אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני שוכר דירה בה בסלון יש כבר 4 חוטים שיוצאים מ- 4 פינות של החדר , ארבעת החוטים מתנקזים בנקודת חיבור שנמצאת מתחת לטלווזייה. הבנתי מחבר שעלי לקנות מגבר + ארבעה רמקולים כדי שלא סתם ייצאו לי חוטים מכוערים מהתקרה... אגב, שמתי לב שאם אני מחבר כל אחד מארבעת החוטים לעידן פלוס, אני מתחיל לשמוע ערוץ 10, כלומר החיבורים עובדים. עכשיו אני לא כלכך סומך על החבר, האם אני באמת צריך לקנות מגבר או שאפשר פשוט לחבר את החוטים לטלוויזיה ככה שהטלוויזיה תשמש כמגבר? אם אכן הטלווזיה יכולה לשמש כמגבר, איזה רמקולים אתם ממליצים לקנות. לא בא לי להשקיע בזה הרבה כסף, עקרונית. נ.ב הטלווזייה אינה טלווזייה חכמה. סתם טלוויזיה רגילה של LG.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני עומד בפני רכישת אוזניות גראדו. המקור שלי לא מספיק חזק על מנת להגביר אותם כמו שצריך. עכשיו השאלה שלי אם קיימים מגברי אוזניות ניידים ( כמו שהבנתי הם ניזונים מסוללה 9 וולט נטענת) עד מחיר של 400 ש"ח אפשר גם קיט להרכבה. לא משנה לי. ראתי שיש איזה חברה עם מגבר בשם מיני 3 או משהו כזה. הם מוכרים קיטים. אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר את כל הקיט בחבילה אחת. אלה צריך להזמין בנפרד כל חלק. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השימושים שלי הרבה מחשב לראות טוב נקי בלי מתיחות שתתמוך נייטיב רייט וקצת טלוויזיה ואני מתכוון לדגם הזה של LG 32LG60UR איך הוא ובאיזה מחיר שווה להשיג אותו רצוי 3 שנים אחריות של ח.י vip ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
אהלן, נזכרתי שיש לי מערכת סטריאו ישנה של Sony. אני רוצה לדעת האם אפשרי לחבר את הרמקולים שלה לטלויזיה שלי והאם זה בכלל כדאי. זה הרמקולים (הכבל הוא שחור אדום חשוף) זה החיבורים של הטלויזיה (Samsung LCD 530C) תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות לעצמי זוג אוזניות ואני מתלבט בין שני דגמים: Sennheiser HD205 (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=377038) Skullcandy G.I. (http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=916840070&sog=e-headphone) האוזניות הן בעיקר לשמיעת רוק כבד וטראנס בתחבורה ציבורית ,הליכות וכו'. אשמח לשמוע עצות בנושא. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אוזניות גרדו SR80I ונאבד לי החלק השחור שתופס את האוזניות. ה"פין" השחור שמונע מהאוזנייה לצאת. חיפשתי הרבה באינטרנט ולא מצאתי משהו דומה יש למישהו מושג איפה אני יכול להזמין כזה? אולי איך קוראים לזה שאני אוכל להזמין מאיביי? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט 5.1 לחדר בהשקעה עד 500 שקל עד עכשיו המליצו על שני הדגמים בכותרת ושניהם בהפרשים של 50 שקל אז זה לא משנה המחיר, אבל כן משנה האיכות.. מה אתם ממליצים לי לקחת מבין שניהם? אני מזמין יום ראשון כבר..
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ניתן להעביר כבל חשמל של רמקול וכבל סאונד אופטי של הרמקול ביחד, צמודים אחד לשני? אני רוצה להעיבר כבל חשמל וכבל אופטי בצינור אחד. האם החשמל עלול לפוגע בכבל הסאונד? האם הסאונד צפוי להפגע? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקבל היום במתנה (!!!) אינספיר 5700... יש לי כרגע כרטיס PCI 5.1 אנלוגי (עם שלוש יציאות... רונט, ריאי וסנטר\סאב) אמרו לי שזה לא טוב לרמקולים האלו... וכדי כרטיס דיגיטלי... על מה את אתם ממליצים? בוא נגיד שאני מוכן להשקיע עד 600 שקל (אבל עדיף כמה שפחות...) קראתי איפה שהוא בש אודג'י 1 אין חיבור אופטי או משהו, שב 2 יש... מה הכוונה? איזה חיבור אני צריך בשביל מקסימום ביצועים מהרמקולים? ואיזה כרטיס כדי לקנות? (ואם התשובה תהיה מוקדמת אז יש מצב שאת הכרטיס אני אקבל גם במתנה... אז בבקשה... תשובות מהירות...)
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בחיבור סאונדבר של ימאה מסוג Yamaha YAS 101 לטלוויזיה. בטלוויזיה אין לי חיבור אופטי (שהוא החיבור שיש בסאונדבר לטלוויזיה). צרפתי צילום מסך של החיבורים בטלוויזיה ושל החיבורים בסאונדבר. אשמח לקבל עצות כיצד ניתן לחבר ביניהם. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לקנות סטרימר עם XBMC ואולי לנגן גן סטרי HD דרכו (מכונן). עשיתי חיפושים באינטרנט ויצאתי מבולבל. רוב הסטרימרים שאני רואה באיביי בתקציב שלי עובדים עם אנדרואיד, מעבד חזק יחסית, זכרון יחסית גדול. לעומת זאת כולם אומרים ש Raspberry pi הוא זול ופשוט ועושה את העבודה בלי בעיות. רק שהנתוני החומרה שלו ירודים לעומת מה שמוכרים... אז מה אני מפספס? למה חשוב לשים לב? איך יכול להיות ששניהם מקבלים תגובות כל כך טובות? [h=2][/h]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האתר THINK SECRET הכריז באופן בלעדי על הפרטים של דגם ה IPOD החדש, הדגם יהיה חלק מהדור הרביעי ויכלול מעבר לדגמים הנוכחים: הארד דיסק 60GB של TOSHIBA מסך 2 אינץ צבעוני סינכרון תמונות עם המחשב יציאת וידאו להצגת תמונות בכל טלוויזיה (לא סרטים) כמו כן הנגן יהיה עבה ב 2 מ"מ בלבד מהדגמים החדשים ומחירו יהיה 499$ בארה"ב. לא כדי לזלזל בפרטים אלו מכיוון שלאתר זה יש הסטוריה טובה של "ניבוי" יכולות המכשירים של APPLE חודשים לפני שהם יוצאים! הכתבה נמצאת בכתובת: http://www.thinksecret.com/news/0410photoipod.html בנוסף לכך הם טוענים ש APPLE כבר החלו בייצור המוני של הדגמים החדשים. אין פרטים בינתיים אודות שאר ה SPECS שלו , אך מכשיר זה יעמוד בתחרות ישירה עם ה IAUDIO M5 ו IRIVER H340, למרות שעדי…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי את הכל והמחשב פשוט לא מזהה אפשר להטעין אותו אבל אי אפשר להכניס שירים כאילו שהוא לא מחובר למחשב ה-USB תקין אין לי מושג מה לעשות נראה לי שאני יקח ת'מחשב למעבדה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים XPS210 של הרקולס (2.1) יש סיבה באמת לקנות כ.קול 7.1 או 5.1 במצב הזה? אני לא אקבל את אותה איכות אם אני אקנה כ.128 (3D או 4D) טוב של creative?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי שני רמקולים רצפתיים גדולים KLIPSH KSF 8.5 וטלויזיה חכמה של סמסונג . אני מעוניין בציוד שיאפשר לי חיבור הטלויזיה לרמקולים אך בנוסף גם אפשרות להאזין למוסיקה דרך האינטרנט באמצעות הטלויזיה , סמארטפון ( laptot אם אפשר על-הדרך, אבל לא חייב ). אין לי קליטה של רדיו בבית בגלל בעיות מיסוך קשות, כך שלא יעזור לי חיבור לאנטנה FM/AM . תודה לכל המסייעים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי מקריאה באינטרנט שחיבור שני רמקולים במקביל לאותו ערוץ יכול לגרום לשריפה של המגבר. מישהו יכול להסביר לי למה ומה ההבדל בין חיבור במקביל לטור? (זאת אומרת, איך מחברים בטור במגבר ולמה זה לא גורם לנזק - אני יודע מה ההבדל באופן כללי בין חיבור בטור למקביל). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ישלי ככה 2500 שקל להשקיע במערכת טובה אני צריך המלצה על רמקולים מגבר ונגן דיסקים בתקציב של סביבות 2500
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות סגורות (אפשרי גם פתוחות) בתקציב של עד 200 ש"ח.. הדרישות שלי הן לא גבוהות, האוזניות עתידות להתחבר לנגן SANSA ולהשמיע בעיקר שלמה ארצי, פשוט לא נוח לי לשמוע עם INEAR.. על האוזניות להיות חזקות.. אני הולך לישון עם מוזיקה ובנוסף הן עתידות להטלטל הרבה (צבא..) דרישה נוספת היא שהאוזנייה עצמה/הרמקול העגול (אין לי מושג איך קוראים לזה) תהיה כמה שיותר קטנה, כמה שפחות בומבסטית (מבחינת קוטר עובי וכו'..) מה דעתכם על אוזניות philips SBCHP400? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 5 מסכים קטנים ( עד 12 אינץ ) ולראות בכולם טלויזיה ( זה בשביל מספרה אם לא ניחשתם עד כה ) אני מכיר את האופציה של מסגרות דיגיטליות שיכולות להיות מסכים אבל השאלה אם אפשר לחבר מספר מסכים ולראות את אותה תמונה בכל אחד ? יש עוד פתרונות / רעיונות ? נא עיזרו !
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה חכמה של סמסונג לפני כחודש. בהתחלה היא ניגנה כל סרטון ביוטוב. עכשיו פתאום היא מנגנת רק חלק. למשל, היא מנגנת את "מר בין" אבל לא מנגנת קליפים של ה"בקסטריט בויז" או "אן סינק". מופיעה ההודעה: אירעה שגיאה. נסה שוב מאוחר יותר. דיווח על המזהה הזה כדי לעזור לנו לפתור את הבעיה: PT5Z 3BAW HK1E היא מחוברת באמצעות כבל לנתב וסגרתי תוכנות שמשתמשות באינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי כרגע מערכת 5.1 ג'נרית דיי מעפנה שקניתי לפני משהו כמו 6-7 שנים (אולי אפילו יותר). זה DVD משולב עם רסיבר ו5 רמקולים + סאב (שנדפק היום ) החלפתי את 4 רמקולים ברמקולים של מערכות סטריאו (שלפי האוזן נשמעים לי הרבה יותר איכותיים מהרמקולים של המערכת המקורית). בכל מקרה הרמקולים הם של חברת ITT כשהנתונים של הסאב הם: 4ohm 40W של הסנטר: 8ohm 25W ושל המערכות זה גם 8ohm (אין לי מושג כמה W). בכל מקרה רציתי לדעת אם שווה לי להשקיע 2000 שקל על המערכת Z5500 והאם אני אשמע שיפור רציני או שעדיף ללכת על משהו יותר זול (ואם כן אפשר בבקשה המלצות?). בעיקרון המערכת אמורה להתחבר למחשב. אני שומע בעיקר FLAC (ללא איבוד איכות). או דיסקיים מקוריים. השאלה אם שווה להשקיע בערך 2000 ש…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז כמו בדיון הקודם יש לי לפטופ DELL D830 יש לו יצאת S-Video של 7פינים: אמר דנדן שלפטופים דל עם 7פינים מכילים SPDIF. הוא כתב במפורט בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=434673.0 עכשיו קניתי ראש S-Video עם 7 פינים : השאלה היא כזאת -> מה אני מלחים ולאן בצדו השני של הראש כדי לקבל ממנו אך ורק סאונד? הינה כל מה שקיבלתי עם הראש: לפי המדריך של דנדן יש מיספור ברור של הראש: מספור היציאות: GND 1 GND 2 Y 3 (ירוק) 4 Pb (כחול) 5 אולי בעתיד אדע. 6 Pr (אדום) 7 SPDIF יציאות 7 ו1 או 2 מאפשרים ליצור את אות הSPDIF מקורות: http://pinouts.ru/Video/dell_vidout_pinout.shtml http://support.dell.com/support/edocs/systems/latd510/en/sm/pinouts…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-