עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש ברשותי רמקולים של microlab x13 ויש שם שני חיבורים שאני מחבר מהמגבר למחשב אחד זה חיבור עם חוט אחד משני הצדדים וכתוב pc והשני זה שני חיבורים מפוצלים מחיבור אחד שאני אמור להכניס למחשב וכתוב aux . אני יודע ש pc זה הכוונה מחשב השאלה אם אני אחבר את הaux למחשב אם זה כדי או שזה יוריד את האיכות שמע?.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by 8-Ball,

אני צריך מגבר ורמקולים מדפיים\רצפתיים לשימוש בשביל מוסיקה וסרטים (בעיקר מוסיקה) יש לכם על מה להמליץ?? הדגש הוא איכות ולא עוצמה... אני לא ירים מסיבות חג אצלי בבית.. אני ממש רוצה לרדת מה3500...אבל זה המסקסימום תודה לעונים ד"א...המקור הוא המחשב...עם כרטיס קול Creative Audigy 2 תודה לעונים

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. איך אפשר לחבר סט רמקולים 2.1 לשני מחשבים?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם יש לי אפשרות לקנות טלויזיה מארה"ב ושהיא תגיע לארץ בלי תוספת מכס השאלה שלי היא איזו טלויזיה עדיפה במחיר של 1200 דולר (200 דולר לכאן או לשם לא משמעותיים אם התמורה משתלמת) האם כדאי להשקיע בFULL HD או שכדאי להסתפק ב HD ready? השימוש העיקרי יהיה לראות בה סרטים במקום במסך של המחשב כמה זמן יקח לשידורי HD להגיע לארץ למי שיודע? העדפה לחברות עם שם מוכר 37-40 אינטצ' http://electronics.listings.ebay.com/Televisions_LCD-Flat-Panel-TVs_W0QQfromZR4QQsacatZ61397QQsocmdZListingItemList תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. יש לי ממערכת סטריאו ישנה שני רמקולים איכותיים (אייווה). החיבור שלהם אנלוגי (זה המונח? שני חוטים אדום-שחור גלויים בסופם?) וכל אחד מהם צורך 40W ובעל התנגדות של 6 אוהם.(נשמע כמו שיעורי בית)... רסיבר לא בא בחשבון שכן הם עולים הון... אז אני סומך עליכם שתתנו לי פתרון... (תקציב של 200 ש"ח לכל היותר) אין לי ניסיון רב באלקטרונירה ואני לא מבין גדול במערכות שמע למיניהם... אז אבקש מהפונים לענות בפירוט רב ככל האפשר אך אל תחסכו את הטרמינולוגיה המקצועית... ברשותי: לוח ג'יגהבייט 945P-S3 ספק JSP-TECH 500W למעוניינים לעזור אתם יכולים ליצור איתי קשר באימייל : itamar_ts@walla.co.il תודה רבה...! !

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by oriel0018,

קראתי הרבה על הסט הזה לטוב ולרע....אבל הוא מתאים לי בול בגלל שעיקר השימוש שלי הוא קונסולה וסרטי MKV....! רציתי לשאול ככה: (אני יודע שאלה מפגרת) יש לי בחדר XBOX שמחובר לסמסונג C530.... הכי טוב זה לחבר את הרמקולים לXBOX? זה יתן סאונד טוב יחסית? יש גם אפשרות לחבר אותם למסך...

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by zam,

היי. האוזניות שהיו לי התקלקלו. הן לא היו משהו מיוחד. זה בלשון המעטה, פשוט לא רוצה להעליב אתכם. השימושים שלי הם משחקים, מוזיקה וסרטים (בעצם, לא חושב שיש עוד שימוש אחר). התקציב שלי מוגבל מאוד, ואני מוכן להתפשר על האיכות לצערי. בדקתי פה בפורום 10 דפים אחורה והיחידות שהתאימו לי לתקציב הן AKG K404 במחיר של 238 ש"ח. מאחר ויש לי עוד טיפה כסף עד 300 ש"ח רציתי לשמוע המלצות. http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=k404&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=he אני לא יכול לקנות כרגע מחו"ל, רק מהארץ. אני רוצה אוזניות קשת בלבד. אשמח אם מישהו יגיב, ימליץ או ייתן חו"ד. תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by michaelgr,

שלום, יש לי מערכת רמקולים 5.1. אני רוצה לחבר אותה לטלוויזיה- האם אני צריך מגבר בשביל זה? או מספיק לחבר אותה לטלוויזיה? פשוט בסאבוופר יש כבר מגבר אני חושב. אבל בשביל סראונד אני צריך מגבר (או DVD) כדי לחבר כל ערוץ בנפרד? ויש לי עוד שאלה- אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלוויזיה. מה אני צריך לעשות על מנת שאני אוכל לשמוע ברמקולים גם מה שיש במחשב (כשאני מחבר אותו) וגם מה שיש בטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by ObakeFilter,

ברכות, אנחנו מחפשים בנרות מסך חדש לסלון שלנו שיחליף את הטושיבה המקרטעת שלנו. חובה שיהיה מסך LED (מזכוכית), יכלול כניסת USB שתתמוך בסרטי וידאו (כניסה לדיסק קשיח חיצוני - רשות), שגודלו יהיה 47 אינץ' וינוע סביב המחיר 5,000 - 8,000. יש המלצות מלומדות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. מה אתם חושבים? אולי יש מצב שהטלויזיות 3D יעשו זאת גם בארץ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by six99,

Please someone can help? I don't understand how to connect the cables I tried with the green one but sound is shit thanks in adavnce for your help

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by broshg,

שלום חברים אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל, יש להם יציאת AUX אבל אין מתג שמעביר ל-AUX וחזרה. כתוצאה מזה, אם לחבר 2 מכשירים - שומעים את שניהם בו זמנית. אף פעם לא פגשתי סטאפ כזה. 1. כלומר אני צריך לכבות או להשתיק אחד מהם נכון? 2. האם זה יפגע באיכות הקול? תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Nick1986,

שככל שהעכבה ( OHM ) באוזניות גבוהה יותר, כך האוזניות יותר איכותיות ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Anarchy,

שלום. יש לי בבית רמקולים של pure acoustics,עם רסיבר של harman kardon שלא היו בשימוש כמה שנים. בעקבות קנייה של טלוויזיה חדשה (LG 55LA621Y) אני מתכוון סוף סוף להשתמש בהם. אבל יש לי שאלה אחת, במידה ואני רוצה לשמוע מהרמקולים של pure acoustics בזמן צפייה בטלוויזיה (ממיר פייבר בוקס של הוט),אני צריך לחבר את הממיר לרסיבר נכון? ומה קורה כשאני רוצה לראות סרטים ישירות מהטלוויזיה? (סרטים לדוגמא מחיבור ה-USB של המסך) ועל איזה חיבור הכי מומלץ? הבנתי שמדובר בחיבור אופטי האם זה נכון? יש לציין שלרסיבר אין כניסת HDMI..דגם די ישן (נקנה לפני 6-7 שנים בערך) - AVR 130.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by T-boon,

שלום לכולם, האם משהו יודע מהי צריכת החשמל של ממירי הוט? גם במצב עבודה וגם במצב המתנה (STANDBY) אני צריך לחשב את צריכת החשמל של 30 ממירים ב"מיני מוקד שידורים" כדי שאוכל לרכוש אל-פסק בהתאם. אשמח גם להמלצה של דגמי/חברות אל-פסק, כרגע אני די סגור בכיוון של ADVICE תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by yosiqqq,

שלום קניתי לא מיזמן את הIRIVER H320 ואני לא אומר שהאוזניות שמקבלים איתן הן רעות אבל אני לא אוהב אוזיות כאילו ששמים באוזנים אני ואהב אוזניות כמו קשת אבל שהיא מאחרוה לא יודע איך קוראים לזה עורפיות או משהו. אז רציתי לדעת איזה אוזניות כדי ליקנות בארה"ב שהיו איכותיות והיו כמו שאני רוצה ראיתי את הMX60 האם הן טובות?? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם , הלכו לי (נקרעו) האוזניות סוני הנהדרות שלי שקניתי לפני שנתיים הדגם הוא mdr-ex81 http://salestores.com/sonymdre.html בכל מקרה , אז הגיע הזמן לחדשות ולמשהו טוב. האם אתם יכולים להמליץ לי על דגם של אוזניות בסגנון הזה (סיליקון שנכנס לתוך האוזן ואוטם אותה , אוזניות כפתור , תמיכה מאחורי האוזניים , כלי אחסון , סאונד טוב) ? חשוב לי מאד שיהיה סאונד טוב ושיהיו עמידות כמה שיותר (הסוני היו ממש עמידות , הן נתלשו לי אינסוף פעמים מהאוזניים עד שנקרעו). אני צריך את זה כמה שיותר מהר כי אני כנראה אזמין מחו"ל ויש לי פחות משבועיים כדי שהמשלוח יגיע לבית של האיש קשר שלי בארה"ב. תודה רבה רבה על העזרה חברים!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Nirurshon,

אני מחפש לקנות בחודש יוני הקרוב אוזניות ON-HEAD לשמיעה יותר איכותית. ואחרי הרבה המלצות הבנתי שהאוזניות הכי טובות שאני יכול להרשות לעצמי עד 700 ש"ח הם אלה. הסיבות לבחירה זה מאחר ואני שומע : מזרחית, אלקטרוני,רוק, היפ הופ, ישראלי. מאוד חשוב לי באס מורגש, וטרבל (גם לצלילים הקטנים). השאלה אם מישהו יכול לתת חוות דעת חיובית בעניין, והאם אני צריך להוסיף מגבר ? ואיך הוא יכול להועיל ? הבנתי שזה יכול להועיל כדוגמת FiiO E6 או FiiO E11. בנוסף אני מחפש את הצבע האדום, אם מישהו יכול להמליץ על מחיר זול של האוזניות, יעזור לי.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by levy18,

זו ההתלבטות... Z2300 חדש או Z-CINEMA משומש שתיהם בתקציב של 800₪ לפי מה שהבנתי בראשון צריך גם כרטיס קול ולשני לא צריך? ובראשון יש דבר שנקרא איכות THX שלפי הבנתי זה סתם עוד דרך לבזוז מהלקוחות כסף?זה באמת נכון שזה מיותר? אני מחפש איכות מאשר עוצמה לכן נראה לי שהסינמה יותר יתאים לי אבל לא לשכוח שחלק מההתלבטות גם זה חדש מול משומש 50% מוזיקה, 30% סרטים, 20% משחקים

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום וברכה, שימושי הרמקול: משחקים, סרטים ושירים (בערך הכל ). עדיפות לקנייה מבאג מחשבים עקב כרטיס גיפט קארד שיש ברשותי. ועדיפות לרמקולים עם סאב וופר ויציאות לאוזניות מובנות (חשוב שיהיה כמה שיותר קטן ולא מסורבל). בריפרוף עברתי על רמקולים אפשרים, בין היתר עלה לי התוצאה הזאת: [h=1]Creative GigaWorks T20 Series II 28W RMS 2.0[/h] אשמח לשמוע המלצות למי שיש ועוד אפשרויות אחרות... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by boy toy,

היי, אני מחפש אוזניות בעיקר להאזנה למוזיקה. התקציב שלי הוא 300 ש"ח, חשבתי על האוזניות הבאות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21634 אבל אמרו לי שהן לא משהו. אשמח לשמוע את דעתכם, והמלצה לאוזניות נוספות.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. לפי מה שאני יודע (ואני לא יודע הרבה) הכי טוב זה רסיבר של אונקיו, רמקולים וסאב של סרווין ווגה ודיוידי אני לא יודע... אין לי מושג אם זה נכון בכלל. אז תגידו בבקשה מה הכי טוב והכל, אבל עם שמות מלאים (יענו איזה דגם והכל). תודה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום יש לי אורגן עם יציאה MIDI האם אפשר לחבר אותו למחשב ולנגן "סוגי פסנתר" אחרים במחשב?. שישמעו ברמקולים?.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by alon27,

יש לי בחדר טלוויזיה full hd עם חיבור hdmi אבל כתוב לידו dvi. יש לי גם מחשב שיש בו חיבור dvi. אני רוצה להעביר כבל מהdvi במחשב לhdmi בטלוויזיה, אבל הוא צריך להיות באורך של 3 מטר לפחות. ראיתי באינטרנט שכבלים כאלו עולים בסביבות ה70 שקל ורציתי לדעת האם הם יתאימו לי? אני אראה טוב? זה יתמוך ברזולוציה גבוהה (מכיוון שאני לפעמים רואה סרטים וסדרות במחשב באיכות של 720p) האם אני אראה למרות שהכבל יחסית ארוך? ושאלה אחרונה, מומלץ לקנות כזה דבר באייבי או בארץ? ממש תודה לעוזרים! ;D

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. רסיבר של J.V.C RX-5022 ורמקולים של JAMO ממש טובים שעולים בסביבות ה-3 אלף.. ואת האמת שדי התאכזבתי מהביצועים... יש פה עוד מישהו עם מקרה דומה ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.