עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bah10,

היי, זוכרים שהיתה לי פעם בעיה עם הכרטיס קול AUDIGY? למי שלא זוכר קניתי כרטיס קול של CREATIVE דגם AUDIGY GAMER. חיברתי אליו בדרך אנלוגית רמקולים 5.1 של ג'יניוס הבעיה היתה שלא שמעתי בכל הרמקולים, הסנטר למשל לא עבד... אמרו לי שכדי לשמוע בכל הרמקולים אני חייב לחבר אותם דרך היציאה הדיגיטלית וגם צריך להשמיע משהו שתומך ב5.1 כמו סרט DVD לדוגמא וגם אמרו לי שצריך לחבר כבל נוסף מהDVD לכרטיס קול לכניסה הדיגיטלית SPDIF או משהו כזה לא היתה לי אפשרות לחבר אותם ליציאה הדיגיטלית כיוון שהרמקולים עצמם אנלוגיים. כרגע אני עובד עם הלוח ASUS P4T 533 עם כרטיס קול מובנה C-MEDIA 5.1 וחיברתי אליו (בדרך אנלוגית) את אותם רמקולים ו.... הפתעה כולם עובדים כולל הסנטר. אני שומע שיר (זה אפילו לא …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. קראתי מלא מאמרים על המון מערכות קול והסתכלתי בהרבה פורומים אבל כל אחד יש לא דעה שונה (חלקן לא אוביקטיביות) ולכן כל פעם שחשבתי על רמקולים מסוימים שאני הולך לקנות משהו פרסם משהו שגרם לי לפקפק בהחלטה שלי אז ככה: אני יקנה את הרמקולים או בניו-יורק או בלוס אנג'לס. התקציב שלי הוא בין 200-250 דולר. אני צריך את המערכת בעיקר לצפייה בסרטי dvd ומוסיקה. אני רוצה שלמערכת תיהיה אופציה לחיבור לא רק למחשב (אולי בעתיד אשתמש בה לסלון או משהו כזה). אנא, פרסמו תגובות עניניות ומגובות בהסברים לדעתכם. חשוב לי לשמוע למה המערכת X טובה ולמה Y לא טובה. אם משהו יודע על חנות זולה ואמינה בארה"ב שאפשר לקנות שם אשמח לשמוע. תודה לכולם :saint:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מתוך עמוד המכירה: למי שלא מכיר, Koss היא אחת החברות המובילות בעולם לייצור של אוזניות איכותיות. נגני MP3 לא תמצאו באתר שלהם, ולא תמצאו אזכור לכאלה בשום מקום אחר ברשת. במקרה הטוב מדובר בשיווק של מוצר סיני עלום שם עם מדבקה מורשית של Koss (כמו שקורה בארץ עם מוצרי אודיו "של" Akai ו-Luxman). במקרה הגרוע מדובר בעבודה בעיניים. לנטאקשן הפתרונים... Prog.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by itaysk,

הכרטיס שבא על GA-7VAX אמור להיות 6 ערוצים. אז איך זה שיש רק LINE-IN\LINE-OUT\MIC ? אולי זאת שאלה יותר עקרונית אבל לא אמורים להיות 6 יציאות? אם לא אז אני לא יכול לחבר נגיד סתם 4 רמקולים שונים למחשב?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Killer Storm,

אני רוצה מגבר (חדש) בשביל לתפעל 2 רמקולים קדמיים בעוצמה של 250Watt RMS כל אחד, אני מחפש מגבר שיש בו כיוונים של מיד, בס וטרבל ויציאות לרמקולים (עם חוטים לא פינים) ואפשרות לAUX בסטריו. הא ועוד דבר זה מכשיר Pre-Amp חדש של מארנץ' הבנתי שהוא יקר אבל השאלה היא עם זה סוג המכשיר שאני צריך?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני משתמש עכשיו ב2 הרמקולים של המערכת סטריאו שלי שהם טובים לדעתי אבל הם לא משהו מדהים, חיברתי אותה למחשב. יש לי בינתיים כרטיס קול די ישן Creative Vibra 128 ויש לי כסף לשדרג אותו. יש לי בחירה בין: Hercules Fortissimo III 7.1- 300NIS Creative SoundBlaster Live 5.1DE- 217NIS שווה לי לקחת משהו מאלה ואיזה אתם ממליצים? אני יודע שההרקולס יותר טוב אבל האם זה מצדיק את ההבדל במחיר, יש לי 2 רמקולים די בסדר. אני ירגיש בהבדל בכלל? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by jackass,

מערכת 4.1 של peerless... עובי כל רמקול 2 ס"מ הסאב הוא 20 ס"מ גובה ו13 ס"מ רוחב אני לא יודע אם המערכת טובה אם מישהו יודע שיגיד לי...תמונה של הרמקולים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Culandur,

רציתי להראות שקיימות עוד חברות חוץ מקריאטיב והרקולס שמוציאות כרטיסי קול איכותיים! החברה הכרטיס

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by gshhar,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה כרטיס קול (משהו איכותי)נותן? כי יש רמקולים ברמה והכרטיס קול שלי הוא על הלוח. אני ארגיש בהבדל אם יהיה לי כרטיס קול אחר? מה מומלץ? לי יש רמקולים 4.1.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Tzion,

לפני כמה חודשים אני זוכר שהפורטיסימו 3 יצא, הפסיקו ליבוא לארץ את הפורטיסימו2 והתחילו ליבוא את ה3 ולמכור אותו במחיר של כ230-250 ש"ח... ועכשיו פתאום המחיר שלו קפץ ל300+ אחרי כמה חודשים שבהם הוא אמור לרדת ל-200-... מה קורה פה? למה המחיר עלה? האם היצור שלו ממשיך כהלכה?? או שזה בגלל בעיות בהרקולס?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by frodo,

חוץ מה-WINAMP

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Component,

היי, אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 200 - 150 שקל, אולי קצת יותר אם תוספת הכסף מוצדקת. אני אינני אודיופיל, אך אני מעוניין לקבל תמורה מלאה לכסף. עדיף שהאוזניות יהיו מעוצבות בצורה יפה, אך אם ההבדל באיכות גדול אני מוכן ללכת גם על כאלו שמכסות את כל האוזן. הן ישמשו בעיקר למוזיקה מעט ומשחקים. קראתי מספר ת'רדים פה בנושא, אך באף אחד מהם לא הייתה מסקנה ברורה. מהן המלצותיכם? בתודה מראש, עדי.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by פרעה המלך,

היי אני מעוניין לקנות דיסקמן MP3 , אני מתלבט בין ה- דיסקמן 9200 CD-MP3 של Grundig לבין הדיסקמן DC J 501 של Sony מה נראה לכם יותר שווה? ויותר חשוב מזה מה נראה לכם יותר עמיד? ובלי שום קשר, מישהו מכיר דיסקמן MP3 אחר שהוא טוב ועמיד ומחזיק מעמד לפחות שנתיים ? אנא כיתבו לי תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני רוצה לקנות דיסקמן mp3, ואחד הדברים החשובים לי הוא שיהיה בו רדיו. עדיפות עליונה לסוני. יש להם דבר כזה? אם כן, אני אשמח לקבל לינק/דגם. כמובן שרצוי מאוד שיקרא RW או שיהיה בו שלט, אבל זה הרבה פחות חשוב לי. העיקר שיהיה רדיו. אם לא של סוני, יש אולי המלצות לדיסקמן איכותי עם רדיו של חברה אחרת? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי דיסקמן MP3 והשאלה שלי היא האם ישנם מין אביזרים אשר דרכם ניתן לשמוע את המוזיקה שמתנגנת בדיסקמן דרך האוטו ? באוטו שלנו יש סתם רדיו-קסטה בלי LINE IN. אני חושב שראיתי פעם מישהו מחבר דרך הדיבורית (אבל אני לא בטוח)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Bug2000,

שלום לכולם! אז כמו שנאמר בכותרת אני מחפש המלצה למסך פלזמה 44 אינץ'... אני לא מבין בזה בגלל זה אני לא יכול להגדיר תקציב תתחילו להמליץ ואז נראה מה יהיה התקציב.

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת מה ההבדל בין vcd ל svcd ? ואם אני רוצה לצרוב סרט שאני יראה אותו בdvd אז במה כדאי לי לצרוב vcd או svcd?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Svideo,

בעבר ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה, במחשב יציאת SVIDEO, ובטלויזיה יציאת 21 פינים. רכשתי את הכבלים/מתאמים הרצויים, חיברתי, כווננתי את כרטיס המסך להוציא את הפלט לטלויזיה, אך מאז אין יותר סאונד בטלויזיה. (שלא לדבר שגם הצלחתי להעביר את התמונה). הייתכן שעשיתי משהו לא תקין, שפגע בסאונד של הטלויזיה ?

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by DeaglinG,

שלום, יש לידידה שלי יומהולדת בקרוב ואני מחפש דיסקמן טוב (עדיף עם רדיו) במחיר סביר, בערך 400-500 שקל אני חושב זה סביר לא? עדיף שיקרא גם MP3 ושיהיה לו צג

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by Peri228,

לפני כמה ימים קיבלתי את ה iHP-120 , וכשאני מחבר אותו למחשב אני מקבל שגיאה ש"רכיב USB מהיר מתחבר ליציאה איטית" , או משהו בסגנון ( רק באנגלית ) . הלוח שלי הוא Epox 8RDA+ , וחיברתי Rack חיצוני של שלוש כניסות USB לפלאג על הלוח אם . ה iHP מחובר ל Rack . אותה שגיאה מתקבלת בחיבור לחיבורי ה USB שעל הלוח .. לוקח לי 30 דקות להעביר איזה 5 ג'יגה , שזה מטורף לחלוטין .. עזרה בבקשה =[

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  21. א) בחלונות ובמשחקים בכלל שומעים רק 2.1 תמיד! וכל הרמקולים האחרים לא פועלים ואני רוצה לעשות שתמיד יהיה סראונד אני מחפש ומחפש דרך אבל לא מוצא ... בדום הוא נותן לי שגיאה שאני צריך לשנות משהו בלוח הבקרה ברגע שאני מנסה לשים על מצב סראונד... (זה מאוד חשוב לי שתעזרו לי בזה) דרך אגב יש לי מערכת 7.1 הרמקולים גם של creative . הם מחוברים טוב שומעים מכולם שאני עושה טסט לשמוע מכל רמקול ופה אני מגיע לבעייה שנייה ב) כל הרמקולים אומרים את המיקום שלהם(חוץ מאחד) Front Left Front Center Front Right Rear Right Rear Left Side Left (חסר פה Side Right) הוא לא אומר כלום!! בקיצור מה עושים מאוד חשוב לי שתעזרו לי עם זה תודה!!!!!!!!!!!!!! תודה!

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by Sifo Jen,

היי, אני עושה הרבה צלילות בבריכה\ים והייתי רוצה מערכת MP3/FM שאני יכול לקחת איתי לתוך המים ושישארו בחיים. יש המלצות? תודה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Atlon-Xp,

http://www.pch.co.il/docs/pd460167702.htm אני לא יודע כמה אנטישוק יש בו...? הוא קורא צרובים... ? אלה השאלות היחדיות שלי רק רציתי לדעת עם שווה לקנות אותו... תןדה

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by FlyBoy,

אני מעונין לקנות מינידיסק...כמובן שיד שניה. מה הדבר שהכי חשוב שאני יבדוק במהלך הקניה????? (אני מחפש דגם פשוט,אפילו הכי פשוט,אבל שזה יהיה מינידיסק,עם מטען... עד מחיר של 300 ש"ח)

25. שלום, קיבלתי טלוויזיה לחדר. אני רוצה לחבר אותה לרמקולים של המחשב. יש לי CREATIVE LIVE 5.1 שמחובר כרגע, ובנוסף CREATIVE EXTIGY שאני לא עושה בו שימוש נכון לעכשיו. רציתי לדעת, יש דרך לחבר את הטלוויזיה כך שאני אוכל לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים למחשב? איך? צריך את האקסטיג'י? מה יביא לי ת'איכות המקסימלית? תודה חבר'ה, יונתן

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים