אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כבל RCA. חיברתי אותו לפלסמה, עכשיו לאן עליי לחבר אותו במחשב ? ולאחר החיבור האם אני צריך להגדיר דברים במחשב או בטלוויזיה?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לאחר נסיון לבניית מגבר פשוט שלא נחל הצלחה , שוב חזרתי אל הבעיה... לא מוצא מגבר איכותי וזול לאוזניות בארצנו SEN 485HD :-\ יצא לי לראות מגבר אוזניות פשוט ב350 ש"ח בחנות מוזיקה...אך כנראה שהוא ממש פשוט מדיי... אך נתקלתי במגבר הבא:MICROAMP HA400 של behringer בעל הנתונים: http://www.behringer.com/HA400/index.cfm?lang=ENG וגם יש את הדגם Behringer amp800 בעל הנתונים: http://www.behringer.com/AMP800/index.cfm?lang=eng הבדל המחירים בינהם הוא כ 150 ש"ח מומלץ? או יש תחליפים אחרים? מקווה לעזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את ה Creative Zen Vision: M, ושמתי לב שאין לו כ"כ הרבה מוצרים נלווים כמו לאייפוד. מטען הבנתי שאני צריך מטען USB פשוט. (מה עם זה?) נרתיק - חיפשתי באתרים בZAP ובדקתי גם בחנויות פיזיות, ולא מצאתי נרתיק. יש למישהו מושג איפה ניתן לקנות? ודבר אחרון - עברית, יש איזושהי התפתחות בעניין הזה? זה כבר מתחיל להציק. יש מצב למערכת הפעלה חילופית כדוגמת RockBox? בתודה, איציק.
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אם כן כיצד ניתן למנוע את הפגיעה? אם אפשר להתייחס לכל סוג בנפרד? (סגורות, פתוחות, כפתור...)?
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
צריך המלצה לנגן MP3 לפי הקריטריונים הבאים : * חייב להיות מ- NewEgg * איכות סאונד ברמה גבוהה מאוד * נוחות [ ז"א שהממשק יהיה קל ונוח לשימוש] * תומך בכל או ברוב הפורמטים הקיימים * רדיו * אפשרות : מסך צבעוני , סרטים ותמונות תקציב : 233$ [1000 ש"ח בהמרה] תודה מראש , אביאל.
-
- 47 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני הולך להעביר את המחשב לחדר אחר ואני רוצה לשמור פה את המערכת בחדר שכיום המחשב נמצא בו לכן אני מתעניין ברמקולים חדשים קראתי על הדגם הזה רבות אבל לא הבנתי כמה דברים קטנים... 1.אני רוצה לדעת איך הרמקולים מתחברים לסאב וופר...? 2.האם החוטים מספיק ארוכים כי אני צריך לפחות איזה 3-4 מטר לרמקולים האחוריים....?בגלל זה אני שואל את שאלה אחד לדעת אם אפשר לקנות מאריכים... 3.האם ניתן לתלות את הרמקולים בממ"ד האם אפשר לקדוח חורים ולשים אותם אם לא אולי עם איזה דבק מיוחד...? 4.מה אתם חושבים בכללי על הרמקולים האלה איך הם והאם הם שווים את המחיר? אני פתוח לעוד הצעות...! תודה מראש לעוזרים..!
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן אשמח להמלצות על רמקולים(עם הגברה..אין לי מגבר\ רסיבר) בעיקר לכיוון המוזיקה אני לא מחפש עצמה מטורפת חשוב לי שהסאונד יהיה נקי וצלול. אני מאוד אוהב את הסאונד של אלטק אבל הבנתי שאין שום דגם בין ה VS4621 ל MX6021 - זתמרת או רמקולים ב 350 או ב 1200 על מה תוכלו להמליץ? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר שני מחשבים יש לי. שניהם חדשים. אני מתקין את הדרייברים של הקול כראוי. בכל אופן אחרי זמן מסויים של שימוש במחשב. המחשב מפסיק להשמיע קול. וכשאני בודק בבקר קול כתוב שאין לי התקני שמע. (כאילו נאבדו לי הדרייברים של הקול.) ואז אני צריך לאתחל את המחשב וחוזר חלילה. שני המחשבים עם אותו מערכת הפעלה. (ווינבורג אקס פי אס פי 3 ) האם זה קשור לחומרה (למערכת הפעלה?) או לתוכנה. מה אני יעשה לעזאזל? עזרו לי אנשים טובים.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
Thermaltake Mozart SX ASUS Ati Raderon X550 256 MB PCIe Leadtek TV PVR2000 ASUS P5B-MX/Wifi-AP Intel C2D E6400 Box Enermax Noisetakew 420W G. Skill DDR2 1024 MB 667Mhz CL5 X2 Zalman CNPS7500-Cu LED Logitech Cordless Desktop EX 110 WD 2500AAKS מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב לא בשמיים... אבל אני רוצה משהו בתקציב הזה... שיהיו כפתור,למוזיקת רוק (וטיפה רוק כבד), שיהיו יפות (ראיתי כמה עם מראה נורא מוזר...) שיהיו או שחורות או לבנות אם אפשר.... תודה...
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
סוף סוף חיברתי את המערכת ADA880 של ה4 רמקולים וסאב, ויש משהו מאוד מרגיז עם הבאס. בווליום מעל החצי, קצת יותר, הבאס נשמע מוזר, לא יודע איך להסביר את זה... זה נשמע עמום כזה ורועד... מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס קול חיצוני מסיבה מאוד פשוטה השפעות אלקטרומגנטיות חזקות במחשב שלי.. (כרטיס טלויזיה ועוד..) יש לי לקנות בהזדמנות בוא נגיד במחיר שפל סביב 350 שקל. אחד כזה חדש שהיה בשימוש 10 חודש.. זאת אומרת ניקנה לפני 10 חודש . באתר של טום מהללים ומשבחים אותו באיכות,אני במילא לא משחק כמעט משחקים.. האם כדאי ? כולל שלט וכו'.. נ.ב הכרטיס מתחבר ל רסיבר ימאהה RXV-520 או לפאוור של סוני... מסדרת ES העלית 90 וואט לערוץ .
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בחיפוש לא מצאתי תשובה רלוונטית; צורך - שמיעת מוזיקה (לא משחקים ולא עריכת סאונד ולא שום דבר אחר). תקציב - עד 250-300 ש"ח. דגש על איכות, עד כמה שניתן ברמות מחירים אלה כמובן. רצוי 3 רמקולים (כולל סאב) - אבל בכל מקרה דגש על איכות צליל ולכן אם יש סט של זוג רמקולים בלבד שמשחזר יותר טוב מוזיקה - עדיף. אם זה רלוונטי - סוג המוזיקה הוא בעיקר רוק ופופ.
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום , אבקש להתייעץ לגבי מסך LCD רציתי לקנות מסך Samsung LA40A550 LCD FULL HD אבל אין כרגע במלאי את זאת במקום זה : עוד אפשרויות שחשבתי עליהן : הן סוני http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716061 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715684 או טלוויזיה LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711735 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=703543 מה דעתכם על האפשרויות האלו ? אז כמה שאלות, 1 אילו מסכים FULL HD, OR HD READY , הכי מומלצים ונותנים איכות תמונה טובה ואמינות , בטווח מחירים 5000-6000שח,אחרים מאלו שהצעתי? 2 האם מסכי LCD FULL HD מורחים תמונה כאשר הם מקבלים אות תמונה אנלוגי ?- כבלים , וs VIDEO? 3 האם אכן שווה להוסיף את הכסף עבור רכישה של מסך FULL HD…
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן שנתיים בערך ,שלוח האם וכרטיס המסך שלו הלכו לעולמם. המיפרט שלו הוא כדלהלן (אותם חלקים שהם תקינים ): 2500xp amd barton version 1024mb ddr 400 --- 512x2 על מנת להחזיר אותו למצב עבודה אני נידרש להוצאה של 570 שח כדלהלן: לוח אם מבוסס nforce-2 - עלות 450 שח כרטיס מסך מינימלי geforce4 mx440 עלות 120 שח אני סבור שהדרישה הבסיסית עבור מחשב htpc כיום , היא שהוא יוכל לפחות להריץ סירטי hd בלי קירטועים ועדיף גם שיהיה מספיק חזק להקליט בזמן אמת סרטי-hd ללא איבוד משמעותי של פריימים(אם כי זאת לא דרישה אבסולוטית ,מפני שתמיד אפשר להוריד סרטי hd מהרשת). השאלה היא: האם מחשב עם מיפרט כמו שרשום למעלה יוכל לעשות זאת בצורה טובה מספיק, או שיש צורך במערכת חזקה בהרבה …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזית LCD, ואני צריך את עזרתכם בבחירת החברה והדגם. אז ככה, התקציב שלי הוא מקסימום בין 10000 ל15000 ש"ח, לא סגור עדיין על הסכום. אם אני לא טועה במסגרת התקציב אני יכול להשיג גודל של בין 37" ל42". חובה שהיא תהיה HD Ready ואם הבנתי נכון, הבנתי שיש מסכים שמסוגלים לשדר ב4:3 (כאשר צופים בשידורים רגילים, ערוץ 2, 10 וכו..) חשוב לי שתהיה לה את התכונה הזאת. הטלויזיה תהיה מחוברת ל yes ו DVD, כך שאני צריך שהיא תענה על שני השימושים האלה. ולמרות שהיא תהיה מחוברת למערכת סראונד, אני חושב שעדיף שיהיו לה זוג רמקולים משלה, כי כשרואים חדשות או סתם איזו תוכנית - נראה לי שהמערכת תהיה יותר מידי בשביל צפיה רגילה ודי שקטה. הטלויזיה הזאת תהיה לטווח הארוך. כ…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
התחדשתי לי במגבר נוסף, הפעם מתוצרת עצמית, ה-SOHA. מדובר במגבר DIY היברידי. אני קניתי אותו כקיט שכולל את ה-PCB ואת כול החלקים, כולל מארז מתאים, מ-glassjaraudio.com. אבל אפשרי גם לקנות רק את הלוח להשיג חלקים לבד, אם מתעקשים (: מבחינת פרויקט, לא הייתי ממליץ עליו למתחילים בתחום, אבל לא מדובר בפרויקט קשה במיוחד. (זה המגבר השני שאני בונה, ולא הסתבכתי יותר מדי ) מבחינת סאונד, עוד לא התרשמתי ממנו מספיק, אבל הוא דוחף ממש יפה את ה-K701. במיוחד בגזרת הבאס, שיש לו פאנצ'יות נהדרת וכמות שאין במגבר הנוכחי שלי(ה-Aria). אני אעדכן בהמשך עם הבניה של המארז ועוד התרשמויות.. ואי אפשר בלי קצת תמונות של הבייבי: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! כרגע יש לי את האודיגי', אבל בקרוב אני מקבל מחשב אחר עם הלוח P35-DSR3. האם יש צורך להוסיף את הכרטיס למחשב החדש או שזה מיותר ?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שתהיה איכות טובה וזהו..זה למחשב סה"כ..לא משהו מיוחד. תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, וערב טוב לכולם! בעזרת השם בזמן הקרוב אני מיתכוון ליקנות מחשב חדש שיהיה מבוסס על PIV 3.0C, ואני צריך עזרה ממכם לגבי איזה כרטיס קול לקחת. נתחיל עם זה שאני מיתכוון ליקנות את מערכת ה ATP 3, האם היא מערכת בעלת סאונד איכותי וכמו כן גם איך העוצמה שלה? עכשיו, אני נוטה יותר לכיוון הסאונד של המוסיקה (כלומר שירים וכל מה שקשור לזה) והסרטים ומעדיף איכות גבוה שלהם. הסאונד של המישחקים פחות מעניין אותי, עדיין שיהיה טוב אבל אני לא מיתכוון ליקנות רמקולים 5.1 או כאלה למינהם , אני רק רוצה סאונד סטריאו באיכות גבוה בתקציב נתון. דבר נוסף זה שיש לי אורגן חשמלי של YAMAHA בדגם EZ - 30 (למיקרה שאולי מישהו מכיר) ואני מעוניין אהיה לחברו למחשב ולהקליט לתוך המחשב שירים שאני אנגן ( זה אפשרי נ…
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני צריך סט במחיר נמוך למחשב. ראיתי את הB73 של מיקרולב, רמקולים 2.0 חמודים, עשוים מעץ, שאני אוהב - מעדיף על סטאלטים וסאב. גם ההספק שלהם סביר בסה"כ. משהו מכיר? משהו שמע? בסה"כ המחיר מעולה.. (200 שקלים) אם למשהו יש תובנות על הסט הזה, אשמחו לשמוע - כי אני מזמין אותו היום עוד לפני הצהריים... האם יש משהו עדיף בהרבה בטווח המחירים הקרוב ? http://www.microlab.com/?r=Stereosystemen&st=full&id=210
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מדי כמה שנים התקן של החריץ הפנימי לכרטיסי הרחבה משתנה (ISA---PCI---PCI-E ), לי אישית פשוט נישבר הז' כול פעם מחדש לזרוק לפח כרטיסים תקינים ,איכותיים וטובים מאוד של חברות מובילות שעלו לי בזמנו הרבה כסף,והצריכו ממני הרבה זמן וטרחה עד שהצלחתי להשיגם. לכן,אני ממש לא מעוניין להמשיך להיות כפוף ל-"אופנה" המשתנה תדיר של תקני החיבור. ב-USB לעומת זאת,יש תאימות לאחור ,כלומר גם רכיב מלפני 10 שנים שנועד לעבוד בתקן USB גירסה 1 יוכל לעבוד עם מחשב מודרני בן ימינו עם USB2 . השאלה היא האם ממשק התקשורת- USB2 מספיק מהיר על מנת לספק את רוחב הפס להתקני הרחבה שמשמשים לצרכים כמו: כרטיסי קול,כרטיסי DVR וכרטיסים שנועדו לקלוט לווינים (בשילוב עם צלחת לווין כמובן) חשוב לציין שבמונח "כרטיסים",אני לא ב…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ובכן, זאת לא בושה לשאול... אני מבקש המלצה לרמקולים עד 700ש"ח שהם 2.1 בלבד. שמיעה של כל סוגי המוסיקה כולל רדיו (שירים). יש למישהו ניסיון (שמיעתי בלבד בבקשה) עם לוג'יטק Z4E או דגם מקביל אחר של CREATIVE או אפילו של חברה אחרת. אשמח לתגובות. אגב, קראתי ביקורות על כמה סוגים אבל חשוב לי ניסיון של מי שיש לו.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
CREATIVE T6060 LOGITECH X540 ATP3 X2 אני דיי בטוח שה-ATP3 שיש לי עכשיו, אבל אני רוצה דעה יותר מקצועית. יש לי עכשיו "כאילו סראונד" עם 2 סטים של ATP3 אחד מקדימה ואחד מאחורה. הבעיה היא שבגלל העיצוב הבלתי ניתן לתליה שלהם והחוסר במקום בקיר האחורי בגובה נורמלי לתליה, אז אין לי איך למקם את ה"אחוריים" של ה-ATP3 ויוצא שהם באמצע החדר על שולחן, זה נותן בסופו של דבר צליל היקפי ממש לקוי ואם אני יושב על המיטה (שצמודה לקיר האחורי) יוצא שכל הסאונד בא מקדימה. בגלל זה רציתי לקנות סט רמקולים שניתן לתליה על הקיר בחלק העליון כמו 2 הסטים הראשונים שרשמתי קודם. אבל כמובן שאני לא אשלם כסף בשביל לקבל ירידה בביצועים, ואם באמת ה-ATP3 בצורה מורגשת יותר איכותי מהם אז אני ארד מהרעיון, סך הכל סרטים וסדר…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-