אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! החלטתי שאני מעוניין סוף סוף שתהיה לי את האפשרות לשמוע מוזיקה שאני אוהב כשאני מחוץ לבית ובנסיעות וכ"ו. אני מתלבט בין אם לקנות דיסקמן MP3 או נגן MP3... הקטע הוא, שאני רוצה איכות צליל טובה, אבל מוצר קומפקטי וקטן. בנוסף, אין לי גם צורב... אני חושב שאלך על נגן ולא על דיסקמן אך אשמח אם תצליחו לי להרהר בעניין יותר... עכשיו, אני ממש לא מבין בנתח השוק הזה ואין לי מושג על איכות של נגנים. אשמח אם תמליצו על נגן טוב, בתקציב שלא עולה על 600 ש"ח ורצוי עם כמות זיכרון גדולה. אם יש נגן עם כרטיס פלאש או משהו בסגנון שיאפשר לי לשאת איתי יותר קבצים אשמח לדעת עליו... תודה רבה! עומר
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח Abit IT7 MAX שמגיע עם כרטיס קול 6 ערוצים. האם לדעתכם הכרטיס קול הזה מספיק או שעדיף להוסיף כרטיס קול נוסף?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hiver & Hammer feat Javah - 5 Million Miles (A Side Mix) 9:30 בלי שום ספק, אחד הטראקים שאני מכניס לאוסף "יום הגיוס". אךךך איך שמתאים לי כזה דבר עכשיו.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת Sony MHC-RG60 4 רמקולים קדמיים - 13 ס"מ סאב וופר 13 ס"מ וופר 5 ס"מ טוויטר אחורים - 5 ס"מ full range הבעיה שלי שהרמקולים האחוריים ממש חלשים אני בכלל אל שומע אותם רק שאני מצמיד את האוזן ממש אפשר לשמוע שהם עובדים בכלל יש איזה מגבר או משהו שאפשר לחבר להם למישהו יש ידע בנושא או יכול להפנות אותי למישהו שמבין כי זה ממש מרגיז עריכה: תיקון טעות האחוריים הם 8 ס"מ Full Range
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי ממוקם בסלון ממש ליד הטלויזיה, אני ממש מתחרפן מהווליום של הטלויזיה ולא יכול להתרכז. אני צריך אוזניות טובות שיהיו נוחות גם אחרי כמה שעות ולא ילחצו (אין לי ראש גדול אבל עדיין). כאמור השימוש יהיה רק למחשב (יש לי אוזניות נפרדות לנגן שלי), בעיקר משחקי רשת ומוזיקה. תודה רבה עומר.
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום קניתי את הטלוויזיה הנל...ויש לי בעיה...אין לה חיבור SCART ולכן הדרך היחידה שלי לחבר אותה ללמיר יס היא רק דרך הכבל עם ה3 צבעים צהוב אדום ולבן...עכשיו אם אני רוצה לחבר די וי די...דרך איזה חיבור אני כבר יכול לחבר אותו? אם לא סקארט וה-RCA כי הוא כבר תפוס..
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי DVD אם רסיבר ביחד כאילו מחובר ואני רוצה לדעת האם אני יכול לחבר כבל מהמחשב לDVD לכניסה AUX האם זה ניתן ויעבוד? צד אחד מתחבר כאילו במקום הרמקולים של המחשב ואז הכבל מתפצל לשניים ל אדום ולבן לAUX! תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה מסך שיהיה מחובר למחשב שאני יראה בו סרטים וכל מיני התקציב שלי הוא 5K למרות שאני לא כל-כך יודע מה תווך המחירים של מסכי 32' ואשמח כמובן שהוא יהיה זול וLCD כמובן שלט תביאו מסך מקרר חח... טוב אז זהו ותודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס קול של אסוס Asus Xonar D2X 7.1 PCIe Sound Card 1. למה לא מצויין שיש לכרטיס SPIDF אופטי ? זה הרי כרטיס חדש ויקר , אני מאמין שצריך להיות יציאת אופטית ? 2. האם הכרטיס טוב ? אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את הכרטיס הזה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל לקנות/להשכיר סרטי DVD ב-HD. אני סטודנט ואין לי בכלל סלון נורמלי, כל הסרטים והסדרות שאני רואה זה במחשב - מסך 22" ואוטוטו מגיע סט רמקולים לוגיטק וכרטיס קול בהמשך (כמו שהומלץ לי בפורום הזה פחות או יותר). מה המצב בשוק הזה? אני רואה שיש כמה דגמים, ההיצע די נמוך - מישהו התנסה בכונן HD למחשב? מבחינת האיכות והביצועים איפה זה עומד מול נגני DVD HD אמיתיים? צריך איזה חומרה מיוחדת כדי שהכל יעבוד? וכמה עולה משהו טוב? ודבר אחרון - מה קורה עם מלחמת התקנים DVDHD מול BlueRay? יש מנצח? איזה פורמט צריך לקנות, באיזה פורמט יש יותר סרטים וכו'. תודה. לא כ"כ הייתי בטוח אם זה יותר קולנוע ביתי או יותר אחסון, שמתי פה כי המטרה היא לשמוע דעות על איכות ושימוש של הכונן כמקור לקולנוע …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה שלי, אפשר לחבר את היציאה של התשתית של יס ישר לכרטיס טלוויזיה? בלי צורך בממיר? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
כלומר יש לי בכרטיס קול מאחורה כניסה אחת לאחוריים,כניסה אחת לקדמיים,וכניסה אחת לסנטר\סאב. עכשיו במגבר יש לי 2 כניסות לכל קטגוריה:2 לאחוריים,2 לקדמיים, 2 לסאב-וואפר או סנטר. אני צריך כבל שמתחבר מהמחשב לרסיבר כלומר: בצד אחד 3 זכרים שמתחברים למחשב, ובצד השני 6 או 5 (זה לא משנה לי אין לי סאב) זכרים. קיימת חיה כזאת ? הפכתי את גוגל\זאפ ולא מצאתי משהו כזה עריכה: אחרי חיפוש מפורך מצאתי משהו בסגנון. ה-3 ירוקים מתחברים למחשב
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם כן, איך אני מחבר אותו ובכלל אם אני יכול לחבר לכל מחשב? יש לי כרטיס קול של 2.1 ערוצים שבעזרת דרייבר שלו אני ממיר אותו ל 5.1 (או משהוא בסיגנון) הבעיה היא שאז אין לי מקום למיקרופון...חשבתי אולי אני יכול לחבר פנל קידמי וזה יפתור לי את הבעיה. אם לא אולי יש לכם פיתרון אחר (חוץ מלקנות כרטיס קול חדש...!!!)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחדשתי בShure SE102 יש טעם לעשות להם burn in? ואם כן, כיצד עושים את זה בצורה אפקטיבית? ובנוסף, יש השפעה של גודל הגומי על איכות הצליל? כי גם הקטן וגם הבינוני מתאימים לי, אבל אני לא יודע במה לבחור. ובעיה אחרונה, כאשר אני מחבר את האוזניות לשלט של הX540, אני שומע רעש רקע חזק, גם כאשר שומעים מוסיקה, איך אפשר לפתור את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני די מתלבט בין הפאטאליטי טיטאניום של קריאייטיב לבין הזונר D2X של אסוס האיכות בגיימינג, בסרטים ובמוסיקה חשובה לי באותה מידה אשמח להוציא כמה שפחות כל עוד האיכות נשמרת אין צורך בשלט, אכוון דברים בעזרת הדרייבר
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
נדפקו לי הרמקוולים מערכת 5.1 של PILT עלתה לי 200 שקל חח ואני עם רמקולים של 20 שקל שקיבלתי עם הפנטים 4 ליפני 3 שנים צריך המלצה לרמקולים טובים איכותיים צליל נקי באס וכל זה.. עד 500 שקל הבנתי שבתקציב הזה עדיף 2.1? המליצו לי על אלה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4538 .איך הם? אני רוצה רמקולים איכותיים שלא יתחילו לזייף אחרי חודש ומה עדיך עם או הX540 של לוג'יטק
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הרגשה שנשרף לי הכרטיס קול האונבורד ללא אפשרות הצלה ואני מחפש כרטיס חדש. אני מתלבט בין כמה דגמים, ואני צריך שתעזרו לי לדרג אותם לפי האיכות שלהם. הדגמים הם: Creative Labs Audigy 2 Value SB0400 Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Creative Sound Blaster Audigy 4 Pro Creative Audigy 2 Platinum כמו כן אם אפשר לרשום לידם מחיר ממוצע שהם נמכרים כיד שנייה כדי שתהיה לי אמת מידה למחיר באיביי. ד"א השימושים הם מוזיקה וסרטים, כרגע עם רמקולים 2.1 ישנים של לוג'יטק וכנראה בקרוב Microlab X-23 שהם 5.1. תודה!
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת, אני מרבה לשמוע מוסיקה במחשב. ואני מקשיב במערכת סטריאו רגילה שני רמקולים. וקניתי גם כרטיס קול לא מזמן הבעיה היא כזאת שיש תקופות בהן הצלילות של הבאס ברמקולים היא ממש טובה, שומעים חלק וכמו שצריך ויש תקופות שבהן שומעים את הבאס מתכתי וצורם כזה ולא טוב, וזה מה שקורה עכשיו. אני עדיין לא הצלחתי להעלות על הפתרון מה גורם לרמקולים להישמע טוב, אני חושב שזה קשור איכשהו לדרייברים אבל אני לא מצליח לסדר את זה. מה צריך לעשות?
-
- 12 תגובות
- 951 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם תוכלו לעזור חיפשתי את הכבל הנ"ל בכל מקום אפשרי גם שאלתי בחברות מחשבים גדולות כמו אייבורי ו KSP שלא ידעו בכלל על מה אני מדבר. יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI וטלויזיה CRT עם חיבור COMPONENT או RCA האם יש דרך נוספת לחבר בין המחשב לטלויזיה? כך נראה הכבל שאותו אני מחפש:
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז אני קניתי את הרמקולים 5.1Z5500 ועכשיו הבעיה היא לסדר אותם . יש לי כמה שאלות: 1) אם אפשר לשים את הבאס בכל מקום בחדר? 2)באיזה גבוה עדיף שהרמקולים יתלו? 3)האם הסנטר יכול להיות בגבוה המסך מחשב למרות ששאר הרמקולים תלויים ? תודה
-
- 12 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום!! אני צריך בבקשה שתמליצו לי על אוזניות עד 600 ש"ח . הייעוד הוא בעיקר משחקים , אבל אני רוצה אותם גם לצפיית סרטים ושמיעת מוסיקה.. ראיתי כמה המלצות על האוזניות הללו: Steelpad SteelSound 5Hv2 http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1865 Steelpad SteelSound HD515 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=353090 אם יש יותר טובות לתקציב אז ציינו זאת.. אם לא , אז תאמרו לי איזה מהם טובים יותר תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בעל כרטיס קול זה וחייב לומר שיש לי המון השגות נגד הכתבה שמשום מה דומה מאוד לכתבות בעולם רק מתורגם לעברית http://hwzone.co.il/reviews/auzen_x-fi_prelude_7_1/ 1 ציטוט הכרטיס בן שנה ונמכר כבר מעל חצי שני בארץ כך שלא הגיע היום או אתמול ובטח לא חדש http://www.nvnews.net/reviews/auzentech_xfi_prelude/index.shtml להלן קישור מספטמבר 2007 על הכרטיס כך שזה לא חדש 2. ציטוט אני כבר מעל חצי שנה ממתין לדרייברים שיביאו את ההבטחות לכרטיס תחת ויסטה לצערי החברה כבר שנה מבטיחה ללקוחות עוד כמה שבועות ואין פתרון להמון בעיות תחת מערכת הפעלה של ויסטה 32 ולכן לא ממליץ לבעלי ויסטה 3. ציטוט טעות חמורה 48 KHZ הוא הנפוץ למשחקים , סרטים DVD גם דולבי דיגיטאל וגם DTS 96KHZ ישנם מספר …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה ענקית עם Z5500 התחלתי לשמוע שירים , משהו כמו 20 דקות , ופתאום היה רעש של קצר כזה והרמקולים כבו .. ואני חייב לציין שהרסיבר חם מאוד . ראיתי בזאפ משהו שיש לו את אותה בעייה , אז ככה שאני לא הייחיד . רציתי לדעת אם משהו מכיר את זה ? או שיש איזה פתרון .. ד"א המערכת (Z5500) חדשה מאוד , נקנה לפני 4 ימים .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-