אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
The headphones works just fine... but the mic doesnt... *There is no driver or something similar. Please help me... thnx
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מה לא בסדר בתמונה הזאת? אנשים קבלו את הטכניקס החדשים אני מניח שהמבינים (וממש לא צריך להיות מבין גדול) שמו לב שלדבר המדהים הזה אין מחט זאת משום שהוא למעשה פועל על דיסקים ומדמה עליהם את פעולת הפטיפון, משמע שאפשר לעשות על הדבר הזה סקרצ'ים ומה שעושים על ויניל רגיל! זאת למעשה התשובה של טכניקס לפיונייר עם הcdj1000 שלהם, הטכניקס אמור להתעלות עליהם (רק תסתכלו על הדבר המדהים הזה). הדבר הזה אמור להיות מוצג בתערוכת פלאסה שנפתחה שלשום אם אני לא טועה. לידו אתם רואים מיקסר שנראה "רגיל" אך הוא למעשה מתחבר עם הפטיפונים באמצעות כניסות דיגיטליות וזה כבר אומר הכל.... לא יודע אני אישית לא יכול להוריד את העיניים מהתמונה הזאת...
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
האם כרטיס קול זה טוב? האם שווה לקנות אותו ב-400 ש"ח במקום לקנות ב-650 ש"ח את הgtxp ? ? ? (מחירים עפ"י למיר)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה קובץ MP3 שעובד ב 5.1 או 6.1 ערוצים שאצרוב על דיסק ואנגן אותו על מערכת מבוססת 6.1 כי אני רוצה לבדוק כי באמת ההתקנה בוצעה בהצלחה והיא מזהה את ה 6 ערוצצים כל אחד בנפרד תודהה רבה ? דרך אגב : זה המקום המתאים להודעה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי אנשים חבר שלי רוצה ליקנות מיני דיסק ואני מצטט I want and opinion on the best mini discs i can find in israel and the prices for them תודה
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
חלקכם שמכירים אותי יודעים שהיה לי את הJH13. גם כל מי שמכיר אותי יותר לעומק שמע ממני שהJH13 זה רכיב האודיו המושלם ביותר, נטול חסרונות ופגמים עם סאונד מאוזן בצורה בלתי רגילה ויכולת להכניס אותך אמוציונלית למוזיקה. אבל, רצה הגורל ולא הסתדר לי עניין הנוחות באוזניים ולאחר נסיונות מספר הבנתי שהעלויות הכספיות לא שוות את זה (משלוח לארץ ובחזרה, זמן המתנה) והחלטתי לחזור לfull-size. אבל אחרי חוויה אינטנסיבית כזו, ואחרי ששמעתי את הHD800 של דור, אמרתי לעצמי שלבינוניות היחסית אני לא חוזר (כלומר - DT880, K701 וכדומה לא באות בחשבון). לאחר חקר מעמיק ועם כניסת שחקנית חדשה לשוק החלטתי שאני בונה את הסט אפ הטוב ביותר שאני יכול, ועודני חייל בסדיר (פאק עוד חודשיים לשחרור). הוחלטו האמצעים הב…
-
- 21 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
ראיתי ביקורת של המכשיר באינטרנט וחוץ מהחיבור של היואסבי יש עוד חיבור דומה שכתוב עליו MEDIA ואני רוצה לדעת למה זה כי אני לא יודע מה זה DSR (נראה לי ככה קראו לזה) אז מישהו יכול להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אז זהו, בשעה טובה קניתי את האייפוד החדש (15 ג'יגה). קמתי יום אחד בבוקר, ופשוט החלטתי להזמין אותו. התקשרתי ל"ידע", הזמנתי טלפונית. במקרה, היה להם אחד במלאי... כבר באותו יום הוא היה אצלי. עד היום הייתי עם 6.4GB PJB, שבהחלט שירת אותי נאמנה כבר יותר מ3 שנים. ואני עדיין אוהב אותו. אבל... האייפוד פשוט עשה לי את זה. הבעיה היא, שאין לי כרטיס firewire, אז זה שדיברתי איתו בטלפון.. המליץ לי להזמין גם קאבל USB2... אז הזמנתי גם אותו ... בעוד איזה 130 שקל. הוא לא ידע לומר לי מתי הקאבל יגיע... אז אני בינתיים מחכה בסבלנות. האייפוד שוכב כאן על השולחן, וכל מה שאפשר לעשות איתו כרגע זה לשחק במשחקים שיש עליו וזה פאקינג מ-ת-ס-כ-ל. אבל ... אמרתי לעצמי שאני אחכה עוד קצת. חבל לקנות כרטיס …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המאגנום הוא 150W-RMS האלפא הוא 100W-RMS המחיר של האלפא גבוה משל המאגנום. מאגנום: http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=7274&aff=zap אלפא: http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=5324&aff=zap
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי ביום חמישי האחרון את הנגן, הוא מדהים, רציתי לדעת כמה דברים: 1. האם מישהו מכם מכיר איזה אתר שאפשר להוריד ממנו אפילקציות וישומים מסוימים שיוכלו לפעול על הנגן? 2. האם אפשר להוריד מאיזשהו אתר תמיכה בעברית לנגן? 3. מהיכן אני יכול להשיג לו מטען שיתיאם לו? 4. לכמה זמן של מוסיקה הסוללה מספיקה? 5. אשמח לקבל כל פיסת מידע שיש לכם על פיצ'רים ודברים נחמדים שאפשר לעשות עם הנגן.. תודה, שבוע טוב, אבי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ... יש לי הצעת מחיר טובה לשתיי הטלוויזיה האלה ....עזבו את המחיר ..... מה טלוויזיה יותר טובה? את איזה כדאי לי לקחת ?? אני רוצה את הטלוויזה לצפיה מחברת ''יס'' ולראות סרטים מהמחשב בHD LG http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=581928 Thomson http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=423282
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מה אומר המושג "THX certified"? ראיתי שממוצרי לוג'טיק רק הZ2300 והZ5500 נושאים את שמו. האם זה מושג שמסמל רמקולים איכותיים שעברו תו תקן X?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על המערכת הנ"ל טובה מספיק למחירה (1990 ש"ח) או שיש טובות ממנה משמעותית
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אבא שלי רכש לאחרונה Lcd של טושיבה דגם 37a3000e, עכשיו, כשהוא קנה את הטיוי נאמר לו שהדגם הוא 37a3000, ולאחר הקנייה אבי שם לב כי הדגם הוא מה שציינתי הנ"ל הבנתי שיש מס' דגמים A,e ועוד כל מיני, מה ההבדלים ביניהם? מה אומר האות E בהקשר של הטיוי? תודה, דפנה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתכוון לקנות טלויזיה LCD של Toshiba מדגם 37c3000, הסכום שהוצע לי הוא בסביבות 6900 ש"ח (כולל אחריות של ניופאן). קראתי ביקורות טובות על הדגם, אבל אשמח להתייחסויות של חברי הפורום שמכירים אותו - האם דגם מומלץ, האם שווה את המחיר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
איך התפקוד שלה לאורך זמן? האם ניתן לסמוךך על איכות הבניה והתכנון רק בגלל שהיא טושיבה? ומה הרשמים שלכם באופן כללי? תודה. עריכה: טוב אני רואה שאין עונים,אז אני אני אשאל אחרת, האם יש לי טעם לצפות לאמינות מטלוויזיה של טושיבה?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום הLCD הנ"ל מופיע במבצע של גרופון , 3100, זאת טלויזיה 40INCH ועוד כל מיני פרטים נוספים סטנדרטיים. שאלתי היא האם היא משתלמת ? לא הצלחתי למצוא אותה בשום ביקורת שלא להגיד שהיא לא נמכרת כבר בכלל... לפחות לפי מה שמצאתי באינטרנט... גם באתר של TOSHIBA לא הצלחתי למצוא אותה. אשמח למידע עליה. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/Toshiba/427953
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך להחליט בין הטלויזיות האלו. עיקר השימוש צפייה באיכות SD. הסתכלתי על שניהם, לא מצליח להחליט מה אני יותר אוהב. השימוש בפיצר הUSB לא ממש קריטי. מה לקחת? צחי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סוף סוף בחרתי מה לקנות עכשיו הגיע זמן לבחור איפה ? בטרקלין חשמל הציעו לי ב6200 !! ובשאר חנויות 6800 (שקם, ביג בוקס ..). מישהוא אמר לי ש מחיר זול של טרקלין נובע מזה שזה רשת אם סחורה מחודשת/עודפים. עכשיו אני התחלתי לחשוש ה אם זה באמת כך ??? בבקשה תאזרו לי להחלית לקנות בטרקלין או לא? נ.ב. כולם מוכרים אם אחריות 4 שנים של ניופן תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הנ"ל במחשב (הגיעה איתו) רק מה? אני לא מצליח להפעיל קבצי AVI.... באיזה קבצים היא תומכת? למישהו יש מושג? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי, רכשתי את הטלויזיה בנידון ורציתי לדעת מה חושבים עליה? אולי יש לכם טיפים לגביה? איך הכי עדיף לחבר ממיר של YES? ובכלל אם יש לכם משהו שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרטי תלת מימד התוכנה עובדת רק ב60hz 720p האם זה פאק בתוכנה או שזה המקסימום שהיא יכולה להפיק? אני חושב שפעם כן הייתי מפעיל 1080p 24hz . ב powerDVD 12 הכל בסדר עובד ב1080P בלי בעייה.. רעיונות ובכלל האם יש תוכנות יותר נורמליות או יותר קלילות משני התוכנות הגרועות האלה להפעלת סרטי blu-ray ?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
זוכרים שפעם עוד בתקופת המיני דיסק העתיקה אפשר היה לסמן ולערוך מחדש את השירים בדיסק...... אני בטוח שכולכם , כמוני, נתקלתם לא פעם באיזה אלבום של הופעה אקוסטית שפשוט נשבר לכם מהמחיאות כפיים המעצבנות בין השירים... חרשתי את כל תוכנות המרת הקבצים שלי וכששם לא מצאתי חיפסתי גם ברשת תוכנה שמיועדת לכך, אך לצערי ללא כל הצלחה.... אם אתם יודעים משהו על תוכנה שתפתור לי את הבעיה אשמח לשמוע את הצעותיכם... תודה..
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-