עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by adir221,

שלום אני רוצה לחבר אוזניות חוטיות לטלוויזיה שלי 32AV700 ואני רוצה לדעת איך הכנסתי את הפלאג של האוזניות לכניסה בטלוויזה ואני עדיין שומע מהרמקולים שלה מה אני צריך לעשות כדי לשמוע דרך אוזניות ? זו הטלוויזיה http://www.toshiba.com.my/product/pr...uctid=32AV700E

• 12 תגובות
    • 6.8k צפיות
  2. Started by malren,

אהלן השבוע קיבלתי את הטלוויזיה 42LE4500 ואני רוצה לבחבר לו את הרמקולים שלי הZ5500 של לוגיטק.. עכשיו שאני שואל בחנות באג הם בכלל אומרים לי שהרמקולים האלה לא נועדו לחיבור לטלוויזיה אבל אני מצאתי המון נושאים בפורמים שונים לגבי העניין הזה של חיבורם לטלויזיה רק שלא הבנתי מאף אחד מהם מה הדרך הכי טובה ומומלצת.. עזרה בבקשה.. הבנתיי גם שלא בכל האופציות נית לשמוע 5.1..אז אשמח לשמוע איזה אופציות יש לי ובאיזה מהם אני יהנה מ5.1 תטה רבה רבה

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by noam_m,

אהלן, אנחנו מחפשים טלויזיה חדשה לסלון במקום הסוני CRT המצוינת ששירתה אותנו שנים רבות. המרחק צפייה המקסימלי יהיה 4-5 מטר ולכן אני מעריך שצריך לפחות 50" - תקנו אותי אם אני טועה. הרוב המוחלט של הצפייה תהיה דרך ממיר הוט והתוכן יהיה SD בעיקרו. אין צורך בשום פונקציות מתוחכמות כגון צפייה בקבצי וידאו או חיבור ל USB וכו'. לגבי התקציב, אני לא יודע בדיוק מה המחירים שמתאימים לדרישות שלי. אני רואה הרבה טלויזיות במחירים של עד 5,000 ש"ח וגם דגמים של 15,000 ש"ח. אני מאמין שעד 10,000 ש"ח צריך להספיק, אבל מכיוון שחשוב לנו מוצר אמין עם גב שמסוגל לתת שירות אני אשמח לשמוע גם המלצות במחיר גבוה יותר. בתודה מראש, נעם

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. היי לכולם 1. בשימושי מערכת שמע למחשב, Logitech Premium Stereo Headset with Noise-Canceling Microphone http://www.amazon.com/Logitech-Premium-Headset-Noise-Canceling-Microphone/dp/B0007N33IQ/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1335942839&sr=1-1 סכ"ה האוזניות רחוקות מלהיות מזהירות אבל הן בסדר. העניין הוא שהספוג הפנימי שלהן נקרע. האם יש טעם לנסות להחליף אותו? במה זה כרוך? האם שווה את המאמץ? אם כן, אשמח לטיפים כיצד לעשות זאת. 2. בין אם אתקנן או לא, חשבתי שכנראה זו הזדמנות טובה לשדרג את איכות השמע שלי ולכן אני מחפשת מערכת שמע חדשה. האוזניות יהיו מחוברות לכרטיס הקול המובנה (Realtek ALC892 codec על GA-870A-UD3) השימושים מהאוזניות - מוזיקה, סרטים (לכן …

• 12 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. יש לי את ה-Grado SR80i והן מעולות אך הן גדולות ולא ממש ניידות - לא נוחות לשימוש מחוץ לבית עם נגן. יש לי שתי אוזניות קשת ניידות, Koss PortaPro ו-Sennheiser PX100. אני מחפשת אוזניות קשת ניידות חדשות עד 500 ש"ח שיהיו שדרוג יחסית לאוזניות הניידות שיש לי כיום. חשבתי על ה-AKG K450. יש משהו מומלץ יותר בטווח של ה-500 ש"ח או שהן הכי עדיפות? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. התלבטתי באיזה פורום לשאול. מקווה שזה בסדר בפורום זה. יש לי לפטופ מצוין. הוא מחובר לטלוויזיה 40 אינצ' בסלון. הכל טוב. לאחרונה אני צריך יותר מחשב, ופחות מחשב על הטלוויזיה. קשה מאוד "לתת עבודה" כאשר אתה יושב בסלון בבית והמחשב הנייד כל כך רחוק ומחובר לטלוויזיה. חשבתי בהתחלה לקנות מחשב נוסף (עם מסך גדול - 24 אינצ'). אבל במחשבה שנייה, עלתה לי מייד השאלה - האם אי אפשר לחבר ליציאת ה HDMI של הלפטופ שלי גם את הטלוויזיה וגם את מסך המחשב (שאותו ארכוש בקרוב)? (כמובן, אני משתמש במחשב הנייד כנייח בשני המקרים). כך תהיה לי עמדה אחת שאפשר לגלוש בה ולכתוב ביתר קלות. ועמדה שנייה שהיא עמדת טלוויזיה. אשמח לשמוע הצעות בכלל, כי אני מעדיף לחסוך את העלות של קניית מחשב שולחני יעודי רק בשביל ש…

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. היי, ראיתי כמה וכמה המלצות ל2.1 למחשב ובתכלס כולם ניראים די דומה וכולם בערך באותו המחיר, האם יש באמת הבדל בין החברות המוכרות? אני צריך את הרמקולים בעיקר למוסיקה וסרטים, שום דבר שדורש יכולות מיוחדות או עוצמות גבוהות אבל עדיין אני רוצה לשמוע מוסיקה בצורה איכותית ונורמאלית. (אם יש המלצות ספציפיות זה גם יתקבל בברכה, התקציב גמיש יחסית) תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום! הייתי מעוניין לקבל קצת פרופורציות: בשימוש אחראי וזהיר, תוך כדי הקפדה שלא להוציא את האוזניות מהבית, מהו האורך חיים המשוער המצופה מאוזניות ברמה שכזאת? (אני מדבר על האוזניות עצמן, לא על הכבל). אני יודע שזה לא מדע מדויק ואף-אחד לא יכול להבטיח כלום, אבל עדיין הייתי מעוניין לשמוע מאנשים שיש להם אוזניות ברמה הזאת (לא בהכרח HD 800).

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by TomerPerez,

לפני מספר חודשים קניתי את הרמקולים microlab solo 2c, הייתי מרוצה מהם מאוד עד יום שישי האחרון ששמתי לב לרעש מאוד מטריד. צליל באס עמוק מתמשך, כאילו שמישהו לוחץ עליו בלי לעזוב. אבא שלי אמר שזה יכול להיות קשור לכבלים שמחברים אחד את השני ומעבירים אות אודיו למחשב. אשמח לדעת כיצד אוכל לפתור את הבעיה,או שעדיף לממש אחריות. חשוב לציין שלא עשיתי שום שינו בקונפיגורציה של הרמקולים,או במיקום שלהם. בתודה מראש,תומר.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום יש לי מחשב נייד מדגם HP DV4-1114NR חיברתי אותו בכבל HDMI לטלוויזיה שלי 34 אינץ' LCD של GRAETZ עידכנתי את הכרטיס מסך המובנה שלי במחשב הנייד הוא של INTEL מובנה על הלוח אם אומנם רואים אבל לא רואים חד אלא מטושטש כזה שעושה כאב עיניים אם אני מחבר ב-VGA רואים מעולה, ברגע שאני מחבר ב-HDMI רואים אבל לא חד כזה ומפוקס מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מה אתם חושבים? אולי יש מצב שהטלויזיות 3D יעשו זאת גם בארץ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אהלן. נכון להרגע ציוד האודיו שלי הוא הנייד שלי עם כרטיס המובנה שלו (נייד E6400 של דל, כרטיס IDT 92XXX), הנייח עם הכרטיס המובנה בלוח (הלוח הוא P5Q PRO TURBO הכרטיס הוא VIA VT1708S), נגן נייד SANSA CLIP, אוזניות ניידות KSC75 תוצרת KOSS, אוזניות "נייחות" HD280 PRO תוצרת SENNHEISER, מגבר אוזניות CMOY (נבנה ע"י BSG) ו FIIO E5. אני רוצה שדרוג עבור מוזיקה (כמובן שאני משחק וקואה סרטים וכאלה, אבל האודיו הרבה יותר חשוב לי במוזיקה) כאשר רוב הזמן אני מנגן מוזיקה ע"י הנייד. היות והאוזניות ה"רציניות" יותר (HD280) הן לא רעות עד כמה שידוע לי ולא ממש מנוצלות ע"י הציוד שיש לי... חשבתי אולי להתחיל את השדרוג ע"י קניית מגבר אוזניות נחמד שידחוף את ה 280? הקוס רוב הזמן מחוברות לסאנסה ונשמעות…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. לפי הכותרת אני במצב לא טוב. איך אני מחבר בינהם ומקבל סטריאו? חשבתי לקנות כבל RCA וממיר כזה: http://electronics.shop.ebay.com/Audio-Cables-Connectors-/14964/i.html?rt=nc&LH_ItemCondition=1&_nkw=analog%20to%20digital&_catref=1&_fln=1&_ipg=&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282 יש דרך יותר פשוטה? *דרך אגב קניתי אתמול מיד 2 רמקולים קדמיים Infinity Primus 250 ב- 600 ש"ח. מחיר טוב?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by omerha,

היי, לצערי מכרתי את הסט 5.1 שלי מפאת חוסר מקום בדירה. איפה אני יכול למצוא היום את ה ATP3 ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by daviditzhaky,

איך הם? http://www.amazon.com/Psyko-Gaming-Headset-Authentic-Surround/dp/B003BWAZB8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1285673264&sr=8-1-catcorr

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם הסתכלתי באתר של פנדה וראיתי את הרמקולים הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8357 המחיר שלהם ממש ירד ואני יודע שיש עליהם ביקורות טובות, האם משתלם להביא אותם או לחכות עד שהמחיר ירד עוד? תודה

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by SomeoneUknow,

אני פשוט רוצה לדעת איזה אוזניות הכי טובות לתקציב של 200-400 שקל, אני כבר חודש מחפש אוזניות נורמליות ואני לא יודע על איזה מקור להסתמך. פעם SHURE פעם SENHEISER פעם AKG וזה רק הולך ומשתנה . אני אישית אין לי ניסיון עם אף אחת מהחברות האלו ועם אף אחת מהאוזניות שלהם. אז רציתי לדעת מהניסיון האישי של הגולשים פה בפורום , איזה אוזניות הכי מומלצות !? ממש ממש תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. התקציב המוגבל והדל שלי הוא 160~170 ש"ח , אני מאוד רוצה לרכוש אוזניות סגורות (או פתוחות אם אין ברירה ) כי המשפחה שלי לא הכי בקטע של מטאל , או CRYSIS בפול וולוים באמצע השבת >_< אני יודע שבתקציב כזה אני לא אקבל איכות , ואפילו לא משהו שמתקרב לאיכות (שזה לא נורא כי אני לא כזה אאודיופילי ) אבל בכל זאת הייתי רוצה אוזניות כאלה שאני לא אצטרך לרכוש אספקת אספירין במקביל כדי להשתמש בהן . השימושים העיקריים זה משחקים ומוזיקה (ואני די מתקשה לחשוב על שימושים אחרים שיכולים להיות לאוזניות ) מסריקה קצרה של הרשת קפצו כמה דגמים שאנשים נתנו להם ביקורות חיוביות : Sennheiser HD202 (עד כמה ההבדל מורגש בין שני הדגמים והאם הוא שווה את הוספת המחיר ? ) Sennheiser HD201 SteelSeries 3H H…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני זקוק להמלצה על מגבר + מערכת רמקולים היקפית במחיר כולל של עד 5000 שקלים. המערכת תנגן בעיקר סרטי HD ומוזיקה. גודל הסלון הוא כ-45 מטרים. למישהו יש המלצה?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by pchoresh,

שלום רב לאחרונה רכשתי HD נייד, וברצוני לחברו ל-DVD דרך חיבור ה-USB על מנת לצפות בסרטים. ניסיתי לחבר את הכונן הנייד לשני נגני DVD שונים, בעלי חיבור USB, אבל זה לא עובד וה-DVD לא מזהים את הכונן אחד מה-DVD מזהה את הכונן אבל אומר שאין בתוכו כלום. חשוב לציין, שלשני ה-DVD האלה חיברתי בעבר כונני פלאש דרך ה-USB והם זיהו אותם וראיתי דרכם סרטים יש הצעות לפתרון? האם ככה זה צריך להיות? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by omer_xd,

שלום איך אני בודק אם הכרטיס קול שלי תומך ב 5.1??

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shlomom,

שלום, יש לי בעיה של רעשים, עיוותים (לא בעיה מכאנית) וחוסר רציפות בניגון של שירים סרטים מהמחשב. יש רעשים כאלה של מגע רועש לפעמים - אין מגע רופף, המחשב והכבל חדשים ונבדקו. הרעשים וההפסקות (הקצרות) קורים בד"כ יחד עם פעילות במחשב, כלומר אם מתנגן שיר/סרט ונפתחת תוכנה נוספת, או מתבצעת גלילה במסך דפדפן, או נטען דף חדש וכדומה אז שומעים את ההפרעה לזמן קצר. לא צריכה להיות בעית עוצמת עיבוד כי זה מחשב חזק למטלות כאלה וההתקנה של Win 7 64bit חדשה יחסית כמו כן עודכנו דריוורים אחרונים של צ'יפסט וכרטיס מסך מהאתר של AMD. בדקתי דרך VLC, WMP והתופעה דומה. יש למישהו רעיון? בנוסף, האם כדאי לי להוסיף כרטיס קול עצמאי (בבקשה דברו מנסיון) במקום ה-ALC889A על לוח האם? אני שומע די הרבה מהמחשב קבצים א…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום אנשים. בכרטיס מסך במחשב שלי יש חיבור HDMI שיודע להוציא רק ווידאו ללא אודיו אז החלטתי לחבר את האודיו דרך היציאה האופטית שבלוח. רכשתי כבל אופטי 5 מטר, חיברתי צד אחד למחשב וצד שני לרסיבר ולמרות הכל עדיין לא מתקבל סאונד. החומרה שבשימוש היא כדלקמן: כרטיס קול מובנה בלוח הבא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3239 רסיבר של YAMAHA מדגם RX-V863. בכרטיס קול הגדרתי שהיציאה אופטית תהיה ב DEFAULT (מצ"ב סקרינשוט) וברסיבר בחרתי דרך כפתור ה AUDIO SELECT את אופציית ה COAX/OPT ועדיין אין סאונד. מה אני מפספס? ד"א - באתר הבא יש את ה MANUAL לרסיבר שלי אם מישהו רוצה להציץ על איזה כפתור אני מדבר: http://safemanuals.com/

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. ראיתי את המגבר הזה...ויש עליו תגובות ממש טובות בזאפ. Platinum Audio USC9980 כתוב שהוא מספק 4X60W RMS מה שאני לא מבין זה איך רושמים בחוות דעת שהם מצליחים לחבר רמקולים של 300W ואפילו 1000W?

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש לרכוש זוג רמקולים 2.0 א 2.1 בעיקר למוסיקה מזרחית וגם מוסיקה שקטה (תזמורת עם נגנים וזמרים) וחשבתי ללכת בכיוון הרמקולים מעץ של מיקרו לאב FC330 או בתוספת מגבר עצמאי FC530 . מישהו יכול להגיד מה נותן המגבר בFC530? או אולי מיקרולאב X16..... חשוב בעיקר האיכות מהעוצמה ולסיכום איך הרמקולים לתקציב עד 500 (בלי חריגה) ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים