אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם 2 החלקים הללו... לפחות באחד מהם, הכ. קול הוא כל הזמן מצרצר ומצרצר שהמחשב מפעיל צליל מסויים אם זה הודעה של איסיקיו, שיר בווינאמפ, או משחק, או סרטון, כל דבר שמשתמש בפס קול, פשוט מצרצר.. כמעט ורק לעיתים רחוקות אני מצליח לסדר ע"י נסיון להפעיל מחדש את הסרטון או מה שזה לא יהיה כמה פעמים ואז זה מצליח אבל עדיין.. זה משגע את השכל וניסיתי את הדרייברים האחרונים שהיו באתר של טרהטק יש לכם מושג איך לתקן את הבעייה הזאתי ????
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול מסוג HERCULES GAME THATER XP וברצוני לצוות לו רמקולים שיממשו את הפוטנציאל שלו. מרבית השימושים שלי הם צפייה בסרטים ומוזיקה (MP3). ההתלבטות הכי גדולה שלי כרגע היא האם לקנות סט "מוכן" למחשב כגון הקריאטיב 5300 (שהוא 5.1 מלא וכבר מכיל מפענח ורסיבר פנימי) בעלות של כ1000 ש"ח ולגמור עם הסיפור או לבנות לאט לאט מערכת קולנוע ביתית ממוצעת. פה אתם נכנסים לתמונה בבקשה. איך ניתן להתחיל במינימום תקציב עם רסיבר שיתמוך בסראונד בלבד (אני לא ממש חושב שאני צריך AC3 ו DTS) ושני רמקולים נורמלים וסנטר בתור התחלה. זה אפשרי בתחום של 1500 עד מקסימום 2500 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי רמקולים של Creative מדגם: Creative I -Trigue 3220 כבר הרבה שנים והייתי מעוניין לשדרג אותם. ראיתי את הדגם הנ"ל M - 200 2.1 MICROLAB. הייתי מעוניין לדעת האם מדובר בשדרוג לעומת הרמקולים שיש לי כעת. במידה ולא, אשמח להצעות אחרות בתקציב של עד 300 ש"ח בדגש על שלט לשליטה בווליום (בגלל שהרמקולים נמצאים על מדפים). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי רכב אשר מערכת השמע בו אינה קוראת קבצי MP3. אני מכין דיסק קומפילציה ובו מספר גדול יחסית של שירים. שאלתי היא, האם וכיצד ניתן להקטין\לדחוס קובץ WAV כך שיגיע לגודל הכי נמוך שלא ייפגע משמעותית מדי באיכות הקובץ (וכל זאת בשמירה על פורמט ה-WAV המקורי)? ניסיתי להשתמש ב Sound Recorder שמגיע עם ווינווס אך התוצאה רחוקה מלספק. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בחדר טלוויזיה full hd עם חיבור hdmi אבל כתוב לידו dvi. יש לי גם מחשב שיש בו חיבור dvi. אני רוצה להעביר כבל מהdvi במחשב לhdmi בטלוויזיה, אבל הוא צריך להיות באורך של 3 מטר לפחות. ראיתי באינטרנט שכבלים כאלו עולים בסביבות ה70 שקל ורציתי לדעת האם הם יתאימו לי? אני אראה טוב? זה יתמוך ברזולוציה גבוהה (מכיוון שאני לפעמים רואה סרטים וסדרות במחשב באיכות של 720p) האם אני אראה למרות שהכבל יחסית ארוך? ושאלה אחרונה, מומלץ לקנות כזה דבר באייבי או בארץ? ממש תודה לעוזרים! ;D
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה .. קןדם כל זה הציוד שלי: http://rotter.net/nor/music/8086.shtml (לא כולל תאורה) ובקשר לכרטיס קול ... יש לי כרטיס קול מעפן OnBoard .. אני צריך כרטיס קול (לא יקר) ולא 5.1 .. כי אצלי המחשב מתחבר ישר למיקסר .. והמיקסר מחובר לכל הציוד ... אני צריך משהו די טוב .. ולא יקר עד 500 שקל ... תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי את האשכול של הבחור שפתח וחווה דעת וגם חבל שהאשכול נתקע אחורה ולא ממשיך להיות פעיל. אבל בכל זאת, ראש בראש איזה סט עדיף?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אוזניות שיחוברו ישירות לכרטיס הקול במחשב. האוזניות יהיו לשימוש כולל של בעיקר מוזיקה, וסרטים, וגם מעט למשחקים. יש לי הנחה קטנה בכלי זמר, ושם ישנן את ה- 1. AKG K77 ב- 245 ש"ח 2. AKG K44 ב-198 ש"ח יש הבדל ניכר בין השתיים? הסתכלתי על כמה דגמים שרירותיים נוספים וראיתי דבר מוזר- שבסביבות אותה האיכות והרמה- אוזניות פתוחות יקרות יותר מסגורות. למה זה? אם הייתה לי אפשרות הייתי מעדיף אוזניות פתוחות שלא אוטמות את רעשי הסביבה ב-100% וגם לדעתי נראות טוב יותר. יש דגמים נוספים שטובים בהרבה מהשתיים הנ"ל? אם גם יש אפשרות במחיר, ואין פגיעה רצינית באיכות, הייתי מעוניין גם באוזניות עם חוט ארוך במיוחד (1.5M) שאוכל לחבר את האוזניות ליציאת הקול בלטלויזיה. תודה על כל תגובה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי ביקש ממני לברר לו איזה כרטיס קול הוא צריך לקנות כדי לחבר את האורגן שלו למחשב. האורגן שלו הוא של YAMAHA, והוא אורגן אוריינטלי (צלילים ים תיכוניים). הוא גם אמר לי שהאורגן מיועד לחיבור למחשב כי יש לו כבל של 15 פינים (זכר) שהוא אמור לחבר למחשב, והוא קיבל איתו גם דיסק לעריכת מוזיקה- משמע שהתכונה כן קיימת באורגן. רציתי שתגידו לי איזה באיזה כרטיס קול קיים כזה חיבור (15 פינים נקבה) שמתאים לחיבור האורגן. אני לא צריך משהו מיוחד ומקצועי, הכי פשוט ורצוי שיהיה משהו שדיי נפוץ בחנויות "שכונתיות" על מנת שהוא יקנה באיזור מגוריו. אם ממש אין ברירה נמצא כבר איך להביא את זה מ-PCH, אבל רצוי משהו נפוץ. תודה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Please someone can help? I don't understand how to connect the cables I tried with the green one but sound is shit thanks in adavnce for your help
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אפשר לחבר סט רמקולים 2.1 לשני מחשבים?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי לא מיזמן את הIRIVER H320 ואני לא אומר שהאוזניות שמקבלים איתן הן רעות אבל אני לא אוהב אוזיות כאילו ששמים באוזנים אני ואהב אוזניות כמו קשת אבל שהיא מאחרוה לא יודע איך קוראים לזה עורפיות או משהו. אז רציתי לדעת איזה אוזניות כדי ליקנות בארה"ב שהיו איכותיות והיו כמו שאני רוצה ראיתי את הMX60 האם הן טובות?? תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אפשרות לקנות טלויזיה מארה"ב ושהיא תגיע לארץ בלי תוספת מכס השאלה שלי היא איזו טלויזיה עדיפה במחיר של 1200 דולר (200 דולר לכאן או לשם לא משמעותיים אם התמורה משתלמת) האם כדאי להשקיע בFULL HD או שכדאי להסתפק ב HD ready? השימוש העיקרי יהיה לראות בה סרטים במקום במסך של המחשב כמה זמן יקח לשידורי HD להגיע לארץ למי שיודע? העדפה לחברות עם שם מוכר 37-40 אינטצ' http://electronics.listings.ebay.com/Televisions_LCD-Flat-Panel-TVs_W0QQfromZR4QQsacatZ61397QQsocmdZListingItemList תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. האוזניות שהיו לי התקלקלו. הן לא היו משהו מיוחד. זה בלשון המעטה, פשוט לא רוצה להעליב אתכם. השימושים שלי הם משחקים, מוזיקה וסרטים (בעצם, לא חושב שיש עוד שימוש אחר). התקציב שלי מוגבל מאוד, ואני מוכן להתפשר על האיכות לצערי. בדקתי פה בפורום 10 דפים אחורה והיחידות שהתאימו לי לתקציב הן AKG K404 במחיר של 238 ש"ח. מאחר ויש לי עוד טיפה כסף עד 300 ש"ח רציתי לשמוע המלצות. http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=k404&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=he אני לא יכול לקנות כרגע מחו"ל, רק מהארץ. אני רוצה אוזניות קשת בלבד. אשמח אם מישהו יגיב, ימליץ או ייתן חו"ד. תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה אתם חושבים? אולי יש מצב שהטלויזיות 3D יעשו זאת גם בארץ?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי שימוש של קצת פחות משנה עם הPX200 ביחד עם הIhp-120, זמן הבטריה התחיל לרדת ברמות מטורפות. בהתחלה, הייתי יוצא לטיולים ושומע מוזיקה על ווליום גבוה-מקסימאלי, בין 7-9. זמן הבטריה התחיל להטריד אותי בזמן האחרון, יצאתי אתמול לטיול שנתי עם בטריה מלאה ותוך 3 שעות הבטריה ניגמרה לגמרי, תוך שימוש בPX200 והאוזניות המקוריות הקטנות של הנגן לסרוגין כדי לחסוך בטריה. זה ממש ממש מציק לי. קניתי עכשיו HD497 ואני רוצה להנות מהם לזמן מספק. עזרה חבר'ה?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים! עוד ביקורת חדשה באנגלית על קופסה חדשה מבית UGOOS. היא אמנם זולה ביחס לאחיה הגדול (SK1), אבל מציעה תמיכה משופרת בשירותי הזרמה (STREAMING) עם רשיונות לנטפליקס ודירוג DRM גבוה. יש להדגיש שהיא מבוססת על ערכת שבבים של REALTEK RTD1325 ומערכת הפעלה של GOOGLE ANDROID TV - מה שמגביל את מגוון האפליקציות והמשחקים שאפשר להריץ עליה. בנוסף לכך, אין לה חריץ הרחבה לאחסון, ורק 32GB נפח אחסון מובנה. לפרטים נוספים, הקליקו בשביל הביקורת המלאה:
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
כרגע יש ברשותי Corsair Vengeance 1300 שכבר מתקלפות ואני מרגיש שעברו זמנם למרות שעדיין עובדות בסדר. אני מחפש אוזניות מקצועיות, בעקרון מעדיף באיזור ה-450 שקל אבל אפשר קצת יותר. אני יותר שומע מוזיקה מאשר משחק, אבל מעדיף שהם יהיו גם טובות לגיימינג. אפשרי אוזניות ללא מיקרופון אבל מעדיף עם. שמתי עין על M50X וגם על HD598 שבמבצע כרגע, אבל הבעיה שלא הטענתי את הויזה ולכן אין אפשרות לרכוש אותן במבצע. מאיפה אפשר לקנות את M50X בזול מחו"ל? והבנתי שהן לא נוחות כ"כ - האם זה נכון? אני רוצה אוזניות נוחות, הנוכחיות שלי לא משהו בנוחות. אני באמת רוצה אוזניות שהן כמה רמות מעל בכל הנוגע למוזיקה לעומת אלו שיש לי. תודה.
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שככל שהעכבה ( OHM ) באוזניות גבוהה יותר, כך האוזניות יותר איכותיות ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם משהו יודע מהי צריכת החשמל של ממירי הוט? גם במצב עבודה וגם במצב המתנה (STANDBY) אני צריך לחשב את צריכת החשמל של 30 ממירים ב"מיני מוקד שידורים" כדי שאוכל לרכוש אל-פסק בהתאם. אשמח גם להמלצה של דגמי/חברות אל-פסק, כרגע אני די סגור בכיוון של ADVICE תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי הרבה על הסט הזה לטוב ולרע....אבל הוא מתאים לי בול בגלל שעיקר השימוש שלי הוא קונסולה וסרטי MKV....! רציתי לשאול ככה: (אני יודע שאלה מפגרת) יש לי בחדר XBOX שמחובר לסמסונג C530.... הכי טוב זה לחבר את הרמקולים לXBOX? זה יתן סאונד טוב יחסית? יש גם אפשרות לחבר אותם למסך...
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל, יש להם יציאת AUX אבל אין מתג שמעביר ל-AUX וחזרה. כתוצאה מזה, אם לחבר 2 מכשירים - שומעים את שניהם בו זמנית. אף פעם לא פגשתי סטאפ כזה. 1. כלומר אני צריך לכבות או להשתיק אחד מהם נכון? 2. האם זה יפגע באיכות הקול? תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
זו ההתלבטות... Z2300 חדש או Z-CINEMA משומש שתיהם בתקציב של 800₪ לפי מה שהבנתי בראשון צריך גם כרטיס קול ולשני לא צריך? ובראשון יש דבר שנקרא איכות THX שלפי הבנתי זה סתם עוד דרך לבזוז מהלקוחות כסף?זה באמת נכון שזה מיותר? אני מחפש איכות מאשר עוצמה לכן נראה לי שהסינמה יותר יתאים לי אבל לא לשכוח שחלק מההתלבטות גם זה חדש מול משומש 50% מוזיקה, 30% סרטים, 20% משחקים
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וברכה, שימושי הרמקול: משחקים, סרטים ושירים (בערך הכל ). עדיפות לקנייה מבאג מחשבים עקב כרטיס גיפט קארד שיש ברשותי. ועדיפות לרמקולים עם סאב וופר ויציאות לאוזניות מובנות (חשוב שיהיה כמה שיותר קטן ולא מסורבל). בריפרוף עברתי על רמקולים אפשרים, בין היתר עלה לי התוצאה הזאת: [h=1]Creative GigaWorks T20 Series II 28W RMS 2.0[/h] אשמח לשמוע המלצות למי שיש ועוד אפשרויות אחרות... תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-