אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
בא לי לשדרג קצת את הSR-80 שלי שאני מאוד אוהב אבל אני פשוט רוצה יותר טוב כי אני אהנה מהן יותר http://www.headphone.com/guide/by-manufacturer/ultimate-ears/ultimate-ears-superfi-5pro-black.php חשבתי על אלה, איך הן? למישהו כאן יש ניסיון איתן? לא קריטי לי IN EAR או לא פשוט עדיף לי כי אני אסתובב איתן (עם הSR-80 אין לי בעיה להסתובב, פשוט חבל לי קצת שהן לא מבודדות) שקלתי גם SR-225, לא בטוח מה אני רוצה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת מה אתם חושבים על המסך של סמסונג LA37d550 לא מצאתי סקירות בשום מקום וזה מסך שהמליצו לי בחנות ולכן אני חושש :-) אני הבנתי שלא כל כך מפתחים טלוויזיות בגודל 37 תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלםו לכולם, אבא של אישתי החליט שנמאס לו לצרוב סרטים כל היום כדי לראות ב-DVD בסלון. התלבטות היא האם הוא באמת צריך סטרימר או אפשר להסתפק בחיבור המחשב לטלוויזיה בסלון. להלן ההתלבטויות והשאלות: אם מחברים את המחשב לטלוויזיה 1. המחשב נמצא בחדר אחר. יש חורים בקירות כדי להעביר כבלים אבל עדין, השליטה לא תהיה מאד נוחה, אלא אם נחבר מקלדת אלחוטית חזקה. 2. אני מניח שיש צורך בכרטיס מסך עם יציאת HDMI. אני יודע שיש היום כבלי HDMI שמעבירים גם אודיו, השאלה איך זה עובד בדיוק מבחינת כרטיס המסך? האם כל טלוויזיה תומכת בזה (יש לו TOSHIBA-REGZA 42RV635)? יש לכם המלצות על כרטיס מסך לא יקר שתומך בזה? אם קונים סטרימר 1. איזה סטרימר מומלץ? ??? אני צריך משהו לא יקר ובעיקר הכי ידידותי למשתמש, נוח לתפע…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי שאני מעוניין סוף סוף שתהיה לי את האפשרות לשמוע מוזיקה שאני אוהב כשאני מחוץ לבית ובנסיעות וכ"ו. אני מתלבט בין אם לקנות דיסקמן MP3 או נגן MP3... הקטע הוא, שאני רוצה איכות צליל טובה, אבל מוצר קומפקטי וקטן. בנוסף, אין לי גם צורב... אני חושב שאלך על נגן ולא על דיסקמן אך אשמח אם תצליחו לי להרהר בעניין יותר... עכשיו, אני ממש לא מבין בנתח השוק הזה ואין לי מושג על איכות של נגנים. אשמח אם תמליצו על נגן טוב, בתקציב שלא עולה על 600 ש"ח ורצוי עם כמות זיכרון גדולה. אם יש נגן עם כרטיס פלאש או משהו בסגנון שיאפשר לי לשאת איתי יותר קבצים אשמח לדעת עליו... תודה רבה! עומר
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך הוא מתחבר לכרטיס קול? ב 2 כבלים (REAR\FRONT) או 3 (REAR\FRONT\CENTER&SUB) ?? אני יודע שאין בו סנטר אבל בכל זאת אולי הוא משתמש ביציאה בשביל הסאב?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפרט: כונן קשיח: SUBMICRO בנפח 4GB (הנגן הראשון בעולם) מסך: 260K צבעים בגודל 1.3" פורמטים נתמכים: WAV,WMA,MP3,OGG,FLAC,MPEG4 סוללה: עדיין לא ידוע הנגן כולל: רדיו, טייפ מנהלים, USB HOST, (מאפשר לחבר מצלמות/כרטיסי זיכרון ללא מחשב) הקלטה LINE IN. מחיר: לא ידוע תאריך השקה מתוכנן: אמצע - סוף פברואר. הנגן מנגן סרטים. עדיין לא ידוע באיזה מגבלות. הנגן הזה לא רואה ממטר את H10.
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני על סף קנייה של רמקולים KING של חברת MAGNUM http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7776&afid=1036 ורסיבר של חברת ONKYO מסוג TXSR601 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=SR601&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=4&aff=Zap〈=he מה דעתכם? (אגב אני קונה מתצוגה/יד שנייה) כך שהמכיר שונה. אני משתמש במערכת ל- 60% סרטים וכ- 40% מוסיקה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברה הSSv2 בנות ה-3,4 מתחילות לא לספק תסחורה והמיקרופון בכלל.. אז אשמח אם תמליצו לי על אוזניות קשת עד 300 אם צריך איזה חריגה של 50 שח חשוב שיהיה מיקרופון ושיתאימו לאיזה 70 אחוז מוסיקה כל השאר גיימינג סרטים וזה.. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טלויזיה גדולה לסלון, בהתחלה חשבתי ללכת על FHD בעקבות המלצות כאן, אבל בפועל מתחילים לזרום תכנים כבר ב4K וחשבתי שלא יהיה חכם לוותר על זה. ראיתי דגם במחיר מעולה ביחס לכאן, ורציתי לשמוע חוות דעת, לוודא שהדגם מוצלח. אני לא בררן יתר על המידה ולא חולה טכנולוגיה, רוצה טלויזיה עם יחס מחיר/תועלת הכי טוב, במחיר שאני יכול להרשות לעצמי. הדגם הוא LG 55UB820T והוא זול סביב 500$ משאר הטלויזיות ממותגים מובילים 4K בגודל הזה. http://www.dicksmith.com.au/lg-55-139cm-ultra-hd-smart-led-tv-55ub820t-dsau-ge4089 תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ש לי בבית בסלון טלוויזית CRT ישנה של טושיבה בגודל 34 אינץ' ויש לי טלוויזית LCD של LG בגודל 37 אינץ' בקומה למעלה. הLCD הוא מדגם 37LG55FR. יש לי ממירים של YES בבית והטלוויזית LCD מחוברת גם למחשב מדיה סנטר עם כרטיס טלוויזיה. עכשיו התחיל המונדיאל וכשראיתי את המונדיאל דרך המדיה סנטר לא ראו טוב. עברתי לשידור דרך הממיר של YES ושם רואים הרבה יותר טוב אבל עדיין קצת מטושטש. מה שמוזר הוא שבטלוויזיה בסלון הCRT רואים חד ומצויין ויותר טוב מהLCD. האם זה קשור לזה שבLCD אני יושב במרחק יותר קרוב לטלוויזיה ולעומת זאת בסלון אני יושב רחוק מהטלוויזיה? אם לא מה ניתן לעשות? קישור לאתר LG: http://www.lg.com/il/tv-and-home-ent...d-37LG55FR.jsp
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לפני שלושה ימים קיבלתי הודעה סופית מאחד ממנהלי האתר שאישר לי לכתוב ביקורת על המכשיר הנ"ל (שכמובן רכשתי לא מזמן). המטרה העיקרית שלי זה להשוואות אותו לדגם הקודם (H1xx) וכמובן לשאר המתחרים, הבסיס לביקורת שלי תהיה הביקורת המעולה על הסדרה הקודמת שנכתבה על-ידי עמרי עמוס - לחץ פה לביקורת אני יתחיל לכתוב את הביקורת מחר, ויעדכן אותה פה תוך כדי, שהיא תהיה מוכנה אני ישלח אותה לפירסום בעמוד הראשי. כל מי שרוצה לעזור (כל בעל מכשיר מסדרת H3xx שרוצה להגיד משהו בקשר לביקורת\מכשיר) מוזמן לעשות זאת או פה או דרך הודעה פרטית אלי. עריכה - דרך אגב, לי יש את הגרסה הבינלאומית, לא האמריקאית. עדכון אחרון: הביקורת מוכנה ב200%, רק תמונות חסרות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, ראיתי פרסום של באג על אוזניות JBL Tempo J03B ב250 ש"ח במקום ב300. קישור המוזיקה שאני שומע היא בעיקר אלקטרונית: ארמין ואן ביורן ודומיו, אינפקטד מאשרום, דאבסטפ. וגם דאנס- מאלה שנכנסים לUK40. בנוסף גם רוק של פעם - סקורפיונס וכו', אבל פחות. אני מאוד אוהב באסים, אבל בלי להתפשר על הטרייבל. משתמש בסמסונג גלקסי או לאפטופ. מחפש אוזניות ON EAR עם בידוד רעשים סביר (שלא כל מי שמסביבי ישמע איתי ביחד) האם הJBL הן אוזניות מומלצות? או, בעצם - מה מומלץ לי עד 300 ש"ח? (ועדיף פחות). ניסיתי אותם בחנות מול הAKG-512 - מבחינתי הJBL הובילו בתחום הבאסים והווליום, והAKG נתנו יותר טרייבל ויותר "פרטים". תודה, b-or
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי את התמונה הזאת ולא הבנתי כלום [רמקולים למחשב] מה כל החיבורים האלה?!?! לאן הם מתחברים (לא נראה לי שיש כל כך הרבה כניסות במחשב..)?? מישהו מוכן לפרט קצת? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס קול Asus Xonar D2X ורמקולים של Altec Lansing FX6021. מכיוון שהכרטיס קול לא תומך בחיבורים של האוזניות מקדימה, אני מחברת את האוזניות לחיבור שנמצא בפנל של הרמקולים. השאלה שלי אם זה לא פוגע באיכות הסאונד. הבעיה שזה לא נוח לחבר את האוזניות לכרטיס קול מאחורה. אני מניחה שאם אחבר כבל מאריך לכרטיס קול זה יכול גם לפגוע באיכות הסאונד. איך בכל זאת כדאי לחבר את האוזניות בלי לפגוע באיכות הסאונד? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, חבר'ה! מקווה שתוכלו לעזור לי למה לא מצאתי פתרון בשומקום! אני בונה איזה מתקן מסויים בחצר בו ארצה לחבר שתי אוזניות [marshall major]- לטלפון אנדרואיד, ולהשמיע דרך 2 האוזניות הללו מוזיקה בלופ, למשך 4 ימים רצוף. הבנתי שבכדי לספק ווליום טוב ל-2 אוזניות- אצטרך מגבר. Headphone Amp. ויהיה זה חייב להיות מגבר נייד\קטן שאין לו גם בעיה להיות מחובר כל הזמן לחשמל\למטען שלו, מבלי להתחמם או לעשות בעיות. הקטע הוא שאני לא מבין איזה מגבר אוזניות נייד מתאים לי ושלא עולה יותר מ-50$ [כי הכל יקר]. שמתי לב שישנם שני סוגי מגברים: 1. מגבר למחשב ולטלפון- לדוג', יש את ה- Creative Labs SoundBlaster E1, שנראה מתאים מבחינת 2 כניסות האוזניות שלו והגודל הקומפקטי, אבל הביקורות לא מ…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד בארה"ב עם יציאה ל HDMI אבל הבנתי שבארץ הטכנולוגיה שונה ולכן צריך מתאם. איך זה נקרא ומאיפה אני יכול לקנות? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לקראת רכישה של זוג אוזניות כאלו, המחיר הוא 710 ש"ח מארה"ב כולל משלוח ומיסים. יש אנשים עם ניסיון איתם? אפילו עם הJAYBIRD X?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מתלבט לגבי אוזניות קשת קטנות להליכה (מחוברות לפלאפון כנגן) וראיתי את הsony mdr-zx600 ואת AKG K450BLU מה ההבדל ביניהם? ואלו נחשבות יותר יציבות על הראש ואיכותיות יותר? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=985481 מתאימים להגברה של 2x70 RMS 8 אום סטריו ? וביחס למחיר ולאיכות זה רמקולים כדאיים ?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם בגלל כדאי לי לקנות איזה PX 200 או MDR-Q33LP SONY או MX-300 לא אהבתי את הצורה של הPX....אבל האם האוזניות באמת שוות כל כך? אם למישהו יש עוד הצעות לאוזניות ואני מעדיף כמה שיותר קטנות ונוחות אז שיציע ובאמת כדאי לי להחליף את האוזניות שבאות עם הIRIVER? או שהם טובות מספיק? אני אוהב צליל נקי וטוב, באסים טובים ואיכות אתם חושבים שאוזניות הIRIVER יספקו את זה? או לקנות אוזניות אחרות?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לצערי מכרתי את הסט 5.1 שלי מפאת חוסר מקום בדירה. איפה אני יכול למצוא היום את ה ATP3 ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך לטלביזיה בסלון. המרחק בין החדר שלי בו נמצא המחשב לבין הסלון בערך 15 מטר. מה שאני רוצה לדעת זה איזה רכיבים אני צריך לקנות בשביל לחבר את המחשב לLCD בסלון בשביל לקבל FULL HDMI, כמה זה יעלה והאם זה מסובך לעשות את זה. בתודה, דודי.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב חדש וברצוני להשקיע ברמת סאונד גבוהה. כרגע במחשב הנוכחי יש כרטיס קול של חברת קריאטיב soundblaster 7.1 24 bit שאני מרוצה ממנו במידה מספקת. כמעבר למחשב חדש ובקידום של היום חשבתי להשתדרג. המערכת שיש ברשותי הינה מערכת ברמה גבוהה הכוללת רסיבר של חברת פיוניר דגם vsx-1016v זוג רמקולים רצפתיים של חברת klipsch מדגם RF 82 ובנוסף סאב וופאר גם כן של חברת klipsch. במחשב הבא שאני הולך לקנות יהיה מותקן לוח אם הבא:Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155 . האם קניית כרטיס קול תשפר את איכות השמע ? מסקירה שעשיתי ראיתי שכרטיס קול מחברת m-audio נחשבים מעולים לעבודה מקצועית. ברצוני להשקיע על כרטיס קול סביב ה 500 ₪(במידה ואכן יהיה שיפור בשמע). האם יש לכם המ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, עשיתי חיפוש באינטרנט של ממירים אבל זה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי אז אשמח להיעזר בכם בעיקרון אני מחפש ממיר חיצוני שיתחבר לטלוויזיה, יכלול בתוכו אפשרות לקליטת עידן + עם אפשרות להקלטת תכניות, בנוסף חשוב לי שהממיר יהיה גם סוג של סטרימר, כלומר, שתהיה לי האפשרות להתקין אפליקציות מהחנות כמו למשל נטפליקס, מאקו TV וכו', להזרים מדיה ולהשתמש בקודי. (כמובן שיהיה עם תמיכה בעברית) האם קיימת חיה כזו? אשמח להכוונה ועזרה. מצאתי שני דגמים ברשת אך לא בטוח אם הם מתאימים ועונים על הדרישות אז אם מישהו מכיר/מבין אשמח להתייחסות 1. MECOOL KIII Pro 2. TV BOX Magicsee C400 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-