אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי אוקי, אז יש לי שידור באינטרנט - נגיד מבט (http://mabat.iba.org.il/) איך אני מארגן כך שאני אוכל לגשת אליו ישר דרך המדיה פלייר בלי לפתוח תאקספלורר?... ואולי יש איזו תוכנה יעודית בשביל מקרה כזה? (צריך עזרה דחוף) ^Z^
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה, לא משנה כרגע החיבור. מתכוון להזמין מחו"ל. כרגע יש לי hauppauge colossus שמחובר לממיר של יס ואני פשוט משתגע מהדיליי בין לחיצה על השלט עד שרואים שזה בוצע. מחפש כרטיס ללא דיליי או דיליי כמה שיותר נמוך. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל-גרסא אירופאית. קניתי את הנגן (6 גיגה) חדש, עידכנתי קושחה (בוצע אוטומטית), העברתי לעברית, הפכתי שירים והכנסתי אותם לנגן-עד כאן הכל טוב ויפה. רואים את הכל לפי אמנים ואלבומים, ממש כמו שצריך-הייתי מאושר. אני מתחיל לנגן שיר, כולי שמח וטוב לב, פתאום עובר שיר והתמונה על המסך-לא משתנה. שם השיר נשאר כשם השיר הקודםן. ככה הנגן תקוע על אותו שיר. כשיצאתי חזרה לתפריט הנגן בילגן לי את כל הרשימות, האלבומים לא מופיעים יותר תחת האומן, וכל הרשימות שעמלתי עליהן כל כך קשה נעלמו. חשוב לציין שהשירים עצמם עדיין נמצאים על בנגן. התבאסתי קשותף ואני מחפש דרך לפתור את הבעיה. זו בכלל בעיה רק אצלי או בדגם בכללי? תודה מראש לעונים! עודד.
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איך אני יודע איפה לחבר בכרטיס קול את הקדמיים את האחוריים את הסאב\סנטר על הכרטיס עצמו זה לא רשום :-\
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה מחדש, אני מצליח לשמוע במדיה פלייר אך לא רואים תמונה - גם בתוכנת מדייה נוספת שהתקנתי המצב זהה. מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה על דגמים ספציפיים לאוזניות סגורות (גדולות הכוונה) שישמשו אותי למחשב בבית לסרטים ומוזיקה. אני לא יודע תקציב כי אני לא מכיר את המחירים בתאילנד, אבל בהקבלה לארץ סביב 200-400 ש"ח. אני לא אודיופיל והרמקולים במחשב הם אלטק VS4121 אם אינני טועה שאני מרוצה מהם בהחלט. אשמח לשמוע / לקבל רשימת דגמים או לפחות כיוון של סדרות כמו סנהייזר וכו' שאוכל לחפש בתאילנד.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת סטריאו בבית, והגעתי למסקנה שאני לא צריך אותה, כי אני יכול לנגן הכל מהמחשב. למעשה אני צריך רק את הרמקולים ולא את המערכת עצמה. חיברתי את המחשב ישירות לרמקולים דרך היציאה של האוזניות ושמעו חלש מדי (בטח לא מפתיע אתכם, מנוסים שכמותכם). השאלה שלי היא איך אני גורם למוסיקה מהמחשב להגיע לרמקולים ושהווליום יהיה חזק מספיק, בלי לחבר בניהם מערכת סטריאו שלמה (עם CD, רדיו, וכו וכו).
-
- 13 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
כרגע יש לי מערכת רמקולים הזאת : creative inspire 7.1 t7700 כרטיס קול אונבורד : realtek HD alc 888 שימוש: 50% סרטים 30% משחקים 20% מוזיקה (המערכת חייבת להיות 5.1 ומעלה ואיכות הסאונד חשובה לי יותר מהעוצמתו כיום). קניתי לאחי את ה Z5500 לפני שנתיים ומאז הוא עבר דירה והשאיר אותי עם החרא הנ"ל , אני רוצה בעזרת ה 2500 ש"ח להגיע לרמה של ה-Z5500 מבחינת איכות הסאונד (כיוון שלא מוכרים את ה Z5500 יותר). א.האם יש מערכת רמקולים למחשב בסביבות ה-2000 ש"ח שתהיה עדיפה על המערכת הנוכחית שלי מבחינת איכות הסאונד ? ב.האם אפשר לקנות כרטיס קול ב- בסביבות ה-500 ש"ח שיתן לי איכות סאונד עדיפה על אונבורד שלי? הצעות יתקבלו באהבה לא להציע לי את ה-Z906 אני קראתי ביקורות איומות עליו. (אלה…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הטלויזיה שלי מוגדרת במצב extended למסך הראשי. והיא מוגדרת שיראו בה fullscreen. (ההגדרות הן ב castalyst) כשאני משתמש ב VLC, בשביל לראות וידאו, הקצוות של התמונה נחתכים. זה מפריע בעיקר כשיש כתוביות, והן חתוכות. חיפשתי אפשרות להקטין את התמונה בטלויזיה או משהו, אבל אני לא ממש מצליח =/ עריכה: הסתדרתי היה קצת מסובך, זה היה תחת HDTV support, ואז היה צריך לעשות פורמט costume שיתאים לטלויזיה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס טלוויזיה Winfast TV2000 XP RM יחד עם זאת גם מסך של סמסונג מדגם DVI 2MS 206BW, עשרים אינץ' הבקשה שלי הייתה שאני אוכל להשתמש במסך גם כצג מחשב וגם כטלויזיה לכל דבר החשוב הוא שאוכל להשתמש בנפרד בטלויזיה ובמחשב ולצפות בטלויזיה ללא שימוש בתוכנת מחשב, זאת אומרת שעל ידי לחיצת כפתור אוכל לעבור בין מצב טלויזיה לבין מצב מחשב נאמר לי שהמסך הנ"ל מבצע את העבודה כי הוא יכול להתחבר לכרטיס המסך עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את כל הפרוצדורה הזאת? מאחורי הכרטיס יש ארבעה כניסות 1. חור רגיל צהוב (לסאונד נראה לי, רק שאין לי מושג איך לחבר) 2. חור עם שנכנסים אליו מלא פינים כאלו, דומה ליציאה של מקלדת או עכבר רגילים 3. חור קטן רגיל דומה לזה של רמקול או מיקרופון (שעפ"י מירב …
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ואם בכלל שווה להזמים מהאתר שלהם.......
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלו. יש לי כרטיס קול Xonar Essence שהחיבורים שלו לא תואמים לגמרי לרמקולים שלי (X530). הרמקולים מוציאים סנטר, רמקולים ימניים ורמקולים שמאליים. הכרטיס קול Front R ו Front L. (אדום\ירוק) לכן השתמשתי במתאם מ 3.5" ל-RCA שבא עם הכרטיס קול לפרונט רייט ופרונט לפט. ושומעים מצויין, השאלה היא אם זו איכות פחותה יחסית למה שאני אמור לשמוע עם הכרטיס- כלומר, האם השימוש במתאם ופיצול האודיו גורם בפועל לירידה באיכות שאני מקבל בהשוואה לאם אחבר לכרטיס קול (טוב מספיק כמו של אסוס לדוגמה) שתומך בצורה שבה הרמקולים שלי מתחברים? ההיגיון שלי משום מה אומר שכן, אבל החלטתי להתייעץ בנוגע לזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, יש מבצע בימים הקרובים באמאזון.. הסנהייזר האלה (CX475) ב40 דולר (~160 ש"ח) אני קונה מאמאזון ב25$ ומשלוח יעלה לי 15$.. http://www.amazon.com/gp/product/B005QXAAOC/ref=s9_simh_gw_p23_d0_g23_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=02HQVSR2XQA8PH0S3Y6J&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938811&pf_rd_i=507846 כדאי לקנות? אני כבר המון זמן מחפש אוזניות IE.. תודה על העזרה :-)
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן, אני יכול לשמור ב IPOD הגדרות אקולייזר כמו מתוך ה ituns כמו למשל?: http://www.hardwareoc.hu/kepek/ktamas/ips/eq.jpg
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות אוזניות ואני זקוק להמלצה בתקציב. שימו לב: יש לי כרטיס קול OB כך שאין טעם להציע דגמים שהכרטיס קול שלי לא יוכל לנצל... התקציב הוא בסביבות 200 שקלים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
טוב? רע? סביר? ד"א הוא נקרא AC97. תודה לעוזרים.
-
אני מעוניים בכרטיס קול שישמש אותו לסרטים ומוזיקה ויחובר ל Z 5500
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
התקנתי את המערכת מחדש כולל פירמוט. לפני כן לא היו לי בעיות כלל. התקנתי את כל המקודדים המתאימים, בתחילה את חבילת המקודדים K-Lite Codec Pack 2.85 Full כשלא עזר, התקנתי מקודדים של מיקרוסופט מיוחד למדיה פלייר 9 וגם לא עזר. שוב, הבעיה היא רק בצפיה בסרטים בתוך אתר כלשהו בו משתמשים במדיה פלייר של מיקרוסופט. זה קורה גם כשאני מפעיל את המדיה פלייר ומזין לתוכה את הקישור של הסרט. הבעיה היא כזאת: הסרט מופעל רגיל ללא בעיות של תמונה או קול, הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ את הסרט קדימה בין אם בעזרת הסרגל למטה ובין הקפצה לקטע אחר, התוצאה היא או הקפאת התמונה עם שמיעה בלבד או הסרט רץ אך ללא קול או שניהם יחד ללא קול והקפאת התמונה. זה קורה גם מתוך המחשב, הורדתי את הסרט במלואו והבעיה חוזרת על ע…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, בשבוע הקרוב אמא שלי תטוס לווינה. עכשיו, כידוע, בארץ יש מיסים כבדים על כמעט כל דבר, לכן אם ניקח לדוגמה קניית iPod, אז טיסה לטורקיה ונופש שם של שלושה ימים וקניית iPod שם וחזרה יעלו בערך כמו iPod בישראל. אז אם נמצא iPod בכל מקום אחד בחו"ל, נחסוך לפחות 600 שקל, אם לא יותר. אמא שלי הסכימה לקנות לי את ה iPod בחו"ל בתנאי אחד: שאני אמצע לה חנות אחת שמוכרת את ה iPod בווינה, כדי שהיא לא תצתרך לערוך חיפושים בארץ זרה. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
*שיהיה כלול חיבור אופטי למשחקים, מוסיקה הצעות יתקבלו בברכה
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
למשיהו יש מצושג איפה אני משיג כיסוי מסליקון ל IAUDIO x5l ידוע לי שיש נרתיק מעור! לא בזה אני חפץ! למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
טוב חברים, לאחר ציפיה של כמעט שבועיים האוזניות הגיעו!!! לכל מי שלא יודע התלבטתי בנוגע לאוזניות קשת, פתוחות שמיועדות בעיקר למטאל, לאחר מחקרים ארוכים צמצמתי את האפשרויות לGrado SR60 שכאמור מצטיינות ברוק ומטאל; הסכום שרציתי להשקיע היה בערך 400 ¤ (100$) וזאת הייתה הבחירה האולטימטיבית, אך חוקי מרפי הכו, ובדיוק כשהחלטתי להזמין האוזניות נעלמו מהאתר של אבי יפה, אך למזלי חוק מרפי הזה גרם לי לעשות השקעה טובה יותר. קראתי בת'רד כלשהו שהמליצו להזמין את האלסנדו MS-1 שעקרונית הם גראדו SR-60 משופרות, שאמורות להתחרות בגראדו SR-125, ולאחר קריאה מעמיקה ב-head-fi החלטתי להזמין אותם. לאחר שבועיים מייגעים הגיעו האוזניות! רושם ראשוני- האוזניות הן בהחלט שיפור לעומת ה-Sennheiser HD-201 שרכשתי בשנ…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם כרטיס הטלויזיה הזה(Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit) אפשר לראות איתו ממירי הוט ולהקליט איתו תוכנייות ואם הוא פועל בxp והאם ניתן ליראות את הממיר בלי שהמחשב דלוק?
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כרגע אני נוטה ל http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/5862 השימוש למשחקים, מוסיקה וסרטים. האם יש אחרים טובים/מחברה אחרת/ביקורות באותו תקציב? עריכה: נזכרתי שברשותי רסיבר.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469744.0
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-