אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מחפש מערכת וחשבתי מהתחלה ללכת על רמקולים של JBL ומגבר של HARMAN KARDON. לאחר מספר ביקורים בחנויות שמעתי איך מוכרים יורדים על שני החברות וממש לא ממליצים עלהם. האם זה באמת כך? מישהו אולי יודע אם בכלל יש בעיות איתם? הציעו לי סט של WHARFEDALE אבל אני מתלבט אם הם בכלל שווים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מגבר בעומק של לא יותר מ40 ס"מ, 5.1, עם סאונד הכי טוב שאפשר לקבל ב-2000 שקל. לא משנה לי אם יש DPS משוכלל וצעצועים נוספים, הכי חשוב לי הסאונד של המגבר. מישהו נתקל במגבר דומה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות אחד אבל לא הנתי משו לגבי העברית במכשיר זה בא ישר עם או שצריך לעדכן 2. אחרי שיש לי עברית בפנים איזה עברית זה בדיוק ...כאילו חיפשתי בפורום פה ולא הבנתי ממש...רשום משו על טגים מה זה טגים???? הבנתי מיזה כבר שזה לא התפריטים והכל זה רק משו בשמות של השירים
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז בהמשך לאשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39412 האוזניות הגיעו סוףסוף תמונה: המראה החיצוני נראה מרשים, אך כאשר חיברתי את האוזניות למחשב.. גיליתי את איכותן של האוזניות קודם כל, ישנו רחש תמידי בזמן השימוש(חזק ומפריע), שנית ישנם בעיות קליטה רבות(בטריות חדשות). טוב לא שציפיתי מאוזניות ב50 שקל ליותר, אבל עדיין, למי ששוקל לרכוש את האוזניות, שידע
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי אתמול xtreamer והוא עושה לי כמה בעיות: 1) כל פעם שיש סימן פיסוק בסוף שורת הכתוביות, הוא מופיע בצד ההפוך של השורה. ז"א אם למשל אמור להיות בסוף השורה נקוה או סימן שאלה אז הוא מופיע בתחילתה! באמצע השורה הסימנים תקינים. 2) כל פעם שאני נכנס לתפריט xtreamer הוא מבקש מימני לאשר משהוא ע"י לחיצה על 1 ולהתקין תוכנה. התקנתץי כבר כמה פעמים מחדש ופל פעם הוא רוצה שוב ולפעמים זה בכלל לא מצליח להתקין או מגיב לאישור ע"י לחיצה ב-1. יש למישהוא פיתרון\נסיון לבעיות? הערה: ברשותי הגרסה המתקדמת ביותר!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עכשיו בארצות הברית ואני רוצה לקנות סטרימר. אני מחפש סטרימר מסוג אנדרואיד 1. אני רוצה את היכול להתקין עליו אפליקציות - כמו בפלאפון (אפליקציות VOD) 2. XMBC 3. שישמש כסטרימר 4אפשרות חיבור RJ45 5. אם אפשר שיקלוט שידור עידן פלוס זה אמור להיות לנסות ולהיות התחליף לYES שיש לי היום בבית אשמח להמלצות בהקדם תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD לסלון שלי בגודל 37 אינץ ראיתי את המרנץ 37 שעולה 8700 היא נאה וזולה יחסית ואיכות התמונה סבירה! לעומת זאת ראיתי את ה סאמסונג 40 LCD ליגה שונה לחלוטין גם מחיר בליגה אחרת 13500 אין לסמסונג 37 אינץ בקיצור החלטתי להשקיע לטובת העניין 10000 11000 אלף שח לכל היותר אני רוצה 37 LCD עם HDMI יחס קונטרסט נאה ואני מבקש רק באמת מי שראה ויש לו נסיון בעניין כי אני הייתי 7 שנים בתחום ואני בשנתיים האחרונות קצת לא בענינים בתודה מראש!
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי ! אני צריך המלצה לטלוויזיה עבור אבי שהסתבך כשניסה להבין מה כדאי לו. הוא מחפש לפחות 55 אינץ לפחות 3 שנים אחריות חשיבות שהsound מבחינת דיבור יהיה צלול וברור. זהו בגדול. אין איזשהיא הגבלה למחיר. הוא מחפש משהו טוב ומוכן להשקיע. אני לא לגמרי יודע איך זה עובד אבל אם יש אפשרות לחבר דיסקאון קי כדי לראות סרטים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עכשיו, כשיש סופסוף נגנים מבוססים זיכרון פלאש בנפח לא קטן בכלל במחירי רצפה.. (פחות משקל למגה..) הגיע הזמן שכבר יענו על השאלה הזאת אחת ולתמיד... [glow=green,10,800]wma VS mp3[/glow] מי עדיף ולמה?? מי יותר איכותי מביניהם? ומי עדיף לשימוש בנגנים - הגודל קובע?? קצת מספרים: http://www.litexmedia.com/article/comparison.html
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי את האשכול של הבחור שפתח וחווה דעת וגם חבל שהאשכול נתקע אחורה ולא ממשיך להיות פעיל. אבל בכל זאת, ראש בראש איזה סט עדיף?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי כרגע רמקולים ממש (ממש!) ישנים מדגם Boston BA635. יש לי את הרמקולים כ-7 שנים והם שירתו אותי נאמנה עד עכשיו. בזמן האחרון הם מתחילים לזייף ואני חושב שאולי הגיע הזמן להחליף את הסט. אני צריך המלצה לסט 2.1 (או 2.0 אם הם עדיפים) לשמיעת מוזיקה, סרטים ומשחקים. התקציב הוא 500 ש"ח אבל רצוי לחסוך אם אפשר. * הרמקולים ימוקמו על שולחן, ליד מסך המחשב, לכן הגודל צריך להתאים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי את הTV - Toshiba 46SL733 במרחק 2 מטר משם - מחשב עם כרטיס מסך MSI 4870 512MB (יש לי מתאם בין DVI לHDMI) במרחק 10 מטר משם - מחשב עם כרטיס מסך HIS 5770 1GB וכמובן שאני רוצה לעבוד ברזולוציה מקסימלית - 1920*1080. אני רוצה לחבר את שניהם לTV (לא באותו זמן) עם אותו כבל. כבל HDMI יעשה בעיות כלשהן כמו ניתוקים, קפיצות, איבוד איכות התמונה במרחק של 10 מטר? עוד שאלה קטנה - הTV הנ"ל תומכת בכבל מסוג 1.3. אם אני אחבר כבל מסוג 1.4 זה עלול לעשות בעיות כלשהן או שהיא תעבוד פשוט אבל אני אראה 1.3 ולא 1.4? ישנה דרך להעביר אודיו דרך הכבל עצמו? תודה מראש, Zinger777.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קניתי כבל שמצד אחד מתחבר למחשב ביציאה הרגילה של האוזניות/רמקולים ומהצד השני מתחבר באמצעות 2 חיבורים ל2 כניסות IN של AUDIO בטלוויזיה, אדום ולבן. הכבל - http://img166.imageshack.us/my.php?image=asdasdacy3.jpg משום מה אני לא מצליח לשמוע SOUND כלשהו בטלוויזיה. הטלוויזיה שיש לי היא LG 26LC41. אודה לכל מי שיוכל לעזור לי
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת מחפש אוזניות הכי טובות שאפשר בתקציב שלי, השימושים הוא נטו מוזיקת טראנס. חשוב מאוד שיהיה באס עמוק כמה שאפשר, ולא פחות חשוב דרוש בקר עוצמה, האוזניות יתחברו לאייפון 3GS ולכן דרושה גם התאמה ביניהם. האם קיימים בשוק אוזניות כאלו ? עם קיימים כאלו אבל במחיר קצת גבוה יותר לא להתבייש בבקשה להמליץ אליהם. תודה רבה לכל העוזרים. מצאתי כמה אפשרויות מעניינות מה דעתכם ? 1- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8290 המחיר לדעתי דיי טוב ודיי ברור לי שאלו איכותיות מאוד. 2- http://www.usb4.net/he/prodView.asp?idproduct=1273 אלו נראים לי מאוד מקצועיים, הרי זה אוזניות לDJ. 3- http://www.usb4.net/he/prodView.asp?idproduct=1272 אלו הם הגרסה הישנה יותר אבל גם נראים לי מאו…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וברכה, שימושי הרמקול: משחקים, סרטים ושירים (בערך הכל ). עדיפות לקנייה מבאג מחשבים עקב כרטיס גיפט קארד שיש ברשותי. ועדיפות לרמקולים עם סאב וופר ויציאות לאוזניות מובנות (חשוב שיהיה כמה שיותר קטן ולא מסורבל). בריפרוף עברתי על רמקולים אפשרים, בין היתר עלה לי התוצאה הזאת: [h=1]Creative GigaWorks T20 Series II 28W RMS 2.0[/h] אשמח לשמוע המלצות למי שיש ועוד אפשרויות אחרות... תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי לא מיזמן את הIRIVER H320 ואני לא אומר שהאוזניות שמקבלים איתן הן רעות אבל אני לא אוהב אוזיות כאילו ששמים באוזנים אני ואהב אוזניות כמו קשת אבל שהיא מאחרוה לא יודע איך קוראים לזה עורפיות או משהו. אז רציתי לדעת איזה אוזניות כדי ליקנות בארה"ב שהיו איכותיות והיו כמו שאני רוצה ראיתי את הMX60 האם הן טובות?? תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כן כן ... אתמול הוצאתי 1100 שקל על זוג אוזניות . מה להגיד , בדיעבד הייתי משלם גם 2000 בשביל הזוג קסם הקטן ( לא ממש קטן ) הזה מישהו פה שמע אותם ? אני כבר חצי שנה חושב על מתיי אני משדרג את ה- H-120 שלי מהאוזניות סטוק שקיבלתי איתו ... במילה אחת מ - ד - ה - י - מ - ו - ת !!! אבל יש קאצ' קטן ... זה הופך להיות קשה יותר ויותר לשמוע מוזיקה על רמקולים או אוזניות אחרות . כדי להגיע לרמה הזאת צריכים להוציא לדעתי לא פחות מ20,000 על רמקולים. טוב אני בכיף ייתן פה איזה REVIEW קצר אם תהיה היענות .
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רסיבר של סוני, די ישן, שעובד בסדר ללא תקלות. יש לי גם רמקול סנטר של ימאה גם די ישן גם ללא בעיות מיוחדות פירקתי את המערכת כי צבעתי וכאשר החזרתי וחיברתי מחדש שמתי לב שהסנטר לא עובד טוב, שומעים רעשים והשמיעה גרועה. החלפתי חוטים וגם לא שומעים טוב.... מהכיתוב אחורי הרסיבר כתוב שהיציאה לסנטר עובדת ב 8-16 האום, ואני רואה שמאחורי הסנטר כתוב 6 IMPEDANCE האום. אז... אין התאמה... יכול להשפיע ? מה יכולה להיות הבעייה ? אם הלך הסנטר, על מה אתם ממליצים? ( משהו לא יקר )
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת קולנוע ביתי בעלת שני רמקולים קדמיים צרים וגבוהים, שניים אחוריים, וסנטר..... ורסיבר כמובן.... מאוד מאוד עדיף שהרמקולים יהיו בצבע כסוף... עקב התאמת צבעים בחדר... המערכת מיועדת להמון מוזיקה אבל גם לא מעט סרטים בכלל... ככה שתתאים לשניהם ותתמוך כמובן בדולבי לסוגיו וכו'.... המערכת לא חייבת לבוא קומפלט עם כל הרמקולים והרסיבר ביחד יכולים להמליץ לי על סראונד או סנטר לחוד גם... העיקר שבכולל זה ייצא 3000 שקל בערך... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי רכב אשר מערכת השמע בו אינה קוראת קבצי MP3. אני מכין דיסק קומפילציה ובו מספר גדול יחסית של שירים. שאלתי היא, האם וכיצד ניתן להקטין\לדחוס קובץ WAV כך שיגיע לגודל הכי נמוך שלא ייפגע משמעותית מדי באיכות הקובץ (וכל זאת בשמירה על פורמט ה-WAV המקורי)? ניסיתי להשתמש ב Sound Recorder שמגיע עם ווינווס אך התוצאה רחוקה מלספק. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב אחי הגדול החליט לשפץ תבית ולקנות כמה טלוזיות חדשות לחדרי שינה בסלון כבר יש לו טלוזיה חדשה מה שנשאר לו להשלים תחדרי שינה איזה טלוזיות LED מתאימות לחדר שינה המרחק צפייה מטר וחצי שימושים רק HD מYES HD בלורי משחקי קנסלות ומחשב מה שחשוב בטלוזיה שיראו טוב מאוד בשידורים הללו שתהיה דקה מאוד שהיה לה תמכיה בניגון תכני HD אפשרות גלישה לאיטרנט רצוי אבל לא חייב קיצור כמה שיותר משוכלל ומרשים התקציב הוא עד 5500 אלף שקל גדלים רצוים מ42 עד 50 עדיפות ל50 כי הגדול פה דווקא כן קובע הינה הטלוזיות שחשבתי אלהם 1.LG 50PK550R מחיר 5200 אלף שקל 2.LG 42 LE5500 מחיר 5 אלף שקל 3.LG 42 LD650 מחיר 4100 שקל 4.שארפ 42 LE700 מחיר 5 אלף שקל זה הטלוזיות שחשבתי אלהם חשוב לי מאוד שהם היו דקות בגלל…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי הבטיח לי מסך מחשב-טלוויזיה (גם מחשב מכיוון שלדוגמא בזאפ יש הרבה מסכים המתויגים כמסכי מחשב אך הם גם מסכי טלוויזיה לכל דבר) אם אוציא בעשרה מבחנים 90-100. וכמובן שצלחתי בזאת. (ולא העתקתי ) אני מעדיף מסך LED. תקציבי מאפשר זאת. תקציב: 1000-3000 ש"ח מרחק מהראש שלי: 3-2.80 מטרים ככה שתחליטו אתם עם הוותק שלכם איזה גודל עדיף לי. יצרן עדיף: (אך זה נתון לשיקולכם) Samsung או LG חנות עדיפה: כל חנות עם אפשרות לשליחה לרמת גן. רמקולים: כלול עדיף סראונד ווירטואלי כמובן אפשרות לקנייה בניו יורק, (אבא שלי גר שם) לא רק בארץ. שם הכל יותר זול. האם החסרתי פרט כלשהו? אם כן תודיעו לי. תודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך את העזרה שלכם בבחירת אוזניות in ears בטווח של עד 1,000 שקל קונה מאי ביי אני שומע את כל הסוגים של השירים ובעיקר טרנסים רמיקסים והיפ הופ, ושומע מנגן MP3, אז לא צריך מיקרופון.. האוזניות הקודמית שלי עלו 90$ של beats by dr. dre אבל הסתכלתי כאן כמה עמודים אחורה והבנתי שהם לא כאלה טובות, אז אני אשמח אם תמליצו לי על אוזניות טובות שינצלו במקסימום את הכסף הזה המליצו לי את האוזניות האלה - Sennheiser IE 80 In-Ear: http://www.amazon.de/gp/product/B005N8W27I/ref=s9_bbs_gw_d24_g23_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=18FVXZN0XTESVGEYRBY8&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455353807&pf_rd_i=301128 אבל רציתי לשמוע עוד הצעות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי רק לדעת האם אפשרי לחבר רמקולים של מחשב (2.1) ישירות לטלויזיה ללא מתווך ביניהם (רסיבר)? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-