עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש אוזניות גיימינג עד 300 ש"ח, היו לי Steel-Series H3 שעשו את העבודה בצורה לא רעה לדעתי, אני אשמח להמלצות ממישהו מבין עניין תודה.

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by rotman,

שלום לכולם , אני רוצה סט אוזניות on ear ביתי כזה רק בשביל לשמוע לפעמים סאונד בחדר עם אוזניות. ביום יום אני משתמש בסט אוזניות in ear מאד איכותי וטוב ככה שאני לא רוצה להשקיע עכשיו בעוד אוזניות יקרות. לאור המחירים באמזון אני מתלבט בין Sennheiser HD 202 II לבין Sennheiser HD201 מביקורות שקראתי הדעות ממש חצויות לכן רציתי עוד חוות דעת של מומחים... אגב , אם יש סט אחר בטווח המחירים של עד 25$ (באמזון) שמומלץ יותר אז אשמח לשמוע... תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by matan007,

אני מחפש ממיר לעידן + . איך הממיר הזה במבצע? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DE255BA63&cfm=B44B41C13E21 זה ממש דחוף לי כי אני רוצה לקנות 2 אז אם למישהוא יש ניסיון איתו שיגיד או לפחות על החברה? כל ממיר מסוגל לעידכונים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, עזרתכם בהמלצה על טלויזיה איכותית לסלון לשימושים של חיבור PS3 \ PC וצפייה בערוצים רגילים ללא מריחות. מרחק מהטלויזיה הוא 4 מטר. חשוב שיהיה 2-3 חיבורי HD, חיבור USB לסרטים עם תמיכה בכתוביות לעברית. (FULL HD). אחריות: חשוב שתהיה מלאה 3 שנים לפחות. (עדיפות לא לפרללי). תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by MIKROBOS3,

אני מתאמן בחדר כושר וגם רץ הרבה הייתי רוצה המלצה לאוזניות קטנות ואיכותיות מבחינת סאונד(עם דגש על באס טוב) יש לי שתי אופציות שראיתי והן http://www.amazon.com/Jabra-SPORT-Bluetooth-Stereo-Headset/dp/B005FVNHBI/ref=sr_1_65?ie=UTF8&qid=1322406752&sr=8-65 http://www.amazon.com/Jaybird-Freedom-Bluetooth-Earbuds-Fit-Bluetooth/dp/B005B28DOM/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1322406694&sr=8-18 אני אשמח אם למישהו יש ביקורת על אחת מהן או הצעה על אוזניות אחרות(אין בעיית תקציב העיקר משהו שיחזיק זמן ויחזיק על האוזן..)

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  6. אז כמו שהבנתם יש לי מגב מסוג JVC RX-5042 (קצת ישן) ואני מנסה לחבר סאב שיש לי (גם ישן יחסית) מסוג המילטון (לא משהו אכותי אבל סאב) הבעיה שאני לא מצליח להשמיע סאונד בסאב (זה בעיקרון מערכת קולנוע ביתית שאני מנסה להשתמש בבאס שלה) מישהו יודע אם אני מנסה לעשות משהו שהוא לא אפשרי?? משהו שתדרים או משהו כזה?? כי אני ממש ממש לא מבין בזה.. אגב ברסיבר העברתי את מצב הסאב ל ON והגדרתי מערכת רמקולים 2.1 ונסתי גם 5.1 צרפתי כמה תמונות.. http://up353.siz.co.il/up2/1j2kafmjzzyj.jpg http://www.siz.co.il/view/vixfngklzyzg.jpg.htm תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  7. כתבתי את הטווח אינצ'ים הזה כי אני לא באמת יודע את הגדול שאני רוצה. בעקרון אני יודע ש42 זה אחלה אבל שמעתי מאנשים שקנו 42 והם ממש מצערים על זה והיו קונים בכיף 46-52 אינצ' השאלה אם האינצ' עולה גם האיכות עולה בדרך כלל או שזה רק הגודל? המרחק צפייה הוא 3.6 (טלויזיה לסלון) התאורה בסלון היא רגילה, הטלויזיה תשמש לצפיה בערוצים(HOT+HD), סרטים בלו ריי, HD וכל זה.. לפעמים חיבור של מחשב, מצלמה או משהו כזה ואולי בעתיד חיבור קונסלת משחקים הטלויזיה הזאת תחליף טלויזיה CRT שעובדת מעולה עד היום ולכן היא תיהיה גם מספר שנים פה, אז רצוי משהו איכותי, טוב וברמה גבוהה עם כל האופציות שקיימות היום. תקציב אין בדיוק, אשמח לשמוע על הדגמים הטובים ביותר ולמה עדיף כל דגם.. אחרי שאני אקבל דגמים מומלצים אנ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yotamgiu,

שלום! כבר שעה אני מחפש באינטרנט לקנייה מחנות בארץ מתאם WIDI לטלוויזיה ולא מצליח למצוא, מישהו יודע איפה מוכרים כאלו? *WiDi- Wireless Display,טכנולוגיה של אינטל לקשר בין הלפטופ לטלוויזיה ללא צורך בקבלים.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by alon2k2,

שלום, כרגע אני שומע רק משני רמקולים קדמיים, ואני צריך את הדריבר שיאפשר לי לשמוע בכולם. יש לי Win7. אשמח ללינק

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, את עזרתכם בבחירת רמקולים למחשב לצורכי שמיעת מוזיקה בעיקר. מדובר בשולחן 1.50 על 0.75 מטר. שולחן העבודה שלי בעצם http://img207.imageshack.us/img207/3597/img06161.jpg החדר הוא 3*4 מטר. ואני רוצה רמקולים טובים, ואין לי בעיה להוציא עד טווח של אלף לרמקולים מצויינים למוזיקה. ראיתי את הסולו 7, הם דיי גדולים ואין לי מקום לשים אותם. הם לא מתאימים לשולחן. הסולו 6 נראים לי מעולים, ולכן כמעט אלך לכיוונם. בוואלה שופס ראיתי אותם הכי זולים בארץ ב730שח. (אם מישו יודע אחרת לתקן) והסולו 8 בקיאספי כרגע עולים באזור ה850(מבצע של יום שישי השחור) משהו שאני רוצה לציין, יש לי בבית מגבר ימהה RX-420V מלפני 6 שנים בערך. הוא חדש(מבחינת שימוש), השתמשתי בו חודשיים והוא נכנס לק…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by desegel,

היי, נתקלתי בבעיה וממש אודה לעזרתכם... יש לי טלויזיה toshiba regza 32av700, ואני מנסה לחבר לה לפטופ חדש עם כרטיס מסך intelHD graphics. הטלויזיה לא מזהה את הלפטופ כשאני מחבר ב-HDMI. הוא לא מראה תמונה אלא מסך כחול כאילו לא מחובר כלום. כמובן שיניתי את מוד התצוגה לפורט הנכון. (הלפטופ כן מזהה את הטלויזיה וקורא לה toshiba-tv בהגדרות). הטלויזיה שלי בסלון (דגם קצת יותר חדש של טושיבה) עובד מצויין! רעיון למה הבעיה ?? תודה רבה מראש הטלויזיה בסלון (דגם קצת יותר חדש של טושיבה) עובד מצויין.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by FatMatt,

שלום,אני רוצה לקנות רמקולים שישמשו אותי למחשב,עכשיו התקציב שלי כרגע הוא כ-1000 ש"ח,אני שומע בעיקר מוזיקת רוק ואלקטרונית,ככה שזה קצת בעייתי,חשבתי לרכוש בהתחלה מערכת 2.0 ולחסוך כסף לסאב נחמד.. יש פה למישהו הצעות? והאם כדאי לקנות 2.0 וסאב או 2.1 עכשיו וזהו? *רמקולים קומפקטים יהוו יתרון,כי אין לי כ"כ הרבה מקום. חשבתי על ה M-Audio AV40,יש אותם למישהו ויכול לתת לי חוות דעת? ראיתי כמה סיקורים באינטרנט וכולם אומרים שהסאונד טוב מאוד..

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  13. ^^ הכותרת המחיר של 2 אוזניות כאלה במבצע הוא 1100 ש"ח, כלומר 550 ש"ח לאוזניה (65% הנחה למוצר השני). עריכה: האוזניות נרכשו בשעה טובה ומוצלחת. ייתכן ואפרסם ביקורת לכשיגיעו לרשותי ולאחר שיעברו Burn In.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. צהריים טובים, רכשתי סט רמקולים MicroLab Solo 7c 2.0 עבור שימוש ביתי של מוזיקה (מרביתה MP3, מעט FLAC) וסרטים. כיום אני משתמש בכרטיס הקול המובנה בלוח אם ASRock Z68 Pro-3 (אני מניח שמדובר בשבב של Realtek), האם יהיה הבדל בשמע בסביבה זו במידה וארכוש כרטיס קול של Asus Xonar? מצד הסרטים מדובר בתוכן HD. ברשותי גם אוזניות Grado SR-80 והבנתי שבכרטיס הקול הנ"ל יש מגבר אוזניות - האם יהיה שיפור מורגש, כזה ששווה את ההשקעה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום. אופיר.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, מחפש אוזניות לנגן cowon c2,מחפש הדגשה של הבאס אך גם דיוק בצלילים הגבוהים. האופציות שעליהן חשבתי: AKG K330 Sennheiser CX55 Sennheiser CX280 Shure 115 Shure 102 אפשר גם Soundmagic PL50 מבקש לדעת איזו אוזניה עדיף לרכוש מבחינת איכות צליל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by Shadow64,

שלום מתכנן לקנות בשבוע הקרוב ב-KSP את ה ‏X-Tatic Digital ומחפש להשלים את המבצע עם זוג אוזניות סגורות ומתקפלות לנסיעות באותו סדר גודל של מחיר (או לחילופין In-ear איכותיות לא פחות). מה דעתכם על ה- Shure 550? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12405 או על ה- AKG K518? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13687 כמובן שאני פתוח להצעות.. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכם, קודם כל אני מקווה שאני פותח את האשכול בפורום הנכון ולא טועה.. קניתי היום את הG35 של לוג'יטק וזאת אחרי שקראתי ברשת וחיפשתי אוזניות שיהיו לי טובות למשחקים סרטים ומוזיקה.. השקעתי כסף ולא חסכתי וקניתי אותן.. אבל אני מאוכזב ברמות קשות.. הציפייה של מאוזניות של מעל 600 ש"ח היא שכשאשמע מוזיקה יהיה עוצמה הבאס יהיה חזק ואיכותי במשחקים שישמעו את היריות והפיצוצים באיכות פשוט שומעים גרוע וחלש יחסית! השאלה שלי היא מי שמכיר את האוזניות האלה ויודע איך אמורים לשמוע בהם יכול לתאר לי איך זה אצלו? אולי שלי פגומות וצריך להחליף אותן.. כי ראיתי שברשת ממש אוהבים ומשבחים את הדגם הזה.. למשל האוזניות המקוריות של האייפון הרבה יותר חזקות ואיכותיות מימה שאני שומע עם הG35 פשוט שומעים …

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by LENOVO,

יש לי טלווזיה תלת מימד Samsung C7000 וקיבלתי איתם שני זוגות משקפי תלת מימד... איך אני מסנכרן בין המשקפיים לטלוויזיה לחצתי על הכפתור והוא מהבהב אדום ירוק למשך 20 שניות בערך וכלום לא קורה...

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  19. ערב טוב, הערב רכשתי את סט הרמקולים MicroLab Solo 7c 2.0 באחד מסניפי KSP במסגרת "שישי השחור" במחיר לא רע בכלל. כאשר חיברתי את הרמקולים ביניהים נוכחתי כי הרמקול השמאלי לא פועל כלל, על-אף ניסיונותי לשנות את החיבור בכל צד של הרמקולים. למען הסר ספק, הסרתי את כיסויי הפלסטיק שעטפו תחילה את קצוות הרמקולים וכמובן חיברתי שבהתאם להוראות - הצד הכסוף לחיבור השחור וצד הברונזה לחיבור האדום. האם טעיתי בחיבור/יש משהו שאני מפספס או שיתכן וקיימת בעיה כלשהי? תודה מראש על העזרה והמשך ערב נעים. אופיר.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אהלן חברים.. ברצוני להתייעץ קצת לגבי רמקולים אני חובב מוזיקה די מושבע מבחינת אוזניות אני עם סנהייזר מאז ומתמיד ומאוד מבסוט עכשיו אני רוצה גם קצת איכות בחדר הפתוח אז החדר שלי די גדול.. יש לי כרגע 5.1 של לוג'יטק אני רוצה 2.1 אין לי צורך בסראונד אני חשבתי על אלו תגידו לי מה אתם אומרים יהיה הכי וליו פור מאני altec lansing MX6021 היתרון בהם זה א שהם 2.1 ולא כ 2 והם מאוד מאוד חזקים מבחינת הספק מה שמאוד חשוב לי כי אני אוהב ווליום האופציה השניה זה ללכת לכיוון המיקרו לאב MicroLab SOLO7C או אחד אחר מהסדרה מה אתם ממליצים מבין שני החברות האלו?? או בכלל יש לכם משהו אחר לגמרי בראש... תודה רבה לעוזרים ושיהיה סוף שבוע רגוע!

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  21. תודה לא אוזניות IN EAR, רוב הזמן האוזניות יחוברו למחשב:משחקים, ומוזיקה. בעדיפות שהאוזניות לא יהיו גדולות מידיי שאני יוכל מידיי פעם לקחת אותם ולחבר לMP3.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by lee.,

שלום לכולם. לפי התמונות שבאג פרסמו לBF, אמור להתפרסם בפייסבוק שלהם מבצע על הרמקולים הנ"ל. רציתי לדעת אם הרמקולים נחשבים לטובים, ואם הם עדיין רלוונטיים (ז"א לא חיסול מלאי מלפני 5 שנים) הבנתי מתגובות קודמות בפורום שישנם כמה דורות לרמקולים, אז אם מבצע כדאי רק לדור האחרון למשל, אשמח לדעת. מחיר המבצע לא כ"כ ברור, אבל באופן מוזר גם בזאפ קשה למצוא את המחירים לדגם האחרון, ובעוד פה באתר היה כתוב שזה סביב 350 ש"ח בזאפ מה שכן אפשר למצוא זה יותר לכיוון ה-450, כך שאם למישהו יש נסיון של הזמן האחרון, הוא יבורך על שיתופו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by sagigi21,

שלום, אני מעוניין לבחון מערכת סראונד 5.1 עם סרט איכותי באיכות HD. 720\1080. ברשותי סרטי MKV מקובצים. אני יודע שבסרטים כאלה חתכו מסרט המקור(בלוריי) את האפקטים של הסואנד ולכן אני תוהה אם אוכל לראות גם כך ב-5.1 או שזה יספק לי רק 2.1 וגם לא באיכות מטורפת. והאם בסרט DVDR מלא אוכל לקבל 5.1 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by Men7a,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע לחדר, הוא לא גדול במיוחד בערך 4 מטר מרובע. אני רוצה לחבר אליך מחשב,יס,סוני 3 ו x360 אני רוצה שיהיה לפחות 2 חיבורים של hdmi רסיבר ורמקולים 5.1 אני לא יודע מה המחירים אני מעוניין להשקיע עד 2000 שקל אבל אם אין במחירים האלה אין לי בעיה להשקיע עוד. תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by ניב קידן,

יש לי מגבר NAD C300, ישן אבל מצוין. התקלקל ותיקון יעלה הרבה כסף. אני מתלבט בין לתקן אותו, כי הוא מצוין, או לקנות יד שנייה. אני לא בקיא במגברים היום בשוק, ולכן אני שואל, כמה עולה מגבר מקביל(באותה איכות סאונד ועמידות) חדש? כמה עולה יד שנייה? אתם יכולים לתת לי דגמים שאתם מציעים שמשתווים אל הNAD שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים