אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
נתקלתי במבצע הזה: http://www.21.tv/p-210992/%E8%EC%E5%E9%E6%E9%E4_LED_Samsung_UA40C5000/cf-24562 מדובר על סמסונג לד FHD של 40"! היא עולה הכי זול בזאפ 3500 ש"ח ופה היא רק 2690 ש"ח. איך היא? דבר היחיד שמפחי אותי בה הוא שהיא רק 50 הרץ, זה יכול ליצור INPUT LAG במשחקי FPS? אני רוצה אותה למחשב (תשמש כמסך מחשב). ועוד שאלה, מישהוא יודע אם היא לד מלא או לד בקצוות רק? העניין דחוף.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים קניתי טלויזיה מסוג 40LV655 חיברתי אלייה מחשב HTPC אם החלקים הבאים : INTEL P.4 3.0GHZ TWINMOS 2GB 4X512 MB ארדיסק 80 GB (בעתיד יוחלף) כרטיס מסך X300 (השבוע יוחלף לHD5450) לוח ASUS P5GD1-VM ועכשי וקניתי רמקולים Z5500 הם מחוברים אצלי ל5.1 שיש בלוח. יש לי ממיר של יס רגיל ואני רוצה לשמוע מה-Z5500 את מה שהממיר של היס מוציא איך אני יכול לעשות את זה ? תודה רבה שקד
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום - פוסט זה הודבק על ידי בפורום HOMETHEATER אשר יותר מתאים לצערי במשך כמה ימים לא זכה לשום תגובה - אשמח אם תהיו לעזר שלום, אני רוצה להשתדרג בסלון - אני רוצה להדביק כאן את הפרטים ולקבל ממכם חוות דעת בגדול - צפיה בשידורי טלויזיה - 50 אחוז, מחשב 30 אחוז כל היתר סרטים אני רוצה גם "להרים" את כל הדברים מהרצפה (רמקולים, בידורית וכו') - כי הבבה התחיל לזחול מסך נבחר - Samsung PS42B450 אני מעדיף פלאזמה ולא LCD מבחינת רווית צבע ועומק עלות 4500~ זרוע למסך מן התקרה - זרועות שיח הציעו לי זרוע עם יכולת עד 80 ק"ג ובגובה של 150 ס"מ (יש לי תקרה מאוד גבוהה) לזרוע יש "ערסל" אשר יכיל את הממיר, DVD, ורסיבר עלות 800 ~ מחשב - המחשב יחובר עם כרטיס מסך בעל יציאת HDMI - http://skypc.co…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב הכותרת אומרת הכל, אני מחפש משהו זול וטוב , שמאפשר הצגת שמות של שירים ומחיצות , ובכלל חיפוש ומעבר בין כולם בצורה כמה שיותר נוחה (אני יודע שלסוני יש רק שורה אחת) , גם רציתי לדעת לגבי איכות ווליום של שני הנגנים הנ"ל (אני יודע שלסוני מגבר 5 MW לערוץ לעומת 30 לדוגמה באייפוד), ואם אפשר להעביר מהר בתוך שיר אמ פי 3 ועד כמה זה נוח. אז אם למישהו יש או מכיר - אשמח לשמוע ולשאול שאלות, כמו כן אם למישהו יש המלצה דומה לצרכים שלי גם כן אשמח לשמוע (יש בשוק כל מיני לנקו , ארטק גייווין וכו') , ואם מישהו יודע את המחיר הכי זול לדיסקמן דומה של IRIVER או RIO - אז גם כן כמו תמיד אשמח לשמוע
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק איך קוראים לזה.. אבל אני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלויזיה. היו לי כבר 2 שנדפקו אז אני מחפש משהו טוב שיחזיק מעמד. אין לי ממש מושג כמה הם עולות, אולי יש משהו טוב ב200 - 300 ש"ח ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, יש לי חדר יחסית קטן. אני בעיקר שומע מוזיקה ורואה טלויזיה במחשב. יש לי כרגע 2 מדפיים: omega audio כלשהם 100W 8OHM. ומגבר ישן ONKYO TX-860. אני מתלבט מה לעשות, או לקנות X540 של לוגיטק או לקנות מגבר חדש ולהשאיר את האומגה כקדמיים, או לקנות קדמיים ולהשאיר את המגבר? מה ייתן את התוצאה האופטימלית. ד"א כנראה אלך על יד 2
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום הLCD הנ"ל מופיע במבצע של גרופון , 3100, זאת טלויזיה 40INCH ועוד כל מיני פרטים נוספים סטנדרטיים. שאלתי היא האם היא משתלמת ? לא הצלחתי למצוא אותה בשום ביקורת שלא להגיד שהיא לא נמכרת כבר בכלל... לפחות לפי מה שמצאתי באינטרנט... גם באתר של TOSHIBA לא הצלחתי למצוא אותה. אשמח למידע עליה. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/Toshiba/427953
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכרטיס לא מוכן להוציא לי סאונד הקיפי רק סטריאו בדקתי סרטים עם סאונד הקפי וכלום קטע שמטריף אותי מגבר קנווד שתומך בכל הפורמטים האלה.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בקצרה - אני צריך אוזניות חדשות. השימושים העיקריים הם גיימינג ומוזיקה(רוב הסוגים, אבל לרוב בעיקר היפ הופ) ומיועדות למחשב(לפעמים מחבר לטלפון לדברים ספציפיים). חשוב שלא תהיה דליפת סאונד וההפך, שלא ייכנס יותר מדי סאונד מבחוץ(לא הולך להשתמש בהן מחוץ לבית). התקציב הוא עד 600 שקל ויש לי אפשרות לקנות בארה"ב. אוזניות שהיה לי פעם נסיון ממש חיובי איתן הן הHD 280, אבל רציתי לדעת מה דעתכם. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
~משתמש בטופס של פורום אחר~ ~הבקשה היא של קרוב משפחה, ואני לא מבין במסכי טלוויזיה מספיק כדי לעמוד על מה טוב~ ~קרוב משפחה אחר קנה טלויזיית 50 אינץ' במבצע של 1500 ש"ח. מכאן הגיע הרעיון~ *מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: מטר ושישים ס"מ *גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : כ40 אינץ'. עד 43. *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: מחפש בסביבות ה1500-2000 ש"ח. לא כולל משלוח. *מה חשוב לי בטלוויזיה (לפרט): טלוויזיה לסלון. חדות, מן הסתם. 2 חיבורי hdmi מינימום. כרגע מחוברים למסך 2 ממירים. אחד דרך חיבור hdmi והשני דרך חיבור av. אני בודק אופציה של להחליף את הממיר עם חיבור הAV לממיר עם חיבור HDMI. יעזור אם יש אפשרות לקנות טלוויזיה עם חיבור…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שהבנתי שכ.קול פחות מומלץ מ- DAC לצורך מוזיקה, שמתי עיין על זה: FIIO D07 http://www.fiio.com.cn/products/index.aspx?ID=100000039443512&MenuID=105026003 לשימוש מוזיקה בלבד, האם יהיה הבדל על פני כ.קול מובנה?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מערכת קולנוע ביתי 5.1 ערוצים בתקציב מינמום לחדר 4X3.5 יחובר למחשב ביחד עם מסך 32" FHD יש הכנות לכול הרמקולים (כבלים דרך הקיר) רמקולים לטלייה בלבד
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם גנבו לי את האוזניות הלבנות של המיני אייפוד שלי. השאלה היא אם אפשר לרכוש את אותם האוזניות או לקנות משהו אחר? ואם כן אז איזה אוזניות בתקציב של 300 שקל שיתאימו לאייפוד.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כולם, מעוניין בהמלצה לרסיבר\מגבר לשימוש יום יומי : גם טלויזיה ובעיקר למוזיקה. כרגע השימוש העיקרי הוא באוזניות סנהייזר HD800 תובעניות מאוד. רסיבר סביר של דנון ב3000 ש"ח היה בינוני למדי באיכות שמע- אין לי את הדגם הספציפי. מחפש בעיקר רסיבר איכותי באזור ה4000-6000 ש"ח שיספק מענה סביר לאוזניות- ובעתיד גם לרמקולים איכותיים, אלא אם כן יש למישהו הצעה לשילוב אחר של הגברה.. מבקש בלי להלאות אותי בפרטים ובמוצרים שקשה להשיג כי יש לי הבנה בסיסית בלבד מהבחינה הטכנית. אם יש רסיבר טוב של ימאהה עדיף כי יש לי מחירים טובים על המוצרים שלהם. תודה מראש, עוז
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כרגע יש לי רמוקלי מדף של WHARFEDALE ומגבר מעפן שקיבלתי מחבר שלי בגרושים עכשיו,אם ראיתם אז השקעתי בGRADO SR80 ורב הזמן אני שומע איתן,אבל לפעמים מגיעים חבר'ה ורוצים לשמוע ביחד,לכן השימוש ברמקולים הוא לא אינטנסיבי... בגלל זה אני לא חושב שכדי לי להשקיע במגבר בשבילם,לפחות בשלב זה,כי גם ככה אני כל הזמן עם אוזניות... לכן השאלה שלי מה אתם אומרים על T Amp,יש את זה למישהו?מישהו שמעה אותו והתרשם? קראתי די הרבה ביקורות עליו,ולפי מה שהבנתי לא קיים דבר בשוק שנותן תמורה כזאת ב30$(בארץ 280 ש''ח)
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
קניתי עכשיו טלויזיית LCD וחיברתי אותה למחשב. למחשב שלי יש רק יציאות DVI אז חיברתי מתאם DVI to HDMI ומשם כבל HDMI למסך. יש לי כרטיס Sapphire HD 4870 1GB ובדקתי בעמוד של המוצר באתר של Sapphire וכתוב שם שניתן להעביר סאונד בעזרת מתאם HDMI וגם בהגדרות קול כתוב שיש אפשרות להוציא קול עם HDMI אבל הבעיה היא שכתוב משום מה שהכבל לא מחובר.. יש תמונה, אין סאונד. תמונה להמחשה: http://img19.imageshack.us/f/61446602.png/ *עדכנתי לדרייבר הכי עדכני *ניסיתי בכל החיבורים בכרטיס (2). מה עוד אפשר לנסות/להגדיר בשביל שיעבור סאונד?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך המלצה לרסיבר ממש שווה, בטווח מחירים של עד 7 אלף. הכי חשוב לי שיהיה בו חיבור AUX.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, שאלה שאני מקווה הקשורה לפורום הנ"ל: ברשותי כ.מסך 4850HD בעל יציאת VGA, DVI , HDMI: VGA מחובר למסך המחשב. כאשר אני מחבר כבל HDMI ל LCD כל הסאונד של המחשב יוצא לטלויזיה, שזה לא קע יחד עם זאת במידה ואני מעוניין לגלוש בטלויזיה לצורך העניין ולשמוע מוסיקה במחשב - המצב בעייתי. האם ניתן איכשהוא לקנפג שהסאונד יצא מהרמקולים של המחשב במקום מהטלויזיה כאשר ה HDMI מחובר? האם עליי להשתמש ביציאת DVI במקום ה HDMI לצורך כך? תודה רבה מראש.. אלעד.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ! אני עומד לפני קנייה של מערכת שמע [כלשהי] לחדר ! תוכלו לענות לי על כמה שאלות ? קודם כל , אם ללכת על מערכת קולנוע ביתי, או סתם מערכת סטריאו קונבנציונאלית. שאלה קצת מטומטמת , אבל ... מיהן החברות המוכרות בתחום ? בחיפושים באינטרנט מצאתי חברות כמו ... ProAudio ו Alpha Technology , שאף פעם לא שמעתי עליהן ולא על המוניטין שלהן. בשביל החדר שלי .... 12 מטר מרובע ... איזה מן טווח של הספק לרמקולים, ולסאב, אמור לספק אותי ? המערכת תשמש לי גם למוזיקה וגם לסרטים , אבל למוזיקה הרבה יותר - יש משהו שאני צריך לדעת שקשור לזה ? ... מה המיקום האידיאלי של הרמקולים בחדר ? חשבתי לשים את הסאב וופר בארגז מצעים שמתחת למיטה ... ;D זה יכול לעבוד ? ... :-X איך אני יכול לצפות מראש בעיות שקשורו…
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עריכה: הדרישות עודכנו. נא לקרוא את ההודעה השניה. המטרה היא להעביר את אוסף הסרטים/סדרות הישן לדיסקים ולהיפטר מהקלטות. יש כמה מאות של קלטות, ולעשות את זה דרך כרטיס VIVO ותוכנה לקידוד וידאו במחשב מייגע מאוד. המטרה היא איפוא מכשיר שיעשה זאת לבד. דרישות: * הקלטה על דיסקים חד פעמיים (עדיף גם - וגם +) * מצב הקלטה שיאפשר הכנסת כמה שעות טובות על דיסק בודד של 4.7G. במינימום השאיפה היא שדיסק יכיל לא פחות מקלטת (4-8 שעות), באיכות שאינה נופלת מאיכות הקלטות (לא שזו גבוהה במיוחד) * הקלטה בפורמט שייקרא ע"י נגן DVD סטנדרטי וגם ע"י מחשב * אפשרות להקלטה בחלקים (MULTI-SESSION) עד שהדיסק מלא בתודה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה : הזמנתי את הטלוויזיה הזאת SAMSUNG LED UA46F5500 ואמרו לי שאין אותה בארץ יותר יש רק את הדגם החדש SAMSUNG 46H5303 ההזמנה מהחנות cell-tech מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, החלטתי להפנק בטלויזיה חדשה לחדר רציתי לשאול איזה גודל מתאים למרחק צפיה של 2ומטר ו 80 סנטימטר. חשבתי על 37". יש לנו בסלון מסך 42" ותאמת זה נראה די קטן מדי אז אני לא רוצה להסתכן עם 32". על הדרך אם אפשר המלצות למסך עד 2500 ש"ח, עדיף FHD, לגיימינג וסטרימינג מהמחשב תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-