אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום.... רכשתי אוזניות מסוג AKG K 26 P והבנתי שצריך לעשות לאוזניות מה שנקרא "הרצה" כדי "לפתוח" להם את הצליל רציתי לשאול כיצד עושים את זה . כמה זמן לוקח התהליך. באיזה ווליום מתבצע העניין , איזה סוגי מוסיקה לשים ועוד דברים שצריך לדעת אשמח לקבל הסבר מפורט כיצד לבצע את התהליך תודה...
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אז ככה .. קןדם כל זה הציוד שלי: http://rotter.net/nor/music/8086.shtml (לא כולל תאורה) ובקשר לכרטיס קול ... יש לי כרטיס קול מעפן OnBoard .. אני צריך כרטיס קול (לא יקר) ולא 5.1 .. כי אצלי המחשב מתחבר ישר למיקסר .. והמיקסר מחובר לכל הציוד ... אני צריך משהו די טוב .. ולא יקר עד 500 שקל ... תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי נגן H 340 וכדי לראות סרטונים הוא זקוק לסיומת AVI איך ובמה משתמשים כדי להמיר את הסרטונים???
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וברכה, שימושי הרמקול: משחקים, סרטים ושירים (בערך הכל ). עדיפות לקנייה מבאג מחשבים עקב כרטיס גיפט קארד שיש ברשותי. ועדיפות לרמקולים עם סאב וופר ויציאות לאוזניות מובנות (חשוב שיהיה כמה שיותר קטן ולא מסורבל). בריפרוף עברתי על רמקולים אפשרים, בין היתר עלה לי התוצאה הזאת: [h=1]Creative GigaWorks T20 Series II 28W RMS 2.0[/h] אשמח לשמוע המלצות למי שיש ועוד אפשרויות אחרות... תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן HARD DISK 3.5 שחיברתי אותו לקופסה שהופכת אותו לכונן חיצוני הוא מפורמט ל NTFS הכנסתי לתוכו סרטי HD פורמט MKV וחיברתי אותו ל DVD עם USB והDVD לא מצליח לקרוא ממנו את הסרטים (הוא כותב שהכונן ריק) אם למישהו יש תשובה אני מאוד יודה לכם כי אני כבר לא יודע מה לעשות (בדקתי בשני סוגי DVD).
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קניתי כבל שמצד אחד מתחבר למחשב ביציאה הרגילה של האוזניות/רמקולים ומהצד השני מתחבר באמצעות 2 חיבורים ל2 כניסות IN של AUDIO בטלוויזיה, אדום ולבן. הכבל - http://img166.imageshack.us/my.php?image=asdasdacy3.jpg משום מה אני לא מצליח לשמוע SOUND כלשהו בטלוויזיה. הטלוויזיה שיש לי היא LG 26LC41. אודה לכל מי שיוכל לעזור לי
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. שמתי לב עכשיו שבאוזנייה הימנית בHD280PRO הציפוי ניקע לגמרי, ובאוזנייה השנייה הוא מתחיל להיקרע.. יש דרך להחליף את הציפוי לאחד אחר? אם כן, אז איזה? איפה קונים? ואיך מחליפים? תודה מראש Install
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם 2 החלקים הללו... לפחות באחד מהם, הכ. קול הוא כל הזמן מצרצר ומצרצר שהמחשב מפעיל צליל מסויים אם זה הודעה של איסיקיו, שיר בווינאמפ, או משחק, או סרטון, כל דבר שמשתמש בפס קול, פשוט מצרצר.. כמעט ורק לעיתים רחוקות אני מצליח לסדר ע"י נסיון להפעיל מחדש את הסרטון או מה שזה לא יהיה כמה פעמים ואז זה מצליח אבל עדיין.. זה משגע את השכל וניסיתי את הדרייברים האחרונים שהיו באתר של טרהטק יש לכם מושג איך לתקן את הבעייה הזאתי ????
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שני מסכים ואני רוצה לשים אותם על המחשב אבל יש משהו ששמים כדי לעשות לשנים ולשלושה ????. מה שמו של הדבר הזה ?יש דבר כזה ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להזמין אוזניות מחול. חשוב שיהיו ניידות.. מתאימות לריצה ואני גם מעדיף אוזניות קשת מטעמי נוחות. חשבתי על ה px100 וראיתי גם את האוזניות האלה http://www.headphone.com/guide/by-application/ipod/ultimate-ears-superfi-3-studio-black.php שהן גם אופציה. למרות שהן לא קשת בשביל איכות אני מוכן גם להגיע ל80 85$ (כולל משלוח) אני גם לא אוהב אוזניות אטומות מדי ( לא מרגיש בנוח כשאני לגמרי מנותק מהסביבה ולא שומע.. במיוחד שאני רוכב על האופניים ורץ) המלצות מישהו?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל, יש להם יציאת AUX אבל אין מתג שמעביר ל-AUX וחזרה. כתוצאה מזה, אם לחבר 2 מכשירים - שומעים את שניהם בו זמנית. אף פעם לא פגשתי סטאפ כזה. 1. כלומר אני צריך לכבות או להשתיק אחד מהם נכון? 2. האם זה יפגע באיכות הקול? תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, האם יש למישהו המלצות לכבל HDMI מאוד איכותי שיתאים לי גם לאקסבוקס וגם למחשב שמשדר בFull HD לטלוויזית Full HD? מעדיף קישור לאייבי במחיר סביר אם למישהו יש כזה. תודה רבה ושבוע מצויין שיהיה !
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאני שומע שירים שאני רוצה להגביר ל +4 +6 +- אז המערכת ישר מתכבה אז שמתי מאוורים של 80ס"מ מעל למערכת 3 מאוורים ועדין היא לא ממשיכה לעבוד והיא קרה לא כמו שהיא הייתה בלי המאוורים מה הבעיה???
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי ששמעתי במפגש את הקטע הזה עם הגראדו ואני חייב לציין שהאוזניות האלה נשמעו מדהים איתם אבל כמובן שלכל שאר הסגנונות הם היו נוראיות.. במקרה מצאתי את הקטע בחמור וחשבתי להביא לכם.. אני זוכר שכמה שאלו על קבצי שמע כדי לבדוק את המערכת או חיפשו את הפורמט המתאים אז הנה העלתי במיוחד לפורום. אצלי באוזניות הקטע נשמע יותר טוב מכל שאר השירים שיש לי במחשב http://www.fileflyer.com/view/viEnSAo עריכה: כמו שIG אמר , קליק ימני על download ואז שמירה בשם עריכה שניה: למי שרוצה את הקובץ מוקטן IG קיבץ והעלה שוב: http://www.mytempdir.com/1366335
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן רמקולים שיתאימו לי מחשב וכניראה לי מצאתי כי אני אומר שלא שווה להשקיע על רמקולים למחשב אז חשבתי לקנות רסיבר וזוג רצפתיים מה אתם אומרים שווה לקנות משו נחמד לחפש ביד2 אם מישו שיכול להמליץ לי על רסיברים חברות וכו' ורמקולים כי אני לא ממש מבין בזה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי את האשכול של הבחור שפתח וחווה דעת וגם חבל שהאשכול נתקע אחורה ולא ממשיך להיות פעיל. אבל בכל זאת, ראש בראש איזה סט עדיף?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת home theater במחיר סביר עד 4200 ש"ח שתנגן mp3,דיסקים וישירות מ USB וגם תוציא את הטלוויזיה/ממיר דרך המוניטורים, אני מבין שאני זקוק למגבר,מוניטורים ונגן עצמו כשחיבור של הממיר HDMI של הכבלים יתחבר למגבר נכון? מצד שני יש מערכת שהיא בחתיכה אחת לדוגמה bose איך זה שהיא כל כך יקרה??האם מערכת כזו יכולה להתחבר למגבר ולכבלים? אני גר במרכז והומלץ לי על חנות סטיראו סטאר:http://www.stereo-star.co.il/ , שלחתי להם מייל והם לא ענו לי. האם יש למישהו המלצה חמה אחרת??
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי הבטיח לי מסך מחשב-טלוויזיה (גם מחשב מכיוון שלדוגמא בזאפ יש הרבה מסכים המתויגים כמסכי מחשב אך הם גם מסכי טלוויזיה לכל דבר) אם אוציא בעשרה מבחנים 90-100. וכמובן שצלחתי בזאת. (ולא העתקתי ) אני מעדיף מסך LED. תקציבי מאפשר זאת. תקציב: 1000-3000 ש"ח מרחק מהראש שלי: 3-2.80 מטרים ככה שתחליטו אתם עם הוותק שלכם איזה גודל עדיף לי. יצרן עדיף: (אך זה נתון לשיקולכם) Samsung או LG חנות עדיפה: כל חנות עם אפשרות לשליחה לרמת גן. רמקולים: כלול עדיף סראונד ווירטואלי כמובן אפשרות לקנייה בניו יורק, (אבא שלי גר שם) לא רק בארץ. שם הכל יותר זול. האם החסרתי פרט כלשהו? אם כן תודיעו לי. תודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן עוד שבוע מגיע אלי מערכת fx6021 של אלטק לנסינג ואני מחפש עכשיו כרטיס קול, ראיתי שהכרטיס הנ"ל מוצע ב-340 שקל, מה אתם אומרים עליו? יש אלטרנטיבות יותר טובות? האם הוא שווה תכסף? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מגבר בעומק של לא יותר מ40 ס"מ, 5.1, עם סאונד הכי טוב שאפשר לקבל ב-2000 שקל. לא משנה לי אם יש DPS משוכלל וצעצועים נוספים, הכי חשוב לי הסאונד של המגבר. מישהו נתקל במגבר דומה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי לא מיזמן את הIRIVER H320 ואני לא אומר שהאוזניות שמקבלים איתן הן רעות אבל אני לא אוהב אוזיות כאילו ששמים באוזנים אני ואהב אוזניות כמו קשת אבל שהיא מאחרוה לא יודע איך קוראים לזה עורפיות או משהו. אז רציתי לדעת איזה אוזניות כדי ליקנות בארה"ב שהיו איכותיות והיו כמו שאני רוצה ראיתי את הMX60 האם הן טובות?? תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי על האוזניות הנ"ל ביקורות טובות.. רק שאני לא מצליח למצוא חנות.. מישהו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי כרגע רמקולים ממש (ממש!) ישנים מדגם Boston BA635. יש לי את הרמקולים כ-7 שנים והם שירתו אותי נאמנה עד עכשיו. בזמן האחרון הם מתחילים לזייף ואני חושב שאולי הגיע הזמן להחליף את הסט. אני צריך המלצה לסט 2.1 (או 2.0 אם הם עדיפים) לשמיעת מוזיקה, סרטים ומשחקים. התקציב הוא 500 ש"ח אבל רצוי לחסוך אם אפשר. * הרמקולים ימוקמו על שולחן, ליד מסך המחשב, לכן הגודל צריך להתאים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש חשבתי או על GAMES TETHER XP HECULES או על CREATIVE AUDIOGY אני ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות ואני גם רוצה לקנות רמקולים טובים במחיר סביר(1000+-) בבקשה תעזרו לי אני נואש!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-