אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני משתמש כבר שנתיים בערך בX530 כרמקולים משום שהם אמינים יותר מאוזניות, רכשתי אוזניות רבות בחיי, 50-100 ש"ח וכולם התקלקלו מהר מאוד. החלטתי לרכוש SS SIBERIA, שעלו לי כ400 ש"ח בזמנו, ועבדו בסדר גמור כ8 חודש, פתאום אחד מהם הפסיק לעבוד וזהו, נורא התאכזבתי ומאז לא רכשתי אוזניות. לאחרונה חבר שלי רכש את האוזניות G930 מEBAY במחיר של 160 דולר הלא הם 550 ש"ח בלבד, פחות מחצי מהמחיר פה בארץ. יצא לי להשתמש בהם ובחיים לא חשבתי שאפשר להנות ככה מאוזניות, הם פשוט מושלמות, והאחריות של לוג'יטק? יש מה לדבר בכלל? הם החליפו לי עכבר G5 בG500 שהתקלקל אחרי 3 וחצי שנים, מחוץ למסגרת האחריות! הם החליפו לי סט רמקולים X530 בלי שאלות מיותרות, כאשר אחד מהרמקולים אצלי התחיל להשמיע רעשים מוזרי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט 5.1 לחדר בהשקעה עד 500 שקל עד עכשיו המליצו על שני הדגמים בכותרת ושניהם בהפרשים של 50 שקל אז זה לא משנה המחיר, אבל כן משנה האיכות.. מה אתם ממליצים לי לקחת מבין שניהם? אני מזמין יום ראשון כבר..
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני עושה זאת הרמקולים https://www.next-pro.co.il/product/%D7%96%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-5-1-1?aff=GoogleMerchant&aff_a=1&gclid=CjwKCAiA98TxBRBtEiwAVRLqu3X-Kuus82F3avByzPcFJ7Du578eelsAUiLPJzW91FrXyS4iaptgphoCHSsQAvD_BwE הטלויזיה https://www.google.com/search?q=samsung+uhd+58+inch&rlz=1C1GCEU_enIL820IL820&oq=samsung+uhd+58+&aqs=chrome.1.69i57j0l7.24999j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היה לי את הCX500 מאיביי ב18 דולר משתלם :] רק שהחיבור אל הוליום של אוזניות נדפק ולא היה מה לעשות איתן חזרתי לקודמות שהן של ראזאר גם הן נדפקו! היה לי את הסיינהייזר שמונה חודשים והזוג השני שנה+ עכשיו אין לי מושג על מה ללכת חשבתי לקנות עוד פעם את הCX500 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס שלא תומך HD, כלומר יש לו רק 2 חיבורי DVI וחיבור SVIDEO, כיצד אני יכול להעביר סאונד איכותי מהמחשב לטלויזיה? (8800GT)
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי אוזניות סיניות זולות מאי ביי לשמוע מהמחשב באלחוטי... לא מצליח להגדיר אותן כדי לשמוע :s05: הן עובדות מול הפלאפון...
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Intel P4 - 1.8A GHz 478PIN 1,114 ש"ח EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 796 ש"ח CORSAIR 256MB DDR333 PLATINUM SERIES SILVER 641 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 747 ש"ח SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB 1,164 ש"ח זה המחשב שאני הולך לקנות. המחשב מחובר למערכת סראונד של JVC. המערכת משמשת אותי לרמקולים, 5.1. איזה כרטיס הכי יהיה לי טוב?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת רמקולים לווינים ואני רוצה לחזק אותה קצת מה אתם אומרים על הבוס 161 לינק: http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=1294 האם הרמקולים האלה טובים ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
- יצא לי לשמוע כמה דגמים של אוזניות כמו ביטס (ד"ר דריי),AKG, פיליפס, סקולקנדי ג'אברה (בכלל לריצה) וכו.. החלטתי ללכת על אלו של AKG.. עם זאת.. המבחר כל כך גדול שנורא קשה לי לבחור. השימוש באוזניות הוא בעיקר, אם לא רק.. לצורך האזנה למוסיקה (כל סוגי המוסיקה: ג'אז, קאנטרי, רוק, פופ, לטיני, צרפתי, עברית וכן .. אפילו עד מזרחית) כמה קריטריונים חשובים : - אזניות קשת - אין הגזמה בהדגשת הבאס - אין צורך באוזניות ענקיות.. הבינוני מספיק לי (ואם יש אופציה של קיפול.. הרי זה משובח) - נוחות להליכה (לא ריצה או משהו כזה), לא כבדות מידי ובכלל לשימוש יום יומי - כניסת אודיו 3.5 (יהיו בשימוש בעיקר על הנייד והאמפי) - אורך כבל סביר - וכמובן מצוי בארץ ;D מחיר בין 300 ועד…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פה זוג של KEF C40.. הם שווים משהו לדעתכם? אם כן.. הם למסירה: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php?product=14567 אני מחדרה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות אוזניות over ear בתקציב של עד 200 ש"ח שישמשו אותי בעיקר למוזיקה (אני שומע מוזיקה מכל מיני ז'אנרים אם זה משנה משהו). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים קניתי לא מזמן מחשב נייד, טאבלט , של ACER אני מרוצה ממנו מכל בחינה, מלבד הסאונד - הרמקולים שלו (שאני בכלל לא יודע איפה הם) ממש חלשים אם אני רוצה לשמוע ממנו מוזיקת רקע כשאני עובד או לומד, או אם אני רואה בו סרט או סדרה הסאונד ממש חלש ולא מספק בכלל, אפילו אם אני בדירה קטנה ושקט מוחלט מסביב, עדיין הסאונד שלו לא מספיק טוב בשביל ששני אנשים יוכלו להינות ביחד מאיזה סרט. מחפש המלצה לרמקולים שאפשר לחבר למחשב נייד (יש לו LINE OUT רגיל) כמה שיותר ניידים, כמה שיותר קטנים, כמה שיותר סאונד טוב. אם יש חיה כזאת - אז בלי חיבור נפרד לחשמל. תקציב עד 800 ש"ח אשמח לשמוע דעות מכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עקב כניסתי לעולם משחקי הרשת,חשבתי שכנראה עדיף אוזניות משולבות מיקרופון כדי לשחק ולדבר עם החברים. האם זה כדאי בכלל? או שעדיף להישאר עם רמקולים ומיקרופון רגיל? מישהו משתמש בכזה דבר? ואם כדאי אז על מה ללכת? נ.ב. התקציב עד 200 שקל.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים אילו אוזניות In-Ear הכי טובות בטווח מחירים של עד 100 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי עין על אלה: Sonos Playbar Sonos Beam Samsung HW-T450 Samsung HW-T550 Samsung HW-T650 LG SJ3 LG SL7Y JBL SB260 PolkAudio Signa S2 Harman Kardon Enchant 1300 JBL Bar 2.1 JBL Bar 2.1 Deep Bass JBL Bar 3.1 Yamaha YAS209 Yamaha YAS306 האמת מעדיף אפילו לכיוון ה1000 אם ההבדל בביצועים לא כזה ניכר. רק שאלה - סאונד בר בכלל, כקונספט, מוצלח? אני כרגע עם המיקרולאב SOLO 7C. אחד מהסאונדברים האלה יתן לי ביצועים דומים, או שזה רק 'סטייל' ופחות סאונד? אין לי בעיה גם לקחת רמקולים רגילים אם יש משהו טוב (ולא מעץ חום מיושן למראה) במחירים האלה. תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, אני מתכוון, בזמן הקרוב, לרכוש את הסט רמקולים הזה בשביל מערכת הHTPC שלי ולצורך התקנת כל הסט תהיה דרישה גם להלביש את הרמקולים satelites הקדמיים והאחוריים על הקיר (גם החלל של הסלון בדיוק מחושב לזה אצלי). העניין הוא שאני גר בדירה שכורה והייתי רוצה להשאיר את הקיר עם כמה שפחות "נזק". לפי מה שראיתי ניתן רק להבריג אותם לקיר (אני מניח שמדובר על קידוח>דיבל>בורג) לכן העניין דיי מדאיג אותי. למישהו יש ניסיון/עצה/רעיון בקשר לזה? בתודה מראש, יבגני
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במרץ אני חוזר לצבא (דח"ש) ואני רוצה לקנות איזה נגן MP3 מבוסס FLASH בנפח של ג'יגה עם רדיו + אוזניות נחמדות ב1000 שקל הייתי לוקח את XUKE אבל הבעייה איתו שאי אפשר להחליף לו את הסוללה ולא יהיה לי איפה להטעין עם USB בצבא אז צריך שיהיה אפשר להחליף לו סוללה ...
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישלי ככה 2500 שקל להשקיע במערכת טובה אני צריך המלצה על רמקולים מגבר ונגן דיסקים בתקציב של סביבות 2500
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים XPS210 של הרקולס (2.1) יש סיבה באמת לקנות כ.קול 7.1 או 5.1 במצב הזה? אני לא אקבל את אותה איכות אם אני אקנה כ.128 (3D או 4D) טוב של creative?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Hiver & Hammer feat Javah - 5 Million Miles (A Side Mix) 9:30 בלי שום ספק, אחד הטראקים שאני מכניס לאוסף "יום הגיוס". אךךך איך שמתאים לי כזה דבר עכשיו.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, חושב לקנות לי טלויזיה+אקס בוקס (או פלייסטשיין...נראה כבר) ואני צריך את עזרתכם בבחירה של הטלויזיה. - הטלויזיה צריכה להיות תלויה על הקיר, ללא מעמד. - מרחק הצפייה הולך להיות 3.2 מטר. (מה הגודל הרצוי לטלויזיה ממרחק צפיה כזה?) - כמובן שצריכות להיות לה היציאות המתאימות לאקסבוקס ולאוזניות אל-חוטיות (או שאת זה אני מחבר לאקסבוקס? אני חדש בתחום..בכל מקרה מעדיף לא להתעסק עם רמקולים) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית מקרן כיס, כשהפונקציה היא מקרן שמאפשר את הפיצ׳רים הבאים: א) מקרן איכותי שנותן עוצמת הארה בהירה וממוקדת גם בחדר בהיר ולא חשוך יחסית, חדות לסרטים רצויים אך לא על חשבון מחיר גבוה מדיי ב) חיבור אפשרי לאייפון לפטופ או כרטיס sd ג) מחיר שנמוך מ-200 רצוי המקרן יכול להיקנות בארצות הברית, תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
תיראו את הסירטון, http://eu.akg.com/akg-k3003-video-eu.html
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-