אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מחפש מערכת סאונד למחשב 5.1 או 4.1 (הבנתי שה 5.1 יותר פופולרי) חשוב לי מאוד איכות הצליל למוזיקה תקציב באיזור ה 700 שקל שכמובן אם אפשר לחרוג ולקבל משהו בהבדל משמעותי ביצועית בהפרש קטן יחסית אז אני גמיש (: תודה !
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
-
שלום אנשים יש לי טלויזית TOSHIBA האם אפשר לחבר אותה LCD 32 למחשב באמצעות יציאת DVI-D כדי לצפות בסרטים מהמחשב לטלויזיה ובמקביל לחבר את הצג של המחשב באמצעות D-SUB ולראות במקביל (לעבוד על המחשב במקביל לצפיה בטלויזיה) יש לי לוח AM2NPV-VM של אסוס עם רטיס מסך אינטגרלי 6150 תודה
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי נושאים רלוונטים בפורום, וגיליתי שהתחום גדול עלי, בכמה מספרים :-) אני בסך הכל מעוניין בסאונד היקפי בסיסי, שיהיה נחמד יותר לשמיעה, מאשר הרמקולים של הטלויזיה, ושלא יעלה יותר מידי :-) הבנתי שעלי לרכוש 5 רמקולים (2 מאחורה, ימין ושמאל + 3 מקדימה, ימין, שמאל ומרכז), וגם רסיבר שינהל את כל נושא החלוקה לרמקולים השונים. 1. האם זה אכן כל מה שאני צריך, מבחינת ציוד ? האם יש רכיבים נוספים שכדאי לשקול ? 2. אשמח לקבל המלצה לחברות ודגמים מסויימים עבור הרמקולים והרסיבר (לא העמדתי תקציב לנושא, מכיוון שאין לי מושג לגבי עלויות, אך אני מניח שהצורך ברור, משהו בסיסי יחסית) בנוסף : 3. אני מעוניין להפוך את הסלון גם למרכז בידור, כלומר, את היכולת לבחור סרטים, מוזיקה, תמונות וכו' מ…
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
כרגע יש לי את הAUDIGY 2 ZS. העניין הוא שאני לא שומע דעה אחידה לגביי הX-FI. הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים לגבי הכרטיס קול הזה תודה סער
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני מעוניים בכרטיס קול שישמש אותו לסרטים ומוזיקה ויחובר ל Z 5500
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
בוקר טוב אשמח לעזרה, יש לי סטרימר ל Xiaomi Mi Box S שהיום אני רואה דרכו את כל התוכניות[נטפליקס וכו"י] , אשמח לדעת איך אני מחבר את הטלפון [אנדרואיד] והמחשב [מקנטוש] לצפייה בתוכן שנמצא בהם? יום טוב דרור
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-