עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by erjerjerj,

יש לי רמקולים 2.1 CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp הרמקולים מגיעים עם שלט. כאשר השלט נמצא על עוצמה נמוכה אז אחד הרמקולים לא פועל, בדקתי ומצאתי שהבעייה היא ביציאה של ה SUB ולא באחד הרמקולים הקטנים (הבדיקה נעשתה ע"י הצלבה בין חיבורי הרמקולים) פתחתי את ה SUB ולא ראיתי חיבורים מנותקים או קבלים נפוחים. למישהו יש רעיונות איך אפשר לתקן את ה SUB? אילו רכיבים צריך להחליף? הרמקולים כמובן לא באחריות. (אני חושב שמה שקרה הוא שהשלט שולט בזרם, ומוצא אחד של ה SUB הפסיק להגיב לזרם נמוך) בתודה לעוזרים, ערן.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני מחפש למחשב שלי רמקולים טיפה יותר איכותיים מהנוכחים כי אני חושב שהם התחילו לגסוס לי חשבתי על משהו בסגנון של creative 6060 הם די ישנים ממה שאני הבנתי אמנם או כל 5.1 להתחשב בעניין שאני ממש אוהב מוזיקה ועדיפה חברה שיודעת להרכיב רמקול יש לי לוח אם Asus P4S800D אבל אין כרטיס קול בעקרון ככה שאין לי מושג בכלל מה תהיה הבחירה המתאימה בשבילי עשיתי חיפוש אבל התוצאות היו ישנות מדי ואני מאמין שהמחירים השתנו אז אוהד לכל אחד עם חוות דעת חדשה תודה רבה לעונים

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מערכת 5.1 השימוש העיקרי היה לסרטים ומעט מוזיקה(משחקים בכלל לא). התקציב שלו 300 שקל. והוא חושב לקנות את הדגם הזה, קישור: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=127587 מה אתם חושבים על המערכת הזאת,ועל רמקולים 5.1 בכלל(במחיר הזה)?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by במבה רטובה,

חבר שלי קנה טלווזיה שאמרו לו שהיא HDTV אבל רשום HDready והמונה נראת טובה אבל לא נראה לי שזה HDTV

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by moshebit,

שלום , הינה לינק אל הרמקולים : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=17931 רציתי לשאול אם הם מומלצים ואיכות סאונד שלהם באמת כך כך טובה כמו שמציינים ברשת , והאם זה שווה את 700 שקל ? הינה קישור לפירוט על המוצר : http://www.verizonwireless.com/accessories/jbl-flip-2-blue/ תודה רבה , שנה טובה וחג שמח .

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by yoni_h,

לאחרונה אני מתעניין במציאת פיתרון למערכת סאונד עבור הטלויזיה בסלון ויש לי מס' שאלות- אשמח מאד לקבל את עזרתכם! : מצאתי סאונד בר של מייקרולב - להלן קישור לפרטי המכשיר: http://www.microlab.cn/product_detail.a ... classid=74 רציתי לקבל את חוות דעתכם לגביו, לפי הפרטים הטכניים שלו לפחות, האם הוא נשמע לכם סביר? אני רוצה לקנות רמקולים לטלויזיה שבסלון כדי שאוכל קצת ליהנות מהסאונד בצפיית סרטים, שכן הרמקולים המובנים של הטלויזיה מספקים לדעתי סאונד גרוע וחלש ללא שום עומק ובאס. (מדובר בטלויזית 40'' של סוני). לאחר חיפושים ארוכים באינטרנט, מצאתי את המערכת הנ"ל שנראית לי כזו שיכולה לספק את הצרכים שלי. היא כוללת גם סאב, ככה שזה כבר טוב וגם די אסטטית ולא גדולת מימד…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  7. שלום, יש לנו בבית מערכות סטריאו ישנה מאוד, שמורכבת משלוש חלקים משהו מרכזי שמשמ גם כרדיו עוד חלק שמשמש כקורא טייפים ועוד אחד שהוא קורא דיסקים. קורא הדיסיקים התקלקל, לא מצאתי מקומות שמוכרים קוראי דיסקים ניפרדים, וחשבתי שעם המחירים המגוחכים של הDVD (פחות מ200) אולי עדיף לקנות DVD בתור קורא דיסקים. אשמח לדעת מה אתם חושבים על הרעיון הנ"ל מכל הבחינות. תודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  8. Started by frodo,

זהו! חזרתי היום מחו"ל מטיול קצר ובאמתחתי ה-LOGITECH Z560 לאחר שהערמתי על פקידי המכס המנומנמים. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך הרמקולים האלו? ראיתי גם שמהסאב יוצאים שני כבלים עם בננות לאן אני אמור לחבר אותם? מה גם שכרטיס הקול שלי הוא זה שבא על הלוח אם(VAX של ג'יגבייט)-איך הוא? מה יתן כרטיס כל איכותי בהשוואה לשמיעה כיום?(אם אפשר גם המלצות על כרטיסי קול אני אשמח מאוד,משהו בסביבות 500 ש"ח) ועוד משהו-אני לא יודע אם אני צריך(לפחות כיום) 4 רמקולים אז האם ישנה אפשרות לחבר רק שניים(האפשרות קיימת הכוונה שלי מה זה נותן או מזיק)? אם מישהו גם יוכל להסביר לי איך אני מצרף תמונות לפורום הזה אז אני אשלח כי אני לא מוצא פה איך עושים את זה. בתודה מראש ,פרודו.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  9. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 בחדר עם רסיבר שמתחבר אנלוגית למחשב לכרטיס קול קריאטיב 5.1 רגיל לפניי כשנה בערך התעצבנתי על הצורה שבה הסאב עובד (היה לי חלש מדיי) וחיפשתי תוכנה שתגביר לי את היציאה של הסאב בנפרד לא זוכר בדיוק איך אבל מצאתי את kx project שזה מחליף את הדריבר של הכרטיס קול שלי ונותן לו mixer שונה משלו עם אפשרות לשליטה על כל ערוץ בנפרד... רציתי לדעת אם יש עוד תוכנות כמו ה kx projact שמספקות גם דרייבר וגם מיקסר שמאפשר שליטה בכל ערוץ בנפרד ושאר אפשרויות מגוונות (לא מחייב גם דרייבר) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  10. הזמנתי סאב מנענע במכירה פומבית במחיר 273 ש"ח ואקבל אותו תוך 14 ימי עסקים http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2861504 מה דעתכם עליו ? קראתי הרבה חוות על הסאב הזה וכולם חיוביות חוץ מאחת שהטרידה אותי :-[ לכן אני מבקש את דעתכם אשמח לקבל תגובות מאחד שנשה את הסאב תודה על הקריאה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by OR007,

אומנם לא ציפיתי ליותר מידי מה-DVD הזה בגלל שקיבלתי אותו חינם אבל יש דברים שמטריפים אותי ! לדוגמא: צרבתי דיסק MP3 הכנסתי את הדיסק ורשום לי על המסך של הטלויזיה LOAD... הכל טוב ויפה ואז פתאום מופיעה לי הודעה על המסך שנראית משהו כזה: PAGE 01/01 OT++ ה--OT הזה נמצא בצוך מין ריבוע כזה, ועל הצג של הדי וי די עדיין מופיע LOAD. אם מישהו חושב על משהו שעלול לגרום לבעיה הזאת שינסה לעזור לי כי אני פשוט חייב לפתור אותה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by y-me,

שלום לכולם ... אני קצת חדש הפורום ובכלל בעיניין חיבור מסך פלזמה למערכת הקימת שלי . אני משתמש במגבר YAMAHA לחיבור של הכבלים הDVD וכול שאר הדברים עוברים דרכו, ויציאה אחת של PL (בננה צהובה) לTV . כך המגבר בעצם בורר בין המכשירים . עד היום עבדתי עם TV 29' של סוני , שם היו לי חיבורים מכול הסוגים, והשתמשתי בPL (בננה בצע צהוב) להעברת התמונה למוניטור. השבוע קיבלתי פלזמה של SONY 42' ישנה מעת, דגם - PFM-42V1E ושם אין כמעת חיבורים מאחור ואין לי חיבור PL לבננה הצהובה שיוצאת מהמגבר שלי... אני מצרף תמונות של החיבורים שיש לי מאחורי הפלזמה של SONY, בשאיפה שניתן לחבר אותה באותה צורה למגבר כמו עד היום. המגבר שלי מוציא מיציאת המוניטור - 1. יציאת PL צהוב. 2. יציאת S-VIDEO . כאשר חיברתי את כב…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by HoLy4EvEr,

שלום! יש לי כניסה במחשב נייד של HP ולה 7 חורים(נקבה) אני מבין שמדובר בקומפוננט? עכשיו יש מתאם מיוחד שמעביר מ קומפוננט ל S-VIDEO?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by m4a1,

שלום, אני מעוניין במערכת רמקולים 5.1 עד 800 שקל, היא מיועדת לPS3 כך שחובה אבל חובה שתיהיה לה יציאה אופטית, ושיתתמוך בדולבי 5.1, תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. Started by Armageddon,

I'm considering buying new computer speakers in the US with a 100 $ budget I would be glad to get some advice and recommendation, I would also prefer if the speakers would be available in newegg. Thansk in advance.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by DUDEnamE,

אני מחפש רמקולים שיהיה ניתן לתלות על קיר ללא סאב, חשוב לי שתהיה איכות סאונד טובה, עד היום היה לי את הATP3 ואני מרוצה מהם מאוד, אבל אני רוצה משהו קצת יותר טוב בתקציב של עד 500 שקל, כל המיקרו לאב שראיתי בפורום פה, הם נחשבים גדולים מאוד מבחינתי. שימושים רק מוזיקה/סרטים.

17. שלום שלום. יש לי את הוופר הזה - morel h5.1 הנה קישור אליו: http://www.parts-express.com/pe/showdetl.cfm?Partnumber=297-060 ניסיתי למכור אותו אבל זה לא הצליח בגלל שיש לי רק אחד, אז חשבתי אולי לעשות בו שימוש. מחיפוש באינטרנט הבנתי שלקנות עוד אחד כזה יעלה לי מעל 600 שקל יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג במחיר הגיוני? יש נציגות של מורל בארץ לרמקולים בלי תיבות? אפשר אולי למצוא שימוש אחר לרמקול הזה? אולי בתור סנטר? * שווה בכלל להשקיע ברכיב הזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אורח Si-Nom

אז ככה קיבלתי מחבר מגבר 400W ו 2 בוקסות,עכשיו אצלו בבית שומעים את הבוקסות באיכות ממש טובה,הבנתי זהבגלל שיש לו מיקסר מיקצועי ששם הוא יכול לכוון את הBASS וכדומה. עכשיו יש איזה תוכנה למחשב שאני יכול לכוון איתה את הבאס,טרבל וכדומה? כי איכות הסאונד ממש גרוע,ניסיתי לשחק עם ה EQ של WINAMP וזה ממש גרוע..

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  19. כותרת. היא תשמש לצפייה בערוצי הוט השונים כולל ערוצי HD, ואופציה גם לצפייה בסרטים בHD דרך מחשב. בתודה מראש . עריכה: אם יש משהו טוב גם עד 2600 זה יהיה ברבה ותר נחמד.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by shloosh,

מה אתם אומרים חברים,מחר קונים לי זן מיקרו בניו יורק ואחת מהאוזניות אלה, אני פשוט ממש ממש מתלבט. קראתי שהפורטה פרו פשוט חלום וגםpx100 חיות רעות עולות גם יותר ב-10$...(וכן זה כן משמעותי) אז מה אתם מציעים? כי זה דחוף מחר קונים לי!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אז ככה יש לי מחשב חדש שיש בו כרטיס מסך של nvidia 9600 palit sonic פרטים עליו אפשר לקרוא פה http://hwzone.co.il/news/1204552280/15480/ בכל מקרה בחיבורים של הכרטיס מסך יש חיבור S/PDIF ואני רוצה לחבר אותו למגבר שלי כמובן שקיבלתי גם כבל מתאים ויש לי גם כרטיס קול שכרגע הוא מוגדר ובו אני משתמש השאלה היא איך אני מפעיל את החיבור קול של הכרטיס מסך שיעבוד לי??? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by n_aviv1,

שמתי לב שלאחרונה יש הרבה אנשים שחוזרים על 2 טעויות ואני רוצה לענות עליהן: 1. אם אני אחבר ממיר HD לטלוויזיה FHD אני אראה טוב יותר בערוצים רגילים? לפחות בממירים של יס - חד משמעית לא! להפך, האיכות יכולה לרדת בגלל שימוש בHDMI/קומפוננט (למרות שבמקרים מסויימים הקומפוננט משפר טיפה) הם גם לא מסתירים את זה... תשאלו אותם בטלפון, זה מה שהם אמרו עוד לפני שרכשנו את הממיר! (חשוב לי לציין שאני לא עוד לקוח ממורמר שיס עשקו, להפך הם היו כנים ואני לא רוצה להוציא להם שם רע) שימו לב! HDMI הוא החיבור הכי טוב לשידורי HD, הוא לא חיבור שמיועד לSD! כמובן שבערוצי HD תראו יותר טוב מבערוצים הרגילים... 2. אני רוצה המלצה למערכת רמקולים בלי מגבר. אני לא רוצה מגבר כי הוא תופס ברבה מקום. אין מצב שתו…

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  23. שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג LG BH3040S שמחוברת באמצעות כבל אופטי לטלוויזיה מסוג LG יש אפשרות לשלוט על הסאונד של המערכת באמצעות השלט של הטלוויזיה במקום להשתמש בשלטים נפרדים ? ניסיתי לדבר עם נציג של היבואן של LG והוא אמר לי שאם אני אחבר את המערכת באמצעות HDMI אני אוכל לשלוט לא הבנתי מה הקשר וגם ככה זה לא עבד.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מבחינת איכות סאונד? השאלה היא האם שווה לקנות נגן סידי איכותי או נגן פלאש באותו מחיר? (700שח). ---עריכה--- לפי מה שקראתי לפני כמה רגעים המינידיסק יכול להיות אופציה איכותית מאוד. זה נכון?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by oorlevi,

אני רוצה לבצע העתקה של דיסק מקורי במדיה פלייר 11. השאלה היא כזאת מה עדיף MP3 320Kbps או WMA 192Kbps? ומה ההבדל אם יש בין WMA ל WMA Pro? העתקה של דיסק מהמדיה פלייר היא איכותית? דרך אגב הרמקולים הם ATP3.

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.