אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי היום כבל קואקס דיגיטלי איכותי עד היום המחשב היה מחובר לרסיבר עם 3 כבלים של RCA לקבלת 5.1 בגלל שלא היתי מרוצה מהסאונד ומכל הבלאגן שהכבלים האלו עושים החלפתי אותם היום אז כמו שאמרתי קניתי כבל קואקס דיגיטלי וחיברתי אותו במחשב ל- S/PDIF וברסיבר לכניסה של הקואקס הדיגיטלי הרסיבר הוא Denon AVR1602 והכרטיס קול הוא מובנה של nVidia NF4 ובקיצור לא משנה מה אני מנסה אני לא מצליח לקבל סאונד.. HELP בבקשה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום רב: זה הנייד שאני מתכונן לקנוץ. אני רוצה להשתמש בו גם ללכידת וידאו. האם הוא מספיק חזק? אני מבין שאני צריך לקנות כרטיס וידאו לכך. תוכלו להמליץ לי מה לקנות ואיך אני מחבר ואת מה כדי להקליט מהטלויזיה. יש לי ממיר דיגיטלי של הוט בבית תודה רבה שלוקי Dell studio 1537 אם ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB Intel® CoreTM 2 Duo Processor P8400 2.26GHz ,800MHz FSB 3MB L2 4GBMB DDR2 800MHz
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
האם אנחנו מנצלים את מערכות ה 6.1 שלנו מעבר לראיית סרטי DVD ? או שה DX sound של המשחקים בכלל לא תומך ביותר מ 4 רמקולים?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לדעת אם מישהו חושב שיש אוזניות יותר טובות למחיר בארץ לשימושי משחקים(counter-strike 1.6) מוזיקה(אלקטרונית ומטאל) והקלטות בכל מקרה אני רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות אותן בירושלים. והצעה לכרטיס קול עד 1000 שקל להקלטות סראונד 5.1 לפחות תמיכה בפורמטים של HD ושיוציא את המיטב מהאוזניות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות טובות בשביל משחקים ומוזיקה... תמליצו לי על משהו טוב .... תודה מראש.....
-
- 12 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש איזה מדריך לעשות את זה? ואיזה חומרה צריך בשביל זה? (אני חושב שאני יודע כרטיס לכידה טוב כמו ה-PVR 150 וכמובן HD גדול) תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות את הטלווזיה LG 42LF20FR לחדרים וצריך קצת חוות דעת. 1. איך הביצועים בסרטי אקשן מהירים, משחקי מחשב ואקס בוקס 360? 2. האם היא טובה או שיש אופטציות יותר טובות במחיר? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה מסביר את הכל IMO הוא פשוט יותר יפה מכל Ipod אפילו שהוא יותר גדול , אפילו שהוא יותר מגושם , אפילו שהוא יותר .... הוא יותר !!!
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce 8400M GS במחשב נייד אני מחבר אותו לTV בS וידאו בריבוי צגים כך שמסך הלפטופ פועל וגם הTV הבעיה היחידה שיש לי זה הגבולות בTV הם יותר גדולים מהמסך של הטלויזיה ואז אני לא רואה את כל התפריטים של המדיה סנטר או בסרט לא רואים את כל התמונה כי הכל פשוט גדול איך משנים זאת ושולטים על הגבולות מסך חיפשתי בגל פינה בתפריטים של NVIDIA ולא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
נניח שיש לי שני כרטיסי קול על המחשב עכשיו, שניהם עובדים ואני יכול לבחור באיזה אני רוצה להשתמש, דרך לוח הבקרה והגדרת הכרטיס כ Default. עכשיו, מה שאני רוצה לעשות זה לקשר בין שני כרטיסי הקול כך שהשמע שנכנס מכניסת מיקרופון מכרטיס קול אחד, יעבור אוטומטית ובאופן מיידי ליציאת הרמקולים של הכרטיס השני. ווינדוס עצמו מן הסתם לא תומך בשטות כזאת. השאלה אם יש תוכנה כלשהי שיודעת לעשות דברים כאלה. יש למישהו מושג מאיפה להתחיל?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש בקיץ את ה-SanDisk Sansa E250 2GB (חוסך כסף בשבילו,כרגע יש לי 80% מהסכום),ויש לי כמה שאלות. א. איך האוזניות של ה-Sansa ? כדי להחליף אותם? ב. בהקשר לשאלה הקודמת,אם כן, איזה אוזניות (עד 150 ש"ח) מומלצות לנגן כזה? ג. בלי קשר לאוזניות,לפי זאפ המחיר בחנות הזולה ביותר (אסור לפי החוקים לציין את השם) הוא 799 ש"ח,עם שנה אחריות ומשלוח חינם, האם שווה במחיר הזה לקנות בארץ ביחס למחיר בחו"ל ? והאם צפוי המחיר של ה-Sansa לרדת?
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול Creative XtremeGamer, ולוח אם Gigabyte 945P. מזה כמה זמן הסאונד אצלי לא נקי וישנם ציקצוקים סטטיים בדפדפן פיירפוקס שלי (כשאני ביוטיוב במסך מלא בHD למשל) ובמשחקים ברזולוציה גבוהה. הרמקולים שלי תקינים מאחר וחיברתי אותם למחשב אחר והפעלתי את אותם הדברים והציקצוקים נפסקו. האם הבעיה אופיינית ללוח אם או מעבד שלא מחזיק את עיבוד הסאונד, או שאולי הכרטיס דפוק ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הי, אפשר לצפות בשידורי סלקום TV באפליקציה שלהם. האם זה אומר שאפשר להתקין את האפליקציה על אנדרואיד מיני PC (כמו Tronsmart Orion R28 או Orion R68)? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ משהו בסגנון הזה : http://images.belkin.com/F8Z053-3/FUL1_F8Z053-3.jpg תודה
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי מגבר ישן, מצורפת תמונה. המגבר צריך תיקון (שורף פיוזים בקצב של עכבר על קפאין, ורעשים בערוץ השמאלי). מישהו מכיר את הדגם ויודע לומר לי אם הוא שווה התעסקות? (התעסקות בשבילי זה לשים אותו במעבדת אלקטרוניקה כלשהי ולשלם על תיקון). תודה, בז'נגלו. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי SB-LIVE עם יציאה דיגיטלית אהל במגבר איין לי כניסה דיגיטלית (למיטב ידיעתי) השאלה עם אני אחבר את הכבל הדיגיטלי לכניסה הרגילה (AUX או 5.1) אני אקבל את האפקט או לא? ???
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה הנאה ממוזיקה, וסרטים (אני קונה מסך 20 אינצ' LCD). השאלה שלי כזאת, עד עכשיו הרמקולים שראיתי בביקורות אומרים שהם מקצועיים מאוד ושווים את הכסף. אבל אני חושב שאולי כדאי לי לקחת מערכת סטריאו ולחבר אותה למחשב. הכרטיס הקול בינתיים מובנה אבל אני רוב הסיכויים ישדרג אותו למשהו נחמד מאוד. אני מחפש משהו איכותי ... אין לי כל כך סדר גודל במחירים (כן אני יודע זה מעצבן פשוט אני לא מעודכן ככה שאני לא יודע מה איכותי נחשב ומה לא). יש לי אוזן דיי רגישה ואני אוהב צליל נקי ולפעמים בסוגים מסוימים של מוזיקה להוסיף באס.. אני ישמח לשמוע מה יש לכם, (למי שמאוד אוהב איכות גבוהה בשמיעה של מוזיקה). מבחינת כרטיס קול + רמקולים... TNX יבגני
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את ה ATP3 (שאגב אני מאוד מרוצה מהם). יש לי לוח אם לא חדש במיוחד, עם כרטיס קול די פשוט, השאלה שלי היא האם יש צורך לקנות כרטיס קול טוב יותר? האם אני ארגיש הבדל גדול באיכות ה sound? אני משתמש ברמקולים בשביל מוזיקה, משחקים וסרטים.
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בביתי מסתובבים להם פריטי וינטאג' איכותיים.. להלן חשודים מס' 1 - רמקולי טאנוי מקוריים 12 אינצ'. החבר'ה האלה די גדולים.. החשד שלי הוא ששנת היצור היא איפה שהוא סביב 1968. להלן תמונות בתוך גוף הרמקול מופיעה הלוחית הבאה שנותנת מספר מודל הבאים בתור - זוג רמקולים של כף. גם אלה די ישנים ומצבם פחות טוב. אני בטוח ששני הזוגות שווים לא מעט כסף ואם רק אדע את הדגם אוכל לברר כמה הם שווים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם האחריות של אייפוד (דרך אפל) מגיעה בכל אייפוד שאני קונה בכל חנות (חדש כמובן לא משומש) או שמקבלים אחריות לשנה של אפל אך ורק אם אני קונה דרך החנות של אפל? אם מישהו יודע אז בבקשה אם אפשר להביא הוכחה איתו... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=2860407 http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4030781 איזה מהאוזניות הנ"ל יותר טובה??
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם האוזניות הבאות נראות לכם מקוריות? http://cgi.ebay.com/New-Sennheiser-CX500-CX-500-Black-Headphones-Earphones_W0QQitemZ220389583015QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item220389583015&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1171%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50#ShippingPayment
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב ישן P4 בעל מעבד 3GHZ וזיכרון של 512MB. אני מחפש כרטיס טלוויזיה לראייה טובה של שידורי טלוויזיה עם או ללא ממיר דיגיטלי אשמח להמלצות תודה רבה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
1.המערכת שלי תחובר בע"ה עם AC-3 ..... זה איכות סראונד טובה ? 2.כל סרט שאני מוריד יצטרך ללהיות תומך בAC-3 ??? תודה מראש לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-