אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז כמו בכותרת המלצה לטלויזיה LCD 25-32 אינץ'... HD READY תקציב 3000-4000. בעיקר לצפות בסרטים כשאני חוזר מהצבא... אני לא כל כך מבין אז אם יש עוד נתונים שאני צריך להזכיר תגידו לי, תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע רכשתי מסך טלוויזיה של מאג עם יציאת אוזניות \רמקולים של 3.5 המסך: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8407 אבל בגלל שהרמקולים המובנים קצת חלשים וגם כי אני מחבר את הטלוויזיה למחשב הנייד (והטלוויזיה משמשת מסך למחשב שלי) וגם את האקסבוקס ואני רוצה סאונד יותר טוב אני רוצה לקנות רמקולים יחסית זולים אבל איכותיים. 1. תקציבכם :עד 200 ש"ח חריגה מקסימאלית :100. 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 33.3 %משחקי מחשב / 33.3 %סרטים / 33.3 %מוזיקה בקיצור מתאים להכל.. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? החיבור של הרמקולים זה מהחיבור של הטלוויזיה אז אין לי מושג... 4. בקשות מיוחדות -שהרמקולים יהיו בעל סאבוופר ושעל הרמקולים עצמם יהיו המכוונים של הווליום ושל הסאב ולא על הסאב ע…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה (חינמית) שתעשה normalizing לשירים (תקצץ את הקטעים ה"ריקים" בתחילת ובסוף השיר, תקבע עוצמת קול אחידה לכל השירים וכד') תודה piro
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
מחר אני מקבל את ה5700 שנחשב כמכשיר מוזיקלי, ורציתי לבדוק אם הוא שווה משהו כמובן שאין לי בסיס לבדיקה כי אני לא מבין בזה בשיט, אבל אני רוצה לראות אם אפשר להוציא ממנו איכויות טובות, ומה שזה טוב שהאוזניות שלו זה 3.5 אז אני אחבר אותם למחשב ואבדוק איפה שומעים טוב יותר אני מחפש משהו אינסטרומנטלי, בז'אנר מטאל.... אשמח להמצלמה עוד היום . תודה!
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
המערכת הזאת בת 3 שנים ואיבדתי את כל המסמכים שקקשורים אליה... האם היא תומכת בפורמט MP3?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפילו בפחות מהמחיר העיקר שהאיכות טובה...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם! קניתי גיטרה חשמלית,אני מעוניין לחבר אותה לכרטיס קול שלי ולהקליט את עצמי מנגן ולשמוע אותי דרך האוזניות. יש לי כרטיס אקסטרים מיוזיק של קריאטיב! לאיפה אני מחבר את הכבל? צריך לקנות מתאמים? וכל מידע אחר חשבו אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב, לכולם יש לי שאלה (יותר בעיה) שמטרידה אותי קבר זמן רב והיא כזאת: אני חיברתי למחשב שלי מערכת הכוללת: גוף מערכת סטריו של AIWA אשר משמש כמגבר ואליו שני רמקולים גדולים. והכול עובד מעולה, אבל יש לי בעיה אחת: כל הזמן אני שומעה רעש של חשמל מתוך הרמקולים. לאחר קצת בירורים הבנתי שזה בגלל ש"אדמה" במחשבים מחוברת ישירות לגוף המארז וזה מה שגורם לי לשמועה את הרעש ושזה אצל כולם ואין מה לעשות עם זה. אז השאלה שלי היא, האם זה באמת אצל כולם והאם באמת אני לא יכול לעשות עם זה כלום?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו אני רוצה לקנות אוזניות לMP3 רגילות קטנות לאוזן לא שנכנסות IN EAR רגילות אני צריך למכון כושר והדרישות הם עד 150 שקל עם ווליום גבוהה ובאסים איכותיים אז עם יש בבקשה תעזור לי כי זה דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סאונדבר של Harman Kardon SB26 וטלוייזית LG 42LB589Y לאחרונה החיבור האופטי שבו השתמשתי כדי לחבר בין הטלוויזיה לסאונדבר הפסיק לעבוד בסאונדבר ובלית ברירה חיברתי אותו לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI. אני מצליח להוציא סאונד דרכו כשאני מפעיל PS4 (אחרי שחיברתי אותה לסאונדבר ישירות) אבל אין לי סאונד דרך הסדאונדבר אם אני משתמש באפליקציית היוטיוב של הטלוויזיה, באפליקציית הPLEX שלה או דרך אפשרות העידן + שלה. אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון איך אפשר להתגבר על זה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון. קניתי לא מזמן מחשב חדש. יש לי כרטיס מסך ATI RAEDON HD 4850 בעל יציאת S-VIDEO יש לי כבל מתאים שמחובר לטלויזיה גם ל S-VIDEO אני לא מצליח להעביר את השידור מהמחשב לטלויזיה למרות שבמחשב הקודם לא היתה בעיה. תודה מראש על עזרה ניר.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות, הפעם להאזנה בבית ככה שאין הגבלה מבחינת צורך בניידות. ישנו תקציב של כ-1000$ למקור ומגבר גם כן, אך אני מניח שצריך קודם לבחור אוזנייה על מנת להתאים את שאר המערכת אליה. פתחתי נושא בהד-פיי, קיבלתי עצות, אבל אני יודע שגם כאן יש כמה אנשים עם ניסיון מכובד ביותר עם מערכות יקרות מגוונות ואני מאוד אשמח שתחוו דעתכם. אני מחפש אוזנייה עם צליל מאוזן לאורך כל ספקטרום, נייטרלית, בעלת צליל נקי, מדוייק ומפורט. אני מאזין למוסיקה קלאסית (מהבארוק בעיקר עד מלחינים מודרניים. בעיקר מוסיקה אינסטרומנטלית, אבל גם חלק מכובד למדי של מוסיקה ווקאלית) באופן כמעט בלעדי. אני מעוניין באוזניות שהמטרה שלהן היא להשמיע את המקור מבלי לצבוע אותו (כמה שניתן), אך גם ללא צליל מ…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מתלבט בין הבאים לצורך שמיעת מוסיקה מהמחשב. ההתלבטות המרכזית - האם ללכת על JVC (לא רשום דגם. מצורף תמונה. רשום אבל 1980...) או על Marantz 2015 שהוא ישן אבל קלאסי. (איכות שמע ממש טובה בד"כ) שניהם עולים בסביבות ה-400 ש"ח מיד שניה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום אנשים. כששהיתי בויאטנם גיליתי שברב הבתים שם יש מכשירי קריוקי. רכשתי את הדיסק שמגיע עם המכשיר המכיל את כל השירים מתוך הנחה שכל מה שמכשיר DVD/קריוקי מסוגל לבצע, גם מחשב יכול. עכשיו כשאני בארץ אני מחפש איזושהי תוכנה שתדע לנגן את הדיסק ולהתאים בין המילים למוזיקה. ניסיתי את הנגנים הרגילים, כל מה שהם עושים זה לנגן את הווידאו, אפילו ללא סאונד. אני זקוק לתוכנה שתזהה שזה דיסק קריוקי, תחבר בין המילים למנגינה, תתן לי לבחור שירים מרשימה וכו. המכשיר שהראיתי בקישור עושה את זה מתוך הדיסק הנ"ל, תוכנות ניגון ווידאו/סאונד סטנדרטיות (מדיה פלייר, ווינאמפ וכו) לא. 2 פרטים שאולי יעזרו: 1. זה המכשיר בו השתמשנו לניגון הדיסק בויאטנם: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&…
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש ליקובץ MKV ואני לא מצליח לראות אותו במזרים המדיה שלי... איך אני יכול להמיר אותו..? בלי לפגוע באיכות ובלי לפגוע בסאונד...?[br]פורסם בתאריך: 2.08.2008 בשעה 15:50:50 ?????????????????????????
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה לאוזניות on ear איכותיות לשמיעת מוזיקה ב MP3/דיסקמן/מחשב. הייתי רוצה שלאוזניות יהיה סאונד נקי בלי יותר מידי באסים (מצטער אם זה כללי מידי, אני לא בקי בפרטים הקטנים). התקציב שלי עד 500 ש"ח. מודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלו! לא מזמן שאלתי פה על המלצה לרמקולים והחבר'ה המליצו לי על אלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724685 עכשיו ביררתי עוד קצת ושאלתי חברים וכמה הציעו לי את הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=152063 הם אמרו שזה הדבר הכי מדהים שאפשר לקנות במחיר כזה ושממש כדאי לי. מה אתם חושבים? המיקרולאב עדיין עדיף?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הכוונה היא למדיה סנטר בכלל (לא בהכרח מ"ה של מיקרוסופט ... למרות שאין לי זמן להתעסק עם זה אז היא עומדת בעדיפות ראשונה... אלא אם כן יש רוב להמלצות על משהו אחר .... חשוב שיהיה ידידותי למשתמשים רגילים - כלומר להורים שלי) הכוונה שמחשב ישמש בעיקר למדיה סנטר (אולי לפעמים גלישה בסלון כי זה נוח או דברים אחרים פשוטים) ובזמן הפנוי שלו (נגיד בלילה כשהוא כבר לא בשימוש) ישמש להורדות. תודה על עזרה, טל נ.ב. התקציב לא משהו ... כרגע אני יכול לקבל ללא עלות P3-1000 ולשים עליו המון זכרון 750 MB ואולי אפילו 1 גיגה יותר (תלוי כמה הסלוטים של זכרון יהיו ללוח אם שאקבל)
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי ב COWON D2 4GB לפני יומיים, ויש לציין שאני מאוד מרוצה מהקנייה. יש רק בעיה אחת, והיא - מן הסתם - באוזניות. אני מודע לאיכות האוזניות שבאות בד"כ עם נגני ה MP4, אבל ציפיתי לקצת יותר. כעת אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות, ולאחר שעות של חיפושים המבחר הצטמצם (גם בגלל התקציב, שעומד על 200 ש"ח +/-) לשתי אוזניות IN-EAR: ה AKG K324P וה- JBL REFERENCE 220. (המחירים בבאג הם 249 ו 207 בהתאמה, לעומת המחירים ב EBAY שנמצאים בסביבות ה- 20$-30$, שלדעתי ממש זולים) מה שמעניין אותי באוזניות עם באס עמוק וצליל נקי כמובן, בנוסף שיתאימו לפעילות ספורטיבית.. (לא אכפת לי אגב מהצבע - לבן או שחור) למי שהתנסה בשתי האוזניות ויכול להעיד על הבדל כלשהו ולתאר אותו - ולו בקצרה - הבמה פתוחה.…
-
- 18 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן. כבר כ4 שנים שיש לי את מערכת הרמקולים הבאה למחשב: YST-MS50 מבית YAMAHA http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/ModelSeriesDetail/0%2C%2CCNTID%2525253D1566%2C00.html אלה הנתונים הטכניים: Output power 80W Total power 20W per satellite (1kHz, 4 ohms) + 40W for subwoofer (100Hz, 5 ohms) Frequency Response 32Hz--20kHz Crossover frequency: 200Hz for subwoofer, 12kHz for satellites Input Sensitivity 200mV Drivers 6 1/2 inch Multi-range spruce cone driver (subwoofer) 3 inch Spruce cone mid--range driver and 3/4 inch balanced--dome tweeter satellites הם עלו לי בזמנו כמה מאות שקלים טובות. עד כמה הם טובים נכון להיום? האם יש משהו בתקציב שלי שיהיה טוב יות…
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
למישהו יש עדכון קושחה במכשיר DVD של LG מסוג DR7622W שהמכשיר יוכל לקרוא כתוביות בעברית.... פעם היה באתר של LIONETWORK אבל הוא ירד.... מישהו???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש נגן לחבר 600 ש"ח תקציב רדיו לא ממש משנה..אם יהיה זה יכול להיות נחמד אבל חשוב שהנגן יהיה איכותי והסאונד יהיה טוב ועדיף של חברה אמינה ולא נגן שנדפק כל שני וחמישי תודה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי רמקולים CREATIVE inspire 2500 2.1 הישנים והטובים. אני מחזיק אותם כבר הרבה שנים.. בתקופה האחרונה הם התחילו לעשות בעיות. הבנתי שהבעיה היא הבננה. כי כשאני מצמיד אותה חזק למחשב הרמקולים עובדים וכשאני משחרר את היד שוב לא שומעים כלום. מדובר בחוט בננה משני הצדדים- גם לסאב הוא נכנס ככה. אפשר להשיג כבל כזה או איכשהו לסדר את הבננה?
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות לIPOD שלי חשבתי לקנות את הדגם הבא מה את אומרים שווה את המחיר אם בכלל האוזניות של סוני שוות משהו ? http://www.musiciansfriend.com/srs7/src=00633/search/detail/base_pid/271056
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות למוזיקה אני רוצה שהאוזניות יעטפו את כל האוזן ושיישמעו בהן טוב,לא צריך מיקרופון. התקציב שלי הוא 400 ש"ח עם חריגה ל450 ש"ח אשמח אם תוכלו להראות לי אוזניות וגם לנמק למה כדאי לי לקנות אותם וכמו כן מאיזה חנות כדאי. דרך אגב שמעתי שSENNHESIER טובות אז אם תביאו לי דגמים של החברה הזאת זה יהיה מצוין תודה רבה,אסף
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-