אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי, החלטתי לפני כמה זמן לקנות רמקולים וכ.קול 4.1.. אני מחפש משהו במחיר של בערך 900-1000 שקל, לא יותר מזה. השימושים שלי במערכת הם מוסיקה ומעט סרטים.. בקשר לרמקולים אני די סגור על Creative Inspire 4400 בקשר לכ.קול אין לי מושג מה לקנות.. המלצתם לי על Creative Audigy 2 ואמרתם לי שזה צריך לעלות בסביבות ה- 400 שקל אבל ברוב החנויות ראיתי את זה ב 700 שקל בערך.. כל הקטע הזה עם הכרטיסי קול של Creative לא מובן לי.. אני לא יודע מה ההבדל ביניהם ואני אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין הגירסאות השונות. ראיתי את ה- Creative Audigy SE 5.1 Retail ב- 400 שקל - זה שווה את זה? מה האפשרויות שלו? כמו כן, רציתי לדעת עוד פרטים על ה Creative Inspire 4400 כמו: - מה החבילה מכילה? יש שלט? - לאיפה מתחברי…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, יש לי חדר יחסית קטן. אני בעיקר שומע מוזיקה ורואה טלויזיה במחשב. יש לי כרגע 2 מדפיים: omega audio כלשהם 100W 8OHM. ומגבר ישן ONKYO TX-860. אני מתלבט מה לעשות, או לקנות X540 של לוגיטק או לקנות מגבר חדש ולהשאיר את האומגה כקדמיים, או לקנות קדמיים ולהשאיר את המגבר? מה ייתן את התוצאה האופטימלית. ד"א כנראה אלך על יד 2
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מכיר את: Realtek ALC1150 115dB SNR HD Audio with Built-in Rear Audio Amplifier ואני מתעניין לקנות: Creative® Sound Core3D™ Quad-Core Audio Processor מה ההבדל בין "מנהל השמע Realtek HD" שאני מכיר לבין "Creative SBX Pro Studio Audio Suite" ואם היא מתורגמת?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי אומר ש1080p היא איכות רבה יותר מהאיכות בקולנוע.. האם זה נכון לדעתי זה ממש לא נכון.. (צריך להוכיח לו)...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, השבוע קיבלתי כבל HDMI מהמחשב לטלוויזיה. עד היום היה לי S VIDEO לטלוויזיה (שמראה רק תמונה בלי סאונד). רציתי HDMI כדי לקבל סאונד, אך הכרטיס שלי יש לו רק יציאת S VIDEO VGA וDVI, ללא יציאת HDMI מקורית. כדי לחבר כבל HDMI קיבלתי מתאם מDVI לHDMI, עכשיו, כשחיברתי את כבל הHDMI לא קיבלתי סאונד בטלוויזיה, ואת זה הבנתי כבר ברגע שראיתי שיש לי את המתאם הזה. עכשיו, מעצבן אותי, שקוראים לכרטיס HD (אם זה קשור), והוא עולה כל כך הרבה, ומצפה ממנו כל כך הרבה, אבל אין לו יציאת HDMI, כאשר ב9500GT למשל הישן והזול יש יציאת HDMI מקורית. מישהו יכול להסביר לי את התופעה? והאם יש משהו לעשות בנידון? (איזושהי קומבינה או משהו?). כרגע יש לי סוג של קומבינה בין הS VIDEO והטלוויזיה שחיברתי כל מיני כבליי…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3 מבוסס זכרון פלאש (לפחות 512 מגה) אם אפשר חנות לא אינטרנטית (אין לי כרטיס אשראי בשביל לקנות באינטרנט) מישהו מכיר חנות כזאת באזור חיפה ?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E-410&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=8 - אחוריים http://muz.co.il/item_prew.php?item_id=230 קדמיים http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=100mkII&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=10 סנטר שווה משהו ?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כרגע יש לי רמוקלי מדף של WHARFEDALE ומגבר מעפן שקיבלתי מחבר שלי בגרושים עכשיו,אם ראיתם אז השקעתי בGRADO SR80 ורב הזמן אני שומע איתן,אבל לפעמים מגיעים חבר'ה ורוצים לשמוע ביחד,לכן השימוש ברמקולים הוא לא אינטנסיבי... בגלל זה אני לא חושב שכדי לי להשקיע במגבר בשבילם,לפחות בשלב זה,כי גם ככה אני כל הזמן עם אוזניות... לכן השאלה שלי מה אתם אומרים על T Amp,יש את זה למישהו?מישהו שמעה אותו והתרשם? קראתי די הרבה ביקורות עליו,ולפי מה שהבנתי לא קיים דבר בשוק שנותן תמורה כזאת ב30$(בארץ 280 ש''ח)
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2400&scat=221&tcat=33 אבל אני לא יודע אם הוא ממש שווה תמחיר...
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך הכרטיס קול? כרגע יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Audio, שאליו מחוברים הרמקולים MICROLAB SOLO7, אני יכול למכור את הכרטיס קול שיש לי כרגע להוסיף 500 שקל ולקנות ASUS XONAR D2X, האם ישמעו הבדל משמעותי בין הכרטיסי קול? משהו ששווה 500 שקל? ואם ישמעו הבדל אז במזה יתבטא, איכות קול, עוצמה? ועשו טובה תענו, אף פעם אתם לא עונים לי..
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב נייד והתקציב שלי הוא בסביבות ה 300-400 שקל.. מבדיקות שערכתי אלא שני המערכות הטובות לתקציב הזה, כמו כן הבנתי שה 2421 הם הדגם החדש של הATP3 , כלומר המחליפים שלהם .. מצאתי הרבה ביקורות באינטרנט על ה ATP3 (כמובן שמעריצים אותם) אבל בכלל לא מצאתי עם המחליפים שלהם מישהו שמע אותם ביחד ל ATP3 ויכול לתרום מנסיונו? או אפילו אם מישהו מצא ביקורת באינטרנט עליהם אני אשמח אם תשתפו
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך הנגן הבא: Iriver PMP-140 40GB MP3 Video Player +FM האם הוא טוב? עמיד? קטן/גדול? וכו'... והאם ה H340 עדיף? אני חושב לקנות אחד מהם מחו"ל... תודה לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! במסגרת שיפוץ הבית אנחנו רוצים לרכוש רמקולים (וסנטר..) . הרמקולים צריכים להיות שקועים בגבס. אנחנו לא מעוניינים להשקיע יותר מדי (גם ככה הדירה היא בור ללא תחתית....)... יש למישהו המלצות? כולל מחירים? תודה תודה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין ברסיבר איכותי עם 4 כניסות AUX, מומלץ שיהיה 6.1, גודל קומפקטי- יתרון. אם קיימת החיה הזאת אני אשמח אם יידעו אותי. תודה גדולה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש טלויזיה בגודל 37" לחדר שינה. מרחק הצפיה הוא בערך 2 מטר. התקציב הוא עד 4,000 ש"ח. הטלזויזיה תחובר למחשב ויעודה העיקרי זה צפיה בסרטים מהמחשב. אולי לפעמים אני גם אשחק דרכה במשחקים מהמחשב. רצוי טלויזיה עם תאורה אחורית LED, לחיסכון בחשמל. חשוב שיהיה לפחות 3 כניסות HDMI (אחת למחשב, אחת לממיר HD ואחת ספייר). מאוד אשמח לשמוע המלצות. תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע מה קורה איתי בזמן האחרון עם ציוד אודיו, הפעם מדובר במתנה, או שאם הם יהיו עד כדי כך טובות אני יאמר fucket וישמור אותן לעצמי (למרות שקניתי לפני כמה ימים אוזניות בלוטות' ואני לא ממש אודיופיל), בכל מקרה - מדובר במישהו שידע להעריך איכות, וידע לזהות גם משהו זול. לפי מה שאני מבין הדגם הרגיל נמכר באמאזון באיזור ה-1300 דולר. העניין שאין יותר מידי זמן להחליט.. המטרה - הנאה נטו, סאונד "כיפי", פחות מוניטורי מדוייק או FLAT או איך שקוראים לזה. הוא שומע פינק פלויד, לד זפלין, דיפ פרפל, קצת תיפוף. זה בערך הסיפור.. לפני שנשאל על הגברה וכ', צריך לקבל החלטה: לקנות או לא לקנות... זאת השאלה.....?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות איכותיות שבהן אוכל לשמוע מוזיקה מהטלפון או מהמחשב. התקציב הוא עד 250. עשיתי סיבוב בחנויות והמבחר היה כל כך גדול שזה גרם לי לחזור הביתה ולבדוק מה ההמלצות של האנשיםת ראיתי את הJBL A22 ו33A וגם HARMEN CARDON NI אבל ראיתי שהביקורות פושרות.... אשמח לקבל המלצה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
טוב הכותרת אומרת הכל, אני מחפש משהו זול וטוב , שמאפשר הצגת שמות של שירים ומחיצות , ובכלל חיפוש ומעבר בין כולם בצורה כמה שיותר נוחה (אני יודע שלסוני יש רק שורה אחת) , גם רציתי לדעת לגבי איכות ווליום של שני הנגנים הנ"ל (אני יודע שלסוני מגבר 5 MW לערוץ לעומת 30 לדוגמה באייפוד), ואם אפשר להעביר מהר בתוך שיר אמ פי 3 ועד כמה זה נוח. אז אם למישהו יש או מכיר - אשמח לשמוע ולשאול שאלות, כמו כן אם למישהו יש המלצה דומה לצרכים שלי גם כן אשמח לשמוע (יש בשוק כל מיני לנקו , ארטק גייווין וכו') , ואם מישהו יודע את המחיר הכי זול לדיסקמן דומה של IRIVER או RIO - אז גם כן כמו תמיד אשמח לשמוע
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום מגבר טכניקס - SA-EX120 ובנוסף זוג רצפתיים JBL 3800, יד שניה שניהם. אז קודם כל, שילמתי 400 ש"ח על הרמקולים ועוד 300 על המגבר - מה דעתכם, שווה את המחיר? ולבעיה העיקרית - שמתי לב שכאשר משמיעים דרך המגבר בווליום קצת גבוה (לא להרים גגות, אבל גבוה יחסית) המאוורר ממש מתאמץ (מרגישים מאחורה שהוא פולט הרבה יותר אוויר) והוא בין היתר משמיע רעש מציק של רטט, לא סגור בדיוק על מה הבעיה. אז.. 1. יש מה לעשות עם זה? 2.אם צריך להחליף מאוורר, האם אפשרי וכמה יכול לעלות הסיפור? 3. המגבר הזה נשמע לא רע בכלל יחד עם הרמקולים הנ"ל בגלל זה אני לא שש להיפטר ממנו, אבל אשמח לשמוע מה דעתכם לגביו, אולי עדיף שאחזיר אותו למוכר ואנסה להתארגן על אחד אחר... צריך תשובה כמה שיותר דחופה כי להתק…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. יש בבית בסלון טלוייזת LED וסטרימר לסרטים. הייתי מרוצה מאיכות השמע שלהם עד ששמעתי סרט עם אוזניות של אחי Beats studio wireless ונדהמתי מאיכות השמע והבנתי שאצלי אין את אותה איכות בכלל. חקרתי על זה והבנתי שאני יכול להשיג איכות שמע דומה במידה ואהיה לי סוג של אקולייזר וכך אוכל להגביר ולהמניך תדרים ואקבל איכות שמע אחרת. ניסתי זאת במחשב בביתי וראיתי פלאים. באמת שיחקתי עם אקולייזר במחשב ואיכות השמע השתנתה. השאלה שלי איך אני יכול לקבל איכות שמע טובה יותר חוץ מאקולייזר? והאם אקולייזר זאת הדרך ? (לא מעוניין בלרכוש רמקולים) בנוסף איך ניתן לשלוט על התדרים (כמו אקולייזר) בטלויזיה ? אין לי אפשרות כזאת בטלוזייה ואין לי אפשרות בסטרימר. MINI PC אולי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות לקנות תמגבר הזה sony דגם str db830 המגבר ניראה אליפות השמיעה שלו הכל מהכל אבל קצת ישן מ2002 ורציתי לשאול למי שבאמת מבין במגברים עם שווה לקנות תמגבר הזה או להתחדש באחד מהחדשים של השנה 2010 2011!.. בעיקרון אני רק שומע מוסיקה מהמחשב וסרטים פה ושם ..!הוא רוצה על המגבר הזה בין 900-ל800 שקל שווה? לי בקשה תעזרו לי אני בדילמה חבל על הזמןןן!! זה תמונות הרסיבר? http://hifi-leipzig.de/shop/popup_image.php?pID=590&imgID=0&XTCsid=3h4ql59jf7j45srhkbnmic7pj7
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש למישהו נסיון עם הדגם הזה? יכול להתאים להרצת XBMC בחדר שינה כאשר המקורות הם ברשת הביתית (חיבור קווי) ? תומך בחלונות 8.1 גירסת 64 ביט ?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מגבר ישן של חברת NAD (אם מישהו מכיר) איך אני מחבר אותו לנגן mp3 ? לא מזמן קניתי iaudio m3l ואני מת לחבר אותו למגבר שלי, ואני לא כלכך מבין בדברים האלה. אני פוחד לשרוף משהו.. ???
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך המלצה לרסיבר ממש שווה, בטווח מחירים של עד 7 אלף. הכי חשוב לי שיהיה בו חיבור AUX.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-