אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות נגן MP3 בעל נפח של 15GB לפחות, אני לא צריך שום פיצרים מיוחדים, רק שינגן באיכות טובה ויהיה בעל נפח גדול. קראתי ביקורות על ה H10 20GB, אבל הרבה אנשים לא מרוצים ממנו, הוא נתקע, אם הבטריה נשברת אי אפשר להחליף אותה ועוד. קראתי גם על הH320 והרבה אומרים שהוא טוב, אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום, והוא יחסית יקר. מה אתם אומרים? תציעו לי נגן טוב. כמו כן, עד כמה נגני HDD שבירים? האם אני יכול לרוץ איתו, הוא יעשה Skipping? תודה.
-
- 12 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מישהו מכיר תחברה maraton? אם למישהו יש מושג על קיום אתר שלה אני ישמח לקבל תנקס חוץ מזה אם משיהו קנה מוצרים שלה שיתן חוות דעת plz תנקס
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אפשרות לקנות טלויזיה מארה"ב ושהיא תגיע לארץ בלי תוספת מכס השאלה שלי היא איזו טלויזיה עדיפה במחיר של 1200 דולר (200 דולר לכאן או לשם לא משמעותיים אם התמורה משתלמת) האם כדאי להשקיע בFULL HD או שכדאי להסתפק ב HD ready? השימוש העיקרי יהיה לראות בה סרטים במקום במסך של המחשב כמה זמן יקח לשידורי HD להגיע לארץ למי שיודע? העדפה לחברות עם שם מוכר 37-40 אינטצ' http://electronics.listings.ebay.com/Televisions_LCD-Flat-Panel-TVs_W0QQfromZR4QQsacatZ61397QQsocmdZListingItemList תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה טלוויזות 29"+ CRT מומלץ לקנות היום לסלון ? וגם איזה טלוויזית LCD מומלץ לקנות לסלון שתהיה בגודל תמונה לא רחב זהה ל 29" CRT וגם שתחובר רוב הזמן לממיר של HOT ותציג איכות טובה ? אני מחפש דגמים שניתן להשיג בחנויות חשמל ולא משהו ביבוא איזוטרי. בסוף הלכתי על ה 37lc53 של LG זה 37 אינץ, איך היא יחסית לתחרות שלה בגודל זה ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב היה 170 ש"ח מלכתחילה, אז לפני שתמליצו, אני לא יכול להעלות אפילו בשקל מעל ל-300 ש"ח! העליתי ל-300 ש"ח כי ראיתי שבתקציב הקודם היה אפשר להשיג רק CREATIVE SBS 370! אז לענייננו, יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם ABIT NF7. עד עכשיו היו לי רמקולים ואוזניות ג'נריות, ששניהם ביחד עולים פחות מ-50! לגביי האוזניות, אין לי בעיה; אני משתמש בהם רק למשחקים והצליל נורמלי. אבל לגביי הרמקולים, אני אוהב להקשיב בהם למוזיקה וסרטים, והאיכות שלהם פשוט על הפנים :-X, אני רק שומע רעשים. אז אני עכשיו מחפש לקנות רמקולים איכותיים (עד כמה שאפשר) בתקציב של 300 ש"ח, שמיועדים בעיקר לסרטים ומוזיקה. לפי החיפושים שעשיתי, אלה הרמקולים הכי מתאימים שלא עוברים את התקציב שציינתי: Creative Inspire 2500 (…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אם כן, איך אני מחבר אותו ובכלל אם אני יכול לחבר לכל מחשב? יש לי כרטיס קול של 2.1 ערוצים שבעזרת דרייבר שלו אני ממיר אותו ל 5.1 (או משהוא בסיגנון) הבעיה היא שאז אין לי מקום למיקרופון...חשבתי אולי אני יכול לחבר פנל קידמי וזה יפתור לי את הבעיה. אם לא אולי יש לכם פיתרון אחר (חוץ מלקנות כרטיס קול חדש...!!!)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה הh10 רק ללא רדיו במחיר יותר זול, יש גם 6go שזה 6 גיגה המחיר יהיה 229 במוקם 249 יורו (נראה לי)
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היום היתקשרתי לחנות שאני לא אציין את שמה אוזניות מדגם cx300 ואמרו לי שאין להם במלאי בצבע שחור ויש להם מלאי גדול של צבע כסוף ולבן וכששאלתי מתי יהיה במלאי את הצבע השחור הם אמרו שבתקופה הקרובה לא יהיה אז מה עושים?? בדקתי בעוד חנות וגם אצלם אין במלאי ושתי החנויות פופולאריות. מנסים לידחוף לי את הדגם הכסוף כמובן שלא הסכמתי כי שחור מקרין אלגנטיות ואני לא ילך על כסוף שמקרין מין עננות אפורה וכבדה. בקיצור אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג בצבע שחור את האוזניות אני ישמח אם יעזור לי .
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני צריך את העיכון קשוחה האחרון לנגן אמריקאי והאתר לא רוצה לעלות ??? אם למישהו יש שישלח לי הודעה בפרטי . תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים שלום, מבקש את עזרתכם בבחירת מערכת 5.1 לקולנוע ביתי, מתלבט בין שתי אופציות!?!?! לאחר סריקה קצרה באינטרנט, נתקלתי במערכת מבית logitech דגם Z5500 המוכרת והטובה (אני אישית לא שמעתי אותה אבל ככה אומרים עלייה בכל פורום וביקורת). זו היא אומנת מערכת מחשב בהגדרתה אבל בכל מקום אומרים שהיא גם מתאימה לקולנוע ביתי בסלון והיא אפילו עולה על הרבה מערכות בטווח מחירים עד 2500 שקל! להלן פרטים עליה: http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/224 מערכת נוספת שנתקלתי בה באתר וואלה במבצע היא מבית PHILIPS דגם HTS3373. מדובר על מערכת קולנוע ביתי 5.1 עם רסיבר משולב DVD. כל מה שאני יודע זה שלמערכת הזאת יש פי 2 וואט RMS יותר מה- Z5500 והרמקולים נראים יותר גדולים. מבח…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מחפש מסך בגדלים הנ"ל שאוכל לחבר אותו גם למחשב/גם למשחקים(איזה עוד פרטים אתם צריכים?)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו שמע על משהו כזה ? או יש אולי בתיכנון?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי רמקולים חדשים לוגיטק z3 למחשב חדש. הכל היה עבד תקין. כיון שנאלצתי לפתוח את המחשב , פרקתי את כל החיבורים מאחורי המחשב , ולאחר הרכבת החלק( לא קשור לרמקולים) חיברתי שנית את כל החיבורים. משום מה הרמקולים שוב אינם עובדים.( ניסיתי את כל היציאות קול).כל החיבורים נראים תקינים , שום דבר לא רופף. לוח האם של אסוס עם כרטיס קול מובנה של 8 ערוצים.p5ld2 שום דבר לא "בהשתק" מה יכולה להיות הבעיה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחיר עד 500 פלוס מינוס מחברה טובה. אני חשבתי אולי מאילו תגידו מה דעתכם. http://www.gada.co.il/show_products.asp?main_cat=11&sub_cat1=&sub_cat2=&sub_cat3=&last_cat=main_cat&cat_id=11
-
- 12 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מה אתה אומרים על כרטיס הקול המובנה הזה? Via's envy24bit קראתי בביקורות על לוח אם שהכרטיס קול הזה מובנה עליו שהוא אפילו עובר את הסאונד סטורם! מה אתם אומרים עליו?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה מעצבנת כל פעם שאני לא עושה כלום על המחשב מבחינת הסאונד, יש רעש של קליקים כאלה מהרמקולים, אין לי מושג מה יכולה ליהיות הבעיה. הרעש לא חזק במיוחד אבל מעצבן כל הזמן יש קליקים כאילו כמו רדיו בקליטה לא טובה, וגם הוא לא כל הזמן בזמן שמיעת מוזיקה לא שומעים אותו, וגם ככה הוא לא מופיע בתדירות קבוע. למישהו יש מושג מה יכולה ליהיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ערב טוב. יש לי כמה שאלות בקשר לפורמטים של קבצי מוזיקה ואני אשמח אם תוכלו לענות לי. 1)רציתי לשאול אילו קבצים יותר איכותיים VBR או CBR? 2)מה ההבדל בעצם בין VBR V0 לבין VBR V2 ? 3)אני משער ש-FLAC אפילו איכותי יותר מ-VBR ו-CBR האם הוא יכול להתנגן בנגן MP3 כמו IPOD. 4)האם יש פורמטים אחרים שאיכותיים יותר מאילו שהזכרתי? תודה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
טוב אז כאחד שמתכנן לקנות נגן, מבוסס הארדדיסק היה לי התלבטות בין 3 דגמים: ipod - ירד בגלל חיי הסוללה, האפשרויות המעטות ועוד כמה סיבות ihp120- היה העדפה הראשונה של בגלל האפשרויות הרבות שלו, ובעיקר בגלל שיטת החיפוש לו (שזה כמו במחשב) ואז התחלתי לקרוא קצת על הkarma וזה נגן לא רע בכלל: קודם כל הנגן "מיועד" לכאלה שאיכות המוזיקה ממש חשובה להם (נראה לי קוראים לזה אודיופיבילים), ולכאלה שלא צריכים הקלטה ורדיו. בנגן יש אפשריות כמו באייריבר, אם לא יותר כמו: מחיקה הישר מהמכשיר, סידור רשימות השמעה מהמכשיר, אקולייזר, יש לו סיפון, והכי מעניין זה שכמו שבאייריבר יש סידור תיקיות כמו במחשב אז לkarma יש דבר שנקרא rio dj שעוקב מהרגע הראשון שנגעת במכשיר אחריי כל השירים. אתה יכול לנגן את 10 השיר…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצה לשמוע מוזיקה בחדר לא גדול, רוצה מערכת איכותית בעלת עצמה גבוהה למרות שבדרך כלל אני שומע חלש. מקור רוב המוזיקה הוא מחשב, כך שהגיוני שהמערכת תחובר למחשב ואז אוכל לנצל את זה גם למשחקים. אפשר לשקול חיבור ממיר של Yes - כרגע אין בחדר, אבל יכול להיות אופציה להוסיף כדי לקלוט רדיו בלי בעיות קליטה. הייתי קונה z-5500 ב-2800 ש"ח וסוגר עניין אבל א. נראה לי שהם בבעית מלאי פה בארץ (מה קורה, מתעדכנים המחירים? יוצא דגם חדש? מישהו יודע?) ו-ב. מעוניין לשמוע אם יש למישהו רעיון יותר טוב.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=369440.0 סוף סוף בשישי הזה קיבלתי את החלקים ל DAC. מאחר ולא היה לי מה לעשות עד הערב החלטתי להתחיל לבנות אותו. כל החלקים הגיעו השקיות ממותגות כמו שצריך, ולא היה צורך לנחש איזה חלק מה הוא. מאחר ובאתר הרשמי של מתכנתי ה DAC יש רשימת רחיבים מאוד מפורטת, ובכלל אני חייב לציין הם עשו עבודה מצוינת בהסברים ולדעתי כבר ענו על כל השאלות שיכולות לעלות בזמן הבניה. http://www.amb.org/audio/gamma1/ הDAC בנוי משתי לוחות אשר יכולות לעבוד בניפרד לכן ניתן לבדוק כל לוח ישר לאחר הסיום ולא רק כשהם מחוברים ביחד. התחלתי בלוח ה USB ולהחר הבניה שלו (היא מאוד קצרה כי אין שם באמת הרבה חלקים) בדקתי אותו והמחשב זיהה אותו ללא שום קושי. החלטי…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי חברים אני רוצה לקנות אוזניות טובות בעיקר למוזיקה בזמן עבודה וחסינות רעשים (עבודה בopen space) האם יש לכם המלצה כלשהי? חשבתי בינתיים ללכת על הבנאלי ולקנות Bose Quietcomfort QC35 II Bluetoot האם יש להם שליטה על העברת שירים? כלומר אפשר להעביר שירים מבלי לגעת בפלאפון? (אנדרואיד) תודה
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים.. אני מחפש לקנות אוזניות חדשות לאיפוד.. הדרישות הן בגדול שיהיו משהו איכותי יחסית, שיהיו בסגנון InEar או קרוב לזה (כאילו קשת עם זה) והכי חשוב שיהיה אפשר לרוץ איתן (ולרוץ הכוונה היא ל-18/20 קמ"ש.. שזה אומר שצריך משהו שיחזיק טוב) התקציב: 250 שח בינתיים ראיתי את הדגמים האלה: Sennheiser OMX 70 Sport שעולות 255 שח Sennheiser MX 75 Sport שעולוץ 227 שח Icemat Siberia In:Ear Headset שמשהו מוכר פה באתר ב-150 שח מי מבין כולם עדיף? הצעות אחרות יתקבלו בברכה! תודה,שבוע טוב, וסוף חג שמח
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-