האמת שהוא חשוף באמצע, אני זוכר שהציפוי נחתך לא מזמן אז חשפתי אותו באמצע וחיברתי הכל מחדש עם איזולירבנד, לא אמורות להיות שם בעיות אבל... תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. איזה שיטה דיגיטלית יותר טובה לחיבור DVD לרסיבר? ע"י כבל אופטי או כבל קואקסלי ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי חבר והוא רוצה לקנות 2.1 הוא יכול לקנות את האינפסייר 2500 ב200 שקל יד שניה בן שלושה חודשים או לקנות את ה4142 חדש שזה יותר יקר... איזה מהם יותר טוב ואיזה יותר משתלם ומה עדיף?

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by oorlevi,

אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש.. התקציב נמוך משהו כמו 160 שקל! הכרטיס המובנה שיש לי עכשיו די מיושן ולא איכותי אני מניח כי הלוח שלי ישן (אפשר לראות בצד במפרט) חשבתי על הכרטיס הזה Creative Audigy Value 7.1 ! ביגלל שיש לי ATP3 הבנתי שאין צורך ביותר והוא ינצל אותם מצויין. השאלה אם כדאי לרכוש והאם אני ירגיש שיפור רציני? צריך עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by Nick_Less,

כמו בכותרת,חובה מהארץ חנות אמינה בדקתי בארקדיה ואין להם (ולא יהיה) כנ"ל בבאג מישהו מכיר חנות? תודה

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by D-M-X,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3240831,00.html 3 כוכבים מתוך 5 "הנגן הוא לא מציאה" וזה למה? כי בעוד 50 דולר אפשר לקנות AV500 תודה גם שהם לא מזכירים שIPOD יותר זול והוא "יותר טוב" פשוט מגעיל

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מחפש כרטיס קול למחשב שלי (מפרט בצד), אני רוצה שאיכות הסאונד תיהיה יותר טובה מזו של הכרטיס שעל הלוח אם. האם ההבדל באיכות יהיה מורגש ? * אני מעדיף שהכרטיס יהיה פנימי מה אתם ממליצים ?

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by Peri228,

אהלן =) אני מחפש זוג אוזניות שיחובר ל iRiver 120 שלי. האוזניות המקוריות נהרסו, ובאמת הגיע הזמן שאני אקנה לי אוזניות נורמליות. אני מחפש אוזניות In-ear או כפתור, ושמתי עין על ה Shure e2c (סביבות ה 100$). יש המלצות לאוזניות אחרות בתקציב ? איך ה Shure הנ'ל ? אם זה לא ברור , אז כמובן שאני מתכוון להזמין מחו'ל . תודה מראש , תום .

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  10. אני זוכר שפעם קראתי כמה כתבות על אנשים שהחליפו את הקבלים של הXFI שלהם ושיפרו בעצם את כל איכות הסאונד... אני בעל X-FI PLATINUM וחשבתי לבצע את המוד הזה... יש למישהו אולי לינק לכתבה או משהו שיעזור?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי בבית את המגבר DENON AVR-1507 במחשב יש לי כבר מספר חודשים את הכרטיס CREATIVE X-FI XTREME AUDIO ניסיתי לחבר אותם כך שאשמע ברמקולים שלי (5.1) אבל ללא הצלחה תהיתי אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני צריך לחבר את הכרטיס למגבר כדי שאוכל לנצל את המערכת שיש לי ולשמוע ב5.1 במקום בסטריאו כמו שאני שומע עכשיו.... קישור לכרטיס הקול: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15855&nav=0 קישור לחיבורים של המגבר: http://usa.denon.com/ProductDetails/3256.asp?ProductName=AVR%2D1507%3A+7%2E1+CH%2F5%2E1%2B2+CH+Home+Theater+Receiver# (רק ללחוץ על BACK למטה) אם צריכים יותר פרטים אנא רשמו לי ואני אנסה לענות תודה מראש לכל…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Chevy,

מביא לכם תמונות של הרדיו-טייפ שקיבלנו היום. ישנה אופציה לחבר לשם ציינגר. יש לנו אחד של Pioneer במכונית עם ציינג'ר 6 דיסקים, ורמקולים של Kenwood, יש 2 מקדימה ו-2 מאחורה ו-2 רמקולים מובנים (6 סה"כ) אולי נחבר את זה למכונית, למרות שה-Pioneer יותר טוב. Manual LET THE PICS SPEAK 8)

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by saar,

היי לכולם. רכשתי כבל HDMI ->DVI את המחשב שלי לטלויזיה על מנת שאוכל לראות סרטי DVD ולשחק משחקים ב LCD 42. לאחר שחיברתי את הכבל, בטלויזיה יש מסך כחול ואני לא רואה את מסך המחשב דרכה. האם יש כיוון מסויים או הפעלה ספציפית במחשב? כרטיס מסך מופיע בחתימה. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי דיסקמן MP3 והשאלה שלי היא האם ישנם מין אביזרים אשר דרכם ניתן לשמוע את המוזיקה שמתנגנת בדיסקמן דרך האוטו ? באוטו שלנו יש סתם רדיו-קסטה בלי LINE IN. אני חושב שראיתי פעם מישהו מחבר דרך הדיבורית (אבל אני לא בטוח)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by NuNaTaK,

יש לי AL ATP3 בני שנתיים וחצי ולאחרונה החלה בעיית מגעים עם הכבל שמחבר בין הרמקול הימני לסאב, שווה לתקן אותם או שכדאי לקנות חדשים? שמתי לב שהחיבור הוא גם לא סטנדרטי, זה אפשרי בכלל לתקן אותם? אם כן, איפה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. עזרו לי לכתוב פוסט השוואה והכרעה בין המיני למיניהם... יעזור לי ולאחרים.. כשאחזור אני גם אכתוב.. צריך : השוואות.. ביקורות.. ודעות אישיות !! תודה !

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום רב לכולם! אני מעוניין בהמלצה לרמקולים שיתמכו בכרטיס הקול שלי עד 700 ש"ח! (אולי קצת יותר) מה דעתכם על Creative Inspire 5.1 t5900? (אותם אני משיג ב-700 ש"ח) או שעדיף להסתפק ב- Creative Inspire 5.1 5200 שעולים כ-600 ש"ח? תודה לכולם!!! אדי

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  18. שלום ברשותי הרמקולים Z5500 אני לא יודע איך לתלות אותם השאלה העיקרית היא האם אפשר לתלות אותם כמו שהם עומדים על השולחן כך על התיקרה???? האם זה משנה שהרמקול הפוך? כי זה יוצא ממש מצויין? והאם יהיה הבדל בסאונד? תודה מיכאל

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום אני מתלבט בין שני הנגנים שבכותרת רוב הנתונים שלהם כמעט זהים, הנתונים ה"חריגים" הם: זמן סוללה - 17 שעות לריבר, 50 לאייאודיו תמיכה בעיברית - ריבר כן, אייאודיו לא זהו אני חושב אני נוטה יותר לכיוון הריבר, 17 שעות זה בהחלט מספיק לי אבל מאוד חשוב לי איכות הסאונד, לאיזה מהנגנים איכות יותר טובה? עם איזה מקבלים אוזניות יותר טובות? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by borg,

למישהו יש את הכרטיס קול Audiotrak Prodigy 7.1? אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס קול הזה לכניסות של אוזניות ומיקרופון 3.5mm בחזית המארז. במידה וכן, האם חיבור של אוזניות מנתק באופן אוטומאטי את יציאות הרמקולים של הכרטיס? אם מישהו יודע, אז תציינו בבקשה לאיזה חיבור על הכרטיס קול צריך לחבר את ההכבלים של האוזניות והמיקרופון, ואיך קוראים לחיבורים האלה. במידה והכרטיס קול הזה לא תומך בחיבור לכניסות 3.5mm של אוזניות ומיקרופון בחזית המארז, אז אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס קול אחר ברמה שלו שכן תומך בזה.

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  21. שלום כולם, בחודשיים האחרונים מאד קשה לי לישון..זאת משום שהשכן שלי קיבל מערכת רמקולים חדשה למחשב שלו...ומאז כל יום עד 1 וחצי-2 בלילה אני שומע באסים מטורפים בחדר שלי וזה הביא אותי למצב של חרפון לפעמים וניסיתי הרבה דברים, ניסיתי להידבּר איתו שיסגור את המערכת בחצות (או יחליש) אולם הוא אמר לי שפשוט אתקשר..וכשאני כן מתקשר הוא מתעלם, גם ניסיתי להשתיק את הקול על ידי השמת צמר גפן באוזניים+ פוך על הראש..אולם גם זה לא מועיל..(ולא אני אל הולך "להתעסק" בחשמל) לכן, אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי איזה אטמי אוזניים לקנות, אשר יכולים לסנן את רעש הבאסים המטורף הזה..שפשוט אוכל סוף סוף לישון בשקט (:

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by eliXir,

יש ברשותי רסיבר של YAMAHA דגם RX-V440 וזוג סטנד רמקולים של JAMO. הרסיבר מחובר למחשב, לכרטיס קול של הלוח אם (ABIT NF-7), שאלתי היא אם אני אקנה כרטיס קול טוב זה ישפר את האיכות של הסאונד? (הסאונד כרגע סבבה אבל אני מרגיש שיכול להיות יותר טוב).

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  23. טוב אז ככה ... סוף סוף החלטתי להעיף את המערכת הישנה ולקנות מערכת רמקולים נורמלית . המערכת שאני מחפש בעקרון היא בעיקר לסרטים וסדרות שאני רואה מהדיוידי ומהמחשב גם למוזיקה אבל הרבה פחות . עשיתי חיפוש קצר התקציב שלי לא הכי גבוה עד ה 700 שקל ככה ... מצאתי 3 דגמים כל אחד והיתרונות שלו אולי תוכלו לעזור לי פה : הראשון : Genius SW-HF 5.1 5000 מערכת 5.1 נראת חזקה 150 RMS לפחות יתרון טוב יש לה שלט יציאות למחשב ודיוידי קישור לנתונים: http://www.geniusnet.co.uk/produktdetail.php?ID2=112&ID=41&ID3=472 המערכת השניה : MicroLab X-23 5.1 גם כן 5.1 מסך LCD שלט 99RMS עם יציאות נוספות קישור לנתונים : http://www.microlab.cn/product/speakers/home%20system/x23.htm המ…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by someone,

מישהו יודע? כי אני רוצה לשאול אותם אם עומדים להביא את סדרת הרמקולים החדשה שלהם..

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אני צריך סט רמקולים הכי טובים שאפשר לקנות במחיר עד 2500 שקל.. ומגבר הכי טוב שאפשר לקנות עד 1700 שקל... אני מתכנן לחבר ת'מערכת למחשב!! בבקשה עזרה... עריכה... מה אתם אומרים... עדיף לי ללכת על עיסקה כמו שהצעתי פה...או משהו כזה: לוג'יטק Z5500 וכרטיס קול קריאטיב FXI אקסטרים מיוזיק?

• 11 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.