אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
זאת כבר עובדה ידועה הייטב לכולם , שמיקרופון מובנה , זה גימיק , וכול הנגנים שיש בהם מיקרופון כזה , לא מסוגלים להקליט בצורה איכותית קול שמגיע ממרחק מטרים ספורים (במיקרה הטוב ניתן רק להקליט תיזכורות אישיות) אני חיפשתי כבר זמן מה , נגן mp3 עם יכולת הקלטה טובה ממיקרופון חיצוני , וכשקראתי מיספר סקירות על הנגן של cown-iaudio G3 התלהבתי מהשילוב האיכותי לכאורה של נגן טוב ,יחד עם טייפ מנהלים שמאפשר להקליט הרצאות בעזרת מיקרופון חיצוני. אתמול ניגשתי לחנות מצוייד במיקרופון חיצוני איכותי של חברת aiwa מהסוג שיש בו הגברה פנימית ( condenser microfhone) בעזרת סוללה עגולה קטנה 3v כמו שיש בשעוני יד (בתמונה המצורפת - הסוללה מסומנת בעיגול כתום). . מתוצאת הניסוי ,אני…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה נגנים : iAUDIO X5L 20GB - 1770 shekel iriver H-320 20GB - 1600 shekel iAUDIO X5 20GB - 1670 shekel כשהמאפיין הכי חשוב לי זה איכות הסאונד, זאת אומרת שלאוזניות שבאות עם הנגנים יש השפעה חשובה על בחירת הנגן. ואם בכל זאת יש נגן מאד טוב עם אוזניות לא טובות אשמח להמלצה על אוזניות איכותיות מתאימות. עוד מאפיין שישפיע על הבחירה זה תמיכה בעברית, אם יש עברית או אפשר להוסיף בעזרת עידכון אז זה יהיה מעולה. ויש לי שאלה : מה זה ROCKBOX ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איזה נגנים מתוכננים לצאת בחצי שנה הקרובה? רציתי לדעת מתי מישהו יעשה נגן שיכול להתחרות ביכולת הווידאו של האייפוד החדש, כי ממש לא בא לי אייפוד.
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב (או מערכת רמקולים או משהו כזה). קראתי את המאמר למעלה על מערכות והוא לא ממש מדבר על מה שאני מחפש. אז העניין הוא שהתרגלתי למגבר עם 4 רמקולים גדולים שהתחבר למחשב ועכשיו אין לי את זה יותר (הכל היה נורא ישן אבל בכל זאת). אז אני רוצה משהו שנשמע טוב, לא צריך מקצועי וסופר מגה אולטרה... במקום להסביר במשפטים אני פשוט כותב בנקודות מה אני מחפש, יותר נוח לכולנו: - זה בעיקר בעיקר למוזיקה וקצת לסרטים (ממש קצת). שיהיה מתאים גם לחיבור לדיסקמנים ודברים כאלה. - לא משהו גדול, כמה קופסאות שאפשר לשים על השולחן של המחשב או על רהיטים ליד. זה גם לא צריך להיות נורא עוצמתי זה בחדר די קטן. - מחיר של נגיד עד 400-500 שקל, עדיף פחות מ- 400. אני לא כל כך מבין בזה…
-
- 11 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להזמין כזה? כי חיפשתי בחנויות שונות באשדוד (הום סנטר, ACE ועוד כמה) ולא מצאתי. איפה לקבל קישור לאתר או טל' של חנות המתמחה בתחום?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, כן כן, עוד זוג של K340 נחת אצלי אתמול והנה התוצאה: נשאר רק להדביק את הבד על הגרילים החדשים וזהו. כמו שניתן לראות הזוג הזה הוא Balanced עם מתאם לחיבור 1/4". כמובן שכרגע אין לי שום מגבר ששווה בשבילו לבדוק Balanced, אבל אני מעדיף לא להגביל אפשרויות בעתיד, שכן להעביר מ-4pin XLR ל-1/4" זה אולי קל, אבל הפוך זה בלתי אפשרי כמובן שגם הזוג הזה הוא הגרסא הירוקה והאיכותית ביותר של האוזניות. שמעתי בהן, אחרי המון זמן שלא שמעתי זוג K340. אני תוך רגע הבנתי למה אהבתי אותן כל כך. פשוט פנטסטיות. פירוט, במה, באס, כל כך יפה, כל כך כיף. מדהים. הזוג הזה הוא כנראה הזוג שאני הכי אוהב עד עכשיו. אומנם מבחינת סאונד הוא זהה לקודמים. אך הכבל קצת גמיש יותר שכן עשיתי אותו דק יותר ועם צ…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם קראתי כמה כתבות על אנשים שהחליפו את הקבלים של הXFI שלהם ושיפרו בעצם את כל איכות הסאונד... אני בעל X-FI PLATINUM וחשבתי לבצע את המוד הזה... יש למישהו אולי לינק לכתבה או משהו שיעזור?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי את הטלוויזיה הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589627 טלוויזיה מעולה! ואני רוצה לקדד את השלט של יס שישלוט גם עליה! איך עושים את זה? מישהו יודע? אין לי קוד על המכסה של השלט(אין לי בכלל מכסה) ואין באתר של יס על PROVIEW.. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש אריאל
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. זה עתה קניתי כרטיס טלוויזיה: pinnacle PCTV Analog PCI חיברתי אותו למחשב אך המחשב לא מזהה אותו! במחשב מותקנת מערכת הפעלה windows vista ובדיסק שנתנו לי באריזה היה דרייבר לXP אזי ניסתי להוריד דרייבר לvista הורדתי מהאתר של pinnacle כמובן. אולם המחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס! מה לעשות? דחוף! אם לא אני אחזיר את הכרטיס לחנות.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי הרמקולים Z5500 אני לא יודע איך לתלות אותם השאלה העיקרית היא האם אפשר לתלות אותם כמו שהם עומדים על השולחן כך על התיקרה???? האם זה משנה שהרמקול הפוך? כי זה יוצא ממש מצויין? והאם יהיה הבדל בסאונד? תודה מיכאל
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לאחר שהזוג הישן שלי מהדגם הזה לא מראה תקווה (התברר שאחי הקטן הפיל אותו הקופיף הזה וכנראה שבקו חיים), אני מעוניין לקנות דגם חדש..זאת לאחר שאת הזוג הקודם הביאו לי מתנה מחו"ל. ראיתי בזאפ שהמחיר שלהם הזול ביותר הוא 560 שקל בערך אך את האתר ספציפית עצמו אני לא מכיר. יש לכם מקום טוב יותר לקנות? או שאפשר ללכת על האתר ההוא... תודה!
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי חדר בגודל בינוני ואני מחפש מערכת חדשה וטובה. אין לי כרגע תקציב קבוע, זה תלוי במערכת שאמצע. דברים חשובים: עדיפות: מוזיקה ->משחקים ->סרטים. רמקולים קטנים(סאטאליט אם לא פוגע באיכות). שיתאים לחיבור מחשב\דיוידי ועוד. (אם יש צורך ברסיבר). שאלה: יש לי כרטיס קול מובנה סטנדרטי, האם הוא יכול לעבוד עם סראונד ואיך עושים את זה?(מחשב בן 4 שנים - דגם: nVidia nForce Audio codec...) *רצוי שיהיה אפשר למצוא לשמיעה באזור המרכז
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני עדיין לא מבין למה יש כאלה הבדלים בין המחירים בין הכבלים . אני יכול למצוא כבל ב100 שקל ואני יכול למצוא את אותו כבל ב900 שקל . אז איזה כבל כדי לי לקנות את ה100 או את היותר יקר ??
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר בהיר אחד, (אתמול בבוקר) החלטתי שהרמקולים נורא מכוערים. מעוצבים סטייל שנות ה80. לא בשבילי. נתתי להם קצת טאץ' מודרני. אשמח לשמוע דעות. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מכשיר בו הקרנת סרטים מדיסק און קי עובד חלק וללא בעיות...
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף בקרוב את המערכת שלי. ואני רוצה כרטיס קול שיעביר את הקול למגבר בצורה איכותית. מה שחשוב לי זה הסטריאו. 4.1/5.1 למיניהם לא מעניינים אותי. הכרטיס קול יצטרך להתחבר לחריץ PCI הרצתי חיפוש בפורום ולא ממש הגעתי לאיזו מסקנה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות רמקולים בסביבות ה 900-1000 שקל.... יש לי כרטיס קול ob של לוח p45-ds3.....ובנתיים אין לי תקציב לכרטיס קול איכותי יותר... עכשיו אני רוצה לדעת איזה רמקולים הכי טובים בתקציב הזה...והאם אני צריך להחליף כרטיס קול... תודה לכול העוזסרים ליאור!
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
האם בכלל צריך להתאים בין פורמטים לאוזניות (או רמקולים), או שפשוט יש פורמט אחד שהוא האיכותי ביותר על גבי כל האוזנית/רמקולים?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה שלום לכולם אני רוצה להתייעץ בכרטיס קול למטרת מוסיקה אפשר לגיד גם לסרטים! יש לי מגבר ואני מחבר אליו כבל rca פשוט ללוח אם ומגבר ומימנו שומע מוסיקה .. חשבתי לקנות כבר אופטי וכרטיס קול עם יציאה אופטית .. שמעתי שזה משפר תאיכות מוסיקה רציתי לדעת עם זה שווה בכלל או שזה לא נותן כלום.? ואם כן נותן רציתי המלצה לכרטיס קול קול עם יציאה אופטית ! מחיר לא בשמיים גג 500 וזה עוד ניראה לי מוגזם לא ניראה לי שצריך כרטיס קול מחיר כזה.. נשאיר תתשובות אליכם למי שמבין ענין יעץ לי מה מו קצת ידע בזה והחליט מה לעשות תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף בו קיימות שתי יציאות DVI ב-EVGA GTX 285 שלי. אני מעוניין לחבר מחשב זה במקביל לטלוויזיה 32" FULL-HD, כלומר בנוסף לחיבור למסך המחשב... ע"י שתי היציאות הנ"ל. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. האם העובדה שהמחשב מחובר כעת גם למסך הטלוויזיה, בנוסף למסך המחשב, תגרום לו למאמץ/התחממות יתר ? 2. האם אפשר לחבר לטלוויזיה במקביל גם את ממיר ה-YES, כאשר זה והמחשב עובדים במקביל בשני ערוצים שונים ללא הפרעה אחד לשני ? 3. כאשר הטלוויזיה על ערוץ המחשב, כלומר על כניסת ה-HDMI במקרה הזה, האם הרמקולים שמחוברים למחשב יתפקדו כרמקולים לטלוויזיה לכל דבר ? אם כן האם יש שיטה כלשהי בה אוכל לשמוע לדוגמה מוזיקה במחשב, בזמן השטלוויזיה דלוקה ומשמיעה משהו אחר ? 4. אם אחבר כרטיס קול שדרכו יעבור האודיו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב די חיה למשחקים, והוספתי בכוונה גם כרטיס קול של קריאטיב. אבל בעצה של מישהו, לא זוכר אם זה היה באתר הזה או מהמוכר בחנות בTMS, ייעצו לי ללכת על הכרטיס קול האונבורד, מכיוון שהוא בכל מקרה תומך ב5.1 רמקולים. מה מסתבר? שלOpenAL (ספרייה שמאפשרת להשתמש בכרטיסי קול) יש בעיה עם כרטיסי קול שעל הלוח, ושכתוצאה מכך יש בעיות במשחקים שהם נתקעים או מגמגמים. מה שגם שמתי לב שאני רואה סרטים ביו טיוב או סתם משמיע מוזיקה במחשב, לפעמים הסאנוד מתחיל לגמגם. נראה לי שזה קורה בעיקר כשאני עושה גם דברים אחרים במחשב. בקיצור נדפקתי. השאלה שלי, מה הן האפשרויות שלי בשביל לשים כרטיס קול נורמלי במחשב? איזה מההאפשרויות הן במסגרת האחריות ואיזה לא? ואיזה כרטיס קול את ממליצים לי בשביל משחקים ו5.1 רמק…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב DELL studio xps16 כשאני מחבר אותו לכבל HDMI 10 מטר לטלוויזיה - אין תמונה. כשאני מחבר כבל קצר הכל עובד כרגיל. רציתי לדעת אם יש אופציה "להגביר" את היציאה במחשב או שהדרך היחידה לפתור את הבעיה היא דרך מגבר HDMI שזה כמה מאות שקלים. הצורך בכבל הארוך הוא מכיוון שזה בתוך הקיר... במידה והאופציה היחידה היא המגבר האם יש לכם המלצות... במידה וזה לא הפורום הנכון אשמח לדעת איפה כן יוכלו לעזור לי. תודה רבה !!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט דגם GA-P35-DS3L כידוע קיים חיבור אופטי OUT, הבעיה היא שכאשר אני מחבר אני שומע רק 2 ערוצים, מה קרה לעוד 3 ערוצים נוספים? האם צריך להתקין משהו מלבד הדרייבר? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האוזניות הן EH-250 של סנהייזר. הכבל שלהם כורסם חלקית בצד שנכנס למחשב, ובגלל זה עובד רק הצד השמאלי עכשיו! אחריות יש, אבל בחנות טוענים שמדובר בנזק פיזי, שלא נכלל בתנאי האחריות. יש אפשרות לתקן בצורה עצמאית, להחליף את הכבל או משהו דומה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם כבר לא בתקופת האחריות.
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-