עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הבנתי מקריאה באינטרנט שחיבור שני רמקולים במקביל לאותו ערוץ יכול לגרום לשריפה של המגבר. מישהו יכול להסביר לי למה ומה ההבדל בין חיבור במקביל לטור? (זאת אומרת, איך מחברים בטור במגבר ולמה זה לא גורם לנזק - אני יודע מה ההבדל באופן כללי בין חיבור בטור למקביל). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. מישהו מכיר מסכי הקרנה מאיטליה של חברת LIGRA? http://www.ligra.it/EN/files/Tensioned_EN.pdf

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. אני מחפש רמקולים קטנים שיתאימו לשולחן ברוחב של 120ס"מ שמסך 24 כבר תופס חלק נרחב ממנו. אני מעוניין ברמקולים עם איכות כמה שיותר גבוהה. התקציב הוא עד 400 ש"ח בתור התחלה (אפשרות ליותר אם זה שווה את זה) ראיתי שיש המלצות בזאפ על B77 שדי עונים על מגבלת המקום, אבל הם נראים לי קצת חלשים. דגמים שיותר נראים לי הם: H11 שדי יקר בהשוואה לנתונים שלו. וכמובן, ה-SOLO4C שרציתי לדעת אם הסאונד שלו זהה ל-SOLO6C וההבדל טמון בהספק... אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם או המלצות על אלטרנטיבות טובות יותר בתקציב. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום, לאחר הרבה חיפושים בגוגל ובפורומים שונים אני פונה אליכם. לאחרונה רכשתי ממיר וידאו מסוג EasyCAP כדי להמיר את כל קלטות הוידאו VHS הישנות של הורי לקבצי מחשב ו-DVD. התחלתי עם 3 קלטות וידאו ללא בעיה מיוחדת, שיחקתי קצת עם ההגדרות והצלחתי להמיר את הקלטות לקובץ מחשב. בקלטת הרביעית נתקלתי בבעיה - הוידאו מעביר תמונה למחשב אך ללא צבע, רואים רק בשחור-לבן. קצת מידע על מכשיר הוידאו: על מכשיר הוידאו רשום שהוא מסוג PAL / SECAM ובנפרד רשום שיש לו יכולת לנגן גם NTSC. בחיבור הוידאו לטלויזיה וניגון הקלטת - יש צבע. הוידאו מחובר לממיר ה- EasyCAP בחיבור SCART מהוידאו ההופך לחיבור composite (צהוב, אדום, לבן). לממיר ה-EasyCAP יש גם אפשרות של חיבור S-Video. הממיר מחובר למחשב בחיבור USB2. כל ה…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Player3,

אז ככה אני צריך שתמליצו לי על אוזניות במחירים בין 250 ל-300 ש"ח אני יודע שזה לא הרבה אבל אין לי יותר כסף להשקיע על זה .. עד עכשיו השתמשתי באוזניות הכי פשוטות שיש ובא לי פעם אחת לקנות משהו איכותי שישאר להרבה זמן. ראיתי את ה-AKG 512 MK II או AKG 518 DJ אני לא מבין כל כך בכל הנתונים שרשומים שם אז אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב בבקשה..

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by composite,

שלום... אז כמו בכותרת, אני מחפש נגן MP3 נייד, שיתאים לספורט וריצות. הדרישות הן: גדול - ג'יגה אחד לפחות. בשום פנים ואופן לא מבוסס הארדיסק. שיוכל לקרוא גם פורמטי Loseless. חובה שיתמוך בקבצי Playlists. שיהיה בעל מסך עם תאורה אחורית שיציג את כל הנתונים הדרושים. שיוכל להטען בקלות ודרך USB. שיהיה קל וקטן. רדיו יכול להיות נחמד, אבל לא חייב. לכן, לאחר שבדקתי את האפשרויות, גיליתי שהאפשרות היחידה שלי כמעט היא ה- iPod Nano. אני יכול לקנות אותו בחו''ל ב- 1000 ש''ח בערך, ואני חייב לדעת אם זה כדאי, ומהר, כי הקנייה מתבצעת השבוע. לעומת זאת, שמעתי שהוא שביר - אבל אין לי בעיה לקנות לו נרתיק בארץ. תודה רבה מראש!

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. היי, לא הייתי פה הרבה זמן. דודתי היקרה טסה לה למערב והיומולדת מתקרבת = ניצול טוב הלב של הדודה. אני משחק ברשת ב-COD4 כרגע והצורך שלי באוזניות נורמליות ומיקרופון גדל. אני לא מחפש אוזניות In-Ear. אני מחפש אוזניות שאולי ישולבו עם מיקרופון, כזה שיתקפל לאחור או משהו בסגנון, העיקר הוא לא המיקרופון, מכיוון שיש לי אחד ואני לא מדבר הרבה. אשמח לכל מיני המלצות. תודה מראש, טיפה לחוץ בזמן.. תשובות מהירות יתקבלו בברכה יותם.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. למשל iAudio U2 1GB עולה בערך 650 שקל Apex MP52 1GB עולה 270 שקל רק אין בו תמטען סוללת.. מה ההבדל העיקרי בזה?.. שההפרגש גדולבגלל ההטענת סוללות?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by tomererez,

אז ככה - יש לי מגבר של YAMAHA דגם : yamaha rx-v596 בקיצור עד אתמול הוא פעל יופי פתאום אני בא היום פותח את הטלוויזיה פותח את המגבר ופתאום רשום במגבר: Ext. Decoder בקיצור אני לא מבין ואז אני מנסה לשנות את המוד ולהגביר ולהנמיך ושום דבר לא עובד הוא פשוט תקוע על זה ניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל גם לא עובד מה אני אמור לעשות במצב הזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ofir,

קראתי ביקורות, וראיתי הרבה דיבורים והשוואות פה באתר אבל לא מצאתי תרד אחד שמשווה בין הזוג הזה האם מישהו יכול לעזור? מה יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Aviv Meir,

אהלן ערב טוב, אני רוצה לרכוש מקרן קול ורציתי לדעת מה לדעכתם הכי טוב בתקציב של אלף שקל

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מחפש המלצה לתוכנת נגן סרטי HD באיכות 720P \ 1080P. ואילו מקודדים בודדים נדרשים? כולל מצמיד תרגום ושאר הפורמטים הישנים יותר לצפיה (DIVx\XVId). האם WMP לא יכול לנגן סרט FHD 1080P? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by NiMo1771,

היי אני צריך רמקולים למחשב חדש תקציב 400 שקל, אם זה שווה את זה אז אולי 500 השימושים הם שמיעת מוזיקה ומשחקים אין לי מקום לשים 5.1, למרות שאני גם לא חושב שיש 5.1 במחיר כזה וחשוב שהרמקולים יהיו מRSM איך Altec Lansing VS4121 2.1? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by penny1,

שלום רב, אני מחפש מסך טלביזיה של 37 אינץ' בטווח מחירים 3000-4000 מה היא לדעתכם הטלביזיה עם היחס מחיר-איכות הכי טוב שיש בטווח מחירים זה? אם אין אפשרות בטווח מחיר זה למצוא משהו איכותי אז אשמח לשמוע גם המלצות על 32 אינץ' תודה!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Ic3 CuB3,

Gmini 402 הגיע לארץ http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=archos-gimi402&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92&aff=zap מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Shay17,

יש לי בחדר 4 רמקולים שמחוברים למערכת שמחוברת למחשב רק 2 עובדים מה יכולה להיות הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by AdiD,

קיימות אוזניות IN EAR שהגומי שעל האוזניות לא יוצא? כבר מספר פעמים שנופל ונאבד לי הגומי הזה, ומצד שני אוזניות גדולות דיי חמות ופחות נוחות להליכה וכו', האם קיימת חייה כזאת אוזניות IN EAR כמו שציינתי?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by reiemaza,

קניתי אתמול את הרסיבר Pioneer VSX-421-K ואני מחבר אליו כל מיני רמקולים שישי לי כב ממערכות קודמות.. שתיים קדמיים של Bose 201 אחוריים ממש ישנים של JBL ואני מנסה לחבר אליו סאב וופר של מערכת של רמלוקים למחשב Philips SPA9350 אבל הסאב לא עובד לי=\ (החיבורים מתאימים לשניהם צריך RCA) אני אשמח אם תוכלו להגיד לי למה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by lcx,

אני מעוניין לקנות רמקולים שיהיו מחוברים למחשב לצורך שמיעת מוזיקה,אבל שיהיו מספיק חזקים לשמוע בסלון (40 מ"ר בערך) חשוב האיכות והאמינות. התקציב נע בין 500-1000 יש עדיפות שלא יתפסו הרבה מקום,בטח לא על הרצפה (בלי סאב, 2.1 לא בא בחשבון) האם עדיף ללכת על רמקולים מוגברים כמו microlab solo 6c או ללכת לכיוון מערכת סטריאו? מה ההבדל בין הבחירות מבחינת איכות,אמינות ועוצמה? (ראיתי שבמערכות ההספק הרבה יותר גבוה) תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. כי מתג הכיסוי מאחורה? כל פעם מכבים משם?או שזה בסדר גמור להשאירם דולקים תמידית?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by HaimTS,

דברתי עם topaudio ושם אמרו לי שבצפון רק טרקלין חשמל מוכרים את הרמקולים הללו נכנסתי לשם (לב המפרץ) ונתקלתי ביחס מזלזל במיוחד, החלטתי שמשם אני לא קונה אפילו טוסטר. התקשרתי לטופאוודיו שוב והפנו אותי לרונן (צומת כפר שמריהו) , הוא לא נותן מחירים בטלפון מישהו יודע מה במחיר המעודכן של הרמקולים האלה? תודה HaimTS http://www.topaudio.co.il/html/b&w/B&W.asp

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. עקב כניסתי לעולם משחקי הרשת,חשבתי שכנראה עדיף אוזניות משולבות מיקרופון כדי לשחק ולדבר עם החברים. האם זה כדאי בכלל? או שעדיף להישאר עם רמקולים ומיקרופון רגיל? מישהו משתמש בכזה דבר? ואם כדאי אז על מה ללכת? נ.ב. התקציב עד 200 שקל.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by mega1234,

ה FIRMWARE הוא לגירסאות הUMS של הH10 ומתעדכן דרך IRIVER PLUS שינויים ותיקונים: [Added functions] 1. Added AB repeat function. This function is activated or inactivated through "SETTING" -> "Extra" -> "A-B Repeat". 2. Added Study mode. This function is activated, inactivated, or configurable through "SETTING" -> "Extra" -> "Study Mode". 3. Alphabetical sort of file names in TEXT, PHOTO, and BROWSER modes. 4. Added a function to memorize a previously selected item in MUSIC mode. 5. Added a function to remove items in Quick List one by one. [improvements] 1. Increased the number of supported files in TEXT and PHOTO modes. 2. Displays a marker to show the curren…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by bennyriz,

לחבר שלי יש מחשב שהוא מחר לו את הרסיבר שלו. יש לו בעיה שיש תמיד רעש תמידי מחריד ובלתי נסבל. הרעש הזה הוא רעש רקע בקול נמוך (כמו באס נמוך תמידי) יש למישהו הסבר לדברים שיכולים לגרום לרעשים כאלה. החלק המעניין בכל הסיפור הזה הוא שהמחשב והרסיבר מחוברים למפצל וכשמכים על המפצל הרעש מפסיק לכמה זמן ואז חוזר שוב. מישהו אמר לי שיש קשר לחיבור הארקה היתכן ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום ולילה טוב הבנתי שזה פורום של אנשים מבינים ולא סתם ילדים קטנים אז החלטתי לשאול כאן... אוקי יש לי מערכת קולנוע ביתית שאני רוצה לחבר אותה לDVD שכמובן אני רוצה לחבר אותם לטלויזיה שלי... תמונות של המערכת מקדימה ומאחורה : http://up203.siz.co.il/up1/mj2tyhj4ycln.jpg http://up203.siz.co.il/up3/m2a5wwmjaqmt.jpg בבקשה תשובה מלאה...: איזה כבלים? מאיפה לאיפה כל כבל מתחבר ? אה שחכתי לציין מערכת 5.1 אני לא יודע אם זה חשוב.... תודה רבה רבה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים