עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן, אני שוכר דירה בה בסלון יש כבר 4 חוטים שיוצאים מ- 4 פינות של החדר , ארבעת החוטים מתנקזים בנקודת חיבור שנמצאת מתחת לטלווזייה. הבנתי מחבר שעלי לקנות מגבר + ארבעה רמקולים כדי שלא סתם ייצאו לי חוטים מכוערים מהתקרה... אגב, שמתי לב שאם אני מחבר כל אחד מארבעת החוטים לעידן פלוס, אני מתחיל לשמוע ערוץ 10, כלומר החיבורים עובדים. עכשיו אני לא כלכך סומך על החבר, האם אני באמת צריך לקנות מגבר או שאפשר פשוט לחבר את החוטים לטלוויזיה ככה שהטלוויזיה תשמש כמגבר? אם אכן הטלווזיה יכולה לשמש כמגבר, איזה רמקולים אתם ממליצים לקנות. לא בא לי להשקיע בזה הרבה כסף, עקרונית. נ.ב הטלווזייה אינה טלווזייה חכמה. סתם טלוויזיה רגילה של LG.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by דובי770,

אני מחפש אוזניות עם מיקרופון איכותיות עם שמע טוב, אוזניות OVEREAR/ONEAR יש המלצה למשהו מהארץ בלבד?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by reiemaza,

קניתי אתמול את הרסיבר Pioneer VSX-421-K ואני מחבר אליו כל מיני רמקולים שישי לי כב ממערכות קודמות.. שתיים קדמיים של Bose 201 אחוריים ממש ישנים של JBL ואני מנסה לחבר אליו סאב וופר של מערכת של רמלוקים למחשב Philips SPA9350 אבל הסאב לא עובד לי=\ (החיבורים מתאימים לשניהם צריך RCA) אני אשמח אם תוכלו להגיד לי למה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי, לא הייתי פה הרבה זמן. דודתי היקרה טסה לה למערב והיומולדת מתקרבת = ניצול טוב הלב של הדודה. אני משחק ברשת ב-COD4 כרגע והצורך שלי באוזניות נורמליות ומיקרופון גדל. אני לא מחפש אוזניות In-Ear. אני מחפש אוזניות שאולי ישולבו עם מיקרופון, כזה שיתקפל לאחור או משהו בסגנון, העיקר הוא לא המיקרופון, מכיוון שיש לי אחד ואני לא מדבר הרבה. אשמח לכל מיני המלצות. תודה מראש, טיפה לחוץ בזמן.. תשובות מהירות יתקבלו בברכה יותם.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אהלן, אני מקווה שזה הפורום הנכון לבעיה שלי, פשוט לא מצאתי פורום אחר שיכול להתאים. לפני 6 חודשים בערך הרמקולים התחילו להשמיע רעש כל פעם שכיביתי את המחשב, כמו הרעש שיש כשרואים שלג בטלביזיה, רעש סטטי. כשהמחשב דלוק אין בעיה. לפני שבוע פרמטתי את המחשב וחשבתי שזה יפתור את הבעיה, אבל לצערי הבעיה עדיין קיימת. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לתת פתרון? תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. ערב טוב, אני מתכוון, בזמן הקרוב, לרכוש את הסט רמקולים הזה בשביל מערכת הHTPC שלי ולצורך התקנת כל הסט תהיה דרישה גם להלביש את הרמקולים satelites הקדמיים והאחוריים על הקיר (גם החלל של הסלון בדיוק מחושב לזה אצלי). העניין הוא שאני גר בדירה שכורה והייתי רוצה להשאיר את הקיר עם כמה שפחות "נזק". לפי מה שראיתי ניתן רק להבריג אותם לקיר (אני מניח שמדובר על קידוח>דיבל>בורג) לכן העניין דיי מדאיג אותי. למישהו יש ניסיון/עצה/רעיון בקשר לזה? בתודה מראש, יבגני

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by redead,

אני יכול להשיג מאבא שלך חבר שרוצה למכור ב700 שקל.. מה אתם אומרים? הדרישות שלי מעטות ביותר כולה לקולנוע בייתי בסיסי ביותר.. לא פריק של סאונד

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by coolmeen,

אני צריך תוכנה שמציגה, כמה רעש מציג השיר נגיד אני שם את השיר my band של אמינם בתוכנה של winamp, והתוכנה מראה לי שכאשר הוא צועק עוצמת הרעש מגיעה ל 20 dba, או כל תוכנה אחרת אם יש דבר כזה, זה נועד לבדיקת סבל שלי ביחס למאוררים שאני עומד לקנות

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. לפני יומיים התקנתי את הוייס סיטי והקול עבד מצויין, היום הקול לא עובד אין לי מושג למה, הוא רושם בהגדרות של המשחק שהוא לא מזהה חומרה- כרטיס קול, ולכן אין לי אפשרות להיכנס להגדרות של הקול במשחק. מדובר בWINXP PRO SP1 ובסביבת חלונות הקול עובד רגיל וטוב כמו תמיד אפשר לשמוע מוזיקה בווינאמפ, ההגדרות נראות לי בסדר, הדרייבר הכי חדש של CREATIVE מותקן, את הדגם של הכרטיס קול אפשר לראות ב"מפרט מחשב".

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום אני צריך עזרה בלבחור אוזניות IN EAR, המחיר בערך 30$ בארה"ב לנגן mp4 בעיקר מוזיקה (רוק בעיקר אבל גם אחרים) חשוב לי שיהיו עמידות, (עדיף כמובן גם אחריות להרבה זמן), איכות שמע טובה ואטימות טובה אבל לא צריך משהו מדהים רק שאני אוכל לשמוע בנסיעות בווליום נורמלי. תודה רבה!!!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. יש המלצות? - יכול להזמין דרך האינטרנט.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Nick1986,

כשכותבים ששיר ( לדוגמא ) הוא 44.1KHZ/16BIT, מה זה אומר ? מה אומר ה-KHZ ומה אומר ה-BIT ? יעני מה המשמעות של כל אחד מהנתונים הללו ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by brsv,

שלום! אני לא רוצה להשקיע ברסיבר ומחפש רמקולים למחשב שיהיה בהם שלט רחוק.כמה הם יכולים לעלות ואיפה לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי מערכת רמקולים XPS210 של הרקולס (2.1) יש סיבה באמת לקנות כ.קול 7.1 או 5.1 במצב הזה? אני לא אקבל את אותה איכות אם אני אקנה כ.128 (3D או 4D) טוב של creative?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by laviko1,

שלום, אני מעוניין לרכוש טלויזיה בגודל '37 מסוג LED לחדר שלי, הסתכלתי בשתי דגמים ואני מעוניין בעזרה מאנשים שמבינים/שיש להם את אחד מהדגמים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769692 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755054 איזה מהטלויזיות יותר טובה מבחינת הנתונים לתמונה הכי טובה איזה סוג LED יותר טוב תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום רב עד לפני מספר ימים היה לי חיבור לטלויזיה של YES ובעזרת השלט של YES היה לי אפשרות להגביה ולהנמיך את הווליום של המערכת קולנוע ביתי היום יש לי HOT ואין אני מצליח, אני צריך שני שלטים אחד לטלויזיה לתחנות.והווליום במצב מינימום. והשני של המערכת לשנות את הווליום כיצד אפשר לחבר את הטלויזיה למערכת הקול עם שלט אחד בלבד של HOT בתודה אביחי

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. המלצה על דיוידי קורא כתוביות בעברית דרך USB תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by MasterOr,

מה אני יכול לעשות עם היציאה הזאת? במה היא שימושית ? דרך אגב יש לי רק output על הלוח ראיתי שיש יציאה כזאת גם input

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. קניתי טלוויזיה חכמה של סמסונג לפני כחודש. בהתחלה היא ניגנה כל סרטון ביוטוב. עכשיו פתאום היא מנגנת רק חלק. למשל, היא מנגנת את "מר בין" אבל לא מנגנת קליפים של ה"בקסטריט בויז" או "אן סינק". מופיעה ההודעה: אירעה שגיאה. נסה שוב מאוחר יותר. דיווח על המזהה הזה כדי לעזור לנו לפתור את הבעיה: PT5Z 3BAW HK1E היא מחוברת באמצעות כבל לנתב וסגרתי תוכנות שמשתמשות באינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. אני עומד בפני רכישת אוזניות גראדו. המקור שלי לא מספיק חזק על מנת להגביר אותם כמו שצריך. עכשיו השאלה שלי אם קיימים מגברי אוזניות ניידים ( כמו שהבנתי הם ניזונים מסוללה 9 וולט נטענת) עד מחיר של 400 ש"ח אפשר גם קיט להרכבה. לא משנה לי. ראתי שיש איזה חברה עם מגבר בשם מיני 3 או משהו כזה. הם מוכרים קיטים. אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר את כל הקיט בחבילה אחת. אלה צריך להזמין בנפרד כל חלק. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by oba3k,

השאלה די מובנת לא?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי מערכת ק"ב ורסיבר של אונקיו שרכשתי בעלות של כ10K ואני מחבר את המערכת למחשב בחיבור אופטי. במחשב יש כרטיס קול ONBOARD של REALTEK ואני ממש לא מרוצה מהסאונד וחשבתי להשקיע על כרטיס קול ואפילו לקנות את ה XONAR DX2 של ASUS החדש עם יציאת HDMI ואין לי בעיה להשקיע על כך 1K השאלה שלי היא האם בכלל יהיה הבדל כי אמרו לי שבחיבור דיגיטלי אין לכרטיס הקול שום השפעה על הצליל ולכן הייתי רוצה לדעת אם זו תהיה השקעה טובה או זריקה של כסף. אודה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. איך בוחרים אוזניות? על מה מסתכלים? אילו מבין הנתונים הם חשובים? יש HZים... מה הם מציינים? ומה יותר טוב? יש OHM... מה זה?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by XtraZone,

אני רוצה לקנות סט 5.1 לחדר בהשקעה עד 500 שקל עד עכשיו המליצו על שני הדגמים בכותרת ושניהם בהפרשים של 50 שקל אז זה לא משנה המחיר, אבל כן משנה האיכות.. מה אתם ממליצים לי לקחת מבין שניהם? אני מזמין יום ראשון כבר..

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by alonkl,

רכשתי את המסך 2007WFP והוא מדהים, בקרוב אני אקנה עוד ממיר לבחר אליו, מבחינת הוידאו אני מסודר כי יש בו כניסת קומפוזיט, אבל איזה פתרון יש לשמיעת האודיו? יש איזשהו מתאם שיאפר חיבור שלו לרמקולים רגילים למחשב או משהו בסגנון? או שאויל יותר משתלם כרטיס קול עם כניסות RCA? בקיצור, איך פותרים את הבעיה? תודה, אלון

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים