אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
הבנתי מקריאה באינטרנט שחיבור שני רמקולים במקביל לאותו ערוץ יכול לגרום לשריפה של המגבר. מישהו יכול להסביר לי למה ומה ההבדל בין חיבור במקביל לטור? (זאת אומרת, איך מחברים בטור במגבר ולמה זה לא גורם לנזק - אני יודע מה ההבדל באופן כללי בין חיבור בטור למקביל). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים שיהיו מחוברים למחשב לצורך שמיעת מוזיקה,אבל שיהיו מספיק חזקים לשמוע בסלון (40 מ"ר בערך) חשוב האיכות והאמינות. התקציב נע בין 500-1000 יש עדיפות שלא יתפסו הרבה מקום,בטח לא על הרצפה (בלי סאב, 2.1 לא בא בחשבון) האם עדיף ללכת על רמקולים מוגברים כמו microlab solo 6c או ללכת לכיוון מערכת סטריאו? מה ההבדל בין הבחירות מבחינת איכות,אמינות ועוצמה? (ראיתי שבמערכות ההספק הרבה יותר גבוה) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט 5.1 לחדר בהשקעה עד 500 שקל עד עכשיו המליצו על שני הדגמים בכותרת ושניהם בהפרשים של 50 שקל אז זה לא משנה המחיר, אבל כן משנה האיכות.. מה אתם ממליצים לי לקחת מבין שניהם? אני מזמין יום ראשון כבר..
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך שתמליצו לי על אוזניות במחירים בין 250 ל-300 ש"ח אני יודע שזה לא הרבה אבל אין לי יותר כסף להשקיע על זה .. עד עכשיו השתמשתי באוזניות הכי פשוטות שיש ובא לי פעם אחת לקנות משהו איכותי שישאר להרבה זמן. ראיתי את ה-AKG 512 MK II או AKG 518 DJ אני לא מבין כל כך בכל הנתונים שרשומים שם אז אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב בבקשה..
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי BOXEE BOX ויש לי מספר שאלות, אשמח לעזרה: 1. הוא אינו מתחבר אל הרשת הביתית שלנו ועל כן אנחנו לא יכולים לצפות בסרטים ששמורים על המחשב שלנו. 2. גלישה בדפדפן של בוקסי: יש לו חיפוש דרך "גוגל" - אך איך אני בוחרת בתוצאת חיפוש? הוא לא נותן להגיע לשם. בכלל, האם הוא מאפשר צפייה רק בסרטים\סדרות שמובנות בו? 3. בעיית רזולוציה: הוא מציג את ממשק ההפעלה היטב אך מנגן סרטים בצורה קטועה\חתוכה. הצלחתי לסדר את זה דרך הטלויזיה אך השאלה האם ישנו פתרון טוב יותר דרך המכשיר עצמו? 4. האם ישנה אופציה לסגור יישומים\קבצים או שאפשרי רק לחזור אחורה בעזרת כפתור ה-MENU? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש דרך להיע באמצעות המחשב לרמת שמע של מכשיר CD כרע אני משתמש בכרטיס קול מובנה ואין כל קשר בין האיכות של הקומפקט דיסק לבין מה שמתקבל מהשמעת אותו דיסק באמצעות המחשב. אם מישהו מבין באמת בסטיראו 2 ערוצים ולא בכל הקולנוע ביתי שלא קשור לרמה הזו של השמע אני מחפש דרך לשמוע מוסיקה דרך המחשב ברמה לא פחות טובה מאשר באמצעות הקומפקט דיסק. האם הענין נתון רק להחלפת כרטיס קול ואם כן איזה יספק את הסחורה עד רמה של 500 ש"ח ?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שזה הפורום הנכון לבעיה שלי, פשוט לא מצאתי פורום אחר שיכול להתאים. לפני 6 חודשים בערך הרמקולים התחילו להשמיע רעש כל פעם שכיביתי את המחשב, כמו הרעש שיש כשרואים שלג בטלביזיה, רעש סטטי. כשהמחשב דלוק אין בעיה. לפני שבוע פרמטתי את המחשב וחשבתי שזה יפתור את הבעיה, אבל לצערי הבעיה עדיין קיימת. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לתת פתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי ביקורות, וראיתי הרבה דיבורים והשוואות פה באתר אבל לא מצאתי תרד אחד שמשווה בין הזוג הזה האם מישהו יכול לעזור? מה יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר בהיר אחד, (אתמול בבוקר) החלטתי שהרמקולים נורא מכוערים. מעוצבים סטייל שנות ה80. לא בשבילי. נתתי להם קצת טאץ' מודרני. אשמח לשמוע דעות. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דברתי עם topaudio ושם אמרו לי שבצפון רק טרקלין חשמל מוכרים את הרמקולים הללו נכנסתי לשם (לב המפרץ) ונתקלתי ביחס מזלזל במיוחד, החלטתי שמשם אני לא קונה אפילו טוסטר. התקשרתי לטופאוודיו שוב והפנו אותי לרונן (צומת כפר שמריהו) , הוא לא נותן מחירים בטלפון מישהו יודע מה במחיר המעודכן של הרמקולים האלה? תודה HaimTS http://www.topaudio.co.il/html/b&w/B&W.asp
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי אתמול את הרסיבר Pioneer VSX-421-K ואני מחבר אליו כל מיני רמקולים שישי לי כב ממערכות קודמות.. שתיים קדמיים של Bose 201 אחוריים ממש ישנים של JBL ואני מנסה לחבר אליו סאב וופר של מערכת של רמלוקים למחשב Philips SPA9350 אבל הסאב לא עובד לי=\ (החיבורים מתאימים לשניהם צריך RCA) אני אשמח אם תוכלו להגיד לי למה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב שהוא מחר לו את הרסיבר שלו. יש לו בעיה שיש תמיד רעש תמידי מחריד ובלתי נסבל. הרעש הזה הוא רעש רקע בקול נמוך (כמו באס נמוך תמידי) יש למישהו הסבר לדברים שיכולים לגרום לרעשים כאלה. החלק המעניין בכל הסיפור הזה הוא שהמחשב והרסיבר מחוברים למפצל וכשמכים על המפצל הרעש מפסיק לכמה זמן ואז חוזר שוב. מישהו אמר לי שיש קשר לחיבור הארקה היתכן ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
CX500 R.I.P שנה אחרי שCX300 הלכו להם לעולמם .. אני ממש אוהב את האוזניות של סנהייזר מקבלים איכות שמיעה טובה ובאסים מודגשים לחובבי הרוק והמטאל כמוני .. עכשיו כשהאוזניות נדפקו אני רוצה להתקדם למשהו יותר טוב מאוזניות של 200 שקל לאוזניות של עד 800 שקל אבל חשוב נורא שיהיה באס. לפני שקניתי את הCX500 קניתי shure se102 בהמלצת פורום שלא נאמר את שמו ודי התאכזבתי. אומנם צלילם נקיים ואיכות טובה אבל אין כמעט באס בכלל והעוצמה הייתה חלשה ולא נהניתי כלכך (אולי כי אני כבר חירש מהעוצמה של הCX500 ) בכל מקרה אני צריך שתעזרו לי למצוא אוזניות שאני יאהב שאני יוכל להגיד עליהם שהם משמעותית טובות יותר מהCX500 (שוב באס מודגש זה קריטי) ... חשוב לציין שאני לא מבין גדול כלכך אבל מאוד מאוד מאוד אוהב את …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב עד לפני מספר ימים היה לי חיבור לטלויזיה של YES ובעזרת השלט של YES היה לי אפשרות להגביה ולהנמיך את הווליום של המערכת קולנוע ביתי היום יש לי HOT ואין אני מצליח, אני צריך שני שלטים אחד לטלויזיה לתחנות.והווליום במצב מינימום. והשני של המערכת לשנות את הווליום כיצד אפשר לחבר את הטלויזיה למערכת הקול עם שלט אחד בלבד של HOT בתודה אביחי
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עומד בפני רכישת אוזניות גראדו. המקור שלי לא מספיק חזק על מנת להגביר אותם כמו שצריך. עכשיו השאלה שלי אם קיימים מגברי אוזניות ניידים ( כמו שהבנתי הם ניזונים מסוללה 9 וולט נטענת) עד מחיר של 400 ש"ח אפשר גם קיט להרכבה. לא משנה לי. ראתי שיש איזה חברה עם מגבר בשם מיני 3 או משהו כזה. הם מוכרים קיטים. אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר את כל הקיט בחבילה אחת. אלה צריך להזמין בנפרד כל חלק. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כי מתג הכיסוי מאחורה? כל פעם מכבים משם?או שזה בסדר גמור להשאירם דולקים תמידית?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי האם רמקולים 5.1 שכתוב עליהם סאב אקטיבי כולל מגבר פנימי (בתוך הסאב) יכולים להתחבר בסראונד לטלוויזיה/ממיר דיגיטלי של הוט ? מדובר על רמקולים של APEX מדגם D-60v שיש להם יציאות: 6X RCA לחיבור ישיר אל ה-DVD AUX Dual RCA לכניסה של מכשירי אודיו שונים כשמחברים אל הדי וי די ברור לי שישמעו סראונד. אבל האם יש אפשרות לשמוע סראונד גם בהוט? ומה קורה כשמחברים ישירות לטלוויזיה או למחשב מבחינת השמע? מה זה בכלל החיבור: dual RCA ? יש אותו בכל הטלווזיות? המון תודה נופר
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום ולילה טוב הבנתי שזה פורום של אנשים מבינים ולא סתם ילדים קטנים אז החלטתי לשאול כאן... אוקי יש לי מערכת קולנוע ביתית שאני רוצה לחבר אותה לDVD שכמובן אני רוצה לחבר אותם לטלויזיה שלי... תמונות של המערכת מקדימה ומאחורה : http://up203.siz.co.il/up1/mj2tyhj4ycln.jpg http://up203.siz.co.il/up3/m2a5wwmjaqmt.jpg בבקשה תשובה מלאה...: איזה כבלים? מאיפה לאיפה כל כבל מתחבר ? אה שחכתי לציין מערכת 5.1 אני לא יודע אם זה חשוב.... תודה רבה רבה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. שבוע הבא תכננתי לקנות את ה LG 42LD460. שמתי לב שקצב הריענון שלה הוא 50HZ, שראיתי את זה התחלתי לדאוג קצת מכיוון ששמתי לב שרוב המסכים בשוק הם 60HZ. השימוש הוא משחקים, תכני HD, וקצת SD . האם תיהיה לי בעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיימות אוזניות IN EAR שהגומי שעל האוזניות לא יוצא? כבר מספר פעמים שנופל ונאבד לי הגומי הזה, ומצד שני אוזניות גדולות דיי חמות ופחות נוחות להליכה וכו', האם קיימת חייה כזאת אוזניות IN EAR כמו שציינתי?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ה FIRMWARE הוא לגירסאות הUMS של הH10 ומתעדכן דרך IRIVER PLUS שינויים ותיקונים: [Added functions] 1. Added AB repeat function. This function is activated or inactivated through "SETTING" -> "Extra" -> "A-B Repeat". 2. Added Study mode. This function is activated, inactivated, or configurable through "SETTING" -> "Extra" -> "Study Mode". 3. Alphabetical sort of file names in TEXT, PHOTO, and BROWSER modes. 4. Added a function to memorize a previously selected item in MUSIC mode. 5. Added a function to remove items in Quick List one by one. [improvements] 1. Increased the number of supported files in TEXT and PHOTO modes. 2. Displays a marker to show the curren…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום... אז כמו בכותרת, אני מחפש נגן MP3 נייד, שיתאים לספורט וריצות. הדרישות הן: גדול - ג'יגה אחד לפחות. בשום פנים ואופן לא מבוסס הארדיסק. שיוכל לקרוא גם פורמטי Loseless. חובה שיתמוך בקבצי Playlists. שיהיה בעל מסך עם תאורה אחורית שיציג את כל הנתונים הדרושים. שיוכל להטען בקלות ודרך USB. שיהיה קל וקטן. רדיו יכול להיות נחמד, אבל לא חייב. לכן, לאחר שבדקתי את האפשרויות, גיליתי שהאפשרות היחידה שלי כמעט היא ה- iPod Nano. אני יכול לקנות אותו בחו''ל ב- 1000 ש''ח בערך, ואני חייב לדעת אם זה כדאי, ומהר, כי הקנייה מתבצעת השבוע. לעומת זאת, שמעתי שהוא שביר - אבל אין לי בעיה לקנות לו נרתיק בארץ. תודה רבה מראש!
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב.... אז לאחר לא מעט התייעצויות בחרתי לקנות את הבלו ריי LG BD-370. לאחר הקניה נתקלתי בבעיה להרצת סרטי MKV באיכות גבוהה. הבעיה מאוד נפוצה לכל מי שתכנן לצפות בסרטי HD וקנה את המכשיר היפה והמאוד זול הזה. אז לאחר שחיפשתי ללא הצלחה בכל רשת האינטרנט (גם מעבר לים) פניתי לבאג ששלחו לי את הקישור הבא- עם עדכון שפותר את הבעיה! http://bigmail23.mail.daum.net/Mail-bin/bigfile_down?uid=kXCAX1KYISbmZMWR7witLz_jdL-d5mW_ יש להדגיש שבלו ריי כבר היה מעודכן דרך הרשת- אך רק לאחר העדכון הזה באצעות דיסק און קי (fat32) הבעיה נפתרת תפיצו לרוחב- לטובת כלל הקונים ברק
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עם מיקרופון איכותיות עם שמע טוב, אוזניות OVEREAR/ONEAR יש המלצה למשהו מהארץ בלבד?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-