עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב.... אז לאחר לא מעט התייעצויות בחרתי לקנות את הבלו ריי LG BD-370. לאחר הקניה נתקלתי בבעיה להרצת סרטי MKV באיכות גבוהה. הבעיה מאוד נפוצה לכל מי שתכנן לצפות בסרטי HD וקנה את המכשיר היפה והמאוד זול הזה. אז לאחר שחיפשתי ללא הצלחה בכל רשת האינטרנט (גם מעבר לים) פניתי לבאג ששלחו לי את הקישור הבא- עם עדכון שפותר את הבעיה! http://bigmail23.mail.daum.net/Mail-bin/bigfile_down?uid=kXCAX1KYISbmZMWR7witLz_jdL-d5mW_ יש להדגיש שבלו ריי כבר היה מעודכן דרך הרשת- אך רק לאחר העדכון הזה באצעות דיסק און קי (fat32) הבעיה נפתרת תפיצו לרוחב- לטובת כלל הקונים ברק

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by spiidx117,

אהלן. שבוע הבא תכננתי לקנות את ה LG 42LD460. שמתי לב שקצב הריענון שלה הוא 50HZ, שראיתי את זה התחלתי לדאוג קצת מכיוון ששמתי לב שרוב המסכים בשוק הם 60HZ. השימוש הוא משחקים, תכני HD, וקצת SD . האם תיהיה לי בעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Angello,

שלום, אני רוצה לדעת כמה עולה בערך סטרימר או אקסטנדר - (אני לא הבנתי בדיוק איך קוראים לזה) אל-חוטי. בקיצור מה שאני רוצה לעשות זה לראות בטלויזיה את הסרטים שיש לי במחשב ב-HD באופן אל חוטי, בלי צפייה בתכנים באינטרנט או משהו כזה (בינתיים כל מה שראיתי היו יחד עם צפייה באינטרנט). איך בדיוק קוראים למה שאני מחפש? ומה הטווח מחירים שלו?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני עומד בפני רכישת אוזניות גראדו. המקור שלי לא מספיק חזק על מנת להגביר אותם כמו שצריך. עכשיו השאלה שלי אם קיימים מגברי אוזניות ניידים ( כמו שהבנתי הם ניזונים מסוללה 9 וולט נטענת) עד מחיר של 400 ש"ח אפשר גם קיט להרכבה. לא משנה לי. ראתי שיש איזה חברה עם מגבר בשם מיני 3 או משהו כזה. הם מוכרים קיטים. אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר את כל הקיט בחבילה אחת. אלה צריך להזמין בנפרד כל חלק. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, יש לי BOXEE BOX ויש לי מספר שאלות, אשמח לעזרה: 1. הוא אינו מתחבר אל הרשת הביתית שלנו ועל כן אנחנו לא יכולים לצפות בסרטים ששמורים על המחשב שלנו. 2. גלישה בדפדפן של בוקסי: יש לו חיפוש דרך "גוגל" - אך איך אני בוחרת בתוצאת חיפוש? הוא לא נותן להגיע לשם. בכלל, האם הוא מאפשר צפייה רק בסרטים\סדרות שמובנות בו? 3. בעיית רזולוציה: הוא מציג את ממשק ההפעלה היטב אך מנגן סרטים בצורה קטועה\חתוכה. הצלחתי לסדר את זה דרך הטלויזיה אך השאלה האם ישנו פתרון טוב יותר דרך המכשיר עצמו? 4. האם ישנה אופציה לסגור יישומים\קבצים או שאפשרי רק לחזור אחורה בעזרת כפתור ה-MENU? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Henz16,

בוקר בהיר אחד, (אתמול בבוקר) החלטתי שהרמקולים נורא מכוערים. מעוצבים סטייל שנות ה80. לא בשבילי. נתתי להם קצת טאץ' מודרני. אשמח לשמוע דעות. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by oba3k,

השאלה די מובנת לא?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by eegg,

ללא קשר למחיר מי יותר טוב לדעתם. כי אני רוצה לקנות בקרוב וצריך להחליט

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by דובי770,

אני מחפש אוזניות עם מיקרופון איכותיות עם שמע טוב, אוזניות OVEREAR/ONEAR יש המלצה למשהו מהארץ בלבד?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אז ככה אימא שלי נוסעת להונג-קונג ואני רוצה שהיא תביא לי משם נגן mp3 איזה הכי כדאי? כמה עולה ipod או איזה נגן mp3 של סוני... אבל שיהיה עם הרבה זיכרון אז תנו דגמים

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום אני מעוניין לחבר את הרסיבר שלי לאוזניות בלוטות ( sony wh-1000xm4 ) הרסיבר הוא של Onkyo onkyo tx-nr575 איזה מוצר אני צריך עדיף אם אפשר באמזון ארצות הברית כי מכל מה שהצלחתי להבין באינטרנט הרסיבר לא יכול לשדר בלוטות החוצה לאוזניות האלה תודה רבה

12. Started by Or ei,

תראו את הרמקולים האלה Luxeon lx-v998H יש סיבה למה הם עולים כל כך מעט ? עריכת העקרב: סליחה אבל אין כאן פירסום.....

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by yarin153,

CX500 R.I.P שנה אחרי שCX300 הלכו להם לעולמם .. אני ממש אוהב את האוזניות של סנהייזר מקבלים איכות שמיעה טובה ובאסים מודגשים לחובבי הרוק והמטאל כמוני .. עכשיו כשהאוזניות נדפקו אני רוצה להתקדם למשהו יותר טוב מאוזניות של 200 שקל לאוזניות של עד 800 שקל אבל חשוב נורא שיהיה באס. לפני שקניתי את הCX500 קניתי shure se102 בהמלצת פורום שלא נאמר את שמו ודי התאכזבתי. אומנם צלילם נקיים ואיכות טובה אבל אין כמעט באס בכלל והעוצמה הייתה חלשה ולא נהניתי כלכך (אולי כי אני כבר חירש מהעוצמה של הCX500 ) בכל מקרה אני צריך שתעזרו לי למצוא אוזניות שאני יאהב שאני יוכל להגיד עליהם שהם משמעותית טובות יותר מהCX500 (שוב באס מודגש זה קריטי) ... חשוב לציין שאני לא מבין גדול כלכך אבל מאוד מאוד מאוד אוהב את …

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. קניתי לפני 3 חודשים את ה sony 1000xm2 והאיכות בכלל לא משהו איזה כרטיס קול ישפר לי את החוויה? תקציב עד 800 שקל צריך כרטיס קול מיני בגלל שאני משתמש בהם במכון כושר.

15. Started by eladh16,

שלום לכולם קניתי רדיו דיסק חדש לרכב, JVC KD-R506 ויש לי שאלה בקשר לנגינת קבצי wav. בדקתי בחוברת שלו ומצוין שם שהמערכת תומכת בפורמט mp3 ו wma. לא מצוין ש wav גם נתמך. אז ברור לי שדרך ה usb אני לא יכול לנגן דרכו קבצי wav - lossless, אבל השאלה שלי היא האם אני יכול לצרוב דיסק עם קבצי wav ולנגן במערכת? ( wav מ rip של דיסק מקורי, לא מכווץ) ואם המערכת תנגן את הקבצים, היא תנגן אותם ב bit rate המקורי של הקבצים בדיסק?, או שהיא תבצע המרה בדרך ותוריד bit rate? מקווה שהבנתם את השאלה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by OZIO,

אשמח לישמוע חוות דעת מאלו ששמעו את אחד מהרמקולים בפעולה. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. זקוק לאוזניות בגודל מלא - טובות לעבודה \ מחשב \ מוזיקה. עשיתי חיפוש פה אבל לא מצאתי הרבה המלצות עדכניות. אני מוכן להשקיע עד 1000 בערך - למרות שעדיף כמובן בפחות... בעיקרון אני מעדיף אוזניות אוטמות אבל אשמח לשמוע גם על לא אוטמות. יש המון דגמים ואשמח לעזרתכם. תודה. עריכה: בינתיים ממה שקראתי אני מתלבט בין SENNHEISER 280 פרו ו - HD555 .

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום חברים אילו אוזניות In-Ear הכי טובות בטווח מחירים של עד 100 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by gilad_mos,

היי אני רוצה לקנות נגן MP3 עם 40 ג'יגה. בגדול אני מתלבט בין הiPod לבין הזן, עם נטייה לזן. בגדול יש לי כרגע ג'וקבוקס 1 ואני די מבסוט ממנו, רק שהוא כבר די מיושן וגדול (למרות שיש לו 40 ג'יגה הרד דיסק תוצרת בית). הזן נראה לי מעניין מאד, ומאחר ויש לי נסיום טוב עם קריאטיב, אני די נוטה לכיוונו. דבר נוסף שמשמעותי, לזן יש חיבור חשמל סטנדרטי בניגוד לiPod שחיבור חשמל שלו לאוטו עולה עוד כמעט 500 ש"ח (אם אני לא טועה), ומאחר ואני מתכוון להשתמש בנגן בעיקר ברכב, זה נראה לי חשוב. חוץ מזה 24 שעות פעולה רציפה לא הולכות ברגל, אף אחד לא מתקרב לזה... אני אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן , וכן אם יש המלצות למכשירים נוספים תודה גלעד

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. בת דודה שלי מגיע באמצע אוגוסט מארה"ב , עכשיו כמה שאלות ... יש לי היום LCD HITACHI 32 LD9000 , מחשב בעל כרטיס קול מובנה ... והחדר עצמו הוא 10 מטר . היום שי ברשותי מערכת 5.1 שנקנתה לפני כ6 שנים YAMAHA TSS-1 , האמת שאני די מרוצה אבל אני רוצה לשדרג לרמקולים טובים ואיכותיים יותר בעיקר בשביל סרטים ומוסיקה . 1. אני רוצה לחבר את הטלויזיה ואת המחשב לרמקולים , זה אפשרי ? 2. אני ירגיש הבדל רציני ? יש מקום כלשהו לשמוע אותם ? 3. זה נחשב חלק מחשב ? כי אם כן אני לא אצטרך לשלם מס ... עריכה : יש רמקולים טובים יותר באיזור ה300 דולר ? חשוב לי גם שיהיו יפים) , אולי מערכת 7.1 עדיפה ? תודה יום טוב , אריק .

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מערכת ק"ב ורסיבר של אונקיו שרכשתי בעלות של כ10K ואני מחבר את המערכת למחשב בחיבור אופטי. במחשב יש כרטיס קול ONBOARD של REALTEK ואני ממש לא מרוצה מהסאונד וחשבתי להשקיע על כרטיס קול ואפילו לקנות את ה XONAR DX2 של ASUS החדש עם יציאת HDMI ואין לי בעיה להשקיע על כך 1K השאלה שלי היא האם בכלל יהיה הבדל כי אמרו לי שבחיבור דיגיטלי אין לכרטיס הקול שום השפעה על הצליל ולכן הייתי רוצה לדעת אם זו תהיה השקעה טובה או זריקה של כסף. אודה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by מסבחה,

אני רוצה לקנות את האוזניות CX 300 II. האם בטוח לקנות מ-KSP? אני יכול לסמוך עליהם שהאוזניות מקוריות?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by MasterOr,

מה אני יכול לעשות עם היציאה הזאת? במה היא שימושית ? דרך אגב יש לי רק output על הלוח ראיתי שיש יציאה כזאת גם input

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. רמקולים... איזה קונים היום? ראיתי רק שאלות של אנשים, אם זה טוב... אם זה שווה את הכסף... אבל השאלה היא כזו... מה שווה את הכסף? יש לי לשים בערך 1200 (אפשר לגרד 1500) ואני רוצה 5.1... על איזו חברה כדי לחפש מידע? איפה קונים בארץ? יותר יעיל להזמין מחו"ל? לקנות בארץ? שווה להשקיע יותר? (לדוגמא בקריאטיב 5700)? הרעיון הוא שאני מחפש רמקולים... שהם 5.1... מתחברים למחשב... ואני רוצה שלט רחוק (לא כמו ב 5300 של קריאטיב, שזה רמקול מחוברת בחוט... אני רוצה אותו רחוק!!!) אנשים... בבקשה המצלות... במה כדי להשקיע?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by coolmeen,

אני צריך תוכנה שמציגה, כמה רעש מציג השיר נגיד אני שם את השיר my band של אמינם בתוכנה של winamp, והתוכנה מראה לי שכאשר הוא צועק עוצמת הרעש מגיעה ל 20 dba, או כל תוכנה אחרת אם יש דבר כזה, זה נועד לבדיקת סבל שלי ביחס למאוררים שאני עומד לקנות

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים