אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם... אני מעוניין בנגן mp3 אחד ג'יגה. עקב כך שתציבי לא גדול חשבתי על ERGOTECH DEEJAY MP3 1GB שהוא נגן ששמעתי איתו אצל כמה מחבריי ושמעים בו סבבה לגמרי. והוא גם מתאים בול לתקציב של - 100 דולר. השאלה שלי האם הוא אמין? שווה לקנות אותו? יש אחריות טובה בארץ? בכלל אני רואה כאן שממליצים על נגנים של iriver וכל החברות הגדולות שעולות ממש המון ההבדל בסאונד - איכות השמיעה גדול כל כך?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראשית שלום לכולם. הממפרט שלי: מעבד פנטיום 4 1.5 ג'יגה. לוח אם Intel D845PESV. זיכרון 512+256 266 מגה הרץ. שני כוננים קשיחים, אחד של (40 ג'יגה)WD ושני של מקסטור (30 ג'יגה) סה"כ 70 ג'יגה. כרטיס קול של Creative SB Live 5.1 (לא מובנה). בזמן האחרון (חודש חודשיים אחרונים) בשעה שאני שומע סאונד ולדוגמה מפעיל אינטרנט או מפעיל אקרובט רידר או סתם לדוגמה פוטושופ, המוסיקה מתחילה לקרטע לי. לקרטע משמע הסאונד נהיה איטי ממש כמו בסלואו מושן, מתחילם להיות כל מיני רעשים ורעשי בזזז כאלה. התקנתי מחדש את הכרטיס קול, החלפתי לו דרייברים וכלום לא עזר. כעיקרון אני שומע מוסיקה דרך ווינאמפ 5 כברהחלפתי לווינאמפ 2.91, וניסיתי לשמוע גם ממדיה פלייר ושום דבר לא עזר, הקירטוע והרעשים עדיין ממשיכים בשע…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בטלויזיה "42 למטרות הוט/יס , DVD. כמו כן אני צריך שיהיה לו חיבור USB להורדות סרטים דרך דיסק קשיח נייד וחיבורם לטלויזיה. התקציב שלי הוא כ-5000 ש"ח. חשבתי על זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=721285 הוא אמנם קצת חורג, אבל אם הוא באמת כזה תותח אני חוטף אותוD: מישהו מכיר ביקורות/מישהו התנסה איתו כדי לראות שהוא באמת כזה טוב? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש טלויזיה בגודל 37" לחדר שינה. מרחק הצפיה הוא בערך 2 מטר. התקציב הוא עד 4,000 ש"ח. הטלזויזיה תחובר למחשב ויעודה העיקרי זה צפיה בסרטים מהמחשב. אולי לפעמים אני גם אשחק דרכה במשחקים מהמחשב. רצוי טלויזיה עם תאורה אחורית LED, לחיסכון בחשמל. חשוב שיהיה לפחות 3 כניסות HDMI (אחת למחשב, אחת לממיר HD ואחת ספייר). מאוד אשמח לשמוע המלצות. תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך הרסיבר Yamaha RX-V496 ? אני אולי קונה אותו ואני רוצה לדעת אם הוא נחשב טוב? אני רונה אותו יד שנייה, איך אני בודק אותו אם הוא טוב , מצב טוב, שאני לא ידפק ואיך הרמקולים האלה? סט 5 רמקולים XL300 ADC
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי חיפושים והתייעצויות אין ספור כמובן גם האזנות מצאתי את השילוב שלי: מגבר אינטיגרטד של אונקיו - http://www.lasercity.co.il/Product.asp?Pid=9211&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=61 וזוג רמקולים רצפתיים של ג`אמו - http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E-670&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=8 אחרי התלבטות קלה במקום עם זוג מדפיים של B&W אהבתי יותר את מה שיצא מ ה- JAMO מחר או מחרתיים הם יגיעו לחדרי ואז אנ יוכל להתרשם עוד יותר (דרך אגב הכל עלה לי 4700 שקל ,לא מצאתי יותר זול מזה ,אז אם מישהו מעוניין לדעת יותר אני קניתי אותם מסטריאו שופ בחוצות המפרץ חיפה,אהבתי את השירות ,המגוון - מקום מומלץ ביותר!)
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל לפני שמישהו כותב "שואלים לפני!", אבא שלי קנה אותו בלי קשר אליי... הדגם הוא Pioneer DEH-P355OMP MOSFET 50W*4, קורא צרובים רב פעמיים, וקבצי MP3. מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת עליו חוות דעת? ד"א המחיר היה 200$ בדיוטי-פרי, מחיר טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לצערי הרב הכלב שלי החליט שהכבל מעניין ונגס בו :'( כעת אני עם אוזניות חלופיות AKG K512 שכמובן לא ברמה של ה555, לכן אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעשות זאת. מוכן להגיע עד לביתו של האחד שיעשה את זה, העיקר שהאוזניות שלי ישובו לחיים. אני יודע אלקטרוניקה ולהלחים אך אני חושש לפגוע באפרכסת אז אני מעדיף שידיים מיומנות יעשו זאת ולא הידיים שלי אז מישהו מוכן לעבודה מזדמנת קצרה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.. שמתי לב עכשיו שבאוזנייה הימנית בHD280PRO הציפוי ניקע לגמרי, ובאוזנייה השנייה הוא מתחיל להיקרע.. יש דרך להחליף את הציפוי לאחד אחר? אם כן, אז איזה? איפה קונים? ואיך מחליפים? תודה מראש Install
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מה אומרים הנתונים 16 או 24BIT בכרטיסי הקול? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה הייתי הרבה זמן בhead-fi והם עזרו לי להגיע לדאה מגובשת על האוזניות הבאות: ue-10 pro יתרון: מותאמות אישית ולכן הן מאוד נוחות וגם מאוד קלות (אני לא מתייחס לאיכות כי אין כל כך מה לחדש עליהן חחח) חיסרון: זה שהן מותאמות אישית זה החיסרון הכי גדול שלהן כי אין אפשרות למחירה שלהן ובנוסף הן לא מגיאות לתדרים שיותר גבוהים מ16KHz w5000 יתרונות: מגיעות לתדרים הרבה יותר גבוהים (עד ל45KHz שזה הרבה יותר מהue-10 pro אך את רובם בני אדם נורמליים לא מסוגלים לשמוע) בס הרבה יותר טוב (לפי מה שאומרים שם) נותן למחירה בקלות יותר זולות מהue-10 pro חסרונות: גדולות וכבדות בהרבה מהue-10 pro וסגורות (שזה חיסרון בשבילי כי כניראה הן גם לוחצות) אזז אלה הבחירות שלי אני ישמח לייעוץ נוסף
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות של אקו, וכאשר אני מחבר אותן למחשב, אני לא שומע כלום. באוזניות הישנות שלי, שיש להן בדיוק את אותו החיבור, אני שומע מצויין. אני לא יודע איך נקרא החיבור הזה אבל זה החיבור הנפוץ ביותר לאוזניות וסביר להניח שהבעיה אינה בחיבור. אולי משהו בתוכנת realtek?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום אני רמקולים מסוג סולו 6C שאני מעוניין למכור בתקווה לקבל 300-400 ש"ח עליהם. לאור חוסר מקום בשולחן ותשומת לב לעובדה שבפועל בשנה האחרונה כמעט ולא שמעתי בהם אלא ברמקולים המעפנים של המחשב נייד שלי - חשבתי לקנות אוזניות לפעמים שבהן כן ארצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך וכו'. חשבתי על התקציב הנ"ל לא מתוך ידע, אלא מתוך מחשבה שזה די מכובד לאוזניות טובות מאדם שהוא לא אאודיופיל. אציין כי במקרה שמעתי אתמול את האוזניות של 50 סנט - ה-SMS כמדומני בקרביץ (היו מוצגות כדי שישמעו) והם היו מעולות, המון באסים אבל לא ממש מפריע לי - נאמר לי שהן עולות כעת כ-700 ש"ח. היתי שמח לדעת איך הביטס שכולם מדברים עליהם, האם יש אוזניות אחרות? עדיפות כמובן "לבסט ווליו פור מאני" - אם יש משהו באזור 400 ש"ח שיכול…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברה הSSv2 בנות ה-3,4 מתחילות לא לספק תסחורה והמיקרופון בכלל.. אז אשמח אם תמליצו לי על אוזניות קשת עד 300 אם צריך איזה חריגה של 50 שח חשוב שיהיה מיקרופון ושיתאימו לאיזה 70 אחוז מוסיקה כל השאר גיימינג סרטים וזה.. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי סטרימר של POPCORN דגם A-200 שמחובר לנתב לנתב מחובר גם המחשב שלי עם כבל רשת וגם הנייד באלחוטי האם אני יכול לראות סרטים בצפייה ישירה דרך הסטרימר ואיך עושים את זה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי את התמונה הזאת ולא הבנתי כלום [רמקולים למחשב] מה כל החיבורים האלה?!?! לאן הם מתחברים (לא נראה לי שיש כל כך הרבה כניסות במחשב..)?? מישהו מוכן לפרט קצת? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! חברים שלי קונים לי מתנה לבר מצווה והם החליטו לקנות לי תווי קניה לרכישה בסך כ500- 1000 ש"ח ומכיוון שאני מקבל נאנו חשבתי לקפוץ על המציעה ולצ'פר ת' נאנו בכמה אביזרים, אך מכיוון שאני וחנויות לא מסתדרים טוב ביחד באתי להתיעץ איתכם באיזו חנות כדי לי לבקש את התלושים. מה שאני דורש מהחנות זה מחיר טוב והכי חשוב זה שיהיה מבחר. תודה ישי.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
וותיקי הפורום פה בטוח מכירים את הרמקולים המאוד "חמודים" האלה , בטח יחסית לרמקולים של מחשב : ) בכל מקרה , הסאב הפסיק לפעול (לייצר את הבאסים) . הרמקולים שמחוברים דרכו עובדים בסדר גמור (חוץ מבעייה קטנה ששני חיבורים באחורה של הסאב גם הלכו אבל זה פחות קריטי אם כי , מישהו שמבין בכיף יכול להביא עצה מה לעשות בקשר לזה גם) . קצת מוזר לי , שהסאב עצמו שרוף אבל הוא ממשיך לתפעל את הרמקולים אבל מצד שני ...יכול להיות שאלו בכלל שני מעגלים / דברים שונים . אז מה אתם אומרים : 1. לפתוח אם הסאב בעצמי ולראות מה קרה שם בדיוק או שזה מסוכן מדי ( בשבילי ובשביל הסאב : P ) ? 2. יכול להיות שזו רק בעייה של חיבורים או 100% שהדרייבר נשרף ? 3. מה לגבי החיבורים מאחורה ? או שלחסוך לעצמי את כל הבלאגן …
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן להפריד את הכבלים מהרמקולים הסטליטיים (האחוריים בפרט) לטובת חיבורם לחיווט קיים? ואם לא, האם יש דרך להאריך את הכבל שלהם? מדובר בחיבור 3.5 רגיל? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ בבקשה על דגם טוב של אוזניות שלא מורידות מאיכות הסאונד ושניתן לנגן איתם באסים בלי שישברו בכלל?... כל האוזניות כמעט שקניתי באופיס-דיפו (גם היקרות) עד היום לא היו כאלה ונמאס לי כבר, אני רוצה לשקיע חד-פעמי עד ה1000 ש"ח אבל לקנות משהו רציני ולא מסחרי, עם אחריות גם כן, רצוי למעלה משנה. משהו עם כבלים רציניים שלא משתחררים, ולא עדינים לילדות... תודות!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, במחשב הנייד יש לי יציאות VGA ו- HDMI (מחשב של compaq, מערכת הפעלה W7- אם זה משנה במשהו) הטלוויזיה היא טושיבה ישנה (מהשמנות... או המלאות אם להיות פוליטיקלי קורקט). מצ"ב צילום של פאנל החיבורים הקיימים בה. איך ניתן לחבר בין השניים? כולל העברת אודיו ולא רק וידאו. המטרה היא לצפייה בסדרות או סרטים, לא עבודה כמסך מחשב. ראיתי שיש חיבור קומפוננט (הומלץ כפיתרון בפורום זה) רק שאין לי מושג אם זה מתאים לטלוויזיה שלי. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש אזניות עם מיקרופון מובנה בסביבות ב100 ש"ח (אפשר לחרוג מעל אם זה באמת שווה את זה) למטרת שמיעת מוזיקה ובעיקר משחקי רשת אינטנסיביים עם חברים. אני יודע שמאה ש"ח זה כלום, אבל אני כן מחפש את הכי טוב שאפשר במחיר הזה, יש לי שמיעה מצויינת ואני סובל לשמוע באוזניות לא איכותיות, וכיודע במחירים האלה צריך לדעת מה לקנות, יש אוזניות זבל ב150 ש"ח ואחלה של אוזניות ב100. אשמח לתשובה מהירה כי אני רוצה להזמין עוד היום, תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכלום. אנחנו רוצים להחליף את הטלויזיה הישנה בסלון ומחפשים טלוויזה חדשה עם מסך '42 LED ופונקציית הSmart TV שתאפשר וגלישה ואפליקציות למינהן. הסלון הוא יחסית עם הרבה אור. השימושים העיקריים הם ערוצי הסרטים של YES ב HD כמובן והזרמה של סרטים בFHD מהסטרימר. התקציב הוא 4000 ש"ח. אני מאוד אשמח לקבל המלצה מהמומחים כאן באתר. תודה=]
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה לטלוויזית LED בגדול 42-47" התקציב הוא כ 3000-3500 ש"ח פחות חשוב שתיהיה SMART אבל חשוב הדברים הבאים: 1. עידן פלוס כלול 2. כניסת USB שמאפשרת צפיה ב MKV עם כתוביות בעברית. רצוי שהטלביזיה תהיה של אחת מהחברות הבאות: LG, SAMSUNG, PHILIPS ברפרוף מהיר בוואלה שופס תפסה את תשומת לבי הטליביזיה הזו: טלויזיה "42 LED SMART Full HD מבית PHILIPS דגם 42PFH5609 אבל אשמח לשמוע על כל המצלה אפשרית! תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
צפייה וחו"ד ראשונית על סוגי משקפיים תלת מימד וסרטים 3D רכשתי משקפיים שונות לראיית סרטי תלת מימד , טלוויזיה , זיקוקי דינור , תמונות תלת מימד . 8 סוגים שונים של משקפיים תלת מימד שנועדו לצפייה בסרטי תלת ממד ותמונות תלת מימד לדוגמא כאן : http://www.bluebuy.co.il/102719,auction_id,auction_details התמונות הסטטיות - ניתן לראות במשקפיים תלת מימד עדשות אדום כחול ואדום ירוק ישנם תמונות שנראות טוב יותר עם משקפיים עדשה כחול/ אדום לא כל כך התרשמתי מתמונות ברשת של 3D http://sites.yo-yoo.co.il/users/xcxcxc,page,13377 סרטים כל הסרטים 3D נראו טוב על משקפיים תלת מימד הצלחנו לראות את הסרטים בתלת מימד מפני שרכשתי מספר סוגי משקפים 3D יכולתי לבחור זוג שמראה טוב יותר סרטי תלת מימ…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-