עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ekroni,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות חדשות כי האוזניות שיש לי עכשיו ממש לא טובות והם באיכות נמוכה . התקציב שלי הוא 520 שקל עם חריגה של איזה עשרים שקל . בנתיים ראיתי שיש את ה SHURE SRH750dj ואת ה reloop rhp 10 אני שומע דאבסטאפ ראפ היפהופ מטאל , תראש מטאל וממש קצת קלאסי , בקיצור הכול חוץ ממזרחית ודיכאון אבל עם דגש על תראש מטאל , מטאל דאבסטאפ ראפ והיפהופ. חשוב לי איכות שמע כמובן העיצוב פחות אבל עיצוב טוב גם נחמד שיהיה אפשרי להסתובב איתם ברחוב שיהיו ניידות תודה למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by EladOs,

יש ברשותי רמקולים מסוג Microlab H-600 5.1 ואני רוצה לתלות את הסנטר והסראונדים על הקיר.. עכשיו אני חושב שאצלי זה שונה מרמקולים אחרים וצריך מתקן תלייה מיוחד.. מה אני צריך לקנות בשביל זה? לצורך העניין הנה תמונה של הרמקול סראונד מאחורה, בסנטר זה אותו דבר רק מאוזן: http://imageshack.us/photo/my-images/440/97264808.jpg/ תודה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. שלום הרמקולים הישנים של המחשב שלי נשרפו אתמול, ואני צריך עזרה בבחירת רמקולים חדשים. אני רוצה רמקולים 2.1 ואני לא צריך שהם יהו בעלי עוצמה גבוה של ווליום, תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  4. שלום חברים. יש לי מערכת של שני רמקולים וסאב שאני מחזיק כבר קרוב ל5 שנים. החלטתי לשדרג את הרמקולים ומכיוון ואין לי מושג בתחום אשמח להסבר קצר על איכות וטווחי מחירים (ציוד LOW END MID וHIGH END). השימוש העיקרי יהיה משחקים ומוזיקה. בנוסף אני מנגן ולכן יש אפשרות להוספת כרטיס קול בקרוב- צריך רמקולים מספיק טובים שיפיקו אותו. שמעתי את ההרמן קרדון בבאג והוא אופציה טובה, למרות שהחדר שלי קטן ואני לא חושב יהיה לו הרבה שימוש. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  5. Started by mujava1,

היי בתקציב של עד 300 ש"ח ועדיפות לשנתיים אחריות, אלו 2 האוזניות שמצאתי. לא ראיתי שם ביקורות על שני הדגמים ראש בראש. מישהו מכיר וחווה על בשרו ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי כרגע סנטר + זוג אחוריים שמחוברים לרסיבר של דנון אין לי אוזן "רגישה" ואין לי דרישות גדולות אני לא יודע איך להשקיע את ה1000 שקל האלה יש כאלה שאומרים לי לחפש ביד 2 יש כאלה שאומרים לי לקנות רק חדש יש כאלה שאומרים לי שאני כן צריך סאב וופר ויש שאומרים שלא אשמח לקבל חות דעות והמלצות בנושא תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. בדיוטי פרי יש את שניהם ב200$ השאלה מי מביניהם עדיף מבחינת התמורה עבור המחיר? אף אחד מהמוכרים לא ידע לעמוד על ההבדלים ביניהם וטענו שהם אותו הדבר מבחינת פיצרים וביצועים ושזה בסוף עניין של טעם אישי, ובסוף הלכתי עם ההרמן קרדון למרות שהיה לי ספק... אני עדיין יכול להחליף לפיוניר אבל זה יהיה כרוך בנסיעות מעצבנות - אז השאלה שלי היא תכלס אם יש לפיוניר יתרון שמצדיק את ההחלפה? מה בדיוק היתרון? אשמח לתגובות בהקדם כי אני מת כבר להרכיב את הסט והוא יושב בקרטונים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by amits1995,

שלום, לפני כחודשיים רכשתי מסך 55 אינץ של פיילוט (טעות שלי, אני יודע) בקיצור מאוד בניתי על הנגן המובנה שלו... היה כתוב שהוא תומך בכל מיני קבצים, בלה בלה בלה ובין היתר "(קבצי MPEG4 בלבד) MKV" טוב, הוא לא מריץ MKV.. מדבר עם השירות לקוחות אחרי כמה ימים מגיע למנהלת מחלקה והיא מתחילה לזיין לי תשכל שזה יכול להפעיל (!!) רק MKV שהוא בפורמט MPEG4... אני בחיים לא שמעתי על דבר כזה. חיפשתי באינטרנט ובאמת שאין לי מושג מה זה השקר שהיא מכרה לי. יש לי הרבה סרטי HD שאני מוריד, רובם MKV, חלקם MP4. שום MKV לא עובד על הטלוויזיה, לא מNTFS ולא מFAT32. אשמח אם תסבירו לי באיזה קבצי HD המכשיר כן יכול לתמוך ואני אנסה.. תודה מראש, עמית.

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by Cha0stAlker,

שלום. אני כרגע בניו יורק, והרגשתי שאני רוצה להתחדש ברמקולים אחרים במקום ה X-540 הגרועים של לוג'יטק, אז אחרי בדיקה קניתי ה audioengine a2 ב 200 דולר. בסה"כ יש להם צליל נחמד ביותר ופירוט מרשים. ה mids וה highs מאוד נעימים, אבל הבאס קצת מבלגן את החוויה ו"מלכלך" את הצליל, כלומר, הוא קצת גובר על ה mids וה highs ו"שוטף" אותם, אם זה תיאור מספיק ברור. תהיתי איזה amplifier ניתן לקנות במחיר לא גבוה מדי ע"מ לחזק את הנקודה החלשה הזו של הרמקולים. יכול להיות שזה ישתפר קצת עם ה break in, אבל בכל זאת. ד"א יש לי 30 ימים להחזיר במקרה שאני לא מרוצה. עצות? תודה.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by ekroni,

הזמנתי מאייבי את האוזניות steelseries siberia v2 והם לא בקופסא המקורית הם מגיעות בשקית של siberia וזה זול יותר מכיוון שאין את הכרטיס קול וכבל מאריך ועכשיו אני שם לב שהתיאור של המוצר לא תואם לתיאור המקורי זה מאייבי Sensitivity: 94dB±3dB Frequency response range : 18-19,000Hz Maximum input power: 40mw Impedance: 40ohm±15% microphone sensitivity:32±3dB microphone the Frequency response range:10-23,000Hz Quality: about 100g working voltage:4.5V ובאתר המקורי יש נתונים אחרים אבל לפי השם באיביי זה מקורי והבנתי שאסור למכור באייבי זיופים עם שם של מקורי אז איך אני אדע אם המוצר מזויף או מקורי ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by orila,

שלום לכלום לא מזמן רכשתי טלויזיה חדשה ואין לי כניסת RF פשוטה , החיבור שיוצא לי מהקיר הוא RF פשוט יש לי חיבור קומפוזיט או HDMI , מישהו מכיר מתאם שאפשר לקנות (או שאני צריך לרכוש ממיר של עידן + \ HOT\ YES) תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי חברים פנו אלי בהתלבטות לגבי רכישת טלוויזיה חדשה הם מחפשים משהו במחיר של 3000-4000 ₪ שימוש עיקרי לצפייה בטלוויזיה או בסרטי DVD וכו'. כרגע לא מחוברים לכבלים או לYES. לא ברור לגבי חיבור של מחשב לטלוויזיה – אבל אולי כן. מרחק ישיבה מהמסך כ4.2 מטר. צפייה גם ממול אבל גם מהצדדים חיבור של הטלוויזיה למערכת עם רמקולים. יש מרפסת עם חלון גדול קרוב לאזור המסך – כך שבשעות היום יש הרבה אור. כרגע ההתלבטות בין שני דגמים – אבל אם יש המלצות אחרות נשמח לשמוע.. הדגם המוביל הוא Sharp LC40LX630E הציעו להם אותו ב3300 ₪ עם אחריות לשנה. אמרו להם גם שיש בה ממיר לשידורי "עידן" כבר בתוך המכשיר – יש כזה דבר בכלל? הדגם השני הוא Panasonic 42LED30 מה אתם אומרים? האם הSharp הוא אכן דגם טוב? מה חשוב לבד…

13. Started by דנדן,

שלום לכולם ההורים שלי טסים בקרוב לחו"ל ואחרי שהDVD שהיה לנו נהרס, אבא שלי חשב לקנות חדש או בלו-ריי אבל בפועל לדעתי אין טעם לא לזה ולא לזה, אז הצעתי לו סטרימר איזה סטרימר מומלץ היום? הרכישה תתבצע בBUG DUTY FREE תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. לפני יומיים ההורים של אשתי קנו מערכת קולנוע בייתית יד שניה מהדגם הנ״ל במחיר של 800 ש״ח. לאחר שחיברתי אותה שמעתי סאונד נקי וצליל טוב. רציתי לדעת מה אתם חושבים, מה היתרונות ומה החסרונות כי יש מצב שאני גם ארצה לקנות משהו כזה(חדשה עולה 1200). ואם יש במחיר הזה משהו יותר טוב מבחינת סאונד ועוצמה אני אשמח לשמוע, המערכת הנ״ל עם 6 רמקולים וסאב.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  15. כנראה שהכרטיס שלי של קראטיב התפגר לו, אחרי 4 או 5 שנים בערך, האמת שהייתי מרוצה, השאלה אם יש לו מתחרים שכדי לשקול לקחת כרטיס אחר? מה שאני צריך זה שיהיה יציאה לאוזניות איכותית ויציאה לרסיבר לקולנוע ביתי שיעביר לו את הסאונד בצורה איכותית, משתמש בעיקר למוזיקה ומדי פעם אני משחק משחקים במחשב, אבל שומע בד"כ עם האוזניות... הכרטיס שהיה לי זה קראטיב פיטאליטי אקספי שיש לו PCI וגם פאנל קדמי לאוזניות... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by RJ1,

קניתי טלוויזיה חדשה והרמקולים שלה דיי חלשים. אני מתכנן לקנות HTPC ולעבור לממיר HD. כדי להשלים את החוויה אני רוצה לקנות רמקולים בתצורת 2.1 ולחבר את כל הסיפור ללא מגבר. ניסיתי לחשוב איך אני הולך לחבר גם את ה-HTPC וגם את הממיר לרמקולים ומה שחשבתי עליו זה, לחבר את הממיר HD ל-Optical In שב-HTPC בעזרת כרטיס קול, CLARO halo: http://www.htomega.com/clarohalo.html ואת הרמקולים ליציאה של אדום-לבן סטנדרטית שיוצאת מהכרטיס קול - ניסיתי לחפש ולא ממש הצלחתי למצוא, האם יש רמקולים שיודעים להתחבר לחיבור כמו אדום-לבן? יש לכם אולי רעיון אחר בו אני אוכל לחבר גם את ה-HTPC וגם את הממיר HD לרמקולים ללא מגבר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by embedded,

החלטתי למכור את הבוקסי בוקס ולקנות HTPC שיוכל להריץ XBMC. יש לי סטרימר שמשמש אותי לניגון תכנים מקומיים. המטרה העיקרית של הHTPC היא להריץ XBMC לצפייה בתכנים על גבי האינטרנט. אלו הדרישות שלי: ============= 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו אופטית לחיבור לרסיבר יש HTPC מובנה שעונה על כל הדרישות שלי או שעלי לקנות את החלקים בנפרד ולהרכיב מח…

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by yakirsh4,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות לPS3 ויש לי כמה בעיות הבעיה היא שPS3 מוציא סאונד דרך חיבור אדום לבן וצאט (הדיבור של האנשים וקליטה של הדיבור שלך דרך המיקרופון) דרך USB אז חשבתי לקנות אוזניה עם מיקרופון בעלת שני חיבורים (אחד למיקרופון ואחד לאוזניות) ולחבר לדבר כזה http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_usb-sound-card-3d.jpg אבל עכשיו יש בעיה שאני ישמע רק את הצאט ולא את הסאונד של המשחק אז מה שחשבתי זה לקנות רכיב כלשהו שקולט שני חיבורי pl (העגול) ומשלב אותם לחיבור pl אחד ככה שאני יוכל לחבר גם את היציאה של הסאונד מהחיבורי ימין שמאל (הסאונד של המשחק) וגם מהכרטיס קול החיצוני (הסאונד של הצאט) ושזה יחבר את שניהם לחיבור pl אחד (אם יש אפשרות למשהו שאני גם יוכל לשלוט בעוצמה של כל …

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  19. אני מחפש תוכנה ללכידת וידאו מכרטיס טלויזיה אנלוגי AVerTV Super 009, אני מחפש תוכנה שאני אוכל להגדיר בה את איכות הוידאו והמקודד שלו. בתוכנה שבאה עם הכרטיס טלויזיה כמעט שאי אפשר להגדיר כלום, והסרטים יוצאים בנפח אדיר של מעל 3 GB לשעת סרט, אני יודע שאני יכול להמיר אחר כך בעזרת כל תוכנת המרה, אבל אני מעדיף לדלג על השלב הזה. ביצעתי חיפוש נרחב פה בפורום, אבל לא מצאתי המלצה על תוכנה כזו. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום. כנסו פה לאשכול למה שאני מנסה להעתיק את תמונות לפה אני לא מצליח אז כנסו לפה זה אני פתחתי ותגידו לי מה אני צריך לעשות http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=10905639 תודה לעוזרים

21. שלום אני מחפש המלצה לטלוויזיה בסלון בגדלים או 38" או 40" (חוסר מקום על הקיר) בין המחירים 2000-4000 אשמח לדעת מה נחשב לטוב היום תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  22. שאלה בכותרת . ואם אפשר בבקשה המלצה לאחד מהם עד 500 שקל .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by HeaT-SinK,

שלום חברים, מחפש מערכת קולנוע ביתית להורים המבוגרים שלי אני לא מבין בזה, כמובן, כמוכם אני יודע שצריך דיוידי (קורא כתוביות בעברית), רמקולים 4-5 קטנים כאלה שמפזרים בסלון ובסביבות 1000 ש"ח. (אגב, יש דיוידי קורא כתוביות בפורמט SRT כמו שאנחנו עושים עם סרטים וסדרות כיום נכון?)

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

אנחנו בדיוק מחפשים טלוויזיה חדשה לסלון 37/42 ונחתה על מפנתי הצעת הגרופון הבאה: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/el-col-c02023190/8739184?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_212&a=2022 כדאי? שווה? מבחינת מחיר זה נראה לא רע בכלל, אך מה האיכות של הטלוויזיה וכד'? החסרונות שאני רואה(כביכול) הם: מסך פלזמה(הייתי בטוח שכבר לא מייצרים אותם בכלל, עם כל הLED וכד') אחריות לשנה בלבד(למרות שבחיפוש בZAP לא מצאתי מקום שמציע את הטלוויזיה עם אחריות ארוכה יותר) כפי שאמרתי הטלוויזיה תהיה לסלון, מחוברת לממיר HOT, בעתיד אולי HOT HD אבל כנראה שממש לא בזמן הקרוב, מדי פעם יחובר אליה מחשב לצורך ניגון סרטים וכד' - אבל באופן כללי היא לא תהיה מחוברת למחשב אז אין פה את הקטע ש"אסור" פלזמה כ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by LIDOR_13,

אני עומד לנסוע המון באוטובוסים השנה ורציתי לפנק את עצמי באוזניות IN EAR איכותיות... דפדפתי פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483020.0 וראיתי את התאריך...[זה דיי ישן לדעתי ] אז התקציב שלי הוא 300+ - היעוד הוא בעיקר למוזיקה... אני רוצה שיהיה באוזניות באס איכותי...[אין סוג מוזיקה ספציפית...] אני לא מבין גדול בתחום ורציתי לשאול מה זה הדרייבר שלה אוזניות ואיך זה משפיע עליהן? תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים