אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בבית טלויזיה FULL HD ואני רוצה לראות בה סרטים איכותיים, אך למרבה בצער כשאני מחבר דיסק און קיי עם הסרט לטלויזיה הוא לא טוען את הסרט ברציפות כלומר הוא חייב לטעון באותו רגע של הצפייה ולכן כל רגע הסרט נתקע והוא ממשיך לטעון עוד טיפה.. בנוסף ניסיתי לחבר את הטלויזיה למחשב נייד דרך כבל HDMI אבל מישום מה הטלויזיה לא מעלה את המחשב.. מה אפשר לעשות בשביל לראות ברציפות את הסרט? כמובן שדיסק לא בא בחשבון בסרטים של 10 גיגה ויותר.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי פטיפון מדגם CEC BD-5200, ולאחרונה אני חווה מעין "נפילות " בזמן השמיעה, כאילו השיר נופל לשניה ב2 אוקטבות,ואחכ שניה חוזר לסולם הנכון, וככה כל בערך דקה-שתיים. יש למישהו במקרה מושג מה הבעיה? המון תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
השגתי דרך העבודה במחיר טוב X16 ב510 ש"ח X13 ב406 ש"ח כרגע רוצה ללכת על הX16 אבל האם הוא שווה את ההפרש במחיר? 100 ש"ח זה לא צחוק היום. תודה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לאלה שעוסקים בסאונד ויצירת מוסיקה: Mr. Soundman היא תוכנה לאימון אוזניים להורדה בחינם שכבר עשתה גל או שניים בעולם. עד סוף אוגוסט מתקיימת תחרות אוזן הזהב, עם פרסים מיוחדים לזוכים. Mר. Soundמן באתר LFO
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
לאחי היה את האסבוופר הזה Alpha Technology 20P http://www.crazyedi.co.il/products/14466 הוא קונה חודש ואת זה הוא מביא לי. עכשיו יש לי שאלה אם ניתן לחבר את הסאבוופר הזה למחשב ישירות. יש לי כרטיס מסך מובנה של 7.1 ערוצים ויש לי שני רמקולים רגילים של מחשב. האם ניתן לחבר את הסאב למחשב ומה בכלל התנאים שבזכותם מתפאשר לחבר סאב וופר ישירות למחשב בלי צורך לרסיבר או מגבר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז אחרי נבירה באשכולות ובמדריכים צמצמתי את אפשרויות הקניה שלי לשתי אוזניות IEM ורציתי לשמוע את דעתכם או אפילו ניסיונכם עם קצת מזל.. כרגע אני מתלבט בין הSennheiser ie7 ל Shure SE425 . יש למישהו ניסיון איתן? ראיתי שבמדריכים בתקציב של עד 1000 ₪ מומלץ על ה Sennheiser ie7 אבל המדריכים נכתבו בתקופה שלפני סדרת ה shure se xx5 אלא בתקופת ה se xx0 לפי מה שהבנתי יש הרבה הבדל .. הזוג הקודם שלי היה sennheiser cx550 ז״ל :'( אז אני יודע שאני אוהב את הצליל של sennheiser.. תודה מראש חברה ושיהיה לנו שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, במחשב הנייד יש לי יציאות VGA ו- HDMI (מחשב של compaq, מערכת הפעלה W7- אם זה משנה במשהו) הטלוויזיה היא טושיבה ישנה (מהשמנות... או המלאות אם להיות פוליטיקלי קורקט). מצ"ב צילום של פאנל החיבורים הקיימים בה. איך ניתן לחבר בין השניים? כולל העברת אודיו ולא רק וידאו. המטרה היא לצפייה בסדרות או סרטים, לא עבודה כמסך מחשב. ראיתי שיש חיבור קומפוננט (הומלץ כפיתרון בפורום זה) רק שאין לי מושג אם זה מתאים לטלוויזיה שלי. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לטלוויזיה לחדר, גודל 32", מרחק צפייה של 2 מטר בערך (אולי קצת פחות). שימושים עיקריים סרטים בממיר HD של הוט וסרטים מהמחשב. התלבטויות - LED או LCD, hd ready או full hd. גמיש במחיר, אמשח להמלצות.
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכם פורום יקר, אנחנו מעוניינים לקנות לסלון טלוויזיה בגודל שינוע בין 46-50 אינצ' עבור הסלון, עם עדיפות ל-46/47 אך יש כ"כ הרבה מבחר ומעט מדי ביקורות לדגמים שניתן למצוא בארץ (לפחות ממה שאני ניסיתי למצוא) ולכן אני זקוק לעזרה מאנשים עם נסיון בתחום. התקציב הוא עד אזור ה-6 אלף, וניתן לחרוג מעט. תלת-מימד בכלל לא חובה - ובמידה וזה יוזיל את העלות משמעותית נעדיף כמובן ללא תלת מימד. ברוב הגדול של הזמן נשתמש בטלוויזיה לצפייה בשידורים של הוט עם ממיר hd, בשאר הזמן נצפה בסרטי HD. פיצ'רים נחמדים כמו חיבור לרשת ושימוש בטלוייזיה כסטרימר יכולים בהחלט לעזור, השאלה היא, היישום של היכולות האלה בטלוויזיה טובות או שעדיף כבר לקנות נגן בנפרד ולחבר לטלוויזיה? (יש כאלה שעולים בסביבות ה-400 שקל ו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו כרגע יש לי מערכת קולנוע ביתית שמחוברת למחשב שקניתי לפני חצי שנה בערך ואני לא מרוצה ממנה.. היא מעולה ואיכותית וגם עוצמתית לא רע בכלל אבל היא מתאימה בעיקר לסרטים.. והשימושים שאני צריך זה נטו 100% מוסיקה .. אני מחפש מערכת עוצמתית,לא משנה לי עם זה יהיה 5.1 או 2.1 כי מי שבאמת מבין יודע ש5.1 זה באמת בעיקר לסרטים ומשחקים ו2.1 זה למוסיקה אבל יש מערכות קולנוע שקונים סט 5.1 בנפרד ורסיבר בנפרד ואז הם מעולות למוסיקה.. אז לא כלכך חשוב לי יש לי מקום ל5.1 וכרגע יש לי גם 5.1 יש לי את המערכת הזאת : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795447 אז אין לי בעיה של 5.1 .. גם יש לי סידור יפה בחדר. אני מחפש מערכת שיהיה לה סאב וופר עוצמתי שיהיה גם לפחות בגודל של 10 אינטש ומע…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש שאלה בקשר לסאבוופר שיש לו (אין לו חשבון, אז אני שואל בשבילו). יש ברשותו סאבוופר של פנסוניק מדגם SB-PM21. הוא ככל הנראה שייך במקור למערכת שמע של פנסוניק מדגם SC-PM21 (אנחנו מדברים רק הסאב, בלי כל המערכת) : https://panasonic.ca/PCS/OperatingInstructions/SCPM21-OI-Eng.pdf השאלות: א. למה נועדו 2 הכבלים? מדובר בזוג כבלים כפולים (ראו בתמונה המצורפת). ב. האם ניתן לחבר אותו בכלל לרסיבר, ואם כן איך? ג. האם הוא פסיבי או אקטיבי? ד.האם הוא בכלל סאב? מדובר על רמקול בודד ולא על מערכת. תודה לכל מי שעזר.
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, עוד כשבוע יגיעו לי רמקולים סרווין VE-12 ורציתי לדעת האם רסיבר ONKYO TX-NR509 יתאים להם, האם הוא מספיק חזק כדי לדחוף כאלה רמקולים...? שימוש עיקרי: 50% קולנוע ביתי, 50% להפציץ טראנסים. בסלון 4X7 מטר, אני אוהב להרגיש את הבאסים בעצמות... הרסיבר כבר אצלי בבית עלה 2300 ש'ח מתצוגה. והרמקולים 3300. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
הסאב מתחיל לפעול רק כשאני מגביר לעוצמה בסביבות ה30+-.. בעוצמה נמוכה מזה הוא לא פועל (הוא תמיד דלוק ותמיד מחובר לרסיבר) פרטים: מערכת 5.1 eltax starlight רסיבר JVC RX6012V יכול להיות שהסאב לא במצב טוב, הוא מוגבר אצלי על מקסימום תדר ומקסימום "עוצמה", בנוסף לזה שגם ברסיבר הגדרתי שהוא יהיה חזק יותר +5 מתוך 10. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם! ??? יש לי מערכת קולנוע של 5.1 ערוצים ורסיבר של PIONEER שמחובר דרך מחשב ע"י כבל אופטי. אני מחפש תוכנת אקולייזר למחשב כדי לשלוט בסאונד של כל המחשב. תודה מראש על כל עזרה והחיפוש!
-
- 4 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
-
איך עושים burn in? ומה הדרך הכי טובה לכוון?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, האם יש הצדקה לרזולוציה של FULL HD בגודל של 32 אינץ' כאשר מרחק הצפייה הוא כשני מטרים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אהלן, חבר מצא במחסן שלו מערכת שלמה של AKAI כנראה משנת 1980 או 1981 ולא כ"כ יודע מה לעשות איתה. כולל שני פטיפונים, טייפ, רסיבר וזוג רמקולים. רסיבר: AA-R20 פטיפונים: AP-D30 ו- AB-B20 טייפ: CS-M01A רמקולים: SW-T30 הכל נראה במצב טוב ולא היה בשימוש הרבה מאד זמן. הבעיה היחידה היא שלפטיפונים חסרות המחטים. יש טעם לשמור מערכת כזו? - יש טעם למצוא מחטים שיתאימו לפטיפונים? המערכת תהיה שווה משהו אם הוא ירצה לנסות למכור? תודה רבה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לדעתי אפשר לדלג ולקרוא ישר את תגובות 2 והלאה שלום רב, יש ברשותי רסיבר JVC RX-6012V דיי ישן ואיתו מערכת 5.1 רמקולים של חברת Eltax.. כרגע הם מחוברים למחשב אך הבעיה היא שהמחשב לא מצליח להשתמש בהם כמו שצריך. סימנתי בתוכנה של הדרייבר 5.1 אך כשאני מפעיל את הבדיקה (לוחץ על הPlay שמשמיע רעש דרך כל רמקול בנפרד), יש רעש רק מהרמקול השמאלי ומהרמקול הימני.. מה שמוזר הוא שלדוגמה בiTunes המוזיקה נשמעת מכל חמשת הרמקולים אבל לא מהסאב! לוח האם: Intel DH55PJ לפי מה שרשום באתר אינטל: "8-channel (5.1+ 2 independent multi-streaming) audio subsystem with three analog audio outputs using the Realtek* ALC888S audio codec"הרסיבר על מצב Pro Logic (מצב Surround), ומחובר בעזרת כבל RCA (למ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום אני הולך לקנות את הmicrolab solo 7c ויש לי כמה שאלות בנוגע אליהם. 1.איפה אני צריך להעמיד אותם ובאיזה צורה? 2.איך אני מכוון את הבאס ואת הטרבול ואיזה צורה תהיה הטובה ביותר לכך? 3.מה זה burm in ןbreak in ואיך עושים את זה? פשוט מנגנים מוזיקה? 4.אני צריך להשתמש בקבצי מוזיקה שהם flac? באיזה נגן אני צריל להשתמש? 5.האם הוספה של כרטיס קול תשפר את הביצועים הכמות ניכרת? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
טוב אז טלוויזיה ראשונה שאני קונה אין לי מושג מה עדיף LCD ?LED ? פלזמה ? מרחק צפייה 3 מטר תקציב 3-4 אלף שימושים: שידור SD חיבור למחשב כדי לראות סרטי HD
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי Akg 420. אני מעוניין לשדרג אותם לזוג טוב יותר. חשבתי בהתחלה על הbeats אך קראתי שיש להם הרבה עיצוב ומעט איכות. קראתי גם שה shure shr940 איכותיות אך אינני יודע אם הם צריכים מגבר, ואינני מעוניין לרכוש בשלב זה אחד. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ומהמחשב/אייפד. יש עוד דגמים שכדאי לקחת בחשבון? תודה רבה על הסבלנות מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.אני מעויין לקנות מסך LED 50 אינץ אשר יכלול גם SMART TV.על איזה מוצר הייתם ממליצים במחיר 5000-5500?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש אוזניות למשחקים + מיקרופון תקציב עד 400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-