עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי עכשיו טלויזיית LCD וחיברתי אותה למחשב. למחשב שלי יש רק יציאות DVI אז חיברתי מתאם DVI to HDMI ומשם כבל HDMI למסך. יש לי כרטיס Sapphire HD 4870 1GB ובדקתי בעמוד של המוצר באתר של Sapphire וכתוב שם שניתן להעביר סאונד בעזרת מתאם HDMI וגם בהגדרות קול כתוב שיש אפשרות להוציא קול עם HDMI אבל הבעיה היא שכתוב משום מה שהכבל לא מחובר.. יש תמונה, אין סאונד. תמונה להמחשה: http://img19.imageshack.us/f/61446602.png/ *עדכנתי לדרייבר הכי עדכני *ניסיתי בכל החיבורים בכרטיס (2). מה עוד אפשר לנסות/להגדיר בשביל שיעבור סאונד?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום. אני כבר הרבה מאד זמן מתענין במערכת 5.1 למחשב.. כרגע יש לי מקרלוב ,M200 ואני לא מרוצה. מאיכות בסרטים במוזיקה הוא מעולה. השאלה היא איפה אפשר השיג את Z5000 כי אני לא מוצא אותו בZAP רק את הדגם החדש Z906 שהבנתי שאיכות הרבה פחות טוב השאלה העיקרית איזה מערכת 5.1 עד 2500 כמובן למחשב יכולה להתאם ומה הסיכון בלקנות מאבי או אמזון? אני ירוק לגמרי בזה אף פעם לא הזמנתי כלום ואני מפחד.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכולם, החלטתי סוף סוף להתענג על סאונד ולא על קקה. אוקי כמו שאמרתי הרבה דרישות ונראה מה הכי מתאים. המון מוסיקה. קצת-בינוני משחקים. ממש ממש קצת סרטים. כרטיס קול אונבורד (ראה מפרט) עכשיו מה מתאים? ושינוי כרטיס קול יוסיף הרבה בתנאים האלה?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Mr Gadget,

תכננתי לקנות את הכרטיס קול הנ"ל , אך עקב בעיות טכניות של הכרטיס עם הלוח שלי ( DFI Ultra-D) אני יאלץ לוותר עליו וגם עקב הביקורות הלא ממש מעודדות האם יש כרטיס קול טוב יותר בתקציב שלו?

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by kalda01,

יש למישהו נסיון עם הדגם הזה? יכול להתאים להרצת XBMC בחדר שינה כאשר המקורות הם ברשת הביתית (חיבור קווי) ? תומך בחלונות 8.1 גירסת 64 ביט ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Roy.T,

לא יודע מה קורה איתי בזמן האחרון עם ציוד אודיו, הפעם מדובר במתנה, או שאם הם יהיו עד כדי כך טובות אני יאמר fucket וישמור אותן לעצמי (למרות שקניתי לפני כמה ימים אוזניות בלוטות' ואני לא ממש אודיופיל), בכל מקרה - מדובר במישהו שידע להעריך איכות, וידע לזהות גם משהו זול. לפי מה שאני מבין הדגם הרגיל נמכר באמאזון באיזור ה-1300 דולר. העניין שאין יותר מידי זמן להחליט.. המטרה - הנאה נטו, סאונד "כיפי", פחות מוניטורי מדוייק או FLAT או איך שקוראים לזה. הוא שומע פינק פלויד, לד זפלין, דיפ פרפל, קצת תיפוף. זה בערך הסיפור.. לפני שנשאל על הגברה וכ', צריך לקבל החלטה: לקנות או לא לקנות... זאת השאלה.....?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. אני מכיר את: Realtek ALC1150 115dB SNR HD Audio with Built-in Rear Audio Amplifier ואני מתעניין לקנות: Creative® Sound Core3D™ Quad-Core Audio Processor מה ההבדל בין "מנהל השמע Realtek HD" שאני מכיר לבין "Creative SBX Pro Studio Audio Suite" ואם היא מתורגמת?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. טוב הכותרת אומרת הכל, אני מחפש משהו זול וטוב , שמאפשר הצגת שמות של שירים ומחיצות , ובכלל חיפוש ומעבר בין כולם בצורה כמה שיותר נוחה (אני יודע שלסוני יש רק שורה אחת) , גם רציתי לדעת לגבי איכות ווליום של שני הנגנים הנ"ל (אני יודע שלסוני מגבר 5 MW לערוץ לעומת 30 לדוגמה באייפוד), ואם אפשר להעביר מהר בתוך שיר אמ פי 3 ועד כמה זה נוח. אז אם למישהו יש או מכיר - אשמח לשמוע ולשאול שאלות, כמו כן אם למישהו יש המלצה דומה לצרכים שלי גם כן אשמח לשמוע (יש בשוק כל מיני לנקו , ארטק גייווין וכו') , ואם מישהו יודע את המחיר הכי זול לדיסקמן דומה של IRIVER או RIO - אז גם כן כמו תמיד אשמח לשמוע

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אז ככה יש לי יום הולדת בקרוב (14) ואני מיתלבט בין כול מיני דברים ואני רוצה לדעת כמה עולה IPOD נורמאלי (בחיר סביר). תודה. (אם אפשר תביאו אתרים\דוגמאות).

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by nadabometal,

אהלן חבר'ה. יש בבית בסלון טלוייזת LED וסטרימר לסרטים. הייתי מרוצה מאיכות השמע שלהם עד ששמעתי סרט עם אוזניות של אחי Beats studio wireless ונדהמתי מאיכות השמע והבנתי שאצלי אין את אותה איכות בכלל. חקרתי על זה והבנתי שאני יכול להשיג איכות שמע דומה במידה ואהיה לי סוג של אקולייזר וכך אוכל להגביר ולהמניך תדרים ואקבל איכות שמע אחרת. ניסתי זאת במחשב בביתי וראיתי פלאים. באמת שיחקתי עם אקולייזר במחשב ואיכות השמע השתנתה. השאלה שלי איך אני יכול לקבל איכות שמע טובה יותר חוץ מאקולייזר? והאם אקולייזר זאת הדרך ? (לא מעוניין בלרכוש רמקולים) בנוסף איך ניתן לשלוט על התדרים (כמו אקולייזר) בטלויזיה ? אין לי אפשרות כזאת בטלוזייה ואין לי אפשרות בסטרימר. MINI PC אולי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by tamos,

הי, יש לי חדר יחסית קטן. אני בעיקר שומע מוזיקה ורואה טלויזיה במחשב. יש לי כרגע 2 מדפיים: omega audio כלשהם 100W 8OHM. ומגבר ישן ONKYO TX-860. אני מתלבט מה לעשות, או לקנות X540 של לוגיטק או לקנות מגבר חדש ולהשאיר את האומגה כקדמיים, או לקנות קדמיים ולהשאיר את המגבר? מה ייתן את התוצאה האופטימלית. ד"א כנראה אלך על יד 2

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by MW,

שלום, רציתי לדעת איך הנגן הבא: Iriver PMP-140 40GB MP3 Video Player +FM האם הוא טוב? עמיד? קטן/גדול? וכו'... והאם ה H340 עדיף? אני חושב לקנות אחד מהם מחו"ל... תודה לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by tomerA,

יש לאוזניות של Sennheiser אחריות? יש לי את הדגם CX400 ואוזנייה ימין מתחילה לזייף וצריך לשחק עם הכבל כדי לשמוע ממנה צליל טוב. יש לי את האוזניות 3 חודשים וזה נראה לי מוזר שכבר הם התקלקלו.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. שלום. יש לי התלבטות בין שני דגמים של רמקולים שקועים, ואני אשמח לדעת חוות דעת והמלצות. JBL SP5 Paradigm PV-150. מה עדיף, ולמה? המון תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Eranl99,

מחפש פתרון זול וטוב - קופסה/מחשב לצפות בסרטים מדיסק (אפשר דיסק חיצוני. חיבור HDMI לטלוויזיה. גם HD) ולחבר למערכת שמע. עד עכשיו היה לי נייד 11 אינץ שעשה עבודה מעולה ושבק. יכולות נוספות: 1. שליטה אלחוטית עם מקלדת ועכבר 2. צפיה בתכני מחשב YouTube, אתרי טלוויזיה וכו (שידע לשמש כמחשב בעצם, כי אין לנו כבלים. צופים בהכל דרך המחשב..) 3. שליטה דרך טלפון נייד Android (חשוב לי יכולת לשים ולשמוע מוסיקה בלי להדליק טלוויזיה..) מה הכי מתאים? לקנות עוד מחשב נייד קטן וזהו? תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. השאלה בכותרת... מכיוון שיש לי את הSoundsticks II וגם Sennheiser HD595 אשר שניהם משתמשים ב3.5 רציתי לדעת אם יש מפצל שניתן גם לבחור דרך איזה התקן להשמיע קול בגלל שאינני רוצה שאחד יגזול עוצמה מהשני.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. קניתי את הרסיבר לקולנוע ביתי של קנווד דגם KRF-V5070D ויש בו שתי כניסות כאלה. מה זה הכניסות האלה למה אני מחבר אותן ועם איזה כבל? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Spirit Crusher,

שלום היום שוטטתי באינטרנט וראיתי נגן לא מוכר בכלל iAudio M3 תראו את הפרטים שלו הוא נראה לי יותר טוב מהאיריבר הזן והאייפוד http://eng.iaudio.com/http://eng.iaudio.com/zeroboard/product_M3_over.php?bmenu=p&id=cw5000 הוא ממש ממש דק, יותר מכל שאר הנגנים.. ברוחב וגובה של איריבר H300 14 שעות ניגון שזה דיי טוב 20mW OUTPUT כמו באיריבר FM רדיו עם אפשרות הקלטה ויש לו מיקרופון עם הקלטה מה שקצת מעצבן זה שאין עליו מסך ..יש שלט ועליו המסך אבל אפשר להסתדר... המחיר שלו באיביי דיי זול כמו הזן טץ' ואפילו פחות... לא מצאתי אותו בארץ (ZAP) משהו שמע עליו במקרה? עריכה: מצאתי עוד דגם שמנגן 35 שעות!! http://www.cowon.com/eng/hboard/view.php?boardID=E03&number=41 וואוו!

19. Started by Nick1986,

צריך המלצה לרסיבר ממש שווה, בטווח מחירים של עד 7 אלף. הכי חשוב לי שיהיה בו חיבור AUX.

20. Started by eladbu,

או סוף כל סוף כתבה עילגת לא פרטנית שיטחית ברמות ובעיברית! על ה IAUDIO X5L אולי שמישהו פה באתר יקח תמכשיר ויעשה עליו איזה כתבה משובחת? http://computers.walla.co.il/?w=/4/786839

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג איכותיות שכוללות מיקרופון. אני לא מעוניין לשמוע את הרעש שמסביבי, רק את המשחק. התקציב הוא 400 ש"ח עם אפשרות לחריגה אם הערך יהיה גבוה. האם ניתן להשיג 7.1 ערוצים? לא שמדמה? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. רכשתי מגבר לגיטרה החשמלית שלי, vox 20 vat. בכדי לא להסתבך עם האישה, צריך אוזניות טובות שיעבירו את הצליל כאילו אני בלי אוזניות. ראיתי אוזניות מסוג sennheiser HD598 Cs. האם הן יספקו את הסחורה? תודה לעונין

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by mulki,

אני קונה מחשב חדש והייתי רוצה להנות ממשחקים, סרטים ומוזיקה. הרמקולים הנוכחיים שלי הם מעפנים שלא מסוגלים לתת צליל חזק ולא לרעוד בצלילים נמוכים (בעוצמה גבוהה). האם ניתן במידת הצורך להדליק מוזיקה ולשמוע אותם במסיבות ביתיות? או שאני מגזים בציפיות שלי? אני לא אאודיופיל, אבל אני מקשיב למוזיקה. הרבה. מאוד. כל היום. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E-410&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=8 - אחוריים http://muz.co.il/item_prew.php?item_id=230 קדמיים http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=100mkII&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=10 סנטר שווה משהו ?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by VolTAge,

תיכננתי לקנות מערכת סראונד חדשה, התקציב הוא בערך 200-250 דולר מקסימום. צימצמתי את האפשרויות ל 3 מערכות רמקולים. Creative Inspire 5300 - 5.1 Altec lansing ATP 4 - 4.1 Altec lansing ADA880 - 4.1 עכשיו, אני צריך לבחור איזו מערכת מבין ה 2 של האלטק יותר טובה, ואז לבדוק אם היא יותר טובה מהקריאטיב. היתרון היחידי של הקריאטיב הוא שזאת מערכת 5.1 לעומת ה 4.1 של האלטק, האם זו סיבה מצדקת כדי לקנות אותה ולהתפשר על איכות הקול או שהאיכות של האלטק מפצה על החיסרון של רמקול סנטר ? או בקיצור, איזו מערכת לקנות ? :smoke: ;D

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים