אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה ליקנות את אחת משני אוזניות הכפתור האלה של SENNHEISER. פשוט בחנות שמצאתי (MUSIC 10 ) יש כרגע רק את ה 500 כאשר ה 550 יגיעו רק עוד חודש. מה שאני שואל זה מה יותר טוב והאם שווה לחכות עד שה550 יגיעו או שזה ממש לא קריטי? :s05: תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
טוב אז יש לי נגן דיי יקר (archos gmini 402) ולמרות שהאוזניות שבאו איתו (אוזניות סטוק) מספקות, חשבתי לקנות משהו קצת יותר איכותי. עכשיו אני מתלבט בין סנהייזר mx500 ל-סנהייזר mx550. כמה שאלות: 1.למי ששמע גם באוזניות האלה וגם באוזניות סטוק, של archos בפרט, באמת מרגישים בהבדל? 2.ב-mx500 יש שלט ווליום? 3.מבחינת נוחות ואיכות, מה עדיף? תודה!
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה אתם אומרים אני משתמש 40% מוזיקה 40% משחקים 20% סרטים
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מברר אם יש להם את זה במלאי? (באתר שלהם זה לא מופיע..)
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי את הMX9 של פיונייר http://www.amazon.com/Pioneer-SE-MX9-K-Headphones-Indigo-Black/dp/B00JXUUVWU יש מבצע מטורף על סנהייזר HD598 באמזון כרגע איזה אוזניות טובות יותר ולמה? http://www.amazon.com/Sennheiser-HD-598-Over-Ear-Headphones/dp/B0126HISOO/ref=lp_13227331011_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1448649679&sr=1-2 תודה רבה
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עריכה: און כנס אמרו לי שתכול לעזור לי אוליי הנה אחד מהחמודים שלי.... (חייב לציין שבשילובם עם מגבר onkyo הם אדירים!!!!!) לא מזמן נשרף לאחד הטוויטר(במסיבה) ואחרי כמה ימים (אחרי מסיבה נוספת למען האמת) גם השני נשרף..... (רק בשביל ה"פרוטוקול" התמונה היא לא בחדר שלי אלא בסלון....) מישהו יודע כמה בערך אמור לעלות טוויטר בגודל הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הנגן הזה פשוט פיצי!!!!! טיפה יותר גדול משני מציתי זיפו. ממש הבדל קטן. יש לי תמונות - אבל לא יודע איך להעלות לאינטרנט. שמישהו יגיד לי איך ואני ישים פה תמונות. שאלה: אפשר לקבל המלצה לאוזניות? רק לא כפתורים.. ולא מהסוג שדוחפים לאוזן. רצוי גם בלי קשת. משהו איכותי. עד 200 דולר מקסימום, רצוי פחות. אם זה עם קשת... אז לפחות שזה יהיה קטן שאפשר ללכת עם זה... קשת מאחור זה סבבה. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הנה לכם- המערכת של העקרב. התמונות לא צולמו על ידי אלה ממקורות שמצאתי ברשת ככה שהדגמים יכולים להיות שונים טיפה עקב שנת ייצור. נתחיל עם המגבר- LUXMAN LV-103 מגבר מנורות + טרנזיסטורים, שילוב איכותי ביותר. נעבור לפטיפון- TECHNICS SL-23 איכותי ביותר, צריך לתקן אותו טיפה כי יש לו סטיות מהירות. (אצלי יש משטח לתקליט של STANTON) ונעבור לרמקולים-CERWIN VEGA! AT-10 (תמונה לא נמצאה, מי שיכול לתרום תודה רבה) נעבור לCD/DVD (הDVD מחובר גם למגבר אחר, זה בהמשך, פה הוא משמש כנגן דיסקים)-PIONEER DV-340 נעבור לחוטים של הרמקולים- (השקענו קצת בשביל איכות) לא זוכר את הדגם, משהו של VDH עם חוטים מכסף. ונמשיך למערכת הקולנוע- מגבר YAMAHA RXV-430 נגן DVD- הפינויר למעלה רמקולים- סט…
-
- 53 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
לא יודע למה נזכרתי להתלונן אחרי איזה שנה ומשהו שיש לי את הMD הזה אבל בכל מקרה... 1. שומעים בו נורא חלש יחסית ! זה רק אצלי ? יש לי דיסק מן ובערך שאני מגביר לחצי מהמקסימום זה מגיע למקסימום של ה-MD 2. שלי זה לא גרסאת PC כי לא היה אז בארץ בכלל. מה ההבדל בעצם באיכות ההקלטה מהכרטיס קול או מחיבור USB ? 3. האיכות של ההקלטה והעוצמה תלוייה בכרטיס קול ? (כרטיס נוכחי קריאייטיב ויברה 128). 4. מבחינת איכות ושטויות.... איך הוא נחשב (טוב רע נחמד גרוע מגעיל ?...) בקרוב אני מתכנן לקנות או IPOD או MZN-1 ואת הנוכחי אני יעביר לאחי או משהו... תודה מראש לכולכם...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזמן שאני מחפש מגבר לביתי ולבסוף החלטתי ללכת על הnakamichi אך איני יודע היכן למצוא אותו התקשרתי להמון חנויות ואמרו שאין יותר כאלו בארץ. אשמח את תעזרו לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
אני קונה טלויזית 32 של טושיבה ורציתי לדעת אם העובדה שמופיע שיש להNATIV SCAN אומר שיש לה 1:1 MAPPING ?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
Hiya ! sadly i dont have hebrew here but anyways i just got my z-5500 and i need a sound card for them which card would you recomand and what way should i connect the two ? thank you
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
I can't write hebrew for some reason. Try to help me anyway I need you guys to help me picking a good Video-DVD Combined Device. No actual preferation on the producing company. I'd like you to give me, if possible, a list of 3-5 devices, with different prices, and to tell me what are the adventages and the disadventages for each device, and what you think is the best and why. HUGE thanks for your effort. write the answers in hebrew of course One small correction: I need to know if this device: DIVX8816W by LG (http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1309&CategoryID=91&Page=1), is any good, because i'm buying it in the Duty Free
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
I'm considering buying new computer speakers in the US with a 100 $ budget I would be glad to get some advice and recommendation, I would also prefer if the speakers would be available in newegg. Thansk in advance.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מערכת סאונד לסלון . רשימת קניות : סט רמקולים STORM דגם : FLASH ואת המגבר הזה: מגבר PRO AUDIO דגם: AV-1060 זאת ה אופצייה הראשונה.^^^ וזאת השנייה: מערכת סטריאו מיני LG דגם: LM-3020 אני לא יודע מה לבחור. ובאופצייה הראשונה אני לוקח את הרמקולים של הסראונד למחשב לחדרd. ;D יש אבדלדיי גדול במחיר אבל האם הבדל של600שקל שווה? את זה? ---EDIT--- עוד משאו אני לא ראיתי שכתוב שם ב אופצייה הראשונה ברמקולים שזה 175 וואט RMS זה RMS נכון?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
shalom, shmi matan sliha my hebrew is not working i need a TV card for my computer, for watching TV from Yes i want to connect it from the mamir, i suppose it wont be an issue my max is like 400,but would really like for it to be cheaper if it can.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
Hey I need your Help, I bought 2 speakers to connect to the Flat Screen TV I bought. And now I want to connect the computer to the TV, so I could hear music from the computer on the speakers that connected to my receiver and also that I could see movies from the computer on the TV. First of all, I need your help to find a good sound card to my computer. Can someone please find me a good sound card? from this site: www.newegg.com And also I do I connect the Video from my computer to my TV? Thanks Guys (u can write me in HEB)
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/New+Toshiba+Laptops+to+Feature+Modified+PS3+Cell+Processor/article12164.htm הנייד ישתמש בגירסה מקוצצת של מעבד ה CELL למטרות עיבוד סירטי HD, זיהוי פנים בסרטים, זיהוי תנועות ידיים במצלמת רשת ועוד.
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
השמועות נכונות? http://www.engadget.com/2006/04/13/real-video-ipod-delayed-by-display-problems-studio-talks/
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מה עדיף ? להשאיר עם הלוח את הכרטיס און בורד שלו או לקנות ביחד עם הלוח את הפורטיסמו ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הEPOX 8RDA +, עכשיו למיטב ידיעתי שיש ללוח אחלה בחלה כרטיס קול ON-BOARD, הכרטיס הננו 5.1 ומשמש גם את הX-BOX, תומך DOLBY וכו... עכשיו יש בבעלותי LIVE! 5.1 שמשמש אותי בנאמנות כבר שנה וחצי בערך. ועליו אני משתמש ברמקולים שלי... HERCULES XPS 5.1, שלמען האמת, הם באמת טובים!!! לא משנה מה תגידו. (קודם היה לי את ה ATP 3) עכשיו אני ישמח להיפטר מהכרטיס מסך אשר סתם לוקח לי ניצולת מעבד... האם אני כדי לי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם למישהו יש מושג היכן אוכל להשיג את ה nforce CNR audio card riser ללוח של MSI ובאיזה מחיר? בתודה מראש גל היילפר
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
For those who sad for Pandora limited the access from israel to it's services. http://www.last.fm Is Better, Free and usable from whole world wide! Enjoy!
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-