אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב. מישהו יכול לתת חוות דעת על איך האוזניות האלה מDX? http://www.dealextreme.com/p/designer-s-noise-isolation-in-ear-earphone-with-microphone-for-htc-s1-more-53972 יש לחבר שלי גם אוזניות מסיליקון,שומעים בהם מצויין,וגם הם לא האוזניות הרגילות האלה שאחרי כמה שעות שאתה מוציא את האוזנייה מהאוזן יש לך כאבי טופת. יש משהו יותר מומלץ ממה שיש למעלה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל יותר ויותר במותג הסיני "KANEN". התעניינתי בדבר, וחיפוש קצר בגוגל העלה שאנשים בHEAD-FI דווקא מרוצים מהן! מדובר באוזניות IEM מדגמים KM-948 וKM-92 (מעץ..!) שעולות בערך 4-6 דולר לחתיכה מה אתם אומרים? למישהו יש ניסיון איתן? שווה להזמין? (אני יודע שאין הרבה מה להפסיד.. בכל זאת)
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקבות מעבר לz5500 / z906 אני מוכר את הATP3 המדהימים. הם במצב מצוין, ללא שום סימנים. כמה לדעתכם אפשר למכור אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות בamazon ארה"ב ב150$ לא כולל משלוח או מעמ. האוזניות שהיו לי עד עכשיו הם hd558 של סנהיזר. אני מחפש אוזניות over ear (פתוחות או סגורות) והכי חשוב זה הנוחות והאיכות. דוגמא לדגם שקורץ לי זה הhd579. אשמח לקבל המלצות תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בחיפה במחיר זול יחסית? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי פעם פוסט של אוזניות מומלצות לפי טווחי מחירים אבל אני לא מוצא אותו כרגע משום מה אשמח לקישור אם יש למישהו. בכל מקרה, הגיע הזמן להחליף את אזניות המשחק הנוכחיות שלי - הSpeedlink Medusa 5.1; הן כבר בלויות, חלודות, ומזייפות בטירוף - ולכן אשמח להמלצה לאוזניות חדשות. סגורות או חצי פתוחות. חשוב לציין שאני עם כרטיס קול אונבורד ושמפריע לי מאוד ההפרעות שאני שומע ממנו, אבל בווליום בינוני-גבוהה מרגישים את זה פחות ואין לי כסף או מקום בלוח האם להוסיף כרטיס קול XFi כלשהו. אם יש אוזניות סבירות כלשהן ובטווח המחיר שלי שמגיעות עם כרטיס קול USB שייתן לי איכות סאונד טובה יותר מאיכות הסאונד הנוכחי שהמחשב שלי מוציא - הוא יקבל עדיפות מבחינתי. מה חשוב לי (לפי סדר עדיפויות) - 1. נוחות. …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
המבחן מציג את אותו הקטע פעם אחת בתור אות ליניארי, ופעם אחת בתור הקלטה מדרייבר של רמקול. עוצמת הדיסטורשן הולכת ופוחתת ככל שמתקדמים. השאלה מתי אתם לא תוכלו להבדיל בין 2 הקבצים? האמת היא שההבדלים כמעט ולא שמיעים בעוצמות הנמוכות יותר של הדיסטורשן. בפעם הראשונה שניסיתי נפלתי במינוס 33db, בפעם השנייה כבר הצלחתי לסיים ועברתי את כל השלבים. הסטטיסטיקות לרגע הבדיקה שלי (וגם בדרך אני מתלהב שבאמת הגעתי ל-45db, כפי שמסומן). וכמובן לקישור: http://www.klippel.de/aura/default.html Anatoli.
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד בארה"ב עם יציאה ל HDMI אבל הבנתי שבארץ הטכנולוגיה שונה ולכן צריך מתאם. איך זה נקרא ומאיפה אני יכול לקנות? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפרט: כונן קשיח: SUBMICRO בנפח 4GB (הנגן הראשון בעולם) מסך: 260K צבעים בגודל 1.3" פורמטים נתמכים: WAV,WMA,MP3,OGG,FLAC,MPEG4 סוללה: עדיין לא ידוע הנגן כולל: רדיו, טייפ מנהלים, USB HOST, (מאפשר לחבר מצלמות/כרטיסי זיכרון ללא מחשב) הקלטה LINE IN. מחיר: לא ידוע תאריך השקה מתוכנן: אמצע - סוף פברואר. הנגן מנגן סרטים. עדיין לא ידוע באיזה מגבלות. הנגן הזה לא רואה ממטר את H10.
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי שאני מעוניין סוף סוף שתהיה לי את האפשרות לשמוע מוזיקה שאני אוהב כשאני מחוץ לבית ובנסיעות וכ"ו. אני מתלבט בין אם לקנות דיסקמן MP3 או נגן MP3... הקטע הוא, שאני רוצה איכות צליל טובה, אבל מוצר קומפקטי וקטן. בנוסף, אין לי גם צורב... אני חושב שאלך על נגן ולא על דיסקמן אך אשמח אם תצליחו לי להרהר בעניין יותר... עכשיו, אני ממש לא מבין בנתח השוק הזה ואין לי מושג על איכות של נגנים. אשמח אם תמליצו על נגן טוב, בתקציב שלא עולה על 600 ש"ח ורצוי עם כמות זיכרון גדולה. אם יש נגן עם כרטיס פלאש או משהו בסגנון שיאפשר לי לשאת איתי יותר קבצים אשמח לדעת עליו... תודה רבה! עומר
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה אוזניות איכותיות יותר Senheisser px100 או AKG k518 le ? יש לי את שניהם, ושניהם שוכבים לשווא מתחת למיטה. הAKG חדשים לגמרי טרם נפתחו, כך שאוכל למכור אותם. את הסנהייזר אני מכיר, שמעתי אותם רבות פעם. אגב, האוזניות יעבדו עם הCowon D2+ .
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=985481 מתאימים להגברה של 2x70 RMS 8 אום סטריו ? וביחס למחיר ולאיכות זה רמקולים כדאיים ?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלםו לכולם, אבא של אישתי החליט שנמאס לו לצרוב סרטים כל היום כדי לראות ב-DVD בסלון. התלבטות היא האם הוא באמת צריך סטרימר או אפשר להסתפק בחיבור המחשב לטלוויזיה בסלון. להלן ההתלבטויות והשאלות: אם מחברים את המחשב לטלוויזיה 1. המחשב נמצא בחדר אחר. יש חורים בקירות כדי להעביר כבלים אבל עדין, השליטה לא תהיה מאד נוחה, אלא אם נחבר מקלדת אלחוטית חזקה. 2. אני מניח שיש צורך בכרטיס מסך עם יציאת HDMI. אני יודע שיש היום כבלי HDMI שמעבירים גם אודיו, השאלה איך זה עובד בדיוק מבחינת כרטיס המסך? האם כל טלוויזיה תומכת בזה (יש לו TOSHIBA-REGZA 42RV635)? יש לכם המלצות על כרטיס מסך לא יקר שתומך בזה? אם קונים סטרימר 1. איזה סטרימר מומלץ? ??? אני צריך משהו לא יקר ובעיקר הכי ידידותי למשתמש, נוח לתפע…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברה הSSv2 בנות ה-3,4 מתחילות לא לספק תסחורה והמיקרופון בכלל.. אז אשמח אם תמליצו לי על אוזניות קשת עד 300 אם צריך איזה חריגה של 50 שח חשוב שיהיה מיקרופון ושיתאימו לאיזה 70 אחוז מוסיקה כל השאר גיימינג סרטים וזה.. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שהפורום הזה הוא המקום המתאים לשאול... קיבלתי מהוט ממיר magic hd ללא רכיב הקלטה, בתיעוד של הממיר כתוב שניתן להוסיף כונן 2.5". השאלה שלי היא האם במידה שאוסיף את הכונן אוכל להקליט אליו תוכן או שזה דורש איזשהו שינוי תוכנתי של הוט (הענקת הרשאות הקלטה)? מישהו ניסה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, עשיתי חיפוש באינטרנט של ממירים אבל זה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי אז אשמח להיעזר בכם בעיקרון אני מחפש ממיר חיצוני שיתחבר לטלוויזיה, יכלול בתוכו אפשרות לקליטת עידן + עם אפשרות להקלטת תכניות, בנוסף חשוב לי שהממיר יהיה גם סוג של סטרימר, כלומר, שתהיה לי האפשרות להתקין אפליקציות מהחנות כמו למשל נטפליקס, מאקו TV וכו', להזרים מדיה ולהשתמש בקודי. (כמובן שיהיה עם תמיכה בעברית) האם קיימת חיה כזו? אשמח להכוונה ועזרה. מצאתי שני דגמים ברשת אך לא בטוח אם הם מתאימים ועונים על הדרישות אז אם מישהו מכיר/מבין אשמח להתייחסות 1. MECOOL KIII Pro 2. TV BOX Magicsee C400 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טלויזיה גדולה לסלון, בהתחלה חשבתי ללכת על FHD בעקבות המלצות כאן, אבל בפועל מתחילים לזרום תכנים כבר ב4K וחשבתי שלא יהיה חכם לוותר על זה. ראיתי דגם במחיר מעולה ביחס לכאן, ורציתי לשמוע חוות דעת, לוודא שהדגם מוצלח. אני לא בררן יתר על המידה ולא חולה טכנולוגיה, רוצה טלויזיה עם יחס מחיר/תועלת הכי טוב, במחיר שאני יכול להרשות לעצמי. הדגם הוא LG 55UB820T והוא זול סביב 500$ משאר הטלויזיות ממותגים מובילים 4K בגודל הזה. http://www.dicksmith.com.au/lg-55-139cm-ultra-hd-smart-led-tv-55ub820t-dsau-ge4089 תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ש לי בבית בסלון טלוויזית CRT ישנה של טושיבה בגודל 34 אינץ' ויש לי טלוויזית LCD של LG בגודל 37 אינץ' בקומה למעלה. הLCD הוא מדגם 37LG55FR. יש לי ממירים של YES בבית והטלוויזית LCD מחוברת גם למחשב מדיה סנטר עם כרטיס טלוויזיה. עכשיו התחיל המונדיאל וכשראיתי את המונדיאל דרך המדיה סנטר לא ראו טוב. עברתי לשידור דרך הממיר של YES ושם רואים הרבה יותר טוב אבל עדיין קצת מטושטש. מה שמוזר הוא שבטלוויזיה בסלון הCRT רואים חד ומצויין ויותר טוב מהLCD. האם זה קשור לזה שבLCD אני יושב במרחק יותר קרוב לטלוויזיה ולעומת זאת בסלון אני יושב רחוק מהטלוויזיה? אם לא מה ניתן לעשות? קישור לאתר LG: http://www.lg.com/il/tv-and-home-ent...d-37LG55FR.jsp
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אשמח לקבל המלצה על טלוויזיית 42" - עד 6000 ש"ח. בנוסף רציתי לשאול כמה שאלות - 1.האם בגדלים האלה עדיפה פלסמה על LCD ? (שמעתי המלצה כזאת...) 2.האם שווה לחשוב גם על HDR ולא רק על FHD ? 3.האם כדאי לקנות טלוויזיה ביחס של 16:9 או ב ratio אחר ? הטלוויזייה תשמש לצפייה בשידורים רגילים ולמשחק (PlayStation3) מן הסתם עדיף שתהיה אחריות ארוכה לטלוויזיה. *יש אפשרות שאקנה גם טלוויזיית 32 " . יש איפשהו מבצע אטרקטיבי לשתי טלוויזיות ? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לחבר שלי יש אולפן הקלטות ביתי קטן כזה [לא לשימוש מסחרי] והוא צריך כרטיס קול טוב, עכשיו, עוד אין לו תקציב כי הוא לא יודע איזה טווח מחירים יש.. יש אפשרות להמלצות לכרטיס קול טוב? ואם אפשר קצת הסבר על טווח המחירים, כמה עולה פשוט כמה טוב וכמה מקצועי?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב דיי דל, אבל הלכו לי האוזניות הישנות ואין לי הרבה לבזבז. עכשיו יש לי בעיה בצורה של האוזן שהיא לא מסוגלת לתפוס ממש טוב את הסוג אוזניות הסטנדרטי/סטייל אייפוד ( ) ואחריי כמה צעדים של ריצה זה נופל. אז מבחינתי אוזניות כפתור רגילות הם מחוץ לתחום. אז בשביל לרוץ אני צריך או In ear או סטייל כזה - , בקיצור משהו שיחזיק ולא יפול או יזוז במהלך הריצה. תקציב של 250 ש"ח. מתכוון להזמין היום/בימים הקרובים אז בבקשה תתנו תגובות כי אני לא רוצה להתקע בלי אוזניות. לאחר קצת חפירות אני חושב שכדאי לי ללכת על ה Sennheiser CX300, Sennheiser omx70/80 דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לפני שלושה ימים קיבלתי הודעה סופית מאחד ממנהלי האתר שאישר לי לכתוב ביקורת על המכשיר הנ"ל (שכמובן רכשתי לא מזמן). המטרה העיקרית שלי זה להשוואות אותו לדגם הקודם (H1xx) וכמובן לשאר המתחרים, הבסיס לביקורת שלי תהיה הביקורת המעולה על הסדרה הקודמת שנכתבה על-ידי עמרי עמוס - לחץ פה לביקורת אני יתחיל לכתוב את הביקורת מחר, ויעדכן אותה פה תוך כדי, שהיא תהיה מוכנה אני ישלח אותה לפירסום בעמוד הראשי. כל מי שרוצה לעזור (כל בעל מכשיר מסדרת H3xx שרוצה להגיד משהו בקשר לביקורת\מכשיר) מוזמן לעשות זאת או פה או דרך הודעה פרטית אלי. עריכה - דרך אגב, לי יש את הגרסה הבינלאומית, לא האמריקאית. עדכון אחרון: הביקורת מוכנה ב200%, רק תמונות חסרות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר הרבהההההההההההה מאוד נדנודים בפסח (תאמינו לי כבר כולם צעקו שהם רוצים לסיים את הסדר הזה וללכת הביתה...) קיבלתי לידי 400 ש"ח במזומן! אני מעוניין לקנות נגן DVD לחדר שלי כדי להתנתק מהמחשב לצורכי סרטים (כמובן, שאני אנצל את הנגן כמערכת סטריאו). הנגן יתחבר לרמקולים של Crative דגם 5700 (יש חיבור Coaxcial ו Digital) במערכת... עכשיו השאלה היא איזה חברות אתם ממליצים? מה כדי? האם שווה לי להוסיף עוד 200 ש"ח ולקנות משהו הרבה יותר טוב? איפה כדאי לקנות? ושאלה מאוד מאוד חשובה... השם שווה לי להשקיע עוד ולקנות עם אפשרות ל Divx או שכרגע להתסדר עם העובדה שהמחשב מחובר גם כן לטלויזיה, ואני אוכל לראות סרטי DIVX משם... בקיצור, מה אתם ממליצים? הלכתי לZap , Walla , NetAction וראיתי כל מיני ד…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש ברשותי כרטיס קוול ישן של קריאטיב AEW 64 ויש לו שתיי יציאות אז הייתי רוצה לדעת מה פשר כל אחת ומה ההבדל בינהן
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-