אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מערכת קולנוע ביתי בעלת שני רמקולים קדמיים צרים וגבוהים, שניים אחוריים, וסנטר..... ורסיבר כמובן.... מאוד מאוד עדיף שהרמקולים יהיו בצבע כסוף... עקב התאמת צבעים בחדר... המערכת מיועדת להמון מוזיקה אבל גם לא מעט סרטים בכלל... ככה שתתאים לשניהם ותתמוך כמובן בדולבי לסוגיו וכו'.... המערכת לא חייבת לבוא קומפלט עם כל הרמקולים והרסיבר ביחד יכולים להמליץ לי על סראונד או סנטר לחוד גם... העיקר שבכולל זה ייצא 3000 שקל בערך... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך את העזרה שלכם בבחירת אוזניות in ears בטווח של עד 1,000 שקל קונה מאי ביי אני שומע את כל הסוגים של השירים ובעיקר טרנסים רמיקסים והיפ הופ, ושומע מנגן MP3, אז לא צריך מיקרופון.. האוזניות הקודמית שלי עלו 90$ של beats by dr. dre אבל הסתכלתי כאן כמה עמודים אחורה והבנתי שהם לא כאלה טובות, אז אני אשמח אם תמליצו לי על אוזניות טובות שינצלו במקסימום את הכסף הזה המליצו לי את האוזניות האלה - Sennheiser IE 80 In-Ear: http://www.amazon.de/gp/product/B005N8W27I/ref=s9_bbs_gw_d24_g23_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=18FVXZN0XTESVGEYRBY8&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455353807&pf_rd_i=301128 אבל רציתי לשמוע עוד הצעות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי רק לדעת האם אפשרי לחבר רמקולים של מחשב (2.1) ישירות לטלויזיה ללא מתווך ביניהם (רסיבר)? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
לפני 4-5 שנים קניתי את הרסיבר הנ"ל בדיוטי פרי ב200 דולר (שנחשב מחיר מציאה יחסית לאז...) והשתמשתי תמיד רק בכניסות האנלוגיות שלו -עד שקניתי אקס בוקס שיציאת הסראונד שלו היא דיגטלית הקטע הוא שהיא לא עובדת... ניסתי שתי דיוידי אחרים וגם בדיקת הטסט הפנימי לא משמיעה קול (רק בדיגטלי- אנלוגי עובד מצויין) השאלה האם היא מקולקלת או שמעולם לא עבדה? לשם השוואה הJVC שמוכרים היום בדיוטי פרי בא עם פחות יצאות דיגטליות ובאופן כללי עושה רושם של מכשיר פחות מתקדם אני חושב שהם פשוט מכרו רסיברים דפוקים בזול בידיעה שהסיכוי שאנשים ישתמשו ביציאה הדיגטלית קטן (לתקופה)
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רסיבר של סוני, די ישן, שעובד בסדר ללא תקלות. יש לי גם רמקול סנטר של ימאה גם די ישן גם ללא בעיות מיוחדות פירקתי את המערכת כי צבעתי וכאשר החזרתי וחיברתי מחדש שמתי לב שהסנטר לא עובד טוב, שומעים רעשים והשמיעה גרועה. החלפתי חוטים וגם לא שומעים טוב.... מהכיתוב אחורי הרסיבר כתוב שהיציאה לסנטר עובדת ב 8-16 האום, ואני רואה שמאחורי הסנטר כתוב 6 IMPEDANCE האום. אז... אין התאמה... יכול להשפיע ? מה יכולה להיות הבעייה ? אם הלך הסנטר, על מה אתם ממליצים? ( משהו לא יקר )
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
חברי שלום אשמח לקבל המלצה למסך בגודל 40-42 מסוג LED השוק מוצף ואשמח ממביני עניין להמליץ תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה שלי קנתה לפני שבוע טלוויזיה 32 של סמסונג. לא זוכר איזה דגם עכשיו השמע בטלוויזיה נמוך או יותר נכון להגיד, חלש. כיצד אפשר להגביר אותו? אולי בעזרת ציוד נלווה כלשהו? מחפש פתרון זול-עד מאוד. תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע ברשותי אוזניות HD201, אדם שאני מכיר מעוניין למכור ביד שניה אוזניות HD428 ב200 ש"ח בערך. האם ארגיש הבדל משמעותי בצליל? האם מדובר באוזניות סגורות או פתוחות? קנייה כדאית?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מקבל בעוד כשבוע ציוד חדש והמידע בביקורות קצת בלבל אותי בנוגע לחיבור הכבלים בינהם, לכן אני צריך מדריך קצרצר. הציוד : A.C. Ryan Playon!HD Mini Streamer Microlab Solo 7c יחוברו לטלוויזיה 32LG33R, מן הסתם של LG.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן רמקולים שיתאימו לי מחשב וכניראה לי מצאתי כי אני אומר שלא שווה להשקיע על רמקולים למחשב אז חשבתי לקנות רסיבר וזוג רצפתיים מה אתם אומרים שווה לקנות משו נחמד לחפש ביד2 אם מישו שיכול להמליץ לי על רסיברים חברות וכו' ורמקולים כי אני לא ממש מבין בזה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם 2 החלקים הללו... לפחות באחד מהם, הכ. קול הוא כל הזמן מצרצר ומצרצר שהמחשב מפעיל צליל מסויים אם זה הודעה של איסיקיו, שיר בווינאמפ, או משחק, או סרטון, כל דבר שמשתמש בפס קול, פשוט מצרצר.. כמעט ורק לעיתים רחוקות אני מצליח לסדר ע"י נסיון להפעיל מחדש את הסרטון או מה שזה לא יהיה כמה פעמים ואז זה מצליח אבל עדיין.. זה משגע את השכל וניסיתי את הדרייברים האחרונים שהיו באתר של טרהטק יש לכם מושג איך לתקן את הבעייה הזאתי ????
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה .. קןדם כל זה הציוד שלי: http://rotter.net/nor/music/8086.shtml (לא כולל תאורה) ובקשר לכרטיס קול ... יש לי כרטיס קול מעפן OnBoard .. אני צריך כרטיס קול (לא יקר) ולא 5.1 .. כי אצלי המחשב מתחבר ישר למיקסר .. והמיקסר מחובר לכל הציוד ... אני צריך משהו די טוב .. ולא יקר עד 500 שקל ... תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי רמקולים של Creative מדגם: Creative I -Trigue 3220 כבר הרבה שנים והייתי מעוניין לשדרג אותם. ראיתי את הדגם הנ"ל M - 200 2.1 MICROLAB. הייתי מעוניין לדעת האם מדובר בשדרוג לעומת הרמקולים שיש לי כעת. במידה ולא, אשמח להצעות אחרות בתקציב של עד 300 ש"ח בדגש על שלט לשליטה בווליום (בגלל שהרמקולים נמצאים על מדפים). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי לא מיזמן את הIRIVER H320 ואני לא אומר שהאוזניות שמקבלים איתן הן רעות אבל אני לא אוהב אוזיות כאילו ששמים באוזנים אני ואהב אוזניות כמו קשת אבל שהיא מאחרוה לא יודע איך קוראים לזה עורפיות או משהו. אז רציתי לדעת איזה אוזניות כדי ליקנות בארה"ב שהיו איכותיות והיו כמו שאני רוצה ראיתי את הMX60 האם הן טובות?? תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כן כן ... אתמול הוצאתי 1100 שקל על זוג אוזניות . מה להגיד , בדיעבד הייתי משלם גם 2000 בשביל הזוג קסם הקטן ( לא ממש קטן ) הזה מישהו פה שמע אותם ? אני כבר חצי שנה חושב על מתיי אני משדרג את ה- H-120 שלי מהאוזניות סטוק שקיבלתי איתו ... במילה אחת מ - ד - ה - י - מ - ו - ת !!! אבל יש קאצ' קטן ... זה הופך להיות קשה יותר ויותר לשמוע מוזיקה על רמקולים או אוזניות אחרות . כדי להגיע לרמה הזאת צריכים להוציא לדעתי לא פחות מ20,000 על רמקולים. טוב אני בכיף ייתן פה איזה REVIEW קצר אם תהיה היענות .
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול מסוג HERCULES GAME THATER XP וברצוני לצוות לו רמקולים שיממשו את הפוטנציאל שלו. מרבית השימושים שלי הם צפייה בסרטים ומוזיקה (MP3). ההתלבטות הכי גדולה שלי כרגע היא האם לקנות סט "מוכן" למחשב כגון הקריאטיב 5300 (שהוא 5.1 מלא וכבר מכיל מפענח ורסיבר פנימי) בעלות של כ1000 ש"ח ולגמור עם הסיפור או לבנות לאט לאט מערכת קולנוע ביתית ממוצעת. פה אתם נכנסים לתמונה בבקשה. איך ניתן להתחיל במינימום תקציב עם רסיבר שיתמוך בסראונד בלבד (אני לא ממש חושב שאני צריך AC3 ו DTS) ושני רמקולים נורמלים וסנטר בתור התחלה. זה אפשרי בתחום של 1500 עד מקסימום 2500 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי ששמעתי במפגש את הקטע הזה עם הגראדו ואני חייב לציין שהאוזניות האלה נשמעו מדהים איתם אבל כמובן שלכל שאר הסגנונות הם היו נוראיות.. במקרה מצאתי את הקטע בחמור וחשבתי להביא לכם.. אני זוכר שכמה שאלו על קבצי שמע כדי לבדוק את המערכת או חיפשו את הפורמט המתאים אז הנה העלתי במיוחד לפורום. אצלי באוזניות הקטע נשמע יותר טוב מכל שאר השירים שיש לי במחשב http://www.fileflyer.com/view/viEnSAo עריכה: כמו שIG אמר , קליק ימני על download ואז שמירה בשם עריכה שניה: למי שרוצה את הקובץ מוקטן IG קיבץ והעלה שוב: http://www.mytempdir.com/1366335
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי את האשכול של הבחור שפתח וחווה דעת וגם חבל שהאשכול נתקע אחורה ולא ממשיך להיות פעיל. אבל בכל זאת, ראש בראש איזה סט עדיף?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי רכב אשר מערכת השמע בו אינה קוראת קבצי MP3. אני מכין דיסק קומפילציה ובו מספר גדול יחסית של שירים. שאלתי היא, האם וכיצד ניתן להקטין\לדחוס קובץ WAV כך שיגיע לגודל הכי נמוך שלא ייפגע משמעותית מדי באיכות הקובץ (וכל זאת בשמירה על פורמט ה-WAV המקורי)? ניסיתי להשתמש ב Sound Recorder שמגיע עם ווינווס אך התוצאה רחוקה מלספק. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השימוש העיקרי: צפיה בתכני HD מהמחשב. בד"כ 720p. מרחק הצפיה הוא כ-2.5 מטרים. יש לי כרטיס מסך nvidia 8800gts עם 2 יציאות DVI וכרטיס קול audigy 2 עם יציאה דיגיטלית. המליצו לי בעבר על Panasonic FHD. תודה..
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עכשיו, כשיש סופסוף נגנים מבוססים זיכרון פלאש בנפח לא קטן בכלל במחירי רצפה.. (פחות משקל למגה..) הגיע הזמן שכבר יענו על השאלה הזאת אחת ולתמיד... [glow=green,10,800]wma VS mp3[/glow] מי עדיף ולמה?? מי יותר איכותי מביניהם? ומי עדיף לשימוש בנגנים - הגודל קובע?? קצת מספרים: http://www.litexmedia.com/article/comparison.html
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וברכה, שימושי הרמקול: משחקים, סרטים ושירים (בערך הכל ). עדיפות לקנייה מבאג מחשבים עקב כרטיס גיפט קארד שיש ברשותי. ועדיפות לרמקולים עם סאב וופר ויציאות לאוזניות מובנות (חשוב שיהיה כמה שיותר קטן ולא מסורבל). בריפרוף עברתי על רמקולים אפשרים, בין היתר עלה לי התוצאה הזאת: [h=1]Creative GigaWorks T20 Series II 28W RMS 2.0[/h] אשמח לשמוע המלצות למי שיש ועוד אפשרויות אחרות... תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-