עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rubberDucky,

כמו שהכותרת מציינת אני צריך המלצות לשתי טלויזיות, שתיהן LCD. אחת בגודל של 37 אינץ' עד 7000 ש"ח. שניה בגודל 26 אינץ' עד 4000 ש"ח. אז תנו בבקשה המלצות לטלויזיה ובכללי גם איזה חברות טלויזיה מובילות עכשיו יש. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kyem,

יש לי בעיה עם usb mp3 player .הוא לא מצליח לעלות לא במחשב ולא עם סוללות.הנגן כותב על המסך שלו "starting" נכבה וככה פעם לאחר פעם עד שאני לא מוציא אותו או מוציא סוללות. האם נגן נידפק או וזו היא סתם בעיה של תוכנה או boot של הנגן ואולי אפשר לסדר את זה בעזרת איזושהי תוכנה?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  3. Started by Natushka,

שלום, אני רוצה לקנות מכשיר שישמש אותי לשמוע מוזיקה בעיקר בדירה, ראיתי פה התייעצויות לגבי מקרנים וכולם ציינו שהם יודבים מספר מטרים מועט מהמקרן לכן אני מציין שאני צריך את זה לדירה בסביבות ה35 מטר ושישמעו מחדר אחד לחדר אחר , אציין שיש לי אוזניות bose qc35|| ואני מאוד נהנה לשמוע איתם מוזיקה, השאלה אם יש מערכת אאודיו שתספק את אותה הנאה בסביבות ה2000₪

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by rbik,

לפני שבוע קניתי את האזניות Speed-Link Medusa 5.1 Surround Headphones (לשימוש עם המחשב), אך לצערי אני לא שומע את אפקט הסראונד (הצלילים לא נשמעים כמגיעים מכיוונים שונים) אני בדקתי עם תוכנת הבדיקה של ה-soundblaster שכל ערוץ אכן מגיע בחיבור שלו (ע"י חיבור כל ערץ לבדו ושמיעת הצליל שצריך להגיע עבורו). אבל מבחינת כוון ההגעה, הצליל בערוצים האחוריים נשמע לי זהה או כמעט זהה לזה של הערוצים הקדמיים. גם במשחקים עם סראונד אני לא מצליח לזהות כיוון של צלילים וצליל שמגיע מקדימה נשמע לי זהה לצליל שמגיע מאחור. כדאי לציין שאין לי נסיון עם אזניות סראונד ולמרות שקשה לי להאמין ,יש סיכוי שזאת רמת הצליל ההיקפי של אזניות (מה דעתכם ?) כרטיס הקול שלי הוא soundblaster live 5.1 ומותקן אצלי הדרייבר הע…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by neshro,

אהלן, המחשב הנייד HP DV6690EJ 2.2GHz 2GB עם המתאם וידאו NVIDIA® GeForce 8400M GS 128 MB זיכרון עם יציאת HDMI ושמע פנימי 3D Sound Blaster Pro‏ שמע ‎16‎ bit‎‏ תואם משולב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5709&perur=2&t=1&c=320 האם הוא יוכל לתפקד כ HTPC עם תמיכה ב HD ו BlueRay?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  6. Started by srgshames,

אהלן אני מחפש רמקולים איכותיים למחשב בטווח מחירים של 1000-1500 שקל (עם אפשרות לחריגות עד 2000, מעדיף שלא). בעיקר בשביל מוזיקה (מכל הסגנונות - מטאל, טרנסים וכו'). הבנתי שהכי טוב לקנות רמקולים שמכילים sub מובנה בתוכם. תוכלו להמליץ לי מה לקנות? של איזו חברה, איזה נתונים אני מחפש בשביל איכות סאונד טובה? איזה סוג רמקולים - רצפתיים, מדף, או סוג אחר? אין לי מגבר, וכמו כן השולחן שלי ממוקם יחסית קרוב לקיר, כך שאם אני קונה רמקולים רצפתיים אחד מהם יהיה בין השולחן לקיר, בפינה של החדר. השאלה אם זה בסדר והקיר לא יפריע לאיכות הסאונד? שאלה נוספת - איפה מומלץ לחפש? ב-zap? או yad2? או בחנויות ספציפיות? אמרו לי שרמקולים בד"כ כמעט ולא מתקלקלים אז אין טעם להוציא הרבה כסף על רמקולים חדש…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by kuBBia,

שלום יש לי רמקולים Z-340 של לוג'יטק מלפני איזה 6 שנים (2.1) שלאחרונה התחילו לעשות קצת בעיות אז חשבתי להשתדרג השימוש העיקרי הוא מוזיקה (בעיקר רוק) ומדי פעם סרטים לכן חשבתי אולי ללכת הפעם ללכת על 2.0 אשמח אם תוכלו להמליץ על רמקולים בסביבות ה 1000 ש"ח קראתי קצת וראיתי שממליצים פה לא מעט על microlab solo6 ו- solo 7 אבל יש לי מספר הסתייגויות מהם: 1. אין יציאה לאוזניות - מה עושים במידה ורוצים להשתמש באוזניות? 2. לפי מה שראיתי נותנים עליהם רק שנה אחריות שזה די מעט - האם יש איתם בעיות? אז הייתי רוצה לראות תגובות של אנשים מהפורום שמשתמשים בהם אם הם אכן שווים את הכסף תודה..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by stolen,

כמה עולות cx 300 בארצות הברית ונגיד שאני מזמין אותן לארץ עם אני אצתרך לשלם מכס.........?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  9. Started by i_iaf,

שלום יש לי את הכרטיס AVERMEDIA 203 והכל עובד כמו שצריך רק שאני מחבר את הוידאו את תמונה רק כחול מה לא בסדר אני חש בזה אנא עזרו לי

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  10. יש לי במחשב סרטי 720p עם אודיו 6 ערוצים. יש לי כרטיס קול של CREATIVE אז דרכו אני מעביר את כל הערוצים.. רציתי לדעת אם יש תוכנות יותר טובות מהתוכנות שאני עובד איתם, אני עובד עם ffdshow audio decoder, ו-ffdshow video decoder. או באופן כללי איך אני יקבל סאונד מיטבי למערכת? אשמח גם לקבל מידע על התוכנה הטובה ביותר מבחינה גרפית להצגת סרטים אלה.. תודה נועם.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by Chiba,

קריאה לעזרה~ קניתי לאחרונה רמקולים שהמליצו לי כטובים ותמורה טובה למחיר שיכולתי להרשות לעצמי, Microlab M-111. חיברתי אותם למחשב בחדר ושמתי את הסאב במקום המומלץ (מתחת לשולחן, פונה לכיווני) אבל הסאונד היה ממש מזעזע. דהוי ומרוח, מזכיר זיופים של ביטס, אוזניות שחצי מקולקלות או כבל חצי מחובר (והכל היה מחובר והדוק כמו שצריך). לא היו הגדרות מיוחדות בכרטיס קול ובאקוולייזר וחיברתי אותם גם ל- HTC ONE לצורך בדיקה, אותה הבעיה. לקחתי אותם לבית של חבר לבדיקה ושם הם נשמעו סבבה לגמרי, לא משהו שהייתי מתלונן עליו. בדקתי גם במחשב וגם בפלאפון. הסיבה היחידה שאפשר לחשוב עליה היא אקוסטיקה, אבל אני לא מוצא למה האקוסטיקה בחדר שלי תהיה בעייתית ברמה של לגרום לרמקולים טובים להשמע כמו מה…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by heilper,

האם למישהו יש מושג היכן אוכל להשיג את ה nforce CNR audio card riser ללוח של MSI ובאיזה מחיר? בתודה מראש גל היילפר

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  13. שלום יש לי מערכת מיני ותהיתי אם חיבור של 2 רמקולים ליציאה אחת יהווה נזק? ועוד שאלה, אם המערכת שלי מספקת 35 וואט לכל רמקול לא נורא יהיה לחבר אליה רמקולים גדולים של קולנוע ביתי במקום הקטנים שבאים איתה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. חייב יציאת AUX שהיא מתחברת לרסיבר שלי . הרבה סרטים קצת משחקים . תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by star010101,

שלום לכל המומחים, קניתי אזניות EP635 של קריאטיב ב-150 ש"ח. אשמח לקבל חוות דעת על המוצר עצמו אם משתלם ואיכותי. תודה רבה ולילה טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  16. הכותרת די אומרת הכל, אני מחפש לקנות אוזניות פול סייז שילכו עם הלפטופ שלי, אוזניות סגורות, יתרון למתקפלות או ניידות. אני קונה אותן לקראת הלימודים באוניברסיטה, שאוכל לשבת עם הלפטופ ולהנות מהמוזיקה שלי בצורה מעולה ובלי לשמוע רעשים של הסביבה. הדגמים שעליהם הסתכלתי ובינם אני מתלבט (תרגישו חופשי להציע דגם אחר, אלה פשוט נותנות את ה-feel הכללי של מה שאני מחפש): Sennheiser HD555: http://www.headphonereviews.org/headphone/Sennheiser/HD555 Bose OE http://reviews.cnet.com/headphones/bose-oe/4505-7877_7-32123892.html TECHNICS RPDH1200 http://www.djbooth.net/index/dj-equipment/review/technics-rpdh1200-headphones/#features Philips SHP-8900 http://www.techenclave.com/reviews-and-preview…

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  17. שלום, אז קניתי טלויזיה טובה. UE46D8000 של סמסונג. היא טלויזית תלת מימד והייתי מעוניין להוריד סרטים. יש לה חיבור USB ואמרו לי שאפשר לנגן עליה סרטים, למשל MKV או DIVX. מה לגבי קבצי ISO? אני יודע שאם אני מוריד משחקים, אני צריך לטעון את הקבצים הלאה לאנשהו (או לצרוב) ורק אז אפשר להשתמש בהם כאילו הם היו דיסק רגיל. ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי.. יש למישהו נסיון בזה?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by VGFreak,

הי, החלטתי לשדרג את הסאונד למחשב ולמכור את ה i-Trigue 3300 שלי http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/14872/cat/500 האמת היא שאני לא ממש מתלבט אלא לאחר שימוש של כשנתיים ב 3300 פיתחתי נאמנות לקריאטיב. אני חושב ברצינות על לשדרג ל GigaWorks T3 למישהו יש את הסט הזה? איך הם נשמעים? (שמעתי אותם בחדר ההדגמות של איסטרוניקס, אבל אשמח לשמוע חוות דעת נוספת) אופציות נוספות כוללות: Creative T40 II - אמנם 2.0 אבל מידים איכותיים חשובים לי לא פחות מבאסים. אז אולי עדיף להשקיע באלה? Harman Kardon Soundsticks II - שקופים ומכוערים (לדעתי לפחות) אבל אמורים להיות איכותיים מאד Bose Companion 2 - בלי סאב.. שווים את המחיר הגבוה? אשמח לשמוע מכם טת דעתכם / אלטרנטיבות. :-)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Roni_H,

שלום, יש ברשותי לוח-אם מדגם ma770-ud3 בעל כרטיס קול מובנה מסוג Realtek High Definition , מערכת ההפעלה היא Windows 7 , יציאת ה S/PDIF מחוברת לרסירבר בעזרת סיב אופטי , כאשר אני מוציא אות בקידוד DTS או DOLBY DIGITAL דרך מאפייני כרטיס הקול , הרסירבר מזהה את הקידוד ומוציא צליל סראונד תקין. ברצוני לנגן סרט בעל פס קול בקידוד AC3 בחמישה ערוצים , הגדרתי במאפייני ה AC3 להשתמש ב S/PDIF - pass through , הרסירבר לא מזהה את הנתונים כסראונד ומשמיע אותם כ PCM (סטראו בלבד). האם מישהו נתקל בבעיה ומוכן להפנותי לפתרון הולם? מראש אודה.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by guliver,

שלום! אני צריך עזרה בלבחור רמקולים איכותיים... אני שומע לרוב מוזיקה ולפעמים גם סרטים, אז מה אתם מייעצים לי לקנות? שמעתי שה-ATP 3 טובים למוזיקה, הם יותר טובים מהקריאטיב 2.1? והאם יש רמקולים שיעזרו לי גם למוזיקה וגם לסרטים? התקציב שלי נע בין 300-600 ואני רוצה משהו איכותי איכותי!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by itaysk,

RMS 20w+8W x 4 P.M.P.O 1500W Subwoofer:40-200Hz satellite:180~18kHZ volume,bass,treble, balance control, PC/VCD swither לקחתי סתם מפרט של רמקולים... מישהו יכול לעזור לי להבין מה כל הדברים האלה אומרים? עוד כמה דברים: 18Watts RMS @ 1% THD Input Impedance: >10K ohms S/N Ratio: >70 dB תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kobi_af,

אני רוצה לחבר מקדימה תאוזניות אבל אני לא שומע בהם כלום אני לא רוצה לחבר מאחורה כי זה מעצבן כל פעם לסובב תשולחן ולהחליף בין החוט של הרקמולים לחוט של האוזניות שמעתי צריך לעשות משהו בלוח אם כדי לשמוע מקדימה לא?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  23. יש בו הרי DVD השאלה שלי אם הוא קורא MP3....? חשבתי לחבר אותו למערכת פה...... איתן

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  24. הבנתי שהמיקסר הוא בעצם גם מגבר ולכן בדקתי ויש אפשרות לחבר אליו את רמקולים. פשוט לוקחים כאבל PL וחותכים אותו בצד אחד. חושפים את החוטים ומחברים לרמקולים. את ה-PL חיברתי למיקסר וזה עבד. אבל מה הבעייה? הווליום לא חזק מספיק, בטח לא כזה שיתגבר על מערכת התופים שלי. הרמקולים הם 130 וואט והשאלה היא עכשיו - האם להחליף את הרמקולים לחזקים יותר? או שהרמקולים טובים והבעיה שצריך הגברה יותר חזקה ולכן צריכים לקנות אמפליפייר? אולי זה יעזור - כשאני מגביר את הווליום הסאונד או אני מעלה Gain הסאונד מתחיל להיות ממש גרוע ומעוות אז אולי זה אומר שיש הגברה מספקת אבל הרמקולים חלשים מידי?

25. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.