עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yakir8,

ישלי ככה 2500 שקל להשקיע במערכת טובה אני צריך המלצה על רמקולים מגבר ונגן דיסקים בתקציב של סביבות 2500

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. קניתי טלוויזיה חכמה של סמסונג לפני כחודש. בהתחלה היא ניגנה כל סרטון ביוטוב. עכשיו פתאום היא מנגנת רק חלק. למשל, היא מנגנת את "מר בין" אבל לא מנגנת קליפים של ה"בקסטריט בויז" או "אן סינק". מופיעה ההודעה: אירעה שגיאה. נסה שוב מאוחר יותר. דיווח על המזהה הזה כדי לעזור לנו לפתור את הבעיה: PT5Z 3BAW HK1E היא מחוברת באמצעות כבל לנתב וסגרתי תוכנות שמשתמשות באינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by fleshbone,

הכרטיס הזה כבר הגיע לארץ או שזה סתם תרגיל ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11658 המחיר שלו סבבה יחסית לרמה שלו .

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות דרכה סרטים. יש לי מתאם שבצד אחד יש חיבור SCART ובצד שני: - חיבור S-Video - שני חיבורי RCA לאודיו (אדום ולבן) - חיבור RCA לוידיו (צהוב) התייעצתי עם אבא שלי והוא אומר שחיבור S-Video כולל גם אודיו וגם וידיו, רציתי לשאול אם זה נכון או שצריך לחבר גם את האודיו. שאלה שנייה, איך אני יכול לשפר את איכות התמונה שאני אקבל בטלוויזיה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by קוקה קולה,

אני מעוניין בכרטיס קול של אסוס Asus Xonar D2X 7.1 PCIe Sound Card 1. למה לא מצויין שיש לכרטיס SPIDF אופטי ? זה הרי כרטיס חדש ויקר , אני מאמין שצריך להיות יציאת אופטית ? 2. האם הכרטיס טוב ? אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את הכרטיס הזה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני מתכוון כאשר אני מחבר טלוויזיה ב-TV-OUT למחשב אבל במקום שאת הסאונד אני אשמע ברמקולים של המחשב אני רוצה בטלוויזיה לדוגמא אם אני רואה סרט במחשב דרך הטלוויזיה הבנתי שצריך איזה כבל מפוצל מצד אחד של זכרים לא? יש לציין שאני משתמש בכרטיס קול audigy 5.1 בעל 5 חיבורים בכרטיס קול

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by lokorn,

שלום, חיברתי מחשב לטלויזיה ב HDMI ולרסיבר ב SPDIF במטרה לראות HD בטלויזיה ולשמוע סראונד משום מה לא שומעים כלום ברסיבר דרך ה SPDIF השאלה האם בכלל אפשרי לחבר כך ולשמוע ברסיבר? ואם כן איך? ניסיתי כל מיני מדריכים אבל לא התייחסו לחיבור גם של HDMI וגם של SPDIF והאם עדיף לי בכלל לחבר מהטלויזיה לרסיבר בכבל אופטי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. מישהו מכיר מסכי הקרנה מאיטליה של חברת LIGRA? http://www.ligra.it/EN/files/Tensioned_EN.pdf

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. אהלן חברים. את הרעש די קשה לתאר, אנסה בכל זאת ואגיד שזה כאילו רעש "רעידות" ששומעים כשבדר"כ מגבירים יותר מדי והרמקול "לא יכול לעמוד בזה"..מקווה שהבנתם. בהנחה שכן, מה שמוזר הוא שאני אף פעם לא שומע ביותר מחצי מהיכולת של הרמקול (נדמה לי שהוא מגיע עם 60 ואני ב-30 גג) ולאחרונה (חודש חודשיים גג) שמתי לב שהרעש הזה קיים ומדובר באותם שירים שתמיד שמעתי (במועדפים ביוטיוב) ולא שיניתי סגנון מוזיקה או משהו. עכשיו פתחתי את הבד שמכסה את הרמקול, הכל מבחינה ויזואלית נראה בסדר גמור ואין שום דבר יוצא דופן. כמובן שמיקום הרמקולים לא שונה והם חלילה לא נפלו או ניזוקו בצורה כלשהי

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אהלן! אני רוצה להזמין לחברה שלי ליומולדת כמה סרטים ב-Blu-ray. הבעיה היא שאין לנו נגן בלוריי... האמת היא שאין לי בעיה אפילו לקנות את הדיסקים כמתנה סימלית ופשוט להוריד את הסרטים עצמם מהאינטרנט, אבל הם מכילים גם כל מיני special features שאנחנו גם רוצים, ואין באינטרנט. אז חשבתי לקנות נגן בלו ריי. הבעיה היא שבארץ הנגנים די יקרים (נגן חדש של חברה מוכרת עולה לפחות 800 ש"ח). אז חשבתי אולי פשוט לקנות כונן בלו ריי למחשב, אבל זה עולה 400 ש"ח ועוד צריך להוסיף תוכנה לניגון, שגם היא עולה כסף, אז זה כבר לא כזה משתלם. מבחינת דרישות, כל מה שאני צריך זה להיות מסוגל לנגן דיסקים של בלו ריי. לא צריך תלת מימד, לא smart ולא wifi. חיפשתי באמזון ומצאתי כל מיני נגנים חדשים ולא יקרים מדי (50-60 פאו…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. טוב אז ככה אני צריך דחוף נגן אמפי3 כדי להעביר את השמירות (כיף לדעת איך הצבא שומר עליך אה..) מכיוון שיש לי המון שירים הנגן הטוב בשבילי יהיה בעל נפח של לפחות 40GB עכשיו הגיע ההתלבטות הרצינית בין שלושת הנגנים , עוד שאלה שיש לי זה למה המחיר של ה H140 זהה למחיר של ה 340 .. אם המסך של ה 340 הוא צבעוני זה נשמע קצת לא הגיווני... ועוד הבנתי שיש נגן של CREATIVE ה ZEN XTREA שמכיל כ 60 גיגה והוא גם זול יותר משאר הנגנים של ה 40גיגה אז מי שיודע עליו משהו שגם יגיב. האם כדאי לחכות שהמחירים ירדו (בארה"ב) ? כי דוד שלי נוסע לשם לעיתים דיי קרובות. תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, יש לי כמה שאלות: 1. האם מעמד מגבס\בוקסה מגבס לרמקול מכל סוג שהוא מהווה בעיה גדולה? 2. אני מתכוון להקים מערכת קולנע בתית בבית , עכשיו הסלון שם בצורת טרפז כאשר הקיר שאני צופה בו הוא השוק של הטרפז והקיר שמאחורי הוא השוק השני. עכשיו לדלי תקציב (משהו כמו עד 2500-3000 ש"ח לכל הסיפור) על מה אתם ממליצים ללכת, השימושים הם בעיקר לסרטים ומידי פעם שימושי גיימניג ומוזיקה (שזה יקרה פעם בחודשיים ואפילו יותר)? איך אני יודע איזה חלקים דרושים לי למטרה זו? (הכוונה למגבר, רמקולים ולכל שאר הציוד) 3. די הלכתי לאיבוד בכל הקטע של הנגנים וכל מה שקשור בכך, מה הבדלים בין סטרימר CDP ו- DVD? 4. HTPC הוא בעצם מחשב לכל דבר, רק באריזה אחרת? 5. רסיבר - כשמו כן הוא (קולט)? ,בנוסף מה תפקידו במערכת? …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום!! קניתי אתמול את הרמקולים Z5500 ואני חייב לומר הם נראים ממש טוב , מרשימים מאוד והיום חיברתי את כל החיבורים , חוץ מחיבור אחד שאני לא יודע איך לחבר אותו ... מדובר על כבל עם 3 יציאות וצבעים שונים (ירוק , כתום , שחור ) , שאמור להתחבר לפאנל (רסיבר) ולמארז , עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר למחשב? עכשיו בשתי צידיי הכבל יש את ה 3יציאות ... לרסיבר אני יודע לחבר אבל למארז לא. אז בבקשה תעזרו לי למי שיש את הרמקולים , או לחילופין מי שיודע . ד"א אין לי כרטיס קול (משתמש ב OB). תודה מראשש

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Ic3 CuB3,

Gmini 402 הגיע לארץ http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=archos-gimi402&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92&aff=zap מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי XTREAMER PRO שמחובר לטלויזה של סמסונג שהיא HDREADY ואני קצת מבולבל לגבי איך כדאי להגדיר את האקסטרימר יחסית לטלויזיה: 1. דבר ראשון לגבי הרזולוציה על מה עדיף לשים על 720P או 1080i? וגם לגבי הקצב רענון על 50HZ או 60HZ? 2.יש לי אפשרות גם שנקראת 1080P 24HZ האם כדאי להפעיל אותה? רוב התכנים שאני צופה בהם הם 720P שמנוגנים ב-23.8FPS. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by אלוויס,

אהלן החברה היפאנית הזאת מייצרת מוצרים בסדר דיי גדולים לפי מה שראיתי רמקולים בגדלים ענקיים וכאלה. האם היא חברה טובה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מכיוון שה-ATH-A900 שלי יוצאות לגמלאות מוקדמת(הן רק בנות 6 וכבר מגלות סימני שבירות, אבל על כך בנושא אחר), התחלתי לחפש אחר אוזניות סגורות חדשות. אך נראה שקיים מחסור במידע על רמת האטימה בפועל של אוזניות(בעיקר פול סיז, ב-IEM יש יותר מידע, אך גם לא מאורגן). אשמח לכול חוייה על רמות אטימה, לא דווקא בסביבה רועשת במיוחד - סביבות של בית שגרים בו עוד אנשים \ משרד ממוצע גם יתקבלו בשמחה. התרשמויות של אנשים בסביבה על רמת הדליפה יהוו פלוס רציני. אבקש ממי שכותב שיציין כול התרשמות שיש לו מאוזניות מסויימות, אפילו אם מישהו אחר כבר כתב התרשמות דומה(צורת הראש\אוזניים משפיעה מאוד על האטימה, אז יהיה נחמד אם יהיה רפרנס רחב ככול הניתן) בתקווה שיאסף מספיק מידע(אפרסם מאוחר יותר בפורומים אחרים גם) א…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ABL,

ידידה שלי רוצה שאני אמליץ לה על אוזניות in-ear בשביל הנקסוס 5 שלה. צריך שיהיה להם מיקרופון ושלט. תקציב עד 150 ש"ח. קנייה מהארץ או מאי-ביי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Arik.G,

מי מבין שתי הטלויזיות טובות יותר ומי עדיפה, שימושים: - חיבור למחשב - חיבור לYES. יש לי אפשרות להשיג את HAYER ב 3500 ואת ה FUJICOM ב 3250. הסיבה לרכישה היא תחילת לימודים וצורך לפנות מקום בחדר לשולחן כתיבה (להעיף את ה 29" המגושמת בתופסת מלא מקום.) תודה לעוזרים. חשבתי שיהיה יותר קל לעזור לי אם אני יתן את מפרטים שלהם: FUJICOM רזולציה: 1366*768 בהירות: 400 CD ניגודיות: 1/1200 זמן תגובה: 6.5 כניסות: FULL SCART, HALF SCART, S-VIDEO, A/V, VGA, HDMI HAIER רזולוציה: 1366*768 בהירות: 600 ניגודיות: 1/1600 זמן תגובה: 8 כניסות: S-VIDEO, HDMI, COMPONENT, 2*SCART, VGA על הנייר ה HAIER עדיפה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by TZuKi,

Intel P4 - 1.8A GHz 478PIN 1,114 ש"ח EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 796 ש"ח CORSAIR 256MB DDR333 PLATINUM SERIES SILVER 641 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 747 ש"ח SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB 1,164 ש"ח זה המחשב שאני הולך לקנות. המחשב מחובר למערכת סראונד של JVC. המערכת משמשת אותי לרמקולים, 5.1. איזה כרטיס הכי יהיה לי טוב?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי אנשים אח שלי צריך מערכת סראונד לדירה החדשה שלו. התקציב כאמור הוא באיזור ה-7K. הסלון דיי קטן, נראה לי שבאיזור ה-4 מטר מקיר לקיר. יש הכנה לרמקולים אחורים בתיקרה. יש כבר נגן DVD. חשבתי שיש להשקיע באיזור ה-2000-2500 ש"ח ברסיבר מחברה טובה (Marantz 4500 או איזה Onkyo או Denon בסיסים). ואת השאר (באיזור ה-5000 ש"ח) לשמור לרמקולים. כאשר בתקציב כזה הוא בטח יצטרך לוותר על סאב-וופר לבינתיים, ולהשקיע יותר באחרים. אז הרעיון הוא שני מוניטורים כאחוריים, שני ריצפתיים וסנטר, אם אתם חושבים שבתקציב אפשר גם להכניס סאב נורמלי אז אתם מוזמנים להציע. השימוש של המערכת יהיה צפיה בטלוויזיה וסרטי DVD. הבן אדם אינו אודיופיל, אבל לא רוצה לקנות סתם משהו זול. מצד שני, הוא גם לא מאלו שישקיע…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by MatanFrenkel,

שלום לכולם, אני משתמש כבר שנתיים בערך בX530 כרמקולים משום שהם אמינים יותר מאוזניות, רכשתי אוזניות רבות בחיי, 50-100 ש"ח וכולם התקלקלו מהר מאוד. החלטתי לרכוש SS SIBERIA, שעלו לי כ400 ש"ח בזמנו, ועבדו בסדר גמור כ8 חודש, פתאום אחד מהם הפסיק לעבוד וזהו, נורא התאכזבתי ומאז לא רכשתי אוזניות. לאחרונה חבר שלי רכש את האוזניות G930 מEBAY במחיר של 160 דולר הלא הם 550 ש"ח בלבד, פחות מחצי מהמחיר פה בארץ. יצא לי להשתמש בהם ובחיים לא חשבתי שאפשר להנות ככה מאוזניות, הם פשוט מושלמות, והאחריות של לוג'יטק? יש מה לדבר בכלל? הם החליפו לי עכבר G5 בG500 שהתקלקל אחרי 3 וחצי שנים, מחוץ למסגרת האחריות! הם החליפו לי סט רמקולים X530 בלי שאלות מיותרות, כאשר אחד מהרמקולים אצלי התחיל להשמיע רעשים מוזרי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני מחפש דרך להיע באמצעות המחשב לרמת שמע של מכשיר CD כרע אני משתמש בכרטיס קול מובנה ואין כל קשר בין האיכות של הקומפקט דיסק לבין מה שמתקבל מהשמעת אותו דיסק באמצעות המחשב. אם מישהו מבין באמת בסטיראו 2 ערוצים ולא בכל הקולנוע ביתי שלא קשור לרמה הזו של השמע אני מחפש דרך לשמוע מוסיקה דרך המחשב ברמה לא פחות טובה מאשר באמצעות הקומפקט דיסק. האם הענין נתון רק להחלפת כרטיס קול ואם כן איזה יספק את הסחורה עד רמה של 500 ש"ח ?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by xtract1,

אשמח אם יהיה משהו בסביבות 400-500 גג. אפשרי ואף מומלץ לנצל מבצעים כאלו ואחרים באתרים בחו"ל...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by duzap,

יש לי מערכת קולנוע ביתית ( SONY DAV DZ260), ואני מחבר אותה למחשב בעזרת כבל SPDIF COAX, הכל עבד אחלה לפני כמה חודשים, אבל לא מזמן עשיתי פרמוט למחשב וקצת לא התעסקתי עם המערכת.. עכשיו שניסיתי לחבר אותה למחשב, עשיתי את אותם הגדרות, הסתכלתי בכל המדריכים באינטרנט ושום דבר לא עוזר, אין סאונד.. והבעיה היא לא במערכת כי אני מחבר אותה לטלווזיה בעזרת SPDIF אופטי, והכל עובד חלק ... הסתכלתי בכמה מדריכים ואמרו שמה להפוך את ה SPDIF ל DEFAULT, עכשיו ב WINDOWS XP אין לי מושג איפה לעשות את זה... אני יעלה תמונות של ההגדרות.. אם מישהו יכול לעזור לראות אם משהו בהגדרות לא בסדר אז... זה המפרט: E5300, MSI G41, 2gb, ואני מחבר את המערכת בעזרת BRACKET של SPDIF שמתחבר ללוח אם. והכבל בסדר, כי מקבלים מ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.