עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי מסך 24 FULL HD הוא מחובר למחשב בDVI אם אני צופה דרך המחשב בסרט HD אני יקבל HD או לא? נ.ב איך מגדירים ביאס פורמט רחב?הוא עושה לי דמויות שמנות וחצי מהתמונה כבר יוצאת מהמסך....

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by redead,

הכלבה הרסה לגמרי לגמרי את השלט אין ממנו כמעט זכר... איפה לכל הרוחות אני יכול למצוא עכשיו שלט מתאים לרסיבר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by m0sh,

שימו לב להודעה שלי אחרי כמה תגובות בקשה

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by rosesr,

אני צריך מיני-דיסק נייק קטן עם LP4 ושלט ובעל חיי סוללה ארכים ואיכות צליל טובה וחיבור למחשב להורדת השירים והכי חשוב לא יקר מדי המיני-דיסק ילך לאמא שלי ועד עכשיו היה לה ווקמן ונמאס מהבחר הקטן לכן היא שולית את אבא שלי הטיסה הבאה שלו(תאריך לא ידוע מיקום לא ידוע) לקנות לה בדיוטי פרי מיני-דיסק אז אם אפשר המלצה לאחד שעונה על רוב/כל הקרטריונים. תודה מראש ;D

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני מחפש רמקולים חדשים למחשב. ראיתי את ה 5.1 של לוגיטק וזה נראה לי משהו מהחלל החיצון. קיימים רמקולים למחשב טובים יותר מהמפלצות האלה? הנה לינק לאתר הבית שלהם http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=2&CONTENTID=5048&countryid=25&languageid=1 ועוד לינק ביקורת מאתר מסויים http://www.3dxtreme.org/logitech_z680_p1.shtml מה אתם אומרים? תודה יניב

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by עדי נסטסה,

אהלן, מה אתם אומרים על הרמקולים האלה: HN-580D ORTECH

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. טוב הכותרת אומרת הכל, אני מחפש משהו זול וטוב , שמאפשר הצגת שמות של שירים ומחיצות , ובכלל חיפוש ומעבר בין כולם בצורה כמה שיותר נוחה (אני יודע שלסוני יש רק שורה אחת) , גם רציתי לדעת לגבי איכות ווליום של שני הנגנים הנ"ל (אני יודע שלסוני מגבר 5 MW לערוץ לעומת 30 לדוגמה באייפוד), ואם אפשר להעביר מהר בתוך שיר אמ פי 3 ועד כמה זה נוח. אז אם למישהו יש או מכיר - אשמח לשמוע ולשאול שאלות, כמו כן אם למישהו יש המלצה דומה לצרכים שלי גם כן אשמח לשמוע (יש בשוק כל מיני לנקו , ארטק גייווין וכו') , ואם מישהו יודע את המחיר הכי זול לדיסקמן דומה של IRIVER או RIO - אז גם כן כמו תמיד אשמח לשמוע

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ביז'ו המוס,

אני רוצה כמה שיותר פרוט על ברייק אין. איך וכמה ולמה?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by nadav2605,

קודם כל תודה למי שנכנס טוב, אז כמו שכבר הבנתם קניתי דיסקמן MP3 של Samsung ואין לי אוזניות לשמוע איתו :'( אז אמרתי לעצמי, זאת הזדמנות לקנות פעם ראשונה אוזניות חדשות וטובות. אז ככה: יש בעיה קטנטונת בדיסקמן שלי (דגם: http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=MCDHF920TH%252fXAA ) הבעיה היא שהווליום שלו די נמוך.. זה אומר שלא בכל אוזניות שומעים מספיק חזק גם בווליום מקסימלי.. אז אני מחפש אוזניות שיהיו חזקות יותר מרגילות שיתגברו על המחשול הזה. דבר שני אני צריך שהן יהיו קטנות, עוד לא החלטתי איזה סוג (מאחורי העורף, בתוך האוזן או מעל הראש) אבל בכל מקרה הן צריכות להיות קלות ולא מסורבלות כאלו... ועכשיו לחלק החשוב והיותר בעייתי, התקציב. יש לי …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by anatoli,

אהלן שוב, החלטתי לנצל את היום עד תום, בבוקר ישבתי על הקייס של ה-Sigma11 שלי, אחרי כן החלטתי לשבת על ה-Pimeta שהוא הלקוח הראשון של הספק. למי שלא מכיר, מדובר על פרויקט דיי ישן. יש לו כבר מחליף, ה-Pimeta 2, אבל אני אהבתי את הגרסא הראשונה בפעמיים שבדקתי אותה, והייתה לי אפשרות להשיג את ה-PCB בחינם. אז אם כבר יש PCB, בוא נבנה אותו כל הסיפור כולל הכל הסתכם בסביבות ה-400 שקלים לחלקים. זה כולל גם קייס (אבל לא כולל ספק כח). בקצרה, מדובר על מגבר דיי בסיסי מבחינת החלקים שבו, אך דחוס יחסית לגודלו. יש לו הגברה של 3 ערוצים (גם האדמה היא אקטיבית). יש לו מפצל TLE2426 על הלוח בכדי ליצור אדמה וירטואלית מספק עם מתח בודד. ההגברה לכל ערוץ מתבצעת בשבב OPAMP ומשם דרך Buffer שתפקידו להיות מסוג…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יש לי לפטופ של DELL מסוג VOSTRO 1310. יש בו יציאת VGA. כרגע יש לי טלווויזיה די ישנה שיש בה כניסה של 21 פינים או RCA. 1. האם יש כבל של VGA (זכר?) ובצד השני RCA? 2. אני יודעת שVGA לא מעביר סאונד. איך כן אפשר להעביר בין הלפטופ לטלוויזיה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. נתקלתי במבצע הזה: http://www.21.tv/p-210992/%E8%EC%E5%E9%E6%E9%E4_LED_Samsung_UA40C5000/cf-24562 מדובר על סמסונג לד FHD של 40"! היא עולה הכי זול בזאפ 3500 ש"ח ופה היא רק 2690 ש"ח. איך היא? דבר היחיד שמפחי אותי בה הוא שהיא רק 50 הרץ, זה יכול ליצור INPUT LAG במשחקי FPS? אני רוצה אותה למחשב (תשמש כמסך מחשב). ועוד שאלה, מישהוא יודע אם היא לד מלא או לד בקצוות רק? העניין דחוף.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Zilberberg,

שלום, אני מחפש רמקולים למחשב (2.1) שיעמדו בשלוש דרישות: א. ניתן לשמוע בהם מוזיקה קלאסית באיכות טובה (בהתאם למגבלת התקציב). ב. סביבות 35W לרמקולים הלוויינים. ג. בסביבות 700 ש"ח. בעיקרון שקלתי לקנות את ה-Logitech Z623 ואולם מביקורות שונות שראיתי (כולל ביקורת מאתר זה) החלטתי לרדת מהם. הצעות לרמקולים אחרים? דרך אגב, האם כדאי להתפשר על מערכת 2.0 ולקבל רמקולים באיכות טובה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. היי חברים, חשבתי עם עדיף לפרסם את השאלה במדור הזה או במדור הרמקולים אך החלטתי בסוף לשעות זאת כאן מכיוון שהשאלה הסופית נוגעת לחוויה הכוללת . רציתי לדעת את דעתכם עם המערכת הבאה שכוללת את מערכת הרמקולים 5.1 + רסיבר תעשה את העבודה עבור צפייה מהנה בסראונד ושמיעת מוזיקה לפעמים אני מראש מצהיר אינני מכוון לשוק ה "HIGH END" כמו שנהוג להגיד, רק לדעת עם המערכת הנ"ל תעשה את עבודתה נאמנה 4 רמקולים שקועים בקיר (2 קדמיים ו 2 אחוריים) Pure Acoustics דגם LW86 1 רמקול סנטר Pure Acoustics דגם BQ420 1 סאב וופר Pure Acoustics דגם SL-W10 רסיבר של ONKYO דגם TXSR 313 בנוסף למערכת זו תתחבר בנקודת קצה טלוויזיה LED של LG דגם LN542Y ומחשב מדיה סנטר לנגן את הסרטים. התקציב הכולל להכול (לא כולל מח…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם! עקב העובדה, שכל יום פותחים נושא חדש עם אותם שאלות בקשר לאיפוד, הכוללות שאלות כמו איך מעבירים שירים לאיטונס וכ'ו , החלטתי לכתוב מדריך שיסביר פעם אחת ולתמיד איך עושים את זה, קבלו אותו : מדריך לאיטונס: יש כמה שלבים כיצד להעביר מוזיקה לאיפוד: 1- דרך סנכרון אוטומטי. 2-דרך סנכרון ידני. אנחנו נבחר בסנכרון ידני: קודם כל מתקינים את האיטונס, שאותה מורידים מהאתר של אפל, אחר כך בפעם הראשונה שתפעילו את התוכנה ,התוכנה תבקש ממכם לבחור עם אתם רוצים לסנכרן באופן אוטומטי את האיפוד ולהעביר את כל השירים שיש לכם על המחשב לאיפוד באופן אוטומטי. אל תבחרו בסנכרון אוטומטי, תבחרו סנכרון ידני. סנכרון ידני: איך שאתם מסיימים להגדיר את כל ההגדרות לאחר שהתקנת את האיטוס והפעלת אותו …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היי אנשים, קניתי רמקולים של YAMAHA NSP 220 , האם אפשר לחבר אותם ישר לכרטיס הקול (SB LIVE או FORTISSIMO 3) ? או אני צריך רסיבר ? יש למישהוא מושג ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. חשוב לי שתיהיה חכמה עם אפשרות הקרנה מהסמרטפון. קישורית wifi עדיף ac פאנל ips על מה אתם ממליצים? ראיתי את: http://www.anakhaodafim.co.il/items/436811 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. כמו שאומרת הכותרת. ה-HTPC שלי מחובר כרגע בכבל VGA סטנדרטי (אין DVI ב-TV). הרזולוציה המקסימלית שהיא מוכנה לקבל בכניסה הזו היא HDR. כשאני מחבר את ה-HDMI אני מקבל no signal על המסך. כרטיס המסך הוא Onboard HD 3200.

19. האוזניות שלי בערך במצב הזה: את הספוגים לאפרכסות ניתן להחליף וזו לא בעיה גדולה.. מה שבעיקר מפריע הם הפירורים על הקשת. למישהו יש רעיון יצירתי מה ניתן לעשות איתה כדי שיהיה אפשר להשתמש באוזניות בלי לקבל "תוספות שיער"? תודה למסייעים!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. יש ברשותי רמקולים של microlab x13 ויש שם שני חיבורים שאני מחבר מהמגבר למחשב אחד זה חיבור עם חוט אחד משני הצדדים וכתוב pc והשני זה שני חיבורים מפוצלים מחיבור אחד שאני אמור להכניס למחשב וכתוב aux . אני יודע ש pc זה הכוונה מחשב השאלה אם אני אחבר את הaux למחשב אם זה כדי או שזה יוריד את האיכות שמע?.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by מורדו,

הכרטיס לא מוכן להוציא לי סאונד הקיפי רק סטריאו בדקתי סרטים עם סאונד הקפי וכלום קטע שמטריף אותי מגבר קנווד שתומך בכל הפורמטים האלה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היי, אני מעוניין לדעת האם מישהו מכם מכיר או נתקל או יודע על קיומו של מוצר, שיאפשר לי לחבר משדר BT למחשב, ולהתסובב עם מקלט BT נייד ברחבי הבית, שאליו אוכל לחבר את האוזניות שלי. ועל ידי כך יאפשר לי לשמוע סאונד (מוזיקה, אבל בעיקר לסרטים וסדרות) מהמחשב בצורה אלחוטית. אני לא מעוניין במוצרים כמו: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12451 שכן מוצר כזה מגיע עם אוזניות קיימות שאי אפשר להחליף. אני פשוט מעוניין ברסיבר BT שמאפשר לי לחבר אליו אוזניות לכניסת אוזניות סטנדרטית. (אלא אם כן יש לכם מוצר שכזה עם אוזניות בילט אין אבל באמת איכותיות) תודה, ------- עריכה: מצאתי את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833147015 שנראה שעונה על הצרכים שלי. י…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by tamos,

הי, יש לי חדר יחסית קטן. אני בעיקר שומע מוזיקה ורואה טלויזיה במחשב. יש לי כרגע 2 מדפיים: omega audio כלשהם 100W 8OHM. ומגבר ישן ONKYO TX-860. אני מתלבט מה לעשות, או לקנות X540 של לוגיטק או לקנות מגבר חדש ולהשאיר את האומגה כקדמיים, או לקנות קדמיים ולהשאיר את המגבר? מה ייתן את התוצאה האופטימלית. ד"א כנראה אלך על יד 2

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Danny6,

יש לי עכשיו את הX530 , הם בסדר אבל הייתי רוצה להשתדרג למשהו יותר רציני, יש לי את הכרטיס קול X-FI XTREMEGAMER ואני מעוניין לנצל אותו עד הסוף, האם יהיה הבדל משמעותי בין הרמקולים? (X530 וZ5500) ושווה להשקיע 2000 שקל בשבילם? אם תוכלו להביא לי את החנות שמוכרת הכי זול אני אשמח. ד"א לא מעוניין לקנות רמקולים בחלקים.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by ruff stuff,

שלום לכולם גנבו לי את האוזניות הלבנות של המיני אייפוד שלי. השאלה היא אם אפשר לרכוש את אותם האוזניות או לקנות משהו אחר? ואם כן אז איזה אוזניות בתקציב של 300 שקל שיתאימו לאייפוד.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים