עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dux2,

שלום, מישהו מכיר את החיה הבאה: נגן MP3 נייד שתומך בקריאת דיסקים של DVD (שעליהם צרובים MP3-ים), ללא מסך. אני יודע שקיימים כל מיני כאלה שכוללים מסך, אבל הם כבדים והסוללה לא מספיקה. אני פשוט רוצה מכשיר שיחליף את הדיסקמן הישן שלי, ולא איזה overkill. דודו :s05:

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  2. שלום האם אפשר להמיר את ההקלטות של טלביזיה שנעשו ב MEDIA CENTER לשם הקרנה ב DVD ? תודה

3. Started by gafirmo,

יש לי את הלוח של DFI הUltra-D. הכרטיס שעליו הוא לכאורה 7.1... רק שבפועל זה לא ממש עובד, יש לי מערכת למחשב 5.1 ואין מצב לשמוע משהו מהאחורים אלה רק במצב של dolby digital. מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  4. אהלן אהלן קיבלתי לפני כמה שעות GRADO 80,ואני חייב לציין שזה אחת הקניות היותר טובות שעשיתי,שווה כל שקל,פשוט אוזניות מדהימות!! אני אפרסם תמונות עוד מעט אז ככה:הסאונד,כמו שכבר הרבה ציינו פה,ממש חם ומאוד נעים לאוזן,זאת אומרת הבאסים חזקים אבל מצד שני לא עושים זעזוע מוח,מה שממש אהבתי זה האיזון במוסיקת רוק,הכל שומעים ממש נקי ועדיין מרגישים טוב את הבאס *אני כל הזמן מציין את הבאס,כי זאת היית התחשבות עיקרית להוציא עוד 100 שח לעומת GRADO 60,אני מרבה לשמוע מוסיקה שחורה,ככה שלי זה היה די חשוב,לכן מי שרוצה לדעת איך הם בשחורה,אז פשוט במילה אחת,מצויינות ד''א האוזניות עובדות עם AUDIGY 2 ZS,אני יודע שזה לא הכרטיס שיכול להוציא מהם את המקסימום אבל גם איתו אני מאוד נהנה משחקים:אני כמעט ולא מש…

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  5. עד היום השתמשתי במערכת בתור רמקולים שהייתי נשאר איתה אם אחי לא היה לוקח אותה... אבל בגלל שאני לא יכול לשנות את המצב אז אני צריך לקנות רמקולים והחלטתי לקנות גם כרטיס קול באותה הזדמנות. החלטתי לקנות סראונד, אני משתמש בעיקר למוזיקה ומשחקים במחשב. אין לי הרבה כסף, בסביבות ה500 לשניהם, אני יכול לעלות ל600 אם 500 לא יספיק אבל לא מעל... למישהו יש המלצות?

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by Inzagi,

שלום, לאחרונה קניתי את הנגן COWON D2 ואני מחפש אוזניות טובות בשבילו. האוזניות IN EAR צריכות להתאים לכל סוגי המוזיקה... התקציב עד 200 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  7. מאחר ולמדתי שאין לי צורך ב FULL HD אז אלך על HD READY ראיתי את הטלויזיה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736219 ויש לה תמיכה ב 1080p שזה מספיק עבור ה PS3, מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by gluz,

שלום, אני קונה מחשב לא לצרכי מולטימדיה אבל בכל זאת ברצוני לחבר אותו לטלויזיה (כדי לראות מדי פעם סרט). איזה חיבור אני צריך אם יש לו את הלוח-אם הבא: Asus M2A-VM HDMI? ועוד שאלה, האם יש פתרון לכך שהטלויזיה והמחשב בחדרים שונים? תודה.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by Unavoidable Encounter,

היי אבא שלי קנה לי בחול נגן MP3: iRiver H340 שזה 40 גיגה אבל הביקורות על זה הרבה יותר גרועות מH320 שזה 20 גיגה ואני אפילו את זה לא אמלא... אבא שלי קנה לי את ה40 בפחות כסף ממה שעולה בארץ ה20 כך שאם אני אמכור את זה בארץ - יהיה לי מספיק כסף אפילו לשני נגנים בארץ של 20 גיגה האם כדאי לי למכור את ה40 ולקנות במקום זה 20?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אתמול הלכתי לשמוע בחנות אדר סוכנויות מספר אוזניות שמיועדות לנגן נייד (וגם כאלה שלא) האוזניות שניסיתי כללו את הדגמים הבאים: SENNHEISER HD205, EH215, HD457, PX100, PX200 KOSS KTX PRO, PORTAPRO, SPORTAPRO כל האוזניות נשמעו דומה מאוד עם הנגן G3 שלי. למרבה ההפתעה, למרות ההתנגדות הגבוהה, הPORTAPRO נשמע יותר חזק מPX100 באותו ווליום בתור אחד שאוהב באס אהבתי את הבאס ה"טבעי" של הPORTAPRO (בלי תוספת אפקטים בנגן). אני שומע מוזיקה באסית כמו רוק ודאנסים. לא הרגשתי הבדל גדול בין הPORTAPRO לבין הKTX שעלה חצי! (193 לעומת 410) ויחסית לPX100 שעלה 70 שקל פחות. אני משווה את האוזניות ששמעתי לSONY MDR72SL שיש לי, והן לא טובות בהרבה (לפחות לא בשמיעה בנגן). הייתי צריך לשים על VOLUME 30 מתוך 40 כ…

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  11. רוצה לשדרג את החדר שלי. בתכנון כבר לקנות מחשב חדש + טלוויזיה 32FHD בתור מסך. הפוסט הזה בשביל מערכת הסאונד. אני מוכן להשקיע 4-4.5 אלף על זוג רצפתיים קדמיים + רסיבר סראונד (או מגבר סראונד..לא יודע כ"כ מה ההבדל) אני רוצה מיד שניה. חדש לא משתלם במיוחד שאפשר להשיג משהו טוב במחיר זול. אני לוקח את הזמן שלי. לא ממהר לשום מקום ויש לי לפחות חודשיים עד שאבצע את הקניה. אני רוצה להיות סגור על זה עד הסוף. ומוכן גם לעשות מספר נסיעות עד לבית המוכר כדי לשמוע במה מדובר. במה כדאי לי לשים יותר דגש מבחינת השקעה כספית? רמקולים? מגבר? ובאיזה חברה עדיף? אני לא מעוניין בחברות מדבקה כמו Pure Accustics וכו'.. המגבר צריך להיות סראונד. יש לי 2 רמקולים, סטליטים, אחוריים שאני מתכנן לחבר אותם וגם סנטר. …

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

אהלן, יש לי בנייד יציאת VGA ובטלויזיה כניסת HDMI יש דרך לחבר בינהם בלי 4 קומבינות אחת על השניה? ואם הדרך היחידה היא רק דרך שילוב של כמה קומבינציות, עד כמה זה יפגע באיכות? עריכה: האם זאת הדרך היחידה?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  13. שלום אני עכישו במזרח (סין,טיוואן,קוריאה) ואני רוצה לקנות אוזניות In ear. ראיתי שיש בהמון חנויות דגמים של shure (לא מזוייפים למי שתהה). יש למישהו המלצה על דגם מסויים? אם לא שלהם אז של חברה אחרת? התקציב הוא בערך 500-600 שקל (במחירים של הארץ, פה בטח יעלה משהו כמו 25% פחות)... אם יש דגם שהוא קצת מעל התקציב אז גם בסדר!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. זה ממש מציק כל פעם לנתק ולחבר את האוזניות. ולפני כמה ימים כשחיברתי את האוזניות משום מה שמעתי גם ברמקולים וגם באוזניות(זה היה הפעם הראשונה שחיברתי את האוזניות האלה למחשב, זה של חבר) ואז יום אחד עשיתי בדיקה בדרייבר לרמקול ימין רמקול שמאל וכו' ופתאום שמעו רק בצד אחד באוזניות ואז הייתי צריך לשנות בדרייבר מ5.1 לאוזניות. ועכשיו זה חזר להיות רגיל, אוזניות מחוברות=לא שומעים ברמקולים. ושמתי לב לעוד משהו, כשאני מחבר את האוזניות אמור לקפוץ לי חלון כזה בכדי לאשר שאכן חיברתי אוזניות ולא משהו אחר וכבר אין את זה. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. באופן עקרוני קבעתי תקציב של 2K ש"ח לצורך רכישת רמקולים (סטריאו) לסלון. אם לא יהיו תקלות התקציב יהיה זמין החל מהחודש הבא ואני רוצה להתחיל לגשש בעניין. המערכת הנוכחית היא עם רמקולים מביכים וישנים של Bose שקיבלתי מתנה. המקור הוא C72T של ארקאם או לחילופין מחשב נייד דרך כרטיס קול חיצוני U2A. ייתכן ובעתיד אני גם אחבר פטיפון (ROTEL ישן). ההגברה היא דרך רסיבר ישן של מרנץ (דגם 2235). המערכת גם תשמש לשמוע רדיו (בעיקר 88FM אבל לא רק). סגנונות מוזיקה אהובים - קלאסי כולל כל הסגנונות (קאמרי, תזמורתי, אופרה), רוק ישראלי מכל התקופות, מדי פעם שומע dream pop, new wave ושאר מוזיקה אלקטרונית ורוק ופאנק רכים משנות השמונים בעיקר. אני בעיקר מחפש בשוק יד שניה והייתי רוצה לשמוע על דגמים מומלצים ש…

• 26 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. טוב, היתגלגל לידי דיסק קשיח (של מחשב נייד) וחשבתי לעשות ממנו דיסק נייד (או בקיצור, נידפק לי הנייד והדיסק שרד).ואז באה המחשבה "למה רק דיסק נייד אם אפשר לעשות ממנו יותר, נניח נגן MP3 או מציג ווידאו"... לעניין, מישהו מכם בטוח מכיר/ראה איזה נגן כזה או אחר אשר מוכרים אותו ללא הדיסק. לא? אז אני הכתובת... המלצות, טענות ודעות קדומות, גילי

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by dm44,

היום קיבלתי את ה v-moda vibe מארה"ב הם מדהימות באיכות סאונד האטימת רעשים שלהן לא משהו אבל סבירה והתלונות היחידות שיש לי הן התיק בצבע זהב שמקבלים איתם ושהחיבור לא גמיש בקצה, אם אתם רוצים תמונות אני יעלה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  18. שלום. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב מאוד למוזיקה וסרטים. משחקים לא. הומלץ לי לקחת את CREATIVE XTREME GAMER שהוא הכי מתאים לצרכיי. לאחר בדיקה החלטתי לקחת את הכרטיס אבל נאמר לי שאין אותו בארץ. בדקתי ב-2 חנויות. SKYPC ופומפה. בשתיהן נאמר לי שאין אותו בארץ. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב למוזיקה וסרטים ללא משחקים עד 1000 ש"ח. כרטיס קול הכי טוב שיש למטרה זו. אני מאוד רגיש למוזיקה שאני שומע ולכן חשובה לי מאוד איכות הצליל. אם יש מישהו שמבין מאוד בנושא אשמח מאוד לקבל עזרה ממנו. תודה מראש. שמעתי על 2 הכרטיסים הנל: Auzentech X-Fi Prelude 7.1 Asus Xonar D2 איך הם? איזה מהם יותר טוב?\עדיף? הבנתי לראשון יש בעיות דרייברים? יש חנות בארץ שמוכרת אותם?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ro.e,

אני חושב אולי לקנות את המיני החדש שיצא היום..... באתי להתייעץ מה אתם חושבים עליו?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  20. Started by tal_m9,

מה ההבדל בין 3 לוחות הקול של Creative? כולם 7.1 ערוצים, 96khz ו 24 bit. Live 7.1 24BitוCreative Audigy ValueוCreative Audigy SEוCreative מה ההבדל? מה לקנות?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  21. נראה סט מעניין מאוד: http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=91

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  22. שלום אנשי הפורום בביתי נמצא מגבר סטריאו 150 WATT של kenwood דגם Ka-52 משהוו עתיק ואיכותי ביותר אבל לצערי הוא מתחיל לקרטע עכשיו אני לא יודע אם זה בעיה במגבר או בעיה ברמקולים ( wharfedale CD 50-2 רמקולים 100 WATT 3 way) רק שאני מגביר לרמות גבוהות אז שומעים כמו שצריך עכשיו השאלה שלי האם להשקיע בסביבות ה 200 ש"ח להחלפת חלקים ישנים במגבר (ספק סופי ועוד כמה חלקים) או פשוט למכור את המערכת ולקנות ATP3 ? תודה רבה על העזרה INFERNO

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  23. Started by overload,

אני חושב לקנות את הנגן MP3 Clubin Slider 512MB. http://www.clubin-mp3.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=36 מכמה סיבות עיקריות- 1- המחיר שלו 250 שקל. 2- יש לו רדיו FM מובנה (מה שאין לסנסה של סנדיסק שירדתי ממנו) 3- הוא תומך כנראה בתיקיות (גם בגלל זה ירדתי מהסנסה). 4-הוא נראה טוב ביחס לג'נריים אחרים, אם הוא ג'נרי, במחיר הזה. יש למישהו נסיון עם הנגן (או החברה) או משהוא להגיד על ההחלטה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי.! רציתי לשאול אותם בבקשה עם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות איכותיות לשמיעת מוזיקה בעיקר הרבה באסים חזקים ולפעמים קצת למחשב (לא ממש משנה האיכות שלו במחשב העיקר לבאסים ולמוזיקה ושמיעה איכותית!) לא IN EAR רק אם אתם ממש ממליצים בסכום שיש לי כרגע! כי אימא בטעות שברה לי את ה 5H V2+USB אז החלטתי לקנות אוזניות חדשות! עריכה: כנראה שאני קונה בארהב איפה הכי כדיי לי לקנות יש לי עד 200$ -150$ איפה ואיזה סוג של אוזניות אתם ממליצים?(תודה רבה) אגב מה אתם אומרים על המערכת הרמקולים של LOGICTECH 530X למה כנראה גם אותה אני קונה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  25. אני לא יודע את טווח המחירים, אבל יש כרטיסי טלוויזיה ב150-300 ש"ח? אני סה"כ רוצה לחבר ולהקליט למחשב (ושתהיה אופציה לתכנת מראש הקלטה), לא משהו מטורף. יש המלצות? פשוט הנושאים הכי עדכניים פה בנושא הם מ2002/2003. תודה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.