אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין להשמיש רמקולים ישנים של סוני שזרוקים לי בבית, ולחבר אותם לטלוויזית לד. מהי הדרך המומלצת לחבר אותם? הדגם של הטלוויזיה: LG 47SL90 http://www.lg.com/us/tvs/lg-47SL90-led-lcd-tv הדגם של הרמקולים: SONY SS-GRX8 לא הצלחתי למצוא קישור באתר של סוני. צירפתי תמונות של החיבורים שיוצאים מהרמקולים. אני מנחש שיהיה צורך באיזשהו מתאם כי זה לא חיבור סטנדרטי. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עבדתי לפי המדריך בסטיקי מדריך להגדרת המערכת לניגון סרטי HD והבעיה כמו שמופיעה בכותרת (מצורף צילום מסך). האם תהייה לזה השפעה? או שבכלל לגרסה הזו של המדיה פלייר צריך הגדרות אחרות? http://imageshack.us/photo/my-images/696/82439299.jpg/ תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים בשעה טובה קיבלתי מסך 42 3D שמחובר למחשב עם כבר HDMI גרסה 1.4 ניסיתי להפעיל את הסרט אבטר 3D במדיה פלאייר קלאסיק, שמתי את המשקפיים, ולא ראיתי שיש תלת מימד ... יש למישהו רעיון למה זה לא עובד? אולי צריך להגדיר משהו בטלויזיה או במדיה פלאייר? תודה
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן חברים סיפור מצחיק לפניכם למעלה משנתיים שאני מחפש טלויזיה תצחקו אבל יש לי עדיין את הבוקסות גדולות 21 אינצ, זוכרים? ששואלים אותי למה, אני עונה שעוד לא המציאו אותה אז לפני היורו 2012 החלטתי שאני אראה אותו ב- hd לאחר שנים שחלקים גדולים מהמגרשים נעלמו לי מן המרקע התקציב נע בין 4000 ל 5000 בערך, מעוניין בגודל 42 3d ודגם חדיש חשבתי על פיליפס PFL7606H או טושיבה TL838 46 יש לציין שלרוב אני רואה סרטי קולנוע דרך כונן חיצוני/USB והמון כדורגל ח'ברה לשיפוטכם
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
צריך המלצה על אוזניות IN EAR שישמשו בעיקר למוזיקה בסגנון POP\ROCK תקציב של עד 1000ש"ח . יש גם אופציה להזמנה מחו"ל קחו בחשבון שה MP3 שלי הוא בעצם מכשיר בלאקבארי 9300 או סאנסה קליפ תודה!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל, אך איני מצליח להגדיר את איכות השמע למצב אופטימילי. חיברתי את הרמקולים בחיבור "בננה" שמסופק ומשום מה הסאב במקום לתת באסים מנגן כמו רמקול רגיל. מה לא עשיתי נכון?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתלבת בין שתי כרטיס אדיו חיצוניים ואני שואל פה את דעתכם את שתי הכרטיסים יקנו לי בH&B בניו יורק, שזו חנות מצויינת שכבר קניתי משם, שתי הכרטיסים עולים אותו הדבר ואני זקוק לתשובה בהקדם כי מי שיקנה לי אותם יחזור לארץ בעוד יומיים http://www.bhphotovideo.com/c/product/751848-REG/E_MU_0204_USB_0204_USB_2_0.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/754867-REG/ART_USBDUALTUBEP_USBDualTubePre_Tube_Preamp.html אני התחלתח ללמוד CUBASE והחלטתי לקנות כרטיס קול להקלטות של כלי נגינה (גיטרה, קלידים, כינור) ושל קול ולפי התקציב שיש לי שתי הכרטיסים האלו נראה הכי מתאימים ל תודה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי מקרן ויונסוניק PJD5 123 השאלה שלי, איך עושים מצב חיסכון בחיי המנורה? תודה מעריך!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים. אקדים ואומר תודה על עזרתכם בפעמים הקודמות . אז תודה! וניגש לעניין. אוזניות ה CX-400 הקשישות שלי מראות סימני הזדקנות מתקדמים. לאחרונה גיליתי בצער רב כי הגומי בפיצול ה-Y נקרע וכעט הסיכוך חשוף לאוויר. אני לא יכול לדמיין איך ניתן לתקן בעיה זו בצורה מניחה את הדעת. בנוסף, ניתן להבחין בהבדל מסוים בין הענות התדרים בשני הערוצים. בעיות אלה וכן עוד מספר בעיות קוסמטיות מהוות עבורי תירוץ מספק לחיפוש יורשים. אני מחפש אוזניות IEM שכן זהו הסוג בו אני משתמש מחוץ לבית ובפעילות ספורטיבית בפרט, בין אם בהליכה ברחוב, ברכבת, בחדר הכושר או בריצה. סגנונות המוזיקה שאני מאזין להם מרכיבים קשת יחסית רחבה הכוללת בין היתר רוק קלאסי ופחות קלאסי, ג'אז, chill out, היפ הופ, ועוד …
-
- 26 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אז ככה חברה רמקולים של CREATIVE שהיו איתי כמעט 10 שנים הלכו לעולמם :'( יש כרגע כ 600 שקל לרכוש רמקולים חדשים פישפשתי קצת בפורום וראיתי מספר המלצות שהיו פה על חברה ששמה מיקרולאב עשיתי בדיקה ראיתי את הדגם Solo3c נראה נחמד , השאלה איך הוא מול ההרמאן קארדון סאונד סטיק 2.1 III (אני יודע שמחירם בין 800-900) אני יכול להשיג אותם ב550 מחבר. דגם נוסף שהומלץ הוא ה T20 של קריאטיב (גם הביקורות ברשת מחמיאות) והסולו 3 C של מיקרו אם יש עוד משהו שאפשר להוסיף לרשימה או משהו מהרשימה ששווה ללכת עליו בלי בעיה. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ראיתי מישהו שמוכר DENON A1SE ב6500 ש"ח. טוען שהמכשיר תקין לחלוטין אבל ביגלל שמדובר במכשיר ישן אז קשה לדעת אם המחיר טוב או לא. אני יודע שזה מכשיר ממש מעולה אבל לא יודע כמה להציע. מה דעתכם?? כמה שווה כבר מכשיר שכזה היום?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש משהו חובבני אם עדיפות ליד ראשונה ( למרות שבהנתי שאין לי ממש מה לחפש שם ) גם יד שנייה במצב טוב יהיה בסדר. אני מחפש משהוא די פשוט אני לא הולך להופיע במועדונים בתל אביב או משהו כזה רק אירועים קטנים ( עד 70 איש ) ואולי לעשות כסף מהצד ככה. ראיתי את זה: http://www.netoneto.co.il/pl_product~CDJ240~19~63.htm נראה שהוא עונה על הצרכים שלי אני רק לא רוצה להתחיל לרוץ ממעבדה למעבדה ולחפש מחירים במקרה של תקלות. ( הבנתי שזה רגיש אצל קונרולים זולים ). ואני יודע ש"זול זה יקר". למבד זה אני מתקוון גם לערוך שירים שאני וחברים שלי כותבים. אני לא מתקוון לזרוק על זה מעל 2000 שח, (אני יודע שזה מוריד את רוב האפציות). ושוב אני לא רוצה משהו שימות לי אחרי שנה אלה שיחזיק שנתיים שלוש ככה. תודה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של ASUS-זנבוק למי שמכיר, דגם UX31. http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/ASUS_ZENBOOK_UX31E/ יש לו יציאה של micro-hdmi. אני מעוניין לחבר את זה ל-LCD שלי-TOSHIBA 37WL66. (שיש לה כמובן HDMI) האם כל כבל פשוט מ-EBAY אמור לעשות את העבודה? כמו זה למשל: http://www.ebay.com/itm/150cm-Micro-HDMI-Male-HDMI-Male-1-4-Adapter-Cable-Nokia-Motor-Sony-Mobile-/251047113817?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a7392f459#ht_2956wt_1163 תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזיה לסלון ולפני שאני תמחיל לבדוק מה יש בשוק ומה מתאים לי, רציתי לבחון את האופציה של טלוויזיה בלי 3D. מבחינת מחיר יש הבדל של 20%, השאלה אם אני צריך את הדבר הזה. לפני שניכנס מה השימושים שלי, הייתי רוצה סתם לעשות מבדק: כמה מבינחם שיש לו טלוויזיה 3D, כמה פעמים אתם באמת משתמשים בזה (חוץ מהחודש הראשון שקיבלתם אותה)? פעם בחודש? פעם בשבוע? הייתי שמח אם גם תגידו איזו טלוויזיה יש לכם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי אוזניות AKG K518. היום עבר יום מאוד לא פשוט על האוזניות שלי בהתחלה האוזניה השמאלית הפסיקה לעבוד אלא אם כן הייתי משחק עם הפלאג (תוך כדי שהוא מחובר לאייפוד שלי\פלאפון\כל מכשיר אחר שבדקתי כדי לוודא שהבעיה אכן באוזניות ולא באייפוד) ואז אחר כך כשהייתי באוטובוס הנהג בלם בלימת פתע שגרמת לכך שנתפס לי החוט של האוזניות באיזה משהו וצד אחד (איפה שמגדילים את הקשת בשביל שהיא תשב בצורה נוחה על הראש) פשוט נמשך ויצא מהמקום (כאילו שאני מנסה להגדיל רק משכתי יותר מדי) בקיצור,הצלחתי להחזיר את זה למקום וראיתי שזה בסדר, האוזניה יוצאת ונכנסת כמו שהיא אמורה להיות ושום דבר לא יצא מהמקום אלא פשוט צד אחד נמשך יותר מדי אבל סידרתי את זה. ואז..כשחיברתי אותן לאייפוד כדי לשמוע הופתעתי לגלות שגם …
-
- 9 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום רב, מעוניין לקנות טלויזיה חדשה לסלון, פרמטרים לבחירה: 1. מרחק צפייה עיקרי 4.3 מטר.(מרחק בין קיר לקיר 4.5 מטר) 2. יש חלון ומרפסת שמש ליד טלויזיה (יחסית מואר). 3. השימושים למסך- תכנים רגילים 80%, סרטים 10% באיכות HD, כבלים HD 10%. 4. תלת מימד רצוי למראות שאני לא ממש מבין בזה.5. השקעה- עד 10,000 ש"ח. כמובן שמחפש את המסך עם איכות התמונה הטובה ביותר. השאלה הראשונה מה גודל מסך שאני צריך האם 46-50 מספיק או שאפשר ללכת על 55-59 אינץ? :s05: בתודה מראש, ניר [/td][/tr][/table]
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום!! אני רוצה לקנות רמקול נייד (לפיקניקים ויציאות לטבע) שנטען ושמתחבר לנגן MP3.. איך אני יכול לבדוק מה עוצמת הרמקול/כמה זמן הוא ישרוד בלי חשמל/מה האיכות שלו.. ואם יש לכם נסיון בדבר אשמח לקבל המלצות.. תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טווח המחירים הוא עד 4000-5000 שקל. אני לא מעוניין בטלוויזיה בעלת 3D, ואפילו HD-Ready מספיק לי (למרות שאני מניח שלא מייצרים יותר בגדלים האלו ב-720p בלבד). עם חיבור USB. סטרימר מובנה\DNLA זה יתרון (אך לא הכרח). הלכתי קצת לאיבוד בנבכי הרשת בחיפוש אחר משהו כזה אך יש יותר מידי דגמים ואין לי אפשרות לקבל המלצה סובייקטיבית והשוואה בין מה שאני רואה. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספיקרים למחשב ושיהיה ניתן אולי בהמשך לחבר למערכת רצינית בסלון. במטרה של בעיקר שמיעת מוזיקה ומשחקים לעיתים רחוקות. הסתכלתי על הGLA-55 ואיכות השמע מדהימה אך המחיר קצת גבוה, אני מחפש משהו בסדר גודל האיכויות האלו במחיר יותר סביר (במקרה ויש) אני צריך 2 ספיקרים כי אין לי מקום למערכת של 5, וטווח המחירים יכול להגיע גם לאלף+ ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, לאחרונה הזמנתי את הזוג רמקולים של Cerwin Vega VE12-F. אני מתכוון להשתמש ברמקולים יותר למוזיקה מאשר סרטים, ביחס של בערך 80/20. התקציב שלי נע בסביבות 3000 +, לא מחפש משהו בומבסטי מידי, מחפש משהו שיעשה את העבודה ויעבוד גם עם הפורמטים חדשים למיניהם. תודה לכל העוזרים שבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלפתי טלוויזיה ל ua40d6000 והיא מחוברת למחשב בכבל dvi - hdmi יש לי את המערכת z-5500 והתחילה לי פתאום בעיה. פתאום יש רעש סטאטי יחסית חזק ברמקולים. אם אני מנתק את המסך פתאום אין רעש. אם אני מחבר את הפלאפון במקום המחשב למערכת אין רעש. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הPC שלנו מחובר ללוג'יטק z-5300. המטרה - צפייה בסרטים דרך המחשב. העוצמה שלה לא מספיקה עבורנו (היא מוגדרת סביב ה500 RMS סה"כ) היא גם כבר ישנה וצורמת. הסאב כבר נשמע נורא וגם חלק מהלווינים (אפשר בכלל או כדאי להחליף\לתקן רמקולים עבורה?) ההתלבטות היא האם ללכת שוב על מערכת שהיא יעודית למחשב, עם החשש ששוב נקבל עוצמה נמוכה מדי או אולי להרכיב מערכת ממגבר ורמקולים. עושה רושם שבארץ הכי טוב שמוצע כרגע מבחינת מערכות יעודיות היא הלוג'יטק z-906. הביקורות עליה לא מלהיבות ביחס לסדרת ה z-5XXX ובכלל גם היא מוגדרת סביב ה500W RMS. יש כאן צורך בעוצמה הגדולה לפחות ב150%. הבעיה היא שנורא קל לרכוש מערכת יעודית למחשב ופשוט לחבר אותה לכרטיס הקול דרך שלוש היציאות של 5.1 אבל חוץ מבעיית העוצמה, עושה ר…
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי רסיבר pioneer vsx521 שמחובר לכרטיס מסך HD5870 דרך HDMI. בסרטים אני מקבל את כל הפורמטים כולל החדשים ב-5.1 אבל במשחקים אני מקבל רק סטראו(PCM ברסיבר) גם אחרי שאני מגדיר במשחק עצמו 5.1 ערוצים. המשחקים שניסיתי הם: need for speed the run, battlefield 2,call of duty modern warfare 3 .כולם תומכים ב-5.1. אני לא מבין מה ההגיון שבסרטים אני מקבל 5.1 אבל במשחקים לא. חרשתי פורומים בחו"ל לא מצאתי תשובה. מה לעשות? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יודע שהתקציב נמוך, אבל.....................זה מה יש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול חיברתי את המערכת הכל עבד מצויין(מערכת חדשה). היום הדלקתי את הטלוויזיה +מערכת קולנוע העברתי ל aux ורק 2 רמקולים קדמיים+סאב עובדים האחוריים והרמקול המרכזי לא עובדים. בדקתי את החיבורים הכל מחובר מה עוד יכול להיות?תודה לעוזרים
-
- 54 תגובות
- 5.5k צפיות
-