עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by SaTaN_FiRe,

מה נשמע חברים? עוד מישהו פה הזמין מMassdrop את ה Fostex TH-X00 האימתניות? אומרים שהמחיר ממש משתלם(2000 שח כולל מעמ לפי החישוב שלי) אוזניות פצצה ואפילו לא צריך מגבר בשבילן- 25ohm מי שרוצה להזמין מוזמן, כדאי למהר, מלאי מוגבל, נמכרו רק היום יותר מ500 מתוך 1000 אם תרצו להזמין נאי יותר מאשמח אם זה יהיה מהלינק שלי - https://www.massdrop.com/r/CHFG2X במידה ולא תרצו להשתמש בלינק שלי - https://www.massdrop.com/buy/fostex-x-massdrop-th-x00

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by menas,

אחרי שנאבדו לי האוזניות שבאו עם הGalaxy nexus שלי (רגילות in ear של סמסונג) אני חושב שבמקום לקנות עוד פעם אוזניות מקוריות של סמסונג כדאי לי כבר להשקיע עוד כמה שקלים במשהו יותר איכותי. מקומות שאבצע את הקנייה:אופיס דיפו,באג וכ"ו. לא לתת לי שמות של חנויות מחשבים מרוחקות כמו אייבורי KSP וכ"ו. השימוש הוא כמובן למוזיקה בדרכים (לבית יש לי את הsibearia V2). תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by aquarius,

האם אפשר לחבר אותם לספק?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by yoyolifa,

אהלן, כבר כמה שנים שברשותי המערכת הזאת microlab x23. הרסיבר שלה (אני מקווה שאני לא טועה במונחים, אני לא מבין בתחום בכלל) נדפק. (למתעניינים - יש איזה המהום בעוצמה חלשה~בינונית, שאינו מושפע מהווליום, שיוצא מכל הרמקולים) טכנאי בדק ואמר לי שאין לו איך לתקן במחיר רלוונטי. השאלה שלי אם יש לי דרך להשמיש את העסק? הרמקולים עובדים כרגיל, אני בעצם צריך סוג של רסיבר (שוב, נראה לי..) בסיסי שיחליף את הרסיבר שבא עם המערכת. האם זה אפשרי? כמה דבר כזה אמור לעלות? אם חסר פרטים או משהו אני אוסיף.. תודה מראש

5. שלום, האם אפשר לפרסם מודעת מכירה של נגן MP3 פה בפורום? ואם לא אז באיזה פורום של HWZONE כן אפשר לפרסם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  6. אוקי יש לי Ipod 20 גיגה ונמאס לי להעביר קבצים ב USB 1 כי זה מממש ממממש מממש לאט אז אני צריך הממלצה על כרטיס FIREWIRE לא יקר וטוב וקשור לקנייה . תודה מראש

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  7. שלום, אני קונה עוד מעט מחשב חדש ואני מחפש כרטיס טלוויזיה שאני אוכל לחבר אליו ממיר HD של HOT (יש לי מסך מחשב B2330 של סמסונג עם HDMI ו-VGA). אין תקציב מוגדר, אבל אל תביאו לי משהו שעולה 1000 שקל, משהו במחיר הגיוני. תודה וזה גם די דחוף כי הטכנאים באים עוד שבועיים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by שוקו,

אחרי שהcx300ii שלי אבדו ברכבת או משהו בסגנון ( :'( ) אני מחפש תחליף, חשבתי על הmeelectronics m9p\m21p, כאשר שניהם לא נמצאים למכירה באתר הEBAY (שלחתי הודעה לבירור). חשבתי על הm6p אבל בגלל הצורה שלהן, ובגלל שהאוזניים שלי עקומות, אני מעדיף לא להסתכן שלא יתאימו לי בונוס גבוה למיקרופון מובנה התקציב 25$, אפשר לחרוג קצת תודה הוזמנו m21 של meelectronics(בלי מיקרופון :'( ) במחיר זנות (יש 60% הנחה תבדקו בפייסבוק שלהם) בהיסחפות רגעית, מקווה שלא יתגלה כטעות

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום רב מנגנון 100 הרץ גורם לאפקט HD בתכני SD נגיד' בערוצים 1.2.3.4 בYES כי באיזה פורום מישהוא אמר לי שמנגנון מאה הרץ גורם לאפקט FULL HD האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אני צריך המלצה למסך LCD או 46 או 47 אינץ' FULL HD התקציב הוא בערך 10-11 אלף קיבלתי המלצה ל LG 47LH70YR , היא 100HZ ונראת לי מצויינת, ההמצלה השניה היא על SONY KDL-46V5500 אני צריך גם שיהיה למסך Native Rate כרגע אני חושב ללכת על הLG תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני רוצה לקנות פטיפון בשביל הנוסטלגיה, וגם זה דיי נחמד בסלון, יש לי המון תקליטים אבל השאלה היא מה אני צריך שיהיה בפטיפון, איזה אפשרויות יש שם שאני צריך לדעת לפני שאני קונה, כלומר מה הבדל בין פאטיפון לפאטיפון.

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by Animor,

שלום! יש לי שאלה לגבי אוזניות סראונד: נתקלתי בביקורות על האוזניות Logitech G35 שאמורות להיות 7.1. כל הביקורות שיבחו את האוזניות האלה, אבל במהלך הקריאה גיליתי שלא מדובר בסראונד אמיתי, אלא בוירטואלי. כלומר, בכל אוזן יש רק רמקול אחד, ותחושת הכיווניות מתאפשרת ע"י השהיות של הצלילים. השאלה שלי: האם הוירטואל סראונד הזה באמת טוב כמו אוזיות סראונד אמיתיות עם 3 רמקולים קטנים בכל אוזן? לי זה נראה כמו עבודה בעיניים, אבל הביקורות כאמור מפרגנות, והאוזניות האלה יחסית יקרות (700-1000 ש"ח). בעיקרון אני מחפש אוזניות סראונד למשחקים, שיחליפו את מה שיש לי היום (מדוזה של speed link). האם מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי בסכום של 500-700 ש"ח? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by IRIVERMAN,

ניסיתי למצוא את פיסת האינפורמציה הזו ולא הצלחתי ??? ??? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אחרי פחות משבוע קיבלתי את ההזמנה שלי מ-UPS בגלל חוסר במצלמה אני לא יכול לצלם את הערכה שקיבלתי אבל כולם יודעים מה מקבלים ומה לא מקבלים אז הקיצר אני שולח אותו להטענה עכשיו ומקווה לחזור בעוד כמה זמן עם עידכון חדש בקשר לתיפעולו!!!! עם מישהו רוצה לישאול משהו אותי יכול!!!! למי שיש את המכשיר ואולי יודע כמה זמן אני צריך להטעין אותו??? בתודה נמרוד.!!! וקדימה לזרום עם תגובות!! נ.ב המכשיר כל כך יפה ונוחחחח הוא פשוט סקסי

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. יש לי פשוט כרטיס ישן יחסית שאין לו 2 כניסות-כלומר מיק' וINPUT שהם מופרדים, וכרטיס SB LIVE! שמקליט סביר... מישהו מכיר דבר כזה שמאפשר לעבוד עם השני כרטיסים בו זמנית? נניח לבחור ערוץ הקלטה מה SB, וערוץ הקלטה מה ESI?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  16. יעוד: משחקים בעיקר, סרטים הכי פחות, והרבה מוסיקה.. יש לי משהו 5.1 אולי בתקציב הזה?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  17. Started by tripc,

שלום, אני מעוניין לקנות טלויזיה 42" לסלון.. התענייתי בשני הדגמים, מה מבינהם יותר טוב? LG 42LD650 Panasonic THL42S20M והאם הייתם ממליצים על טלויזיה אחרת בגודל 42"? תודה מראש, יוגב.

18. Started by Cyanide,

אני מחפש המלצה לרמקולים בעיקר לשמיעת מוזיקה. אני די מתלבט האם לקחת רמקולים למחשב או מערכת סטריאו. אשמח לקבל את הדעות שלכם. התקציב לא כל כך מוגדר כי אני לא ממש יודע כמה כל העסק הזה צריך לעלות כדי לשמוע באיכות נורמלית. די חשוב לי שאם זו תיהיה מערכת סטריאו בנוסף לכונן הCD שתיהיה אפשרות לחבר את הנגן שלי [ipod classic].

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Marokai,

אני שחקן SC2 מקצועי, ואני רוצה לקנות אוזניות איכותיות לגיימינג. אפשר המלצות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by AcidBurn10,

שלום חברים אני מחפש 2 כרטיסי טלויזיה אחד במחיר של עד 200 ש"ח שיהיה באיכות טובה והשני באיכות יותר טובה , שישמש גם ל-media center , כלומר להקלטת תוכניות מהממיר בסביבות ה-400 פלוס מינוס .... תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  21. אהלן חברים, כיוון שלאחרונה אני רואה התעוררות כלשהי של הפורום בנושא עניין בכרטיסי קול, כמו גם כניסה של דגמים חדשים של כרטיסים לשוק, החלטתי לפרסם מדריך שימוש בתוכנת RMAA. התוכנה ששמה המלא הוא RightMark Audio Analyzer עושה מדידה של יכולות כרטיס הקול. למרות שהיא מסוגלת למדוד גם חיבורים דיגיטליים, וגם לעבוד עם שני כרטיסים במקביל (שלא בהכרח על אותו המחשב, וזאת לצורך בדיקת רכיב מסוים יחיד), נהוג להשתמש בתוכנה לצורך מדידה של הפוטנציאל של כרטיס בודד על ידי מצב loop שבו מגשרים את היציאה של כרטיס הקול אל הכניסה שלה. ניתן לראות את המדידות האילו בשימוש דיי נרחב, בין היתר בביקורת שעשיתי על כרטיס ה-X-Fi XtremeMusic פה באתר בעמוד 6. למרות שמדובר בבדיקה אובייקטיבית לחלוטין אשר לא בהכרח …

• 0 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. אני רוצה לקנות רמקולים שיהיו טובים במחיר של עד 350 שקל , אפשר לעלות קצת עם צריך... תודה על העזרה. ד.א הייתי מעדיף כמה שיותר ערוצים (4.1 , 5.1 )

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by evy,

רק קניתי אותו ואיך שהכנסתי את הסוללה הוא הופעל..אז איך אני מכבה אותו?

• 10 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by ngc224,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב בשביל להקליט שידורי HD מהממיר של YES. האים קיים כרטיס כזה ואים כן אז מה מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם , אני מחפש לחדר השינה טלוויזיה דקה (אני מניח ש-32 אינץ יספיקו) - לא משנה אם LCD או פלזמה עם כניסת USB לסרטים + תרגום וכניסת HDMI אחת לפחות. מה ייתן את התמורה הטובה ביותר לתקציב ? תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.