אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מה יותר טוב?? ATP3 vs jbl Creature II ולמה?? בבקשה.. התייחסו לכל סוגיי ההשוואה בינהם... מי יותר טוב ולמה?? השוואות וביקורות יתקבלו בברכה... צודההה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בעיצומו של שיפוץ החדר שלי, השיפוץ כולל גם החלפה של אחד המסכים באחד בגודל של 32 " המסך נועד למשחקים, סרטים, (יש מה לדבר על FHD בתקציב הזה?), וגם לPS3. אשמח לקבל המלצות עבור דגמים (כדי שאני אלך ויבדוק לפני הרכישה) יש אפשרות של חריגה קלה מהתקציב, במידה ומדובר במשהו שיהיה "שווה את זה".. תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מביא לכם תמונות של הרדיו-טייפ שקיבלנו היום. ישנה אופציה לחבר לשם ציינגר. יש לנו אחד של Pioneer במכונית עם ציינג'ר 6 דיסקים, ורמקולים של Kenwood, יש 2 מקדימה ו-2 מאחורה ו-2 רמקולים מובנים (6 סה"כ) אולי נחבר את זה למכונית, למרות שה-Pioneer יותר טוב. Manual LET THE PICS SPEAK 8)
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי אורגן עם יציאה MIDI האם אפשר לחבר אותו למחשב ולנגן "סוגי פסנתר" אחרים במחשב?. שישמעו ברמקולים?.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, פירמטתי אתמול את המחשב, ועכשיו לא יוצא סאונד מהרמקולים. יש לי סט 2.1 של yamaha וכרטיס קול בסיסי של קריאטיב sound blaster live 24bit , התקנתי את הדרייברים של קריאטיב והכל, ופשוט אין סאונד. זה ממש ממש מבאס כי אין דבר שאני עושה על המחשב בלי מוסיקה. מה לעשות??? תודה מראש, יובל.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב אחי הגדול החליט לשפץ תבית ולקנות כמה טלוזיות חדשות לחדרי שינה בסלון כבר יש לו טלוזיה חדשה מה שנשאר לו להשלים תחדרי שינה איזה טלוזיות LED מתאימות לחדר שינה המרחק צפייה מטר וחצי שימושים רק HD מYES HD בלורי משחקי קנסלות ומחשב מה שחשוב בטלוזיה שיראו טוב מאוד בשידורים הללו שתהיה דקה מאוד שהיה לה תמכיה בניגון תכני HD אפשרות גלישה לאיטרנט רצוי אבל לא חייב קיצור כמה שיותר משוכלל ומרשים התקציב הוא עד 5500 אלף שקל גדלים רצוים מ42 עד 50 עדיפות ל50 כי הגדול פה דווקא כן קובע הינה הטלוזיות שחשבתי אלהם 1.LG 50PK550R מחיר 5200 אלף שקל 2.LG 42 LE5500 מחיר 5 אלף שקל 3.LG 42 LD650 מחיר 4100 שקל 4.שארפ 42 LE700 מחיר 5 אלף שקל זה הטלוזיות שחשבתי אלהם חשוב לי מאוד שהם היו דקות בגלל…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD לסלון שלי בגודל 37 אינץ ראיתי את המרנץ 37 שעולה 8700 היא נאה וזולה יחסית ואיכות התמונה סבירה! לעומת זאת ראיתי את ה סאמסונג 40 LCD ליגה שונה לחלוטין גם מחיר בליגה אחרת 13500 אין לסמסונג 37 אינץ בקיצור החלטתי להשקיע לטובת העניין 10000 11000 אלף שח לכל היותר אני רוצה 37 LCD עם HDMI יחס קונטרסט נאה ואני מבקש רק באמת מי שראה ויש לו נסיון בעניין כי אני הייתי 7 שנים בתחום ואני בשנתיים האחרונות קצת לא בענינים בתודה מראש!
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רסיבר של J.V.C RX-5022 ורמקולים של JAMO ממש טובים שעולים בסביבות ה-3 אלף.. ואת האמת שדי התאכזבתי מהביצועים... יש פה עוד מישהו עם מקרה דומה ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי חפירה באינטרנט וכאן בפורום ואינסוף המלצות. החלטתי לנסות אותם. הכי זול שמצאתי זה באחד השרשורים כאן: http://www.mymemory.co.uk/Overhead-Headphones/Koss/Koss-PortaPro-Headphones ואחר כך באמזון ב- 40.98$ דולר. מה שהכי צורם לי ב- mymemory, שרשום שם אחריות 6 חודשים בניגוד לכך באתרים האחרים האחריות היא לכל החיים. מישהו רכש משם והאם יש אמת בדבר ולמה? ואיך החנות הזו בכלל? אמינה\מומלצת? האם הערכה ב-mymemory מגיעה עם ה-case? זה מקורי 100%? אחריות לכל החיים? חסר באתר שלהם מידע. מקווה לשמוע מבעלי הניסיון. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ההורים של אשתי מחפשים מערכת לסלון שתכלול רדיו, CD, תהיה פשוטה לתפעול ואמינה יחסית. יש להם רמקולים גדולים שאפשר להשתמש בהם. המוצר צריך להיות חדש (לא יד 2). ראיתי כל מיני מערכות של סוני בZAP. אשמח להמלצה על דגם ספציפי. כמו כן, מהו ההספק הנדרש למערכת בסלון גדול ? הם לא עורכים מסיבות בווליום גבוה, אבל יש להם קשיי שמיעה. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי רמקולים של Creative מדגם: Creative I -Trigue 3220 כבר הרבה שנים והייתי מעוניין לשדרג אותם. ראיתי את הדגם הנ"ל M - 200 2.1 MICROLAB. הייתי מעוניין לדעת האם מדובר בשדרוג לעומת הרמקולים שיש לי כעת. במידה ולא, אשמח להצעות אחרות בתקציב של עד 300 ש"ח בדגש על שלט לשליטה בווליום (בגלל שהרמקולים נמצאים על מדפים). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לאחרונה רכשתי מערכת Rapoo H8060 שהובטח לי שיכול לשמש כHeadset גם לאודיו וגם כמיקרופון. ניסיתיכל מיני דברים ואני פשוט לא מצליח לגרום למחשב להשתמש במכשיר כמיקרופון עזרה מישהו? מישהו מכיר את המכשיר? ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי כלום אני מתחיל לחשוש שרומתי בחנות.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשוב במיוחד לריצות, שיהיה קל וקטן, ולא יקרטע. חשבתי על משהו מבוסס פלאש אבל כולם בנפחים קטנים. אין אלה עם כרטיסים של 512 או משהו שאפשר להחליף? כלומר לא כמו זה שבMUVO.. אם נתעלם לרגע מהמחיר.. מה כדאי? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קניתי לא מיזמן את הIRIVER H320 ואני לא אומר שהאוזניות שמקבלים איתן הן רעות אבל אני לא אוהב אוזיות כאילו ששמים באוזנים אני ואהב אוזניות כמו קשת אבל שהיא מאחרוה לא יודע איך קוראים לזה עורפיות או משהו. אז רציתי לדעת איזה אוזניות כדי ליקנות בארה"ב שהיו איכותיות והיו כמו שאני רוצה ראיתי את הMX60 האם הן טובות?? תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני בחיפושים אחר טלוויזיה עם צבעים טובים, שחור אמיתי ולבן בהיר. התקציב שלי הוא עד 6K במתיחה... עם מרחק צפיה של 3.5 מטר, חשבתי על מסך של 50" (או 46" אם זה עדיף למרחק צפיה הזה, ויתן מסך טוב משמעותית באותו מחיר). אני פתוח להצעות, פלאזמה, LCD או LED. אבל עם עדיפות קטנה לפלאזמה, אחרי שהורגלתי לPDP-428XD של פיוניר... (ולא, אין לי תקציב ל P50V20 ) אז מה ממולץ במחיר הזה מה יתן לי את איכות התמונה הגבוהה ביותר? והאם למישהו ידוע האם מגיעה סדרה חדשה של פאנאסוניק בזמן הקרוב לארץ עם מסכים NEO PDP גם בסדרות היותר נמוכות? בתודה רועי.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , הלכו לי (נקרעו) האוזניות סוני הנהדרות שלי שקניתי לפני שנתיים הדגם הוא mdr-ex81 http://salestores.com/sonymdre.html בכל מקרה , אז הגיע הזמן לחדשות ולמשהו טוב. האם אתם יכולים להמליץ לי על דגם של אוזניות בסגנון הזה (סיליקון שנכנס לתוך האוזן ואוטם אותה , אוזניות כפתור , תמיכה מאחורי האוזניים , כלי אחסון , סאונד טוב) ? חשוב לי מאד שיהיה סאונד טוב ושיהיו עמידות כמה שיותר (הסוני היו ממש עמידות , הן נתלשו לי אינסוף פעמים מהאוזניים עד שנקרעו). אני צריך את זה כמה שיותר מהר כי אני כנראה אזמין מחו"ל ויש לי פחות משבועיים כדי שהמשלוח יגיע לבית של האיש קשר שלי בארה"ב. תודה רבה רבה על העזרה חברים!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום!,אני מחפש רמקולים כמו ה Z5500 רק 2.1 עם סאב עצבני כמוהו שאפשר לשמוע בווליום גבוה בלי זיופים וצלול. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מספר שאלות : 1. האם בכלל אפשר לחבר מערכת קולנוע ביתי למחשב (לפי מיטב ידיעתי כן ואם לא אז תקנו אותי...) ? בכל מקרה אם אפשר אז בעזרת מה מחברים ? 2. האם שווה לחבר מערכת קולנוע ביתית למחשב ? והאם זה תלוי במערכת עצמה ? 3. מערכת קולנוע ביתי תתאים למשחקים ? מפני שלפי מה שהבנתי היא מתאימה רק למוזיקה וסרטים , לא ? תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המטרה היא לחבר לxbox 360, כדאי לקנות רמקולים של מחשב או רגילים? כי מחשב יותר זולים, יש לי חדר יחסית קטן אז אני לא צריך משהו מפלצתי. בהתחלה חשבתי על להשקיע ולקנות logitech z5500 אבל אני ממש לא ינצל את העוצמה שלהם בחדר הקטן שלי שעם הlogitech x210 שלי בלי להגביר עד הסוף כל הבית שומע, אז לא שווה להשקיע בשבילם 2200 שקל. אז חשבתי ללכת על logitech z5300 שעולים 1000 וקצת אם אני זוכר נכון, מה אתם אומרים? גם חשבתי על הlogitech x530 השאלה אם אם יספקו אותי?
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה רצינית, משום מה אני שומע רק ברמקול קדמי שמאלי. המחשב שלי מחובר לDVD עם רמקולים 5.1 לא נגעתי בהגדרות ולא נגעתי בכלום, פתאום הוא החליט לעבוד רק ברמקול בודד. עשיתי לו כמה בדיקות עם התוכנה של הכרטיס קול GIGABYTE: Realtek HD Audio Manager http://img523.imageshack.us/img523/9505/14353863.jpg כפי שרואים בתמונה החיבור שלי במחשב זה לירוק ושאני נכנס בפנים אני בדר"כ בוחר Line In למיטב זיכרוני אז עכשיו שאני בוחר את זה לא שומעים את המוזיקה, אבל אם אני משנה לסנטר / לר.קדמי / לר.אחורי - אז זה כן עובד אבל רק על רמקול בודד אחד (קדמי שמאלי) שוב, לא נגעתי בהגדרות ולא עשיתי שום דבר מיוחד, עד היום הכל עבד. בדקתי גם את ההגדרות הפשוטות של הווינדאוז אולי בsounds השתנה משהו אבל …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך מגבר ורמקולים מדפיים\רצפתיים לשימוש בשביל מוסיקה וסרטים (בעיקר מוסיקה) יש לכם על מה להמליץ?? הדגש הוא איכות ולא עוצמה... אני לא ירים מסיבות חג אצלי בבית.. אני ממש רוצה לרדת מה3500...אבל זה המסקסימום תודה לעונים ד"א...המקור הוא המחשב...עם כרטיס קול Creative Audigy 2 תודה לעונים
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש שבו יש כרטיס מסך GIGABAIT HD 3650 PRO. אני מחבר אותו לטלוויזיה דרך חיבור DVI TO HDMI. עכשיו עם הכרטיס קיבלתי דרייבר קול של ATI שכמו שהבנתי הוא מעביר קול דרך הכרטיס(תקנו אותי אם לא) אז את הקול אפשר להעביר דרך החיבור שבו עובר הווידיאו (כלומר הHDMI?) או שהאופצייה הזאת רק ל S-VIDIO? תודה מראש..... אגב המסך טלוויזיה הוא LG 32LC41 ?... ניסיתי להכנס לקונטרול פאנל -אודיו ולשנות את הדרייבר מהדרייבר של ריאלטק לדרייבר של ATI ולא עזר אין קול עזרו לי בבקשה... ואם זה נחוץ אז אני מפעיל סרטים דרך BSP PLAYER אולי הבעייה בתוכנה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך הן? קניתי אותן מבאג במבצע של 1+1 ביחד עם AKG K403 . הAKG נשמעות מצוין אבל ה - audio technica ATH-CK303M לא רק שהן לא נשמעות איכותיות שאת זה יכלתי לסבול , הן בלתי ניתנות לשימוש המוסיקה נשמעת מעוותת , צעקנית ופשוט גרועה. זה מפתיע בגלל כל הביקורות הטובות!!! האם יכול להיות שנתקלתי ביחידה דפוקה או שככה זה? דרך אגב איך ה - AKG K315 ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
להלן המערכות ששמתי עליהם עין? מה אתם אומרים עליהם מהבחינת המחיר והתמורה שהם נותנים? האם שווה לילקנות אותם? או שעדיף מערכת אחרת? קחו בחשבון שהתקציב מקסימום 1200 (חריגה של 200 לכל היותר) דרך אגב זה מיועד לחדר בגודל 3X4 (מטר) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716820 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=596362 http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=2998 תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אפשר לקבל הסבר לגבי האותיות הקטנות האם 18 AWG מספיק?האם Dual Shield מספיק? על איזה פרמטרים צריך להסתכל בנוסף?האם הכבל בפה מספיק טוב? ובנוסף ראיתי שקיימים כבלי RG6 מתח DC בשביל מה צריך את זה? הכבל בלינק הבא מתאים: http://www.ebay.com/itm/500-ft-RG6-Coaxial-Cable-Dual-Shield-18-AWG-Coax-Satellite-TV-White-/122250435635 המטרה היא גם לשים כבל שיתאים לחברות הכבלים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-