אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
לפני שלוש שבועות או יותר אני ביקשתי ממכן שתמליצו לי על דיסקמן בתקציב של 200 ש"ח, אבל אמרתם שחבל לי על הכסף ושאין בתקציב הזה משהו טוב. אז חסכתי קצת כסף, והתקציב עכשיו גדל ל-400 ש"ח. לא יודע בדיוק איזה שימושים אחרים יש לדיסקמן, אבל אני רוצה אותו בשביל להקשיב לכמה שירים MP3 כשאני לא על המחשב. לא מיועד לשימוש בזמן פעילות גופנית או משהו כזה. אם אפשר בבקשה שהתקציב לא יחרוג מ-400 ש"ח, ושמחיר המשלוח יהיה כלול ב-400 ש"ח. אני מעדיף לקנות מחנות שיש לה אתר ברשת. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים שיהיו מעולים למוזיקה וגם למשחקים. 2.1- לא יותר. אני רוצה איכות ממש טובה, שיהיה כמה שפחות "עיוות" של באס. עדיף של קריאטיב כי את שאר החברות קשה יותר למצוא לפי מיטב ידיעתי.. תקציב גמיש
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
דיברתי עם מישהו שיש לו מערכת קולנוע ביתית מדהימה. לגבי הטלויזה אני יודע שעלתה 30,000 שקל. לגבי הרסיבר גם לא יודע. אבל לגבי הרמקולים הוא כמעט הפיל אותי לרצפה..... הוא אמר שהמערכת שיש לו זה זאת http://www.bwspeakers.com/index.cfm/fuseaction/products.models/Label/Model%20Nautilus עכשיו בגלל שזאת החברה הטובה ביותר בעולם, ואני יודע שהם מוכרים כל רמקולי לחוד. כמה אתם חושבים שמערכת רמקולים כזאת אמורה לעלות?? לפי דעתי יותר מ-100,000 שקל רק הרמקולים! לא ככה?
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את איכות הסאונד במחשב שלי ואני לא יודע מה עדיף להחליף: כרטיס קול או רמקולים?? יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם. המחשב שלי מחובר לרסיבר אז הז אני שומע דרך רמקולים מהרסיבר רמקולים ממש טובים אבל יש לי רק 2 קדמיים אז אני רוצה שיהייה לי סאונד 5.1 או 4.1 אז מה להחליף: כרטיס קול או רמקולים? ואם מחליפים אז לאיזה כרטיס קול ולאיזה רמקולים? תודה,טל.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד להזמין Sennheiser HD 497 מ B&H אחרי סוכות ב 76$ כולל משלוח. עכשיו דיברתי קצת עם אבא שהוא מהנדס אלקטרוניקה, והוא אמר לי שלא שווה לי להשקיע סכום כזה באוזניות, ועוד להביא אותן מחו"ל, אם השימוש העיקרי שלהן יהיה על המחשב. וזאת משום שהאיכות שהמחשב מספק היא יחסית ירודה ורצופה ברעשים מצד המחשב. אני עדיין עומד על שלי שזה שווה את ההזמנה, הלא כך? ;D עכשיו הבנתי שאוזניות ברמה כזאת צריכות מגבר, וכי הכרטיס קול של המחשב לרוב לא מגביר טוב. פה לא הבנתי משהו, כשאני שומע באוזניות אז הווליום שהם מפיקים הוא דיי ויותר בשבילי. האם מגבר מספק משהו מעבר להגברת הווליום? עוד משהו, יש ברשותי מספר מגברים שבניתי לפני כמה שנים, סתם לכיף ( ;D), אומנם הם כולם Mono אבל זאת לא השאלה. יש…
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן יש לי חבר והוא רוצה לקנות 2.1 הוא יכול לקנות את האינפסייר 2500 ב200 שקל יד שניה בן שלושה חודשים או לקנות את ה4142 חדש שזה יותר יקר... איזה מהם יותר טוב ואיזה יותר משתלם ומה עדיף?
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן! יש לכם אולי עצות איך לסדר את החדר ככה שאוכל לנצל את הסראונד? צירפתי ציור שצויר בכישרון רב אני חייב לציין ( ) הכל אפשר להזיז חוץ מארון המגושם הזה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: 1) MPIO FY100 נגן MPIO FY 100 בעל מראה ספורטיבי ומהודר, הכולל בתוכו רדיו FM עם יכולת שמירה של עד 20 תחנות. נגן MPIO FY 100 הוא מכשיר המשלב טכנולוגיה מיוחדת לנגינה מושלמת, גם בעת פעילות גופנית. בעל כפתור מיוחד הנותן שליטה מוחלטת בעת פעילות גופנית. - גוף הנגן עשוי מחומרים קלים וחזקים. מושלם בעת פעילות גופנית. - תמיכה בפורמט MP3 ,WMA , MPEG-2, MPEG-2.5, ASF. - אקולייזר מובנה בעל 7 אפשרויות: Flat, Pop, Jazz, Classic, Vocal, Dynamic Bass ואפשרות לכיוון עצמי. - רדיו FM מובנה המאפשר שמירה בזיכרון של עד 20 תחנות. - נגן FY100 מאפשר הרחבת זיכרון פנימי בעזרת כרטיסי זיכרון SD או MMC. - הנגן משמש גם כזיכרון פלש נייד לנשיאת מסמכים, תמונות וקבצי מוזיקה. - נגן FY1…
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
1) אני מעוניין לקנות מערכת 7.1 ורציתי לדעת אם כשאני ישחק משחקים יראה סרטים או ישמע מוזיקה אני יוכל לשמוע בכל 7 הרמקולים 2) רציתי לדעת איזה מערכת רמקולים עדיפה במחינת העוצמה והאיכות - קריאטיב T7700 http://www.starcom.co.il/product.asp?product=79 או - ימאהה TSS 1 http://cheaper.co.il/product.asp?productid=278&CatCode=108 3) האם בשביל לחבר מערכת 7.1 צריך כרטיס קול מיוחד או ניתן לחבר אותו לכרטיס שתומך ב 5.1? תודה לכל מי שעוזר
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות IPOD עם 40GB אבל שמעתי שיש לו בעיות.. מהי הצעתכם? דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דודים שלי מגיעים מחול וביקשתי בתור מתנה להביא לי אחד מאלו ... מקווה שזה יהיה האייריבר אחרי שהוא יגיע אני יביא תמונות ו דעה אישית
-
- 11 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בשעה טובה השלמתי את קניית מערכת הקולנוע הביתית החדשה שלי (ותודה לכל העוזרים!), הכוללת: רסיבר: YAMAHA RX-V430 קדמיים: TANNOY MX-3 סנטר: Infinity REF-100 אחוריים: My Sony's.. בינתיים לפחות.. עכשיו נשאר רק לחבר אותם למחשב... כרגע יש לי SB Live! Value, ואני מניח שאין שום סיכוי שהוא יתאים למטרה (שהיא, כמובן, חיבור דגיטלי מלא ע"מ להנות מ-AC3 ב-DVD, ובאיכות סאונד מושלמת במוזיקה\משחקים), ולכן חשבתי על Hercules Game Theater XP 6.1 שיתחבר לרסיבר בעזרת כבל אופטי.. אפשרות נוספת היא ה-SB Audigy 2, שאומנם הוא יקר יותר, ואפילו לא כולל פאנל חיצוני, אבל אני עדיין מאמין יותר בקריאטיב בכל מה שקשור לכרטיסי קול.. זה פיתרון טוב? קיים פיתרון טוב יותר \ זול יותר ? כמו כן, מה ההבדל בין ה XP 6.1 ל…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.audiopoints.com/ ספייקים איכותיים לרמקולים...איפה אפשר לקנות בכל מיני גדלים וסוגים איכותיים כמו פה מקרית שמונה ועד חיפה ככה ?!?!?! ??? (עריכת מוד: להבא תן כותרת עינינית המפרטת בדיוק מה אתה מחפש.. )
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס ישמש בעיקר לעריכת מוזיקה, ולקלט מוזיקה מגיטרה, מיקרופון...... האם זה מצדיק את ה400 ש"ח תוספת? עריכה: בנוסף, מה מוסיף הEX בפלטיניום?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השגתי סנטר ואני רוצה לחבר אותו למחשב. יש לי כרטיס קול SB Live! 5.1 Value וממש אין לי מושג לאיזה חור לחבר אותו.... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני מעוניין לקנות מערכת של רמקולים שיחוברו לדי וי די והיו כמערכת סראונד ולמוזיקה ולסרטים. עכשיו אני מתלבת בין שלושה מערכות אז מי שמכיר את המערכות ויש לו המלצות למערכות אחרות בתקציב של עד 540 ש"ח LUXEON Logicfox T5.1 ש"ח550 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_336&products_id=2375 Altec Lansing AVS500 (4.1) 465 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_156&products_id=3301 Creative Inspire 4400 (4.1) black 526 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=606 אז חברה תתנו לי תגובות והצעות נ.ב. מישהו מכיר מקום במרכז ראשון שאפשר לשמוע אותם? אם יש לכם הצעות לרמקולים אחרים (אם יש מערכת רמקו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי יום הולדת בקרוב, אז החלטתי להוציא את מיטב הכסף שאני הולך לקבל על נגן MP3 קומפקטי, בעל לפחות 500 MB זכרון. כמובן שכשהראתי להורים של את הiPod (או יותר נכון את המחיר שלו) עלה מבט מוזר על פניהם שהראה לי בברור, תשכח מזה. אז החלטתי ללכת על העצות שלכם, נגן קומפקטי, מינימום 500 מ"ב, ממשק USB 2.0, עד 1000 שקל. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות את ה AL ATP3 אבל לא נראה לי שאני יצטרך כאלה רמקולים אלא אם הם מאוד משתלמים... החלטתי לרדת בתקציב לרמקולים - נראה לי שאני יסתפק בכאלה ב300 שקל. אני לא יודע כמה כדאי לי להשקיע אז סתם ניחשתי סכום בעיקרון אני יקשיב קצת למוזיקה וישחק די הרבה... כמה אני צריך להשקיע ובמה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מערכת 2.1 של בוס. עכשיו, הרמקולים מתחברים לסאב והסאב יש כניסות לרסיבר. אני בקרוב מקבל רסיבר שתומך ב5.1, ואני רוצה לקנות עוד 3 רמקולים וסנטר. 1. על איזה רמקולים של 2 פלוס סנטר אתם ממליצים לקנות? (תקציב של עד 1000) 2. איך אוכל לחבר עוד 3 רמקולים לסאב וופר ומשם לרסיבר? תודה לכל העונים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה צריך לעשות\לקנות כדי לחבר את המערכת סטריאו למחשב?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
(*הדיון הראשון שלי ב - HWZone ) רציתי לדעת אם למישהו פה יש את ה - Z-560 של לוג'יטק, והוא יכול להגיד לי אם הוא מרוצה מהם או לא ? ורציתי לדעת אם אפשר להשוות אותם לרמקולים אחרים בסדר גודל של - 1500 ש"ח של חברות אחרות , יש טובים מהם במחיר הזה / הם המובילים ? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמובן שיש חברות נוספות אבל צינתי את העיקריות, תיתיחסו: לאיכות? קרבת האיכלוסיה למוצר? מחיר? וכמובן עיצוב? בתודה, יוני
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לדעת מהן מערכות הרמקולים הכי טובות למחשב בתקציב ה-150$ - 200$ . ואני לא מדבר איתכם על מחירים של הארץ כפי שבטח שמתם לב אלא מחירים של ארה"ב . בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אתם בטח זוכרים אותי.. פתחתי כמה ת'רדים עם שאלות על רמקולים.. החלטתי שאני אלך על רמקולים רגילים למחשב כי הבנתי שרמקולים שמיועדים לקולנוע ביתי + רסיבר עולים יותר מדי.. =\ ואם כבר אני קונה, אז משהו טוב. אני מוכר את שלי.. אחסוך קצת ואקנה.. והנה שתי שאלות: 1. השימוש של הרמקולים יהיה מוזיקה ומשחקים (לא סרטים) לכן 4.1 מספיק לי נכון? או שמאיזה שהיא סיבה עדיף 5.1? 2. אני חשבתי על כמה דגמים של רמקולים והם: Z-560 (4.1) LOGITECH ADA-890 (4.1) ALTEC LANSING INSPIRE 5300 (5.1) CREATIVE TSS1W (5.1) YAMAHA אל תתייחסו להבדל במחירים ביניהם ובבקשה תענו לשאלה הראשונה קודם כדי שנוכל לענות יותר בקלות על שאלה שניה P: איכות צליל בכולם בערך פחות או יותר …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן מדובר כאן על הרמקולים: http://www.pch.co.il/docs/pd-938365072.htm רציתי לדעת האם למישהו יש נסיון איתם אשר יכול להמליץ או לא להמליץ לי עליהם בעיקרון חשוב לי המפענח הפנימי לפרו לוג'יק ו-DTS לכן הלכתי בכיוון הזה בתודה מראש לכול העוזרים...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-