עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, היום אני נוסע לחו"ל ורציתי לקנות מערכת קולנוע ביתית בדיוטיפרי. אני מעוניין להשקיע גג 1000 ש"ח, אני לא מחפש משהו מפואר במיוחד או איכותי במיוחד אלא לקבל את המוצר הטוב ביותר לכסף. יש את עמוד האינטרנט הזה של BUG שמציג מערכות ב200$, ורציתי לדעת מה דעתכם אליהם..ומה הכי טוב מבינהם. http://www.bug.co.il/dutyfree/stereo-innerpage.html בעיקרון ההתלבטות היא בין ה LG HT 805ST לבין ה SONY DAV TZ230. מחפש את איכות השמע הטובה ביותר מבינהם, ניגון סרטים בפורמטים רבים יותר, אולי המערכת שיש לה את הכי הרבה פיצ'רים(כרטיס זיכרון) תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Player3,

אז ככה אני צריך שתמליצו לי על אוזניות במחירים בין 250 ל-300 ש"ח אני יודע שזה לא הרבה אבל אין לי יותר כסף להשקיע על זה .. עד עכשיו השתמשתי באוזניות הכי פשוטות שיש ובא לי פעם אחת לקנות משהו איכותי שישאר להרבה זמן. ראיתי את ה-AKG 512 MK II או AKG 518 DJ אני לא מבין כל כך בכל הנתונים שרשומים שם אז אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב בבקשה..

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by indescrimonous,

שלום, לאחרונה אני חושב לקנות כרטיס קול חדש למחשב שלי. נכון לעכשיו יש לי אחד מובנה בלוח, ואני רוצה להחליף אותו כי יש לו הרבה רעש סטטי בצליל שהוא מוציא, וגם כי יש לו אפקט הד שנשמע זול בטירוף במשחקי מחשב. אני חשבתי לקנות את ה-Xonar DX, אבל רציתי לדעת כמה דברים לפני זה: האם זה כרטיס טוב למחיר שלו? האם יש כרטיסים באותו טווח מחיר שהם יותר טובים ממנו? מה ההבדלים העיקריים בינו ובין ה-D2X? כמו כן, עכשיו במחשב שלי יש מעבד E4300 2G זכרון כרטיס מסך ATi X1950 512mb וכל זה עם ספק הכוח HEC-TRT400 האם ספק הכוח יוכל להתמודד גם עם כרטיס מסך בנוסף לכל הדברי האחרים? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Or ei,

תראו את הרמקולים האלה Luxeon lx-v998H יש סיבה למה הם עולים כל כך מעט ? עריכת העקרב: סליחה אבל אין כאן פירסום.....

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. טוב.... אז לאחר לא מעט התייעצויות בחרתי לקנות את הבלו ריי LG BD-370. לאחר הקניה נתקלתי בבעיה להרצת סרטי MKV באיכות גבוהה. הבעיה מאוד נפוצה לכל מי שתכנן לצפות בסרטי HD וקנה את המכשיר היפה והמאוד זול הזה. אז לאחר שחיפשתי ללא הצלחה בכל רשת האינטרנט (גם מעבר לים) פניתי לבאג ששלחו לי את הקישור הבא- עם עדכון שפותר את הבעיה! http://bigmail23.mail.daum.net/Mail-bin/bigfile_down?uid=kXCAX1KYISbmZMWR7witLz_jdL-d5mW_ יש להדגיש שבלו ריי כבר היה מעודכן דרך הרשת- אך רק לאחר העדכון הזה באצעות דיסק און קי (fat32) הבעיה נפתרת תפיצו לרוחב- לטובת כלל הקונים ברק

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. חשבתי לקנות אותם, ראיתי שהם זכו בהמון פרסים ואני יכול להשיג אותם ב-1800 שקל שזה מחיר די זול לרמקולים רצפתיים, אני מניח שאתם יודעים מה המחיר של רמקול רצפתי איכותי... ממש לא הסכומים האלה. בכל אופן שמעתי אותם, לדעתי יש להם באס חביב ודי מדוייק, דבר שלא היה בדגמים הקודמים של ורפדייל הפרדת צלילים סבירה למרות שביןה באס לטרבל חלק קצת נבלע. רציתי לשמוע מה דעתכם עליו ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. הבנתי מקריאה באינטרנט שחיבור שני רמקולים במקביל לאותו ערוץ יכול לגרום לשריפה של המגבר. מישהו יכול להסביר לי למה ומה ההבדל בין חיבור במקביל לטור? (זאת אומרת, איך מחברים בטור במגבר ולמה זה לא גורם לנזק - אני יודע מה ההבדל באופן כללי בין חיבור בטור למקביל). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by GUY550,

אני צריך עזרה בקניית טלויזיה חדשה בעיקר למשחקים ופלייסטיישן תקציב 6-7 גודל בין 50" ל60" לא משנה לי בכלל הסמארט TV או 3D מרחק צפייה 3-4 מטר שמתי עין על הדגם הזה מה אתם אומרים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=857744 תודה ענקית לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. מה שבכותרת ועוד שאלה- האם יש כבל מאריך לבננה ? תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. עקב כניסתי לעולם משחקי הרשת,חשבתי שכנראה עדיף אוזניות משולבות מיקרופון כדי לשחק ולדבר עם החברים. האם זה כדאי בכלל? או שעדיף להישאר עם רמקולים ומיקרופון רגיל? מישהו משתמש בכזה דבר? ואם כדאי אז על מה ללכת? נ.ב. התקציב עד 200 שקל.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. ערב טוב התחדשתי באוזניות הנ"ל, איזה כרטיס קול מומלץ? חשוב לציין שאני לא משתמש במגבר אוזניות. חשבתי על xonar D2 או D1 מה עדיף? האם אוזניות ברמה הזאת בכלל ינצלו כרטיס כמו xonar D2? הוא שווה את התוספת מה-D1? כמו כן חשוב לי שכרטיס הקול ישפר גם את את איכות ההקלטה מהמחשב, האם ה-D2\D1 אכן יעשו זאת?(בקרוב אקנה SM58) חשוב לציין שאני לא משתמש במערכת 7.1 אלא ב-2.1 שגם לא בטוח שאני אחבר לכרטיס כי הם כוללים DAC פנימי. האם לא עדיף שאקנה כרטיס סטראו? תודה מראש תמונה: http://www .siz .co .il/my/wnoywz4jmlw2.jpg

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Ic3 CuB3,

Gmini 402 הגיע לארץ http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=archos-gimi402&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92&aff=zap מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by OZIO,

אשמח לישמוע חוות דעת מאלו ששמעו את אחד מהרמקולים בפעולה. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by yakir8,

ישלי ככה 2500 שקל להשקיע במערכת טובה אני צריך המלצה על רמקולים מגבר ונגן דיסקים בתקציב של סביבות 2500

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. טוב קודם כל אני לא מבקר מקצועי ולא בעל יותר מידי ניסיון במערכות קולנוע ביתי הביקורת הזאת היא חוות דעתי על טלוויזיה וסטרימר תקציבים המסך עלה לי 3650 שקל והסטרימר אם ארד דיסק של טרה ודונגל אלחוטי עלה לי 1500 שקל ככה שאין מה להשוות מול מוצרים הרבה יותר יקרים שיש בשוק בכל מקרה תמונות אני לוקח מגוגל תמונות גם כי אני צלם גרוע וגם כי אין לי סבלנות להוריד את איכות התמונות עוד יותר רק להתאים אותם לדרישות האתרים בכל מקרה אני יתחיל את הביקורת תכירו הסמסונג 37B530 מסך 37 FHD למסך הזה יש כל כניסה שאני יכול לחשוב אליה שצריך ממסך מRF (אנטנה רגילה ) לקומפוזיט \לקומפוננט \לכניסה הכחולה של מחשב \וכמובן HDMI אני לא זוכר כמה כניסות יש לכל דבר אבל אם אני זוכר נכון יש 2…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by eegg,

ללא קשר למחיר מי יותר טוב לדעתם. כי אני רוצה לקנות בקרוב וצריך להחליט

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם! קניתי מחשב חדש עם כרטיס ATI 5850 שחיברתי דרך HDMI לרסיבר וממנו לטלוויזיה וזאת על מנת להינות מהאודיו כשאני רואה סרטים דרך המחשב וכשאני משחק בPS3. לרסיבר הנ"ל יש אופציה להראות את התפריטים על גבי מסך הטלוויזיה (שזה מאוד נוח!). לפני כמה זמן התקנתי את הדרייברים האחרונים של המסך והכל עבד כמו שצריך, אח"כ קרה משהו והמערכת נתקעה או משו כזה והיה צורך לעשות ריסטרט. אחרי שעשה ריסטרט המסך לא מראה כלום ואני רואה שהרסיבר מנסה כאילו לתפוס את האות שיוצא מהמחשב ולא מצליח ואז רושם לכמה שניות VIDEO FORMAT NOT SUPPORTED ומנסה לתפוס את האות שוב פעם, למרות שלפני הריסטרט הכל עבד תקין. הבעיה נעלמת רק כאשר אני מדליק את ה-BYPASS ברסיבר אבל אז אין לי אפשרות לראות את התפריט על מסך הטלוויז…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. שמעו ישלי מחשב וחברתי אותו לטלוויזיה שלי LG הדגם 32LD460 חברתי עם כבל HDMI ואין לי סאונד אני כאילו לא שומע מה שאני מפעיל במחשב אני לא שומע ברמקולים של הטלוויזיה מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. מישהו מכיר מסכי הקרנה מאיטליה של חברת LIGRA? http://www.ligra.it/EN/files/Tensioned_EN.pdf

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by composite,

שלום... אז כמו בכותרת, אני מחפש נגן MP3 נייד, שיתאים לספורט וריצות. הדרישות הן: גדול - ג'יגה אחד לפחות. בשום פנים ואופן לא מבוסס הארדיסק. שיוכל לקרוא גם פורמטי Loseless. חובה שיתמוך בקבצי Playlists. שיהיה בעל מסך עם תאורה אחורית שיציג את כל הנתונים הדרושים. שיוכל להטען בקלות ודרך USB. שיהיה קל וקטן. רדיו יכול להיות נחמד, אבל לא חייב. לכן, לאחר שבדקתי את האפשרויות, גיליתי שהאפשרות היחידה שלי כמעט היא ה- iPod Nano. אני יכול לקנות אותו בחו''ל ב- 1000 ש''ח בערך, ואני חייב לדעת אם זה כדאי, ומהר, כי הקנייה מתבצעת השבוע. לעומת זאת, שמעתי שהוא שביר - אבל אין לי בעיה לקנות לו נרתיק בארץ. תודה רבה מראש!

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by NiMo1771,

היי אני צריך רמקולים למחשב חדש תקציב 400 שקל, אם זה שווה את זה אז אולי 500 השימושים הם שמיעת מוזיקה ומשחקים אין לי מקום לשים 5.1, למרות שאני גם לא חושב שיש 5.1 במחיר כזה וחשוב שהרמקולים יהיו מRSM איך Altec Lansing VS4121 2.1? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי מערכת שכוללת סאב, חמישה רמקולים וDVD, ואני רוצה לחבר אותה איך שהו למחשב.. יש לי כרטיס קול מובנה של P5GC-MX ASUS השאלה היא האם אפשרי לעשות את זה ואם כן אז איך? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. טוב אז כמו בדיון הקודם יש לי לפטופ DELL D830 יש לו יצאת S-Video של 7פינים: אמר דנדן שלפטופים דל עם 7פינים מכילים SPDIF. הוא כתב במפורט בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=434673.0 עכשיו קניתי ראש S-Video עם 7 פינים : השאלה היא כזאת -> מה אני מלחים ולאן בצדו השני של הראש כדי לקבל ממנו אך ורק סאונד? הינה כל מה שקיבלתי עם הראש: לפי המדריך של דנדן יש מיספור ברור של הראש: מספור היציאות: GND 1 GND 2 Y 3 (ירוק) 4 Pb (כחול) 5 אולי בעתיד אדע. 6 Pr (אדום) 7 SPDIF יציאות 7 ו1 או 2 מאפשרים ליצור את אות הSPDIF מקורות: http://pinouts.ru/Video/dell_vidout_pinout.shtml http://support.dell.com/support/edocs/systems/latd510/en/sm/pinouts…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by doker,

תקשיבו אני לא יודע מה להחליט לקנות IRIVER H320 או ipod photo תגידו מה אתם חושבים לי מספיק 20 גיגה ואם תוכלו לתת לי אתר ישראלי של IRIVER וגם את העיגכון לעברית אני יודה לכם מאד

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים