עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Dr.Drek,

אהלן...מה נשמע כולם? ברצוני לרכוש MP3-CD-PLAYER ולא נגן עם זיכרון/הארד דיסק, הייתי בעל RIO 32 MB מיום יציאתו הראשון וקניתי זיכרונות ופשוט שנאתי אותו...ממש... לגבי ה IPOD מה שרובכם פה חסידיו, אינני רואה צורך ב 5GB הארד דיסק, זה פשוט לא פרקטי...להסתובב עם כזה דבר ... אין כמו לצרוב מדיות של 700 MB שלא מגבילות אותך גם לא במקום, גם לא בסגנון, גם לא בזמן העברה, ולא בכלום. ובמיוחד לא במחיר - חיילים!!!!! לכן ברצוני לקבל המלצות מכם...הסתובבתי ברוב חנויות ת"א והגעתי למסקנה שפה בארץ יש רק MPMAN שהוא ממש חרא , אני מחפש לפחות 8 דקות אנטי שוק, ובטריות נטענות ומטען פנימי, וניווט עם ספריות כמו שצריך... ואת זה לא מצאתי בארץ... המלצות למכשיר טוב אמין ומתחת ל800 שקל... תודה מראש, אמיר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by אלון ס.,

עד היום תיכננתי לקנות את הx5 אך ראיתי גם את הארקוס gmini 400 אני מעוניין בסרטים ובמוזיקה באותה המידה. רציתי לדעת קצת יותר על הארקוס, היכן אפשר לקנות , ומה ההבדל בין gmini 400/402?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by YinnoN,

עשיתי חיפוש בzap מצאתי את זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=36334 המחיר שלו מעולה בשבילי אבל כמה שאלות אני ממש נוב בזה אז ככה זה מכשיר קורא mp3 אז אני יכול להעביר אליו עם כבל שירים מהמחשב ? האם הכבל הזה מגיע איתו ? הבטריות שלו טובות ? נטענות ? לפי הביקורות שם הוא טוב, מה אתם חושבים ? הזכרון שלו של ה256 ראם אני יכול לשים עליו שירים ואח"כ למחוק ? יענו איך אני מחבר אותו למחשב ? זה כמו חיבור של המצלמת אינטרנט ? זה פותח לי מין hd משלה ? אני מקבל איתו נרתיק או משהו ? יש בו מקום לדיסקים או רק שמיעה מהזכרון שלו ? האם הוא שווה ניה ? יש משהו טוב יותר באותו טווח מחירים ? תודה

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by Bessmertniy,

מה ה encoder הכי טוב ל ogg and mp3 files ? על מה הייתם ממליצים , חיפשתי אבל לא מצאתי .... וגם לא יודע למה ה encoder של nero לא רואה את ה שירים שעל הדיסק.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  5. Started by combody,

יש לי Mp4 עם מסך והכל ....אבל אני לא יודע איך אני מריץ עליו סרטים והכל כאילו מאיפה אני משיג קבצים שתומכים????? יש איזה תוכנה שלוקחת סרט רגיל והופכת אותו לזה..? דבר כזה נורא יעזור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by WRX,

היי.. יש לי סרטים של מרוצי רחוב מגניבים של מכוניות ואני רוצה רק את הsound של המכוניות בקובץ של MP3 אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני עושה זאת אני יודה לו.... ואפילו יחלוק איתו את אותם הסרטים אם זה יעניין אותו.... תודה... ;D

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by dragon772,

אני מתלבט בין 2 הנגנים האילו אני רוצה לדעת מה ההיכויות של כל אחד ובמה כל אחד יותר טוב מהשני .. חושב לי שהנגן יהיה קטן ואיכותי תודה לעזורים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Loui1410,

היי קניתי היום נגן MP3 של MPIO דגם FY600 256MB... אחרי שקניתי שמתי לב שהסלולה בו AAA ולא נטענת, ואני רציתי נגן עם סלולה נטענת.. וגם אין בו איקואליזר... אני חושב להחליף אותו בMPIO FL300 256MB או בiRiver iFP-790 256MB... מה אתם חושבים? להחליף אותו לאחד מאלו או שהוא בסדר גמור ואין צוריך להחליף? הנה הקישורים: MPIO FY600 - ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=83&scat=221&tcat=33 MPIO FL300- ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2487&scat=221&tcat=33 iRiver iFP-790- ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1101&scat=221&tcat=33

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by ben007,

אלוהה, היום שיחקתי קצת עם הנגן וממש התרשמתי, השאלה אם כדאי להחליף את הiriver 5 giga h10 שלי בזה מה דעתכם? (פרטים)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by powersoul,

מה אתם אומרים? איזה מכשיר מוציא צליל טוב יותר? עזבו עכשיו את הנפח... מבחינת אקולייזרים ואיכות. mpio: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mpio8gb&Cat2Cat1ID=5060&Cat2ID=0&aff=Zap ipod: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4791

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  11. Started by Electric Boom,

מיקרו דרייב(הגודל הנכון בידיוק,לא הרבה מדי ולא מעט מדי) עם מסך לא רע בכלל. תומך בMP4!!! חיי סוללה טובים מאוד. והמחיר,אחחחח המחיר ;D. השאלה בכותרת .

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by kirkagur,

לאלה שעוסקים בסאונד ויצירת מוסיקה: Mr. Soundman היא תוכנה לאימון אוזניים להורדה בחינם שכבר עשתה גל או שניים בעולם. עד סוף אוגוסט מתקיימת תחרות אוזן הזהב, עם פרסים מיוחדים לזוכים. Mר. Soundמן באתר LFO

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  13. Started by timitheone,

אני מחובר ליס בטלויזיה רגילה CRT האם ישנה אפשרות להקליט תחנה שונה מזו שצופים בה האם אפשר לכבות ולהדליק את הטלויזה בשלט של המדיה סנטר תודה מראש, תמיר

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  14. Started by kawaii,

היי חברה. אחרי שהAKG הפשוטות שלי הלכו לעולמן(לא ממש, אבל לא שוות תיקון) אני רוצה משהו חדש. ההתלבטות היא בעיקר בין 2 אלה מסיבות של מחיר-אני משיג את ה555 חדשות ב430שקל. הMS-1 עולות 100$, ואני מניח פלוס משלוח, אותה סביבת מחיר. היעוד בעיקר למוזיקה, המקור בינתיים סתם כרטיס OB רגיל, נשדרג כשעוד פעם יהיה סכום כסף פנוי. קודם כל אם מישהו מכיר מקום בארץ שבוא אפשר לשמוע את האזניות הנ"ל בלי שהם מחוברות לציוד בשווי אלפי שקלים, אני אודה אם תגידו לי. כמו כן, אם יש המלצות אחרות, תגידו. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Guarding angel,

שלום לכולם, יש לי "מגבר" ישן בבית של חברת LG מדגם FFH-2020 יש לו חיבור SDPIF OUT בלוח שלי MSI Z77A-GD55 יש גם SDPIF OUT חברתי כבל COAX ביניהם אך אין סאונד כלל,במחשב הוא מזהה את החיבור אך אין כלל צליל. האם בגלל ששניהם "OUT" לא מתאפשר צליל? במידה ואני מביא מגבר JVC 5022V שיש לו גם את החיבור הזה האם אוכל לחבר אותו למחשב?

16. Started by url,

שלום מישהו יודע משהו בנושא multi channel mp3 ויכול למשל להגיד איפה אפשר להוריד קבצים כאלו אם בכלל? השאלה נובעת מהסמל בפינה השמאלית התחתונה של power dvd 4 (לפחות אצלי) שאומרת שיש לתוכנה תמיכה בקבצים כאלה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ccc,

עפ"י ביקורת הוא יכול אבל אני לא רוצה לקנות ג'יגה SD\MMC ולגלות שהוא לא פועל (מה גם שבאתרים בארץ אומרים עד 512) למישהו יש נסיון עם כרטיס הרחבה מעל 256 ?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  18. בוקר טוב לכולם אז ככה . טעינה דרך השנאי עובדת מצויין , אבל אני עקשן , ואני רוצה לעשות את הכל דרך הUSB , וכצעצוע שיכול לעשות את זה , אני מצפה ממנו שיעשה את זה בלי יותר מדי קונצים . אבל הוא לא מוכן . חשבתי שהקודם דפוק , הוא הוחלף באחד אחר , שנטען בעבודה ל3 שניות , ואז ניתקתי אותו ומאז כל ניסיון שלי להטעין דרך הUSB עלה בכישלון . אולי אני עושה משהו לא נכון , או לא יודע מה . אם יש כאן בעלי צעצוע דומה , אנא הסבירו לי , איך מטעינים את הקופסת הגפרורים הזאת דרך usb , כי אני הולך לאט לאט ומשתגע , ובסוף אני אשתגע בגלל העניין הזה , וחבל שצעצוע כזה חביב ימצא את עצמו שט יחד עם התנינים בביוב ... עדכון : כדי להטעין אותו דרך הusb , יש צורך לעשות eject לכונן עצמו ברגע שהוא מחובר למחשב . דב…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by stingeR-,

http://www.mvix.co.il/default.asp בידיוק עכשיו ראיתי את זה... רציתי לדעת אם למישהו יש או יודע על זה משהו... זה דווקא נראה לי אחלה דבר.... חוות דעת תתקבל כאן בברכה.

• 86 תגובות
    • 8.3k צפיות
  20. Started by oznav,

קניתי את המכשיר וקיבלתי אותו היום מדובר במכשיר קטן שמגיע עם כל החיבורים הסטנדרטיים לטלויזיה איכות הקול והתמונה מצוינות וממשק המשתמש קל ופשוט עם מכשיר כזה נראה לי שגם אבא שלי יוכל לשתף קבצים שילמתי 1500 ש"ח שווה www.mvix.co.il [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Dr. David,

אני מתעניין באחד מהמכשירים האלה. אודה האם תוכלו לומר לי איזה מהם עדיף. בתודה מראש

22. Started by Asafalfa,

היי למי ששמע את שני הסוגים האלה האם יש באמת הבדל בעוצמה ? אין ספק שאיפד כאן עשו משהו מטורף אם באמת הוא מוציא 30 אבל עדיין האם 20 MW מספיק טוב:\? בנוסף נראה לכם שזה באמת 30 :\ הוא ,שזה שוב יציאה של החברה כמו כל חברה שאומרת סתם נתונים שלא ממש נכונים (בולט בדרך כלל במערכות שמע של רכב וקלנוע ביתי )...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Yonatan-A,

אממ, כמו שכבר אמרתי כאן בדיון קודם שלי, אני רוצה לקנות אוזניות. החלטתי כמובן על הSennheiser סדרת MX. כשנכנסתי לאתר של Music 10, ראיתי שהמחיר של הMX 500 גבוה משל ה550. למה זה? האם הן יותר טובות? מה עדיף לי לקנות? (ההבדל במחיר זניח). אני באמת חייב עזרה מהר, אני ממש צריך לקנות, שכן נכון לעכשיו אין לי עם מה לשמוע מוזיקה באייריבר שלי. המון תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by noob^,

אני צריך אוזניות בישביל הנגן, אוזניות איכותיות (לא מתפשר) הקניה מתבצעת בסין (הונקונג) ככה שהמחיר בארץ הוא לא פרמטר (מה שעולה בארץ 300 שקל, עולה שם 100) אין לי ניסיון עם אוזניות קטנות, אבל אני רוצה פרקטיות עם איכות, האם לשמוע פסיכודלי באוזניות קטנות זה מוריד ערך ? האם הצליל יהיה נמוך בצורה דרסטית מהאוזניות הסגורות שלי למחשב ? ההתלבטות העיקרית שלי היא בין2 הדגמים שצויינו בכותרת אבל אני לא ממש מבין, פשוט ראיתי ''יקר'' 2 חברות מתחרות, מה עדיף ? מה מומלץ ? מה הכי איכותי ?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Lirux,

איזה אוזניות יותר טובות: sennheiser mx500 או sennheiser mx550 אני מבקש שרק מי שמבין יענה, ויפרט גם למה. תודה.

• 9 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.