עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש נגן mp3 מבוסס זכרון פלאש (לפחות 512 מגה) אם אפשר חנות לא אינטרנטית (אין לי כרטיס אשראי בשביל לקנות באינטרנט) מישהו מכיר חנות כזאת באזור חיפה ?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  2. הרמקולים האלווהאם הם שווים את ה350 - שאני אשקיע בהם? ואיך בדיוק אני מחבר למחשב, והאם אני אצטרך לקנות עוד משהו, או שישר שאני מקבל את זה אני יכול להפעיל? כמו כן, יש את אלו והם נראים לי יותר טובים מהקרייטיב INSPIRE 2.1

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  3. איך הן? קניתי אותן מבאג במבצע של 1+1 ביחד עם AKG K403 . הAKG נשמעות מצוין אבל ה - audio technica ATH-CK303M לא רק שהן לא נשמעות איכותיות שאת זה יכלתי לסבול , הן בלתי ניתנות לשימוש המוסיקה נשמעת מעוותת , צעקנית ופשוט גרועה. זה מפתיע בגלל כל הביקורות הטובות!!! האם יכול להיות שנתקלתי ביחידה דפוקה או שככה זה? דרך אגב איך ה - AKG K315 ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום רב, ההורים רוצים לרכוש טלויזיה לסלון ושניה לפני שהם קנו החלטתי לעצור אותם ולהתייעץ פה התקציב שלהם הוא כ 5,000 שקל כאשר ניתן להתגמש קצת כלפי מעלה אבל מן הסתם עדיף כלפי מטה (: הטלויזיה תהיה בסלון ומרחק הצפיה הוא כ4.5 מטרים. השימושים יהיו בערך 50-50 (HOT-HTPC) ולא תהיה גלישה באינטרנט או משחקים אלא רק סרטים/סדרות. פלאזמה לא באה בחשבון. יש חלון בגודל ארבע וחצי מטרים צמוד לטלויזיה שמקבל שמש כמעט ישירה בשעות השקיעה וההורים אמרו שהפלאזמות שהם ראו השתקפו יותר מהCRT שיש להם כרגע וזה לא בא בחשבון (: או כמו שאבא שלי הגדיר "אני מעדיף לראות HOT פחות טוב בLCD מאשר לא לראות בכלל בפלאזמה" או משהו כזה.. הם גם ציינו שהם ראו 40" ושזה בהחלט סיפק אותם ככה שכמובן אפשר גדול יותר אבל…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני מחפש שירים שיהיה באמת אפשר להוציא את המיץ (לא העוצמה אני מתכוון) של הרמקול ולראות את היכולת שלו? אני בעיקרון עד עכשיו היתי מכור לדיסק הראשון של אניגמה ( :) ותמיד היתה לי צמרמורת כששמעתי אותו. אז מה יש לכם להציע? ולא בכוון של רוק כבד בבקשה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by maximum,

שלום לכולם! יש לי מחשב רגיל. לא מדיה סנטר. מערכת XP. אני רוצה לקנות לי איזה שלט שיאפשר לי שליטה על חוטית על: 1. ווליום 2. אפשרות הגדרת כפתורים מסוימים שיבצעו מה שכפתור מסוים על המקלדת עושה (למשל F1). 3. שליטה מסוימת בעכבר כדי להפיעל תוכנות מסוימות. בבקשה תמליצו לי על השלט שיתאים לי. יש בכלל שלטים שעובדים עם מחשב רגיל (לא מדיה סנטר)? ואם אני נמצא בפורום הלא נכון, בבקשה תכווינו אותי

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני מכיר את: Realtek ALC1150 115dB SNR HD Audio with Built-in Rear Audio Amplifier ואני מתעניין לקנות: Creative® Sound Core3D™ Quad-Core Audio Processor מה ההבדל בין "מנהל השמע Realtek HD" שאני מכיר לבין "Creative SBX Pro Studio Audio Suite" ואם היא מתורגמת?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by audigy,

creative עומדת לשחרר את דור ההמשך לסידרת כרטיסי ה-audigy שיקרא audigy 2 והנה המפרט שלו : DVD Audio, Dolby Digital EX 6.1 o THX de Lucasfilm and backwards standards compatible. Playback in 24 bits y 192 kHz. 106dB Signal to noise level (6 dB more than old generation). Recording in 24 bit/96 KHz. Frequency response from 10 Hz to 46 kHz. פרטים נוספים http://www.nvnews.net/

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by tamos,

הי, יש לי חדר יחסית קטן. אני בעיקר שומע מוזיקה ורואה טלויזיה במחשב. יש לי כרגע 2 מדפיים: omega audio כלשהם 100W 8OHM. ומגבר ישן ONKYO TX-860. אני מתלבט מה לעשות, או לקנות X540 של לוגיטק או לקנות מגבר חדש ולהשאיר את האומגה כקדמיים, או לקנות קדמיים ולהשאיר את המגבר? מה ייתן את התוצאה האופטימלית. ד"א כנראה אלך על יד 2

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI אחת ויציאה רגילה VGA למסך אחת. איך אפשר לחבר את זה לטלוויזיה שפורפרת רגילה בעלת כניסה צהוב-אדום-לבן בלבד? אני לא צריך את האדום-לבן (סאונד) כי הכרטיס קול במחשב מחובר כבר לרסיבר אני רק צריך חיבור מהמחשב לפין שנכנס לעיגול הצהוב הזה. יש דרך לעשות את זה?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ofir_16,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב נייד והתקציב שלי הוא בסביבות ה 300-400 שקל.. מבדיקות שערכתי אלא שני המערכות הטובות לתקציב הזה, כמו כן הבנתי שה 2421 הם הדגם החדש של הATP3 , כלומר המחליפים שלהם .. מצאתי הרבה ביקורות באינטרנט על ה ATP3 (כמובן שמעריצים אותם) אבל בכלל לא מצאתי עם המחליפים שלהם מישהו שמע אותם ביחד ל ATP3 ויכול לתרום מנסיונו? או אפילו אם מישהו מצא ביקורת באינטרנט עליהם אני אשמח אם תשתפו

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by AgentZ,

אני מחפש אוזניות אין אמר כדי לחבר לאיייפון שלי , הם צריכות להיות כמה שיותר מבודדות רעש ובעלות איכות קול טובה תקציב : 300₪ עם אפשרות לחריגה ל400 אם זה שווה את זה אני לא כל כך מבין באוזניות אז נראה מה יש לכם להציע לי תודה מראש!

13. Started by Bose,

אני מעוניין ברסיבר איכותי עם 4 כניסות AUX, מומלץ שיהיה 6.1, גודל קומפקטי- יתרון. אם קיימת החיה הזאת אני אשמח אם יידעו אותי. תודה גדולה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  14. ההמלצה היא לחבר, הוא ישתמש בהן בעיקר עם נגן ה - MP3 שלו מחוץ לבית אך גם עם המחשב (יש לו כ.קול מובנה בלוח GIGABYTE GA-K8NMF-9 S939). הוא מקשיב לרוב סגנונות המוסיקה עם נטייה קלה לרוק. מה מומלץ ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום אנשים, אני חושב על קניית אוזניות חדשות בימים אלה. עד עכשיו היו לי GRADO 225, טכניקה A900, ו-AKG K530. מבחינת מקור והגברה, יש לי AUDIOPHILE 2496 ו-LITTLE DOT 2 עם מנורות 4N1N (מעט איכותיות יותר מהסטוק). העניין הוא שאני מודע לעובדה שאני אצטרך בעתיד לשפר את המקור ואת ההגברה כדי לנצל אוזניות טובות יותר כמו ה-ATH-W1000, אבל כל דבר בעתו. anyways...העניין הוא שאני שומע את רוב סוגי המוזיקה, ועד עכשיו הלכתי על סוגי אוזניות שהיו ALLROUND, עם דגש טיפה יותר ספציפי על רוק ומטאל. אבל עכשיו חשבתי על משהו שיש בו יותר דגש אולי על מוזיקה קלאסית. שיהיה גם טוב ככל האפשר בדברים אחרים כמובן. אבל משובח בקלאסית. (אני יודע שאנטולי היה ממליץ על 340K שהן פשוט מעולות בקלאסית, רק שהבעיה שאני …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Caprica6,

יש לי טלויזיה LCD SAMSUNG מדגם R81B מחוברת לממיר יס מדגם 3100 בחיבור סקארט ל SVIDEO איכותי (220 ש"ח ממקור אמין). עדיין התמונה בחלק מהערוצים אינה טובה. האם החלפת החיבור לטרנסקודר כזה: http://exp.shopy.co.il/products/107638 עשויה לשפר את התמונה והאם צפוי שיפור משמעותי?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by almor12,

אז ככה אני מתכנן להחליף את הרמקולים שיש לרשותי (SOLO 6C- הם עוברים לאחי הקטן) אני מעוניין לרכוש את SOLO 8C או SOLO 9C, מבחינת תקציב אני מוגבל ל1500 ש"ח. מישהו יודע אם הם הגיעו לארץ? מוכרים אותם? למישהו יצא להזין להם? עד עכשיו יצא לראות חנויות ששמות את הSOLO 7C. אשמח לעזרה בנושא

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  18. להלן המערכות ששמתי עליהם עין? מה אתם אומרים עליהם מהבחינת המחיר והתמורה שהם נותנים? האם שווה לילקנות אותם? או שעדיף מערכת אחרת? קחו בחשבון שהתקציב מקסימום 1200 (חריגה של 200 לכל היותר) דרך אגב זה מיועד לחדר בגודל 3X4 (מטר) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716820 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=596362 http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=2998 תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by danny din,

מה אתם חושבים על הרמקולים האלו DOME דגם -850..... המחיר שלהם אמור להיות משהו בסביביות ה 2000 שח אני יכול לקנות אותם ב-1300 שח האם זו קנייה שווה ??? אאאא ואם אתם יכולים להמליץ לי על איזה רמקולים קדמיים בסביבות ה 1500-2000 שח שנשמעים סביר , אני אודה לכם מאוד !!!!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. היי, קוראים לי דניאל ואני אוהב סראונדים ואני רוצה שאנשים יאהבו אותם כמוני אז יאללה: על מה מסתכלים כשקונים סראונד? -איזה סראונד? רצוי דבר ראשון כשקונים סראונד זה לבחור כמה רמקולים היו לו מומלץ: מומלץ לקנות מערכת 5.1 כלומר מערכת שכוללת 5 רמקולים + 1 סאב וופר שמספק את הבס. במערכת כזו זוג רמקולים יושב מלפניך (FRONT) וזוג מאחוריך (REAR) המספקים את האוירה הכללית והרמקול הנוסף (CENETR) מתוך החמישה יושב מלפניך ומשמיע תדרים של דיבור בעיקר. הבס כמובן נותן בס! ניתן לקנות 4.1 אבל הסנטר מספק הרבה FEEL בסרטים, הרבה מאוד אפילו, 4.1 לא חוסך לך הרבה כסף גם. 6.1 - חביב אבל מיותר, סנטר מאחורה הוא חסר תועלת. 7.1 - שווה, אבל יקר, אך יש לזכור שהסטנדרט לסרטים הוא 5.1 ולא מייצרים סרטים…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by NIR-T,

שלום, אני מחפשש רסיבר לקולנוע ביתי שלי... ואני אל צריך עוצמה של 120 וואט כמו שה514 מספק כי יש לי חדר קטן אבל הוא נראה לי איכותי יותר מה301... קיבלתי את ה301 מקרוב משפחה שעוסק בציוד לקולנוע ביתי והוא אמר שאם אני רוצה אני יכול להחליף את ה514 כי המחיר שלהם ממש דומה... אז השאלה אם מבחינת איכות מי יותר טוב בלי להתייחס לעוצמה כי אני לא צריך עוצמה... דרך אגב בחיפושים בגוגל אתרים מראים שה301 הוא 50 וואט כל ערוץ ובעצם הוא 75... אז מה עדיף לדעתכם? תודה רבה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום. אני כבר הרבה מאד זמן מתענין במערכת 5.1 למחשב.. כרגע יש לי מקרלוב ,M200 ואני לא מרוצה. מאיכות בסרטים במוזיקה הוא מעולה. השאלה היא איפה אפשר השיג את Z5000 כי אני לא מוצא אותו בZAP רק את הדגם החדש Z906 שהבנתי שאיכות הרבה פחות טוב השאלה העיקרית איזה מערכת 5.1 עד 2500 כמובן למחשב יכולה להתאם ומה הסיכון בלקנות מאבי או אמזון? אני ירוק לגמרי בזה אף פעם לא הזמנתי כלום ואני מפחד.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by yirmi_opp,

יש לי כרטיס קול און בורד, והזמנתי כבר את הפורטיסמו 3, אני רוצה לדעת איך לבטל את הכרטיס דרך הביוס. עברתי ברפרוף על הביוס ולא ראיתי איזכור של כרטיס קול. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by mani007,

אהלן חברה אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש למחשב כרגע יש לי אונברד ממש חרא ac97 הכי גרוע שיש נראה לי

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by fp581,

יש לכם עצות

• 28 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים