עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Chymes,

מפרט: כונן קשיח: SUBMICRO בנפח 4GB (הנגן הראשון בעולם) מסך: 260K צבעים בגודל 1.3" פורמטים נתמכים: WAV,WMA,MP3,OGG,FLAC,MPEG4 סוללה: עדיין לא ידוע הנגן כולל: רדיו, טייפ מנהלים, USB HOST, (מאפשר לחבר מצלמות/כרטיסי זיכרון ללא מחשב) הקלטה LINE IN. מחיר: לא ידוע תאריך השקה מתוכנן: אמצע - סוף פברואר. הנגן מנגן סרטים. עדיין לא ידוע באיזה מגבלות. הנגן הזה לא רואה ממטר את H10.

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by m0sh,

אהלן חברה...אני מחפש מכשיר בעל 80GB-160GB אחסון...ההעדפה היא ל160GB...אבל לא מצאתי שום דבר... היחיד שמצאתי זה ה zune אבל אני לא מעוניין בו כמו שלא באייפוד... לפני כמה שנים ביקשתי עזרה והציאו לי מכשיר של סמסונג...רציתי לדעת האם עדיין קיימים אלטרנטיבות כאלו...זה לא חייב להיות בארץ אפשר להשיג דרך EBAY תודה רבה!!! משה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום היה לי עד לא מזמן אוזניות של קרייטיב EP510 והם היו זוועה מכל הבחינות וגם נהרסו והחברה שלחה לי אחד חדש,אני רוצה להחליף אותם בחנות ואני מחפש המלצה לדגם טוב.. אני מעוניין באוזניות שיושבות על האוזניים ושתהיה בהן איכות סאונד טובה . אם אפשר שיהיו חזקות גם טוב. מה אתם אומרים על הדגם הזה? אני אצטרך להוסיף בשבילו 50-60 שקל מהזיכוי,כדאי? http://www.eliashave.co.il/product.asp?productid=1723&CatCode=

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by A.Iniesta,

תקציב - עד 300. האם השיפור יהיה משמעותי בהשוואה לכרטיס הקול המובנה בלוח של gigabyte כבן 6 שנים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. האם יש דרך לחבר את הגיטרה(גיטרה חשמלית) למחשב ולהקליט ולערוך את המוזיקה במחשב ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by mani007,

אהלן חברה אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש למחשב כרגע יש לי אונברד ממש חרא ac97 הכי גרוע שיש נראה לי

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני מוכרח להודות שממש התלהבתי מה-RIVER H340,והוא נראה כמו מכשיר שממש שווה את המחיר. השאלה שלי היא: מה הנגן הכי מומלץ של IRIVER? ה-H10 או ה-H340 או משהו אחר? ומה המחירים שלהם בחו"ל? תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Morphine,

שלום, קניתי אוזניות של אקו, וכאשר אני מחבר אותן למחשב, אני לא שומע כלום. באוזניות הישנות שלי, שיש להן בדיוק את אותו החיבור, אני שומע מצויין. אני לא יודע איך נקרא החיבור הזה אבל זה החיבור הנפוץ ביותר לאוזניות וסביר להניח שהבעיה אינה בחיבור. אולי משהו בתוכנת realtek?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by haim855,

תנו לי המלצה לרמקולים די ברמה גבוה מחיר סביר..אין מחיר התחלתי משהו שווה את זה..מישהו שהתנסה ומסופק שימליץ) מספיק 2.1 עם סאב חיבור למחשב לוח אם msi z87 gaming תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. כלומר יש לי בכרטיס קול מאחורה כניסה אחת לאחוריים,כניסה אחת לקדמיים,וכניסה אחת לסנטר\סאב. עכשיו במגבר יש לי 2 כניסות לכל קטגוריה:2 לאחוריים,2 לקדמיים, 2 לסאב-וואפר או סנטר. אני צריך כבל שמתחבר מהמחשב לרסיבר כלומר: בצד אחד 3 זכרים שמתחברים למחשב, ובצד השני 6 או 5 (זה לא משנה לי אין לי סאב) זכרים. קיימת חיה כזאת ? הפכתי את גוגל\זאפ ולא מצאתי משהו כזה עריכה: אחרי חיפוש מפורך מצאתי משהו בסגנון. ה-3 ירוקים מתחברים למחשב

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by itaysk,

איך הוא מתחבר לכרטיס קול? ב 2 כבלים (REAR\FRONT) או 3 (REAR\FRONT\CENTER&SUB) ?? אני יודע שאין בו סנטר אבל בכל זאת אולי הוא משתמש ביציאה בשביל הסאב?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היי, הורדתי איזה סרט בלו ריי, הוא מגיע בחמישה קבצי TS כאלה. הצלחתי להפעיל את הוידאו, במדיה פלייר קלאסיק ובנגן של איזושהי חברת קודקים, ELECARD שמה, וגם התקנתי אינספור קודקים, גם של אלקרד האלה. סאונד בתוכנה שלהם לא פועל, במדיה פלייר קלאסיק כן, אבל הוידאו זז בפריימ-רייט נמוך להחריד. למישהו יש נסיון בהפעלה של קבצים כאלה? חייב עזרה, ישבתי על זה בשלושת הימים האחרונים ולא הצלחתי .... במדיה פלייר הרגיל מנוגן הסאונד אבל לא הוידאו, וב-VLC פלייר זה בכלל לא פועל.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב חדש וברצוני להשקיע ברמת סאונד גבוהה. כרגע במחשב הנוכחי יש כרטיס קול של חברת קריאטיב soundblaster 7.1 24 bit שאני מרוצה ממנו במידה מספקת. כמעבר למחשב חדש ובקידום של היום חשבתי להשתדרג. המערכת שיש ברשותי הינה מערכת ברמה גבוהה הכוללת רסיבר של חברת פיוניר דגם vsx-1016v זוג רמקולים רצפתיים של חברת klipsch מדגם RF 82 ובנוסף סאב וופאר גם כן של חברת klipsch. במחשב הבא שאני הולך לקנות יהיה מותקן לוח אם הבא:Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155 . האם קניית כרטיס קול תשפר את איכות השמע ? מסקירה שעשיתי ראיתי שכרטיס קול מחברת m-audio נחשבים מעולים לעבודה מקצועית. ברצוני להשקיע על כרטיס קול סביב ה 500 ₪(במידה ואכן יהיה שיפור בשמע). האם יש לכם המ…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by oreng0070,

יש לי מחשב AND שמחובר למגבר לפתע אני לא שומע כלום ,אבל שאני הולך ללוח בקרה<צלילים והתקני שמע .עושה בדיקה למערכת דרך התוכנה המותקנת C- media AC'97 AUDIO הוא מפיל את הרמקולים החיצוניים מה שאמור להיות גם עים קובץ audio רגיל אבל ברגע שאני מפיעל קובץ audio מהקבצים במחשב הוא לא משמיע כלום עזרה דחוף

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by OR007,

זה מה שיש לי...והיא מחוברת למחשב (וגם לטלויזיה ולי וי די ולסי די פלייר..בלה בלה בלה) רסיבר JVC-RX-5022 רמקולים של- WHARFADELL MODUS 8 !!!! (רק 2 קדמיים) ועכשיו לשאלה האמיתי: למי שמכיר את המערכת שלי (את החלקים ויודע על מה אני מדבר): חבר התווכח איתי ואמר לי שהמערכת של ALTEC ה-4.1 מפיקה סאונד יותר טוב משלי תכריעו אתם מי צודק ???( רק למי שמכיר את 2 המערכות ומכיר את הונ שלהם פחות או יותר) :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by deluxe,

איך הכרטיס הזה בשימוש של סרטים 5.1 ומוזיקה? האם הוא אוברקיל עבור רמקולים כמו SOLO7? ראיתי שהוא קיבלת ציונים טובים בביקורות. האם יש לו חסרונות בולטים כלשהם? מישהו התנסה איתו? כמו"כ, ראיתי שהחיבורים שלו לא נראים כמו של כרטיס 5.1 סטנדרטי, מישהו יודע איך הוא בכל זאת מאפשר חיבור של מערכת 5.1? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by JAMOOS GADOL,

אני מדבר על ה5.1 מעץ מלא+ שלט??? ועוד שאלה קטנה LUXON נחשבת חברה טובה בעלת מוצרים איכותיים?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון- כי יש כאן הקשר גם לרשתות. התחדשתי בLG LD650 37". היא מחוברת בHDMI למחשב. המחשב מחובר בWIRELESS לאינטרנט דרך ראוטר שיושב בחדר אחר. מה שאומר שהכ.רשת החוטי של המחשב פנוי. לטלויזיה יש חיבור רשת. האם אני יכול לחבר אותה למחשב וש"תתחבר" לאינטרנט דרך החיבור שלו לראוטר? אם כן אשמח לעזרה והכוונה. במקרה של תהיה למה לי לעשות את זה ולא להשתמש בולויזיה כ"צג למחשב" וככה להנות מהאינטרנט:- אז , בטלויזיה יש כמה "אפליקציות" כמו יוטיוב ופיקאסה שאמורים להתחבר לרשת- מה שמוריד את צהורך להתעסק במחשב ולקבל קצת "שליטה מהספה עם השלט". תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני מעוניין לקבל בסלון את היכולת להציג סרטים, סדרות ומוזיקה, בדקתי קצת את נושא ה XBMC, הוא נראה לי מצויין לנושא, הן מבחינת יכולות ההרחבה שלו, הן מבחינת התוספות הקיימות (ערוצי Yes, וואלה וכו'), הן מבחינת היכולת למשוך תאור הסרט/עטיפה/שחקנים, פרטי דיסקים וכו', הצגה ויזואלית, יכולת להציג תכנים ב Streaming בארץ ובעולם נוחה ועוד. 1. אני מתלבט בין מחשב רגיל, HTPC וסטרימר, האם יש אפשרויות נוספות שכדאי לשקול? 2. יתכן והמוצר הנבחר כלל לא יהיה פיזית בסלון, אלא דרך פתח בקיר הסלון, מאחורי הטלויזיה, ישב על מדף בחדר שנמצא מצידו השני של קיר הטלויזיה בסלון (ואעביר עינית לצורך תפעול וקליטה), בהנחה וזה יהיה המצב, האם ההתלבטות בין מחשב רגיל ל HTPC לא רלוונטית, ועדיף מחשב רגיל? (מכיוון שאין …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by OmEr8,

שלום לכולם! החלטתי שאני מעוניין סוף סוף שתהיה לי את האפשרות לשמוע מוזיקה שאני אוהב כשאני מחוץ לבית ובנסיעות וכ"ו. אני מתלבט בין אם לקנות דיסקמן MP3 או נגן MP3... הקטע הוא, שאני רוצה איכות צליל טובה, אבל מוצר קומפקטי וקטן. בנוסף, אין לי גם צורב... אני חושב שאלך על נגן ולא על דיסקמן אך אשמח אם תצליחו לי להרהר בעניין יותר... עכשיו, אני ממש לא מבין בנתח השוק הזה ואין לי מושג על איכות של נגנים. אשמח אם תמליצו על נגן טוב, בתקציב שלא עולה על 600 ש"ח ורצוי עם כמות זיכרון גדולה. אם יש נגן עם כרטיס פלאש או משהו בסגנון שיאפשר לי לשאת איתי יותר קבצים אשמח לדעת עליו... תודה רבה! עומר

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היי, לפני שלושה ימים קיבלתי הודעה סופית מאחד ממנהלי האתר שאישר לי לכתוב ביקורת על המכשיר הנ"ל (שכמובן רכשתי לא מזמן). המטרה העיקרית שלי זה להשוואות אותו לדגם הקודם (H1xx) וכמובן לשאר המתחרים, הבסיס לביקורת שלי תהיה הביקורת המעולה על הסדרה הקודמת שנכתבה על-ידי עמרי עמוס - לחץ פה לביקורת אני יתחיל לכתוב את הביקורת מחר, ויעדכן אותה פה תוך כדי, שהיא תהיה מוכנה אני ישלח אותה לפירסום בעמוד הראשי. כל מי שרוצה לעזור (כל בעל מכשיר מסדרת H3xx שרוצה להגיד משהו בקשר לביקורת\מכשיר) מוזמן לעשות זאת או פה או דרך הודעה פרטית אלי. עריכה - דרך אגב, לי יש את הגרסה הבינלאומית, לא האמריקאית. עדכון אחרון: הביקורת מוכנה ב200%, רק תמונות חסרות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היום אני רמקולים מסוג סולו 6C שאני מעוניין למכור בתקווה לקבל 300-400 ש"ח עליהם. לאור חוסר מקום בשולחן ותשומת לב לעובדה שבפועל בשנה האחרונה כמעט ולא שמעתי בהם אלא ברמקולים המעפנים של המחשב נייד שלי - חשבתי לקנות אוזניות לפעמים שבהן כן ארצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך וכו'. חשבתי על התקציב הנ"ל לא מתוך ידע, אלא מתוך מחשבה שזה די מכובד לאוזניות טובות מאדם שהוא לא אאודיופיל. אציין כי במקרה שמעתי אתמול את האוזניות של 50 סנט - ה-SMS כמדומני בקרביץ (היו מוצגות כדי שישמעו) והם היו מעולות, המון באסים אבל לא ממש מפריע לי - נאמר לי שהן עולות כעת כ-700 ש"ח. היתי שמח לדעת איך הביטס שכולם מדברים עליהם, האם יש אוזניות אחרות? עדיפות כמובן "לבסט ווליו פור מאני" - אם יש משהו באזור 400 ש"ח שיכול…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Mda101,

לאחר הרבהההההההההההה מאוד נדנודים בפסח (תאמינו לי כבר כולם צעקו שהם רוצים לסיים את הסדר הזה וללכת הביתה...) קיבלתי לידי 400 ש"ח במזומן! אני מעוניין לקנות נגן DVD לחדר שלי כדי להתנתק מהמחשב לצורכי סרטים (כמובן, שאני אנצל את הנגן כמערכת סטריאו). הנגן יתחבר לרמקולים של Crative דגם 5700 (יש חיבור Coaxcial ו Digital) במערכת... עכשיו השאלה היא איזה חברות אתם ממליצים? מה כדי? האם שווה לי להוסיף עוד 200 ש"ח ולקנות משהו הרבה יותר טוב? איפה כדאי לקנות? ושאלה מאוד מאוד חשובה... השם שווה לי להשקיע עוד ולקנות עם אפשרות ל Divx או שכרגע להתסדר עם העובדה שהמחשב מחובר גם כן לטלויזיה, ואני אוכל לראות סרטי DIVX משם... בקיצור, מה אתם ממליצים? הלכתי לZap , Walla , NetAction וראיתי כל מיני ד…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלומות! אני מחפש מערכת סטיריאו ב 1500 ש''ח + - ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. מה כדאי לי לחפש? איזה סוג מערכת? (2.1, 5.1, וכ''ו) אם לקנות סאב\פרונט וכ''ו אני צריך גם רמקולים וגם רסיבר במחיר הנ''ל. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ido135,

שלום קניתי לפני יומיים רמקולים Microlab Solo7C ואני צריך לדעת איפה הכי כדאי למקם אותם המיקום שעשיתי להם http://sizmedia.com/my.php?i=w2wztgmgymto.jpg המיקום מספיק טוב או שעדיף לשנות אותו? המליצו לי למקם אותם על הרצפה אבל הטויטר לא יהיה מול האוזן של המאזין וזה לא טוב

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים