אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי טלויזיית LG עם חיבור USB אקטיבי, תומך DIVX. בעזרת דיסק און קי אני צופה בסרטים ותמונות ושומע מוזיקה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול ולשים עליו את כל התמונות, השירים והסרטים. ולהשתמש בו (במקום הדיסק און קי) דרך חיבור ה USB. אך אני חושש להשקיע כמה מאות שקלים ואז לגלות שהכונן לא נתמך מסיבה כלשהי... האם מישהו חיבר כונן קשיח לטלויזיה כזו? האם זה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
למי שיש נגן בעל תמיכה בUOTG(או איך שלא רושמים את הקיצור) יודע שיש מספר מוגבל של מצלמות שהנגן תומך בהן.... אז חשבתי והגעתי לדרך פיתרון אפשרית. אני לא יודע אם לכם יש את זה, אבל אני קיבלתי עם המצלמה שלי(Olympus C-770) את הדבר הבא: מכשיר קטן בעל חיבור זכר לUSB וניתן להכניס לתוך המכשיר כרטיס(במקרה שלי ) מישהו יודע אם אני אקח את המכשיר עם הכרטיס ואחבר לנגן זה יעבוד?! זה בעצם כמו דיסק און קי.... אגב- אותו פיתרון יכול לעבוד עם קורא כרטיסים חיצוני עם יציאת USB... מקווה שעזרתי למישו. גיא.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
רציתי לשאול בנוגע למוצר הבא: http://www.pcgames.co.il/products/pr...&showTube=1099 האם אני יוכל לחבר אותו ל-Siberia V2 רגילות? האם זה באמת מביא לי שמיעה באיכות 7.1 Surroound ? פשוט מתי שקניתי אוזניות האלה אז לא היה לי מספיק ל-USB ועכשיו יש לי סכום כסף לקנות את ה-USB הזה, אז רצתי לשול אם אני יישמע כמו SIBERIA V2 USB רגילות, והאם זה באמת טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי דיוידי רגיל בסלון והיה לי רמקולים של קראיטיב Inspire 2.1 2500 במחשב אז קניתי לי 5.1 למחשב ואת ה2.1 חיברתי לטלויזיה כי אם כמובן יותר טובים מרמקולים של טלויזיה ויש לי דיוידי שאין לו חיבור יואסבי ויש לי המון זכרונות פלאש בבית אז השאלה שלי זה אם אפשר לעשות איזשהו קומבינה ולחבר יואסבי לדיוידי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי LCD שך סמסונג דגם C530. יש לה USB שקורא X264 וMKV. כולל כתוביות. הכנסתי סרט מסוג MKV ואותה משום מה היא לא הצליחה לקרוא (שאר MKV דווקא כן). יכול להיות שגם בMKV יש דרגות? כי הסרט נפתח במחשב. רק הטלויזיה לא מצליחה לפתוח אותו. 720p.BluRay.x264-HUBRIS אלו הפרטים על הסרט. את הסרט הבא: .Bluray.1080p.DTS.x264-CHD היא קראה בלי בעיות... וגם את זה את זה בלי בעיות: 720p.BluRay.DTS.x264-EXQUiSiTE יש הבדלים בפורמטים? תודה על התשובה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות 32' LCD, ושמתי לב לLG הספציפית הזו שנראית מעולה מבחינת תמונה. העניין הוא שהיא גם היחידה שיש לה חיבור USB ישיר, שכביכול לפי הצהרות LG אמור לתמוך בקריאת DIVX, תמונות ושירים. אז הלכתי לאחת החנויות עם USB של סאנדיסק (מיקרו קרוזר 8GB בFAT32 אם זה משנה), חיברתי ו... כלום |: כשרק מחברים היה אמור להיות משהו - אבל לא קרה כלום. אז נכנסנו לתפריט, אבל הטלויזיה שכביכול זיהתה את הUSB לא הראתה כלום, כאילו הUSB ריק. ברור שיש על הUSB קבצים, ביניהם כאלה ש"נתמכים" (סרטים, שירים ותמונות). מה יכולה להיות הבעיה? והאם יותר הגיוני פשוט לקנות את הדגם חסר הUSB (הוא ישן יותר) ולקנות DVD עם USB בנפרד? או ללכת בכלל על SHARP AQUOS? תודה לכל עונה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
צריך מחשיר שיתחבר לטלויזיה מעדיף חיבור COMPONENT (לא חובה) ושיקרא מDISK KON KEY שלי מעדיף בתקציב של עד 500 שקל תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לפני זה שאלה קטנה באתר של COWON אז כתוב כל מיני עידכונים של X5 זה כולל גם את ה-X5L? עכשיו לנושא המרכזי יש לי את ה-X5L כבר איזה חודשיים ועוד לא יצא לי להשתמש ב-OTG -להעברי תמונות ישר מהמצלמה לנגן ואין לי בבית מצלמה נתמכת ואני פה אצל חבר ויש לו מצלמה של פוגי נתמכת ואין לי מושג מה לעושת איך להפעיל את זה... אז הנה אני מבקש שתעזרו לי ותגידו לי מה לעשות איך אני מעביר את התמונות מהמצלמה לנגן? תודה גברים (תמשיכו לתת תשובות גם אם אתם חושבים שאני כבר לא אצל החבר...) חח
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום , שאני מחבר את ה320 שלי למחשב, הוא כותב לי שהמכשיר יכול להספק העברת נתונים מהירה דרך USB2 אך בגלל שהמחשב שלי לא תומך אז הוא יעביר את זה ביותר איטיות. הUSB2 קשור ללוח אם? או שאם אני אקנה כרטיס USB2 חדש אז אני אוכל להעביר קבצים במהירות??
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
היי! חיברתי את הנגן שלי (iaudio) למחשב בכבל usb. יש לי במחשב usb2, האם יש דרך לדעת האם החיבור שלי הוא באמת usb2?? (ע"י איזושהוא תוכנה או משהו...)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
שלוםם האם מישהו יודע מה ההבדלים בנייהם? חוץ מהכפתור שליטה? והמיקרופון המשמש כדיבורית האם יש להם אותם נתונים? אני צריך את זה לאייפון...
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האלן אנשים אני מחפש אזניות Over - Ear וראיתי את ה V-MODA LP שהם נמצאות במבצע ב AMAZON באזור ה 99$ שנירא נחמד נכון יש דגמים חדשים יותר אבל בסהכ זה נירא לי דגם שנותן את מה שאני מחפש. בהמשך החיפוש מצאתי אותם בחנות בארץ ב 400 ש"ח בלבד. V-MODA , דיברתי עם החנות ארפל אלקטרוניקה לבדוק את המחיר הטוב כל כך, הוא אמר שאכן זה לא הדגם החדש ביותר והם ראו שנשאר להם מס' אזניות כאלו בספירת מלי ולכן המחיר הטוב נשמע לי סביר ולכן אני חושב להזמין אותם. מה דעתכם? להזמין את הדגם הזה מהחנות בארץ ב 400 ש"ח או להשקיע (כמעת כפול) ל ATM 50 מהמבצע שיש כרגע ב 777 ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא מה עדיף מבחינת איכות יותר טובה? כאילו, זה לא בעיה לדעת מי יותר טוב מבין 2 CBR, וגם מי יותר טוב מבין 2 VBR, לפי הממוצע, אבל איך אני יכול להשוות בין VBR ל CBR ולדעת מי יותר טוב? לדוגמא יש לי CBR של 256, ו VBR של 187, ושניהם נשמעים לי אותו דבר.. אבל ה 256 תופס יותר. מי יותר איכותי? תודה לעונים, ואשמח לקבל תשובה כללית גם כן, ולא רק ספציפית לדוגמא הזאת.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, ערב טוב. יש לי כמה שאלות בקשר לפורמטים של קבצי מוזיקה ואני אשמח אם תוכלו לענות לי. 1)רציתי לשאול אילו קבצים יותר איכותיים VBR או CBR? 2)מה ההבדל בעצם בין VBR V0 לבין VBR V2 ? 3)אני משער ש-FLAC אפילו איכותי יותר מ-VBR ו-CBR האם הוא יכול להתנגן בנגן MP3 כמו IPOD. 4)האם יש פורמטים אחרים שאיכותיים יותר מאילו שהזכרתי? תודה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
הדגם הנ"ל של החברה האלמונית (לפחות לסחבק) הוא זול ביותר ביחס למתחריו (Kiss, Xoro ושות'), אך לפי המפרט הוא מבטיח לא פחות. השאלה שלי היא האם הוא גם מקיים את מה שהוא מבטיח והאם, באופן כללי, נגני ה - Divx הקיימים כיום בשוק הישראלי בשלים מספיק. אז השאלות שלי ככה: (לגבי הדגם הספיציפי הזה ובכלל): - האם הוא קורא גם כתוביות עבריות בהצלחה (את כול הפורמטים הנפוצים [sub,srt,txt], סימני פיסוק כמו שצריך וכ"ו) ? - האם נוצרות בעיות קודאקים שלא נפתרות בקלות (האם עידכון הוא עניין אינטגרלי ופשוט והאם הוא תלוי בזמינות התוכנה ע"י החברה [כמו דרייברים] ) ? - החיבור והממשק בין הטלוויזיה והרסיבר קלים ? אם יש לכם הערות נוספות, אני אקבלן בשמחה. בתודה מראש, אסף
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכם אתמול רכשתי את המכשיר הנ"ל במחיר של 600שח כולל הובלה. אני מוכרח להגיד שב 600 שח אי אפשר לצפות ליותר. המכשיר אומנם קורא את הפורמט אבל יש קו עבה בערך של 4-5 ס"מ שעובר באמצע המסך הוא אומנם אפור אבל עדיין מפריע לראות את הסרט. השלט פועל רק ממרחק של 1-2 מטרים. כונן התקליטור נפתח לא עד הסוף. המכשיר נראה די שביר. המכשיר מגיע עם שלט,כבל RCA - RCA וחוברת הוראות. עוד דבר. המכשיר לא קרא לי VCD הוא כתב NO DISC מה שאני רוצה לשאול.... הוא האם יש פה עוד אנשים שקנו את המכשיר ? אני מעוניין לדעת אם גם לכם קרו התקלות שכתבתי למעלה. מה שעוד אני רוצה לשאול ... איך אני מחבר את זה כמו שצריך.. יש לי קופסת כבלים של הוט ... אז חיברתי את הטלויזיה לדי וי די ודי וידי לקופסת כבלים.. האם…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מדיה סנטר בסלון שמחובר לטלויזיה בחיבור VGA. בכרטיס מסך הגדרתי את הטלויזיה כ- Extended desktop ואז אני גורר לשם את הסרט. הטלויזה מוגדרת על רזולוציה של 1920X1080 כלומר FULL HD ואני גם רואה סרטים ברזולוציה הזו האם העובדה שחיברתי את הטלויזיה בכבל VGA משפיעה על האיכות? האם כבל HDMI ישנה משהו? כשאני מחבר כבל HDMI (בנוסף ל-VGA) אני לא רואה כלום (כרטיס מסך של ATI).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס מסך: http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=259 בכרטיס מסך יש חיבור VGA ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה עם חיבור של S-VIDEO , הבנתי שזה אפשרי, איך בדיוק אני עושה את זה..? תודה על העזרה! זה מחשב נייח.
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לבצע המרה למספר קסטות וידאו ששוכבות אצלי בבית, אני מחפש את הפתרון הזול ביותר (לא משנה לי אם זה יהיה VIVO או פתרון USB) המחשב שלי הוא קצת ישן P4 1800 GHz , 768 RAM והכניסות USB שלי הם 1.1 לכן נראה לי עדיף שהפיתרון יהיה VIVO (AGP)VHS ל DVD - מחפש פתרון זול ואיכותי כמובן שחשובה לי האיכות אבל בהשקעה סבירה.. רציתי לשמוע על מה אתם ממליצים תודה
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ועוד כמה תוספות לחיבור sata רגיל http://www.digit-life.com/news.html?112743#112743
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
מה אתה אומרים על כרטיס הקול המובנה הזה? Via's envy24bit קראתי בביקורות על לוח אם שהכרטיס קול הזה מובנה עליו שהוא אפילו עובר את הסאונד סטורם! מה אתם אומרים עליו?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים מצאתי כרטיס קול שעובד YAMAHA עכשיו השאלה שלי מה יותר טוב מהם? מה כדאי לי להשאיר
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-