עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yakir8,

ישלי ככה 2500 שקל להשקיע במערכת טובה אני צריך המלצה על רמקולים מגבר ונגן דיסקים בתקציב של סביבות 2500

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מישהו מכיר מסכי הקרנה מאיטליה של חברת LIGRA? http://www.ligra.it/EN/files/Tensioned_EN.pdf

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by eegg,

ללא קשר למחיר מי יותר טוב לדעתם. כי אני רוצה לקנות בקרוב וצריך להחליט

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. זקוק לאוזניות בגודל מלא - טובות לעבודה \ מחשב \ מוזיקה. עשיתי חיפוש פה אבל לא מצאתי הרבה המלצות עדכניות. אני מוכן להשקיע עד 1000 בערך - למרות שעדיף כמובן בפחות... בעיקרון אני מעדיף אוזניות אוטמות אבל אשמח לשמוע גם על לא אוטמות. יש המון דגמים ואשמח לעזרתכם. תודה. עריכה: בינתיים ממה שקראתי אני מתלבט בין SENNHEISER 280 פרו ו - HD555 .

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום חברים אילו אוזניות In-Ear הכי טובות בטווח מחירים של עד 100 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. ערב טוב, אני מתכוון, בזמן הקרוב, לרכוש את הסט רמקולים הזה בשביל מערכת הHTPC שלי ולצורך התקנת כל הסט תהיה דרישה גם להלביש את הרמקולים satelites הקדמיים והאחוריים על הקיר (גם החלל של הסלון בדיוק מחושב לזה אצלי). העניין הוא שאני גר בדירה שכורה והייתי רוצה להשאיר את הקיר עם כמה שפחות "נזק". לפי מה שראיתי ניתן רק להבריג אותם לקיר (אני מניח שמדובר על קידוח>דיבל>בורג) לכן העניין דיי מדאיג אותי. למישהו יש ניסיון/עצה/רעיון בקשר לזה? בתודה מראש, יבגני

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי מערכת ק"ב ורסיבר של אונקיו שרכשתי בעלות של כ10K ואני מחבר את המערכת למחשב בחיבור אופטי. במחשב יש כרטיס קול ONBOARD של REALTEK ואני ממש לא מרוצה מהסאונד וחשבתי להשקיע על כרטיס קול ואפילו לקנות את ה XONAR DX2 של ASUS החדש עם יציאת HDMI ואין לי בעיה להשקיע על כך 1K השאלה שלי היא האם בכלל יהיה הבדל כי אמרו לי שבחיבור דיגיטלי אין לכרטיס הקול שום השפעה על הצליל ולכן הייתי רוצה לדעת אם זו תהיה השקעה טובה או זריקה של כסף. אודה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by penny1,

שלום רב, אני מחפש מסך טלביזיה של 37 אינץ' בטווח מחירים 3000-4000 מה היא לדעתכם הטלביזיה עם היחס מחיר-איכות הכי טוב שיש בטווח מחירים זה? אם אין אפשרות בטווח מחיר זה למצוא משהו איכותי אז אשמח לשמוע גם המלצות על 32 אינץ' תודה!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by מסבחה,

אני רוצה לקנות את האוזניות CX 300 II. האם בטוח לקנות מ-KSP? אני יכול לסמוך עליהם שהאוזניות מקוריות?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by MishaK,

שמתי לב שבכל בית קולנוע אשר ראיתי בו סרטים שאמורים להיות עם הרבה באסים, אין אותם בכלל.. יש פה שתי אפשרות א) הסרט בלי באסים ב) אין סאב וופר בבית קולנוע האפשרות הראשונה מאוד לא נראת לי מה שמשאיר אותנו רק עם האפשרות השנייה... או כל תשובה שתיהיה לכם על למה לעזעזל אני לא מרגיש את הבאסים בבית קולנוע?!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Ic3 CuB3,

Gmini 402 הגיע לארץ http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=archos-gimi402&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92&aff=zap מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. :asthanos: שלום לכולם אני חדש פה וזקוק לעזרה, אני טס לחו"ל בעוד כחודש ואני זקוק לטיפה אינפורמציה. אני מתלבט בין מיני דיסק לבין דיסקמן קורא MP3 לקחת עימי לחו"ל. קראתי את המאמר שבאתר על ההבדל בין כל המכשירים הניידים שמשמיעים מוזיקה, אבל זה רק בלבל אותי עוד יותר. הדילמה שלי היא כזו: אם אני קונה דיסקמן קורא MP3 אני יכול לקחת איתי 3 דיסקים מלאים ב- MP3 וכך אני גם לא צריך להכניס את השמות של כל השירים כמו שעשיתי עד היום במיני דיסק. בנוסף הדיסקמן הרבה יותר זול. מיני דיסק לעומת זאת הרבה יותר קטן ונוח וגם המדיות שלו קטנות והוא נוח לסחיבה בניגוד לדיסקמן. בשורה תחתונה, אני זקוק לדעת אם אני מקליט בשיטת ה- MDLP שמאריכה את זמן ההקלטה לעד 5 שעות ממש ממש פוגעת באיכות הצליל, אם אני מעביר א…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by OZIO,

אשמח לישמוע חוות דעת מאלו ששמעו את אחד מהרמקולים בפעולה. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. עקב כניסתי לעולם משחקי הרשת,חשבתי שכנראה עדיף אוזניות משולבות מיקרופון כדי לשחק ולדבר עם החברים. האם זה כדאי בכלל? או שעדיף להישאר עם רמקולים ומיקרופון רגיל? מישהו משתמש בכזה דבר? ואם כדאי אז על מה ללכת? נ.ב. התקציב עד 200 שקל.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. לפני יומיים התקנתי את הוייס סיטי והקול עבד מצויין, היום הקול לא עובד אין לי מושג למה, הוא רושם בהגדרות של המשחק שהוא לא מזהה חומרה- כרטיס קול, ולכן אין לי אפשרות להיכנס להגדרות של הקול במשחק. מדובר בWINXP PRO SP1 ובסביבת חלונות הקול עובד רגיל וטוב כמו תמיד אפשר לשמוע מוזיקה בווינאמפ, ההגדרות נראות לי בסדר, הדרייבר הכי חדש של CREATIVE מותקן, את הדגם של הכרטיס קול אפשר לראות ב"מפרט מחשב".

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום אני צריך עזרה בלבחור אוזניות IN EAR, המחיר בערך 30$ בארה"ב לנגן mp4 בעיקר מוזיקה (רוק בעיקר אבל גם אחרים) חשוב לי שיהיו עמידות, (עדיף כמובן גם אחריות להרבה זמן), איכות שמע טובה ואטימות טובה אבל לא צריך משהו מדהים רק שאני אוכל לשמוע בנסיעות בווליום נורמלי. תודה רבה!!!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Angello,

שלום, אני רוצה לדעת כמה עולה בערך סטרימר או אקסטנדר - (אני לא הבנתי בדיוק איך קוראים לזה) אל-חוטי. בקיצור מה שאני רוצה לעשות זה לראות בטלויזיה את הסרטים שיש לי במחשב ב-HD באופן אל חוטי, בלי צפייה בתכנים באינטרנט או משהו כזה (בינתיים כל מה שראיתי היו יחד עם צפייה באינטרנט). איך בדיוק קוראים למה שאני מחפש? ומה הטווח מחירים שלו?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by redead,

אני יכול להשיג מאבא שלך חבר שרוצה למכור ב700 שקל.. מה אתם אומרים? הדרישות שלי מעטות ביותר כולה לקולנוע בייתי בסיסי ביותר.. לא פריק של סאונד

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Nick1986,

כשכותבים ששיר ( לדוגמא ) הוא 44.1KHZ/16BIT, מה זה אומר ? מה אומר ה-KHZ ומה אומר ה-BIT ? יעני מה המשמעות של כל אחד מהנתונים הללו ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by brsv,

שלום! אני לא רוצה להשקיע ברסיבר ומחפש רמקולים למחשב שיהיה בהם שלט רחוק.כמה הם יכולים לעלות ואיפה לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Or ei,

תראו את הרמקולים האלה Luxeon lx-v998H יש סיבה למה הם עולים כל כך מעט ? עריכת העקרב: סליחה אבל אין כאן פירסום.....

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. קניתי לפני 3 חודשים את ה sony 1000xm2 והאיכות בכלל לא משהו איזה כרטיס קול ישפר לי את החוויה? תקציב עד 800 שקל צריך כרטיס קול מיני בגלל שאני משתמש בהם במכון כושר.

23. Started by coolmeen,

אני צריך תוכנה שמציגה, כמה רעש מציג השיר נגיד אני שם את השיר my band של אמינם בתוכנה של winamp, והתוכנה מראה לי שכאשר הוא צועק עוצמת הרעש מגיעה ל 20 dba, או כל תוכנה אחרת אם יש דבר כזה, זה נועד לבדיקת סבל שלי ביחס למאוררים שאני עומד לקנות

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום אני מעוניין לחבר את הרסיבר שלי לאוזניות בלוטות ( sony wh-1000xm4 ) הרסיבר הוא של Onkyo onkyo tx-nr575 איזה מוצר אני צריך עדיף אם אפשר באמזון ארצות הברית כי מכל מה שהצלחתי להבין באינטרנט הרסיבר לא יכול לשדר בלוטות החוצה לאוזניות האלה תודה רבה

25. חשבתי לקנות אותם, ראיתי שהם זכו בהמון פרסים ואני יכול להשיג אותם ב-1800 שקל שזה מחיר די זול לרמקולים רצפתיים, אני מניח שאתם יודעים מה המחיר של רמקול רצפתי איכותי... ממש לא הסכומים האלה. בכל אופן שמעתי אותם, לדעתי יש להם באס חביב ודי מדוייק, דבר שלא היה בדגמים הקודמים של ורפדייל הפרדת צלילים סבירה למרות שביןה באס לטרבל חלק קצת נבלע. רציתי לשמוע מה דעתכם עליו ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים