אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. עד אתמול הייתי סגור על ה YAMAHA TSS-1 בדיוטי פרי ... אבל היום אני קם בבקר ורואה עיתון של סאקל דיוטי פרי ורואה את הרמקולים האלה באותו מחיר 200$ עכשיו השאלה שלי האם הם יותר טובים, פחות טובים, או שווים ל tss-1. בסט הזה איין מגבר \מפענח אבל בכל מקרה לאחד משני הסטים (מי יתן והטוב ינצח) יצטרף אודיגו SE RETAIL בחיבור קוואקסלי דיגיטלי המטרה העיקרית היא למשחקים סרטים ולבסוף מוזיקה. (בלי הצעות לגבי מערכות אחרות בבקשה תתמקדו בשני אלה) בתודה מראש לינק לתמונה וקצת פרטים: http://zap.co.il/fs.asp?PID=21387415&sog=E-Speaker
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לקנות רסיברyamaha rx-v793 רמקולים4 גדולים(120W)+ SUB)ב800 ש"ח העם עסקה כדאית??? עושה רושם של מערכת מאוד חזקה!!! נכנסתי לאתר שלyamaha וראיתי רסיבר זה ב800$... אך הדגם מאוד ישן.... אני לא מתמצא במערכות אודיו.. אז ישמח להיעזר בתגובתכם!! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מערכת קולנוע ביתי ואני מתלבט בין שני הרסיברים אני אישית אוהב ומעדיף יותר את ימאהה. אבל באונקיו יש יותר פורמטים של HD השאלה מה מומלץ וכדאי יותר לרכוש תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לרכוש את ה רמקולים הנ"ל יאמאהא tss 10 עכשיו זה מוצר חדש חדש שהגיע רק לפני שבועיים לארץ !!! איין אותו עוד כמעט בשום אתר או מקום ואני לא מוצא אותו. בבקשה עזרה במציאתו כל מידע יעזור ואם אפשר הצעת מחיר גם זה יהיה מעולה בתודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את הרמקולים היום ( הזמנתי ביום ב' ב 23:00 !!! ) , הערכה מגיעה עם כל הכבלים האפשריים - SPDIF, COAXIAL - פשוט כל מה שצריך בשביל לחבר למחשב / DVD ביתי / SONY PS2 - מקור AUDIO כלשהו ! הצליל מצויין - שליטה נפרדת על ה CENTER , על ה SURROUND ועל ה SUBWOOFER . ברירת מצבים - 2CH, 4CH, DIGITAL, DTS, והכי חשוב - PROLOGIC - כל מה שתנגנו - גם אם הוא ב 2 ערוצים - ינוגן על כל 5 הרמקולים - שווה ביותר ל MP3 ! הסאב וופר די גדול - יותר גדול מהסאב של ה 2.1 של YAMAHA שהיו לי - בערך 30X30 ס"מ, מעץ, איכותי ביותר ועושה את העבודה מצויין במשחקים וגם בסרטים ! עכשיו נשאר רק להביא את ה AUDIGY ZS לחוויה מושלמת ...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום יש לי את המערכת הזו : YAMAHA TSS-1 יש לי אותה בערך מגיל 13 ... היום אני בן 18 , ואת האמת שהיא די מספקת אותי גם היום אך חשבתי לקנות חדשה עם המחשב החדש ואמרתי לעצמי שאני יילך על ה Z5500 , השאלה שלי היא האם ההפרשים כל כך רציניים שזה שווה השקעה של 1700 שקל ? (אני מביא מארהב ... ) השימוש העיקרי שלי זה סרטים ושירים ( משחקים עם אוזניות ... ) אני רוצה שתהיה חלוקה יפה בין הרמקולים לדוגמא בסרטים ששומעים בסראונד באיכות טובה . בכל מקרה אם יש המלצה אחרת אשמח לשמוע :> תודה למי שעוזר זה באמת חשוב לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בשיטותי באינטרנט מצאתי את הרמקול הבא : http://www.audioholics.com/reviews/speakers/satellite/yamaha-ysp-1100 מקריאה קצרה הבנתי שהעניין הוא די חדיש ודי מדהים. זה בעצם מקרן קול שמדמה 5.1 בעזרת כ-40 רמקולים קטנים בתוכו,מה גם שאפשר לכוון את הקול לכיוון אחד בחדר כך שבכל שאר החלקים של החדר בקושי בקושי שומעים את המוזיקה. המחיר בארץ לפי מה שראיתי הוא קצת מעל 9K... למישהו יש משהו להרחיב בנושא? להציג מתחרים? להחכים אותי בנושא? ותמונה לקינוח..
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה,הרמקולים נמכרים בחו"ל ככה שלא ניתן למצוא אותם בארץ חוץ מדגם אחד ....... נתחיל: יש את ה Cambridge SoundWorks שלפי מה שהבנתי הם חברה בת של קריאטיב,הדגם הוא SW320 לא ידוע לי עוד פרטים עליו חיפוש בגוגל העלה את זה: http://www.techspot.com/reviews/hardware/creativesw320 את הYAMAHA שהבנתי שהם חברה איכותית ,הדגם הוא YSTMS201 ,חיפוש בגוגל העלה את זה: http://www.yamahamultimedia.com/yec/products/speakers/ystms201.asp ויש את הXE222 או בשם המקורי X-FREE של CREATIVE (היו לי עד עכשיו אותם אבל הם התקלקלו ואין אחריות משום מה אז אני מתלבט אם לקנות אותם שוב) חיפוש בגוגל העלה את זה: http://www.pcx.com.ph/showcase/profile.asp?id=943 איזה לדעתכם ניתן לקחת ושתהיה ב…
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
http://buy.ebay.co.il/buying/il/display/320319468376_YAQIN-6J1-Tube-Signal-Upgrade-CDDVD-Buffer-Processor- חיבורים : מה CD או DAC או כרטיס קול מחברים ל INPUT OUTPUT הולך למגבר מה אתם אומרים ? יש למישהו השגה על הדבר הזה ? פעם ראשונה שאני שומע על המושג הזה "TUBE BUFFER " המחיר מאוד זול סה"כ כולל משלוח 480 ש"ח בטח מיסים זה 100 ש"ח = 580 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתבות פה: http://news.google.com/news?hl=iw&ned=iw_il&q=yes+hd&btnG=%D7%97%D7%A4%D7%A9+%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA מי מזמין? מה דעתכם?
-
- 34 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לאחר ולעיתים קרובות אני (ומשפחתי) נתקל בבעיות של בלאקים ופריזים הייתי רוצה לדעת אולי זו בעיה מקומית שלי או בעיה גלובלית לכולם.....?
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
לעוד מישהו הרמקולים האחרים מנגנים את מה שהקדמיים מנגנים בכל הסרטים ביוטוב? כאילו שעושים ביוטוב stereo surround. או שיש אצלי בעיה? עריכה: נראה שזאת בעיה בפלאש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לקבל המלצות\הצעות\הסברים מה עדיף מה לא בין שני הרמקולים הנ"ל. אז ככה.. אני יתן לכם כמה אינפורמציות על שני הרמקולים ויחסוך מכם כמה דקות של חיפוש ברשת. ל GIGAWORS שמגיעים ב 7.1 ערוצים יש 700 וואט RMS שמתחלקים ל 210 לסאב בגודל 8 אינץ' ו70 לכל אחד משבעת הרמקולים הקטנים . למערכת רמקולים זו יש יחידת בקרה שכוללת שליטה על ה BASS ו TREBLE וגם שליטה על כל זוג רמקולים בנפרד (הצדדיים והאחוריים) והסנטר.. וכמובן שיש למערכת שלט רחוק שיש בו את כל הפונקציות הנ"ל. עוד דבר שרציתי לציין אותו שהרמקולים הקטנים כוללים טוויטר ומיד ראנג' (להבדיל אותם מה MEGAWORKS שיש להם רק רמקול אחד). http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&p…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לדעת איך ה Z-540 לעומת ה Z-640. יש ביניהם שינוי גדול? ויש הבדל גדול במישחקים/מוזיקה/סרטים? ה Z-640 שווים את ה+200 שקל מה Z-540 ?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שמעו זה ממש דחוף אני מתכוון להזמין את הרמקולים כבר ביום ראשון בבקשה עזרה וכמה שיותר מהר!! אני רוצה להזמין את הרמקולים הנ"ל,(Z-5500) השאלות שלי: הם טובים או שיש יותר טובים במחיר?. שמעתי שהם לא יכולים להיות פתוחים יותר מרבע שעה כי הם ניסגרים עקב חום,זה נכון?. אני קונה אותם מהאתר newegg.com ודודה שלי מארצות הברית מביאה לי אותם ארצה,רציתי לדעת האם אני אצטרך לשלם מכס?,או שרק בהזמנה לארץ אני צריך?. -ואם כן צריך לשלם זה קל "להבריח" אותם(?) מישהו עשה את זה? אם למישהו יש אותם הוא יכול להגיד איך הם? תודה מראש לכל העונים זה ממש דחוף אני ממש חייב תגובות ושיענו לי על השאלות אסור לי שדודה שלי תחזור בלי הרמקולים אסור לי לפספס את ההיזדמנות! ושוב תודה מראש לכל העונים זה ממש …
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, יש לי רמקולים Z-5500 של לוג'יטק כשנתיים. הם תמיד היו עושים רעש של 'פופ' מתי שמדליקים אורות פלורוסנט או את המאוורר בחדר, והתרגלתי לזה. אבל לאחרונה הם התחילו לעשות רעשים דומים גם כשלא מדליקים שום דבר חשמלי, וזה קורה גם כשהם לא מחוברים לכלום (לא למחשב ולא לשום דבר אחר). למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את הZ-5500. חיברתי אותם בכבל אופטי, שומעים יותר טוב אבל עכשיו אני צריך לשחק עם האפקטים כדי שישמעו בכל הרמקולים. [מוזיקה] וגם שומעים חלש יותר. יש אולי דרך לעשות הדמיה או משהו כזה במחשב שישמעו בכל הרמקולים כמו ששמעו בחיבור הרגיל? תודה עריכה: הבנתי עכשיו משהו חדש. הקונטרול סנטר מחלק את הצלילים בין הרמקולים, ככה שהסנטר משמיע דיבורים, האחוריים רק מוזיקה והקידמיים משולב. וגם הצלחתי לשנות את זה. אבל אפשר לשנות שבאחוריים ישמעו גם קול? [במקום רק צליל].
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לוגי'טק יצאו במבצע דיי נחמד, אם קונים דרך האתר שלהם ומכניסים את הקופון bestbuy_us_9901 מקבלים 30 אחוז הנחה על המחיר באתר, לאחר מכן ניתן להכניס קופון נוסף mir15 ולקבל עוד 15 אחוז הנחה כלומר 40 אחוז הנחה על הרמקולים. בקיצור המחיר אחרי כל ההנחה הוא 221 דולר עם משלוח חינם בארה"ב (למערכת חדשה, לא מחודשת) אם לוקחים משלוח דרך חברה כמו usaddress.com לארץ, מקבלים מחיר של משהו כמו 350-370 דולר או משהו כמו 1400 שח
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המערכת Z-5500 ורציתי לדעת כמה דברים. שומעים ממש מעולה והכל. אבל מידי פעם יש שירים שפשוט חסרים הצלילים הגבוהים. אם משחקים עם האקולייזר ומעלים את הטראבל שומעים יותר טוב. האם יש פתרון יותר טוב מהטראבל? ועוד שאלה. אפשר אולי כזה צלילים גבוהים או משהו לבדוק? [כמו שיש בדיקה לסאב וכו'] תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני חייב לדעת מי יותר טוב? כאילו אני יודע שה Z-5500 יותר טוב בטח אבך השלה האמיתי במה יותר טוב? ועד כמה יותר טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, עוד שבוע אני מקבל את הלוג'יטק 5500, ואני עושה הכנות לקראת בואו של הסט מבחינת חיווט דיגיטלי ומעוניין גם לרכוש כ.קול. כרגע אני מעוניין לקנות את הכרטיס של M-audio ולחבר דרך היציאה הקואקסיאלית, השאלה היא איך השילוב של הכרטיס הזה עם הרמקולים הללו, אם הוא מספיק טוב ויפיק מהם שמע איכותי ומיטבי או שהייתם ממליצים ללכת על כרטיס קול יותר טוב ויקר? ואם כן איזה..(יותר למטרות מוסיקה,גם לסרטים) תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את הZ-5500 שלי ויש לי בעיה. כששמים על 6 ערוצים [ששומעים בכל הרמקולים] ברמקולים הקידמיים שומעים יחסית חלש. אבל שאני מעביר נגיד לסטאריו פתאום שומעים בהם חזק [בלי לשנות את העוצמה] האם יש דרך לכוון אותם בנפרד? תודה
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-