אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב נייד בארה"ב עם יציאה ל HDMI אבל הבנתי שבארץ הטכנולוגיה שונה ולכן צריך מתאם. איך זה נקרא ומאיפה אני יכול לקנות? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הלכו לעולמם ה CX300 ועכשיו אני מחפש משהו חדש אני רוצה משהו טוב עד 200 שקל חריגה עד 300 אבל צליל כמה שיותר נקי ובאס שיהיה כמה שיותר מודגש !! אני שומע רוק וזה חשוב בכל מקרה התעניינתי בCX500 אבל כבר KSP לא מוכרים אותם ולכן ירדתי מהם (אין אותם במקום אחר בדרום) אז חפשתי משהו אחר ראיתי את Shure SE102 ואת AKG Q350 (בבאג) מה הכי מומלץ ואם יש משהו במחיר הזה שטוב יותר משניהם אניי ישמח לשמוע עריכה : עזבו יקר לי מדיי האוזניות האלה לא שווה השקעה מה אפשר להביא בעד 200 שקל שיהיה לו את הנתונים שבקשתי?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי ממיר דיגיטאלי של אפקס - STB230 הקלטתי ממנו ע"ג דיסק און קי האם יש אפשרות לצפות בחומר המוקלט במחשב (נגן מסויים ? קודק ?) ? האם יש אפשרות להמיר אותו לפורמט סטנדרטי ? תודה הרבה לכל העוזרים !
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=985481 מתאימים להגברה של 2x70 RMS 8 אום סטריו ? וביחס למחיר ולאיכות זה רמקולים כדאיים ?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך LCD 32 אינץ לסלון במחיר של עד 2000 שקל. חשוב לי שיהיה לו אפשרות חיבור לHDMI כדי שאני אוכל לחבר את המחשב ....(האם חיבור HDMI מהמחשב לטלויזיה מעביר גם אודיו ? ) אם יהיה לו כניסת USB כדי לחבר כונן קשיח זה גם יהיה מאוד נחמד . אני לא כל כך מבין בנושא מסכים ומה למעשה ההבדלים .... חשבתי ללכת על זה : http://www.21.tv/p-94984/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%94_Dantax מה אתם חושבים? יש טוב יותר ? איך הוא ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, מצורף שרטוט של הדירה שאני רוצה לאבזר. הסטטוס כרגע הוא 1. ללא רמקולים למחשב 2. רמקולים BUILT IT במסך טלוויזיה 3. חוטים מושחלים בשביל כל הרמקולים שציירתי בשרטוט (סנטר, סאב, 4 היקפיים) 4. ללא רסיבר - הוא אמור להיות איפה שהטלוויזיה - לשם כלל החוטים מגיעים. מה אני רוצה / שואל רוצה לקנות רסיבר ורמקולים לדירה ושגם המחשב יחובר (אלחוטית?) לרסיבר בצורה כלשהי. כשהמחשב מחובר - ה"תצורה" של הרמקולים צריכה להיות שונה מאשר כשהטלוויזיה / מקרן עובדים. כלומר הרמקול הקדמי -ימני הופך להיות קדמי - שמאלי והרמקול הימני-אחורי הופך להיות קדמי-שמאלי. כלומר הכל עושה שיפט 90 מעלות (סוג של..). זה אפשרי? על איזה רמקולים הייתם ממליצים לחדר כזה? על איזה רסיבר? יש פתרון להעברה של סאונד מהמחשב למערכת…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם,יצא לי לקרוא הרבה זמן באתר, וגם להשתמש בכמה מדריכים. כעת יש לי בעיה שלא מצאתי לה עד עכשיו פיתרון,אני לא בטוח עם זה אפשרי אך אני בכל זאת רוצה להיות בטוח. אז ככה יש לי מערכת קולנוע sony dav-dz30, יש לה רק את שלושת היציאות ה"רגילות"-צהוב,אדום,לבן. ממיר-HOT VOD לא HD. וטלויזיה-LG Scarlet 32 בינתיים במערכת הקולנוע הצלחתי רק לשמוע סרטים בDVD ורדיו. השאלה שלי היא אם יש אפשרות, גם אם נדרש ציוד נוסף, לשמוע את השידורים בטלויזיה. תודה לכל העוזרים מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיברתי את כל הרמקולים למגבר Yamaha RX-A6 חיברתי את הטלוויזיה לחיבור שרשום עליו hdmi out 1 eARC/ARC את המחשב חיברתי לhdmi 1 אם אני צופה דרך המחשב שם על הערוץ של hdmi 1 והכל עובד מעולה אם אני רוצה לצפות דרך הטלוויזיה לא משנה מה אני עושה זה לא עובד אין לי מושג לאיזה ערוץ להעביר בישביל שהוא יקבל סאונד מהטלוויזיה ניסיתי לחבר אותה גם לhdmi 2 אבל אז הטלוויזיה לא קראה את המגבר מה הדרך הנכונה לחבר את הכל שאני אוכל לקבל סאונד גם דרך המחשב וגם דבר הטלוויזיה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
למה לא עורכים מפגשי אוזניות, כמו שעושים הרבה בחו"ל? מלא פעמים אני רואה ב-head fi אנשים שמדברים על כמה הם נהנים לשמוע אוזניות שבלי המפגשים הם לא יכולים, להקשיב להשפעה של מגברים ו-dacים שונים על האוזניות וכו'. אני חושב שיש פה קהל לא קטן של חובבי אוזניות, עם ציוד לא מבייש בכלל וחבל לי שאנחנו לא מארגנים אף פעם.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכרטיס הזה כבר הגיע לארץ או שזה סתם תרגיל ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11658 המחיר שלו סבבה יחסית לרמה שלו .
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לפני שלושה ימים קיבלתי הודעה סופית מאחד ממנהלי האתר שאישר לי לכתוב ביקורת על המכשיר הנ"ל (שכמובן רכשתי לא מזמן). המטרה העיקרית שלי זה להשוואות אותו לדגם הקודם (H1xx) וכמובן לשאר המתחרים, הבסיס לביקורת שלי תהיה הביקורת המעולה על הסדרה הקודמת שנכתבה על-ידי עמרי עמוס - לחץ פה לביקורת אני יתחיל לכתוב את הביקורת מחר, ויעדכן אותה פה תוך כדי, שהיא תהיה מוכנה אני ישלח אותה לפירסום בעמוד הראשי. כל מי שרוצה לעזור (כל בעל מכשיר מסדרת H3xx שרוצה להגיד משהו בקשר לביקורת\מכשיר) מוזמן לעשות זאת או פה או דרך הודעה פרטית אלי. עריכה - דרך אגב, לי יש את הגרסה הבינלאומית, לא האמריקאית. עדכון אחרון: הביקורת מוכנה ב200%, רק תמונות חסרות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/566420-%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9F-(%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%9F-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95)-%D7%96%D7%A7%D7%95%D7%A7-%D7%9C%D7%A2%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%98-%D7%91%D7%93%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%95%D7%93%D7%94! יש שני מועמדים סופיים למסך הקרנה במלאי: (1) ה-GRANDVIEW בגודל 120 אינטש http://softec.co.il/product--7672.aspx (2) ה-WEGA בגודל 133 אינטש http://softec.co.il/product--8386.aspx שניהם במלאי, שניהם באותו מחיר. לראשון מוניטין מעולים, השני סיני מוכר יחסית אבל גדול יותר. אשמח לעצתכם, רגע לפני קניה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להמליץ על רמקולים למחשב? בעיקר למוזיקה וגיימינג עדיפות לתמיכה וAUX או BT לא משהו מאסיבי בגודל שעושה עבודה סבירה לא מצופה מעל ומעבר במחירים לא גבוהיים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם האם קיים פתרון זול(עד 600 שח) שיכול להריץ xbmc, סרטים ב720p, שהוא בגודל קופקטי עם כניסת usb? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סתם שאלה כי באתר של Altec Lansing יש יצוג של מוצר שניקרא ATP 4 . ועוד משהו ....בתאור המוצר של ATP 5 במפרטים המומלצים רשום " הספק כולל מארבעה רמקולים לוויניים ויחידת באסים של RMS 800W טהורים" 800?? ועוד משהו לידע כללי........מה עדיף ATP 5 או ADA880 (שלא מצאתי אותם באתר של Altec ) , שהם בערך אותו מחיר .
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רכב עכשיו ואני רוצה שיהיה בו מערכת שישמעו טוב יש לי רדיו דיסק אבל הוא ממש לא איכותי אז אפשר להגיד שאני צריך רדיו דיסק מגבר רמקולים ולא יודע בדיוק מה זה כולל. אני לא יכול לתת לכם את הסכום שאני יכול להשקיע כי אין לי מושג בזה ולא יודע כמה עולה משהו סביר או יותר מזה, אז תדריכו אותי במחירים ובמה כדי לקנות. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות בamazon ארה"ב ב150$ לא כולל משלוח או מעמ. האוזניות שהיו לי עד עכשיו הם hd558 של סנהיזר. אני מחפש אוזניות over ear (פתוחות או סגורות) והכי חשוב זה הנוחות והאיכות. דוגמא לדגם שקורץ לי זה הhd579. אשמח לקבל המלצות תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב. מישהו יכול לתת חוות דעת על איך האוזניות האלה מDX? http://www.dealextreme.com/p/designer-s-noise-isolation-in-ear-earphone-with-microphone-for-htc-s1-more-53972 יש לחבר שלי גם אוזניות מסיליקון,שומעים בהם מצויין,וגם הם לא האוזניות הרגילות האלה שאחרי כמה שעות שאתה מוציא את האוזנייה מהאוזן יש לך כאבי טופת. יש משהו יותר מומלץ ממה שיש למעלה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל יותר ויותר במותג הסיני "KANEN". התעניינתי בדבר, וחיפוש קצר בגוגל העלה שאנשים בHEAD-FI דווקא מרוצים מהן! מדובר באוזניות IEM מדגמים KM-948 וKM-92 (מעץ..!) שעולות בערך 4-6 דולר לחתיכה מה אתם אומרים? למישהו יש ניסיון איתן? שווה להזמין? (אני יודע שאין הרבה מה להפסיד.. בכל זאת)
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בא לי לשדרג קצת את הSR-80 שלי שאני מאוד אוהב אבל אני פשוט רוצה יותר טוב כי אני אהנה מהן יותר http://www.headphone.com/guide/by-manufacturer/ultimate-ears/ultimate-ears-superfi-5pro-black.php חשבתי על אלה, איך הן? למישהו כאן יש ניסיון איתן? לא קריטי לי IN EAR או לא פשוט עדיף לי כי אני אסתובב איתן (עם הSR-80 אין לי בעיה להסתובב, פשוט חבל לי קצת שהן לא מבודדות) שקלתי גם SR-225, לא בטוח מה אני רוצה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי שאני מעוניין סוף סוף שתהיה לי את האפשרות לשמוע מוזיקה שאני אוהב כשאני מחוץ לבית ובנסיעות וכ"ו. אני מתלבט בין אם לקנות דיסקמן MP3 או נגן MP3... הקטע הוא, שאני רוצה איכות צליל טובה, אבל מוצר קומפקטי וקטן. בנוסף, אין לי גם צורב... אני חושב שאלך על נגן ולא על דיסקמן אך אשמח אם תצליחו לי להרהר בעניין יותר... עכשיו, אני ממש לא מבין בנתח השוק הזה ואין לי מושג על איכות של נגנים. אשמח אם תמליצו על נגן טוב, בתקציב שלא עולה על 600 ש"ח ורצוי עם כמות זיכרון גדולה. אם יש נגן עם כרטיס פלאש או משהו בסגנון שיאפשר לי לשאת איתי יותר קבצים אשמח לדעת עליו... תודה רבה! עומר
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
בעקבות מעבר לz5500 / z906 אני מוכר את הATP3 המדהימים. הם במצב מצוין, ללא שום סימנים. כמה לדעתכם אפשר למכור אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בחיפה במחיר זול יחסית? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר הרבהההההההההההה מאוד נדנודים בפסח (תאמינו לי כבר כולם צעקו שהם רוצים לסיים את הסדר הזה וללכת הביתה...) קיבלתי לידי 400 ש"ח במזומן! אני מעוניין לקנות נגן DVD לחדר שלי כדי להתנתק מהמחשב לצורכי סרטים (כמובן, שאני אנצל את הנגן כמערכת סטריאו). הנגן יתחבר לרמקולים של Crative דגם 5700 (יש חיבור Coaxcial ו Digital) במערכת... עכשיו השאלה היא איזה חברות אתם ממליצים? מה כדי? האם שווה לי להוסיף עוד 200 ש"ח ולקנות משהו הרבה יותר טוב? איפה כדאי לקנות? ושאלה מאוד מאוד חשובה... השם שווה לי להשקיע עוד ולקנות עם אפשרות ל Divx או שכרגע להתסדר עם העובדה שהמחשב מחובר גם כן לטלויזיה, ואני אוכל לראות סרטי DIVX משם... בקיצור, מה אתם ממליצים? הלכתי לZap , Walla , NetAction וראיתי כל מיני ד…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-